29 Eylül 2012 Cumartesi

MONTAGUE KEEN, 23 EYLÜL 2012

 
Eylül’ün 23’ü, benim eşim olduğunun yıl dönümü. Mutluluğumuz öyleydi ki, ebediyen süreceğini düşündük. Ebediyen devam etmekteyiz, ancak hayal ettiğimiz şekilde olmadı. Şimdi, Dünya’daki çalışmanı destekliyorum ve bu şekilde de görülmeli. Benimle yazışamayacağın zamanlar gelecek; insanlar bunu anlayacaklar. Bunun kolay olmadığı, yolda blokajlar olduğu konusunda seni uyardım. Başarılı olma konusundaki kararlılığın övgüye değer. Bu senin ilahi yolun. Sadece destek olabilirim.

28 Eylül 2012 Cuma

SaLuSa 26-Eylül-2012 Mesajı

 
Siz kehanetlerin öngördüğü gibi büyük depremler ve diğer coğrafi değişimlerin tam olarak öngörüldüğü şekilde olmayacağını zamanın hızlanmış olmasıyla birlikte keşfediyorsunuz. Bu sonuçtan bir övünç çıkartabilirsiniz ki Işığı Dünyaya getirerek aynı zamanda bir sakinliği de getirdiniz. Ancak bu kaçınılmaz olarak bazı fiziksel değişimlerin olmayacağı anlamına gelmez. Önümüzdeki haftalar boyunca titreşimleri yüksek tutarak bu döngünün bitişi için oldukça yumuşak bir geçişe sahip olacağınıza emin olabilirsiniz. Biz elbetteki bunun bu şekilde işe yaramasının nedenlerinin bir parçasıyız. Evet bazı ülkelerde çatışmalar devam ediyor ama bunun daha büyük küresel bir savaşa dönüşmesine izin verilmeyecektir.

Hawai Deniz Yolculuğu

 
‘ Yaratılış Zamanlamasının Açıklığa Kavuşması’

Pazar- Ağustos 12, 2012
Selamlar sevgililer, ben manyetik hizmetten Kryon.


Partnerimin bunun gibi bir kanalık içerisindeyken herhangi bir kaygı hissetmesi için hiçbir sebep olmaması gerekiyor, yüzlerce kez oturduğu bu sandelyede ve portaldan yüksek benliği berrak bir şekilde gelirken, bir mesaj çok aşina olduğu bir elçiden ve yine de kaygı var ve herzaman da vardır Lemurya dağının gölgesinde olduğu sürece. Aslında bu onun farkına vardığı bir enerjidir ama o farkında değildir. Ondan gizlenen şeyler bir akıştır ve dolayısıyla şu anda oturduğunuz yerin enerjisi vermeyi istediğim bilgi için yeterince kemale ermiştir ve o yorgundur ve bunun tek nedeni yuvada olmasıdır.


27 Eylül 2012 Perşembe

SHELDAN NİDLE, 25 EYLÜL 2012

5 BEN, 1 TZOTZ, 9 EB

Dratzo! Sizinle pek çok şeyi konuşmak üzere döndük. Şu anda, Gregoryan yılınızın sonuna doğru tırmanmada, bir dizi zaman çöküş noktaları yürürlüğe girerken, süregelen beden yükseliş programlarınız ilahi emirle geçici olarak ertelendi. Bu zaman çöküş noktaları alternatif zaman hatlarının mevcut yükselme realitenizle bütünleştirilmesindeki bağlantı rolünü oynar, çünkü bu 2013’e doğru ilerletecek olan tek realitedir. 


Bu çöküş süreci Dünya alanında, fiziksel bedenlerinizde dengesizliklere neden olan çalkantılar yaratabilir. Bundan başka, bu süreç karanlık kabalın ilahi planı bozmaya çalışması için el altındaki alternatif senaryoları azaltır. Bu çöküş bu tek yeni realiteye yumuşak bir şekilde girmek için boyutunuzu hazırlamak amacıyla galaktik Zaman Lordları tarafından uygulanmaktaydı. Bu çöküşler pek çoğunuzda, baş ağrıları, boyun ve omurgada acılar ve kol ve bacakların kaslarında ağrılar gibi çeşitli fiziksel yan etkiler yaratabilir. Bu rahatsızlıklar geçicidir, ancak Tanrı bizden bu zaman-çöküş dönemi esnasında sizin üzerinizde ekstra fiziksel stresi hafifletmek için bedenleriniz üzerindeki çalışmamızı yavaşlatmamızı istiyor.

26 Eylül 2012 Çarşamba

MATTHEW WARD 1 eylül 2012 Mesajı - Devamı

 
13.Bu ilk yıllarda, alışılmış bir şeyin meydana gelmekte olduğuna ilişkin bir delil yoktu, ancak Dünya’nın yolcuğunu devam ettikçe ve ışık yoğunluğu arttıkça, eskiden sadece art niyetli, suçlu kişilerce ve doğrudan etkilenenler tarafından bilinen rezil faaliyetler açığa çıkmaya başladı. Uzun zamandır kemikleşmiş karanlık ışığın titreşimlerine yanıt vermekte olduklarını fark etmeden ışığa yaklaştıkça, insanlar kalplerini ve zihinlerini açmaya başladılar.

25 Eylül 2012 Salı

Uzaylı, insan hayatı kurtarıyor, Eylül 2012

Çin'de kameralara yakalanan teleportation olayı.
Referans: http://webtv.hurriyet.com.tr/2/38542/21530661/1/montaj-mi-mucize-mi.aspx
http://www.ufosightingsdaily.com/2012/09/alien-saves-mans-life-in-china-car.html

KARAR SİZİN..!! İnternet ortamını çalkalayan bu görüntülerde, 2 kişi hızla gelen kamyonun altında kalmak üzereyken, bir anda... “UFO Sightings Daily” isimli sitede yayınlanan bu videoyu milyonlarca kişi tıklarken, tartışmaları da beraberinde getirdi. Çin'deki bir güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntülerde, bisikletiyle yolda ilerleyen kişi, hızla gelen kamyonun altında ezilmek üzereyken, "ışık hızıyla olay yerine gelen biri" tarafından kurtarılıyor. Profesyonelce montajlanmış izlenimi veren videoda, ışık patlaması olduğu sırada ekranda görülen saatte herhangi bir duraksama veya kopukluk gözlenmiyor. Sitenin koordinatörü olan UFO araştırmacısı Scott C. Waring ise görüntüdeki olayın gerçekten yaşanmış olabileceği görüşünde. Esrarengiz kahramanın el, ayak ve yüzünün parladığının görüldüğünü ifade eden Waring, "Bu insansı yapıdan ışığa geçişin ardından tekrar insansı hâle dönüşümden kaynaklanan bir etki. Olay yerinden ayrılırken, yüzünü ve ellerini nasıl sakladığına dikkat edin" dedi.

SaLuSa 24-Eylül-2012 Mesajı

 
Dünya çapında barış getirme hareketi destek kazanıyor ve artık taleplerinize uyum eksikliği gösterenlere daha fazla tolerans olmadan diğerlerinin uyanmasına yardım ediyor. Başarı sizin olacak ancak belki tam olarak sizin beklediğiniz şekilde olmayacaktır. Bizim kesinlikle bunda parmağımız vardır ve Işık işçilerinin söz konusu olduğu yerde yardımcı olmamıza izinverilmiştir. Şimdilik ana odak geleceğinizden sorumlu olacak doğru insanları yerleştirmek için hükümetsel değişikliklerdir. Bir ülke bir kez insanları için çalışmayanı kaldırdığında başka yerlerdeki değişim talepleri de yükselecektir. Karanlık Bireyleri aşağıya indirme enerjisinde herhangi bir duraklama yoktur, ve genel anlamda onlar zamanlarının kalmadığını biliyorlar.

Bir tarafta dünya umutsuz bir karmaşa içindeymiş gibi görünüyor, ancak hepsinin altında siz Yeni Çağı getiriyorsunuz ve o eskisinin yerini almak için bekliyor. Eski statüko alt yapısı parçalanıyor olduğundan dolayı artık devam ettirilemez. Hiç bir çalışma veya para miktarı onu sağlam tutamaz, ve bir çok itibarlı da onunla birlikte aşağıya inecektir. Zaten yasal işlemler daha çok iyi bilinen isimleri suç faaliyetlerinden dolayı içeri almak için harekete hazır durumdadır. Büyük suçlulardan bazıları hala onlar için onların kirli işlerini yapmış olan diğerlerinin arkasına saklanabiliyorlar. Ancak nihai hesaplaşmada hiç kimse adaletten veya üst makamlara cevap vermek zorunluluğundan kaçamayacaktır. Onlar bizim tarafımızdan bilinirler, ve onların her ameli Akaşik kayıtlarda tutulur.


KALPLER TAPINAĞI – BÜYÜKLERDEN MESAJ

Büyüklerden (Elders) Aktarım
Anrita Melchizedek kanalıyla
 TempleIGimber
Sizler bu yeni Altın Işık Çağına girerken, bu Şimdide sizinle birlikte olmak bize büyük keyif veriyor. Sevgililer, anladığınız gibi, ileriye giden yol İlahi Sevgi, bağışlama, şefkat, huzur ve kendinizi Dünya Ana ve onun tüm Yaşamına hizmette olan İlahi Sevginin bu kutsal dönüştürücü Alevleri olarak tanıma yoluyla olur. Ve şimdi, sizler İlahi Sevginin merkezi vasıtasıyla bu dönüştürücü enerjilere daha derin ilerlerken, gölge yanlarınızın, etrafınızdaki oynamakta olduğunuz karmik kalıplara sahip olduğunuz tüm ruhlar ile tüm ilişkilerinizin, size realitenizde kalbinizin Tapınağında bütünleştirilmeye, koşulsuz olarak sevilmeye ihtiyaç duyan düşük arketipik veçheleri, kendinizin negatif ego veçhelerinizi geri yansıtanlar ile tüm ilişkilerinizin daha derin bütünleştirilmesini deneyimliyorsunuz. Bu aktarımda sizi Kalbin Tapınağına, yaradılışın daha derin seviyesine, olduğunuz ve içinizde var olan kutsal İlahi Sevginin daha derin seviyesine götüreceğiz.
Bedeninize derin nefesler alarak, kutsal yerinizde kendinizi rahatça gevşeterek, Dünya Ana’nın enerjisine, onun kristal kalbine topraklanarak ve Dünya Ana’nın kristal kalbini duyumsayarak başlayalım; çünkü Dünya Ana’nın kristal kalbi tüm Yaradılışın Tek Kalbinin holografik temsilidir. Şimdi, Anne/Baba Tanrı’nın Kozmik Kalbine bağlanırken, sevgili BEN’İM Varlığınız ile birleşirken, kişisel olarak tanıdığınız Üstat Rehberleri ve Işık Öğretmenlerini çağırırken, kendinizi yaradılışın, İlahi Sevginin ve Birlik Bilincinin bu güzel merkezinde bulurken, bu Sevgiyi ve desteği hissedin. Kutsal yerinizde kişisel yıldız kapılarınızı yaratın. 

Hilarion -Marlene Swetlishoff- aracılığyla

 
Sevgili Dostlar,
Yüksek benliğinizle daha büyük bir bağlantı sağlamak için gerekli olan arınma şimdi gerçekleşiyor.Bu önümüzdeki aylarda da devam edecek ve kendinizi daha önce hiç olmadığı şekiller

le ifade ediyor bulacaksınız.İçerde daha sakin ve huzurlu hissedeceksiniz.Enerjilerin yoğunluğu,sizin ke
ndinizden emin bir şekilde ilerlemenizi alıkoyan her şeyi alıp götürdü ve yakında sizler daha yüksek bir ifade ediş şeklinin öncüleri olacaksınız.

Çevrenizdeki insanlar arasındaki çözülmemiş problem ve durumlar daha detaylı bir bakış için su yüzüne çıkıyor ve bu problemler barışçıl ve sevgi dolu şekillerde çözülüyor.Tüm canlılar sevgi ve birlik içinde bir araya gelmeyi arzu ederler , daha pozitif ve eğitici şekilde bir araya gelmek ve bu durumun insan ilişkilerinde kendi etkisini yarattığı görülecektir.Kitlesel bilinç alanı toplu olarak bir arınma sürecinden geçiyor ve bu devam ettikçe insanlar arası ilişkiler daha barışçıl şekillerde gerçekleşecek.

23 Eylül 2012 Pazar

Salusa 21 Eylül 2012 Mesajı

 
Her şey şimdi de olduğundan biz olayları sizin gördüğünüz şekilde görmüyoruz, ve biz genel resimde bu döngünün niyet edildiği gibi tamamlanma yoluna girdiğini görüyoruz. Bir kez yükseldiğiniz de yeni bir çağa taşınacaksınız ve enerjilerin yükselmesinden ve bilincinizin büyümüş seviyesinden yararlanacaksınız. Bütün bunlar hızla meydana gelecek degisikliklerle birlikte size kalmıştır, ve siz karanlık Bireylerin dikkatinden tamamen özgür kalacaksınız. Yeni boyutta daha az olan bir şeye yer yoktur ve siz yükseltilmiş titreşimleri hissedebileceksiniz. Yanınızdaki diğer herkesin sizinle aynı vibrasyona sahip olmasını, güvenilebilir ve sizinle olan bütün iletişimlerinde dürüst olduklarını bilmek oldukça yeni bir deneyim olacaktır.

21 Eylül 2012 Cuma

UFO İfşaatı projesi

Ben galaktik ailemin burada olduğunu biliyorum, ya sen?

SaLuSa 19-Eylül-2012 Mesajı

 
 Bu yıl hızlandı ve bugüne kadar beklemiş olabileceğinizden çok daha az olay olmuştur. Bu bir çok kehanette bahsedildiği gibi ne yıkıcı olmuştur ne de sizi yükseltecek olan değişikliklerin sözünü yerine getirmiştir. Ancak, sizin bilinç seviyeleriniz önemli ölçüde artmıştır ve Yükseliş garantidir. Tüm çevreye bakıldığında apaçık görülebilir ki dünyanızda öne çıkan yerleri tutmuşolan Kurumlar kaçışı olmayan bir çöküş dönemindedirler. 

Beklendiği gibi onların olayları kendi avantajları doğrultusunda nasıl manipule ettikleri hakkında ki gerçekler daha çok ortaya çıkıyor. Hatta siz onların çok uzun zamandır sizi köleleştirmek ve dünyanın kontrolünü kazanmak için bir ajandaya sahip olduklarının farkına varıyorsunuz. Onların kendi amaçlarına ulaşmaya ne kadar yakın olduklarını ve aynı zamanda onların planlarına uyanmış insanların arasındaki büyük hareketlenmeyi ve bozguna uğratmayı görebilirsiniz. Medeniyetinizin kaderine karar veren ve ele almış olan sizlersiniz. Sizin bitiş zamanlarının nasıl iyi sonuçlanacağına karar verme gücünüz var, ve siz barışçıl bir geçişi görselleştiriyorsunuz. 

Dünya Nasıl Değiştirilir


21 EYLÜL 2012 ULUSLARARASI BARIŞ GÜNÜ


HERKES HERYERDE BİRLİKTE ŞİMDİ

KRİZALİTİN DÖKÜLMESI: GERİ SAYIM BAŞLIYOR

 Monarch chrysalis emergence 3
LAUREN C. GORGO
18 EYLÜL 2012
ThinkWithYourHeart.COM
Pleiades Yüksek Konseyi, önemli evrimsel değişimin bir başka dönüşüne geldiğimizi söylüyor. Hissim şu ki, onlar Aralık’taki (12/21) kollektif doğumumuza götüren kozmik kasılmaların yoğunlaşan baskısına (10:10, 11:11, 12:12) ek olarak, bu hafta gerçekleşen (9/19) yedi adet Uranus/Pluto karesinin ikincisine, ekinoksa (9/22) değiniyorlar.
Şimdi her gün karşılaştığımız bu yeni enerjiler sadece yüksek bilinç yolunda olan bizleri etkilemiyor, tüm dünyadaki insanların işlev yapma şekillerini de gerçekten etkilemeye başlıyor… fark edilebilir şekillerde.
Şu şekilde açıklıyorlar:
Yeni enerjiler insanlığın ön saflarında olanlara hizmet etmek için şimdi burada… buna ’5B enerjisi’ diyelim. Işığın bu kaçınılmaz ve önlenemez kuvvetleri daha önce olduğundan çok daha fiziksel bir şekilde bütünüyle dünyaya süzülmeye başlıyor. Bununla, geçmişte şiddetlenen fotonik frekanslardan etkilenmemiş olanların şimdi artan değişkenlik işaretleri göstermeye başlayacağını kastediyoruz. Aslında sizler zaman kuvvetlerinin kendisinin lineer bir yapı olarak çökmek için hızla artan sıkışmasının olduğu kutsal sıfır – noktasına yaklaşıyorsunuz.

YÜKSELMİŞ ÜSTAT KUTHUMİ – Kısa Gündönümü Mesajı

 kuthumi
YÜKSELMİŞ ÜSTAT KUTHUMI-AGRIPPA
Kısa Gündönümü Mesajı
MICHELLE MANDERS© kanalıyla
Tüm hakları Saklıdır & Telif hakkı Michelle Manders’e aittir
Johannesburg, Güney Afrika – 14 Eylül 2012
www.palaceofpeace.net
(Michelle Manders’in izniyle tercüme edilmiştir)
Lütfen bu bilgiyi okumanın üzerinizde bir etkisi olacağını not edin, çünkü bilgi zamansızdır. Enerjisel olarak Mesajı Veren Varlığa bağlanırsınız ve benzer bir işlem sizde de gerçekleşir, bu güçlüdür. Canlı kanallığın verildiği zaman çizgileri ile ilgili çok fazla kaygılanmayın. İlahi Planınıza, Zamanlamanıza & Amacınıza uygun olarak benzer bir işlemden geçersiniz.
Bu yazı, berraklık, şifa ve huzur arayan insanları desteklemek için sahibi Michelle Manders ve The Palace of Peace tarafından ücretsiz olarak yayınlanmaktadır. Bu nedenle, Bütünlük Yasasının onurlandırılmasını takdirle karşılıyoruz ve hiç bir insanın, grubun, organizasyonun veya herhangi türde oluşumun herhangi bir durumda bu dökümanın herhangi bir kısmını değiştirmemesini ve kişisel maddi kazanç için kısmen veya tamamıyla yayınlamamasını istiyoruz. Websitemizdeki indirilebilir tam yazının linkini alıntı yapabilirsiniz.

19 Eylül 2012 Çarşamba

SaLuSa 17-Eylül-2012 Mesajı

 
Dualitenin döngüsü içerisinde bir çok hayatlara sahip oldunuz, ve geriye baktığınız zaman muhtemelen bunların sahip olduklarınız arasında en çetin ve zorlayıcı olanlar olduğunu fark edeceksiniz. Bunun sebebi sizin şimdiye kadar yaşamış olduğunuz en düşük titreşimlerden birini yaşamış olmanızdır. Bu daha önceki herhangi bir yaşamınızdan daha çok kendinizi Kaynaktan ayrı hissetmeniz ve büyük ölçüde hayatta kalma içgüdüsüyle yaşamış olduğunuz anlamına gelir. Dünyaya Işığı getirenler ve onunla karanlık enerjiler arasında bir dengeyi getirmeye yardımcı olanlar bunu topraklamakta zorluklarla karşılaşırlar. Zaman zaman karanlık derinliklere kadar ulaştı ve İnsan iyileşme umudunu yitirmiş göründü.

21 EYLÜL: BARIŞ İÇİN EN GENİŞ KÜRESEL MEDİTASYON

September 21: Largest Global Meditation for Peace
21 EYLÜL 2012 ULUSLAR ARASI BARIŞ GÜNÜ
HERKES HERYERDE BİRLİKTE ŞİMDİ


Dünyanın etrafından örgütler insanlık tarihindeki Barış İçin En Geniş Küresel Olarak Eş Zamanlı Meditasyon ve Duayı birlikte yaratma vizyonuyla bir araya geldi.

Dünyanın etrafındaki yüzlerce şehirde, yerel zamanla akşamüzeri 6’da başlayan, gezegenimize yayılan köklü bir barış dalgasını yaratan etkinlikler olacak.

Aynı zamanda dünyadaki herkesin aynı zamanda bağlantı kuracağı gün esnasında üç özel an da olacak: Sabah 12, Öğlen 12 ve gece yarısı 12, üç derin gezegensel Barış Niyetleri yaratma.

BeThePeace her kültürden, Bir olarak bir araya gelmek için her ruhsal gelenekten ve her politik bakış açısından insanlara kucak açar.

Şehrinizde, yerel örgütleri işbirliği yapmaya ve etkinlikler yapmaya davet ediyoruz. Küresel örgütleri kitlelere bir araya gelmeyi ilham etmeye ve sözleri yaymaya davet ediyoruz.

Birlikte, iç ve dış barışın yaşamın normal yolu olduğu bir dünya yaratmaktayız.

Bize katılın


Çeviri: Bdost

SHELDAN NİDLE, 18 EYLÜL 2012 MESAJI


11 CİMİ, 14 ZİP, 9 EB
Dratzo! Döndük! Dünyanız karanlık kabal ile bizim dünyalı güçlerimiz arasındaki çatışmada iki ateş arasında kalmaya devam ediyor. Kaynaklarımızı kabalı köşeye sıkıştırmak için kullanmaktayız, ancak yine de müttefiklerimizin çabalarını bozmak ya da başka bir büyük çaplı savaşa neden olmak amacıyla birçok yolu deneyerek direniyorlar.  Örneğin, Ortadoğu’yu yangın yerine çevirmiştir ve ciddi diplomatik temaslara yol açmış olan durumlar yaratmıştır. Bunun özünde, US hükümeti ve onun özel çıkar “arkadaşları” bulunur. Biz Ortadoğu’ya diplomatik elçiler gönderdik ve savaşa karşı olan politikamızı vurgulamak için US hükümetiyle bir dizi toplantılar yaptık. Aynı şekilde, Ortadoğu’daki bölgesel güçlerle toplantılarımızı kayıt altına almaktayız ve bunlar Suriye krizini çözmek için temel politikayı oluşturacak. Bu durumu, mevcut problemleri hallederek çözmeye başlamayı amaçlıyoruz ve aynı zamanda İran problemini de gözlemekteyiz. Yeni yönetim kısa zamanda işbaşına geçtiği zaman, yeni bir barış çağı için parametreleri kesin olarak oluşturmayı istiyoruz.

18 Eylül 2012 Salı

LÜTUF ANLARI – Dünyada Mekan

 
Koşulsuz sevgi - saffet güler

LÜTUF ANLARI – Dünyada Mekan
Tanri Beklenmedik Anlarda Yasamimiza Dokundugunda
[Acinin nasil sevince, sevgisizligin nasil sevgiye dönüstügüne dair “mucizevi” gerçek yasam öyküleri]
Neale Donald Walsh (Dharma Yayinlari)


Dünyada Mekan
Bill Tucker, o inanç dersini bundan otuz yil önce aldi ve o dersi hiç unutamadi. Ne zaman olanaksiz diye bir seyin olmadigi sözü aklina
gelse hemen aldigi dersi animsayiveriyordu. Her seyin mümkün olmasi için tek bir sey gerekiyordu: Inanç.
Her ne kadar emlakçilik yapma yetkisi olsa ve bir emlakçi bürosu isletse de, Bill o günlerde hiç ev satamiyordu. Aksam servisinde, ev gösteren acentelerden bir is alabilme umuduyla gece geç saatlere kadar mesai yapiyordu. Onun sorumlulugu, satin alma tekliflerini gözden geçirmekti ve is yerinde bulunmayarak herhangi bir isi kaçirmak – ya da kaybetmek – istemiyordu.
Saat gecenin onu olmustu, böyle bir saatin herhangi bir büro için çok geç sayilabilecek bir saat oldugunu düsündü, saatine bakti ve esnedi. Eve gidiyorum, dedi içinden. Bütün gece bekledim. Ama birden büronun ön tarafindan sesler geldigini isitti. Ne olup bittigine bakmak için masasindan kalkarken kapiyi kilitmeyi unutmus olmaliyim, diye aklindan geçirdi.
“Kusura bakmayin” dedi basvuru masasinda duran genç çifti görünce, “büro kapandi”. Ikisi de ufak tefekti – kiz en fazla 1.50 boyundaydi, erkek de kizdan birazcik daha uzundu. Arkalarinda iki küçük çocuk utangaç utangaç bakiyordu.


“Sey, isik açikti da” dedi kadin. “Ama siz de zaten buradasiniz degil mi?” diye ekledi tatli bir sesle.
“Evet” diye yanitladi Bill, “ama gördügünüz gibi ben müdürüm, acente degil. Ben sadece acentelerin büroya dönmelerini bekliyorum, onlar gelince kapatacagim.”
“Biz Johnson ailesiyiz… Ted ve Amy. Bu gece bir ev satin almamiz gerekiyor, o yüzden de sizin bize yardimci olmaniz gerekir.” diye israr etti kadin.
“Peki neden ille de bu gece, bayan Johnson ?” diye sordu Bill.
Kadin derin bir nefes aldi. “Çünkü yarin tasinmamiz gerekiyor”
Bill içinden ya sabir çekti.


YÜKSELİŞ – Sal Rachele

 
Yükseliş dünyada en çok yanlış anlaşılan süreçlerden biridir. “Vecit hali” ve “Hasat” dahil bir çok isimlerle bilinir, yükselişin iki adımı vardır: (1) üçüncü – boyut yoğunluğundaki bedenin daha hafif dördüncü – boyut bedenine çevrilmesi; ve (2) dördüncü – boyut bedeninin, beşinci boyut ışık bedenine biçim değiştirmesi. Gerçekte iki tür yükseliş vardır: spiritüel yükseliş ve
fiziksel yükseliş. Spiritüel yükseliş ruhun fiziksel bedeni bırakarak özgürleşmesini içerir. Farkındalığı ve anlayışı yeteri kadar ilerlemiş olan herhangi bir ruh spiritüel yükselişe ilerleyebilir. Bunun basitleştirilmiş eşdeğeri “öldükten sonra Cennete gitmek”tir.


Geçmişte, fiziksel yükseliş yaşamın fiziksel, duygusal, zihinsel ve spiritüel yönlerinde üstat olmuş ve bedenlerini kendileri ile birlikte yüksek alemlere götürebilen birkaç ruh için geçerli idi. Şimdiki zamanda, İlahi Planda büyük bir değişim gerçekleştirildi, bu değişim büyük sayıda ruhun fiziksel yaşamın her ayrıntısında üstat olmadan fiziksel yükselişine izin vermekte. Bu İlahi Takdir normalde Büyük Döngünün (her 26,000 yıl) sonunda gerçekleşir. 1991’de, Sedona’da zamanımı meditasyon yaparak geçiriyordum. “Tanrısal Benliğim”den telepatik olarak bilgiler aldım. Bilgi oldukça spesifik idi ve “master kalıp” olarak adlandırdığım şeyi içeriyordu.


15 Eylül 2012 Cumartesi

SaLuSa 14-Eylül-2012 Mesajı

 
Derin dini inançlara dalmış olan ruhlar gerçeği son kabul edenler arasında olacaklardır. Bu sorun öngörülmüştür ve inançlarının dayanağının ilgili olduğu öğretmenler, onların gerçek mesajlarının ne olduğunu açıklamak için geri dönecekler. Zamanla onun yorumu kasten kontrol edenlerin elinde daha çok güç ve kontrol vermek için o kadar çok değiştirildi ki gerçek anlamı belirsiz hale geldi. Bizim varlığımız ve sizin bizim size hizmetimizin anlayışı, sizin evriminizde öyle bir noktaya ulaşmanıza yardımcı oldu ki o zaman içinde doğruyu bulmaya gidebileceğinizi fark edeceksiniz. Bu açıkça her zaman diğer bakış açılarını dikkate almamanız yararlı olur anlamına gelmez ki başka bakış açılarını göz önünde bulundurmak her zaman yararlıdır.

Biz tarafını tuttuğumuz öğreti olarak inançlarımızı çoktan yerleştirdik, ve kendimizi Evren içindeki diğerlerine yardım etme durumuna yerleştirerek ifade ettik. Bizim vibrasyon seviyemizde sadece gerçek var olabilir, ve bu sizinde yakında taşınacağınız olandır. Yani biz sizin genel olarak Herkesin Birliğine dayanan yeni fikirlere açık olmanızı istiyoruz. Sizin sahip olduğunuz sorun, medeniyetiniz parçalanmış ve o kadar hiziplere ayrılmış hale gelmiştir ki siz neye inanacağınızı bilmeyi zor buluyorsunuz. Bu buna ek olarak kendinizle vereceğiniz kimin haklı yada kimin haksız olduğunu ispatlamak için bir çok savaş getirmiştir.


13 Eylül 2012 Perşembe

SaLuSa 12-Eylül-2012 Mesajı

 
Aslında dünyanızda bir çok şeyin olmaya devam ettiği dikkatlerden kaçmamaktadır ve bunlar yeni uyananlar için bir kaosun hüküm sürmesi gibi görülüyor. Sizin geleneksel güvenilir kurumlarınız örneğin bankaların gerçekte ne oldukları görülüyor, ancak yine de onların sorunlarının cevapları henüz su yüzüne çıkmadılar. Bununla birlikte onların çöküşü gibi bir olasılığa karşı planla
r formüle edilmiştir. Daha çok müttefiklerimizin işi olmasına rağmen uygulanmaya hazır ve tanıtılması için uygun bir fırsat bekleniyor. Eski bozuk sistem daha fazla korunmayacaktır ve yeni olan getireceği en uca kadar ulaşacak olan değişiklikleri için destek alıyor.


Hükümetsel değişikliklerin yapılması gerekliliği kabul edildi, böylece sizin yeni temsilcileriniz sizin ihtiyaçlarınızı ilk önceliğe getirecekler. Bunun yerine kendi kendine hizmet etmek yaygın oranda arttı, ve finansal kontrol ve mesuliyet pratikte var olmuyor. Paranız daha büyük ölçekte hükümetleriniz tarafından henüz onaylanmamış kirli operasyonları finanse etmek için çekiliyordu, ve çoğunlukla siz hizmet vermeleri gereken insanlara yönlendiriliyordu. Bu durumlar çok uzun süredir kontrolsüz devam etmiştir, ve bizim yardımlarımızı alan müttefiklerimizle birlikte netleştirdik ki bunlara bir son vereceğiz. Yani gördüğünüz gibi Sevgili Bireyler biz gerekli değişiklikleri sağlamaya yönelik çalışıyoruz.


SHELDAN NİDLE, 11 EYLÜL 2012 MESAJI


4 Cauac, 7 Zip, 9 Eb

Dratzo! Bugün size bir mesaj vermek için geldik. Bu mesaj dünyanızın yaklaşan dönüşümü hakkındadır. Şimdi, kürenizde pek çok olağanüstü olaylar meydana gelmektedir. Onlar ortaya çıkmaya hazırlanmakta olan büyük değişimin müjdecisidirler. İnsanlık uzun uykusundan uyanmaktadır ve artık dünyalı üstatlarına izlenecek yolu söylemeye izin vermek için yöneltilmişlerdir. İnsanlık şimdi aktif olarak gerçek demokrasinin dünyanızda kurulmasını savunmaktadırlar ve eski küresel hırsızlık yönetimine yol açan eski muhafızlar kendi kumandalarına kayıtsız şartsız itaat etmeniz için artık sizi zorlayamazlar. Halk yığınları her sorun üzerinde genel bir tartışmayı gerekli kılmaktadır. 


Meksika’daki protestolar, İzlanda’daki resmi emirler ve Suriye’deki aktif başkaldırı insanlığın yöneticilerinden toplum halde talep etmekte olduğu şeyin arkasında yatan kararlılığın derecesini gösteriyor. Eski çağın problemlerine gerçek çözümleri talep edebilen bütünüyle yeni bir paradigmaya yol gösteren açık bir temizlik için zaman geldi; ancak hepsinden de önemlisi, bu evrensel kurtuluş gezegendeki her ülke tarafından onurlandırılan ve korunan canlı, nefes alan bir realite olduğu bir zaman olmalıdır.

12 Eylül 2012 Çarşamba

MONTAGUE KEEN 9 Eylül 2012

 
Son zamanlarda gözlemiş olduğunuz şey, hükümetlerin sizin her birinizi etkileyen kararlar almasıyla, iyi ve kötü/şeytan arasındaki ayrımı yapan hattır. Sesinizi çıkarma ya da bir koyun gibi kesime gitme zamanıdır. Alınmakta olan kararlar yozlaşmış politikacılardan kurtulmak için çok önemlidir. Sizin vicdanınızda milyonlarca insan varlığının aldırış etmeden katledilmesi yoluyla bir dünya savaşı istemezsiniz. Bu savaş planı gezegeninizin tamamıyla kontrolünü kazanmak için son çabadır. Bunu istiyor musunuz? 

Sizin için, köleler için cesaretinizi toplama, kim olduğunuzun farkına varma ve Dünya Gezegenindeki insan varlıkları olarak haklarınızı alma zamanıdır. Şeytani bireyler dünya hakimiyetini gerçekleştirmek için her yol denerler. Onlar dünyanıza ait değildirler. Onu kendilerine uydurmak üzere değiştirmek için böyle çabaları yapmalarının nedeni budur. Siz hiç kılınızı kıpırdatmadınız ve onların her şeyi kontrol altına almalarını seyrettiniz. Bu gizlice yapıldı. Onlar koyunların uyanmalarını ve yapmakta oldukları şeyi görmelerini istemedikleri için acele etmediler. Zekice beyin yıkama teknikleri yoluyla düşmanlarınız olduğuna inanmanız için sizi kandırdılar. Her yalana bütünüyle inandıkça, size nasıl güldüler. Hesaba katmadıkları tek şey insanlığın bu büyük düzenbazlığı anlamasıydı.

11 Eylül 2012 Salı

ISIGIN GALAKTIK FEDERASYONU’NDAN MESAJ 9/9/12 – “YARATICI KANIT EGITIMI”

Su an, muhtemelen, yeni yeni bir dunyanin resim kareleri zihinlerinizde beliriyordur, sizler su an bunu yapiyor olmalisiniz. Hepiniz, ongormek ve hayal etmek zorundasiniz, ki boylece deneyimlemeyi istediginiz her seyi yaratabilesiniz. Bunu kavrama sureciniz yaratim ve ongoru sureci icin cok onemli. Umitlerinizin ve hayallerinizin farkina varmanin duzgun yolu, once neyi deneyimlemek istediginize karar vermenizdir. Daha sonra, kendiniz icin neyi aruzladiginiza odaklanmaniz cok onemli ve bu vizyonu, hissi, istediginizi yaratma hediyesinin sizde olusturdugu duyguyu zihninize kazimaniz onemlidir. Bu duyguya, surprize, bu sevince, yaratma kudretine sahip oldugunuzun farkina varmanin ferahligina kenetlenmeniz; anahtardir. Buyuk sir budur. Basarili bir yaratma belirtisinin cevheridir bu.

Bu mefhum bir cogunuza yeni gelecek, cunku henuz uzerine basip yuruyeceginiz gelecek yollarinizi bilincli bir sekilde yaratmaya baslamadiniz. Bircogunuz bu gelecek patikalarini kendiniz icin, bilincsiz sekilde ya da bilincaltinizla yaratageliyorsunuz. Bunu binlerce yildir yapiyorsunuz ve bazi aliskanliklarin kirilmasi cok zordur. Bu dogaldir. Zaten beklenen de buydu. Onun icin bizler, deneyimlemek istedigi gelecegi surekli olarak yaratmayi etut eden, sizin yukselmis aileleriniz, size bu isin nasi yapildigini bilenlerimizi odunc verecegiz, size ogretebildigimiz her seyiogretecegiz ve deneyimlemeyi istedigimiz gelecegi yaratma konusunda sizlere rehberlik edecegiz.


10 Eylül 2012 Pazartesi

SaLuSa 10-Eylül-2012 Mesajı

Aklınızda tutun ki gevşeyen olaylar doğrudan sizin yararınız içindir. Çeşitli bilgi kaynaklarından öğrendiğiniz kadarıyla gerçeği tam sağlam kanıtların desteği olmadan sizin tamamen anlayacağınız şekilde iletmek zordur. Bu, bu tür bilgileri engellemek isteyenlerin kaldırılmasından sonra gelecektir, ve biz bunu size gerçeğe dair herhangi bir şüphe bırakmayacak bir şekilde yapacağız. Ancak, olayların izleyeceği ana odak rotasının ne olacağı siz yükselmeye hazırlananlara bağlı olacaktır. 

Biz insanların kendi aralarında özgürce Yükseliş hakkında ve medeniyetiniz için ne anlama geldiği hakkında konuşabildiğini görmekten dolayı mutluyuz. Herşeyden öte bu neyin olmak üzere olduğu hakkında önbilgi sahibi olup olmamalarına bakmadan her bir ruhu etkileyecektir. Basitçe söylemek gerekirse, ya olduğunuz titreşim seviyesinde kalırsınız yada bu Dünya Ana ile birlikte yükselmenizi sağlayabilmek için yeterince yükseltilir.

Ron Head kanallı Mikail mesajı - 09/09/2012

Değişim rüzgârları hızlanıyor

Bugün size son portal açılışının başarılı olduğunu ve tahmin ettiğimiz gibi, onu muhteşem bir şekilde tuttuğunuzu söylemek isteriz. Sizin tabirinizle, bir şeyler ort

aya fırlamaya başladı. Medyanın bildirmeye başlayacağı pek çok güzel haber sizi henüz eski mesajların gölgesinde tutarak pasif kılıyor. Ama siz gibi, başka kaynaklarla da çalışanlar için pek çok işaret her yerde ortaya çıkmaya başladı bile.

Bazıları için hiç bir şeyin olmadığında ısrar etmeleri halen mümkün, ama bu pek uzun sürmeyecek. Şimdi gördüğünüz şeylerin geleceğiniz dünyasını, bolluk, özgürlük ve coşkuyu yaratmak için gereken değişikliklerin birer başarısı olduğunu her gün onaylamanızın zamanıdır.

Metatron Mesajı

Gerçek Yükseliş

12-12-12
Yükselişin Zirvesi
Metatron & Ra-Tybronn ~ James Tyberonn kanalıyla
Selamlar Üstatlar. Ben Işığın Lordu Metatron’um ve sizleri Koşulsuz Sevgi vektöründe kucaklıyorum. Yakında daha canlı bir şekilde deneyimleyebileceğiniz Sevgi, çünkü Yükseliş yakın. Bu mesajda Bir’in Yasası arasında gezegene hizmeti deneyimlemiş olan Kristalin Hizmetin Yükselmiş Üstadı, Pleiades’li Ra – Tybronn’a katılıyoruz. Ra – Tybronn Thoth & Enoch Alesindendir. Her ikisi de Metatronik kaynaktandır.Bir an durup sizi desteklemek için enerjimizi ve sevgimizi kabul etmenizi istiyoruz, çünkü biz aileyiz. Sizi duygunun üzerinde olan şekillerde çok seviyoruz, Yaratıcı Kaynaktan, Tüm Var Olandan akan her şeye gücü yeten sevgiyle.


Gezegeninizde hızlanma zamanı ve bazılarınız için bazan zor hissediliyor, ama yüksek veçhede neşeyle dans ettiğinizi temin ederiz. Çünkü Yükseliş yakın ve bunu sen, Sevgili İnsan gerçekleştirdi. Seni onurlandırıyoruz!
Sevgililer, Yükseliş dediğiniz şey Kristalin boyutsal genişlemeye geçiş olarak tanımlanabilir. Arkansas’ın Kristal Vorteksinin son tamamlanmaları Dünya’nın Kristalin Geçişi için son derece önemlidir. Ve kristalin geçiş 2012 Yükselişine eşdeğerdir. 12-12-12′de gezegenin Kristalizasyonu tamamlanacak.

9 Eylül 2012 Pazar

09-09-2012 ~ IŞIĞIN DOKUZUNCU İNİSİYASYON KAPISI

Anrita Melchizedek
9 Eylül 2012′de, En Yüksek Potansiyellerin dokuzuncu ışınıvasıtasıyla ve Meryem Ana ve Sirius Başmelek Ekibinin Işıklandırmasıyla Işığın dokuzuncu inisiyasyon Kapısına giriyoruz.
En Yüksek Potansiyellerin dokuzuncu ışını Hizmet işimizle bağlantılı olan daha fazla öne çıkan ışınlardan biridir ve orijinal İlahi sekiz hücre mavikopya
mızda ve eterik, duygusal ve zihinsel bedenlerimizde en fazla etkiye sahiptir. Bu amaç, tutku, neşe ve İlahi Sevgi vasıtasıyla, İlahi Sevginin bu kutsal dönüştürücü Alevleri olarak En Yüksek Potansiyelimize ulaşmanın olasılığına en fazla odaklanan ışındır.


Işığın bu inisiyasyon Kapısında, Işığın güzel Mavi – Yeşil Alevi ile kucaklanmış orijinal İlahi Sekiz Hücre Mavikopyamıza, Kutsal Kontratımızın mavikopyasına uyumlanırken, kendimizi Hizmetkar olarak deneyimliyoruz. Ek olarak, güç mücadeleleri, dirençler ve streslerden çıkıp içimizdeki İlahi Dişil yanların daha derin bütünleşmesiyle ve kalbimizin birbirimize ve tüm Yaşama açılmasıyla ifade edilen Işığın hizalanmasına adım atıyoruz. Bu inisiyasyon bizleri, çatışma ve dinamik doğru eylemin, Anne/Baba Tanrının Rahmeti vasıtasıyla doğal akışa ve dengeye adım attığı bilgi ve bilgelikte, içimizdeki dinginlik yerine götürüyor.


8 Eylül 2012 Cumartesi

MATTHEW WARD- 1 EYLÜL 2012 MESAJI


Hedefteki yükseliş süreci; Dünya’nın beşinci yoğunluk yolculuğu; Süregelen ET desteği; ifşaat süreci; Hatonn: Obama seçimi ET gelişinin anahtarı, Altın Çağ master planı; korku ruh gelişimini engeller

1. Bu istasyondaki tüm ruhlardan sevgi dolu selamlarla, ben Matthew. Tüm aydınlanmış ruhlar için havada öyle bir heyecan var ki- Dünya’nın Altın Çağının eşiğine doğru geri
sayım on yıllar değil, aylar ve haftalardır, daha sonra onun yükselişinin başlangıcını izleyen yıllar.

2. Özellikle yeni uyanmış ruhlar, ancak uzun zamandır kendini adamış ışık işçileri arasında, bu evrende benzersiz olan bu başarının iki yönü hakkındaki algılamalar farklılaşmaktadır: yükselişin kendisi ve ifşaat. Bazıları bunları bağımsız, ilişkisiz olaylar olarak görürken, bazıları yükselişi bir süreç ve ifşaatı bir olay olarak düşünmektedir. Biz bir paranın iki yüzü olarak bu devam eden süreçlere ilişkin bakış açımız hakkında konuşmalıyız.

SHELDAN NİDLE, 4 EYLÜL 2012

10 Eb, 0 Zip, 9 Eb

Dratzo! Konuşacak pek çok şeyle döndük. Bankacılık sisteminizdeki büyük bir değişim ortaya çıkmaya hazırlanmakta. Bildiğiniz gibi, karanlık kabal küresel bankacılık sisteminde, sıkı bir kontrolü sürdürerek dünyanızı yönetiyor, ardından her şeyi de kontrol ediyor. Bu kontrol son zamanlarda kağıt paranın enflasyonist yapısıyla son zamanlarda gevşemiştir. Buna ek olarak, borca dayalı bir sistemi sürekli kılmak ve basitçe süresiz olarak borç eklemeyi beklemek imkansızdır, ancak bu, özel olarak mevcut finansal sisteminizin ne kadar daha işlemeye devam edeceğidir. Gerçekte, kabal tarafından biriktirilmiş gizli borcun derecesi afallatmaktadır. Diğer yanda, bu bireyler samimi olarak inanıyorlardı ki, karanlık tarafından onay almadan değişiklik yapmayı önlemek için uzun zaman önce Tanrı tarafından indirgenmiş genetiğiniz üzerine konulmuş olan blokların 


2. Dünya Savaşanını sonunda ellerine geçirdikleri uzaylı genetik teknolojisini kullanarak ihlal edilebilirdi. Bu yanlış inanç şimdi onların mağlubiyetlerinin temelini oluşturur ve Dünya gezegeninde Işığın yeniden yerleşmesine yol açmaktadır. Tanrı bunun meydana gelmiş olduğunu bildi ve 1990’larnın başında Galaktik Federasyondaki bizlerden Gaia için ilk temas misyonunu kurmamızı rica etti. Bu misyon, yeni realitenizin başlaması için ana nedenleri de kapsayan, pek çok şey hakkındaki gerçekleri size bildirmektir.

6 Eylül 2012 Perşembe

PLEİADES ALETLERİ VE GÜNLÜK YAŞAM İÇİN ADIMLAR

part1_photo4
Christine Day
Giriş
Dünya gezegeni üzerinde gerçekleşen geçişe daha derin ilerlerken, Pleaidesliler 12-12-12 ve ötesine hazırlanmakta uyanışımızı ve kendini iyileştirme sürecini bilinçli şekilde tamamlamamızı sağlayacak enerjisel aletlerde ustalaşmaya başlamamızın zamanının geldiğini söylüyorlar.
Şu anda gezegenimizi yıkayan ışığın ve sesin yeni frekansları bizleri gerçek Benliklerimizin hatırlayışına ve ona yeniden bağlanmamıza uyandırıyor. Pleiadeslilerin verdiği anahtar mesajlardan biri, insanlığımızı kabul etmemiz ve bu zamanda bu dünya planında olduğumuz için kendimizi onurlandırmaya açık olmamız gerektiğidir. İnsan varlıkları olarak ‘mükemmel şekilde noksansız’ olduğumuz ve öğrenmek için hatalar yapmak için buraya geldiğimiz anlayışına varmak.
Bu ‘yeni şafak’ zamanında, tüm deneyimlerimiz için ve bu zamanda bu dünya planında burada olma cesaretine sahip olduğumuz için kendimizi sevgi ve şefkatle sarmalayarak, insan yanımız ile yeni bir ilişki oluşturmamız bekleniyor.
İnsan yanımızı kabullenerek, Yüksek Doğamız ile bağlantımıza doğru bir diğer adım atabiliriz. İnsanlığımızı kucaklamak evrensel enerjilerin desteğine daha fazla bilinçli bir bağlantı yaratır. Bu da, 3 ncü boyuttan 4ncü, 5 nci boyutsal varoluşa bu önemli geçişte yolumuzda kolayca seyretmemizi sağlar. Pleidesliler bu geçişten kolaylıkla ve zarafetle geçmenize rehberlik yapması için, sizi Benliğini sevgisinin ve anlayışının yeni bir seviyesine getirmesi ve bu yeni enerjilere kendinizi doğurmanızın hızlandırılması için bu aletleri sunuyor.

5 Eylül 2012 Çarşamba

Laura SaLuSa - Antarktika Piramitleri


 



Laura 06:54 4 Eylül 2012 
SaLuSa - Antarktika Pyramids SORU: SaLuSa sevgili İyi günler. Ana ve ben çok Antartika piramitler konusunda heyecanlıyız. Daha önce kimse onları bulmuştur Biz neden merak ediyorsunuz? Bu artık, çünkü buz erime görülebilir mi? Biz orada daha şaşırtıcı binalar bulmak mı? REPLY SaLuSa dan: İyi günler. Bu konuda çok iyi olup bitenlerden göstermektedir, çünkü bu soru için sevindim. Bu fotoğrafları sızdırıldı olduğunu fark etmek önemlidir. Onlar resmen bir basın toplantısında bir parçası olarak serbest değildi.Aslında araştırma ekibi sıkı gözetim altında olduğunu ve onlar keşfetti her şeyi çok gizli. Onlarla aynı bölgede askeri insanlar da vardır. Tüm bilgileri açıklama iktidardakiler tarafından kontrol ediliyor. Aynı şey Baltık USO açısından oluyor. Askeri bağımsız araştırma yer alıyor, özellikle birlikte geliyor ve alanı kontrol altına almak. Ben bulgular çeşitli entrikaları ile ve bu projelere kaynak sağlayarak hükümetler tarafından kontrol edilmeyen zaman demek.
 http://americankabuki.blogspot.com/2012/09/salusa-to-laura-antarctica-pyramids.html#more

4 Eylül 2012 Salı

HATHORLAR: TÜM OLASILIKLARIN KÜRESİ


Tüm Olasılıkların Küresi
Hathor Gezegen Mesajı ~ Tom Kenyon kanalıyla
 sphere2
Bu mesajda sizinle 3B realitesinde, aynı zamanda varlığınızın diğer boyutlarında sonuçları tezahür ettirmek için bir yöntemi paylaşmaya çalışacağız. Bu yöntem geometri ve bilincin doğası ile ilgili temel anlayışa dayanır. Tezahür araçları olarak kullanılmak için birçok geometriler vardır. En basit ve ironik olarak en etkili olanı paylaşmayı diliyoruz.
Tezahür ettirmek ile ilgili anlaşılacak ilk şey, her eylem için karşı bir eylemin olduğudur. Bu, sizler artık dualitenin var olmadığı bilincin yüksek boyutlarına erişinceye kadar, dualitenin doğasından dolayıdır. Bu yöntem 3B yaşamınızda yeni realiteler tezahür ettirmek için olduğundan, dualite bir faktördür.
Anlaşılacak bir diğer önemli veçhe zarar vermeme uyarısıdır. Bu prensip sizi olumsuz sonuçlardan korumak içindir ve bunu ifade etmenin en basit yolu, yaratımlarınızın kendinize veya başkalarına zarar vermemesi gerektiğidir.
Bu materyalin doğası nedeniyle, bilgiyi sizlere üç bölümde vereceğiz. Bu ilk kısım tezahürün geometrisini ele almaktadır.

MONTAGUE KEEN, 2 EYLÜL 2012 MESAJI

Dünyanız uyanmakta ve Gerçeğin Işığı yayıldıkça Kabal’ın pençesi gevşemektedir. Şimdi insanlar Kabal 2000 yıl önce değiştirmeden önce, dünyanızın gerçek tarihi üzerinde ciddi araştırma yapmaya hazırlanmaktadır. Doktrinlerini ülkeden ülkeye zorla kabul ettirmeleri kan dökme yoluyla oldu. Onlar çatışma yaratmak amacıyla farklı inanç sistemleriyle bölünmeler yarattılar. Eğer yapılanlara bakmazsanız, o zaman asla durumların nasıl değiştiğini anlamayacaksınız. Gerçek bir kez anlaşıldığında, her şey yerli yerine oturur.

 Neyin değiştirilmesi gerektiğini ve dünyanızda olan durumlardan kimin sorumlu olduğunu anlayana kadar hiçbir şeyi değiştiremezsiniz. Kendinize sormalısınız, kime güvenebilirsiniz? Oy verdiğiniz kuklalara bakın. Zaman zaman, bir temeli olmayan güzel sözlerle kandırıldınız. Emin olun ki, şimdi onların sadece sözler olduğunu biliyorsunuz. Onlar söyledikleri şeyi kastetmezler. Amaçları sizi kontrol altında tutmak ve sadece hizmet etmek için varolan köleler olarak tutmak için gerekli olan kanunları çıkarmaktır. Köleler olmayı durdurma zamanıdır.

3 Eylül 2012 Pazartesi

DOGONLAR’DA SİRİUS GİZEMİ - BÖLÜM1


 http://www.dunyaana.com/images/flower%2013.jpg   Bu bilgiler, Afrika’da, Mali Cumhuriyeti’nde yaşayan Dogon yerlilerinin Kozmogonik ve Astronomik bilgilerini içermektedir. Dogon kabilesinin evren hakkındaki derin bilgileri Dünya’ya ilk kez 1930’larda Fransız Etnoloji bilgini Prof. Marcel Griaule ve Prof. Germaine Dieterlen tarafından tanıtılmış ve Astronomi çevrelerinde geniş yankı uyandırmıştır.

    Kitabın ilk bölümleri daha çok yaratılış bahsini ilgilendirmekte; sonraki bölümlerin bir kısmı Kozmogonik ve Astronotiği, bir kısmı Astronomi ve Astrofiziği ilgilendirmektedir. Dogon Kozmogonisi, bir hayli soyut ve karmaşık bir sistem üzerine kurulu olup sembolizme önem verdiğinden, ilk bölümlerdeki yaratılış bahsi anlaşılması güç bilgiler sunmaktadır. Fakat, Prof. Germaine Dieterlen’in de belirttiği gibi, Dogonlar’ın derin ve gizemli Astronomik bilgilerini anlayabilmek için yaratılış bahsindeki Kozmogonik kavramları bilmek zorunludur. Çünkü Dogon Astronomisi evrenin yaratılışıyla ilgili olgular üzerine kurulmuştur ve Dogonlar’ın mitolojik kavramları ile Astronomik bilgileri birbirine bağlı bir bütün oluşturmaktadır.

1 Eylül 2012 Cumartesi

SaLuSa 31-Ağustos-2012 Mesajı

Karanlık bireyler gerçekten gün kazandıklarını ve Yeni Dünya düzenine ulaşabileceklerini düşündüler. Ancak, onlara karşı sizin dirençliliğiniz ve kararlılığınızı hesaba katmadılar, ve içinde bulunduğunuz yüzyılın başlarından bu yana nispeten kısa bir zaman içerisinde siz onları yenmek için Dünyada Işığı katlayarak arttırdınız. Onlar hala ses çıkartıyorlar ve Yükseliş planlarını etkileyebileceklerine inanıyorlar, ancak gerçek şimdi onların küçük bir iritasyondan başka bir şey olmadıklarıdır. Onlar daha fazla güce veya gerçek anlamda bir başarıyı sağlayabilecekleri desteğe sahip değiller ve imparatorluklarının çöküşüne tanıklık ediyorlar.

Bizim şimdi ilgilendiğimiz onların kurduğu hala işlevini sürdüren sistemdir. Bu örneğin İfşaatın yolunun önünde durmaktadır, ama her geçen gün onların engelleri kaldırılmaktadır. İfşaat bir kez resmi olarak onaylanmış hale geldiğinde, bu sizinle devam eden ilişkilerimizin bir çok diğer yönleri için baraj kapaklarını açacaktır. Açık iletişim ayrı bir konu olarak görülmelidir, ama Yükseliş olmadan önce gerçekleşecektir. Böyle büyük açığa çıkmalar için öncelikle yol hazırlanmalıdır çünkü bir çok insan bizi almaya hazır olmaları söyle dursun bizim varlığımızı hala inkar etmektedirler. Ancak, sizin geleceğiniz bizimkiyle çok fazla bağlantılı olduğundan gerçek açığa çıkmalıdır., çünkü biz hepimiz Bir'iz.


SHELDAN NİDLE, 28 AĞUSTOS 2012 MESAJI

Dratzo! Döndük! Şu anda yeni bankacılık sistemini uygulamaya geçirmeyi ilk sıraya koyacak olan hazırlıklara başlama tarihi için beklemekteyiz. Bu dönem yeni küresel finansal sistemin, yapısıyla karanlık kabal için varlığını sürdürmeyi imkansız kılacak olan bir durum yaratacak olan yeni finansal sistemin biçimsel duyurularıyla geçirilecek. Ardından bolluk fonlarının dağıtılmasına imkan verecek olan yeni hükümetler gelir. Uzun zaman önce, dünyanız irrasyonel Annunaki dünya görüşünü gerçek olarak kabul etmekle kalmadı, aynı zamanda başka bir realitenin mümkün olmadığını da kabul etmeye razı edildi. 

Bu inanç karanlık kabal tarafından kesin olarak kapalı tutulmuş olan kapıları açacak olan yeni finansal sistem tarafından yok edilecek. Yaklaşmakta olan, fonların büyük transferi karanlığın onlarca yıldır size empoze ettiği ilerlemeler üzerindeki tecriti ortadan kaldıracaktır ve bu kıskaç ortadan kalktıkça, yeni prosedürler ve buna eşlik eden resmi açıklamalar da ilerleyebilir. Bununla birlikte bunlar sadece Işık aşılanmış bir rüyada bu mevcut kabus boyutunun şeklini değiştirecek ve Işık tarafından kararlaştırılmış tüm gündemi ortaya çıkaracak olan kitlesel bir operasyona hızlı bir şekilde yol gösterecek olan ilk adımlardır.