31 Temmuz 2012 Salı

Montague Keen 29 Temmuz 2012 Mesajı



Sevgilim, dünyanızı her tarafından öyle çok kişi bu çok uğurlu zamanda sizinle bağlantı kurmakta olması çok heyecan vericidir. Bu Dünya’ya geri dönmenizden önce planlandığı içindir; birlikte, gerçeğin ve adaletin ışığını gezegeninizde yeniden kurasınız diye. Bir gün hepinizin bir araya geleceğinizi, birbirinizi tanıyacağınızı ve kendilerini düşünmekten korkan, kontrol sisteminde kaybolanları uyandırmak için bir araya geleceğinizi şüphesiz bilerek, farklı ülkelere ve ırklara girmeyi seçtiniz.

2012 Dönüşümün meydana gelmek zorunda olduğu ve meydana geleceği yıldır. Kabal’ın yolunuza koyacağı engellerle başa çıkacaksınız. Onlara bir atlama taşı olarak bakın. Kabal kolayca gitmeyecek. Onlar Dünya gezegeninin kontrolünde yaşam yollarını beğenirler. Onların bazıları Işığı benimsemeye bile çalışabilirler, ancak çoğu sona karşı koyacaktır. Onlar hala kendilerini geri kalanınız üzerinde üstün olarak görürler, ancak hiçbir şey gerçekten daha ileri olamaz. Onların çoğu şimdi kalplerindeki arzuyu –Yeni Dünya Düzenini- herkes için tek yönetimle ve onlar tarafından gerekli olmayan tüm insanların yok edilmesiyle başaracaklarına inanarak Londra’da toplandılar. Bu çok kesin olarak devam etmeyecek. Onlar hala kendi SAHTE UZAYLI İSTİLASI’na çabalayabilirler, ancak size söylendiği gibi, uzaylı istilası senaryolarına göre, herhangi bir hilekarlığı önleyen, daha geniş mekanlarda birkaç dostça, büyük örtülü gemiler olacak.  Ruh Dünyası ve diğer gezegenlerden dostlarınız bunun meydana gelmesine izin vermeyecek. Biz size son birkaç yıldır bu bilgiyi verdik, bu nedenle bir uzaylı istilası olabileceğine ilişkin hükümetin iddiasını duymak bir sürpriz olarak gelmedi; yıllardır uzaylıların mevcut olmadığını iddia etmeye rağmen! Emin olarak insanlar bu konuda söylediklerine inanamazlar.

30 Temmuz 2012 Pazartesi

Mike Quinsey'ın Salusa'nın 30 Temmuz 2012 Tarihli mesajına ilişkin yorumu

Bugünün mesajına (30 Temmuz 2012) Mike’ın kişisel tepkisi aşağıda yer almaktadır.
Sevgi ve Işık
Milna

Sevgili Dostlar
Bugün 30 Temmuz Salusa mesajında ifade edildiği gibi, İfşaat ile ilgili hissettiğim hakkında görüşlerimi vermem gerektiğini hissediyorum. Sorulmakta olan sorulara cevap vermeliyim ve umutlu bir şekilde bu olayların arkasında olan şeyin daha iyi bir anlayışıyla daha çok Işık yaymalıyım.

Doğal olarak bugün aldığım mesajın hangi tipte olduğuna kafa yordum, çünkü bu İfşaat hakkındaki önceki mesajlara hiç atıf yoksa garip kaçardı. Benimkinin gerçek olduğuna beni ikna edecek şekilde çok güçlü biçimde geldiğini anladım. Mesajı aldıktan sonra, doğal olarak onun içeriği üzerinde düşündüm ve bana Londra Olimpiyat Oyunları üzerinde kesinlikle yoğunlaşmış bir odak varmış gibi göründü. Ayrıca, açılış töreninin Sky TV’de canlı yayınında, havai fişek gösterisi olurken, arkaplanda bir Uzay Gemisi görüntüsü ortaya çıkması ve açıkça görülmesi tesadüf değildi.

Ayrıca daha yüksek planın Londra’da yapılacak Olimpiyatlar için yapıldığı da birilerinin mesajlarında iddia edildi ve Büyük Britanya Dünya Ana’nın Kalp Çakrası olduğu düşünüldüğü için böyle olduğunu hatırladım. Sonuç ne olursa olsun, Işığın sonuç olarak çok daha güçlü olacağına inanıyorum. Aynı zamanda, Karanlık olanların olimpiyatlara müdahale etme çabalarına karşı koruma sağlanacağını hissediyorum ve böyle bir girişimden daha iyi olabilen şey halkın dikkatini İfşaata çekmek için kullanılmasıdır.


Gördüğüm gibi İfşaat için önerilen değişeceği olasılığı sadece İlahi emirle olur ve çoğunlukla söylediğimiz gibi, bu taşa yazılı değildir. Salusa böylece, bir “niyet” olarak, böylece gerekli olduğu ispat edilirse değişim için izin verildiği için 4 Ağustos Cumartesinin İfşaat tarihi olduğunu ifade ederek, bunun böyle olduğuna işaret eder. Karanlık bireyler açık olarak kendi gündemlerin için bu olayı kullanmak isterler ve gerçek gemiler ve holografik görüntüler kullanarak sahte bir uzaylı saldırısının planlandığı söylenmişti. Bununla birlikte, kimileri hiçbir şekilde buna izin verilmeyeceğini düşünmek ister. Diğer yandan, eğer çizgisinden dışarı çıkarılmazsa, bunun İlluminati tarafından bir sahte uzaylı saldırısı olduğunu herkese açıklamak  için böyle olabilir. Her şekilde, UFO’lar ve Dünya dışı varlıklar hakkında gerçek artık inkar edilemez ve umut ediyorum ki, bazı liderler istendiği gibi, gerçeği dile getireceklerdir. Benim için hiçbir şey, hala kesin olarak büyük bir Işık Varlığı olduğuna inandığım Başkan Obama’dan gelmesinden ve dünyanın geri kalanına bir yol göstermesinden daha iyi olmaz. Bu yaklaşan günler beklentiyle ve heyecanla dolu olacak ve beklentilerimizi gerçekleştirmek için ileriye doğru büyük bir adıma şahitlik edeceğimizi umuyorum.
Sevgi ve Işıkla
Mike Quinsey

28 Temmuz 2012 Cumartesi

SaLuSa, Temmuz 27, 2012 Mesajı


Kulaklarınızı ve gözlerinizi açık tutup etrafınıza bakın ki dünyaya yayılmaya başlayan tutuklamaların delillerini görebileceksiniz. Müttefiklerimizi sık sık eylemlerini hızlandırmaya çağırıyoruz ama aynı zamanda herşeyin gerekli olduğu şekilde devam ettiğinden emin olma ihtiyaçlarına da izin verdik. Banka sistemini çökertenlere karşı olan delillerin ağırlığı ezicidir ve bu yüzden de bu vuruş için doğru zamandır. Bunlar üstesinden gelinmesi gereken en önemli sorunlardan bazılarıdır ve bizim bir sonraki hareketlerimiz sonuçlarına bağlıdır. Eski sistemin tamamen değişmek zorunda olduğu nettir ve şu anda bankalar çok büyük ve kuvvetliler. Sonuçta onlar küçülmek zorundadırlar ve hizmet ettikleri insanlara karşı daha çok sorumlu olmalıdırlar. Şu ana kadarki en büyük problem borçlardır ve daha fazla kefalet verip kurtarmalar şimdi var olan ve tamamen çökme tehditi altında bulunan durumu sadece karıştıracaktır. Bu bununla birlikte kılık değiştirmiş bir lütuftur çünkü pozisyon onarılamazdır ve onların kabul etmeye zorlanacakları çözüm bizdedir. Bütün bu ödünç para almaları felce uğrayan ülkeler için borç affından başka hiçbir yol yoktur. Daha sonra bir çok kişisel duruma da uzanabilir ama paranın sağlanan hizmetler için borçlu olunduğu yerler hariç.

27 Temmuz 2012 Cuma

Sheldan Nidle - Temmuz 24, 2012 Mesajı


8 Batz, 4 Vayeb, 8 Manik

Dratzo! Döndük! Dünyanızın dış görünüşünün ardında çok şey olmaya devam ediyor. Karanlık kabal’ın küresel bankacılık sistemi her geçen gün artan oranda parçalanmakta ve bankların CEO’ları istifaya zorlanmaktadır. İnterpol ve bağlantılı kurumlar şimdi açık sınırları yokmuş gibi görünen Libor skandalına ilişkin soruşturmalarına devam etmektedirler ve gerçekte bu operasyon yolsuzluğa bulaşmış Avrupa ve Asyadaki birçok hükümeti de tehdit etmeye başlamaktadır. Kriz büyüdükçe, BRIC ülkeleri ve onların müttefikleri, kabal’ın elektronik para dolaşımını eski durumuna getirme çabalarının derhal yasaklandığı bilgisini vermektedirler. Bu kullanılabilir sermayenin yokluğuyla daha da azdırılmaktadır. Avrupa’daki ve hemen kısa bir süre sonra kuzey Amerika’daki politik durum bir kaynama noktasına erişmektedir. Ya acil bir şeklide bir şeyler yapılmalıdır, ya da mevcut ekonomik yapının çöküşü kesindir. BRIC ülkeleri koalisyonu tarafından tercih edilen yeni ekonomik sistem şimdi bir hamlede tamamen yayılmaya hazırdır ve buna göre, Asya’daki çeşitli ülkeler büyük batılı bankaların çoğuna ipotek koymuştur.

25 Temmuz 2012 Çarşamba

SaLuSa Temmuz 25 2012 Mesajı

Çok çok uzun zamandır sizinle birlikteydik ve sizin gibi dualitenin sonunu bekliyorduk. Çok büyük meydan okumalarla karşılaştınız ama size bir çok değişik kaynaktan yöneltilen Işık ve Sevgiyle cevap verdiniz. Sizin aydınlanmanız Planın arkasındaki yüksek güçlerin doğru kararı aldığını kanıtlandı ki siz şu anda yükselişin eşiğinde duruyorsunuz. Sizlerden ikisi bile benzer deneyimlere sahip değildir, hatta bir çoğunuz şimdi canlanmanın ve yükselmenin son adımlarını atmaya hazırsınız. Sizin ırkınızın kayarak düştüğü çok az ışığın var olabildiği Karanlık Çağlar bastırılmıştı ve bireyler konuşmalarına karşı ölüm tehditi altında sessiz tutuldu.

Bugün daha çok konuşma özgürlüğünüz var, yine de çok fazla gerçeklerden bahsedenler hala hayatlarından endişe ederler. Doğal olarak bu gibi Varlıkları biz destekleyeceğiz ve koruyacağız, onların yaşam planlarına müdahale etmediği sürece. Eğer gerekirse biz ve Melek Krallığı tamamen koruma verebiliriz ve bazı son derece önemli ruhlar sizin bekleyebileceğinizden çok fazla bir şekilde korunmalıdırlar.

24 Temmuz 2012 Salı

Montague Keen Temmuz 22. 2012 Mesajı


Bilgi güçtür ve büyük kargaşa ve değişim zamanında bilgiyi paylaşmak gereklidir. Kabal uyanmakta olduğunuzdan dolayı sizi hipnotik bir uyku halinde tutmanın yollarını aramaktadır. Dün katıldığınız konferansta, yaşamlarını insanlığa hizmete adayan, pek çok gözünü açmış ve uyanmış olanların bazılarını duydunuz. Onların işleri çok önemlidir ve mümkün olduğu kadar çok kişinin dikkatini çekmek zorundadır. bu bir takım çalışmasıdır. Mesajların herkese ulaştırılmasına her türlü destek verilmelidir. Yaptığınız temaslar, dünyanızı yöneten psikopatların planlamakta oldukları şeye gözlerinizi açmada destek olacak. Bu, her şeyden öte, onların yönetimi ele almak ve Yeni Dünya Düzenlerini yaratmak için son şanslarıdır.

Onlar Londra Olimpiyatlarını Yeni Dünya Düzenine geçiş kapısı olarak görürler. Onlar kargaşa yaratmak; insanların güvende hissetmek amacıyla hemen hemen her şeye boyun eğeceklerinden dolayı böyle bir KORKUYU yaratmak niyetindeler. Bu bir TUZAKTIR. Aynı eski formüldür: 11 Eylül’de işe yaramıştır, 7 Temmuz’da işe yaramıştır.

Bu BÜYÜK olanıdır. Onların planlamış oldukları ve uzun zamandır çalıştıkları Yeni Dünya Düzenini yaratmak için son şanslarıdır. Onlar Bluebeam Projesini, sahte uzay gemilerini kullanmaya çalışacaklar; gerçekte dünyanızı ele geçirmek için, bu onların son çabaları, cephaneliklerindeki her şeydir.

23 Temmuz 2012 Pazartesi

SaLuSa Temmuz 23. 2012 Mesajı


23 Temmuz 2012 SaLuSa

Biz kendimizi daha uzun geri tuttukça siz kendinizi karanlık kabalın tutuşlarından serbest bırakmaya yönelik aktivitelere daha çok dahil ediyorsunuz. Bu aslında istenendir ki sizi dahil olmanız için her zaman yüreklendiriyoruz. İnsan Irkı olarak ihtiyacınız olan deneyimleri bitirmek zorundasınız, ve sizin halen ilerleyebilmeniz mümkünken müdahele etmek bizim yapacağımız şey değildir. Ancak, bizim kendi ajandamız var ve bizim eylemlerimizin bir araya gelmek zorunda olacağı bir nokta kısa sürede geliyor. Yani sizin hala devam eden ivmeniz varken ve sonuçlar elde edilirken yardımcı olmak için elimizden geleni yapıyoruz. İlerlemeniz yavaş ama gerçekte çok iyi kazançlar yapıyorsunuz ve insanlar eğer gerekli olursa diye seferber olmaya başlıyorlar. 

Bu kapanış zamanlarında tedbirli olun, karanlık Bireyler şiddetle zayıflatılmış olmalarına rağmen son bir nefesle size saldırmayı planlıyorlar. Bunları püskürtmeniz ve eylemlerinin sonuçlarını azaltmak için size yardım edebiliriz, ve sizde yolu açabilirsiniz. Yapabileceğiniz en büyük pozitif yardım ışığa odaklanmanızı devam ettirmektir ve bir çoğunuz bunu yaptığı zaman bu, düşük enerjilerin etkilerini en aza indirgeyecek güçlü bir kuvvettir. Duyacağınız herhangi bir söylentinin karanlık Bireylerin arzusu olan şartları yaratmasına yönelik yanlış bilgilendirmelerden dolayı sizi endişelendirmesine izin vermeyin. Açıkçası bazıları gerçeklere dayalı olacaktır ama yine de not etmelisiniz ve herhangi bir önemli olayı önlemek için bizim de içinde olduğumuz yüksek güçlerin çalıştıklarına güvenebilirsiniz.

GÖKLERİN GEZGİNİ, 21 TEMMUZ 2012

Federasyondan Selamlar:

Siz böyle inanmazken, dünyanızda, uzun zamandır ilahi planın tahmin etmekte olduğu sonuçlara ilerlemekte olan pek çok şey vardır. Bu belirsizliğin zamanlarında sizi görmek ve misyonunuzda size yardım etmek için buradayız. Kim olduğunuz ve nereden geldiğinize ilişkin hafıza kaybınızın sizin başınıza açtığı dertleri anlıyoruz. İlgileniyoruz ve buradayız. Siz dünya sahnesinde oynanmış olan tüm oyunları ve oyun olmayanları anlayamazken, biz size herşeyin uzun zaman önce yapılan plana göre ilerlediğini ve sizin de doğru rotada olduğunuzu söylüyoruz.

Bilim adamlarınız tarafından gözlenmiş ve ölçülmüş olan enerji modellerindeki büyük değişimin raporları medyanıza kısa bir süre sonra gelecek. Bu değişimler karmaşıklığını dışında, dünyanızı yükselten enerjinin sürekli genişleyen büyümesinin parçasıdır. Bu değişikliklerin dikkate alınma derecesine özel önem verin ve bu enerjinin bugün dünyanızda sahip olmakta olduğu kitlesel etkileri anlayacaksınız.

SaLuSa, Temmuz 20, 2012 Mesajı

Günler geçiyor ve müttefiklerimizin çalışması daha koordineli olmakta ve sonuç almaktadır. Faaliyetlerin ölçeği daha büyük olmaktadır ve yakında çok dikkate değer olacak büyük bir ileri itiş olacak. Şimdi pek çok cephelerde çalışmaktayız ve çok kısa sürede hızlı gelişmeler bekliyoruz. Olmakta olan şeydeki rolünüz çıktı olarak algıladığınız şeye odağınızı korumak, böylece ihtiyaç duyulduğu yerde ona daha fazla enerji vermektir. Aynı zamanda güçlü enerji akımları pek çok kaynaktan ve galaksilerden dünyaya erişmektedir. Size verilen ilgi ve destek çok büyüktür ve yükseliş olan amacınızı başarmanıza yardım etmek kesindir. Bizim rolümüz için, bunu önlemeye yönelik çabaları durduruyoruz ve hem sizin hem de dünya ana’nın menzilinize erişmenizi sağlamak için teknolojimizi kullanıyoruz. Karanlık bireyler, kendi varlıklarını tehdit etse bile, her çareye başvuracakları için bu gereklidir. Korkmayın, biz kontrol ediyoruz ve onlar yollarında durduğumuzun çok iyi farkındalar.

Montague Keen 15 Temmuz 2012 Mesajı

Dünyanızdaki karanlığın tümünün ortadan kaldırılmasının son aşamalarına girmektesiniz. Sizden pek çoğunuz programlı kontrol durumundan çıkmaktasınız. İnsanlık üzerinde yerleştirilen bloğu ortadan kaldırmaktasınız. Artık, sizden mahrum edilen özgürlüğün tadını çıkarmaktasınız. Sevgilim ölümümden kısa bir süre sonra, insanoğluna müdahale edilmiş olduğunu size söyledim. Şimdi tamamen anlıyorsunuz ve insanların tasarlandıkları varlıklar olmasını mümkün kılan Atlasın yeniden hizalanması hakkındaki bilgiyle diğerlerini destekleyebilirsiniz. Karanlık Kabal insanoğlunun uyanışını önlemek için yolunuza her türlü engeli koyacaktır. Onlar asla bu bilginin kamuya açık olmasını istemediler. Size uygulanan kontrolün derecesini anlamak çok önemlidir. Haberleriniz dünya çapında kontrol edilir. Onlar aynı telden çalmaktadırlar. Gazeteler gerçeği önlemek için haberleri kısmen değiştirirler. Bu zihinlerinizi kurnazca yönlendirmek ve kontrol etmek yapılır ve böylece siz daima size söylenenlere inanmaya hazır ve gönüllüsünüz ve onların emirlerine itaat etmeye hazırsınız. Bunun itaat etmeniz gereken “kanun” ya da “statü” olduğu size söylendi. İlk olarak buna kim karar verdi?

SaLuSa, Temmuz 18, 2012 Mesajı

Bir süredir, karanlık Bireylerin Yükselişe doğru ilerlemenize müdahale edebilme derecelerini sınırlamaktaydık. Müttefiklerimizle çalışarak, onlara değişikliklerle devam etmek için onlara her fırsatı verdik. Bununla birlikte, hala bazı kesimlerde tereddüt var, ancak biz sizin için harekete geçme zamanın geldiği güvencesini vermek istiyoruz.  Biliyoruz ki, başarılı olabilirsiniz ve biz gerçekleşen şeyi izliyor olacağız. Işık Güçlerinin hepsi karanlık bireylere karşı saf tuttu ve biz yolunuzda duranları ortadan kaldırma hedeflerinizi tamamlayabilmenizi sağlayacağız. Bu ölçütler sizi Yeni Çağa sevketmek için bütün girişimlerin başlangıcı olacaktır. Olup bitenler ölümünüzü planlayanlara karşı mücadelenizin bir parçasıdır ve onlarla mücadele etmekle ilgilenmeniz önemlidir. Uyguladığınız yol ne olursa olsun, başarılı olacaksınız, ancak belirlenmiş olan kurallara uymanızı istiyoruz. Ateşe ateşle karşılık vermenize gerek yok, çünkü bizimle ve pek çok büyük Işığın varlıkları ile birlikte sizin tarafınızda Kanunlarınız var.

Sheldan Nidle - Temmuz 3, 2012 Mesajı

13 AKBAL, 16 KUMKU, 8 MANİK

Dratzo! Buradayız! Herkes için iyi haberlerle geldik! Sizi kurtuluşunuza döndürme süreci, sonuçlarını alma noktasına erişmeye başlamaktadır. Biz karanlık bireylerin ve onların imparatorluklarının çöküşüyle sonuçlanan bir teknoloji kullanmaktayız ve gücü giderek azalan pozisyonlarından onları atabilmeyi bekliyoruz. Şimdi temelden çürük olarak kabul edildikleri için büyüyen Libor krizi mevcut ekonomik sistemlerin artık işleyemeyeceğinin bir işaretidir. Güvenilebilen yeni bir sistemin uygulanması gerekir, hem de hızla. Bu sonuç şimdi ekonomistlerinizin çoğu tarafından tercih edilir. Ciddi basın organları bile bilerek bu finansal yıkımı getiren hainlerin geniş kapsamlı tutuklamaları için çağrıda bulunmaktalar. Mevcut sistem açık olarak elini göstermiştir ve kriz küresel bir karmaşa içinde büyüdüğü için, hızlı bir şekilde karanlığın feshine yol açabilir. Bu çözülme bizim daha ileriye gitmemize, son zamanlarda çıkarılan özel mahkeme kararlarıyla kabalistleri ortadan kaldırmamıza ve böylece tamamen yeni bir ekonomik sisteme geçmemize izin verecek.

Salusa, 16 Temmuz 2012 Mesajı

Müttefiklerimiz çok cesurdur ve siz de onların gerçeği ortaya çıkarmak ve karanlık Bireyleri temizlenmek için vadesi çoktan geçmiş olan planı eyleme koymak için yaptıkları çalışmaların çok fazla delilini görmektesiniz. Bu devam etmeli ve daha da yaygınlaşmalı. Bu bize sizin aranızda olanların hala onların etkileri altında olduğunu göstermektedir. Diğerlerini onların kontrolleri altında tutan bu korku ve kayırmadır ve biz bu durumları değiştirme niyetindeyiz. Aynı zamanda görmekte olduğunuz gibi, dünyanın her yerindeki politik partiler bankalardaki yasa dışı faaliyetlerden kaynaklanan, insanların üzerindeki ağır yüklerle uğraşmak için çok az merhamet ya da çabayla kendi gerçek yüzlerini göstermektedirler. Borç affını başlatmalıyız, çünkü bu açık olarak her ülkenin ve çok kötü etkilenen bireylerin belini doğrultabilmesi ve her şeye yeniden başlayabilmesinin tek yoludur. Bu Yeni Çağda ayaklarınızı yere sağlamca basacak olan yeni teknolojiler ve diğer yeniliklerle başlayacaktır.