31 Ağustos 2013 Cumartesi

Montague Keen-18-08-2013

 
Bu hafta size gösterilen şey Gerçeğin Işığının zaferinin kesin olarak kanıtıydı. Hazırlıklar güzel devam ediyor. Umulmayan şeyler için hazırlıklı olun. Sürpriz faktörü önemlidir. Siz bunun kanıtını gördünüz. Dünyanızda, onlardan ne beklendiği konusunda uyanık olan önemli mevkilerde insanlar var. Onlar istemeyle bulunamayacaklar.

Sevgili, her şey ilahi düzende. İnsanlığı, onu kontrol altına alan şeytani düzenden ve onlar için gerekli olmayan imha planından kurtarma vaktimiz geldi. İnsanlığa önderlik etmeleri için, bazı çok büyük beyinleri uygun pozisyonlara koymak istiyoruz. Onlar doğru zaman geldiğinde ortaya çıkacaklar. Bazıları, gerçekte kim olduklarını ve neden bu zamanda dünyada bulunduklarını öğreniyorlar.

Başmelek Gabriel - günlük mesaj - 30 AĞUSTOS 2013

 
Sevgililer, sizleri şimdiki AN'a ulaştırmak için sarfedilen muazzam çabayı düşündünüz mü hiç? Şu anda bulunduğunuz yere ulaşmak için inanılmaz derecede çok çalıştınız. Neden buna bir an için minnettar olmuyorsunuz? Kendinizi mühendislik ve yaratılış mucizesi olarak görün. Gezegeninizin inanılmaz güzelliğini görebilmek için pırıl pırıl gözlerinizle etrafa bakın ve onun size sunabileceği sayısız fırsat ve tecrübelere şaşırmaktan vazgeçin. Bundan vazgeçip, oluşan mucizeleri gördüğünüzde, sizlerin bunun fevkalade ve hayati bir parçası olduğunuz gerçeğiyle bağlantılı olmanız çok daha kolaydır. Tamamiyle OL'un ve YAŞA'yın. Bu, kesinlikle bu muhteşem zamanlarda bedenlerinizin içinde olmanız için çok fazla mücadele etmek adına, yapmanız gerekendir. ~ Başmelek Gabriel
çeviri : a e güney

30 Ağustos 2013 Cuma

Başmelek Gabriel - Günlük Mesaj ~ 29 Ağustos 2013

 
İnsanlar sabırla mücadele ediyorlar. Hayatlarınız o kadar meşgul hale geldi ki bir yerden diğer yere koşuşturmakla meşgulsünüz, ve sizin hareketinizi engelleyen tek şey sabırsızlığınız. Sabırsızlık enerjisi hemen düzeltilmesi gereken bir durumda bir şeylerin ‘yanlış’ olduğu algısıyla birlikte gelir.
Sabırsızlık enerjisini kaydırmak için hızlı ve etkili bir yol vardır. Bu ona katılan HER ŞEYDEKİ ilahi mükemmelliğinin ortaya çıkmasıyla ilgilidir. Eğer düş kırıklığı hissetmek yerine gününüz içinde sizi muhteşem olasılıkların odaklanmasında yavaşlatan küçük olayları takdir etmeye başlayabilirseniz, dengeyi bulabilir ve OL’ABİLİRSİNİZ. –
Çev: Pınar Gelişir

BAŞMELEK MİKAİL’İN AĞUSTOS 2013 MESAJI LM-08-2013

 
"BİRLİKTE YARATICI OLARAK BECERİLERİNİZİ MÜKEMMELLEŞTİRMEK"

BAŞMELEK MİKAİL’İN AĞUSTOS 2013 MESAJI * LM-08-2013

RONNA HERMAN TARAFINDAN AKTARILMIŞTIR


Sevgili üstatlar, bugün uzun yılların ardından birçok yeni icat ve bilimsel sıçrama oldu. Bunun yanında, insan beyninin zar zor hazmedebildiği sayısız teori ve yeni kavram ile insanlık zihnini bombardıman eden felsefi ve ruhsal bilgiler de ortaya çıktı.

Tarihi bir sürecin tam ortasındasınız – Yeni Çağ için karmaşık bir “kaderinizi seçme ve tezahür ettirme”  işleminden geçiyorsunuz ki nihayetinde bu süreç, yarının saf ve genişlemiş gerçekliği haline gelecektir. Seçimleriniz – düşüncelerinizin ve eylemlerinizin odak noktası, netliği ve gücü, arzularınızın maddi biçim dünyasında ne kadar hızlı tezahür edeceğini belirleyecektir. Zihninizi disipline etmeyi, konsantrasyonunuzu kuvvetlendirmeyi ve duygularınız ile zihninizdeki konuşmaları kontrolünüzde tutmayı öğrenmeniz hayati önem taşıyor. Size sunulan yetiler ve fırsatlar ya da İlahi takdirler, aynı şekilde, güçlü, kişisel disiplin ile yüksek seviyeli sorumluluk gerektirmektedir.

AVRUPA BİRLİĞİNİN DAĞILMASI - SALUSA'DAN KANAL MULTİDİMENTİONAL OCEAN'A ÖZEL MESAJ

 
SaLuSa’dan bana (Kanal Multidimentional Ocean) gelen özel bir mesajı paylaşıyorum 29 Agustos 2013

Merhaba arkadaşlar, bu sabah meditasyonum sırasında SaLuSa Avrupa Birliğinin katı yapısının dağılmasının ve az sayıdaki üyenin diktatörlüğünün kontrolünden çıkmasının çok büyük bir ihtimal olduğunu söyledi. Birçok üye kontrolü geri kazanıp bağımsızlıklarını ve güclerini kendi vatandaşlarına geri vermek istiyor.


AB’de deki birçok kişi Avrupa deneyiminin gidebileceği kadar uzağa gittiğini belirtiyor, ki sınırlarını geçmiştir. Diğer ülkeler de piramidin en tepesindekiler tarafından yapılan tehditlerin zorlamaları ve baskısını hissediyorlar. Avrupa üzerinde artık demokrasi kaldığını hissetmeyen çok kişi var.
Bazıları Avrupa’da temel ticaret ve çalışma şartlarını şiddet içermeyen anlaşmalara geri döndürmek istiyorlar, ancak demokrasi bireylerin ellerinde olmalıdır.


Kanal Multidimentional Ocean
Çev: Pınar Gelişir.


Copyright © Laura/ Multidimensional Ocean. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material freely, provided the content, including the title, is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included:

Başmelek Gabriel - günlük mesaj - 28 Ağustos 2013

 
Kendinizi inkar etmek, herhangi bir parçanızı, hatta beğenmediğiniz veya yeterince iyi bulmadığınız bir parçanızı Tanrıyı inkar etmektir. Hepiniz aynı kumaşın parçalarısınız, aynı ilahi ve mükemmel enerji. Bu sizin kazanacağınız veya sihirli bir şekilde ulaşacağınız bir şey değildir, bu sadece sizin kabulle üstesinden geleceğiniz ve deneyimleyeceğiniz bir şeydir. Bu sizin doğum hakkınız, sizin kökeniniz, sizin gerçeğiniz, sizin realitenizdir. – Başmelek Gabriel
Çev: Pınar Gelişir

29 Ağustos 2013 Perşembe

JOHN KANALLIĞIYLA İSA - 16 ağustos 2013

 
Kendinizde ve Başkalarında Mükemmelden Daha Az Olarak Deneyimlediğiniz Şey Aldatıcıdır

İnsanlar kendilerini inançlarına sıkı sıkıya bağlamak gibi ilginç,ancak çok talihsiz ve zararlı olan bir alışkanlığa sahipler – kendileriyle özdeşleşen ve kendilerini genelde iyi ve onurlu olarak tanımlamak için kullandıkları inançlara – ve sonra da bu inançlara dayanarak kurallara bağlanıyorlar,bundan sonra ise bunları ‘’yanlış’’ ve farklı inançlara sahip olanlara zorla benimsetmeye çalışıyorlar. Her grup diğerlerinin inançlarını kötülemek ve yok etmek için çalışıyor,öncelikle ‘’ikna,etkili konuşma ve inandırma ‘’ yoluyla ve bu başarısız olduğunda sıklıkla güç kullanma kararı verilir,fakat her zaman haklı olarak ve dindarlık taslayarak !

SaLuSa ( Yıldızlardan Bir Dost) 27.8.2013

 
Sevgi etrafınızda her yerde hissedilebilir ve görünebilir, bunu içinize alın ve eskinin son fragmanlarını süpürün, ki siz bunların sizin üzerinizde artık hiçbir gücü kalmadığını ve size daha fazla yardım etmediklerini biliyorsunuz. Biz sizin bizim mesajlarımızı anladığınızı biliyoruz, çünkü onlar bizim sevgimiz ve enerjimizle size gönderildi ve size dönüşümünüzde yardımcı oluyorlar. Kelimeler bizim sizinle paylaşmak istediğimiz bilgi ve manayı tam olarak ifade edemezler, onlar sadece kelimeler değildir.  

Başmelek Gabriel günlük mesaj 27 Ağustos 2013

 
Unutmayın sevgililer, alışık olduğunuz gibi rehberleriniz ve yardımcılarınızı hissedemediğiniz bir zaman olursa, bu sizi terk ettikleri anlamına gelmiyor. Siz ve rehberleriniz özünüzde bağlı olduğunuzdan ve bütün enkarnasyonunuz boyunca sizin yanınızda kalacaklarından dolayı bunu basitçe ifade etmek gerekirse bu mümkün değildir. Asla ve hiçbir zaman yalnız veya ayrı olduğunuz bir zaman yoktur.

Bunun anlamı sizin bir serbest bırakma periyodundan geçiyor olduğunuz ve onların sizi saran süptil enerjilerini hissetmenizin zorlaştığı anlamına gelir. Buna son zamanlarda sizin deneyimliyor olduğunuz enerji akışından dolayı enerjik arınmadan geçiyorsunuz diyebiliriz. Her zamanki gibi olaylar sizin de olduğunuz gibi ilahi mükemmelliktedir. ~ Başmelek Gabriel
Çev: Pınar Gelişir

28 Ağustos 2013 Çarşamba

ENERJİ SEKSTİLESİ OLUŞTURMA - 27.08.2013

 

Her birinizi bütün bir aşk ile selamlıyoruz. Sizler başardınız! Şimdi olmakta olan 9 boyut hizasıdır. Zamanı dokuza demirledik, Federasyon gemilerimiz ve ışığın görevlileri demirlenen zamanda sizlerle birliktedir. 9.uncu boyuttan sizlere bu hizalanma ile öz kaynak altın ışığını dünyanıza yoğunlaştırıyoruz. Bu altın ışık galaksinin özünden gelir, ana gemilerimiz sizler tarafından 9 boyut hizasında algılanabilir durumdadır. Dünyanızı saran altın ışık gemilerimize cevap vererek geçiş seviyesine ulaşmıştır. 3 kademe ile tamamlanacak olan galaktik buluşmanın Boyutsal hizası gerçekleşmiş ve 9 - 9 zamanı ve 10 – 10 zamanıyla simetriye girmiştir. Her biriniz ile telepatik ve meditatif temasımız gerçekleşmiş ve görevler belirlenmiştir. 

Başmelek Gabriel - Günlük Mesaj 26Ağustos 2013

 
Birçoğunuz sağlığınız veya mutluluğunuz üzerinde herhangi potansiyel bir tehlikenin olabileceğinin çok fazla uyarısıyla yetiştirildiniz ve koşullandırıldınız. Bu alışkanlık savaş zamanlarında büyümüş, eksiklik ve yokluk içerisinde olmuş, hayatta kalmaya odaklanmış olan ebeveynlerden doğmuştur. Şimdi bu eski alışkanlığı bırakma zamanıdır.

Eğer bunun yerine siz eşit özveri ve yoğunluğu sevgiyi kollama konusuna verirseniz ne olur? Onu desteklemek için? Etrafınızda var olan birçok sevgili varlık için? Her gün sizi çevreleyen küçük mucizeler için? Sadece potansiyel olarak yaşamınızdaki başarıları katlamaz aynı zamanda daha yumuşak yarınlar için yolu da açmış olursunuz.

Odağınız sahip olduğunuz en güçlü büyütme araçlarından biridir. Sevgililer, bunu arzu ettiğiniz ve hak ettiğiniz yaşam ifadesini yaratmak için bilgece kullanınız. Başmelek Gabriel

Çev: Pınar Gelişir

Ashtar Konuşuyor: "İlerleyişiniz ve bundan ne beklenmeli" – 26 Ağustos 2013

 
Sizin tarihinizle 25 Ağustos'ta bir başka kilometre taşını geride bıraktınız. Enerjileri kendinize ve Gaia'ya başarıyla ilettiniz, emdiniz ve entegre ettiniz. Tebrikler!

Pek çoğunuz önemini önceden ifade ettiğimiz bu tarihin öneminin farkında değilsiniz. Bu tarih daha önce konuştuğumuz Dokuz Aylık Erteleme içindeki en önemli işarettir.Size şunu keyifle söyleyeceğiz ki İlahi takvimle tam bir uyum içindesiniz.Lütfen içeri dalmadan önce sabırlı olun ve 25 Ağustos enerjilerinden kaynaklı değişiklikleri farketmeye çalışın. İçinizde gerçekleşen değişimi keşfetmeniz için biraz zamana ihtiyacınız olacak. Lütfen sabırlı olun ve kendinize karşı çok katı olmayın.Görüyoruz ki Eylül 2013 sonuna kadar devam edecek olan Erteleme Periyodu enerji sarmalanması beklendiği gibi yürümektedir.Geriye dönüş olmayacak. İlahi Plân'da değişiklik olmayacak. Eylül ayındaki gündönümü ile birlikte eski paradigmanız herkes için bir defada bitmiş olacak.Bu tarihten sonra Sevgi ve Işık tabanlı olmayan ve 3B ilüzyonuna sahip olan hiçbir şey hayatta kalamayacak.

BAŞMELEK MİKAİL Yükseliş Güncellemesi: Dünyaların Ayrılması

 
Selamlar, Biz Melekler Konseyi ve Başmelek Mikail ve her birinizin bir parça değişik bir şekilde geçtiğiniz içsel yükseliş sürecinde güncelleme veya en uygun mesajı vermeyi arzu ederiz, ki böylece her birinizin deneyimi birbirinden biraz farklı olabilir. Bazıları yeni yaratılmış yüksek 4 boyutlu alemlerde diğerlerine yardım etmek için kalmayı tercih ederken, birçoğunuz nihayetinde yeni arındırılmış 5inci boyut frekansları olan aynı yüksek alemlerde olacaksınız. Şu anda titreşimsel frekansların veya ‘dünyaların ayrılması meydana gelmektedir – eski 3üncü boyut dünyası sökülmek ve çözülmek üzeredir; bu ölüm; bu söyleyebileceğimiz gibi holografik dünyanın enerjisinin kesilmesidir. 

Başmelek Gabriel - günlük mesaj ~ 26 AĞUSTOS 2013

 
Zaman takibini kaybettiğinizde, Kaynakla büyük bir uyumlanma alanına kayarsınız. Bu uyumlanmada olduğunuzda, yaratım için en güçlü yerde olursunuz. Zamanı ne zaman kaybettiniz? Genellikle sevdiğiniz bir şeyle ilgilenirken.

Böylece size neşe getiren aktivitelerle ilgilendiğiniz zaman en genişlemiş gücünüzde olduğunuzu şimdi görebiliyorsunuz, bu sizi genişlemiş şimdi Anına taşır, ve kendi en saf özünüzü ifade etmenize izin verir ki bu Kaynağın bireyselleşmiş yönüdür.

İnsanlar bunların anlamsız olduğunu ve yoğun çalışmalarında en az vakti hak ettiğini düşündüklerinden dolayı tutkularını takip etmeye çekinirler. Bu konularda nasıl başarılı olabileceklerini görmezler. Sevgililer, bir aktivitede ne kadar yetenekli olduğunuz önemli değildir. Başarının uyumlanma ile geldiğini, size neşe verdiğini bilin. Bu en önemli parçadır ve diğer her şey bu durumdan yaratılır. Başmelek Gabriel

Çev: Pınar Gelişir

26 Ağustos 2013 Pazartesi

Sheldan Nidle - 20 Ağustos , 2013

9 Ik, 5 Uo, 10 Caban

Selamat Balik! Döndük Dünyanız, Anunnaki kendilerine bakmak için gezegen üzerindeki karanlık destekçilerini bıraktıkları ve Işığın saflarına katıldıkları zaman, başlayan bir çatışmanın son aşamasına girmiştir. Bu ani dönüş dünyanız üzerindeki yaklaşık beş yıldır güç elitlerinin farklı grupları arasında büyük bir kaosa neden oldu. İkinci Bush yönetimin gelişi, karanlık destekçilerin Batı yanlısı kliklerini Asyalı benzerlerine karşı biledi, ancak şimdi eğilim tersine döndü ve neredeyse Batının hegemonyasına sahip olanlar eski otoritelerinin iadesini istemektedirler. Bununla birlikte, bu zamanda onların odağı öldürücü düşüncelerden daha geniş bir alana kaydı: tüm gezegen için yeni küresel yönetimi kapsayan yeni finansal ve para sisteminin kurulması.

Başmelek Gabriel - Günlük Mesaj ~ 23 Ağustos 2013


Bir çoğunuz enerjetik olarak kim olduğunuza gerçekte uymayan eski inanç sistemleriyle yetiştirildiniz. Eğer geri gidebilir ve kendi çocuk halinize büyümek ve gelişmek için neye ihtiyacınız olduğunu söyleyebilecek olsaydınız, ona ne derdiniz? Hiçbir zaman çok geç değildir! İçinizdeki çocuğa ulaşın ve şu anda neyi bilmeye ihtiyacı varsa onu söyleyin, onu sevin ve besleyin! Ve bütün bu süre boyunca bu bilgiye sahipmişsiniz gibi yaşamaya başlayın. Değişmek için asla çok geç değildir, yeni fikirleri yürürlüğe koymak için asla çok geç değildir, şifalanmak için çok geç değildir, gelişmek ve parlamak için çok geç değildir! Başmelek Gabriel

Çev: Pınar Gelişir

SaLuSa ~ ” İçsel ve Dışsal Sesler”


Gabriel Raio Lunar aracılığıyla (orijinal lisanından İngilizceye tercümedir)
Dünya Ana ‘uyarıcı’ bir ışık seviyesine ulaşıyor ve bu da sizin içinizde giderek artan bir etki yaratıyor.

Gün geçtikçe, Dünyaya inen ışığın bir sonucu olarak giderek artan bir hafiflik hissediyorsunuz. Bu zamanları meditasyon yaparak değerlendirin, Ana/Baba Tanrıdan zihinsel alanlarınızda tam bir temizlik isteyin, sizi artan bir şekilde saflaştırmasını. Günler geçtikçe, daha süptil olan enerjilerin daha çok keyfini çıkaracaksınız, ve bedenlerinizdeki hafiflik tarif edilemez olacaktır. Bu sizin gerçek doğanızdır ve bilincinizin evriminin tamamlanması seviyesinde ideal zamanınıza geliyorsunuz.

23 Ağustos 2013 Cuma

Karen Doonan: Sirius A Büyük Sextile Yıldız Kapısı Açılışında

Kanal: Karen Doonan
 
Selamlar sevgili bireyler, biz Sirius A’dan VARlıklarız ve biz dünya üzerindeki insan yaşam deneyiminin ivme kazandığı ve genişlediği bu zamanda size rehberlik etmek ve sizi desteklemek için geldik. Bu ivme kazanma ve genişleme şimdi insan yaşamı deneyiminin BÜTÜN seviyelerinde gerçekleşmektedir.  Birçoğunuz etrafınızdakilerle derin seviyelerde bağlanıyorsunuz ve bu sizin insan formunda yükseliş sürecinde tercih ettiğiniz bir şeydir.  İnsan lisanları kontrol etmek ve bastırılmak için kullanıldı ve 3’ün EVRENİNDE HAKİKAT insan lisanlarına ihtiyacın bir seçim haline gelmiş olmasıdır. Bunu şimdi sizin için açıklamamıza izin verin sevgili bireyler.

SaLuSa ( Yıldızlardan Bir Dost) 23.8.2013

 
Enerji seviyeleri hala artmaktadır ve bir kez siz onları kabul edebildiğinizde, daha yüksek enerjiler size gönderilecek ve etrafınızda böyle yükseltici bir alan oluşturacaklardır. Bu sizi uzun zamandır beklenilen şüphelerin ve endişelerin size ulaşamayacağı muhteşem bir zihin durumuna getirecektir. Yapmanız gereken sadece kendinizi bu enerjilere açmak ve sevgi ve anlayışla bunu takip edecek olanları kabul etmektir, ki bu ŞİMDİ akışında kalmanın en kolay yoludur. Birçoğunuz hali hazırda kendileri için mükemmel olan yolu buldular, ve bu kadar kısa zamanda çok fazla büyüdüğünüzü görmekten çok memnunuz. 

YÜKSELİŞE PLEİADESLİLERİN BAKIŞI – Mytria and Mytre’nin Hikayesi


Part I

İLAHİ TAMAMLAYICIYI TANIMAK

ÖZGÜRLÜĞÜ BULMAK

Ben Pleiades, Alcyone’deki Menekşe Dönüşüm Tapınağından Mytria,

 


Sevgili Bireyler,

BEN şu anda yazıyor olanın yüksek bir ifadesiyim.  Ben burada HEPİNİZE Çokboyutlu BENLİĞİNİZİN birçok yüksek ifadelerine beşinci boyut ve ötesinde sahip olduğunuzu hatırlatmak için bulunuyorum.  Hepinizi şu anda bulunduğunuz enkarnasyonda kişiliğinize en uygun şekil ne olacaksa yüksek ifadenizle o şekilde iletişime geçmenize izin vermeniz için cesaretlendiriyorum.  Bazılarınız en iyi şekilde kelimelerle iletişime geçecektir. Diğerleri müzik, dans, sanat, ve spor, doğayla çalışmak, dua ve içsel yaratıcı gücünüzün ifadeleri tarafından yönlendirileceklerdir. 

BAŞMELEK MİKAİL ~ Boğucu İçsel Bagajlarınızın Gitmesine İzin Verin ~ Gabriel aracılığıyla

 
Günaydın, asil ruhlar, bugün rutin hakkında konuşacağız.

Doğal olarak çok uzun bir zamandır sistem tarafından size dikte edilen bir yolu izlediniz ki bu sizin odağınızı değiştirmeye çalışan herhangi bir şeyin iç dünyanızı ve etrafınızı karıştırmasıyla sonuçlandı.

Başmelek Gabriel - Günlük Mesaj ~ 21 Ağustos 2013 Çarşamba

 
Ego kişiliğiniz sizin bütün ilginizi almazsa sevginizi kaybedeceğinden korkan güvensiz bir çocuk gibidir. Bu daha çok eğer sizin tarafınızdan terk edilme tehditi hissederse sinir krizi geçiren bir bebek gibidir. 

Sevgililer, ego kişiliği yumuşatacak olan kendini sevme ve kabul etmedir. HER bir yönünüze karşı koşulsuz sevgiyi uygulamaya başladığınızda aradığınız huzurlu ve ahenkli yere ulaşabileceksiniz. İleriye birlik bilincine doğru gerçekte olduğunuzun herhangi bir parçasını inkar ederek ulaşamazsınız.
 
Kendinize karşı koşulsuz sevgi, anlayış, besleme, uyumlanma, denge ve sağlıklı bağlar sizi bütün olarak ve çok güçlü bir şekilde ileriye doğru hareket ettirecek şeylerdir. Başmelek Gabriel
çeviri:pınar gelişir

21 Ağustos 2013 Çarşamba

Başmelek Gabriel - Günlük Mesaj- 20 Ağustos 2013

 
Ego kişiliği, sizi küçük tutmak isteyen tarafınızdır; içten hayalleriniz için oldukça tehditkardır. O sizin en büyük hayallerinizin ve tutkularınızın sizi yaşamınızı en yüksek şekilde ifade edebileceğiniz ve gerçek Sizin ifadesi olan yere taşıyacağını bilir. Bunların ötesine geçmeyi riske etmektense o hemen sizin hayallerinizi saçma, çok büyük ve tehlikeli olarak göstererek sabote eder.
Sevgililer, hayalleriniz ve sevinçleriniz yaşamınızı ifade etmek için size yardım etmek için mevcuttur! Onları besleyin, onları onurlandırın ve onları sizi eşsiz ve sevilen kılan parçanız, herşeyin önemli bir yönü,  olarak kutlayın – Başmelek Gabriel

SaLuSa (Yıldızlardan Bir Dost) 20.8.2013

 
Önünüzde uzanan gelecek hakkındaki duygularınızın ve büyük beklentilerinizin farkındayız. Şimdi zaman kendi gücünüze sahip çıkma ve hepsini gerçekleştirme vaktine gelmiştir. Varlığınıza kabul ettiğiniz Sevgi ve Işıkla çok daha güçlü bir hale geldiğinizin bilgisine odaklanın ve ileriye doğru bir adım daha atmaya hazır olup olmadığınızı hissedin. Kendinize bu soruyu sorun, ki bu size beklediğinizden çok daha fazla bilgi verecektir. Yeterince sakin bir zamanınız olduğunda ve yorgun olmadığınızda bunu yapın ve eğer cevap hayır olursa siz hangi konu üzerinde çalışmak durumunda olduğunuzu bileceksinizdir.

Başmelek Gabriel – Günlük Mesaj- 19 Ağustos 2013 Pazartesi

 
Hayallerinizdeki hayatı yaşamak için cesaretlendiriliyorsunuz, ancak birçoğunuz tam olarak bunların neye benzeyeceğini bilmiyor. Bazılarınız hayal kurmaktan korkuyor, sadece hayal kırıklıkları yaşayacaklarını düşünüyorlar. Birçoğunuzun bağlandığı hayalleri var, teknelerinin kayaya oturmaması, arkadaşlarının ve ailelerinin tasvip etmeyeceğini düşündükleri için – çok dikkatli keyiflendirici olabileceğini ancak gerçekleşmese de çok fazla hayal kırıklığına uğramayacaklarını düşündükleri dikkatli hayaller bunlar.
 
Sevgililer, hayallerinizde güvenlikli olmaya çalışmayın! Onları sulandırıyorsunuz, ve artık kalbinizin gerçek arzusuna uygun olmuyorlar! İçinizde derinlerde onları paylaşmaktan çekindiğiniz, veya çok büyük veya gerçekleşemeyecek olduğunu düşündüğünüz için kendinize sakladığınız kalbinizin gerçek hayalleri var.

O hayaller sizin gerçek özünüzdür, gerçek tutkularınızın yattığı yerdir. Onları gün ışığına çıkartın, tozlarını alın ve onlara hak ettikleri enerjileri verin! Ruhunuz onları tutuyor çünkü onlar sizin olduğunuz kişinin ve gezegende neyi deneyimlemek için bulunduğunuzun çok önemli parçaları. İlgi alanlarınız, benzersiz yetenekleriniz, ve yarattıklarınız; bir araya gelerek Yeni Dünya olacak olan muhteşem mozaiği yaratacak olan şey bunlardır. Başmelek Gabriel
çev:pınar gelişir

Ashtar Konuşuyor: " Eylül’deki Enerjiler ve İlk Temas" – 19 Ağustos 2013

 
Gelişiminizde Eylül’ün çok önemli bir işaretleyici olduğu hakkında size bilgi vermiştik. Sizin bilincinizdeki yükselmeye ve daha önce hiç olmadığı kadar ilerleme deneyimlemenize dikkat çekmiştik.

Bu bilincinizdeki sıçrama ve yükselme hayatınızın her bölümünde olduğu gibi bir süreçtir. Bu sürecin ritmi her zaman aynıdır: Enerjiler yükselir, gelir ve siz onları özümsersiniz. Ancak bu sürecin sonuçlarını görmeniz biraz zaman alır.

PLEIADES - SÜLEYMAN'IN MÜHRÜ

 
BÜYÜK SEXTİLE (Birbirine 60 derecelik açılar yapan gezegenler)  –25 Ağustos 2013 – Süleymen’ın Mührü – Tema – DÖNÜŞÜM – Pleiades

Anne Merkaba kanallığıyla 19 Ağustos 2013


Dünyasal zamanınızda önünüzdeki birkaç gün içerisinde, bir kez daha göklerinizde büyük gök cisimleri altı köşeli bir yıldız oluşturacak şekilde dizilirken büyük bir gök olayı meydana gelecektir. Bir başka kapı açılarak gezegeninize bir kez daha güçlü ışık akışları getirecektir. Bu hepinizin tam, bilinçli ve kollektif olarak ilahi olanla tekrar bağlantıya geçmenizin mümkün olacağı bir zamandır. Hepiniz geçen birkaç haftadır biriktirmiş olduğunuz ve damarlarınızda hazırda tuttuğunuz enerjilerle birleşeceksiniz, GAİA’nın üzerinde açığa çıkacak olan enerji eski sistemleri kırmak ve yolunda duran onun yanındakileri değiştirmek için muazzam bir güce sahip olacaktır.

19 Ağustos 2013 Pazartesi

KRYON: 2013 – ZOR BİR YIL

 
14 Temmuz 2013,Laguna Hills,California

Lee Carrol kanalıyla

Selamlar sevgililer, Ben Manyetik Hizmetten Kryon’um.
Bu anda, bu odada, enerjide bir değişim olduğunu görünüyor. Oturan ve dinleyenler kanal olmak için partnerime fiziksel olarak neler olduğunun derinliğinin farkında olmayabilir. Bu anda, onun bedenindeki tüm hücreler onun içinde bulunduğu hali fark ediyorlar ve tüm gereksiz bedensel işlemleri askıya aldılar.

Hücreler yaşlanmayı, sindirimi ve hatta ağrıyı askıya aldılar. Dinleniyor olabilmeleri ve epifizin enerjisine hazır olmaları için tüm bu şeyleri askıya aldılar. Mümkün olduğu kadar az filtre ile açılıyor ve bu, tanıdıkları sesin gelmesini sağlar. Ses yuvadan gelen sestir. Olmakta olan şey budur.

Sheldan Nidle - 13 ağustos, 2013

2 Men, 18 Pop, 10 Caban
Dratzo! Geldik! Dünyanızın her yerinde çok fazla gelişmeler olmaktadır.  İlki, karanlığın köklerini sökmekle meşgul olanlar dünyanızın büyük hükümetlerinin liderlerinin aleyhine dava açmak için gerekli araçları başarılı bir şekilde sağlamışlardır ve bu yeni bir finansal sistemi kuracak ve kağıt para, borç aracılığı sistemini işlerin dışına koyacak olan yasal tazminat yükümlülükleri (zararlar için dava açma hakkı) ile birleşir.  Mahkemelerde çok fazla karanlık muhalefet olmasına rağmen, bu yasal araçlar karanlığın kontrol ettiği mahkeme sistemleri tarafından yollarına konulan birçok ihtilaflı engellerin üstesinden gelmiştir. Bu önemli başarı yeni bir para ve hükümet sistemini kolaylaştırmak için yaratılmış olan çeşitli yeni örgütlerle desteklenerek, yeni realitenizin şekillenmesine imkan vermektedir. 

Başmelek Rafael : Tüm Zamanların ve Mekanların Üstünde Şifa ve Yüksek Benliğiniz ile Birleşme


Goldenlight kanallığıyla
Arkadaşlar,

Aşağıda Başmelek Rafael ile yapılmış yeni bir ses kanallığı bulunmaktadır (linki mesajın altında) ve bunu meditatif bir durumda uzanarak dinleyebilirsiniz, bu bir bilgilendirme ve şifa meditasyonudur. Sevgilerle, Goldenlight.

Bugün Başmelek Rafael sizin çok boyutlu varlığınızı bütün zaman ve mekanların üstünde şifalandırmaya yardım etmeyi arzulamaktadır. Şimdi öyle bir zamana geliyoruz ki daha fazla yüksek benliğinize hizmet etmeyen ne varsa yüzeye çıkıp dönüştürülüyor ve böylece varlığınız ışığın yüksek frekanslarına çıkabilir hale geliyor.