30 Ocak 2013 Çarşamba

Eğer Ben Sizi Tüm Kalbimle Sevebiliyorsam Siz de Kendinizi Sevemez misiniz Peki?

Tanrı dedi ki:

 
Bugün kendinizde kusur bulmayı bırakmanın günüdür. Evet, lütfen kendinizde sonu gelmeyen kusurlar bulmaya son verin artık. Söylediğiniz veya yaptığınız ya da söylemediğiniz veya yapmadığınız bir şey için her gün elinizi başınıza vurup pişmanlık yaşıyorsanız eğer, bu Heavenletter bilakis sizin için demektir.

Kendimi kaybetmekten nasıl kaçınabilirim.

 
Hazirun: Ben ve biliyorum hepimiz, şu geçtiğimiz yıllarda bırakmak istediğimiz veçhelerimizle çalıştık, ve sanırım ben, bana yaramayan çok şeyi salıverdim. Ama sürekli ortaya çıkıp duran şey – ve o bakayım diye yine ortaya çıktı – şu: duygusal ilişkilerimizde gücümüzü kaybetmekten ve kendimizi kaybetmekten nasıl kaçınabiliriz?

BAŞMELEK MİKAİL- “IŞIĞINIZI SAÇIN * BİLGELİĞİNİZİ PAYLAŞIN”

 
Sevgili üstatlar, bu bir sorumluluk zamanı, bir sınama zamanı ve karar zamanıdır. Her biriniz kime ve neye inanacağınıza karar vermelisiniz: felaket tellalları, binlerce yıldır size hükmeden ve sizi kontrol edenler ve korku ve gözdağı vasıtasıyla çeşitli şekillerde sizi köleleştirenler. Tanrı’nın tek gerçeği olarak Tanrı’dan korkmanız gerektiği belli öğretileri kabul etmeye mecbur edildiniz, çünkü yaratıcı bir gazap Tanrısıdır, Tanrı’nın dünyasal atanmış bir temsilci tarafından özel izin (muafiyet) ile KURTARILMAMIŞ olanlar için lanetlenmenin dehşet verici ebedi ateşini yaratan yargılama Tanrısıdır. Veya dünyaya bağlı zincirlerinizi bırakmayı seçecek ve Tanrı’nın verdiği gücünüzü ve ruhsal egemenliğinizi sahiplenecek misiniz? 

MONTAGUE KEEN-27 OCAK 2013

 
Aydınlanmayla birlikte,sizi köleleştiren illüzyonun farkındalığına varıyorsunuz ve deneyimliyorsunuz.Işığı görüyorsunuz ve ışıkla AŞK geliyor,bu AŞK sizi Tanrı'ya yeniden bağlıyor,sizler evrensel katınıza geri dönüyorsunuz.Bu sevgi enerjisi ile bağlantı olduğunda,AŞK olan yerlerde,korku ya da hastalık olamaz,size korku teşvik edilsede,bir kez daha bilin ki;her şeye AŞK gözü ile bakın.Senin AŞK'ın üzerindeki kötü güçleri dağıtacaktır.Kendinizi sevin,bu çok önemlidir,eğer kendinizi sevmezseniz,hiç bir şeyi ya da kimseyi sevemezsiniz.

29 Ocak 2013 Salı

BAŞMELEK MİKAİL- DEĞİŞİM RÜZGARLARI KEHANETLERİNE KARŞI DURMAK: DOĞRU YA DA YANLIŞ

 
Sevgili üstatlar, insanlığın ve yeryüzünün geleceği ile ilgili birçok kehanet ve teoriler sunulmaktadır. Bu kehanetlerden bazıları yüksek gerçekleşme potansiyeline sahip olsa da bazılarının hiç yok. Uzun çağlar boyunca, insanlık kolektif bilincin inanç yapısının yaratılmasında önemli bir rol oynadı, böylece büyük dramlar, hem pozitif hem negatif anlamda, birçok farklı ülkede, ırklar ve kültürler arasında olduğu kadar kişisel anlamda da oynanmıştır.

BAŞMELEK MİKAİL - RUHUNUZUN ŞARKISINA * ENERJİ İMZANIZA İNCE AYAR

 http://www.dunyaana.com/images/earth.jpg
 Sevgili üstatlar, sizin dünyanız ile bizimki arasındaki perde yavaş yavaş incelirken, genişlemiş bir realitede ve gelişmiş bir Varoluş halinde işlev görebilmeniz ve rahat edebilmeniz için gerekli olan araç ve bilgileri size vermeye çalıştık. Varoluşun dünyevi boyutundaki kitlelerin ana düşünce biçimlerini ve yaygın inançlarını izleme yetisine sahip olduğumuzu ve gelişmiş duyularımızla, dünyanın çeşitli bölgelerindeki Işık ve gölge gelgitlerini gözlemleyebildiğimizi anlamanız önemlidir. Yükseliş Işık kolonlarının nerelerde sağlam bir şekilde durduğunu, kutsanmış Işık /Sevgi Adamantin Partiküllerinin Yeryüzünü saran labirentlerin derinliklerine kadar ışıdığını ve sonra kutsal gezegeninizin Kutsal Kalp merkezine nüfuz ettiğini görebiliyoruz.

Başmelek Mikail’ - “İLAHİ MÜDAHALE ZAMANI GELDİ ”

 
Sevgili Üstatlar, dünyanın ve insanlığın şu anda deneyimlemekte olduğu süreç, 100 yıl veya daha önce birçok bilge ve üstat tarafından anlatılmıştı ve buna rağmen, birçok insan uyarı işaretlerini önemsemedi ve kendini – yıkım yolunda devam etti. İnsanlık zenginlik ve refah illüzyonunu inşa etti, ancak bu açgözlülüğün ve yoksunluk korkusunun kumları üzerine inşa edildi. Bu dev illüzyon balonu, gerçeğin Canlı Işığının baskısı altında patladı. İnsanlığın şu anda deneyimlediği şey Ruh’un fısıltıları yerine ego – arzu bedenin itkilerini takip etmenin neden ve etki ya da karmik sonuçlarıdır. Birçok sevgili ruh asla yoksunluk veya ihtiyaç deneyimlemedi ve ‘önce ben’ ve kendini – hoşnut etme hayatı yaşadı, bolluğu hak etmedikleri ile ilgili eski öğretilere inanan diğerleri ise yararsızlık hissiyle kıtlık dolu yaşamlara katlandılar.
Büyük ıstırap zamanında buna inanamayabilirsiniz, ancak tüm insanlığın bolluk ile ilgili hissettiği durumlar en sonunda birçok harika kutsamalarla sonuçlanacaktır. Kaybın ıstırabı ve acısı yoğunlaşırken ve yeteri kadar büyürken, çok daha fazla sayıda sevgili ruh rehberlik ve çözümler için içine dönecek ve yüksek alemlerin tüm kuvvetleri onların taleplerini yanıtlamak ve yardım sunmak için bekliyor olacak.


28 Ocak 2013 Pazartesi

BAŞMELEK MİKAİL - MER-KI-VAH * YÜKSELEN IŞIK ARACINIZ

 
Sevgili üstatlar, Ruhunuzu beden formuna entegre ettiğiniz zaman, Altın Yaratım Işığını ve Kutsal Zihni, çok sayıda harika şeyi tezahür ettirmek üzere nasıl kullandığınızı hatırlıyor musunuz? Fiziksel dünyadan büyük keyif almıştınız; ancak birçok denemeden ve etrafınızdaki baskılardan sonra, kendinizden şüphe etmeye başladınız. Bir kez daha, bu harika yetilere erişmenizin ve onları sahiplenmenizin zamanı gelmiştir, sevgili gönüller. Yüksek Benliğinizin fısıltılarını dinleyin, ve her şey için uyumlu, sevgi dolu ve yararlı olan şeylere odaklanın. Önünüze çıkan tüm çelişki ve çarpıklıkların üzerine çıkın ve onları Ruhunuzun gücünü ve bilgeliğini geliştiren bir fırsat olarak görün. Kargaşa ve kaos arttıkça, Kutsal Kalbinizin merkezinde kalmalı ve Kutsal Zihninizin bilgeliği vasıtasıyla geleceğe dair vizyonunuza odaklanmalı ve yolunuzdan şaşmamalısınız. Kendinin-Üstadı olmanın yolu budur.

GERÇEĞİNİZ NEDİR ?


Jennifer Hoffman Tarafından kanallık edilen Başmelek Uriel Mesajı - 21.01.2013
Kim olduğunuz,yaşam amacınız,yaşamınızın amacı,yarattığınız yolculuk ve yaptığınız seçimler , hepsi gerçeğe dayanır.Gerçek size verilmez ya da sizin için yaratılmaz , o sizin yargılarınıza dayalı olarak yarattığınız titreşimsel bir frekanstır.Başka bir deyişle gerçek,bir enerji akışı yargılama tarafından dondurulduğunda oluşturulan algılamadır.Her insanın kendi gerçeği vardır ve sizler gerçeklerinizin kesişimi vasıtasıyla diğerleriyle birleşirsiniz.

25 Ocak 2013 Cuma

SaLuSa 25-Ocak-2013.

 
Biz Sevgi ve Işık mantosunu giymeye devam edip Yeni Çağa bir yol açanlarınızı selamlıyoruz. Amaçladığınız hedefler her zamankinden daha yakın, ve sizin onların başarılması konusundaki ısrarınızda yakında sonuçları ortaya çıkartacaktır. Karanlık Bireylerin geri çekilmede olmaları ve eskisi gibi devam edebilecek yeterli desteği görememeleriyle birlikte bizim müttefiklerimiz daha hızlı bir gelişme sağlıyorlar. Birçok eylem son noktasına geliyor ve biz sizi ikna etmek için gerçekten olumlu işaretleri göstermeyi umuyoruz. Birçok faktör söz konusu olduğundan dolayı çok değerli detayları vermekten kaçınıyoruz, ancak size nelerin olduğu konusunda bazı göstergeler vermeye çalışacağız. 

BAŞMELEK MİKAİL - BAĞIŞLAMA ARMAĞANI

 http://www.dunyaana.com/images/gass.jpg
  Sevgili üstatlar, Işık ve Yaratıcının bilgeliği Yeryüzüne ve insanlığa nüfuz ederken, bilinçte radikal bir değişim meydana gelmektedir. Her geçen gün daha fazla değerli ruh, kişisel realitelerini meydana getiren temel inançlarını sorguluyor ve inşa ettikleri fiziksel ve zihinsel yapıları, yaşam kalıplarını inceliyor. Korku ve belirsizlik yaygınlaşıyor, ve birçok insan güzel günlerin geride kaldığından ve geleceğin belirsiz, karanlık ve soğuk göründüğünden korkuyor. Hızlı değişimlere direnç göstermek ya da hızlı değişimlerden rahatsız olmak doğaldır, özellikle insanların geleceklerinin kontrolünün kendilerinde olmadığını hissettiği zamanlarda. Bu yüzden Yüksek Benliğinizin bilgeliğine başvurmanız ve harika meleki rehberleriniz ve öğretmenleriniz ile bağlantıya geçmeniz çok önemlidir.

BAŞMELEK MİKAİL – GELECEK ÇAĞIRIYOR * HAZIR MISINIZ?

 http://www.dunyaana.com/images/flo2.jpg
 Sevgili üstatlar, eski zamanlarda olduğu gibi, dünyada rüzgarla gelen büyük değişimler olduğunda, genellikle felaketlere ya da kıyamet alametlerine odaklanan kehanetler bolluğu olur. Sizi temin ederiz ki, sevgililer, gelecek sizin ellerinizde, ve “kendi geleceğinizi yazıyorsunuz” ve nihayetinde bu dünyanızın da geleceğidir. Evet, savaşlar ve vahşet bir süre daha tükenene kadar devam edecek. Ve evet, Dünyanın şifalanması ve dengelenmesi sürecini kolaylaştırmak için, aşırı hava değişimleri ve başka “vahşi doğa hareketleri” olacak, ve insanlığın bilinci için ıslah edilmesi gereken her şeyi de beraberinde getirecektir. 

BAŞMELEK MİKAİL - YÜKSELİŞ SÜRECİNDEKİ ROLÜNÜZ

 http://www.dunyaana.com/images/al%20gul3.jpg
  



Sevgili üstatlar, günlük haberleri izliyor ya da      okuyorsanız, Yeryüzünün arınma sürecinin inanılmaz oranda hızlandığının da farkında olmalısınız. Hayır, Tanrı insanlığı cezalandırmıyor, ve herkesin ıstırap çekmesi de kesinlikle “Tanrı’nın arzusu” değildir. Çağlar boyunca siz, İnsanlar, ‘Tanrı’yı meydana gelen tüm trajedi ve kaosun günah keçisi yaptınız, böylece hareketlerinizin kişisel sorumluluğunu üstlenmek zorunda kalmayacaktınız. Üçüncü/dördüncü boyuttaki dünyanız, maddi ve psikolojik yapılardan meydana gelmiştir, ve kuskusuz, yarattığınız ve gerçeğiniz olarak kabul ettiğiniz duygusal yapılar, inşa ettiğiniz maddi yapılar kadar sınırlayıcıdır.

24 Ocak 2013 Perşembe

Sheldan Nidle, 22 Ocak 2013

 
7 Eb, 0 Yax, 9 Eb
Dratzo! Döndük! Dünyanız hala Tanrı’nın o çok beklenen yeşil ışığı yakmasına hazırlandığı için iki realite arasındaki bir durumda tutulmaktadır. Kısa zamanda meydana gelecek şeyi gözlemek için özel bağlantı takımlarını kurmaktayız. Yeni yönetiminiz tarafından yapılacak duyurular savaşlar, ekonomik çalkantılar ve eski yönetim formunun yolundaki çok sayıdaki rejimlerin yükselişlerini ve düşüşlerini niteleyen diğer yaygın uyuşmazlık formları esnasında karanlık kontrolün uzun çağına nokta koyacak. 


23 Ocak 2013 Çarşamba

Uyanışın 12 Belirtisi

 
1) Bedensel ağrı ve sızılar:  Özellikle sırt, bel ve boyun bölgesinde. Bu ağrılara içinizdeki “Mesih Tohumu" uyanırken DNA seviyelerinde meydana gelmekte olan yoğun değişimler neden oluyor. Bu ağrılar geçicidir.


2) Nedensiz derin bir üzüntü:
Geçmişinizi serbest bırakıyorsunuz. ( bu yaşamınızı ve geçmiş yaşamlarınızı ) Ve bu da derin bir üzüntü hissetmenize neden oluyor. Bu uzun yıllar yaşadığınız bir evden yeni bir eve taşınma deneyiminize çok benzer. Yeni eve taşınmak istemenize rağmen, eski evinizdeki anıların, enerjilerin ve deneyimlerin bırakılışının hüznü de sizinle beraberdir.  Bu üzüntü geçicidir.

BAŞMELEK MİKAİL – İLAHİ AŞKIN VECDİ

 
Sevgili üstatlar, bir an için durup içinize yönelerek hızla Kutsal Kalp Merkezinize gitmenizi istiyoruz. Derin bir nefes alın ve beynin sağ kısmının bütünleşik parçası olan Kutsal Zihin Merkezinize de ulaşın. Şimdi şu sorular üzerinde düşünün: Her şeyin üstündeki en büyük özleminiz ne? Hayatınızda düşündüğünüz, hissettiğiniz ve yaptığınız her şeyde eksikliğini hissettiğiniz ne? Cevap İlahi Aşk’tır, sevgili Gönüller.

BAŞMELEK MİKAİL - “YAŞAM ARMAĞANINI KAZANMAK”

 
Sevgili üstatlar, ne kadar muhteşem Varlıklar olduğunuzu ve Yüce Yaratıcının Kendisinin sonsuz yüzlerine “Gidin ve benim adıma sonsuz yeni dünyalar yaratın” emrini verdiği zaman size bahşedilen mucizevi armağanı / yetiyi, hayal bile edemiyorsunuz. Ezelden beri algınızın ötesinde birçok kez Yaratımın gel-gitlerini deneyimlediniz. Her yeni görevi aldığınızda büyük beklentilerle gittiniz, başlangıç noktanıza ya da terk ettiğiniz “Güç Koltuğu”nuza geri dönmeyi sabırsızca beklemenize rağmen. Görevinizin bölünmez bir parçası daima, Işığın birlikte yaratıcı tanrısı olarak yetilerinizi mükemmelleştirmek için ayrıldığınızda size ihsan edilen yasam armağanını kazanmak olmuştur.

BAŞMELEK MİKAİL- “’ESKİ ÇAĞI YENİ ÇAĞ İLE UYUMLAMAK”

 
Sevgili üstatlar, birçoğunuz günlük hayatınızda beşeri “yaşamın gerçeklerini” hatırlamakta neden bu kadar güçlük çektiğinizi ve birçok geçmiş yaşamınız boyunca yaratmış olduğunuz fiziksel realitenizde kalmanın neden bu kadar çok çaba gerektiriyor gibi göründüğünü merak ediyorsunuz. Yaratıcı Işığı kendinize çekip bütünleştirdiğinizde, çok-boyutlu Varlık haline dönüş sürecinde, içsel realitenizde olduğu kadar fiziksel varoluş dünyanızda da değişimler meydana gelmekte. Eski-moda olmuş birçok şeyden kurtuluyorsunuz ve onların yerini daha yüksek, genişleyen ve güç veren düşünce kalıpları alıyor. 

22 Ocak 2013 Salı

BAŞMELEK MİKAİL – ‘ CANLI IŞIĞIN BEKÇİLERİSİNİZ’

 
Sevgili üstadlar, sizlere bizim perspektifimizden “insanlığın ve Dünyanın hali” ile ilgili genel bir durum değerlendirmesi yapmamıza izin verin. Yeryüzünün üstündeki büyük Işık Şehirlerinden birinden gezegeninizi bizim görüş yetilerimiz ile görebildiğinizi hayal edin.
Baktığımızda, en büyük ve en küçük katı biçim ve yapıları görüyoruz, ayrıca, Yeryüzünde hareket eden ve etmeyen tüm nesnelerden yayılan titreşimsel kalıpları ve renkleri görebiliyor ve hissedebiliyoruz. Sürekli, Güneşinizin ve doğa elementlerinin faaliyetlerini olduğu kadar, Yeryüzündeki, okyanuslardaki, Yeryüzünün atmosferindeki / aurasındaki değişen kalıpları gözlemliyor ve izliyoruz. 


BAŞMELEK MİKAİL - “SEVGİ / YAŞAM BAĞINIZ NE KADAR GÜÇLÜ?”

 
Sevgili üstadlar, üç/dört boyutlu realitenizde binlerce yıldır, insan türü, etrafındaki insanların

enerjilerini güneş sinir ağlarına bağlı eterik bir bağ (ip) yoluyla yatay bir şekilde emmek için sevgi, güç ve tatmin kazanmaya odaklandı. Dualite oyunu, itme/çekme dansı oldu ya da sizde olmayan ya da hayatlarınızda, sevgi ve kendinizi değerli hissetme duygusu yaratacağını düşündüğünüz şeyler için başka insanlarla birleşme çabası oldu. Neler olduğunun dahi farkında olmadan, pozitif duygusal enerji ve avantaj sağlama arayışı içinde olmak bir norm haline geldi. Eterik bağları ister aile fertleri olsun (özellikle çocuklar ve eşler), ister arkadaşlar, tanıdıklar ya da iş arkadaşları olsun, yakınınızdakine bağlayarak arayışınızı sürdürdünüz. Gerçekte, böyle yaparak kendinizi bir etki tepki oyunu olan karmaya daha da çok saplamış oldunuz. Bu yarattığınız ya da diğerlerinin sizinle birlikte yaratmasına izin verdiğiniz yaşam-bağı, iki yönlüdür: böylece, hem ihtiyacınız olanı alacak hem de