31 Temmuz 2013 Çarşamba

SaLuSa ( Yıldızlardan bir Dost) İletisi 23 Temmuz 2013

 
Biz şu anda Sevgili Dünyanızda olmakta olan muhteşem değişimi görmek ve ona yardım etmek için Evrenin dört bir yanından geldik. Her ne kadar biz sizden daha rahat yaşıyor olsak da biz de sizinle birlikte öğreniyoruz, yakında hayatınızı güçleştiren birçok ilizyondan nasıl kurtulacağınızı öğreneceksiniz.

30 Temmuz 2013 Salı

Sheldan Nidle – 23 Temmuz, 2013

7 Ix, 2 Vayeb, 9 Eb
 
Selamat Balik! Söyleyecek çok şeyle döndük. Küresel toplumunuz tüm yönleriyle yeniden kurulmak ve yenilenmek için tasarlanan geçişe başlamaktadır. Yeni yönetim yeni bir finansal sistemi destekleyecek ve bu Kuzey Amerika kıtasında, NESARA ile garanti edilen emirleri izleyecektir. Bu yeni yönetim tüm borçları iptal edecek ve halkının borç köleliğine son verecektir. 

29 Temmuz 2013 Pazartesi

28 Temmuz 2013 Pazar

Ashtar Konuşuyor: Yeni Çağdaki İletişim – 24 Temmuz, 2013

 
Yeni bir enerji ve heyecan dolu bir zamana girmek üzere olduğunuzu biliyorsunuz. Aslan Kapısı daha önce sevgili gezegeninizin hiç deneyimlemediği türden bir enerji patlaması getirmek üzeredir ve köşede beklemektedir. Hepiniz bu yeni enerji dalgasından faydalanacaksınız.

Bu zamanı bizlerle bağlantıya geçmek için  kullandığınızı görmekten memnuniyet duyarız. Bu kutsal zaman da bizim enerjimizi kullanarak aktif bir şekilde temasa geçiniz. Tercih ettiğiniz metod olan kanal mesajlarını okumak yerine, direkt irtibatı kullanmayı deneyin ve enerjilerimizle uyumlanın.


25 Temmuz 2013 Perşembe

Saint Germain - 07/07/2013

 
Merkabah oluşumunun vorteksi ve İlahi Bilinciniz
Méline Lafont kanallığıyla

Selamlar benim en kıymetlilerim. Kalbimin derinliklerinden hepinizi  Mevcudiyetim  ve Sevgi enerjimle sarıyorum. Kalplerinizin derinliklerine bir haberi bildirmek için burdayım. Kendinizi hazırlayın çünkü “şimdi” onu anar anmaz yoğunluk başlayacaktır.

Herşey bir sonraki bilinç seviyesine ve birleşmeye geçiş için hazırdır. Eterik seviyede bu adım uzun bir  süre önce atıldı. Fakat şimdi hepiniz için  daha yüksek bilinç seviyesi ve çok boyutlu fasetlerinizin bundan sonraki yeni enerjileri ve evreleriyle birleşmeyi sağlayacak olan gerçek büyük adım  takip ediyor. Bu sizin gerçekte olduğunuz ve algıladığınız çok boyutlu fasetlerdir. Bu yeni birleşmeler bilincinizin, yansıttığınız ve muhafaza ettiğiniz sayısız çok boyutlu fassetleriyle bilginizin  zenginleşeceği daha yüksek bir evreye taşınmasını sağlar.

24 Temmuz 2013 Çarşamba

ÖZGÜR İRADEYE KARŞI KADER:BİRİ Mİ DİĞERİ Mİ,YOKSA HER İKİSİNE DE SAHİP OLABİLİR MİSİNİZ ?

 
Bugün dikkatinizi özgür irade konusuna çekmek istiyoruz.Bu konunun oldukça kafa karıştırıcı olduğunu biliyoruz,bu yüzden dünyanızda özgür iradeyi nasıl kullanabileceğiniz ve enkarne olmadan önce neleri seçtiğiniz konusundaki görüşümüzü bu zamanda sizinle paylaşmak istiyoruz.Bu konu oldukça geniş olduğu için lütfen bizimle kalın,bizler elimizden geldiği ölçüde konuyu açıklığa kavuşturmaya çalışmak istiyoruz.Sizler bu mesajdaki bilgilerle bütünleştikçe sonraki mesajlarda bu konuyu daha da detaylandıracağız.

22 Temmuz 2013 Pazartesi

CELIA FENN VE STARCHILD TÜRKİYE EKİBİ İLE EGE YILDIZ KAPISINDA

12357_10151008903457484_193660265_n
STARCHILD KUTSAL YOLCULUK 2013
CELIA FENN VE STARCHILD TÜRKİYE EKİBİ İLE EGE YILDIZ KAPISINDA
Başmelek Mikael, Athena Solara, Apollo Solaris ve Zeus’un rehberliğinde
İzmir, Türkiye ve Ege Bölgesi…22-28 Ağustos 2013
2013 Kutsal Yolculuğumuza hoş geldiniz. Bu yıl Türkiye’yi ziyaret edeceğiz ve Ege Yıldız Kapısı ile çalışacağız.
Türkiye Yeni Enerji için önemli bir yerdir ve bizim yolculuğumuz İzmir’de, Ege Kıyısında  başlayacaktır. İzmir’de bir süre kalacağız ama Claros’taki Apollo Tapınağını ve Assos’taki Athena Tapınağını da ziyaret edeceğiz.
Uluslararası ziyaretçiler Türk Işık Ailesine İngilizce ve Türkçe dillerindeki yolculuklarda ve faaliyetlerde eşlik edeceklerdir.
Yöneticiniz Celia Fenn olacaktır ve Celia Ruhun rehberliğinde çalışıp Kutsal Yolculuğunuzun ilham verici ve aydınlatıcı olmasını sağlayacaktır.
Yükselen Yeni dünya Enerjilerini desteklemek ve Galaktik ve Yıldız Yeniden-Bağlantı  Enerjilerini araştırmak için Türkiye’nin bu en güzel yerinde bize katılın lütfen.
Kutsal Yolculuğumuzun organizatörü Nalan Kahraman olacaktır. Kendisi aynı zamanda Starchild Türkiye Ekibinin lideridir.

BAŞMELEK METATRON: 2013 – BİRİNCİ YIL – OLAĞANÜSTÜ İKİNCİ YARI!

430009_152963768159012_1551205650_n
BAŞMELEK METATRON MESAJI
2013 – BİRİNCİ YIL – OLAĞANÜSTÜ İKİNCİ YARI!
Başmelek Metatron ~ James Tyberonn kanalıyla
 Selamlar Üstatlar!
Her birinizi besleyici enerji ve kendini güçlendirme alanıyla sarmalıyoruz, çünkü her biriniz gerçekten Yükseliş yolunuzda Üstatlarsınız. Size ilham ve berraklık sunmak amacımızdır, ama aslında kutsal ve egemen bir VARLIK olarak bu mesajda ve bu tür ‘kanallık’ mesajlarında her zaman ayırt etmeyi uygulamak gerekliliktir.
Gerçekleşmekte olan karmaşık frekansların yoğunluğuna ve odak amacına değinerek gerçekten kutlu bir yıl olan 2013′ün kalan ’2 nci yarısı’ hakkında olan bu mesaja başlıyoruz.
Önce, Gezegenin Yükselişinin gerçekten gerçekleştiği Hakikatini kuvvetlendireceğiz. Kollektif bilinçteki İnsanlık bunu gerçekleştirdi. Ama Dünya Gezegeninin mezuniyetinin, 12 Boyuta genişlemesinin gerçekleştiğini netleştirmek istiyoruz.
Gezegensel Yükselişin yeni bir başlangıç olduğunu söylüyoruz. Etrafınızdaki ve Dünya planı içindeki her şeyin etrafındaki enerjiler farklı bir bağlamdadır. Matriks kesinlikle değişti. Ve birçoğunuz için yeni matriks tam olarak beklediğiniz şey değildir. Yeni Dünya’nın Birinci Yılının ikinci yarısında önünüzde kalan şey, yoğunluğun dörtlü safhasına sahip olacaktır. Bu yoğun, ama son derece önemlidir. Bu yönetilebilir, ama zorluklara karşı ‘gücünüzü artırmazsanız’ enerjiler sizi karmaşa ve duyarsızlık hallerinde bırakabilir. 2013 kodları formatlama/biçimlendirme yılıdır ve ekinoks, gündönümü, ay tutulması ve güneş tutulmasının dörtlü akışında iki adet inanılmaz uygun kodlanmış portallar gerçekleşiyor. Bunlar Ağustos’taki ‘Yeşil Işın Aktivasyonu’ ve Eylül’deki ‘Yenilenme/Rönesans Formatlaması’dır. İkinci portal Kasım ayındaki güneş tutulmasında tamamlanıyor.

MONTAGUE KEEN-14 TEMMUZ 2013

 

Sevgili Veronica, son yazdığımızdan beri birçok şeyle uğraşmak zorunda kaldın. Bu senin için hem aydınlatıcı hem de güvenini tazeleme bakımından güzel bir deneyim oldu. Kabal'ın herkese karşı sert ve ani bir çıkış yapacağı konusunda seni uyardım çünkü onlar güce tutunmak adına herşeyi göze almış durumdalar. Bazı zamanlar başarılı olmuş gözükselerde, onlar bunu gerçekleştiremeyecekler. Geçen pazar akşamı yaşadıklarınız onların alçakça planlarının önlenebileceğinin bir kanıtı olmuştur.

SaLuSa ( Yıldızlardan Bir Dost) 19.07.2013

 
Dünyanızda değişimler tek tek tezahür etmektedir ve her ne kadar siz bunların hepsinin farkında olmasanız da onlar durdurulamazlar ve bir kez medyanız haberleri yanlış yönlendirmeler olmadan açıkça verebilmeye başlayınca siz her şeyin nasıl değişiyor olduğunu görebileceksiniz. Biliyoruz ki siz bütün değişimlerin çoktan yapılmış olduğunu görmek istiyorsunuz ancak çok uzun zamandır karanlık olanlar sizi bunu tam tersine hazırladılar, yani şimdi ters dönmesine izin vermelisiniz ve toplumunuzu tam ters istikamete yönlendirmelisiniz. 

21 Temmuz 2013 Pazar

ASLAN KAPISI İNİSİYASYONU – Ruhsal Uyanışınızda sonraki adım

lions-gateway-initiation
BAŞMELEK CEBRAİL
Shanta Gabriel kanalıyla
15 Temmuz 2013
Sevgililer,
Bu zamana Yeni Hayat Uyanışı adını verdik – Homo Luminus’a insan doğuşunda ruhsal yolculuğunuz - insan formunuzun tamlığında uyanmış bir Işık varlığı olmak. Sizler Dünyadaki bilincin evriminde birlikte – yaratıcı olarak Kutsallığınızı ve insanlığınızı bütünleştirme sürecindesiniz.
Tüm ruhsal yolculuklarda olduğu gibi, adayın ruhsal uyanışın sonraki seviyesini bütünleştirmek için geçmek zorunda olduğu inisiyasyonlar, portallar vardır. Ve sizler 26 Temmuz – 12 Ağustos arasındaki DNA’nızdaki kodları sonraki seviyeye aktive edecek olan olağanüstü Işık dalgaları olan iki haftalık bir portala, Aslan Kapısına yaklaşıyorsunuz. Bu, Ruhunuzun Kaderinin bir parçası olan 5M damganın bütünleştirilmesine yardımcı olacak.
Dünya’ya baktığımız zaman, gezegendeki her bir açık kalpte uyanış kodları ateşlenirken, tutuşan kıvılcımlar ve alevler görüyoruz. 12 Ağustos’a kadar daha önce  hiç görmediğimiz havai fişek gösterileri olacak. Cennetler sizi kutluyor ve bu gezegensel uyanışa yardımcı olmaya adanmanızı onurlandırıyor.

El Morya - 5 Temmuz, 2013 - Méline Lafont kanallığıyla

 
Ustatların size doğru İnişiyle ilişkili Yükseme süreci

Üstat El Morya

Herkese selamlar.  Varlığımın en yüksek titreşiminden en saygı dolu selamlar, Ben Üstat El Morya.

Yükselmiş Üstatların kollektifi, bunların hepsi, Varlığınızda bizimle birleşmenizi mümkün  kılabilecek bir titreşime alçaldılar ki bilinçli bir şekilde gerçek bağlantı şu anda, gerçekleşebilsin. Bizi, kendinizi yaşattığınız, canlandırıcı bir enerji hissi duyumsadığınız, Işığın fasetinde Sevginin canlandırıcı tesirinin bulunduğu birebir aynı mekanlarda bulacaksınız. Biz, Üstatlar olarak, sadece canla bağlantı kurmak için değil ayrıca kişisel realitesinde olduğu tüm Sevgi halinde kendimizin yansımasını görebilmek için o kişinin bilincine inerek Işığı topraklarız.

19 Temmuz 2013 Cuma

SaLuSa ( Yıldızlardan Bir Dost) 16.7.2013

 
Biz size yardım etmek için buradayız ve eğer arzunuz buysa kesinlikle bizim sizinle mutlulukla paylaştığımız sevgi ve neşe enerjimizin farkına varacaksınız. Sevgi ve Işık için hiçbir sınır yoktur ve siz bir kez hayat planınızın hangi yolu takip ederek gideceğinize karar verdiğinizde onların bütün gücüyle ifade edilmesinin önünde hiçbir şey duramaz.  Birçoğunuz sizin için en iyi olacak yoldan bu dersleri öğrenmek için dünyaya geldiniz ve şimdi öğrenilmek üzere kalan dersleri tamamen anlama ve kabul etme zamanıdır.  

18 Temmuz 2013 Perşembe

7 Temmuz, 2013 Saint Germain and Merlin

Kendize Giden Gelişim yolunuz
Méline Lafont  kanallığıyla

Selamlar en sevgili dostlarım. En yüksek takdir ve saygılarımla bir kez daha size sevgi dolu enerjilerimi sunuyorum ve hepinizi özümün mor renkleri ve Sevgimin hoş kokularında yıkıyorum. Sizin realitenizin bu Şimdi anında yeniden bir adım öne çıkmama izin verildi ve, her zaman olduğu gibi, bunun için şükran duyuyorum.

Size bu sevgili İkiz Alevim kanalıyla verdiğim son mesaj Sevgi ve İkiz Alevinin fasetleriyle ilgiliydi. Size o konular hakkında mesaj getirmek benim için zevkti ancak izin verirseniz bugün tamamıyla farklı bir konu hakkında konuşacağım.

Sheldan Nidle – 16 Temmuz, 2013

 
13 Manik, 15 Kumku, 9 Eb

Selamat Jarin! Size söyleyecek çok şeyle geldik! Dünyanız yeni realitesini ortaya çıkarmaya başlamıştır! Uzun zamandır yeni yönetimin ve yeni para sisteminin sayısız parçalarını bir araya getirmekte olanlar şanlı ürünlerini ortaya çıkarmanın başlangıcındadırlar. Bu yeni bir dünya görüşünü yansıtan yeni düzenler size barışı ve bolluğu getirecek ve zenginliği seçilen birkaç kişiye veren küresel olarak benimsenmiş felsefeye bir son verecektir. Bu yeni toplumda, herkes bolluğa sahip olacak ve böylece para hakkındaki eski bölücü inançlar sona erebilecek. Zenginlik hem gücünü hem de prestijini kaybedecek ve eskiden olduğu gibi belirli bir amacı başarmanın bir aracı olarak kullanımına döndürülecek. Benzer şekilde, güç Tanrı tarafından her bireye bahsedilen bağımsızlık olarak gerçek kaynağına döndürülebilir. Yeni prensipler altında, yolculuğu tam bilinçliliğe doğru olduğu için, insanlık gelişebilir ve kutsal sorumluluklarına hak kazanabilir. Bu uzun zaman önce Tanrı tarafından size yapılan vaattir ve biz de tümüyle kaderinizi gerçekleştirmenize destek olmayı amaçlıyoruz!

16 Temmuz 2013 Salı

ÖLÜM BİR SON DEĞİL,YENİ BİR ŞEYİN BAŞLANGICIDIR

 
Bugün dikkatinizi fiziksel ölüm konusu üzerine odaklamak istiyoruz.Bu sözcük kendisiyle bağdaşmış oldukça ağır bir enerjiye sahip ve bizler kendi bakış açımızı bu mesaja en çok ihtiyaç duyanlara gitmesi ümidiyle paylaşmak istiyoruz.Sadece  ruhun ayrılma ''zamanınına'' nasıl karar verdiğine değil,ayrıca ruh ayrıldığında neler olduğuna da değineceğiz.

15 Temmuz 2013 Pazartesi

M.Gamma kanallığıyla Başmelek Rafael - 13.07.2013

Başkalarını sevmeden önce kendinizi seviyor musunuz
Orijinal dil Almanca, (Contra)Mary tarafından çevrilmiş]
Dünyadaki sevgili insanlarım. Bu kanal aracılığıyla size başka bir mesaj vermek için geri geldim. Bu günlerde çok fazla şey vuku bulmaktadır ve buna bir yorum ilave etmek için bu fırsatı yakaladım.


Son günlerde dünyaya inanılmaz miktarda ışık ve sevgi kanalize edildi ve tabiki size de. Saf dışı bırakılabilecek- ya da daha iyi bir ifadeyle- dönüştürülebilecek büyük miktarda negatif enerji vardı. Dünyadaki olumsuz enerjiler yakında tarihin kayıtlı eğitim tasarruf planı olmak durumundadır. Onlar halihazırda tarihtir.


Agarta İlluminatı Savaşı









"Kitabın arka yazısı"
Bir solukta okuyacağınız bu kitap; üzerinde yaşadığımız
ve yuvarlak bir taş-toprak parçası sandığımız Dünya ile ilgili bütün bildiklerinizi toz duman edecek...

Dünyadaki gizli savaşın ardındaki gerçekler neler?

Yeraltındaki gelişmiş uygarlıklarda kimler yaşıyorlar, bizlerle nasıl irtibat kuruyorlar?

İlluminati örgütünü kimler yönetiyor?

Hitler nasıl güçlendi, üstün teknolojiyi kimlerden aldı, öldü mü, kaçtı mı, onun için kimler gizli bir pazarlık yaptı ve aynı güçler Hitler'in mağlubiyeti için neler yaptı?

Dünyayı idare eden illuminati örgütü ile yeraltında yaşayan Agarta Uygarlığı arasındaki savaş, bugün hangi boyutlarda?

Dünya'yı ele geçirmiş olan İlluminati örgütü, Dünya'nın yok olmasına mı sebep olacak?

Pozitif güçler ve Agarta bunun için neler yapacak?

Agarta İlluminati savaşında size düşen görev ne olacak? Siz de seçilmişler arasına katılmak ister misiniz?

Bu ve daha birçok sorunun yanıtı bu kitabın içinde...

14 Temmuz 2013 Pazar

SaLuSa ( Yıldızlardan Bir Dost) 12.7.2013

 
Kendi içsel rehberliğini takip etmeyi ve eski yöntemleri geride bırakmayı seçmiş olan her biriniz için beklediğiniz anlar bunlardır. Lütfen kendi içinizde derinlere giderek daha fazlasını keşfedin. Bu vücudunuzun enerjisinin arttığı zamanlardır ve freakansı Dünyanızın tarihinde daha önce olmadığı kadar yüksektir.  Sarmalanmış olduğunuz Sevgiyi hissedin ve içinizden gelen rehberliğin sesini duyun ve gerçek realiteniz hakkında aklınızın sizi karıştırmasına izin vermeyin.  Herkesin Yükseliş sürecinde izleyeceği kendi yolu vardır ve bir kez başka bir adım daha atıldığında o sözü edilmiş olan yeri bizim yardımlarımızla yaratacaksınız. Siz bir kez eski yöntemleri terk etmeye ve yenilerini izlemeye net olarak karar verdiğinizde her an artan yoğunlukla sizi çağırmakta olan herşeyin yerli yerine oturacağını lütfen bilin.

JOHN KANALLIĞIYLA İSA

 

Hepiniz fazla çalıştığınızdan dolayı bir sıçrayış var.
3 Mayıs, 2013 John Smallman

Burada ruhsal alemlerde, formun mümkün olduğu ancak nadiren yararlanıldığı alemlerde, insanlığın büyük uyanışa doğru kollektif olarak ilerlerken göstermiş olduğu muazzam gelişimini keyif ve memnuniyrtle gözlemliyoruz. Evet, bu heyecan verici olaya doğru en hayırlı ve kararlı bir şekilde ilerliyorsunuz, ve ona ulaşmada başarısız olmanız mümkün değildir. Yalnızca insanlığın uyanması için niyet etmeye devam edin ve günlük hayatlarınızda sevgi dolu düşüncelerinizi, sözlerinizi, ve hareketlerinizi uygulamaya koyarken kalplerinizde insanlık için sevgi taşımaya devam edin- istisnasız her insan için.

Agarta'dan Magatha

 
Küresel Yükseliş ve Hepinizi Bekleyen Uyumlanma-
Meline Lafont kanallığı ile

Magatha,
Sevgili Dünyalı kardeşlerimize selamlar, Agartalılar bir kez daha bu sevgi dolu mesaj ile ön plana çıkıyorlar. Paylaşacak çok haberlerimiz bulunmaktadır.

Bu kanal vasıtasıyla verilmiş olan son mesajda, ışığın galaktik medeniyetlerinin tanıtımından sonra kişisel yükselişlerinizin süreci ve Dünya realitenizde oldukça hızlı gelişmeler meydana geldi. Özellikle bir çok ruh kendi yüksek benliğiyle derin bir bağlantıya geçmeye başladı ve ayrıca ışığın sayısız diğer medeniyetleriyle de temaslara geçti çünkü hepimiz bir bütünün parçalarını oluşturmaktayız.

Sheldan Nidle – 9 Temmuz, 2013

 
6 Ahau, 8 Kumku, 9 Eb

Dratzo! Sizin için daha çok bilgiyle döndük. Realiteniz değişmektedir! Karanlık kabalistler panik içindedir ve kendi artan çıkmazlarını çözmek için çaresizce her yolu araştırmaktadırlar. Birçok defalar vurguladığımız gibi, onların eski dürüst olmayan yöntemlerini kullanarak kötüleşen durumlarından kendilerini kurtarmalarının yolu yoktur. Işık karşı konulamaz bir şekilde bu alemi geri alma ve onu güvenli bir şekilde iyiliksever bir yöne döndürme sürecindedir. Bu yönlendirme Işığın çeşitli güçlerinin Dünya’nın yeryüzü insanlığı için yeni bir finansal sistemi ve yeni yönetimi hazırlamaya izin vermekte olan birçok kararlara yol açmıştır. 


12 Temmuz 2013 Cuma

June 9, 2013 in Gabriel - Ron Head kanallığıyla

 
Huzurun niyetiniz ve sevginin yolunuz olmasına izin verin, böylece herşey iyi olacaktır.

Bugünün mesajını istiyorum.  Lütfen kiminle konuştuğumu söyleyerek başlayın.
Mikail ve Cebrail, uzun süredir bekliyor olduğunuz bir mesajı getirdik.
Bilmenizi isteriz ki o kadar uzun bir süre, ve öylesine bir adanmışlıkla onun için çalıştığınız şey şu anda başladı. Siz bununla ilgili başka kaynaklardan da bilgilendirildiniz ve biz sizin için bu bilginin doğru olduğunu teyit ediyoruz.

Matthew Ward 4 Temmuz, 2013 Mesajı

 
AB “bağımsızlığı”; Tanrı: politika, katılımın üç düzeyi, adayları tayin etmek; hüküm süren titreşimlerin çok yönlü etkileri; hafıza kaybı, beslenmenin faydaları; denge

Bu istasyondaki bütün ruhlardan sevgi dolu selamlar, ben Matthew. Bizim gözetleme  noktamızdan, insanlar hüküm süren titreşimlere karşılık verirken  Dünya  hızla tekrarlanan elektronik flaş denizine benzer. Gelişmeleri görmektense daha çok neler olup bittiğini hissediyorsunuz..


Montague Keen - 7 Temmuz 2013

 
Kendi kararlarınıza güven duymak zorundasınız, ayakta kalarak kendinize yardımcı olun, organize olun ve kazanmak zorundasınız.
Charles Stuart Parnell ( İrlanda)

Bu sözler tüm Dünya'da yankılanmalıdır. Onlar, her ülke ve her insanı kapsamaktadır. Yapmanız gereken şey budur. Birlik içinde olmak...

Dünyanızdaki herşey insanlığın hayrı doğrultusunda değişecektir, yozlaşmış organizasyonlar ortadan kaldırılacak. Onlar, her gün güçlerini kaybetmektedirler. Bu, gerçekte bir tarafın tüm güce ve kontrole sahip olduğu bir savaştır. Fakat bu şekilde sürmeyecektir. İnsanlar seslerini yükseltip, ayağa kalkmaya hazır olup ve konuşmaya başladıklarında bu ahlaksız düzen yenilgiye uğratılacaktır.

11 Temmuz 2013 Perşembe

SaLuSa 9.7.2013

 
Size kendimizi tanıtmak için doğru zamanı bekliyoruz ve bu bütün Evren ile birlikte muhteşem bir kutlama olacaktır. Biz buraya uzun zaman önce geldik ve mükemmel bir şekilde her şeyin tamamlanması durumunu en ince detayına kadar izliyoruz ve başarma görevimiz konusunda çok büyük sorumluluklar hissediyoruz. Bazen sizin gözünüzde hiçbir şey ‘doğru’ gitmiyor gibi görünüyor ancak sizi tekrar temin etmek isteriz ki bizimde aynı zaman da zamanlama hakkında planlarımız vardır ve size katılmak için mükemmel anı beklemekteyiz. 

10 Temmuz 2013 Çarşamba

BM METATRON: YEŞİL IŞIN & ZÜMRÜT ALEVİN KUTSAL AKTİVASYONU


1961
YEŞİL IŞIN & ZÜMRÜT ALEVİN KUTSAL AKTİVASYONU
James Tyberonn kanalıyla
Selamlar Üstatlar, Ben Işığın Lordu Metatron’um ve sizler bu sözcükleri okurken her birinizi koşulsuz sevgi vektöründe selamlıyorum.
Sizlerle Yeşil Işın & Kutsal Zümrüt Alevinin Yükselmiş Dünyaya gelmekte olan ‘tam aktivasyonunu” sevinçle paylaşıyoruz. Üstatlar, bu uzun zamandır beklenen bir olaydır, aydınlanmış bir çağda, çağlar önce vaat edilen bir olaydır. Dünya’nın daha büyük boyutsal erişim taşıdığı ve Dünya’nın tüm Krallıkları ile açık bir şekilde & mutlulukla iletişim kurduğunuz aydınlık bir çağ. Dünya’nın tüm elementleri ve krallıkları ile açıkça etkileşme & tam olarak iletişim kurma yeteneğine sahip olduğunuz aydınlık bir periyot. Zümrüt Boyutun tam spektrumunun zamanıydı… ve o geri dönüyor!
Bir çoğunuz bu Zümrüt evrimin aktivasyonunu demirlemek için tekrar çağırılıyorsunuz. Bu yakın ve kapsamlı kodları taşıyan olağanüstü üçlü enerji tarafından işaretlenecek. Almayı çağlardır beklediğiniz kodlar bir çokları için ruhsal bir vaattir ve kutsal kontrattır. Yeni başlangıcın, yeni algının & niteliklerin parçasıdır.

Sheldan Nidle - 2 Temmuz, 2013

12 Ben, 1 Kumku, 9 Eb
 
Selamat Balik! Size söyleyecek pek çok şeyle geldik. Bu zamanda, tümüyle Dragon aileleri tarafından fonlanacak olan çeşitli bolluk programlarını onaylayan son değişmeler için yolu hazırlayan yasal dokümanların değişimi yürürlüktedir. Bu aynı zamanda Quan Yin ve St. Germain’i kendi dünya vakıflarının her biri için dağıtım evraklarını imzalamaya yetkili kılar. Bu uluslararası vakıf yönetim kurullarını oluşturan bireyler benzer şekilde bu karmaşık imzalama prosedürlerine boğar. Aynı zamanda, bu fonları dağıtacak olan örgütler, kendi bölgesel vakıflarını, herkes tarafından uzun zamandır beklenen vaktin yaklaşmakta olduğunu konusunda uyarmaktadırlar. Bu son faaliyetlerin telaşı bir dizi özel yasal protokollere meşruiyet verir ve bunların bu zamandaki uygulaması galaktik seçenek olarak adlandırdığımız şeyin İlk Temas Kurulu tarafından isabetli kullanımıyla kısmen mümkün olabilir. Bu basitçe bir şeyleri yaptırmak için Işığın arkasındaki güçtür. Aynı zamanda uygun yasal kararların gizli bir şekilde verilmesine imkan sağlar ve bunlar şimdi bizim uzun yolculuğumuz harika bir ortaya çıkış anına getirmeye hazırdır!

9 Temmuz 2013 Salı

BM MİKAİL: GELMEKTE OLAN IŞIK DALGASI & ASLAN KAPISI 2013

148509_3357558237998_1952105506_n

Yeni Dünya Enerjileri Temmuz/Ağustos 2013

 BAŞMELEK MİKAİL ~ Celia Fenn kanalıyla

Sevgili Işık Ailesi, Dünya Gezegenindeki bu ilham veren ve çalkantılı zamanda size geliyoruz. 2012 Portalı geçişinden sonra, Dünya Yeni Kalıplara ve Var Olma Şekillerine geçiş yapmaya devam ediyor. İndigo Nesli eski sistemleri yıkma ve Yeniye yer açma Misyonunu gerçekleştirmek için ilerliyor! Şu anda Dünyada tezahür etmekte olan Barış, Topluluk ve Özgürlüğün derin arzusu var. Geçmişte Barış ve Uyum yaratmak için Yüksek Seviyelerde yapılmış olan çalışma şimdi Dünyada değişim olarak Fiziksel Forma tezahür etmeye başlıyor.
Mart 2013′teki Bahar Ekinoksundan Kuzey Yarıküre Yazına kadar olan bu periyot Kaos ve Kargaşa, Büyük Değişim periyodu oldu. Türkiye ve Brezilya gibi ülkelerde İndigo Enerjisi ortaya çıktı ve hükümet yöneticileri protestoların ve meydan okumaların doğasını hala anlamıyor. Farklı bir seviyeden, Beşinci Boyut ve Birbirine – Bağlı Olmak için “hatları döşenmiş” olan Genç Yetişkinlerden gelen meydan okumaya hala eski üçüncü boyut şekliyle düşünüp tepki veriyorlar. Genç Yetişkinlerin amacı Topluluk, Demokrasi, Paylaşım ve Şiddet Olmayan araçlarla Değişimdir.
Sizler 2013′ün Aslan Kapısına ilerlerken, gelen Galaktik Enerjiler değişim sürecini ve Yeni Yıl için Yeni Işık Kodlarının akışını yoğunlaştıracak. Sanki bir Fırsat Kapısı açılmış gibi olacak ve Dünyanızda değişim hızlı ve geniş kapsamlı olacak.

Sirius Misyonu 9:9 Dünya Ana Bütünlük Kapısı (6 Temmuz 2013)

 
Tüm Altın çağı selamlayan ve selamlamakta olan sirius misyonu ortaklarımızla, Tanrının ışığı olan ''koşulsuz sevgi'' ile  bütünleşen ''Kollektif bilinçte'' birlikte görev almaktan sonsuz mutluluk duyuyoruz. Altın Çağ şimdi buradadır ve artık meyvalarını vermektedir. Bu zaman için sözleşen sevgi ve ışık işçileri! Kendinizi Karanlığın hücrelerine yerleştirdiniz ve bir çok acılara göğüs gererek kendinizi muazzam bir gizlilikle yetiştirdiniz. Altın çağın görevlileri sizler zamanın yaklaşmakta olduğunu bilenlersiniz ve fakat zaman doğru zamandır. 21 Aralık 2012 tarihi ile Galaktik uyanış ''galaktik aileniz ile birlikte desteklenmiştir. Aile fertleriniz 21:12.12 tarihinden itibaren büyük buluşmaya ortak olmak üzere dünyaya gözlerini açmak için yol aldılar. Bu muhteşem bir buluşma olacak.

TRANSCENSİON (AŞMA): DUALİTENİN ÖTESİNE İLERLEMEK

 
Lauren C. Gorgo

Bu rapordaki ilk cümlemi formüle etme şansım bile olmadan, şu sözcükler zihnime girdi:

Sizler kaderinize ulaşmak için, transcension (aşma) portalı vasıtasıyla dualite matriksini resmi olarak geçtiniz! Kader değişebilir, ama aynı zamanda belirlenmiştir. Sizler yeni yaşamınızın her veçhesini yarattınız ve bunun gibi, kendinizin yarattığınız dünyalar sizin üzerinize iniyor.

Öncelikle, sizin onurunuza tebriklerimizi sunmak isteriz, şu duayla meşaleyi aktarıyoruz: “SEVGİLİLER… BİRLİĞİN Yasası ile uyum içinde birleşmek için yapmış olduğunuz her seçimi onurlandırmak için bugün toplanıyoruz. Egemenlik asasını getiriyoruz ve her birinize Mesihlik ünvanı veriyoruz. Bu onurlandırma töreniyle, her birinizin ödüllerinizi almak için öne adım atmanızı istiyoruz.

8 Temmuz 2013 Pazartesi

LEE CARROLL İLE RÖPORTAJ: DNA; YEDİ KIZKARDEŞ VE İNSAN EVRİMİ

 
Kryon’un en son kitabı DNA’nın 12 katmanına odaklanan 12 nci kitaptan konuşalım.

LC: Bu yaptığımız en popüler Kryon kitabı. O kadar heyecanlıyım ki, anlatamam. Geçen Eylül’de başladı ve sonra iki ay önce devam etti. Tam şu anda Kryon 12 nci Kitapta okuyabileceğiniz DNA ile ilgili keşifler var. Şaşırtıcı bir şey.

7 Temmuz 2013 Pazar

TÜM KARANLIĞI UZAKLAŞTIRMAK, İÇERİDEKİ VE DIŞARIDAKİ

 
Kathryn E. May, PsyD, kanalıyla
05 Temmuz 2013


Dünya Gezegeninin temizliği devam ederken sahnelerin arkasında devam eden bazı şeyler hakkında size anlatmak istediklerimiz var. Birçoğunuzun tamamıyla farkında olmadığınız sorunlar var ve eğer uygarlık Sevgi ve Işıkta ilerleyecekse bunlar büyük endişe alanlarıdır. Sözünü ettiğimiz sorun gizli hükümettir - İllüminati adını verdiğiniz grup tarafından yönetilmekte olan gizli operasyonlar. Biz onlara Kara Şapkalar demeyi tercih ediyoruz, çünkü onlarda Işıktan hiç bir şey yok. Bazılarınız onların orijinlerini ve geçmişlerini biliyorsunuz, ama burada size kısa bir tanım vereceğiz.


Montague Keen - 01 Temmuz 2013

 
Sizler, Matrix'e tutunmak için yapılan son hamlelere şahitlik ediyorsunuz. Birçoklarınız kendi zihinlerinizin gücüne uyanırken, sessiz kalmayı kabul etmiyorsunuz. Keşfettiklerinizi diğerleriyle paylaşmak istiyorsunuz. Herkesin öğrenmeye istekli olduğunu bulmaktasınız. Onlar, artık Kabal'ın hizmeti altında tutuklu kalmaya hazır değildirler. Sonunda bazı ordular uyanmaya başlıyor ve kendilerine emredilenleri sorgulamaya başlıyor. Onlar, gözden çıkarılabilir olduklarının ve bir gün anlamsızca kendilerininde hizmet ettikleri tarafından öldüreleceğinin farkındalar.

SaLuSa - 02.07.2013

 
Biz kendimizi herkesin büyük buluşması için hazırlıyoruz. Biz sizin de bu zamanı beklediğinizin ve bizimle tanışmaya hazır olduğunuzun farkındayız. Bazıları halen bizim var olduğumuza inanmıyorlar ancak bu onların seçimidir ve kendileri bunu yapmaya karar verinceye kadar da zaten değişmeyecektir. Biz birçok yönden size yakınlaşmaya hazırlanıyoruz. 

4 Temmuz 2013 Perşembe

BAŞMELEK MİKAİL: KURBAN YA DA GALİP?

400835_580417245322763_1143276488_n
BAŞMELEK MİKAİL’DEN MESAJLAR * LM-7-2013
RONNA HERMAN KANALIYLA
KURBAN YA DA GALİP?
Sevgili üstatlar, TANRISAL İFADEnin büyük çeşitliliğini tanımlayan ve vurgulayan Yaradılışın Kozmik Döngülerinin sistemli bir silsilesi vardır; bu nedenle, zamanın değişimlerine adapte olmayı ve akmayı öğrenmeniz önemlidir. Bilgelik kazanırken, yüksek gerçekleri ararken ve orijinal Kutsallık halinize daha yakın büyürken Benlik farkındalığınızın şu andaki halinin kısıtlayıcı, sınırlayıcı inançlarını atmanın zamanıdır. Siz, Yıldız Tohumları, Kendini – güçlendirmeye doğru yürüyüşteki liderler olarak ve yarının yeni dünyasının kabiliyetli birlikte yaratıcıları olarak muazzam oranlarda içsel zihinsel ve duygusal arınma ve temizlik sürecinin ortasındasınız.
Siz sunduğumuz İlahi armağanı, İLAHİ İRADE/GÜCÜN BİRİNCİ IŞINI içinde kapsanan yaradılışın müthiş aletlerini kabul etmeye hazır mısınız?Varoluşun yeni döngüleri değişime isteklilik ile veya eğer dirençli iseniz, çatışma ile başlatılır. Çoğu şey yeni gerçekliğinizin kozmik yüksek gerçeklerini kapsayan daha ince Işık frekanslarını çekme, karşılık verme ve emme kapasitenize bağlıdır. Ruhunuz ve Yüksek Benliğiniz acı verici durumları deneyimlemeyi ve ifade etmeyi seçmenizin nedenlerini hatırlar; ceza olarak değil, çözümleme için.