31 Mayıs 2013 Cuma

Montague Keen - 26 Mayıs 2013

 
Gerçeğin ışığı ile çok fazla şey açıklığa kavuşuyor. Kabal'dan olanlar çaresizce ve boşuna çabalıyorlar. İnsanlar artık kendilerine söylenenleri sorgulamadan kabul etmiyorlar. Şimdi, onlar delilleri kontrol ediyorlar ve geçmişte onlara söylenmiş olanları nasıl öylece kabul etmiş olduklarının merakı içindeler.

Sizi yönetenlerin kalpten gelerek, üstün yararınız için çalıştıklarına inanmıştınız. Şimdi, bunun gerçek olmadığını görebiliyorsunuz. Kabal'ın kuralları ve planlarına dahil değilsiniz! Birbirini takip eden sahte ve düzmece operasyonlar izlediniz, tüm bunlar KORKU'ya neden olmak ve akılsız ve düşüncesiz insanların bir soru sormadan saldırdığı düşmanlar yaratmak için yapılmıştır.
 

EBEVEYLERİN TÜM BİLİNÇ VE BİLİNÇALTI İNANÇLARI ENKARNASYONLA BİRLİKTE ÇOCUKLARINA AKTARILIR

 
Bugün dikkatinizi inanç sistemlerine odaklamak istiyoruz,daha spesifik olarak ebeveynlerin inanç sistemlerinin çocukları üzerindeki etkisini paylaşmak istiyoruz.

Çoğu insan inançlarını çocukları üzerindeki inanılmaz etkisinden haberdar değil.Tüm çocuklar ebeveynlerinin inanç sistemlerinden direkt olarak etkilenir.Sadece çocuklarınıza öğrettiğiniz inanç sistemlerinden bahsetmiyoruz,varlığınıza kodlanmış her inanç sisteminden bahsediyoruz;bilinçli ya da bilinç altı inancı olsun olmasın ebeveynin sahip olduğu her inanç enkarnasyonla birlikte çocuklarına yüklenir.Tabi ki bunun çocuğun erken yaşlarında ve çoğu zamanda yetişkinlik dönemi başlangıcında dünyayı nasıl görüp deneyimlediği üzerinde derin bir etkisi vardır.

30 Mayıs 2013 Perşembe

SAHİP OLDUĞUNUZ İNANÇLAR ÖYLE KÖKLEŞMİŞ Kİ ONLARI ASLA SORGULAMIYORSUNUZ


İsa John Smallman aracılığıyla
 

İnsanlığın geçirmekte olduğu yükseliş süreci gerçekten çok güzel ilerliyor.Dünyadaki iyi haberlere odaklanan alternatif haber sitelerinde buna dair belirtileri arayın - inanılmaz sayıda haber var - ve ana akım medyada yayınlanan kötü haberler ümidinizi kırmasın.

Meditasyon ya da dua esnasında yalnız insanların veya gezegenin sıkıntı içinde olduğunu bildiğiniz durumlarına sevgi,şefkat,şifa ve affediş  yollamaya niyet edin - çünkü bu oldukça etkilidir.Ve tabi daha çok insan sevgi dolu niyetlerin gücünü fark eder, ona açık olup onunla ilgilenmeyi günlük bir görev haline getirip İlahi sevgi alanıyla bağlantının müthiş faydalarını paylaşırsa yükseliş  süreci de o kadar hızlanır.Hiç bir zaman çok az bir geri dönüşüm aldığınız sevgi dolu niyetlerinizin çok az işe yarayan,anlamsız ya da yetersiz olduğunu düşünmeyin çünkü size garanti ederim ki onlar oldukça güçlü ve etkili,onlar dünyayı değiştiriyor.

20 Mayıs 2013 Yunus Kollektifi

 
SUYUN arkasındaki saklı güç ~  Méline Lafont kanallığıyla

Selamlar sevgili insanlar, Sevgi merkezimizde, özümüzde ve sevgi yüklü enerjilerlerimizle en içtenlikle  karşılanıyorsunuz.

Özde kolektif bir form taşıyor olmamızdan dolayı, en ideal enerjiyi hepinize aktarabilmek için kullandığımız birçok anten ve radarlarımız vardır, kalpleriniz yeniden şarkı söylesin, en sevgi dolu niyetleri hissedin ve sahip olun diye. Yükselişin bu zamanlarında bizi size getiren, bir kez daha Sevgi ve gerçek dostluk formlarında size güç ve yardım sunmaktır. Herzaman olduğu gibi sizin Işık erkek ve kızkardeşleriniziz ve hepinize son derece derin bir bağ ve Sevgi hissediyoruz. Bu bağı korumaya ve beslemeye ve hatta güçlendirmeye devam etmek en derin arzumuzdur.

 

26 Mayıs 2013 Pazar

GDO şirketi Monsanto'ya karşı küresel eylem

 GDO şirketi Monsanto'ya karşı küresel eylem

Dünyaca ünlü GDO üreticisi ve çevreyi ifsat eden büyük şirketlerden biri konumundaki Monsanto'ya karşı bir çok ülkede aynı anda eylem yapılacak.

Küre Medya / Haber Merkezi
GDO'lu tohumların ve yiyeceklerin insan sağlığına ve tarım ürünlerine olan zararına dikkat çekmek isteyen aktivistler, bu alanda dünyanın en büyük şirketi Monsanto'yu protesto etmek için küresel eyleme hazırlanıyor.

Biyoteknoloji şirketine yönelik 36 ülkede bu ay sonu eş zamanlı eylem gerçekleştirilecek.

Türkiye'de de faaliyet gösterecek

Uzmanlar ve GDO karşıtı örgütler Monsanto'nun, dünyanın dört bir yanına dağıttığı GDO'lu tohumların, yaşamın çeşitliliğini, direncini ve sürdürülebilirliğini, insan sağlığını ve bağımsızlığını tehdit ettiğini vurguluyor.

Monsanto şirketi Türkiye'de de faaliyet göstermenin yollarını arıyor. Türkiye'de "BIODIRECT" adıyla tescil ettirmek istediği markayla çeşitli GDO ürünler üreterek tarlalara ve sofralara ulaşabilmenin imkanını bulacak gözüküyor.

Monsanto, reddedilmediği taktirde 21 Mart'ta tescil için Türk Patent Enstitüsü'ne başvuruda bulunduğu "BIODIRECT" markasıyla Türkiye pazarına girecek.

Küre Medya
 http://www.kuremedya.com/gdo-sirketi-monsantoya-karsi-kuresel-eylem-2639h.html#.UaFAvdhmNcQ

DÜNYA ÜZERİNDE GERÇEKLEŞEN HERŞEYİN RUHSAL BİR YÖNÜ VARDIR

 
İsa John Smallman aracılığıyla

Beklemek, beklediğiniz olayın ne zaman veya hangi gün gerçekleşeceğini bilmediğiniz zaman oldukça sıkıcı ve bıktırıcıdır. Hazır olmak istiyorsunuz, fakat neyin beklentisinde olacağınızı bilmiyorsunuz ve böylece kendinizi nasıl hazırlayacağınızı bilmiyorsunuz. Tam bilinçliliğe uyanışınız gerçekleştiğinde tamamen hazır olacaksınız. Hazır olma dışında her hangi bir şey imkansızdır, çünkü mevcut dünyevi yaşamınız boyunca bu ana giden yoldaydınız, herhangi bir şekilde sevgiyle dolu olmayı indirgeyen engel ve blokajları serbest bırakmayı öğrenme sürecinde sizlere ders üstüne dersler sunuldu. Ve bu cephede inanılmaz gelişme kaydettiniz çünkü bu nokta ruhani evriminizde uyanışınızın kaçınılmaz olduğu noktadır. 


İLLUMİNATİ YAPTIKLARINI ANLATIYOR

illuminati-control
David Rockefeller’in söyledikleri:
TÜRKİYE’YE ADNAN MENDERES ZAMANINDA “MARSHALL YARDIMI” İLE EL ATTIK
Mesela Türkiye’yi ele alalım. Türkler de yıllar boyu komünizme karşı savaşmıştır. 1950’lerde ülke yönetimine bizim desteğimizle Adnan Menderes gelmişti. Aslında Menderes bizimle başta gayet güzel bir diyalog kurmuştu. Bizden seçimde aldığı destek karşılığında, Marshall yardımı adı altında devamlı borç alıyor ve ülkesinde yatırımlar yaparak sanayi yapısını geliştiriyordu. Fakat o kadar plansız ve programsız harcama yapıyordu ki ödeme günleri geldiğinde, bizden, borç ödemek için tekrar tekrar borç istemeye başladı. Biz de kendisinden ülkesini yabancı sermayeye açmasını ve bizim şirketlerimize özel imtiyazlar tanımasını, diğer bir deyişle Osmanlı İmparatorluğu’na dayatılan kapitülasyonlar benzeri şeyler talep ettik. Menderes bize bunu hiçbir zaman kabul etmeyeceğini söyledi ve bizden uzaklaşmaya başladı. Ülke insanı ilk defa asfalt yollarla tanışıyor, fabrikalar arka arkaya dikiliyordu. Ülkenin çoğunluğu Müslüman olduğu için ülkenin her yerine camiler yaptırıyordu. Menderes bu şartlarda iktidardaki yerini uzunca bir süre için sağlamlaştırdığını sanıyordu. Bir darbe ile bu işe bir son verildi ve sonunun öyle bitmesini istemediğimiz halde, çalışma arkadaşlarıyla beraber idam edildi. Sadece CELAL BAYAR kurtuldu, çünkü bir MASONDU ve yakın arkadaşı Papa Roncalli ya da diğer adıyla 23. John, Vatikan’ın baskısıyla onu idamdan kurtardı.
1980 DARBESİ BİZİM İSTEKLERİMİZ DOĞRULTUSUNDA YAPILDI

24 Mayıs 2013 Cuma

Sheldan Nidle – 21 Mayıs 2013

 
9 Batz, 19 Moan, 9 Eb
Dratzo! Yine size söyleyecek pek çok şeyle geldik. Dünyanız Batı’nın karanlık kabalın güç temellerini tehdit eden küresel değişiklikleri engelleyebilecek olan bir çatışmayı ateşleme çabaları ile Rusya’nın Batı’ya yeni bir realite için baskı yapma niyeti arasında dalgalanmaya devam ediyor. Bu dinamik son on yıl esnasında yükselmiş ve inmiştir. Ve ancak bu tuhaf güç oyunu I. Dünya Savaşının başlangıcını hatırlatan bir noktaya yaklaştığı zaman bile, bu berbat olasılıktan uzaklaşır. Agarthalı bağlantı takımları da Ortadoğu’daki durumu etkisiz hale getirmede çok başarılı olmuşlardır. Yine de gerilimi tırmandırma politikasının devam eden süreci bu geçici durumu sona erdirmenin önemini gösterir. 


Pallas Athena-20 Mayıs 2013 mesajı

 
20 Mayıs 2013- Pallas Athena: Sizi kalbime ve göğsüme yakın olarak kucaklıyorum ve belirsizliğinizi rahatlatıyorum- Fran Zepeda kanallığı ile

Selamlar, Ben Pallas Athena, gerçeğin savaşçısı, tüm İnsanoğlu'nun varlığını seven ve onun koruyucusuyum. Size iyi haberler, neşe dolu sözler getirmek ve yardım etmek için geldim. Siz, kolay olmayan devasa bir göreve sahipsiniz ve Dünya'nın her köşesinde ışığı yakarak herkes adına gerçek yükseliş için hazırlanma zamanı gelmiştir.
 

22 Mayıs2013 Çarşamba Blue Ray’dan 2013 dağılımı


http://www.dunyaana.com/images/aaaaa.jpegMELEKSİ MAVİ AKIM ( BLUE RAY) KONSEYİNDEN

Saryon tarafından kanallık edilmiştir.

Mavi Akım şu anda sizin için güçlendirilmektedir. Bu bölüm enerji dağılımının bir parçası olarak belirli zihinsel yapıların bu gezegensel değişime bağlanmaya hazır olan insan kitlelerinden temizlenmesine yardımcı olmak içindir. Hemen şimdi, insanlık kollektif beyinsel gelişiminde değişime başlamaya hazırlanıyor. İnsanlar daha çok bireysel olarak gelişti; ancak bir grup bilinci olarak gelişmenin eşiğinde bulunuyorsunuz.

21 Mayıs 2013 Salı

Montague Keen- 19 Mayıs 2013

 
Bu aralar, Kabal'ın nasıl herşeyi göze alan bir hal içersinde olduğu, şimdi herkes tarafından apaçık bilinir hale gelmiştir. Onlar, Dünya'nıza ışığı getirme arayışında olanlara her açıdan saldırıyorlar. Farkında ve uyanık olun. Onlar, yaşamları için mücadele veriyorlar ve böylece planlarını sorgulamak isteyen herhangi bir kişiyi mahvetmek isterler. Korku ve cehalet yoluyla hala ışığı görmeyi rededenler için zaman tükeniyor. Dünya'daki yaşam ile ilgili büyük kararlar almaya ihtiyaç vardır. Değişimler meydana geliyor, başlangıçta hafifçe ama onlar yakında ivme kazanacak, bu yüzden doğru yolda olmanız gerekmektedir. Karanlık Olanlar'ın kaybedecek çok şeyi var: Öte yandan, siz kazanacak herşeye sahipsiniz. Bankaların, dinlerin ve hükümetlerin kontrolü olmadan bu insanlar nerede olabilir? İnsanoğlu tam potansiyeline yeniden kavuştuğu zaman, her şey mümkündür. Evreninizin nasıl çalıştığının bilgisine ulaştığınızda, insanlık korku ve engelleme olmadan hayatını tüm bilinciyle dolu olarak yaşayabilir.
 

PLEIADIAN ADIM # 4. İNSAN YANINIZI KABULLENMEK

Christine Day

Bu yaşamda misyonumuz insanlığımızın yeniden canlanması ve doğal ruhsal yapımıza bilinçli yeniden bağlantıdır. Her birimizin aydınlanma sürecimize ilerlemesi için kendimizle ilişkimizi yeniden canlandırmalıyız. Kendini kınama 3 ncü boyutsal ilişkiden sevgi, şefkat ve sabırın 4 ncü/5 nci boyutsal haline ilerlemek.

İnsan kırılganlığınızı anlayış ve onurlandırma vasıtasıyla kendini bağışlama yerine girerek, insan benliğiniz ile ilişkinizi kendini sevmenin bir diğer seviyesine götürebilirsiniz.

Kendini asama süreci, insan kırılganlıklarınızı keşfetmeye istekli olmanızı gerektiren derin şekilde içgözlemsel bir süreçtir. Hissetmeye istekli olmalısınız. Benliğinizin daha derin anlayışına açıldıkça, insan benliğinizle olan ilişkiniz değişebilir, kendinize daha da fazla sevgi ve şefkat duymanızı sağlar. Kendinize açılmak ve kendinizi sevgi içinde tutmak için ayırdığınız her an, içinizdeki ayrılık duvarlarını yıkmaktır.

20 Mayıs 2013 Pazartesi

14 Mayıs 2013 AGARTHA’DAN MAGATHA MESAJI

 
BİZİMLE İŞBİRLİĞİ YAPAN BAZI YENİ GALAKTİK UYGARLIKLARIN TANITIMI- MELİNE LAFONT kanallığı ile

Selamlar Dünyanın Sevgili Kardeşleri, son bağlantımızdan bu yana belli bir süre geçti ve her zaman olduğu gibi şimdiye doğru adım atmaktan ve bir sevgi ve ışık mesajı iletmekten dolayı mutluluk duyuyoruz. Genel olarak bilinebileceği gibi şu anda var olan tutulmalar çok fazla katkıda bulunarak gerçek anlamda şimdi Dünyada olan her şeyin tetikleyicisi olmuştur.

Değişimler meydana gelmeye devam etmektedir ve onlar varlığınız için günlük bir rutin haline gelen dönüşüm ve hal değişimleri yaratan bir iç temizlik ile el ele giderler. Bu duruma alışmanız iyi olur, daha birçokları hazır bekliyor ve bilinciniz ne durumda olursa olsun değişim yükselişin sonu gelmeyen bir süreci olarak devam edecek.

17 Mayıs 2013 Cuma

BİLİNÇALTI ZİHİN HİÇ BİR ZAMAN UNUTMAZ

 
Bugün dikkatinizi hafıza konusuna çekmek istiyoruz,daha spesifik olarak bilinçaltı zihninize ve  sınırsız kapasitesine nasıl ulaşabileceğinizi ele alacağız.Bu mesaj hatırlama problemleri çekenlerin yanı sıra,bilinç ve bilinçaltı zihninin başka bir yeteneğini öğrenmeye ilgi duyanlar içindir.

Neden bazı insanların mükemmel hafızası varken diğerleri her şeyi unutuyormuş gibi görünüyor? Görüyorsunuz insan hafızası çok eğlenceli bir şey.Aslında herkesin kusursuz bir hafızası vardır.Bu nasıl olabilir ? Bilinçli olarak karşılaştığınız her bilgi anında bilinçaltı zihnine yüklenir ancak bu ''anıya'' sadece bilinçli zihniniz size izin verdiğinde ulaşabilirsiniz.O zaman neden diğerleri çok fazlasını hatırlarken bazı insanlar bilgileri unutur ? 


16 Mayıs 2013 Perşembe

VALERİE DONNER: PLEAİDİAN YÜKSEK KONSEYİNDEN MİRA’NIN MESAJI 13 Mayıs 2013

 
Selamlar, Ben Pleaidian Yüksek Konseyinden Mira ve hala tam zamanlı olarak Dünya Konseyine bağlıyım.

Öncelikle size şu anda kendinizi içerisinde bulduğunuz süreç hakkındaki sabrınızdan dolayı teşekkür etmek istiyoruz. Biz sizin inceliklerin ve şu anda Dünya üzerinde yaşadığınız incelikli olmayan şeylerin değerini hissettiğinizi biliyoruz.

Biz diğer yükselen gezegenlerdeki yaptığımız çalışmalarda asla buna benzer bir şey görmedik. Lütfen bizim sizi ve Dünyayı ilahi planın çöktüğünü görmek isteyen bazılarına karşı korumak için elimizden geleni yaptığımızı anlayın

Sheldan Nidle – 14 Mayıs 2013

 
2 Kan, 12 Moan, 9 Eb

Dratzo! Size söyleyecek pek çok şeyle döndük. Realitenizdeki yaklaşan değişiklikler önemlidir, çünkü maruz kalmakta olduğunuz bu büyük bilinçlilik değişimini bildiriyorlar. Sizin tek bir veçheniz zarif bir biçimde değişmekte, RNA/DNA’nızın değişen düzenlenişiyle başlamaktadır. Bazılarınız değişimin çok hızlı bir değerine maruz kalırken, bazılarınız en az bedensel rahatsızlıkları gerektiren daha nazik değişiklikler geçirmektedir. Daha küçük miktarlarda rahatsızlık yaşayanların yaz aylarının başında daha belirgin yükseliş semptomlarını taşımaları planlanmaktadır. Kısaca, hepiniz kendi bireysel yaşam sözleşmelerinizde belirlenmiş değişim hızı ve türünde değiştirilmektesiniz. Bununla birlikte, Tanrı rahatsızlığın genel düzeyini yaz ayları boyunca artırmayı programlıyor. Bu yaz tarihizde çok özel bir zaman olarak işaretleniyor: ifşaat tüm planlamamızın merkezindedir ve bunun resmi olarak duyurulmasını samimiyetle arzu ediyoruz. Bu size doğrudan hitap etmemize ve tam bilinçliliğe geri dönüşünüzdeki sonraki adımları planlamaya başlamamıza imkan verir.

14 Mayıs 2013 Salı

SaLuSa 13 mayıs 2013

 
Eski İnançlar ve Beklentilerin Salıverilmesine İzin Verin - SaLuSa Multidimensional Ocean tarafından kanallık edildiği gibi – 13 May 2013

Sevgili Bireyler, sizin ışık çalışmalarınızın çok büyük zorluklar ve sorunlarla karşılaşmış olmasına rağmen ne kadar çok artmış olduğunu görmekten dolayı memnunum. Sizin bir sonraki sevinç ve bereket dönemine doğru taşınmak için en çok ihtiyacınız olduğu zamanda umudun kaybolmasına izin vermeyin.

MONTAGUE KEEN- 12 MAYIS 2013

 
Evet, sevgilim, haberler harika. İrlanda'lı insanlar biraraya gelerek büyük bir dayanışma gösterisi yaptılar. "Karanlık'tan Işığa Doğru" organizasyonu muazzam bir başarı elde etti. 40.000 kişi birleşerek ışığı karşıladılar. Bu bizim beklediğimiz ve ümit ettiğimiz bir durumdu. Bu sadece bir başlangıç. Bu etkinliğin yaydığı enerji ile, diğerlerinin aydınlanması ve cesaretlenmesini, gerçeğin ışığını görmeleri ve güçlerini geri almalarını bekleyin.

12 Mayıs 2013 Pazar

BM METATRON: BEYAZ KARTALIN GERİ DÖNÜŞÜ

chief_white_eagle_Wallpaper_JxHy
BEYAZ KARTALIN GERİ DÖNÜŞÜ
Lord Metatron
James Tyberonn kanalıyla
Selamlar Üstatlar! Ben Işığın Lordu Metatron’um ve sizi sevgiyle kucaklıyorum! Bu toplantıya Ruhun bir ekibiyle, Beyaz Kartal adı verilen gruptan Yükselmiş Üstatlar ile katılıyoruz, bu birçoğunuzun yüksek veçhede bir parçası olduğunuz en yüksek erdemin kollektif enerjisidir.
Sevgililer, 2013 Yeni Dünyanın Birinci Yılıdır ve çok özel, çok güçlü bir zamandır. İnsanlık ve Yeni Dünyanın En Yüksek Hayrının Birlikte – Yaratımı için özellikle uygundur. Dharma’nın geri döndüğü ve Sedona Vorteks açıklığına gittiği yıldır. Dolunay Tutulmasındaki Wesak bu birlikte – yaratıcı demirlemenin bir parçası olmak için ruhsal kontrat yapmış olan herkese açık bir çağrıdır. Birçokları çağırılıyor ve birçokları yanıt verecek. Bu kutsal bir yemin ve yerine getirmedir. Bu, Beyaz Kartalın Geri Dönüşüdür.
LeMurya Alemlerinden olanların, Atlantis Altın Çağının Poseida’sının Bir’in Yasasından olanların bir çok alemlerde, bir çok çağlarda grup enkarnasyonlarını paylaşmış olan bir ruh grubu olduğunu söylüyoruz. Bunlar Dualite Dünyasından önce Mu’da başladı ve Atlantis, Og, Rama, Mısır, Yunanistan, Eski Filistin, Camelot, Tibet ve Batı Amerika’ya devam etti.

10 Mayıs 2013 Cuma

Sheldan Nidle – 7 Mayıs 2013

 
5 Moan, 8 Caban, 9 Eb
Dratzo! Döndük! Bugün yeni realitenizi ortaya çıkarmak için gerekli olan değişiklikler hakkında konuşmak için geldik. Her yerde yeni bir bilinçliliğin dünyanıza bir şafak gibi doğduğunun işaretleri vardır. Değişmeye kendini adamış olan örgütler böyle bir değişimi gerçekleştirmek üzere birbirlerini ve uluslararası sosyal ağları yaratmayı öğrenmektedirler. Bu çeşitli değişikliklerin birçoğu arasından bir alan bir takas mekanizması olarak para kavramının yeniden tanımlanmasıdır; gelişmekte olan ülkelerreki mikro bankacılığın ve mikro kredilerin kuralları ile bu ülkelerdeki yerel bankacılığın ve küçük ölçekli işletmelerin organik yayılımı gibi. Bu sosyal ve kültürel ağlar, deyim yerindeyse, ticaretin ve bankacılığın en yüksek düzeylerini meydana getirecek olan bir köprü sağlar. 


9 Mayıs 2013 Perşembe

THOTH – ATLANTİS PROGRAMI VASITASIYLA MESİH BİLİNCİ IZGARASINI DÜZELTMEK

935282_529801473732612_1730697289_n
Amara Tia kanalıyla
6 Mayıs 2013
Aşağıdaki mesaj bir zamanlar kadim Atlantis’in Kral Rahibi olan Kozmik Üstat Thoth tarafından aktarılmıştır.
“100,000 – 150,000 yıl önce Dünya gezegeninde var olan Atlantis uygarlığı bu galaksinin yıldız uluslarının ortak katılımıyla yapılan bir deneyin sonucuydu. Amaç en sonunda Dünya gezegeninde Galaksinin ve Galaksiyi oluşturan bölümlerin bilincini tam olarak taşırken fiziksel formda yaşayabilen yıldız varlıkların yeni neslini üretmekti. Atlantis programı Dünyayı, madde dünyası (3 ncü boyut) ve formsuzluk alemleri (5 nci boyut ve üstü) arasında köprü olarak işlev yapan ilk Işık Şehrine dönüştürmek için Samanyolu Galaksisinin ilahi planının parçasıdır. Bu amaçla, Yükselmiş Üstatlar tasarlanmış yıldız şehri Tara’nın başarılı kuruluşunun önkoşulları olarak Dünya’nın etrafında iki eterik ızgaranın yapımına başladılar: (i) Mesih Bilinci Izgarası; ve (ii) Buda Bilinci Izgarası. Birinci ızgara Tara’nın [Sevgi] sakinleri olacak olan yıldız insanları arasında kalplerin birliğini sağlar. Buda Bilinci Izgarası insanların zihni ve Tanrı’nın Zihni [Işık veya Bilgelik] arasında mükemmel bir bağlantı oluşturmak içindir.
Kalbin (dişil prensip) zihinden (eril prensip) önce geldiği Galaktik Yasasına uymak için, Buda Bilinci Izgarası Mesih Bilinci Izgarasının üzerine yerleştirilebilmesinden ve tamamıyla işlevsel olabilmesinden önce, Mesih Bilinci Izgarasının Tara’ya tam olarak demirlenmesi gerekir. Hem Mesih Bilinci Izgarası hem de Buda Bilinci Izgarası tarafından desteklenen yeni Atlantis programından Enoch’un Anahtarları kitabında Maitreya programı olarak bahsedilmektedir.
Atlantis’in yaklaşık 15,000 yıl önce çökmesinden dolayı, Mesih Bilinci Izgarasının bir kısmı özellikle Bimini adaları, Bermuda Üçgeni ve Amerika’nın güney doğu bölgelerinde hasar gördü. Yeni Atlantis ırkının Tara’da ortaya çıkabilmesinden önce, Dünyanın kendi fiziksel bedeni (3B) ve galaktik benliği (5B ve üstü) ile uyum içinde 5B enerji frekansını taşıması için, Mesih Bilinci Izgarasının bu parçalarının düzeltilmesi gerekiyor.
Eski Atlantisli yıldız insanların çoğu, Atlantis kıtasının batışıyla ilgili geçmiş yaşam travmalarını iyileştirmek için Dünya’ya geri çağırıldılar ve bunu yaparken Mesih Bilinci Izgarasının onarımına yardımcı oluyorlar. İyileşme Mesih Bilinci Izgarası için tam titreşim uyumu olan Sevgi veya Birlik bilincini uyandırır.
(Çeviri: Saffet Güler)

PLEİADİANLILAR ~ BİZ SİZİ DESTEKLEMEK VE YARDIM ETMEK İÇİN GELDİK

Méline Lafont tarafından kanallık edildiği gibi
 
6 Mayıs 2013 Pazartesi

Güneş tutulması zamanına yaklaştıkça zaman ve bilinçte bir genişlemenin geliyor olduğu birçok kişi tarafından hissedilecektir. Bu Güneş tutulması sizin Mesih bilincinizi yükselterek size daha derin bir bilinç ve kendiniz hakkında içsel bir anlayış getirecek bazı aktivasyonları da içermektedir. Bu tutulma sizin hücrelerinizin, DNA’nızın ve bilincinizin Mesihsel ve İlahi yükselmesinde daha kararlı olacaktır. Bu size daha büyük ölçüde hitap edecek ve bir aydınlanma hissi uyandıracaktır.

6 Mayıs 2013 Pazartesi

Montaque Keen 5 Mayıs 2013

 
Birçok insan bu zamanda halka açılan bilgilerin getirdiği koşullar karşısında zorluklar çekmektedir. Şimdi gizli tutulanlar ifşa olmaktadır. Hükümetleriniz kasten sizleri karanlık içerisinde bırakmış ve kontrol altında tutmuştur. Evet aranızda diğer gezegenlerden olan varlıklar bulunmaktadır, birçoğu sizlerle birlikte yaşamayı seçti, böylece size ışığa giden yolda önderlik yapıyorlar ve karanlık güçlerin empoze ettikleri ağır yükten kurtarıyorlar.  Dünyanın nüfusu karanlık güçlerin ele geçirmesini önlemek için fazlasıyla arttırılmak zorunda kalındı. Karanlık güçler aşılama, ilaçlama ve soluduğunuz hayatı ve yediğiniz yiyecekleri değiştirerek nüfusu katletmek için çeşitli metotlar kullanarak buna karşılık verdi. Bu yüzden, bu bilginin anlaşılması çok önemlidir. Etraflıca araştırma yapmadan hiçbir konuda anlaşma yapmayın, ihtiyacınız olan tüm bilgi herkese serbest olarak mevcuttur.

5 Mayıs 2013 Pazar

BAŞMELEK MİKAİL: KİM OLDUĞUNUZUN ÖZÜ

542970_294442947312063_1733989214_n
BAŞMELEK MİKAİL’den MESAJ* LM-5-2013
RONNA HERMAN KANALIYLA
KİM OLDUĞUNUZUN ÖZÜ
Sevgili üstatlar, sizlere “Yaratıcının Nefes Alışı olduğunuzu” söylemiştik. Bunlar, daha engin Varlığınız ile uyuma girmek ve Baba/Anne Tanrımızın bu Alt – evrenin genişlemesi planının tamamlayıcı parçası olmak için tüm geçmiş karmik sorunlarınızı çözme potansiyeline sahip olduğunuz benzeri görülmemiş zamanlardır. Acı, yoksunluk ve ıstırabın kördüğümünden çıkmanızı engelleyen eski kısıtlamaların, inançların ve sınırlamaların hepsini kesin olarak salıvermeye hazır mısınız? Zihninizin ve kalbinizin Ruhunuzun ve Canınızın yüksek bilgeliğine açılmasına izin verecek misiniz? Bilincin eterleri veya yüksek titreşim alanları en büyük hayallerinize ve arzularınıza kalıplanmayı bekleyen engin potansiyel ile doludur.
Bir kez daha, ister farkındalığın giriş seviyesinde olun, ister Yoldaki ileri bir öğrenci olun, ortasında bulunduğunuz, her insan Varlığının karmaşık Ruh Yolculuğunu anlamanıza yardımcı olmak için geçmişten öğretilerimizin bazılarını gözden geçireceğiz. Ruhun,  Benliğin ve birlikte yaratımın ayrılığında, bölünmesinde Kendi deneyiminin en uzak noktasına eriştiği bir zaman gelir.

4 Mayıs 2013 Cumartesi

Sheldan Nidle – 30 Nisan, 2013

 
1 Oc, 18 Kank'in, 9 Eb
Selamat Balik! Yine geldik! Heryerde, dünyanız hızlı bir şekilde ilahi dönüşümüne doğru değişmektedir. Tanrı yeni bir reaite resmi olarak ilan edilinceye kadar, bu kutsal anı hazırlamaya devam etmektedir. Aynı zamanda, Agartha da gerçekte kim olduklarını kamuya açıklamaya hazırlamak için çeşitli yeryüzü işlemlerini hatırlatarak, bu an için hazırlanmaktadır. Birçok bağlantı takımlarımız da yeni realitenizi meydana getirmek için yapmakta oldukları işi ifşa etmeye hazırlanmaktadırlar. Biz de birçok Yükselmiş Üstatlarla, onların gizli kutsal topluluklarını halkın görüşüne açık hale getirmek için çalışmaktayız. Eşsiz bir an yaklaşmaktadır ki, o zaman kürenizin bir tür yerel, bölgesel ve ulusal yönetime hızlı bir şekilde nasıl geçebileceğini öğrenebileceksiniz.