27 Şubat 2014 Perşembe

Şu An Bulunduğunuz Yerde, Sizden Başkası Olamazdı. – Michael ve Yüksek Benlikleriniz Konseyleri

 open open
Arkadaşlar, bu mesaj yine bir önceki mesajı takip ediyor ve onu ya da daha öncekileri okumadıysanız, bunu daha iyi anlayabilmek için yılbaşından beri gelen mesajlara arşivden bir göz atmanızı tavsiye ederim. Ancak bugün Michael ve Yüksek Benliklerimiz öyle güzel bir egzersiz vermiş ki onu bu konularla ilgilenen ilgilenmeyen herkese kesinlikle öneriyorum. Bu bir kendini affetme ve kendini tanıma egzersizi. Bu mesajla birlikte bir şarkı da vermek istiyorum sizlere: U2′nun Nelson Mandela filmi için bestelediği Ordinary Love (Sıradan Sevgi) şarkısı, sevgi olmadan hiçbir şeye ulaşamayacağımızı çok güzel anlatıyor. Bu şarkının akustik versiyonunu gördüğümden beri sizinle paylaşmak istedim ve bugünkü mesaja çok uydu. İngilizce sözlerini anlamıyorsanız bile müzik yani ses enerjisi size mesajını iletecektir. Önce kendinizi sevin arkadaşlar.

KONUŞMASI GECİKEN ÇOCUKLARDA BEYİN AKTİVİTESİ ANORMALLİĞİ

imagesLOKLMBQQ
Radyoloji dergisinin Aralık sayısında yayınlanan bir çalışmaya göre  alışılmadık şekilde konuşması geciken çocuklar beyinlerinin sol yanından çok beyinlerinin sağ tarafı ile dinlemeye eğilimliler.
Konuşma gecikmesiyle ilgili beyin aktivitesini incelemek için işlevsel manyetik rezonans görüntüleme (fMRI) kullanıldı. Miami Çocuk Hastanesinde radyoloji şefi olan Nolan R. Altman, M.D., “Nöro-görüntülemenin gelmesiyle, konuşma rahatsızlıklarına bakmanın yeni yolunu gördük.” dedi.

EMPATİK HASTALIKLAR: Başka İnsanların Hastalıklarını mı Çekiyorsunuz?

1b7d389f73c5e64faf766efd5d1853d9
Empatik hastalıklar kendinizin olmayan semptomları tezahür ettirdiğiniz hastalıklardır. Birçok hasta ilaçlara veya psikoterapiye kısmen yanıt veren  panik atak, kronik depresyon, yorgunluk, ağrı veya gizemli hastalıklar ile etiketlenmiş olarak bana geldi. Bazıları neredeyse eve hapsolmuş veya yıllardır hastaydı. Hepsi de, “Kalabalıklarda bulunmaktan ödüm kopuyor. Başka insanların öfkesi, stres ve ağrısı beni güçsüzleştiriyor ve enerjimi toplamam için çok fazla zamana gereksinimim oluyor.” diyorlar. 

26 Şubat 2014 Çarşamba

ARKTURUSLU GRUP MESAJI 16 Şubat 2014

 
Bu mesajı bu zamana bir umut olarak getirdik. Birçoğunuz hayal kırıklığına uğramış ve günlük yaşam sorunları ile mücadele etmektesiniz. Sevgililer, şunu anlamak zorundasınız ki bu zorluklar başarısızlıkları değil derecelendirmeleri temsil eder. Belirli enerjiler ömür boyu birikir ve fiziksel vücutlarınızda ve aynı zamanda duygusal ve zihinsel bedenlerinizdeki hücresel hafızanızda saklanır. Her birey temizleninceye kadar bu deneyimlere katılmış olan bireylerin hatıralarıyla hücresel hafızasında yer alan miraslarının kişisel enerjilerini, vaatleri, sözleri ve tüm güçlü hayat deneyimlerini ( bazıları iyi ve bazıları kötü olarak) saklar.

EPİFİZ BEZİNİN GİZEMLERİ

 
Bilim adamları yüzyıllardır epifiz bezi tarafından şaşırtıldılar. Beyin ve merkezi sinir sistemi ve endokrin sistemi anatomi uzmanları, fizyologlar ve biyokimyacılar tarafından artan bir şekilde çözülürken, epifiz bezi sırlarını vermeyi kararlılıkla reddetti. Son zamanlara kadar bilimsel topluluk epifiz bezini insanlarda işlevi olmayan bir şey, evrimin erken aşamalarından kalan işlevini kaybetmiş bir kalıntı olarak gördü. Ancak, son bir kaç yılda tamamıyla gizemli epifizin sırlarını ortaya çıkarmaya adanan, sayısı ondan az olmayan ulusal ve uluslararası konferanslar tüm dünyada yapılınca, bu beze ilgi doruğa ulaştı.

25 Şubat 2014 Salı

DEĞİŞİM YAKLAŞIYOR ! – Marc Gamma kanalıyla Baş Melek Mikail 12.02.2014

 
[Orijinal dil Almanca, Björn Kurt tarafından çevirilmiştir.]
Dünyalı sevgililerim. Sevgim ve enerjimle sizleri selamlıyor ve kucaklıyorum. Benim enerjim, yakında olacakları net bir şekilde anlamanızı sağlayacak. 


Bugün, büyük bir portalın gelişini duyurduk. Bu portal sizin zamanınızda ve boyutunuzda açığa çıkan en büyük portaldır. Bu portalın gelişine ek olarak çok önemli bir bilgi daha sağlanıyor.
Bunu daha önceden duymuş olan insanlar çok memnun olacaklar. Bugün İkiz-alev in yeniden bir araya gelmek üzere olduğunun haberini de veriyoruz. Bu yeniden bir araya geliş son derece önemlidir ve bu durum enerji potansiyeli yaratımını en üst seviyeye getirerek, yükselişin kapılarını yeterince ışık enerjisiyle yıkamayı sağlayabilir. 


24 Şubat 2014 Pazartesi

Sevgili Arkadaşlar





Barışçıl, oldukça gelişmiş teknlojiye sahip dünya dışı medeniyetlerle İlk Temas Dünya Çapında gerçekleşti!
Ve macera devam ediyor!
Dünya çapındaki katılımcılar internet üzerinden bu konuyu konuşmak üzere bir araya geliyorlar.
Bu dünya dışı medeniyetlerle iletişimde yapılacak olan bir sonraki çalışma önümüzdeki haftasonudur. 02 Mart 2014
Kozmik dostlarımıza hoşgeldin diyelim!
Bizi nazikçe gelişlerine hazırlıyorlar!
Alfred Steinecker.

 
2 Mart 2014 Pazar sabah Türkiye saati ile 8.00 de üçüncüsünü yapacağımız çalışmanın tercüme edilmiş metnidir. Linkteki video alt yazı ve seslendirme çalışmalarıyla Türkçe tercüme edilmiş olandır. Tercüme, seslendirme, montaj ve alt yazı konularında emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.
Sevgilerle Pınar

Dünya Çapında İlk Telepatik İletişim Çalışması
Önsöz: Bu doküman 16 Şubat 2014 tarihinde yapılmış olan Dünya Çapında İlk Telepatik İletişim Çalışmasının dökümüdür. Dış uzaylı varlıklarla bağlantıya geçme prosedürü (‘deneme- sürüşü’ ve ‘dikkatli dinleyiş’ ) gelecekteki çalışmalar ve çalışmalardan ayrı bireysel bağlantılarda aşağıda anlatılanlar temel alınarak uygulana bilinir. 


23 Şubat 2014 Pazar

TESADÜF DİYE BİR ŞEY YOKTUR

 
Her hareketiniz evrende bir dalga yaratır. Düşüncelerinizi bilinçsizce diğerlerine iletirsiniz. Eşzamanlılık bir olmanın kanunudur. Hepimiz birbirimize bağlıyız. Herhangi biri veya herhangi bir şeyle sizin aranızda ayrım yok. Hepimiz bağlantılıyız.

Eşzamanlılık

Her tesadüfün size bir mesajı vardır.
Herşey, geçmiş, şimdi ve gelecek birbirine bağlıdır. Hepimiz eşzamanlıyız. Ne kadar küçük olduğu önemli olmaksızın herhangi bir hareket sonunda hepimizce hissedilir. Normalde bir şeyi, almaya hazır olduğunuzda aldığınızı fark ettiniz mi? Hiç her şeyin doğru gittiği mükemmel bir gün geçirdiniz mi? İnsanların ve şeylerin tam da doğru zamanda ortaya çıktığı bir gün? Bu, eşzamanlılıktır. Eğer birkaç saniye erken veya geç varmış olsanız bir şeyler aynı şekilde sonuçlanmazdı. Siz doğru zamanda doğru yerdeydiniz. Bu şans veya talih değildi. Her şeyle mükemmel bir uyum içindeydiniz.
Dedikleri gibi, ''öğrenci hazır olduğunda öğretmen ortaya çıkar''. İstediğiniz ''şey''le uyumlandığınızda, o ''şey''le karşılaşmanız daha olasıdır. Bu yüzden benzer insanlar her zaman karşılaşılaşırlar. Onlar aynı frekansa uyumludurlar.

22 Şubat 2014 Cumartesi

2. DÜNYA ÇAPINDA TELEPATİ ÇALIŞMASINDAN KISA BİR DEĞERLENDİRME

 
Sevgili kız ve erkek kardeşlerim,
Hepinize bu muhteşem çalışmaya katıldığınız için teşekkür etmek istiyorum. Aynı zamanda bütün adminlere, çalışmayı detskleyen herkese teşekkür etmek istiyorum, özellikle Türk gruptaki bütün kız ve erkek kardeşlerime. Muhteşem bir iş çıkardınız!!!!


Bizim yıldız kız ve erkek kardeşlerimiz sizinle, bizimle ve yaptığımız çalışmayla dolular.


Bugün yaptığımız 20 dakikalık çalışma sürecinde bende dış uzaylı dostlarımızdan kısa bir geri bildirim aldım ki onlar o sırada gerçekleşmekte olan birçok telepatik iletişimin 'ilginç' konuşmalarla geçtiği söylediler ( sonuçta onlar bunu ' ilginç' olarak nitelendirdiler) Ek olarak da şimdi çok daha fazla katılımcının kendileriyle olan bağlantılarına güvendiklerini söylediler. Onlar çok mutlular...
Muhteşem bir haftasonu geçiriniz!
En derin sevgilerimle
Alfred Steinecker
Çev: Pınar Gelişir

 https://www.facebook.com/groups/623875470994877/

21 Şubat 2014 Cuma

EVREN’İN TARİHİNDE EN ÖNEMLİ ZAMANDA YAŞIYORUZ

newearth3

Dolores Cannon

19 Şubat 2014
Dolores Cannon Evren’deki yaşam hakkında dikkate değer bilgiler elde ettiği 40 yıldan fazla regresyon hipnoterapisi deneyimine sahiptir.
Dolores Cannon kariyeri boyunca regresyon hipnoterapi seanslarında binlerce danışan ile çalıştı. Konu üzerine 17 yayınlanmış kitabı bulunan Dolores Cannon’un alanında dünyanın en çok aranılanlarından biri olduğu söylenebilir. Çok sayıda kitabında temas edilen konular şunları içeriyor: geçmiş yaşamlar, dünya dışı varlıklar, başka gezegenlerde yaşam, enerji şifası, Nostradamus ve İsa gibi ünlü tarihi figürler, uzaylılar tarafından kaçırılmalar ve liste devam ediyor.

20 Şubat 2014 Perşembe

"MOR ALEV: Arkturus Grup Mesajı: Umut, Karma Temizliği, Anlaşmazlıkların Çözümü ve Bolluk – Marilyn Raffaele"






chest

 Arkadaşlar, Arkturuslular yine mükemmel bir mesaj ile geliyorlar. Bugün yayınladığım kartta bahsettiğimiz sıkıştırmanın ve bahar temizliğinin sebeplerini açıklarken aynı zamanda bize çok ihtiyacımız olan çözüm metotlarını da sunuyorlar. Yine neredeyse bütün mesajı kalın harflerle vurgulayacaktım. Arkturuslular bu günlerde çok ihtiyacımız olan umut duygusunu bize geri veriyorlar. Kalbimden dev teşekkürler ve sonsuz sevgi bu mesajı çeviren Mor Alev Dostu’na, Marilyn Raffaele’e ve elbette ki bizi her zaman destekleyen bilge Arkturuslulara gidiyor. Orijinal mesajı bu bağlantıda bulabilirsiniz.

Bu sefer size, Umut hakkında mesaj vereceğiz.  Çoğunuz bezginsiniz ve günlük yaşam sorunlarıyla mücadele ediyorsunuz.  Bu sıkıntılarınızın aslında başarısızlık değil, bir mezuniyet olduğunu anlamalısınız Sevgililer. Yaşamlarınız boyunca fiziksel, duygusal ve ruhsal bedenlerinizde birikmiş olan belli enerjiler, hücresel hafızanızda depolandı. Her birey- onlardan arınıncaya kadar- kişisel kalıtım enerjilerini, yeminleri, vaatleri, tüm unutamadığınız yaşam deneyimlerini (bazıları iyi, bazıları çok kötü) ve bu deneyimlerle ilişkili kişilerin hücresel hafıza enerjisini, içinde saklar ve taşır.

Montague Keen -Şubat 16, 2014

 
Bir ulus kendi aptallığını yaşayabilir ve hatta iddialı bile olabilir. Ama ihanet içinde yaşayamaz. Kapılarında daha üstün bir düşman, bilindiği üzere ve açıkça onun bayrağını taşıyor. Ama hain, bunların arasında, kapının içinde serbestçe hareket eder, onun sinsi fısıltıları tüm sokaklarda hışırdar, ve bu hükümetin kendi salonlarında duyulur. Hain kendisine hain olarak görünmez; kurbanlarının aksanına benzer bir aksanda konuşur, ve onların yüzünü ve savunmasını takınır, tüm o insanların kalplerinin derinlerinde yatan rezilliğe hitap eder. Ulusun ruhunda saçmalar, şehrin ayağını zayıflatmak için gece bilinmez şekilde ve gizlice çalışır, vücudun politikasını bozar ve böylece ona karşı koyamaz. Bir katilden daha az korkun. Hain; bir derttir.

CICERO

Sevgili Arkadaşlar

 
Türkiye saatiyle Cumartesi sabah saat 10.00 da ikincisini yapacağımız çalışmanın tercüme edilmiş metnidir. Konu hakkında detaylı bilgi mevcuttur.
Sevgilerle Pınar

Dünya Çapında İlk Telepatik İletişim Çalışması
Önsöz: Bu doküman 16 Şubat 2014 tarihinde yapılmış olan Dünya Çapında İlk Telepatik İletişim Çalışmasının dökümüdür. Dış uzaylı varlıklarla bağlantıya geçme prosedürü (‘deneme- sürüşü’ ve ‘dikkatli dinleyiş’ ) gelecekteki çalışmalar ve çalışmalardan ayrı bireysel bağlantılarda aşağıda anlatılanlar temel alınarak uygulana bilinir. 


KRYON: “2013′ün Son Mesajı – 2014′e Girmek”

earthlog

KRYON MESAJI“2013′ün Son Mesajı – 2014′e Girmek”

Lee Carroll kanalıyla

Bu canlı kanallık Laguna Hills, California’da verildi.
15 Aralık 2013
Selamlar sevgililer, ben Manyetik Hizmetten Kryon’um. Şimdi 2013′ün Aralık ayı, ama sizinle ve gezegendeki binlerce yaşlı ruh ile karşılaşmamız ve sizlere “tutunun” dememiz sanki kısa bir süre önceymiş gibi görünüyor.
Sizlerle ekinoksların presesyonunun kehanetinin binlerce yıl eski olduğunu ve bunun bir dönüm noktası olduğunu tartıştık. Maya uygarlığındaki kendi zamanlarının kahinleri olanların zaman fraktallarını takvimlerinin dünyanın yalpalamasının ezoterikliğini yansıtacak şekilde oluşturduklarını tanımladık. Onların vizyonlarının çok derin olduğunu ve takvimlerinin sonunun yeni bir çağın başlangıcı ile aynı zamana rastladığını anlattık.

19 Şubat 2014 Çarşamba

GEÇTİĞİMİZ PAZAR GÜNÜ YAPILAN DÜNYA ÇAPINDAKİ TELEPATİK ÇALIŞMANIN DIŞ UZAYLI DOSTLARIMIZDAN GERİ BİLDİRİMİ

 
Sevgili Dostlar,

İki Dış Uzaylı dostumuzla iletişime geçtim: Bunlar 'Sigilda', Orion yıldız takımından bir yıldız sisteminden 'Bentu' ve 'Bensh'a' (mavi ciltli) bir Arkturuslu.


Onlara dünya çapındaki telepatik çalışmamızı ve onlar tarafından bu çalışmanın nasıl deneyimlendiğini sordum.

18 Şubat 2014 Salı

İlk Temas / Telepati Grubu

 
İlk Temas ve Telepati grubu bilgileri çalışmaları burdan takip edebilirsiniz
https://www.facebook.com/groups/623875470994877/

14 Şubat 2014 Cuma

Sevgililer Gününde Sevginin Her Şeklini Kutlamak: St. Germaine’den Sevginin Tanımı ve Yeshua’dan Üç Altın Öğüt

Amor vincit omnia, et nos cedamus amori
Sevgi her şeyi fetheder, işte o yüzden biz de sevgiye teslim olacağız
Sevgililer Günü karışık duygular uyandıran bir gün, bu kadar çok ticarileşmesi, insanların belirli beklentiler içine girerek kendilerine hayal kırıklığı yaşatmaları bir tarafta, bugüne kadar yeryüzünde sevginin kutlandığı tek gün olması ise diğer tarafta. Peki, Sevgi Seli’nin ilk dalgalarını hissetmeye başladığımız bu günlerde SEVGİ NEDİR?
St. Germaine bu soruya şöyle cevap veriyor:

10 Şubat 2014 BAŞMELEK MİKAİL MELİNE LAFONT KANALLIĞIYLA

 
Sevgili Mikail, yükselişin mevcut sürecinin bizim gerçekliğimizde, şu anda bulunduğumuz frekansta, hangi yollarla olacağına dair ayrıntılı bilgi verebilir misin?
 

(Not: Ruhlar arasındaki farklılıklar ruhsal kontratlara göredir)
 

Başmelek Mikail :

Şu anda Gaia, boyutlara göre farklı titreşimlerden oluşan çeşitli frekanslara bölünmüş durumdadır. Bir taraftan 3. boyutu temsil eden eski Matrix, diğer taraftan 4., 5. ve hatta 6. boyutta titreşen bir takım yüksek frekanslar var. Bunların hepsi şu anda Gaia’da mevcuttur. Birçoğunuzun bilinçli olarak farklı boyutları artan bir şekilde hissetmenizin sebebi budur. Aslında hepiniz çok boyutlu varlıklarsınız ve bu durumu sürekli gelişerek deneyimliyor ve yaşıyorsunuz. 


13 Şubat 2014 Perşembe

Michael ve Yüksek Benlikleriniz Konseyleri

 hologram
Bu mesaj Mor Alev Dostu tarafından çevrilmiştir. Ron Head tarafından 9 Şubat 2014 de iletilen mesajın orijinaline buradan ulaşabilirsiniz.

Son mesajımızın sonunda, sizin kişisel gücünüzün kaynağından bahsetmeye devam edeceğimizi söylemiştik. Şimdi devam ediyoruz. Bu konu epey ayrıntılı konuşulması gereken bir konudur. Dolayısı ile bu gün de bitiremezsek şaşırmayın. Biz bugün, iki hayali kişiyi birbirleriyle karşılaştırmaya karar verdik. Böylece aradaki farkı sizin tespit etmenizi istiyoruz.

Bu iki kişiyi karşılaştırabilmeniz için, birisine John diğerine ise Ray ismini vereceğiz. Belki John ile benzerliği olan birçok kişiyi tanıdığınızı ama Ray ile benzerliği olan çok az kişiyi tanıdığınızı fark edeceksiniz.

PAZAR GÜNÜ GERÇEKLEŞECEK OLAN TELEPATİK İLETİŞİM ÇALIŞMASI İÇİN EK BİLGİLENDİRME.

 
Herkese Merhaba,
Pazar günü gerçekleşecek olan çalışmanın ikinci kısmı üzerine size biraz daha bilgi vermek istiyorum.
İkinci bölüm (45 dakika) teorik ve pratik olarak ‘telepati’ üzerine yoğunlaşmış olacak. 


PRATİK BÖLÜMÜ : TELEPATİK İLETİŞİM BÖLÜM #1
 

Burada iki bölümden geçeceğiz.
İlk bölümde ‘rahatlamış alfa durumuna’ geçiş için bir çeşit ‘deneme- çalışması’ yapacağız.
Bu bölüm boyunca telepatik bağa geçmek arzumuzu açıkça beyan edeceğiz.
 

Bu ‘deneme- çalışması’ndan sonra kısa bir mola vereceğiz. ( yaklaşık 2 dakika)

İLK İLETİŞİM TELEPATİ SORU VE CEVAP BÖLÜMÜ

 
Bu bölüm olayla ilgili soru ve cevapları kapsamaktadır.
Yeni üyeler için bu bölüm olayı anlamaları ve aşina olmaları için çok yararlı olacaktır.
 

#1: İLK İLETİŞİM TELEPATİ : ZAMAN VE YER
 

S: BENİM BULUNDUĞUM YERDE ÇALIŞMANIN TAM OLARAK NE ZAMANDIR?
 

C: Bunun için bir link ekledik ve bulunduğunuz bölgedeki saati buradan görebilirsiniz. Referans saati Grenwich 19.00 dur bu da İstanbul için +2 saat anlamına gelmektedir. İstanbul’daki arkadaşlarımız için çalışma saat 21 otomatik olarak başlayacaktır.
Bu linkten bulunduğunuz bölgenin saat farklarını görebilirsiniz. http://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=First+Contact&iso=20140216T20&p1=37