28 Şubat 2013 Perşembe

Montague Keen - 24 Şubat 2013

 
BİLGİNİN KARŞISINDA KÜÇÜK BİR ÇOCUK GİBİ OTURUN, VE TÜM ÖNYARGILI EĞİLİMLERİ BIRAKMAYA HAZIR OLUN. BÜYÜLÜ DOĞANIN SİZİ GÖTÜRDÜĞÜ HER YERE GİDİN, YOKSA HİÇBİR ŞEY ÖĞRENEMEZSİNİZ.
(T H Huxley)

Bugün sizlere tüm alçakgönüllüğümle soruyorum, bu zamana kadar sahip olduğunuz her şeye bakın, sözde gerçek olarak kabul ettiğiniz tüm unsurları aslında incelediğiniz zaman hayretler içinde kalacaksınız ve sizleri kontrol edenler tarafından kandırıldığınızı anlayacaksınız. Tüm dünya'da çalışmalar devam etmektedir ve doğru cevaplar bulunmaya başlamıştır, DNA'nın kanıtları eşliğinde, doğu'da belirgin bir ırkın yaratıldığı düşüncesi tamamen yanlıştır, bunlar çürütülmüştür.

27 Şubat 2013 Çarşamba

‘Hayat’larımızı yaşayabiliyor muyuz?

 

Gerçek'in Titreşimleri - XV

1990 yılında, bilinçli olarak içsel yolculuğuma başladığımda, beni nereye götüreceğini bilmiyordum, ama yine de sürdürdüm. Artık bıkmıştım. Bu dünyada hiçbir şey mantıklı görünmüyordu. Adaletsizlik, aptallık, ‘hayat’ denilen, sürekli olarak tekrarlanan deneyim ve davranışlarla, makinalaşmış insanları hep aynı kısır döngüde tutan sistem, hepsi...Biz hayatı yaşamıyoruz ki, hayat bizi yaşıyor...

TANRIÇA İSİS: RUHSAL KONTRAT – ÖZGÜR İRADE

images
Amara Tia
Bedenleri enerjilere süper hassas olan bir kaç arkadaş tanıyorum, sonuç olarak çok fazla sıkıntı yaşıyorlar. Onlardan biri tam olarak Dünyanın eterik bedenine uyan bir enerji kalıbı taşıyor, bu, depremler, volkanik püskürmeler ve seller Dünya üzerinde gerçekleşmeden bedeninde bunları deneyimlediği anlamına geliyor. Bir başkası önemli bir gezegensel enerji değişimi her gerçekleştiğinde uzun zaman periyotları boyunca kulaklarının içinde ve dışında yüksek çınlama tonları duyuyor. Söylemeye gerek yok, bu iki arkadaşın yaşamları rahatsız edici bedensel tepkiler nedeniyle büyük ölçüde alt üst oluyor.
İlginç bulduğum şey, bu iki arkadaşın fiziksel “ıstırapları” ile ilgili sergiledikleri farklı inançlar ve tutumlar. Birinci arkadaş, ruhu daha önceden bu tür dünyasal deneyimlere sahip olmayı kabul etmiş olsa bile, bedenindeki bu devam eden sıkıntıları durdurmak için ruhsal kontratını değiştirmek için özgür iradesini kullanmaya kararlı. İkinci arkadaşa gelince, o eğer ruhu bu tür fiziksel olarak yoğun şekilde Dünyaya yüksek frekansları demirlemeyi seçtiyse, bunu kabul edeceği ve yükümlülüğü onurlandırmaya devam edeceği zihniyetine sahip.

26 Şubat 2013 Salı

HATHORLAR: Kendini Sınırlayıcı Düşünce Formlarının ve İnançların Dönüştürülmesi


pranaph2 Hathorlar  20 Şubat 2013
Kendini Sınırlayıcı Düşünce Formlarının ve İnançların Dönüştürülmesi 
Hathor Mesajı, Tom Kenyon kanalıyla


21 Aralık 2012′de gerçekleşen Gündönümü/Galaktik Hizalanma nedeniyle, şu anda katalizör evrim enerjilerinin artan akışını deneyimliyorsunuz. Bu gidişat insanlığın artan kutuplaşmasından dolayı potansiyel olarak yükseltici olduğu kadar rahatsız edici, kargaşaya yol açıcıdır.
Bu yeni enerjilerin yükselen veçhesi üzerine yorumlarımıza odaklanacağız.
Güneş sisteminize giren spiritüel ışıktaki artışın sonucu olarak, yüksek boyutlu veçheleriniz şimdi bir çok şekillerde daha erişilebilirdir.


Sheldan Nidle, 19 Şubat 2013

 
9 Ahau, 8 Zac, 9 Eb
Dratzo! Döndük! Dünyanız karanlık üzerindeki zaferine giderek daha yakınlaşmıştır! Kısa zamanda meydana gelecek olan şeyin her yerde işaretleri vardır. Gizli kutsal topluluklarınız dünyanızın büyük hükümetlerini istifaya zorlamak için yasal araçları toplamıştır. Bununla bağlantılı olarak, bu ülkelerin askeri ve polis güçleri gizli olarak, istifaya çağrıldıkları zaman istifadan başka bir seçenek olmadığını kendi hükümetlerine kabul ettirmek için kendi kuvvet üslerini kullanmaya hazır olmaktan çokdaha fazlası olduğunu ileri sürmek için bir araya gelmişlerdir. 


23 Şubat 2013 Cumartesi

SaLuSa, 22 Şubat 2013

 
Otoritelerinize uyguladığınız baskılar onları geriye yaslanıp eski yöntemlerin devam etmesine izin vereceğiniz konusunda şüphede bırakmıyor.  Sizi geride tutulmuş olan Yeni Çağın faydalarını tanıtacak olan rotaya getirecek değişiklikleri çağırıyorsunuz.  Örneğin elektrik ve gaz fiyatlarının insanların daha fazla karşılayamayacakları bir noktaya tırmanmasına izin verilmesiyle serbest enerjinin tanıtılmasına yönelik hareketlere doğru gidildiği nettir.  Biz bu konuda ciddi bir önlem alınmadan önce ne kadar gösterinin yapılacağını merak ediyoruz. 

Matthew Ward 18 Şubat 2013

 
Güç, dünya değişiklikleri için sorumluluk; Papa Benedict'in istifası; Vatikan'ın tarihi; Kuzey Kore'nin nükleer denemesi; savaş maliyeti; rast gele şiddet; iş, barışa geçiş verimliliği; kadın ve geylerin durumu; gelişimin yetmiş yılı

Bu istasyondaki bütün ruhlardan sevgi dolu selamlar, ben Matthew. Aralık gündönümünden beri Dünya nüfusunun büyük çoğunluğu kendi sorumluluklarına meyletmekte ve genel ilgilerin peşindedir. Maya Takviminin bitimiyle ilintili olan kıyamet günü inananları biraz aptal hissediyor, doğrunun anlatılmasıyla henüz yeni rahatlamışlar.

22 Şubat 2013 Cuma

METEORA SON ANDA MÜDAHALE EDEN UFO!

CELYABİNSK METEORUNA  UFO’ DAN  KURTARICI MÜDAHALE…  

     

 
Rusya Çelyabinsk meteoru  UFO tarafından etkisiz hale getirildi!…

 http://siriusufo.org/meteora-son-anda-mudehale-eden-ufo/

21 Şubat 2013 Perşembe

SORU/CEVAP:NEDEN BENİ SEVMİYOR?

Jennifer Hoffmann

http://www.dunyaana.com/images/adana50-c.jpgSevgili Jennifer:Gerçekten sevdiğim biriyle tanıştım ve başlangıçta bu his karşılıklı gibi görünüyordu.Fakat son dönemde ilişki sıkışıp kaldı,ben ilişkimizi bir sonraki seviyeye taşımak isterken o bunu istemiyor gibi görünüyor.Eğer onunla sevgi dolu,harika ve tatmin edici bir ilişki niyetinde bulunursam,durum onunla birlikte istediğim ve bildiğim şekilde bir aşkı ortaya çıkartabilecek şekilde  değişebilir mi?

21 ARALIK’TA GERÇEKTE NE OLDU?

Sal Rachele
 6233_521016867908953_1446238267_n
Selamlar, sevgili Işıkişçileri. Bu, Sal’ın yüksek benliği. 21 Aralık 2012′de gerçekte neler olduğu ile ilgili kafası karışmış olan bir çok
insan var. Sayısız açıklama isteğine yanıt veriyoruz.

21 Aralık 2012 Maya uzun sayım takviminin bitişini işaret ediyordu. Bu tarih ile ilgili sayısız kehanetler vardı, bunların bazıları gerçekleşti, diğerleri materyalize olmadı veya kendilerini gerçekleştirmediler. Bu tartışmanın amacı ruhun evrim sürecinin ve bunun dünyaya nasıl uygulandığının daha iyi anlayışını vermesi umuduyla neler olduğunu, aynı zamanda neler olmadığını kısaca tanımlamaktır.


19 Şubat 2013 Salı

Montague Keen – 17 şubat 2013

 
Sevgilim, Vatikanın düşmek zorunda olduğunu sana yıllar önce söylemiştim şimdi görüyorsunuz. Bu beklediğiniz zamanın geldiğinin bir işaretidir. Bu piramidin en tepesinde oturan ve dünyadaki kargaşadan sorumlu olan bir sistemdir. Düşüş çok büyük bir boyutta gerçekleşiyor, her ne kadar çocuk istismarı önemli bir rol oynasa da aslında para her şeyin sonunu getiriyor. Büyük bir çoğunluğunuz Vatikanın para ve savaşları kontrol ettiğinin farkına varamadınız. Vatikanın eylemleri yüzünden hayatını kaybeden insanların sayısını bilseniz şoka girerdiniz. Tarih boyunca ki karanlık hareketleri ve yanlış yönlendirmelerin ortaya çıkarılmasının anlaşılması yıllar sürecek. Tüm gerçekler ortaya serilecek. Üzücü olan nokta ise bir çoğunuzun beyinlerinin yıkanması ve ceza alma korkuları yüzünden hala Vatikan hakkındaki eski düşüncelerine sarılmasıdır.

18 Şubat 2013 Pazartesi

Sheldan Nidle, 12 Şubat 2013

1 Zac, 9 Eb
 
Selamat Balik! Size söyleyecek pek çok şeyle döndük! Tanrı tarafından belirlenecek özel tarih pratik olarak bize bağlıdır. Karanlık dağılan dünya realiteni sürdürmenin bir yolunu bulmak için boşuna çabalamaya devam ediyor, ancak yenisi daha güvenli bir şekilde aleminize inmeye başladıkça, eski algılamalar ortadan kalkmaktadır. Bu, sadece karanlıkla birlikte, doğmadan önce bildiğiniz soğuk dünyayı elinde tutmakta olan eski kutsal anlaşmadır. Bu şimdi size uzun yaşamı, neşeyi ve bolluğu getiren bir şeye dönüşmektedir. 

BAŞMELEK MİKAİL’DEN MESAJ – TANRI’NIN İLHAM VERDİĞİ TAM DONANIMLI BİR BİRLİKTE YARATICI OLMAYA HAZIR MISINIZ?

 http://www.dunyaana.com/images/adana19-b.jpg
Sevgili üstatlar, evrimsel yükseliş sürecinin parçası olarak insanlığın sağ ve sol beyin bütünleşmesi ile ilgili çok fazla tartışma oldu. Dualite veya ayrılığın titreşim alanlarında olduğunuz sürece, ifadenin sağ ve sol beyin bölgelerini tam olarak birleştirmeyeceğinizi anlamanız önemlidir. Ancak, başınızın üst, arka bölümünde yerleşik olan Kutsal Zihninize eriştiğiniz zaman, birlik bilincinin bulunduğu beşinci boyutsal ortama erişirsiniz. Beynin bu eterik bölgesinde, her şey birleşiktir; ayrılık yoktur. Tanrıçanın ilham verdiği sağ beyin Ruhun bilinci vasıtasıyla sevgi dolu, duygusal etkileşimi ve yaratıcı ifadeyi ebediyen arar.

BAŞMELEK MİKAİL – RUHLARIN TOPLANMASI

 http://www.dunyaana.com/images/adana33-a.jpg
Sevgili üstatlar, bir kez daha Kutsal Kalbinizi ve Ruhunuzun Baba/Anne Tanrımızın İlahi sevgisiyle doldurmak için yüksek bilinciniz ile harmanlanma fırsatına hoş geldiniz. En sonunda Kendinin Üstatlığına götüren yüksek farkındalık yolunda size ilham vermek ve rahatlatmak, her zaman bizim en büyük arzumuzdur. Bu zamanda RUHLARIN TOPLANMASI yılı adını verdiğimiz bu çok önemli yıl boyunca belirginleşen şeyleri size bildirmeyi diliyoruz. Niyetim siz YILDIZ TOHUMLARI, Kozmik Işık Konseyi ve bu Alt – Evrendeki biz Işık Lejyonları arasında telepatik iletişim kavramını pekiştirmektir. Bu mesajlar vasıtasıyla gerçekten her bininiz ile birlikte olduğumu, içsel duyularınızla hissetmeniz ve Kutsal Zihninizde ve Kutsal Kalbinizde onaylamanız önemlidir. Sizin izninizle, Üst Ruhunuz/Yüksek Benliğinize bağlanacağım ve bu özel zamanda barındırabileceğiniz seviyede Özümün bir fasedini sizinkiyle birleştireceğim.

17 Şubat 2013 Pazar

BAŞMELEK MİKAİL : ÇAĞLARIN GİZLİ SIRRI

 http://www.dunyaana.com/images/adana46-a.jpg
Sevgili üstatlar, her Ruh aydınlanmaya ve kendi İlahi Benliği ile yeniden bütünleşmeye götüren özel olarak tasarlanmış yolu, kendi özel kaderini izlemelidir. Öğrendiğiniz ve mükemmelleştirdiğiniz dersler bütüne katkınız olacak. Görünürdeki bu acı verici deneyimler, büyük tasarımın size özel parçasını gerçekleştirmek için gereksinim duyduğunuz bilgelik mücevherleridir. Kendinizi ve ilerleyişinizi başka insanlarınki ile yargılamayın. Başkalarının ustalaştığı ve tezahür ettirdiği yeteneklere ve armağanlara huşu ve kıskançlık ile bakmayın, çünkü sizin içinizde keşfedilmeyi bekleyen hazineler var.

SaLuSa, 15 Şubat 2013

 
Müttefiklerimiz her zamankinden daha eminler ve karanlık Bireyleri daha az sorun yaratabilecekleri bir yere geçirdiler. Onlar kendileriyle çekişiyorlar ve olan şeyin güçlerindeki aşikar eksilmenin umutsuzluğuna düştüler. Dünyanın kontrolü artık daha fazla onların elinde değildir ve onlar daha fazla kaybetmemeye sahip olduklarını hayal edemezler. Işık işçileri şimdi yenilenmiş güvenle ilerliyorlar ve son bir hareket yapmaya hazırlanıyorlar, bu karanlık Bireylerin herhangi bir son dakika kazanma hamlesi şanslarına etkili bir son verecektir. Bu şimdi onlar için daha çok bir hayatta kalma oyunudur, ancak onların bizim farkında olamayacağımız hiçbir saklanma yerleri yoktur. Onları ne kadar hızlı bir şekilde geride bırakabilirsek o kadar hızlı bir şekilde biz kendi ajandamıza konsantre olabiliriz.

2013 için ufak bir tavsiye... Şu lanet olası cep telefonundan biraz uzak durun!

Gerçek'in Titreşimleri - XIV David Icke


Eğer yukarıdaki görüntüyü korkunç buluyorsanız çok iyi, çünkü bu, çok ciddi bir durum. Şimdi çocuklarının ve kendilerinin sağlığını düşünenler için çok önemli bir zaman. Burada, benim ‘sessiz soykırım’ adını verdiğim birşeyden söz ediyoruz. Eğer insanlar bunun farkına varmazlarsa sonuçlar felaket olabilir...

16 Şubat 2013 Cumartesi

KUNDALİNİ * YILAN ATEŞİ

 
* RONNA HERMAN * KUTSAL KABİLE * BM MİKAİL TARAFINDAN IŞIKLANDIRILIYOR

TANRI ATEŞİ, KUTSAL ATEŞ, KUTSAL BEYAZ ATEŞ VE KUNDALİNİ ATEŞİ TERİMLERİNİN HEPSİ ADAMANTINE PARÇACIKLARI, EN YÜCE YARATICININ KALP ÖZÜNDEN SOLUNAN YAŞAM YAKITI İÇİN KULLANILIR.


KUNDALİNİ: Sarmallanmış anlamına gelen Sanskritçe bir sözcüktür. Bu Kutsal Tanrı Ateşi omurganın tabanında kıvrılmış şekilde yatar ve aktive edilinceye kadar, uykuda veya dinlenmede ve bilinçsizdir. Çoğu zaman uyuyan bir yılan şeklinde tasvir edilir; bundan dolayı bir sayıda İngilizce yorum, tercüme “yılan gücü” gibi terimler kullanılarak yaratılmıştır. Kadim insanlar bize Kundalininin omurganın tabanında Kök Çakrasında üç buçuk sarmalda oturduğunu anlatır. O, saf Tanrı Ateşinin kalıntı/yedek kaynağı olarak tanımlanmıştır. Kadim bilgelik öğretilerine göre, omurga kolonunda boş bir tüp içinde çifte sarmal ile kıvrılmış iki sinir akımı vardır, bazen buna “Güç Çubuğu” adı verilir, omurga kolonunun ön tarafında işler. Şifacı ve tıp sembolü olarak kullanılan Caduceus sembolü, tepesinde kanatlar olan merkezi bir çubuğun etrafında birbirine dolanmış iki yılanın çok eski bir çizimidir. Bu sembolü Wikipedia’da görebilirsiniz: http://en.wikipedia.org/wiki/Caduceus

BAŞMELEK MİKAİL - ELEMENTLERİN GÜCÜ VE İHTİŞAMI

 
Sevgili üstatlar, sizler daha büyük bilgelik ve Kendinin Üstatlığını ararken, bu Alt – evrensel deneyim içindeki Baba/Anne Tanrımızın doğasının eşsiz bileşenleri, fasetleri veya elementleri olan ATEŞ, HAVA, SU ve TOPRAK elementlerinin anlaşılması çok önemlidir. Bunlar varoluşun maddi planında Kendini – gerçekleştirme ve Kendinin – üstatlığına yardımcı olmak için orijinal insan formunun bedensel sisteminde kodlanmış olan dört ana elementtir. Bu elementler bu Alt – Evrende, Baba/Anne Tanrımızın Kalp Çekirdek Özünden gelen Tanrı Bilincinin on iki Işınını yayan Başmelekler vasıtasıyla tüm yaratılmış maddeye sağlanır.

YÜKSELİŞ YOLUNDA FARKINDALIĞIN AŞAMALARI


BAŞMELEK MİKAİL TARAFINDAN IŞIKLANDIRILMIŞTIR

RONNA/KUTSAL KABİLE

 
AŞAMA BİR: Vicdanımızın (bedenlenmiş Ruhsal Benliğimizin) küçük sesine gittikçe uyumlanırız ve dinlemeye başlarız ve Duygusal Doğamızı iyileştirme ve armonize etme sürecine başlarız. Yavaşça ego arzu bedeni yerine Ruhsal Benliğimizin yaşam deneyimlerimizin rehberi ve yöneticisi olmasına izin veririz. Duygusal Beden bilincimizi yükseltme ve inceltme sürecine başlarız, bu acı verici ve zorlayıcı olabilir, ama aynı zamanda ödüllendirici ve aydınlatıcıdır.

14 Şubat 2013 Perşembe

İKİZ RUH YENİDEN BİRLEŞMESİ – TANRIÇA HATOR’DAN SEVGİLİLER GÜNÜ MESAJI

zodiac-disk
Amara Tia
Tanrıça Hator kadim Mısır’da sevgi, neşe, keyif, duygusallık tanrısı olarak ibadet edilen dişil bir enerjidir. Mısır’da bulunan neredeyse her tapınakta, Tanrıça Hator’a adanan bir mabet veya ibadet odası vardır. Tanrıça Hator’un 5 nci boyut realitesinden Hathorlar olarak bildiğimiz aydınlanmış yıldız varlıklarını temsil eden arketip enerji olduğuna inanıyorum.
Bu özel günde Dünyadaki Sevginin tüm ifadelerini kutlayarak, Tanrıça Hator İkiz Ruhlar ile ilgili aşağıdaki bilgiyi aktardı:
* İkiz ruhlar Kaynak tarafından tam demgede tutulan ve onurlandırılan dualitenin ifadeleri olarak yaratıldı.

KRYON: 2013 – YAŞLI RUH ALET KİTİ


534244_479808068725926_1348697647_n
CANLI KRYON MESAJI
“2013 – YAŞLI RUH ALET KİTİ”
Bu canlı kanallık Kryon Kundalini Turunda verildi
13 Ocak 2013
Lee Carroll kanalıyla
Selamlar sevgililer, ben Manyetik Hizmetten Kryon’um. Bunu yaptığımız çoğu zaman olduğu gibi, “Bu adam hala bedeninde mi?” [Lee'den söz ediyor] diye merak edenler var. Elbette bedeninde, ama bilinci ayrıldı. Bazılarınız, “Bunu biliyordum! Bu onu psikolog için bir aday yapıyor.” diyecekler [kahkaha]. Ama bu o türde bir bölünme değil. her biriniz burada gördüğünüz şeyi yapma yeteneğine sahipsiniz, ama bu şekilde olması gerekmez. Gezegende oluşmaya başlayan yeni bir enerji var ve bunu giderek artan bir şekilde tartışmaya başlayacağız. Eğer bu sayfaya geldiyseniz, son mesajı gözden geçirmeniz sizin için iyi olacaktır. Orada bu mesaja bağlı olan bilgi vardır.

BEDENİNİZİ OLUŞTURAN GÜÇ ONU İYİLEŞTİREBİLECEK TEK GÜÇTÜR

 
Bugün dikkatinizi bedeninizin halihazırda sahip olduğu güçlü iyileştirme yeteneğine odaklaklamak istiyoruz.Çeşitli şekillerde hastalıklara muzdarip olanlarınız var.Bunlar ‘’genel soğuk algınlığından ‘’ ‘’ölümcül hastalıklara’’ kadar sınıflandırılabilir.Hiçbir şeyin önce ruhsal alanda gerçekleşmeden fiziksel alanda gerçekleşmeyeceğini bilin. Bununla ne demek istiyoruz?Önce zihninizde dolayısıyla var oluşun ruhani alanında ortaya çıkmayan hiçbir şey fizikselde başınıza gelemez.Bugünkü amacımız , muzdarip olduğunuz küçük ya da büyük her hangi bir hastalığın nasıl iyileştirilebileceği konusunu ele almaktır.

13 Şubat 2013 Çarşamba

Yeni Devre: Realite Değişimi Devresi

 
Biliyoruz ki, yeni bir devreye girdik ve bu devrenin süresi "belli", sonucu "açık". Bu devre bir ayıklanma, liyakatlerin ortaya çıkması, insanı kainatla bir kılan bilginin alınması devresidir. Ancak insanlığımız makul vicdanın, temiz duyguların ve sezgilerin, cehit ve sabrın karşılık görebileceği bir devreye girdi. İnsanlık herkesin kurtulacağı bir imtihanlar, boğazındadır. Her yönden yardım geliyor: Semadan, uzaydan, yerden. Kurtulmak için kurtarmak gerek... Öyle bir devrenin içine girdik ki, burada artık kişisel kanaatlerin hiçbir önemi kalmamıştır. Büyük bir dikkat ve sabırla olayların gelişmesini beklemek, yeniliklere kendimizi hazırlamak, daha uyanık ve seyyal bir muhakeme sahibi olarak kulaklar kirişte dikkat kesilmek zamanı gelmiş gibidir. Yarın hem zor, hem mutlu olacaktır.

12 Şubat 2013 Salı

KRYON - 2013 – PEKİ YA ŞİMDİ ?



Selamlar,sevgili dostlar,ben manyetik servisten Kryon.Bu 2013 yılında yayınlanacak olan ilk özel mesajımız .Bu mesajı şimdi dinleyecek ve ‘’ Evet 2012 yılını da geçtik,sırada ne var ? ‘’ diyecek olanlar var.İşte bu konuşan her zaman ileriye bakıp hiçbir zaman geriye dönmeyen,genelde durup etrafına bakmayan ve her zaman enerjiyi geçmişte ve anda olanla değil gelecek olanla ölçmeye çalışan insan varlığıdır. Bu yüzden hemen oraya geçmeyeceğiz.Bunun yerine sizden durup neler başardığınıza bakmanızı istiyoruz.Geleceğe bakmak için geride bıraktıklarınızı anlamanız gereklidir.Geride bıraktığınız şey her hangi bir kehanetin size yapabileceğinizi söylediği şeyler ötesinde ve üstünde eski enerjinin fethedilmesidir.

11 Şubat 2013 Pazartesi

MONTAGUE KEEN-10 ŞUBAT 2013

 
Kendi kararlarınıza güven duymanız ve liderlerinizin fikirlerini körü körüne onaylamamanız çok önemlidir.Onlar hep aynı senaryoyu sunarlar,sadece kelimeleri değişiktir.Onların fesat planları sizi şok etmek üzerine kurulmuştur.Bu ahir zamanlarda,Kabal kaybedeceği bir savaş için mücadele veriyor ama bu gerçeği kabullenmek istemiyor.Kabal yenilgiye uğramadan önce yapabileceği tahribatın en büyüğünü yapmaya çalışıyor fakat başarısız olacaklar.

BAŞMELEK MİKAİL - “YOLDAKİ IŞIK OLMAK”

 
Sevgili üstatlar, bu zamanların birçok özel izinin (takdir) yürürlükte olduğu eşi görülmemiş zamanlar olduğunu anlamanız çok önemlidir. Bu, İlahi mirasınıza ve özel armağanlarınıza ve yeteneklerinize erişmek için siz Işık arayıcıları için büyük bir fırsattır. Nadir aralıklarla ve bir büyük Çağdan diğerine geçiş periyodu sırasında, Kozmik Yasa melek alemi ve spiritüel hiyerarşi Varlıklarının perdeden geçip insan ırkının seçkin, uyanmış üyeleri ile temas kurmasına izin verir. Bu olağanüstü, ileri Varlıklar ile etkileşim kurma istekliliğini ve arzusunu ifade etmelisiniz, çünkü onlar özgür iradenizi ihlal etmezler. Dikkatinizi belirli bir üstada, meleğe veya Işık Varlığına odakladığınız zaman, onlar hemen sizin farkınıza varırlar ve yanıt verirler. Arzunuz ne kadar yoğun, samimi ve sürekli olursa, onların ışıltılarının daha fazlası size sunulur.

BAŞMELEK MİKAİL - “DUALİTENİN MERKEZİNDEKİ AYDINLANMIŞ YOL”

 
Sevgili üstatlar, elde ettiğiniz Kendinin – farkındalığı seviyesi ne olursa olsun bunların hepiniz için garip ve endişe verici zamanlar olduğunu biliyoruz. Bu yaşam sırasında kendinizin olarak kabullendiğiniz öğretiler ve gerçekler, giderek daha yüksek, daha ileri öğretiler ve birçok yeni, kafa karıştırıcı kavramlar ile yer değiştirdi. Kendinin – üstatlığını elde etmek için süperbilinç yeteneklerinizi ve daha saf, ince zihin güçlerinizi geliştirmelisiniz. Bu, zihinsel ve duygusal ev temizliğini gerektirir, yani sizi kaotik alt boyutların illüzyonal realitesine zincirlenmiş tutan tüm eski düşünce formlarını arayıp bulmalı ve dönüştürmelisiniz.