31 Ekim 2012 Çarşamba

HATHORLAR: AETHOS VE BİLİNCİN İKİLİ OLMAYAN HALLERİ (4 KASIM Pazar gecesi 00:00)

 Hathors

Hathor Gezegensel Mesajı

Tom Kenyon kanalıyla

Aethos ve Bilincin İkili Olmayan Halleri 
Hathor Gezegensel Mesajı ~ Tom Kenyon kanalıyla
Bu mesajda tezahür etmiş realite ile bilincin ikili olmayan halleri arasındaki önemli ilişkilerin bazılarını tartışmayı diliyoruz.
Zihin ve Bilinç

30 Ekim 2012 Salı

ONLAR BURADA - BÖLÜM 3 - NEDEN ŞİMDİ?

e-Posta
http://www.dunyaana.com/images/oo1.jpg   Neden tüm bunlar şimdi oluyor? Neden 10.000 yıl önce veya sonra değil de şimdi? Şimdi oluyor çünkü dönüşümümüzün son evresindeyiz. Tüm aşamaları geçerek son evreyi tamamlamak üzereyiz. Bunu açıklayabilmek için az önceki öyküme geri dönüp biraz daha Drunvalo merkezinden bahsetmem gerekiyor.

BM MİKAİL: BENZERİ GÖRÜLMEMİŞ BİR EVRİMSEL SÜREÇ İLERLEMEKTE

 545599_10151468493598098_2118637049_n
Ronna Herman kanalıyla, LM-11-2012
DÜNYANIN EVRİMİ * BİRİNCİ – DÖRDÜNCÜ BOYUTLAR
GÜNEŞ SİSTEMİNİN EVRİMİ * BEŞİNCİ BOYUT – ALTINCI BOYUTUN ORTA SEVİYESİ
GALAKSİNİN EVRİMİ * ALTINCI – YEDİNCİ BOYUTUN ORTASI
BU ALT EVRENİN EVRİMİ * YEDİNCİ BOYUTUN ORTASI – ON İKİNCİ BOYUT
Sevgili üstatlar, Balık Çağı için o ÇAĞIN yaratıcı süreci için tasarımlar/formülleri, spesifik veçheleri, nitelikleri, erdemleri içeren yaradılışın Tanrı Işınları 2000 yıldır Dünyaya ve insanlığa yayıldı. O Yaratıcı Işınlar şimdi geri çekilme ve durdurulma sürecindedir.Hala dengesiz üçüncü ve alt – dördüncü boyutların yanılsamasına ve titreşim frekanslarına yapışmış olan kitlelerin, sanki yollarını kaybetmiş gibi hissetmelerinin nedeni budur; hiç bir şey geçmişte olduğu gibi işlemiyor ve gelecek için umudun olmadığı görülüyor. Eski düzenlemeler, yönetmelikler, bir çok iyi oluşturulmuş kurumlar ve dini organizasyonlar artık güvenilir değil ve çoğu başarısız oluyor. Üçüncü/dördüncü boyut paradigmasındaki neredeyse tüm ırksal, kültürel, sosyal ve politik sınırlar parçalanıyor veya meydan okunuyor. İnsanlığın bilinci yükselişte ve hiç bir şey ileriye doğru momentumu durduramaz. İNSANLIK RÜŞTÜNÜ İSPAT EDİYOR ve her şey genişlemiş farkındalığı izlemeli yoksa durağanlık ve kaosun tuzağına düşer.

KRYON

 
Şimdi yeni dünyanın yaratılmasına yol açan olayları kısaca özetleyeceğiz: Oyun şöyle başladı. Tanrıyı devinim halindeki bir enerji çemberi olarak düşünün. Bu form içinde Tanrı bir şey hariç her şeyi görebilir, sadece kendini göremez. Kendini görebilmek için sonlu bir forma girmesi, yani bir başlangıç ve son yaratması gerekiyordu. Tanrı enerji çemberini sekiz rakamı oluşturacak şekilde büktü, ne ilginçtir ki sonsuz işareti dediğiniz şey de buna benzemektedir. Enerji bu şekil içinde akmayı sürdürürken birbiriyle kesişmek zorundadır. Kesişme noktasındaki sürtünmeden çıkan kıvılcımlar farklı yönlere yayıldı, kıvılcımlar sınırlı bir yaşama sahip oldukları için onlara sonsuz enerjinin sonlu ifadeleri denir. İşte bu kıvılcımlar sizin ruhlarınızdır!

29 Ekim 2012 Pazartesi

Sonsuzluğa açılan kapı, Kiara Windrider,---ALINTI---



sonsuzluga-acilan-kapi-kiara-windrider
 Kiara Windrider
"Sonsuzluğa Açılan Kapı"

1999'da, Californiya'daki Shasta Dağı'na geri döndüm. Ağustos'taki güneş tutulması sırasında önemli bir astrolojik sıralanış vardı ve ben o sırada sevgili dağımda birkaç hafta geçirmek istiyordum. Da­ğın yukarısında çadır kurdum. Birkaç gün sonra kendisine Windrider adını veren bir varlık benimle temas kurdu. Daha sonra kendisinin benim gelecekte bulu­nan bir veçhem olduğunu açıkladı. Şimdi sözü ona bırakıyo­rum:

KRYON



Sizin yaptığınız çalışma sayesinde evrenin eylemlerinin yönü değiştirilecek. Şimdi tüm dünyalar cevheri olan bir plana sahip olacaklar. Siz karanlıktaki bir varlığın doğal eğiliminin, sevgi kaynağına doğru harekete geçmek olduğunu gösterdiniz. Bu çok basit bir bildirim gibi görünebilir, ama siz onu bu gezegende gerçekleştirene dek böyle olduğu asla kanıtlanmamıştı. Şu anda taşıdığınız biyolojik örtüyü en sonunda çıkardığınızda bunun evrensel önemi sizi çok şaşırtacak!




“DÜNYAYI SADECE SEVGİNİN ÜSTÜNLÜĞÜ DEĞİŞTİRİR!” “GÖRÜNMEMİZİN GEREKİP GEREKMEDİĞİNE KARAR VERİN!”





Bu mesajı size kimin yazdığının önemi yoktur ve zihninizde anonim olarak kalmalıdır. Önemli olan bu mesaja ilişkin ne yapacağınızdır! Her biriniz kendi özgür iradenizi kullanarak mutlu olmayı istersiniz. Özgür iradeniz sizin kendi gücünüz çerçevesindeki bilginize, mutluluğunuzda alıp verdiğiniz sevgi
ye bağlıdır. Gelişimin bu evresinde tüm bilinçli ırklar gibi sizler de kendi gezegeninizde kendinizi izole olmuş hissediyor ve bu durumun etkisiyle kendi kaderinize mutlak gözüyle bakıyorsunuz. Ama yine de küçük bir azınlığın farkında olduğu büyük bir değişimin eşiğindesiniz. Kendi seçiminizin dışında sizin geleceğinizi değiştirmek bizim sorumluluğumuzda değildir.

YERKÜRENİN ÇEKİRDEĞİNE BİRŞEYLER OLUYOR

 
Mitch Battros – Earth Changes Media

Yeni bulgular güncel olaylar serisinin Dünya’nın manyetik alanını zayıflattığını ileri sürüyor. Sıvı dış çekirdeğin üzerinde çekirdek kabuğu var; yoğun ısı ve yüksek basınçtan dolayı şekillenebilir olan katı kaya kompozisyonu. 2900 km derinlikte Dünya’nın çekirdeği ve kabuk arasındaki sınırda yoğun bir ısı alışverişi var

.

28 Ekim 2012 Pazar

Foton Kuşağı ve Üç Gün Karanlık

 
Bu yayını Foton Kuşağı ve "3 gün karanlık" ile ilgili elime geçen tüm bilgileri peşpeşe dizerek derledim. Bu hadiselerin gerçek olacağını iddia edemeyeceğimiz gibi, bu ihtimal hakkında bir değer de veremeyiz. Bu ve benzeri bilgiler pek çok varlık, insan ve kadim medeniyetlerden çeşitli şekillerde bize ulaşmaktadır. Bu bilgiyi bilme özgürlüğünüze hizmet etmek adına kendimi borçlu hissediyorum. Dilerim bu yazı haberdar olmaları halinde tedbir almayı gerekli görebilecek olan herkese ulaşır. Gururlarını düşünüp bunları paylaşmayanlar var, bunu iyi biliyorum. Ama artık bu tip hesaplar geride kaldı. Artık maskeleri, zihinsel ve egosal kaygıları geride bırakmadan ilerleyemeyeceğimiz bir döneme giriyoruz! Sizi size bırakıyorum.

Tanrı hepimize zihin sesimiz ile kalp sesimizi ayırdetme bilgeliği versin.
Hepinize bol şanslar ve iyi yolculuklar.

http://emreskopi.blogspot.com 

27 Ekim 2012 Cumartesi

SHELDAN NİDLE, 23 EKİM 2012

7 Imix, 9 Tzec, 9 Eb

Dratzo! Döndük! Yüzyıllardır Kutsal müttefiklerimizin üzerinde çalışmakta oldukları olaylar şimdi dünyanızı ebediyen değiştirmek üzere ortaya çıkmak üzeredir. Dünyanıza hakim olan güç yapısı, merkez artık bir arada tutamadığı için çökmektedir. Annunaki, gezegendeki yandaşlarından realitenizin hakimiyetini Işığa döndürmelerini talep ettiği zaman, gezegenden ayrıldıkları için, karanlık kabal korku içindedir. Annunaki tarafından yapılan bu tavsiye karanlığın gezegendeki yandaşlarını oluşturan grupları büyükçe bir çoğunluğu tarafından veto edilmiştir; onların liderleri kendilerinin yaşam gücü olan şeyden, güçten neden vazgeçmelerinin istendiğini hiç anlayamıyorlar. Güç onların bildikleri en temel şeydir. Dünya dışı eski üstatlarının çağında, yandaşlar yaklaşık 13 bin yıldır Dünya’ya ve yeryüzü insanlığına sorumsuzca ve saygısızca davrandılar. Şimdi kelimesi kelimesine tahtlarından vazgeçmeleri istenmektedir! Karanlık bireylere göre, bu düşünülemez bir şeydi. Ve şok ediciydi! Hiç kimse, hatta onların eski üstatları bile onlara kendi kimliklerini veren bir şeyden onları ayırmak için gitmekteydi: “doğal üstünlükleri”. Bu onların varlıklarını özünü oluşturdu. Ve yaklaşık 17 yıldır, onlar sadece tanıdıkları dünyayı ellerinden kaçırmamak için mücadele ettiler.

25 Ekim 2012 Perşembe

Montague Keen, 21 Ekim 2012

 
Sevgilim, misyonunuzu gerçekleştirmek için çok sıkı çalışmaktasınız. Çaresizliğe düşmeyin: yolunuzda duran tüm engellerde, hiçbir şey sonucu önleyemez. Yüzlerce yıl önce bunun doğru zamanda gerçekleşeceği tahmin edildi. Bu büyük değişim için zaman şimdidir. Değişimi talep eden %99’un gücü görmezden gelinemez. Şimdiye kadar, onlar azınlığın köleleri olmuşlardı, ancak şimdi mevcut olanın çürümesini görebiliyorlar ve artık bunun bir parçası olmayı istemiyorlar. Onlar şimdi kendi ilahi hakları olarak özgürlüğe sahip hür varlıklar olarak kendilerini görmekteler.

23 Ekim 2012 Salı

ARKTURUS MESAJLARI

 
Soru- Misyon nedir?
Cevap- Gezegeninizdeki her insanın ruhuna, kader dediğiniz bir program damgalanmıştır, her insan ayrı bir yola ya da programa sahiptir. Tüm yolların kesiştiği noktada ise misyon planının Bir’liği vardır. Birçok ruh dünyada kendini öylesine kaybetmiştir ki, bu yaşamda içine düştüğü unutkanlıktan kurtulamayabilir. Belki de, içlerinde kodlanmış gizli bilgiye erişerek aydınlanmaları için birçok enkarnasyonun geçmesi gerekecek. Plan, kişinin önce kendi titreşim ve bilincini, sonra da çevresindeki kişilerin titreşimini yükseltmeyi öngörmektedir. İnsan, içindeki Tanrısal gücü kabul edip ona saygı göstermeden titreşimini yükseltemez. Eğer Tanrının her yerde ve her şeyde olduğunu anlayamazsa, gezegenin titreşimini de yükseltemez.


ASTHAR


Soru- Yakın gelecekte içsel ve dışsal bakımdan neler yaşayacağımız konusunda daha ayrıntılı bilgi verebilir misiniz?

Ashtar- İçsel olarak Kaynaktan gelen enerjileri daha fazla alacak, daha fazla kendinize hakim olacaksınız. Toz duman yatıştıktan sonra yüksek benliğinizle ve rehberlerinizle daha çok bağlantı kurabilecek, istediğiniz şeyleri daha kolay tezahür ettirebileceksiniz.
Dışsal olarak dünyada belirgin bir karmaşa ve kaos yaşanacak. 


Doğal afet dediğiniz yerküre değişiklikleri, yani gezegenin bedenini temizleme faaliyetleri artacak. Geçmişte de olduğu gibi aktif katılımınızla bu faaliyetlerin dozu büyük ölçüde hafifletilebilir. Bir sisteme bir hayli ışık kanalize ettiğinizde sistem polarize olur, temizlenip arınır, karanlık daha fazla kasılıp büzülür, ışık daha fazla genişler ve parlaklaşır. Böylece ışıkla uyum içinde olanlar daha parlak ve ışıltılı hale gelirler, karanlığa uyumlanmış olanlarsa daha fazla kasılıp büzülür, daha zor bir zaman geçirirler. Gelen enerjiler gezegende karanlık artıkların bulunduğu tüm ekonomik ve siyasi sistemleri temizleyip çarpıcı biçimde değiştirecektir.

SaLuSa 22-Ekim-2012 Mesajı


Sizin haklarınız için gösteri yaptığınızı görmekten çok memnunuz ki bu otoritelerinize kendi pozisyonlarının size hizmet etmek olduğunu uygun bir şekilde hatırlatıyor. Onların arasındaki iyi kalpliler çok nadir ve birbirlerine çok uzaklar, ve bu geniş kapsamlı değişikliklerin yer almak zorunda olmasının sebebidir. Eğer sizin temsilcileriniz yeminlerini tutmuyorlarsa o zaman
yerlerinden edildiklerinde de şikayet edemezler. Sorun yolsuzluk ve açgözlülüğün bir kanser gibi yayılarak normal bir çalışma yöntemi olarak kabul edilmesidir. Gelecekte siz alınan kararlara daha çok katılacaksınız, ve harekete geçilmeden danışılacaksınız. Açıkçası ileriye doğru olan yolda sizin doğru tarzda sizi Yeni Çağa taşıyacak öngörü ve anlayışa sahip insanlara ihtiyacınız vardır. Son kabal tamamen elverişsiz olacak, ve olmakta olan şeyi etkilemeleri veya müdahale etmeleri mümkün olmayacaktır.

22 Ekim 2012 Pazartesi

ONLAR BURADA - BÖLÜM 2 - NELER OLUYOR?

e-Posta
http://www.dunyaana.com/images/nibiru.jpg 





Doug’tan iki farklı video kaset daha aldım. Birincisinde 51. Bölge olarak adlandırılan araştırma bölgesiyle ilgili Las Vegas KLAS televizyonunun hazırladığı bir dizi rapordan bahsediyordu. Bu kasette Bob Lazar Amerikalılar’ın uzaylılar üzerinde deneyler yaptığını iddia ediyordu. Lazar 51. Bölge’nin eski bir çalışanı olduğunu söylüyor, bu uzaylıların Griler olduğu belirtiyordu.
    İkinci kaset “ Plaiades Bağlantısı” adını taşıyordu. Burada da Bill Meier ile bir gurup Pleiadean arasındaki temaslarla ilgili öyküler yer alıyordu. Bu kasette Meier tarafından çekilen, ışık saçan Pleiades gemilerinin fotoğrafları da yer almaktaydı.

KRYON

 
!!!! Dünyanın aydınlanma konusunda kritik kütleye erişmesi kesinlikle insanların sayısıyla ilgili bir şey değildir. Burada söz konusu olan sevgi enerjisinin eriştiği kritik kütledir. Işık şimdi karanlıktan çok daha güçlüdür. Sevgili varlıklar iki oda imgeleyin, biri ışıkla dolu öteki zifiri karanlık olsun. Aradaki kapıyı açtığınızda karanlık mı odaya dolar, yoksa ışık mı karanlık odayı
doldurur? Elbette ışık karanlık odayı dolduracak ve onu aydınlatacaktır. Bu ışığın aktif, karanlığın ise pasif olduğunu gösterir. Aydınlanma enerjisi, dünyanızdaki eski enerjinin karanlığını aydınlatan aktif bir ışık feneri gibidir. Işığını bir yerden bir yere taşıyan çok az sayıdaki ışık işçisi bile dünyanın enerji dengesini değiştirebilir.
---KRYON---

YENİ ÇAĞDA PRATİK YAŞAM -KRYON-


Önce günlük yaşamdan söz edelim. Evet bazen sabrınızın tükendiğini biliyoruz, bu sabırsızlığa zamanınızın doğrusal olması yüzünden “şimdi” nin dairesel zamanını anlamamanız neden oluyor. Siz farklı bir düzeyde titreşmeyi istemeden önce bunu sağlayacak çalışmalar yapılıyordu. Bunu önceden nasıl bildiğimizi sorabilirsiniz, çünkü öyle bir enerji potansiyeli vardı, çünkü bizim zamanımız geçmiş, şimdi ve geleceği temsil etmez, tüm zamanların bir arada bulunduğu şimdiyi temsil eder. İşte bu yüzden talebinizi karşılamaya hazırdık. Bunun önceden mukadder kılmayla, kaderle ya da falcılıkla hiçbir ilgisi yoktur. Endişe etmeyi bırakın ve şimdide köklenin, endişe enerjisi insanları sevginin huzurundan yoksun bırakır

19 Ekim 2012 Cuma

Karar Gücü



Bizim karar dünyanın şekillendiren anahtarıdır. Karar tezahür şeyi getiriyor döngüsü tutuşturan özgür irade kıvılcımı.

Bir bütün olarak insanlığın Atlantis bu gezegendeki karanlık güçlerin davet etti. Bu insanlık için acı bir döngü olmuştur bizim eski bir karardı. Şimdi, 21 Ekim'de, yeni bir karar vardır. Hepimiz karanlıktan özgürlüğü tercih ediyor ve biz Işığın güçlerini davet ediyoruz. Biz birlik ve işbirliği için karar veriyoruz, biz yargılayıcı olmayan ve birbirlerine sevgi dolu olmayı tercih ediyor. Güçlü bir mesaj ile güzel bir video bugün yayımlandı:

SaLuSa 19-Ekim-2012 Mesajı

 
Biz burada sizin dualitedeki uzun yolculuğunuzun en büyük kısmının eşiğindeyiz, ki bu yükselişe hazır olanlarınızın bulunduğunuz boyutu terk etmeleriyle bitecektir. Bu herşeyin bir anda değişeceği anlamına gelmez ancak bu sizde, sizinle benzer ruhların bulunduğu yüksek boyutlara kaldırılmanızla sonuçlanır. Bu sizin bütün ruhlarla yakın ahengi ve neşeli ilişkileri deneyimleyeceğiniz bir hayatı sağlayacaktır. Şimdi deneyimlediğiniz zorluklar ve çatışma hayırlısı için ortadan kaybolacaktır, ki bütün bu sorunlara yol açan varlıklar yükselmek için hazır değildirler. 

18 Ekim 2012 Perşembe

SHELDAN NİDLE, 16 EKİM 2012

 
13 LX, 2 TZEC, 9 EB

Dratzo! Konuşacak pek çok şeyle döndük. Halen, yeni realitenizin temelini oluşturan çeşitli faaliyet alanları tamamlanmaya başlamaktadır. Son zamanlarda sizi bilgilendirdiğimiz gibi, dünyanız binlerce yıllık bir geçmişe dayanan belirli kurumların orijinal meşruiyetine dayanır. Bu kadim güç üslerini temsil eden bireyler yeni yönetim formlarınız için yasal platformu kuracak olan yeni dokümanları yaratma sürecindedirler. Tek gündemi yeni bir dünya yaratmanın karmaşıklığına odaklanmak olanların toplantıları da halen yürürlüktedir.  Böyle bir projede yer alan karışıklıkları hayal etmeye çalışın! Kutsal müttefiklerimiz Avrupa, Asya, Amerika ve Afrika’nın eksik monarşilerine sahip birçok ülkesinin antik temellerini birleştirmektedir. Birçok dokümanın dünyanızın mevcut fiili rejimlerini geçersiz kılan ve böylece görevden alan özel bir prototip içinde tartışılması, düzenlenmesi ve bütünleştirilmesi gerekir. Bu resmi doğrulama sürecinin, bu yüce amaca meşruiyet kazandırmak amacıyla uygun şekilde ve doğru düzende yapılması gerekir.

SaLuSa 17-Ekim-2012

 
Bu sene özellikle karanlık enerjileri dengelemekten ötesini yaptığınız noktalarda bilinç seviyenizin ne kadar yükselmiş olduğunun farkında mısınız?. Siz bunu ışığı kendinize çekerek ve onu Dünyada topraklayarak başardınız. Bu sadece korku yaratabilmeyi uman ve kaçınılmaz sonlarını geciktirmeye çalışan karanlık Bireyleri sonlandırmaya yardım etmiştir. Onlar tükenmediler ancak şimdi biz onları tamamen tutabilir ve müttefiklerimizi koruyabiliriz. Onların nihai olarak kaldırılması bu yüzden daha çok formaliteden olacaktır. Onlar tavsiye için daha çok Sürüngenlere bakacaklar, ama bu onların geçmişte oldukları şeyin soluk bir yansıması olacaktır. 

17 Ekim 2012 Çarşamba

ONLAR BURADA - BÖLÜM 6 - TARİHİMİZ

e-Posta
    http://www.dunyaana.com/images/ex5.jpgBize şu anda neler olduğunu, gelecekte neler olacağını anlayabilmemiz için geçmişimizi bilmemiz son derece yararlıdır. Örneğin bitkiler, büyürken neler yapılması gerektiğini hesaplayabilmek için Fibonacci düzeni adı verilen matematiksel bir sistem kullanırlar. Bitki ne yaptığını görmek için geçmişe bakar, şu an nerede olduğunu tespit eder, sonra ne yapacağını anlar. Bir süre önce oluşan yaprakların üstüne yeni sayılar ekleyerek kaç tane yeni yaprak oluşturacağını bulur. Örnek olarak, kendi kendine şöyle söyler: Biraz önce bir yaprak yaptım, ben de varım demek ki şimdi iki tane büyütebilirim. İki yaprak olunca bu kez; bir taneydim, iki tane daha ürettim şimdi üçüm, vb. Yeni bir şeyler yapabilmek için önce ne yaptığına bakmak zorundadır. Bu organik yapının kuralıdır.

Hilarion

 
En Yüksek Işığınızı Muhafaza Etme Bu Dönemde Birinci Derecede Önemlidir

Marlene Swetlishoff / Tsu-tana tarafından kanallık edilmiştir – 14 Ekim 2012




Sevgililer,

Ben Metatron, Ruhsal Sesiniz.


Size doğrudan konuşmaya alışık değilim. Geçmişimi bilenler, sizinle birlikte olabilmek için elçiler gönderdiğimi anlayacaktır. Onun için, bu toplantıda Tobias’a ve size katılmak üzere böyle doğrudan gelmek, benim için oldukça onur verici bir şeydir. Ve bir anlamda, bu doğrudan sunum, beni de en az Cauldre(Medyum), ya da sizin kadar heyecanlandırmıştır.

16 Ekim 2012 Salı

ONLAR BURADA - BÖLÜM 9 - HORUS’UN SAĞ GÖZÜ

e-Posta
http://www.dunyaana.com/images/bumerang2.jpg  Ben, kendim birleşik bir bilinçle bütünleşmenin gerekliliğinin farkındayım. Zaten ben de yıllardır bunu öğretiyordum. Çünkü yeniden doğuş felsefesinin amacı da tam olarak bu bütünleşmedir. Ölümsüzlük düşüncesini ve tekamülü de biliyordum. Bu amaçla da yıllardır çalışıyordum.

Aydınlık ve karanlık güçlerin varlığının da farkındaydım. Ama gene de eksik olan bir şeyler vardı. Drunvalo’nun video kasetlerini izledikten sonra bile, onlar her ne kadar bir çok sorunun cevabını vermiş olsa bile, hala bir şeyler eksikti.
Drunvalo’nun anlattığı kutsal geometriye uzun süre dikkat etmedim. İlgileniyormuş gibi görünmek bile zor geliyordu. Bu konuyla ilgilenmem için çok uzun zaman geçmesi, sabrımın olgunlaşması gerekti. Bir çizimi anlayabilmek bile bazen saatlerimi aldı. Çünkü konuyu sadece video kasetlerden öğreniyordum. Ancak sonuç, harcadığım zamanın her saniyesine fazlasıyla deydi.

15 Ekim 2012 Pazartesi

SaLuSa, 15 Ekim 2012 Mesajı

 
Dünyanızı araştırdıkça sizin kişisel uyanışınızın güçlendiğini keşfediyoruz, ve insanlar kendi aralarında Yükseliş hakkında konuşmaya daha hazırlar. Her bir birey için ne anlama geldiğini açıklamada açıkça zorluklar vardır, ancak en azından bir bilgi tohumu ekilir ve büyür. Doğal olarak insanların her bir ruha ne kadar muhteşem bir fırsat verildiğini anladığından emin olmak için geniş ölçekte bilgi verilmesi hakkında planlar vardır. Yükseliş hakkında ilk defa bilgi alacak olanlarda hala güvensizlik veya korku olacaktır, ancak diğerlerinin haberleri samimi olarak hoş karşıladıklarını gördükleri zaman onlar kendilerini gelecekleri hakkında daha emin hissedeceklerdir. Realitede insanlarda sürü eğilimi vardır ve içgüdüleriniz çoklukta güvenlik olduğunu söyler.

ONLAR BURADA - BÖLÜM 13 - PHİLADELPHİA DENEYİ

e-Posta
   http://www.dunyaana.com/images/gr02.jpg





  Resmi adı Gökkuşağı Projesi olan, Philadelphia deneyi, bir savaş gemisini görünmez yapmayı hedefleyen, son derece gizli, askeri bir deneydi ( en azından görünüşte). Evet, hedef buydu. 

GÖRÜNMEZLİK! Aynı adlı filmi izlediniz mi? Bu deney 1943 yılında, yani ikinci dünya savaşının tam ortasında gerçekleşti. Bir savaş gemisini görünmez kılmak o kadar da zor bir şey değildir. Yapmanız gereken tek şey gemiyi bu boyutun bir üst tonuna almaktan ibarettir. Bu durumda bir alt ton seviyesindeki herkes için gemi görünmez olacaktır. Drunvalo bunun herkesin yapabileceği kadar basit bir şey olduğunu söylüyor ( bu Klingonların buluşuydu). Philadelphia Deneyi’ndeki teknolojiyi Grilerden aldık. Bizim, ikinci dünya savaşını kazanmak için çok özel bir silaha ihtiyacımız vardı. O nedenle bunu istemiştik. Ancak onların bize bu teknolojiyi sağlarken, çok daha farklı amaçları vardı. Bundan daha sonra bahsedeceğim.

14 Ekim 2012 Pazar

Venüslü Bayan Komutan ATHENA’dan Mesaj :



“Tanrının çocukları geçsin diye denizin ikiye ayrıldığı gün olanlar, gelecekte olacaklarla kıyas edildiğinde çok sönük kalacaktır. Sizi izleyen koruyucularınızın sayesinde tıpkı İlya ve İsa gibi bazılarınız göğe alınacaksınız.
“Kaçınılmaz değişiklikler gerçekleştiğinde dünya nüfusunun sadece onda birinin kalacağı söylenmektedir, ama ille de böyle olması gerekmez. Tüm kehanetler insanın irade ve seçimlerine bağlıdır.

John Smallman tarafından kanallık edilmiştir - 10 Ekim 2012



Burada manevi alemlerde yükseliş anına doğru kesin ve güçlü bir şekilde ilerlemenizi izlerken hepimiz sizi destekliyoruz.Manevi alemler ,bir takım alternatif evrende ya da enerji alanında sizin realitenizden ayrı var olan bir dizi efsanevi realite değildir.


12 Ekim 2012 Cuma

SaLuSa 12-Ekim-2012 Mesajı

 
Biz sizin gecikmeleri deneyimlemek zorunda olmanızı isteriz, ancak biz görevlerimizi hala planlandığı gibi devam ettirebildiğimiz sürece bu bizde çok fazla endişeye neden olmuyor. Biz kolayca yüzleşebileceğimiz farklı durumlara uyum sağlayabiliriz, ama sizin için bu daha fazla hayal kırıklığı demektir çünkü biz size neyin oluyor olduğunun çıplak detaylarından başka birşey veremeyiz. Sizin aktiviteleriniz izlendiğinde bir çok grubun özgürlüğün kabuğunu sımsıkı kavradığını ve son kabalın kaçınılmaz sonunu hızlandırma konusunda iyi iş çıkardıklarını görüyoruz.

SHELDAN NİDLE, 9 EKİM 2012

 
6 MANİK, 15 TZOTZ, 9 EB

Dratzo! Döndük! Çok kısa zamanda birçok olaylar ortaya çıkmaya hazırlanmaktadır. Dünyanız ekonomisinin çöküşünün an meselesi olduğu bir noktadadır. Küresel ekonominizin statüsü geçmiş yılda Federal Reserve tarafından yağmalanmış olan hesaplardan gelen illegal bir nakit akışına bağlıdır. Bu hesaplara, bir hesaptan diğer hesaba fonların aktarılmasını gözlemek için prosedürlerin bir parçası olarak, illegal bir şekilde el konulmuştur. Ortaklarımız şimdi bu büyük miktarlardaki nakitin günlük uluslar arası hareketlerinin yönünü değiştirmektedir. Bu mali gelir kaynakları kurumaya başladığı için, US Şirketi ve onun yandaşları yılmadan su yüzünde kalmanın bir yolunu araştırmaktadırlar. “Gerçek nakit rezervlerinin” bu ani düşüşü dünyanızın merkez bankalarında paniğe neden olmuştur. Bu büyük borçların sadece altına yatırılmasıyla ilgilenen kutsal ortaklarımız tarafından bu bankalara son zamanlarda verilen bir dizi ultimatomların uygun bir zeminine karşı gelir. Bu hala gizli gelişmelerin karanlık kabal için erken bir “cadılar bayramı” olarak adlandırılan şeyi yaratması beklenir. Bu arada, dünyanın bilinen ve “karanlık” altın tedarikçilerinin sahipleri kendi yekunlarını artırmaya devam ediyorlar.

11 Ekim 2012 Perşembe

10-10-2012 Işığın Onuncu İnisiyasyon Kapısı

 
Anrita Melchizedek

10 Ekim 2012′de, Kutsallığın onuncu ışını ve Andromedalı Galaksilerarası Işık Varlıklarının Işıklandırmasıyla Işığın onuncu inisiyasyon kapısına giriyoruz.

Lee Carroll aracılığıyla canlı Kryon Kanallığı

 
Bu canlı kanallık 26 Şubat 2012 Monterey,California da yapılmıştır.



GENEL SORULAR

Bu kanallık Lee ve Kryon tarafından okuyucuya daha net bir anlayış sağlaması için tekrar gözden geçirildi.Canlı kanallıklar sıklıkla kendi içindeki enerjiyi de kapsar ki bu basılı bir sayfanın içermediği tür bir iletişimdir.Şimdi 2012 Monterey,California da verilen bu geliştirilmiş mesajın keyfini çıkarın.

8 Ekim 2012 Yayınlayan Steve Beckow (Part 2)

 
Biz ne boyutuna gideceğiz ?
 

S: Ve bir yanında (Yükselişin) biz 3B veya 4B deyiz, ve diğer bir yanında ise biz 5B deyiz?
 

BM: Veya daha yüksek.
Bu beşinci için bir asansördür. Ve dahası, sadece ( Beşinciden daha yüksek boyutlara) devam etmeyi seçen bazıları olacaktır. Ama kollektif olarak plan budur.
 

10 Ekim 2012 Çarşamba

SaLuSa 10-Ekim-2012 Mesajı


Şimdi nispeten daha düz yelken açıyorsunuz, bununla birlikte başa çıkmanız gereken zor dönemler de olacaktır. Ancak, bunlar kısa yaşanacaklardır ve öngörülmelerinden dolayı eminiz ki size en asgari rahatsızlığı vereceklerdir. Müttefiklerimiz hedeflerini başarmaya ne kadar yakın olduklarının farkındalar, ve her zaman olduğu gibi biz onların arkasındayız. Dünya'daki fiziki değişikliklerin kehanet edildikleri gibi felaketsel olmaya hiç yakın olmadıkları gerçeğini yansıtmalısınızdır. Bazıları Fukushima olayını işaret edebilirler, ancak bu doğal değil lakin bir sahte bayrak saldırısıydı. Aslında orada son derece normal olan çok sayıda deprem meydana gelmiştir, hiç biri sizin gerçekten ciddi diyebileceğiniz sonuçlara sahip değildi. Biz bu tür oluşumları yakinen izleriz, ve sonrasındaki etkileri asgariye indirgeriz.

KARAR GÜNÜ

 Evren sıvı bir enerjidir düşünceleriniz çok uzak yerlere gider görmediğimiz ama hissetiğimiz ışık parçacıkları vardır bu parçacıklar için uzaklık diye bir şey yoktur, Bu parçacıklar evreni oluşturur ve yaşam kaynağıdır aynı zamanda iletişim kaynağıdır telepatik iletişim kurmanın kablosuz cihazların birbiriyle iletişim kurmanın tek sabebi bu ışık parçacıklardır, Yani BİZ bir enerji kaynağızdır, Ne düşünürseniz etrafınıza onu yayarsınız, Ama bir şeye odaklandığınızda imgelediğinizde meditasyon yaptığınızda daha güçlü olur, Bir insanın yapmasıda etkilidir ama bir çok insanın yapması daha güçlü olur ve bir çok şeyi değiştirir, IŞIK ve enerji çok güçlüdür,
Mesele onu kullanabilmektir, Saf Niyettir, Yani siz dünyada ne olmasını istiyorsunuz şimdiki düzenin devam etmesinimi, Yeni sistemin gelmesinimi yada seyirci olarakmı kalmak istiyorsunuz, Seçim sizindir.
Ersin

 

10-21-2012

Harekete geçme zamanı geldi! Bizim kendi elimizden dünyanın kaderini almak zamanı  geldi! Bu nedenle Fırsat ikinci Pencere başında Kararın gününde, bireyler ve çiftler olarak, büyük ve küçük gruplar halinde bir araya gelecek:



Kitleler toplamak ve tarihimizde ilk defa biz Dünya'nın özgür yurttaşlar olarak kendi kaderini yaratmak için şansına sahip olacak, böylece tüm karanlık güçlerin zulmünden gezegenimizin kurtuluşu için bir karar verecektir.

9 Ekim 2012 Salı

Kara delik ve 21 Aralık 2012

NASA da bulunan ve 16 Eylül günü otomatik tarama yapan Burst radyo teleskopları alarm verdi.
Bir X-ışınım tesbit etmişlerdi. Bu ışınımın olduğu yer daha kesin taramaya alındı.
Yoğun enerji parlaması olduğu tesbit edilen alanda bir karadelik belirlenmişti. Karadelik samanyolu galaksimizin merkezinde olması ayrıca ilginç olarak tanımlandı.
Daha önce bu tesbit edilen karadelikle ilgili bir bilgi mevcut değildi.

Yükseliş nasıl bir şey olacak? (Part 1)

 
8 Ekim 2012
Yayınlayan Steve Beckow
Bir çok insan Yükselişin nasıl bir şey olacağını merak ediyor. Bu bilme arzusuna hitap edebilmek için Başmelek Mikail'in okumalarından veya Melek ile bir Saat röportajından parçaları alarak daha kolay bir referans olması için hepsini bir araya getirdim.
Birinci kısım Yükseliş deneyimini ve İkinci kısım geçeceğimiz boyutu
, Dünyanın gelişimini, ortadan kaybolup kaybolmayacağını, ve olayların kesinliliklerini açıklıyor. Lütfen bütün kaynakların bu konu hakkında hem fikir olmadıklarını biliniz. Başmelek Mikail'inki benim tercih ettiğimdir.
Yükseliş yavaş yavaş veya ani mi olacak?


Şimdi Gerçek Gücünüze Bağlantıya Geçiyorsunuz- - 7 Ekim 2012

 
Marlene Swetlishoff tarafından kanallık edilen Hilarion mesajı



Sevgili dostlar,geçtiğimiz günlerde deneyimlediğiniz dersler ilahi özünüzün yüksek veçheleriyle şimdi hizaya giriyor.Her yeni gün ruhsal büyümenize ve anlayışınıza bir öncekinden daha büyük bir ivme getirecek .Bu gezegende gerçekleştirmek üzere geldiğiniz görevi daha çok algılama ve
hatırlama bakımından ileriye doğru hareket ediyorsunuz.

8 Ekim 2012 Pazartesi

SaLuSa 08-Ekim-2012 Mesajı

 
Gözlerinizi Yükselişe doğru çevirmeniz için hiç bir zaman çok geç değildir, ve farkına varınız ki eğer hazır hissediyorsanız kesinlikle bunu başarabileceğiniz bir noktadasınızdır. Bu odaklanma ve ilerleme arzusu gerektirir, ancak anlamak zorundasınız ki yükselip yükselmeyeceğiniz bilinç seviyenize bağlıdır. İstisnasız bütün yaşam ile Bir olma anlayışınız her ne olursa olsun bunu kendinizde uygulamalısınız. Sevgi sizin başarınızı görecek olan etkili kelimedir, ancak onunla çalışmalısınız ki sizi çoğunlukla geriye çeken insan duygularının üstesinden gelebilmelisiniz. Önce hareket etmek ve sonra soru sormak gibi bir eğilime sahipsiniz, bu yüzden durumlara yeni bir karşılık verme yöntemi bulunmak zorundadır.

MONTAGUE KEEN, 7 EKİM 2012

 
BİRİLERİNİ KANDIRMAK, ONLARI KANDIRILDIKLARINA İKNA ETMEKTEN DAHA KOLAYDIR.

MARK TWAİN

Eşim geçen Pazar günü büyük bir öneme sahip olan bir şey yaptı. Müdahil olan birçoklarına, kalpten “size teşekkür ederim” diyorum. Tara Tepesinde durduğunuz için bulutlar dağıldı, Tara’nın üzerinde gök mavi oldu ve enerji güçlüydü. Mısır ve İrlanda arasında geçmiş zamanlardaki bağlantıyı kabul etmek önemlidir. Bu, dünyanızın kontrolünü elinde tutanlar tarafından tarihinizden çıkarıldı. Bu zamanların gerçeği birçok şeyi, gerçek tarihinizin tamamen değiştirildiği ve İrlanda’nın tarihinin çalındığı zamanı açıklar.

ÜSTADLARDAN EKİM.2012 AYI İÇİN ÖNGÖRÜLER-RUTH RYDEN, MEKTUP

 
112-30.09.2012: “Değerli okuyucular, bu zaman, Dünya Gezegeninin yeniden inşaası aracılığıyla anlayışın yeni kapılarının açılması zamanıdır. Evrenin en önemli güçleri, İnsanlık için en az sorun olacak bir şekilde Dünyanızın bu yeniden düzenlenmesi işine yardım etmek için buradadırlar. Bu gelen Ekim ayının, yer altı katmanları Kıtaların altını zorlar ve Okyanuslar değişmeye devam eder, bir çok yerde batma ve yükselme olurken en azından çok ilginç olacağı söylenebilir. ABD, Kanada ve Kuzey Kutbunda zeminsel değişimler olacak, özellikle dağlık alanlarda, fakat sadece geniş bir alanda yıkıma neden olacak Depremlerle değil. Onlar vuku bulduğunda bunu bir armağan olarak anlayın. Güney Amerika ve bu Kıtayı kuşatan bütün adalarda, onların üzerinde yükseldikleri o devasa Kadim Kaya temelli alanlarda bir çok Deprem olacaktır.

7 Ekim 2012 Pazar

Ekim 2012 Enerjileri

 
Jennifer Hoffmann

Öngörülen tarih 21 Aralık 2012 ye yaklaşıyoruz. Fakat üzerinde düşünmemiz gereken tarih 22 Aralık çünkü hayat, dünya, evren hepsi devam edecek. Sorulması gereken şudur :'' Nereye gitmesini istiyoruz?'', '' Ne yapıyor olmayı istiyoruz ? '' Günlük yolculuğumuza odaklanmak artık her zamankinden daha önemli; her bir adım, seçim, ders ve deneyimle birlikte tüm yükseliş yolunun dinamiklerini değiştirmekteyiz. Ekim ayı bize öğrendiklerimizi eyleme geçirmeye başlamak için teşvik edici önemli enerjiler getiriyor. Aslında bu ayın anahtar kelimeleri ''düzeltme ve yeniden amaçlandırma''.

Ulu İlahi Yönetici’den Mesaj

 
Günaydın, Ben Ulu İlahi Yöneticiyim. Kanalım (habercim) olarak kullandığım bu hanım aracılığı ile, elbette onun rızası ile size mesajımı ileteceğim.

Olaylar hızla ilerliyor. İnsanlığın ani uyanışı ile baraj kapakları açılmak üzere. Bu; dünya tarihinde hatta evrenin tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir olaydır. Daha küçük toplumların topluca yükselişi gerçekleşmiştir ama hiçbir zaman gezegensel düzeyde bir yükseliş olmamıştır. Başka kanalların da bildirdiği üzere; bu gezegeni bir kez daha ışığa kavuşturma olayı; planlaması çok önceden yapılmış, titizlikle tasarlanmış bir olay. Yanlış anlamadınız, büyük insan sürüsü hiç bitmeyecekmiş gibi görünen uykularından uyanmak üzere ve sizler; önümüzdeki günlerde ve aylarda büyük mucizelere tanık olmak üzeresiniz. Yakında olacak büyük gelişmelerin sonucunda sizler, yol göstericiler olarak, farklı görevleri aktif olarak üstlenecek şekilde bir adım öne çıkıyor olacaksınız.