30 Ekim 2013 Çarşamba

ATATÜRK

 
ATATÜRK, KÖKENİ SİRİUS'' TAN GELEN VE LEMURYA PLANININ DEVAMINDA HİZMET EDEN BİR ÜSTATDIR. ONA MUSTAFA İSMİ KONULMASI DA TESADÜF DEĞİLDİR. MUSTAFA, MUHAMMET, MUSA HEPSİ KADİR--İ MUTLAK YARATICININ AYNI MU PLANININ DEVAMININ TEMSİLCİLERİDİR.
ÜSTADA SELAM OLSUN...
SİRİUS' TAN RİPTAR...

ATATÜRK MUSTAFA KEMAL' İN SİRİUS PLANINA TAM UYAN BİR NEVİ RUHSAL İSİMDİR. TÜRK'' ÜN KELİME MANASI IŞIK TAŞIYAN ANLAMINDADIR. LEMURYA'' NIN GÖREVİDE BU İDİ TAM TAMAMLANAMAMIŞ OLSA DA ATATÜRK '' DE MU'' DA OLDUĞU GİBİ IŞIĞI TAŞIYAN VE ŞUURLANDIRAN SİRİUS SİSTEMİNİN (OSMALICA' DA SİRİUS ŞİRA--İ YEMANİ' YE İSMİYLE ANILIYORDU) TEMSİLCİSİDİR. O BU PLANIN BAŞARILI OLMASININ TOHUMUNU ATMIŞTIR. BUNU BAŞARACAK OL---AN SİZLERSİNİZ.

ÜSTADA AŞKLA SELAM OLSUN...


SİRİUS' TAN RİPTAR...


----DENİZ ŞİVA OFLAZ--
(BU GÜZEL BİLGİLERE KANALLIK EDEREK BİZLERE ULAŞTIRAN SEVGİLİ DENİZ'' E VE SİRİUSLU SEVGİLİ RİPTAR'' A TEŞEKKÜR EDİYORUM....O GÜZEL RUHLARINI SEVGİYLE SELAMLYORUM.....
--SEVGİLİ ATATÜRK' ÜMÜZÜNDE O GÜZEL RUHUNU SELAMLIYORUM....IŞIKLA....

 https://www.facebook.com/siriusmisyonu

SİRİUS MİSYONU 28.10.2013

 
(3 Kasım güneş tutulması ve telekonferans)

Herbirinizi Sonsuz sevgi ile selamlıyoruz. Sizlerin ışıklarınızı görüyoruz. Muhteşem dönüşümlere hazır ve muhteşem bütünleşme için olgun ve muhteşem bir sevgi seli ile bütünleşen yürekler. Bu ne muazzam bir fotoğraftır,sizler harika işler çıkardınız. Hem bireysel yükselişiniz hem kollektif bütünlüğünüz, muazzam bir hız ile büyük buluşmaya doğru coşkuyla akmakta. Niyetlerinizin kollektif bütünlüğü muazzam bir enerji oluşturarak tüm dünyayı sarmakta ve dünyanız muazzam enerji dönüşleriyle sizinle bütünleşerek yükselişinize hız vermektedir.

Miranda Sirian (29 10 2013)

 
Ben Sirius Misyonu Ailesinden Miranda Sirian ve siz galaktik kardeşlerimi sonsuz sevginin ilahi ışığı ile selamlıyorum. Önemli zamanlara yaklaşırken her birinizin enerjilere uyumlanması ve yeteneklerinizin aktif olması konusunda sizleri bilgilendirmeye ve rehberlik etmeye devam ediyoruz. Sevgili galaktik kardeşlerim, yükseliş sürecinde her biriniz misyon taşıyorsunuz ve bu planın mutlak parçasısınız. Kalbinizin kapılarını bizlere açın ve sevgi enerjimizin sizi sarmasına müsaade edin. Bizler sirius rehberleri olarak her biriniz için görev almaya ve sizlere yükseliş aşamasında rehberlik yapmaya hazırız. 

Başmelek Uriel – Goldenlight kanallığıyla

 
Netlikle Yaşamınızı Aydınlatmak & Bu Cömertliğe Uyumlu Altın Çağda İlerledikçe Yaşam Amacınızı Keşfetmek
İyi Akşamlar, Ben Başmelek Uriel ve sizinle yaşamınızın gerçek misyonunu veya ruhunuzun amacını bularak hayatınızı netlikle aydınlatmak hakkında konuşmak istiyorum. Dünya üzerindeki İnsan Irkı için bu zaman Büyük Uyanışın zamanıdır ve bu dönemde Dünyada olmanızın gerçek amacını büyük bir netlikle keşfetmeniz için sizin ruhunuzla olan bağınızın aydınlanmasını enerjik olarak destekliyoruz. Her birinizin burada çok özel bir amacı ve etkisi vardır ve her bir insan varlığı bizim Kaynak Yaratıcımızın değerli ve muhteşem birer yaratımıdır.

29 Ekim 2013 Salı

ARKTURUS MESAJI – İstanbul Kristali İSTANBUL BOGAZİCİ KRİSTALİ

 
Copyright © 2009 David K. Miller
9 Haziran 2009
Selamlar, Ben Juliano’yum; Bizler Arkturuslularız. Istanbul’a indirilen bu 11 nci kristalin özel anlamı var. Bu kristalin, diğer 10 kristalin daha etkili çalışmasını sağlayan bir enerji sağladığını söyleyeceğim.


IŞIK İŞÇİLERİNE AÇIK DAVETTİR

 
TELEKONFERANS ve ALTIN IZGARANIN OLUŞTURULMASI
(3 Kasıma kadar günlük meditasyon ve 3 Kasım telekonferansı)

Sevgili ışık dostları, geçtiğimiz dönemler artık inisiyatifi devralma dönemleridir ki bizler de altın çağın öncüleri olarak hep birlikte dünya misyonumuzu netleştirerek adımlar atmaya başladık. Galaktik kardeşlerimizden gelen bilgiler doğrultusunda bizler de bir adım öne çıkarak yükseliş ve gelişim sürecinde koşulsuz katkılarımızı sunmaktayız.

28 Ekim 2013 Pazartesi

Sheldan Nidle, 22 Ekim, 2013

 
7 Chicchan, 8 Tzec, 10 Caban

Dratzo!! En son konuştuğumuzdan beri pek çok şey oldu. Birçok anlaşma yürürlükte ve örtülü olayların sonraki aşaması için bir plan tamamlandı. Bu şeylerin ilerlemesinden mutluyuz ve şimdi diğer olayların da meydana gelmesi önemlidir. Şimdi, anlaşma yapılan plan yürürlüktedir. Bu şeyler sizce ayrıntılarıyla bilinir olmamasına rağmen, çeşitli karanlık hükümetler yollarının sonundadırlar. Mevcut durum kararlaştırılmasına rağmen, sonraki adımda ne olacağı konusunda size herhangi bir bilgi veremeyiz, ancak çeşitli bolluk fonlarının fiili dağıtımları çok yakındır. Mecut durum çok akışkandır ve birşeyler daha ileriye gitmeden önce bir dereceye kadar istikrar gerektirir. Bunu çok yakından gözlemekteyiz ve uygun olduğu zaman yardım etmeyi amaçlıyoruz. Aynı şekilde, bir dizi tutuklamalara  ve fonların düzenlemelerine yardım etmekteyiz. Karanlık kabalın gözlendikleri ve kontrol edildiklerinden emin olmaksızın güçlü kalmalarına izin verilemez. Bu utanmaz bireyler zamanlarının kalmadığını ve yeni bir çağın başlamaya hazır olduğunu bilirler!

YÜKSELİŞ II --KRYON--

 

Bazılarınız bir an evvel yükselmek istiyor. Eski üstatlar gibi bulutlara yükselip dünyadan ve bedeninden kurtulmayı düşlüyor. Oysa Ruhun kastettiği yükseliş bu değildir sevgili varlıklar. Bu meshedilmiş bir zamandır, size yükselişin ne olduğunu söyleyeyim. Yükseliş planlanmış, izin verilmiş bir yükseliştir, insanın muktedir kılınışıdır.Yükselişte insanların bu gezegende çok
uzun süre yaşamalarına, ölmek zorunda kalmadan bir sonraki enkarnasyona geçmelerine izin verilir, işte yükseliş budur. 


27 Ekim 2013 Pazar

EVREN SİZİNLE BİRLİKTE ÇALIŞIR

 
Jennifer Hoffman

Evrenin sizin için değil, sizinle birlikte çalıştığını biliyor musunuz? Evrenin istemediğiniz bir şeyi vermesi veya realitenizin bir parçasında halihazırda güç vermediğiniz durumları yaratması mümkün değildir. Evrensel enerji hiç bir şeyi yoktan var etmez. O sadece enerjik alanınızda bilinçli veya bilinçsiz niyetleriniz aracılığıyla oluşturduğunuz şeyleri yaratır. Niyeti tanımlar tanımlamaz bu realiteyi oluşturmak için titreşimleri düzenlersiniz. Bunu anlamak hayatta her şeyi ortaya çıkarmanın anahtarıdır, çünkü her şey bu şekilde ortaya çıkmaktadır. Niyet bilinçli olsun olmasın bu önemli değildir; her ikisi de, sizi sonsuz güçlü, bilge gören ve her zaman en yüksek hayrınızla hareket eden evren için aynıdır.

26 Ekim 2013 Cumartesi

Steve Rother - Grup ( MAYIS 2013)

 
Steve'den: Bu ay grup , dünyayı bekleyen olaylar hakkında konuşmak için kollektif olarak geri dönüyor. Geçen ay Zaman Koruyucusu bunca zamandır dünyayı koruyan güç alanının salıverilmesi hakkında konuşmuştu. Şimdi Grup 2013 Kasım ayında dünyadaki yeni yaşamın tohumlarını ekecek olan önemli bir olaydan bahsediyor. NASA'nın ISOT kuyruklu yıldızı olarak adlandırdığı ve 28 Kasım 2013 'de bize ulaşması beklenen kuyruklu yıldız hakkında konuşuyorlar. Bu kuyruklu yıldızın, Grup'un yaşamın yeni tohumları dediği geniş örtüdeki bir kozmik tozu dünyaya dağıtması bekleniyor.

YOLUN ÜZERİNDE Kİ SON ENGELLERİ KALDIRMAK

 
Üstat Vragnie (26.10.2013)

Namaste! Varlığınızın Tanrı'sını selamlıyoruz sevgili Üstatlar! Üzüntü içinde görüyoruz ki, bizim meditasyon için davetimizin ardından aranızda diğer kanal mesajlarının da etkisinde kalarak belirli bir zamana odaklanıp, umutsuzluğa, 'başarısızlık' hissine kapılanlar oldu. İlk önce başarısızlığın da yalnızca bir illüzyon olduğunu hatırlatmak isteriz. Öte yandan bu 3B Uzay/Zaman düzleminde siz asla başarısız olmadınız, bunu deneyimlemediniz. 


SaLuSa ( Yıldızlardan Bir Dost) 25.10.2013

 
Biz buradayız ve siz meşgul olsanız da ve bütün fiziksel dikkatinizi odaklamak durumunda olduğunuz aktivitelerle bile uğraşsanız da size sevgi dolu enerjilerimizi yollamaya devam ediyoruz. Biz çevrenizdeki insanların düşük enerjilerle stresli bir atmosfer yarattıkları ve sizi de etkileyen bu enerjileri yaydıkları zamanlarda sakinliğinizi ve realiteye yüksek perspektiften bakışınızı korumanızın çok kolay olmadığını biliyoruz.

25 Ekim 2013 Cuma

Sirius - Arkturus - Pleiades

 
"Bizden dünya gezegeninin yeni çağa doğumu sürecine yardım etmemiz istendiği için dünyaya geldik. Yükselmiş üstadların, semavi varlıklar ve meleklerin dünyalıların beşinci boyuta geçmeleri için yaptıkları çağrı bütün galaksiye yayılmıştı. Bu, ışığa daha yakın bir hız kazanmak üzere titreşimlerini yükselten her uygarlık için en zor süreçtir. Siz semavi kardeşlerimize duyduğumuz sevgi ve yakınlıktan dolayı buradayız.

~ Cinsel Enerji Akımı ~ Yasam Gücünü Artırmak







Yuvadan Selamlar

Sevgili varlıklar, bir perdenin arkasına geçmis sizin için oldukça sıkıntılı olan bir Oyun oynamaktasınız. Bu gezegen üzerinde yeni bir enerji ile çalısıyorsunuz ve bu tek kelimeyle inanılmaz bir sey. Onu buraya siz getirdiniz. Kendi ag sisteminizi yeniden yapılandırmak için onu fiziksel varlıgınıza tasımak sizin tasarımınızdı. Enerji yapınızda bastan asagı kablo yenileme islemi meydana gelirken bu süreç sizin için de bir çok zorluk çıkardı. Yıllardır bu sürecin etkilerini yasamaktasınız. Size diyoruz ki bütün bunların yanında bu degisim ile bir sonraki asamaya geçebilmenizi saglamak için enerji yapınız da dahil bir çok sey degismekte ve etrafınızdaki her seyi yeniden düzenlemektedir.

Sirius Misyonu ‘’1.8.1 Sirius Kapısı -2’’ 24-10-2013

 
(’3.1.1 Kayra-Han uyanış portalı’)

Herbirinizi sonsuz sevgi ile selamlıyoruz. Sevgili bireyler muhteşem zamanlardan geçiyoruz ve sizler ifşaat ile birlikte bilincinize tüm parçaları yerli yerine getirirken Büyük Aileyi görmeye başlıyorsunuz. Bu aile ‘’HAN’’ bağıdır ve bildiğiniz kan bağı değildir. Kan bağı dünya üzerindeki genetik bağı temsil ederken ‘’han’’ bağı yıldız bağını temsil eder. Bu bağ 9 boyutlu kutsal birlikteliğinizin ve boyutlar arası varlığınızın da anahtarını oluşturur ki ‘’BİZ’’ bu bağın adına ‘’HAN’’ diyoruz. Sirius Misyonu yıldız Ailesi ‘Han’ların bütünlüğüdür ve yükseliş görevlisi ‘han’ yeryüzünde uyanışla birlikte birleşmeye hazırdır.


Seda Bağcan


KRYON


23 Ekim 2013 Çarşamba

BİZE 4 MELEĞİ SORMUŞ BİR KARDEŞİMİZE İTHAFEN

 
Meleklerden En Ddoğru Şekilde Yardım İstemek

Melekler ve Meleklerden Yardım İstemek

Melekler… Evet, onlar gerçekten varlar. Koruyucu meleklerimiz her an bizimle beraberler, hep yanıbaşımızdalar. Her an yardıma hazırlar. Ama biz onlardan yardım istemeden melekler bizim için hiç bir şey yapamıyorlar.

SaLuSa (Yıldızlardan Bir Dost) 22.10.2013

 
Kendi eskiyi bırakmanızla birlikte size açılan birçok muhteşem olasılıktan seçim yapabilme özgürlüğüne şimdi sahip olduğunuzu hissedebiliyor musunuz?  Uyanış ya da yükseliş seçiminden bahsetmiyoruz ancak onun yerine şimdi devam edecek olan deneyimleriniz için yapacağınız, çok da uzun zaman önce olmayan sizi sarmalamış negatif enerjilerin sizi geriye doğru itişi olmadan yapacağınız seçimler veya kararlardaki özgürlüğünüzden bahsediyoruz. 

3 KASIM GÜNEŞ TUTULMASI

1070026_477904995632280_1193634212_n

3 KASIM GÜNEŞ TUTULMASI

Işığa Yeniden Yapılanma… ve Afrika Yükseliyor!

Celia Fenn

Tam şu anda Ay Tutulmasından (18 Ekim) Güneş Tutulmasına (3 Kasım) geçişteyiz. Temmuz/Ağustos’un güçlü enerji dalgasının hemen ardından gelerek, bu çok yoğun Enerji “iklimi” yarattı. Ekim ayındaki Ay Tutulması Koç burcunda idi ve Koçtaki Uranüs tarafından etkilendi, yani çok fazla tahmin edilmeyen enerji Izgaralara salıverildi. Bilebileceğiniz gibi, tutulmalar her zaman Yerküre Izgaralarının yeni gelen Işık Kodlarına yeniden ayarlandığı bir zamandır ve bazen bu çalkantılı olabilirken, sonuç her zaman pozitiftir.

22 Ekim 2013 Salı

Montague Keen – 20 Ekim 2013

 

 NE DÜŞÜNÜRSEK, ONU YARATIRIZ

NE HİSSEDERSEK, ONU ÇEKERİZ

NE HAYAL EDERSEK, O OLURUZ

Bu bilgece sözler üzerine düşünün. Onları çok iyi anlamanız çok önemli.  Siz geleceğinizi yaratıyorsunuz. Deneyimlediğiniz bedensel değişiklikler sizi paniğe sürüklemesin. Tüm bunlar sizi zaten olduğunuz Işık Varlıklar haline gelmenize hazırlıyor. Tıpkı bir kelebek gibi, dönüşümden geçiyorsunuz, kim ve ne olduğunuza uyanıyorsunuz. AŞIRI SICAK, SOĞUK ya da BAŞ DÖNMESİ deneyimlediğinizde, günlük hayatınızda uyku, yemek alışkanlıkları ve bunun gibi değişiklikler yaşadığınızda paniğe kapılmayın. Her bir değişikliği tamamlanmanızda birer atlama taşı olarak görün. Paniğe girmenize ya da tıbbi yardım almanıza gerek yok. Bu doğal bir işlem. Onu sevgiyle kabul edin.


Kollektif bilinç ve ışık işçisi

 
Kollektif bilinç yeryüzünde yaşayan tüm varlıkların bilincini kapsayan ortak düşünce, ortak hedef, ortak hayallerdir. Bunu istatistik olarak ele alabilirsiniz. ‘’Kollektif bilinçte savaş algısı yok’’ dediğimizde istatistik olarak insanların çoğunluğunun artık savaşı istemediğini söylemiş oluyoruz. Bu aynı zamanda şu demektir ki kollektif bilinç savaş sınavını başarıyla geçmiştir. Kollektif bilinç eski ekonomik sistemi istemiyor dediğimizde de yine aynı şey söz konusudur. Bilinçlerin pratiğe geçmesi için ilk önce bilincin oluşması ve belli bir çoğunluk ile bu bilinci idrak etmesi gerekmektedir. 

Dünya şu anda hassas bir noktadır.

 Fotoğraf: "Dünya şu anda hassas bir noktadır. Kendi devrimini başlatmak üzere kodlanmıştır. Yaşam biçimlerini öğrenmek isteyen birçok dünya dışı varlık molekül yapılarını nasıl yeniden düzenleyeceklerini bilir ve dünyaya insan görünümünde gelir. Boyutların birleşme ve çarpışma potansiyelini taşıdığı fırtınalı değişim zamanlarında büyük gösteriye katılmak için gelen olağanüstü bir enerji birikimi olur. 

Büyük gösteri yalnız üç boyutta değil birçok düzlemde gerçekleşecektir. Varoluş ve bilincin bütün boyutlarında bir zincirleme tepkime olur. Bazı varlıklar olay sırasında burada olmak için bir bilet fırsatı yakalayarak  dünyaya bedenlenirler. Aralarınızdan bazılarının gezegenden olmadığını, sistem bozucular olarak değil gözlemlemek, katılmak ve bilgiyi sürekli evrimleşen kendi sistemlerine götürmek üzere anlamak için burada bulunduklarını sizlerde sezinliyorsunuz. 

Onlar insan görünümüne girebilen ve rollerini kusursuz oynayan zeki varlıklardır. Anıları kimi zaman açık kimi zaman örtülüdür. Frekans kontrolü yüzünden bu varlıklar için buraya başka yerde kim olduklarının bütünüyle bilinçli anılarıyla gelmek her zaman kolay değildir. 

Işık ailesinin insan görünümündeki üyeleri olduğunuzun farkındalığı gelecek bir kaç yıl içinde büyüyecek. İnsan türünün planlanan evrimi ve insan DNAsının planlanan yeniden düzenlenişinin bir kısmıda her birey için bir hafıza bankası açmak ve kim olduklarının hatırlanmasıdır. 

Siz manyetik ve biyogenetik olarak tasarlanıp ayarlandınız. Işık ailesinin üyeleri insandan çok daha ötedir. Kimliğinizin anısı bütünüyle uyandığında bir kart vizit bastıracak olsanız üzerinde şöyle yazardı;  'Özgür ruhlu ışık ailesinin üyesi'. Işık ailesinin üyeleri olarak kendinizi çalışmanıza hazırlamak için dünyaya bedenlendiniz. 

Çalışmanız; Işık bilgi olduğu için, ışığın frekansını kısıtlayan sistemlere frekans taşımak. Bilincin eletromanyetik yayını ile biyolojik olarak iletilen bilgi. İşte sizin uzmanlık alanınız. Özgür irade evreni sınırları içinde bilinç sistemlerini değiştirme alanında  çalışmaya hazır. 

Hedefiniz bu! Yaptığınız bu. Bu, kimliğinizin hepinizin ortak noktası olan yanı. Şu anda milyonlarcanız burada. Burada öncelikle kim olduğunuzu anımsamak, sistem içinde çok boyutlu olarak çalışmak ve insanlara yeni bir sistem öğretmek üzere bulunuyorsunuz. İnsan görünümündesiniz.         

Bunu kavramaya başlar başlamaz, kendinizi insanlık draması ve insanın frekans kontrolü çıkmazından kurtulacaksınız. "

Işıkla...
Kendi devrimini başlatmak üzere kodlanmıştır. Yaşam biçimlerini öğrenmek isteyen birçok dünya dışı varlık molekül yapılarını nasıl yeniden düzenleyeceklerini bilir ve dünyaya insan görünümünde gelir. Boyutların birleşme ve çarpışma potansiyelini taşıdığı fırtınalı değişim zamanlarında büyük gösteriye katılmak için gelen olağanüstü bir enerji birikimi olur.

ARKTURUSLU JULİANO – 2014 KEHANETLERİ

1234628_393243120804544_1651774006_n
2014 Kehanetleri
 Juliano, David Miller kanalıyla
 (Bu mesaj 17 Eylül 2013′de verilmiş)
Selamlar, Ben Juliano’yum. Bizler Arkturuslularız.
2013′ün ne kadar çabuk geçtiğine şaşırıyorum. 2013 ile ilgili görüşüm, 22 Aralık 2012 ile ilişkili olan uzun süren bir karışıklık görmekte olduğunuzdur. En büyük fark dramatik yerküre değişikliklerinin tek bir günde gerçekleşmemesi, bunun 2013′e yayıldığını görüyorsunuz ve 2013′ün son aylarına girerken, bu karışıklıkların devamının eşiğindeyiz. Karışıklıkların bazıları çok büyük. İklim değişiklikleri, bazı insan yapımı felaketler, özellikle nükleer Fukushima enerji santrali kazası ve daha fazla savaşların olasılığını deneyimlediniz.
Bir dünya savaşının olma şansı hala çok yüksek, ama Suriye krizi Eylül 2013′te zirveye çıktığından bu yana bu şansın biraz azaldığını söyleyeceğim. İnsanlar hala denge duygusunu kaybedebilir. Liderler hala yargılarını kaybedebilir.

Sheldan Nidle ,15 ekim , 2013

 
13 Etznab, 1 Tzec, 10 Caban

Dratzo! İyi haberlerle döndük! Karanlığın son sadık destekçileri şimdi Işığın izleyicileriyle özel bir zirve toplantısındadırlar. Önceden çok güçlü olan bu arsız bireyler kendi küresel teslimiyetlerinin son zamanlarının pazarlığını yapmaktadırlar. Karanlık kabal halen birçok zenginliği kaybetmiştir ve Işık onların altın rejimlerini dönüştürecektir. Zirveye ulaşan anlaşmalar, özgür, bolluk içinde ve her bireyin gerçekten kurtuluşuna imkan veren yeni bir alemi kurmak için son bir zamanlamayı yaratacaktır. Ayrıca, anlaşmalar mevcut “fiili” hükümetlerin liderlerinin nasıl istifa edeceğini de ayrıntılarıyla belirtecektir. Yeni yönetim geçmiş olayların neden meydana geldiğini ve diğer olayların insanlık için yeni bir realiteyi nasıl inşa edeceğini açıklamak için özel bir dizi davaları sahneye koyacaktır. Bu günün olaylarının arkasındaki nedenleri daha iyi anlamanıza yardım edecektir.

20 Ekim 2013 Pazar

Miranda Sirian (19.10.2013)

 
Merhabalar. Ben Sirius Misyonu Ailesinden Miranda Sirian Sizlerle ilk kez iletişim kuruyorum ve misyonum, sizlerin hizmetine açılan Altın çağ Enerjilerinin doğru ve pratik kullanımı için sizlere rehberlik etmektir.

Altın çağ enerjileri kişiye özel ve özgün hizmet vermekle beraber kollektif hizmetiyle de doğru kullanım ve bilinç gerektiriyor. Öncelikle Altın çağ enerjilerini Kısaca tanımlamak istiyorum pratik yaptıkça kısa sürede daha iyi anlayacak ve kullanım alanlarını genişletmeye başlayacaksınız.

DOLUNAY – 18- 19 Ekim : Konu – OLUŞUM DÖNEMİ – BAŞMELEK MİKAİL

 Firedanceexton
Anna Merkaba kanallığıyla 18 Ekim 2013
Sevgili ışığın çocukları, size bir kez daha bilinçaltınıza kendi kapısını açmak üzere olan dolunay hazırlıklarında geldik.
Geliyor olan portalın konusu Oluşum Dönemidir, oluşum dönemi yeni bilinç için henüz başlamıştır ve biz sizi bu gelen enerjilerde yerinizi almanız ve kalbinizi bu portalın kendi yoluyla getirdiği sevgi ve ışığa açmanız için teşvik ediyoruz.


SaLuSa (Yıldızlardan Bir Dost)18.10.2013

 
Birlik duyguları ve neşeli bir mutluluk daha önce hiç deneyimlemediğiniz kadar bir yoğunlukta sizi sarmalıyor. Her şey ile Birliğin hissini çok daha derinden ve tatmin edici şekilde deneyimlemek için kendinize izin veriyorsunuz. Niyetlerinizi ve arzularınızı yüksek tuttuğunuzdan dolayı bunların varlığınıza çok güçlü bir şekilde gelmesinden duyduğunuz hayranlıktan biz de keyif alıyoruz. Daha çok bu enerjiklerin farkına vardıkça, daha çok onların içine dalmak istiyorsunuz ki onlar saf Sevgi ve Işıktandırlar ve sizin eski enerji kalıplarınızdan temizlenmenize izin verirler. 

19 Ekim 2013 Cumartesi

Sirius Misyonu ‘’1.8.1. Sirius Kapısı’’ 18.10.2013

 
Her birinizi sonsuz sevgi ile selamlıyoruz. ‘’1.8.1. ‘’Sirius Kapısı’’ İle birlikte yükselen ışık süprizler ile gelmektedir. Sevgili bireyler kutlayın bu zamanı ve büyük birleşmeyi. Lemurya dönemi yeniden uyanışa geçmiştir ve Aileyi oluşturmaktadır.

Şimdi sizlere ‘’Işık Ailesi’’nden söz etmek istiyoruz. Bildiğiniz aile modeli değildir ve aile bireyleri arasında bulunan bağ bildiğiniz bağların çok ötesinde misyonlar taşır. Yükseliş planının büyük bir parçasıdır ve uyanış sürecinin rehberlik misyonunu üstlenir. Bildiğiniz anlamda genetik bir bağ değil ışığın bir bağıdır. Bu bağ sirius misyonu ışığıdır, Lemurya ışığıdır galaktik ışıktır.

17 Ekim 2013 Perşembe

KRYON: “TANIMLANMASI ZOR AKASH”

533023_300296500041269_179181975486056_733079_1145108881_n
KRYON MESAJI
“TANIMLANMASI ZOR AKASH”
Bu canlı mesaj Minneapolis, Minnesota’da verildi.
10 Ağustos 2013
Lee Carroll kanalıyla
Selamlar sevgililer, ben Manyetik Hizmetten Kryon’um. Partnerim yıllardır uygulanmış olan bir hareket ile bilincinden uzaklaşıyor. Bu kolay bir insan özelliği değildir, ama yine de İnsan hayatta kalması için en ilgili olan o şeyler üzerinde tam ve bütün bir kontrole sahip olmayı ister. Bunlardan biri onların bilincidir, onda gördüğünüz kanallık geçmişte olduğundan biraz farklı. Bunu daha önce söyledik, bu işlem sırasında İnsan Varlığı ele geçirilmez. Bunun yerine görmekte olduğunuz bir birleşme, bir partnerlik vardır. Partnerim kenara çekilirken, gerçekleşmekte olan her şeye bakıyor ve izliyor. Eğer gerekirse daha sonra bunları yazabilir bile. Bunun nedeni, kendisinin yeni ve farklı olan kutsal parçası ile çalışabilen bir İnsan Varlığı olmasıdır. Bu ele geçirme yerine, katılımdır.

Montague Keen – 13.10.2013

 
Hiçbir şey göründüğü gibi değildir”
Her gün, bu ifade onaylanıyor şüphesiz. İnsanlığın sorgusuzca kabul ettiği her şeyin tamamıyla bir kurgu olduğu ortaya çıkıyor.  İnsanoğlunun her düşüncesini kontrol eden şey, onu dizlerinin üzerinde tutmak için planlanan ve uygulanan kelimeler ve eylemlerdi. Korku içinde, fiziksel bariyerler olmadan bir hapishanede.


Sheldan Nidle, 8 ekim, 2013

 
6 Batz, 14 Tzotz, 10 Caban
Selamat Balik! Sizinle konuşacak pek çok şeyle geldik. Binlerce yıldır dünyanızı kontrol etmiş olanlar boyun eğmeleri ve teslim olmaları için zamanın hızla yaklaşmakta olduğu gerçeği karşısında tedirgin ve rahatsızdırlar. Bu haberleri keyifle alıyoruz, ancak eski üstatları Anunnakiler gibi, sadece zaferleri düşünmüş ve bozguna uğramaya yabancı olanlara bu düşüncelerin ne kadar yabancı olduğunu anlıyoruz.Şimdi onlar silahları bırakacaklar ve güçlerinin ellerinden kayıp gitmekte olduğu gerçeğiyle yüzleşecekler. Yeni yönetiminizin koruyucuları hareket noktasını kürenizin ekonomileri, finansal bölgeleri ve hükümeti gibi zalim egemenleri tarafından birçok alanlarda verilen zararın kabulüyle aynı zamana denk getirecek şekilde planlamayı amaçlamaktadırlar.  


16 Ekim 2013 Çarşamba

SaLuSa (Yıldızlardan Bir Dost) 15.10.2013

 
Biz sizin ne kadar hızlı bir şekilde kendinizi yükseltiyor ve yeniye ulaşmaya hazırlanıyor olduğunuzu görüyoruz, çünkü yüksek realitelerinizin çağrısı çok güçlüdür ve ona odaklanarak niyetleriniz hiç olmadıkları kadar güçlü hale gelmektedir. Şimdi kendi bedeninizi dinlemeniz ve şu anda bulunduğunuz realitenin zamanında fiziksel değişimler yer aldığı için olabildiğince dinlenmeniz çok önemlidir. Her ne kadar bu halen hızlanmakta olsa da değişimler bir anda olmazlar, çünkü hala sizin eski realitenin bir parçası olmaya ihtiyacınız vardır ve her an artan Işığınızı diğerleri ile paylaşmalısınızdır. Ancak sizi temin ederiz ki onlar da yavaş değildirler. 

15 Ekim 2013 Salı

Selamlar Ben Lord Ashtar.

 
Bu hafta güçlü enerjilere girerken sizden her şeyi geride bırakmanızı isteyeceğim. Hologram Dünyayı bırakıyoruz ve Gerçek Dünyaya geçiyoruz. Geçen yıllar bize olması gereken değişimleri hatırlattı, ki bu çeşit bir hayat daha fazla verimli veya barış dolu değildir. Biz bir kez daha bizim Kollektif Hayrımızı göz ardı eden bir hayatta daha fazla yaşayamayacağımızı hatırlatacağız.

Bu Yüksek Gerçeği düşünmeyi göz ardı etmeyiniz. Gelecek olan günlerde, ki siz çok zarif bir şekilde Yükselmiş Dünyaya geçiyorsunuz, şimdi hayatınızda bildiğiniz her şeyi geride bırakacaksınız. Bu ifadeye karşı herhangi bir direnç hissediyor musunuz? Hazır olamayacağınızı mı hissediyorsunuz? Belki de bir şeyleri kaybediyor olduğunuzu? Bunun hakkındaki duygularınızı düşünerek sizi rahatsız edecek şeylerin sadece düşünceler olabileceğini dikkate alabilirsiniz. Hatırlayınız ki bu alemdeki hiçbir şey gerçek değildir. Geride bırakmanız gereken şey nedir? İllüzyon.


Sirius misyonu 14.10. 2013

 
Hastalıklar nasıl ki genler ile atalardan günümüze geçiyorsa bilgi ve tecrübeler de genler vasıtasıyla günümüze taşınır. Korku bunların en başında gelir. Sevgili varlıklar ölüm korkusu karanlık kabal tarafından genlere kazınmış ve halen bu kodlama devam etmektedir. Binlerce yıl öncesinden kalan idam ve kurban ayinleri genleri kodlayarak insanların yükselişine engel olmaktadır. 

BM METATRON; RÖNESANS – MACENTA UYANIŞ AŞAMASI

renaissance
Anna Merkaba kanalıyla
10 Ekim 2013
Evrenin sevgili çocukları, size Rönesans zamanında geliyoruz. YENİ ÇAĞIN rönesansı. Kalplerinizin ve ruhlarınızın rönesansı, çünkü sizler yeni çağın eşiğinde dururken ileri adım atmaya hazır olduğunuzu görüyorsunuz ve yine de geri adım atmayı dileyen bir parçanız var. Sizi şüphe ve geri çekilişin dansına sürüklüyor. Korku ve şüpheyi salıvermek için ruhunuza erişirken, kalkış için hazırlanıyorsunuz ve havalanacaksınız! Eyleme geçmek için şimdiye kadar öğrendiğiniz her şeyi yerine koyma zamanı geldi.

BAŞMELEK MİKAİL: Yeni Dünya Enerjileri EKİM 2013

Firedanceexton

DEĞİŞİMİN KAÇINILMAZLIĞI VE GAİA İLE DERİN RÜYA…. YENİ IŞIK TOPLUMU

 Yeni Dünya Enerjileri Ekim 2013

Başmelek Mikail ~ Celia Fenn kanalıyla

Sevgili Işık Ailesi, Temmuz’daki Gezegensel Yeni Yıl ve Temmuz ve Ağustos’taki Yıldız Kapılarındaki Yeni Işık akışından bu yana yoğun ve çalkantılı bir kaç ay geçti. Bu Enerji Geçişleri çok Derin Seviyede Değişim getirdi.
Bu Değişim kaçınılmazdır, çünkü Yaşam ve Evrim süreçlerinin parçasıdır. Dünya Aralık 2011′de Beşinci Boyuta geçtiği zaman, eski Üçüncü Boyut Izgaralarının katı sınırlamalarından silkinip kurtuldu ve Kozmosun Kalbinden gelen İlahi Işığın Zarif Akışına yeniden bağlanmaya izin verdi. Bu, Dünya Gezegenindeki her Canlı Varlığın da Hızlanmış Değişimin bu Yeni Frekansına yeniden ayarlandığı anlamına geliyor.

13 Ekim 2013 Pazar

DÜNYA OYUNUNUN BİTİŞİ TAMAMEN ELİNİZDEDİR

 
Selamlar Üstatlar! Bir mesajda daha buluşmuş olmanın mutluluğu tüm hücrelerimizi sarmış durumdadır! Ve şimdi biz sevinçle size güzel bir haber getiriyoruz. Sevinçli bir haber, çünkü görebilenler için şerde de hayır vardır! 

Size çoğu zaman dünyanın kaderi ve yaşamlarınızda düşüncelerinizin rolünün büyüklüğü anlatıldı. Bazılarınız bunu iyice kavrayarak hayatlarında dikkatle düşüncelerini düzenleyerek hayallerinde ki yaşamlarını kurmak için kullandı, bazıları ise sadece bilgi olarak bilgi hazinelerinin derinliklerine attı. Her şekilde bu imgeleme bilinç altında daha önemsiz olarak görünen ve normalde sağlayabileceği faydayı sağlayamadığı için bilinç altına ve zihnin gerilerine atılmış olsa da, o şimdi bilinç üstüne çıkmak zorundadır. Evet, Kabal'ın sistemi domino taşlarını andırır. Önemli olan taşları devirmeye hangi taştan başlamak gerektiğini bilmektir ki bunu da siz(evet, siz) rahatlıkla yapabilirsiniz! 

Kolektif Meditasyon

 
http://www.ulusalkanal.com.tr/dunya/dunya-bankasindan-abdye-uyari-h16423.html
Üstatlar, iş başa düştü. Kabal'ın Amerikan ekonomisini düzeltmesi(ayağa kalkması) için 5 günü var. Dolayısıyla salı günü akşam 8-9 arası yapılacak meditasyonun, Salı'dan başlayarak cumaya kadar aynı saatte yapılması kararlaştırıldı. Sevgi ve Işıkla!
''Biz bu kolektif meditasyon çalışması için en uygun vakti 15 ekim salı günü olarak görüyoruz ve o vakte kadar olabildiğince insanı bu çağrıdan, bu hayati çağrıdan haberdar etmenizi rica ediyoruz. Burada size büyük ve önemli bir görev düşüyor sevili Üstatlar. Tabii ki bu çalışma sadece salı günü olmayacak, çünkü bir gün çalışmak bu kökleşmiş ve yerleşmiş imparatorluğu sona erdirmek için yeterli olmayabilir. Biz durumun gelişimine göre tarihleri belirleyip ulaştıracağız sevgili bireyler. Umutlu ve sevinç dolu olunuz! ''
Galaktik federasyon