30 Nisan 2014 Çarşamba

Başka olasılıkları değerlendirmek için bilincinizi ne kadar açarsanız, titreşim seviyeniz de o kadar hızlı artacaktır – Mike Quincey aralığıyla SaLuSa

 
Bu mesaj sevgili Mor Alev Dostu tarafından çevrilmiştir. Mike Quincey tarafından iletilen mesajın orijinali için buraya tıklayın.

Yeryüzündeki olaylar hala daha değişim aşamasında olsa da, ortaya çıkacak olan sonuçlar daha kötü durumlara yol açmayacaktır. Öncelikle, Ukrayna’da yaşanan çatışmalardan bahsediyoruz. Fazla değil,  daha birkaç yıl öncesine kadar bu tür olaylar, büyük olasılıkla savaş durumuna neden olurdu.

Bilinç düzeylerindeki değişim ve sizlere ulaşan Yüksek Titreşimler nedeniyle, barışçıl bir sonuca varılması için çözümler aranıyor. Yakında Dünya’ya Barış gelecek ve ülkeler arasında barışçıl ilişkilerin yeniden yapılandığını göreceksiniz. Bir süreden beri birçok ülke, farklı ırkların ve kültürlerin bir karışımı haline geldi. Bu da zaten toplumunuzun büyük ölçüde, barış ve uyum içinde yaşamasına yardımcı oluyor.

...HAZIRSINIZ... (30.04.2014)

 
Evet siz, yapmak için doğduğunuz şeye tamamen hazırsınız. Her biriniz yapmanız gerekeni biliyorsunuz. Aranızda kanal bilgilerini ve yüksek boyutlardan iletilmiş bilgileri düzenli olarak takip eden ve büyük bir ilgiyle takip etmiş ve etmekte olanlar var. Onlar bilgi arttıkça aslında gezegenin her açıdan göründüğünden çok daha farklı ve karmaşık deneyimler geçirmiş olduğunun farkındalar. Karışık ve bulandırıcı olduğunu biliyoruz. Ancak böyle olması, bunların deneyimlenmesi gerekiyordu. Her biriniz farklı düzeylerde de olsa gezegenin içinde bulunduğu paradoks ve yaşadığı değişime hazırlık evresinden haberdarsınız. Aslında her biriniz işler bu aşamaya gelene kadar çok yoğun ve ince bir çalışmada bulundunuz. Zorlu bir yol olmuş olduğunu biliyoruz, ama başarıya ulaşması için böyle olması gerekiyordu.

MÜZİK İLE YÜKLENMİŞ SU İYİLEŞTİRİCİ ÖZELLİKLERE SAHİP

music-heart
Kazakistanlı fizikçi Vladimir Ivanov suyu müziğin yardımı ile yüklüyor. Bu tür suyun eşsiz şifa özellikleri olduğunu ve geleneksel tıbba bir yardımcı olarak kullanılabileceğini söylüyor. Bilim adamı suyu yüklemek için Bach, Mozart ve diğer büyük müzisyenlerin bestelerini kullanıyor. 
Şifa Özü
Suyun hafızası olduğu ve taşıdığı bilginin doğasına bağlı olarak özelliğinin geliştirdiği veya gerilettiği gerçeği uzun zaman önce suyun enerji yapısına etkiyi uygulamış olan kadim şifacılar – Şamanlar tarafından biliniyordu. Kişi bundan kuşku duyabilir, ama bugün suyun ‘sihirli’ özellikleri o kadar sihirli görünmüyor. İnsan su içeren canlı bir varlık iken, su canlı bir maddedir: bilime göre, bedenimizin yüzde 70 sinden fazlası sudur.

29 Nisan 2014 Salı

IŞIKBEDEN İLE BİRLEŞMEK – Mükemmelliğin ADAM KADMON Mavikopyası – Hayat Ağacı

                 
Adam Kadmon Işıkbedeni Hayat Çiçeğinin içindeki Hayat Ağacıdır

Hayat Ağacı İnsan türlerimizin Mavikopyasıdır – ADAM KADMON. Diğer yıldız ırkları farklı bir Mavikopyaya sahiptir – farklı bir Hayat Ağacı ve bu nedenle İnsanların Adem Irkından farklı görünürler.

Hayat Ağacı Başmeleklerin her biri tarafından temsil edilen mükemmelliğin – YHWH’in – niteliklerini ve güçlerini gösterir. Bizler Mükemmellikten – Aden Bahçesinden – inmeyi seçerken, cenneti terk ettik ve kutupluluklar – karanlık ve ışık; deneme yanılma – ile öğrenmek anlamına gelen Bilgi Ağacına katıldık.

Sheldan Nidle - 1 Nisan 2014

 
12 Cimi, 9 Mac, 10 Caban

Dratzo! Dünyanız değişmektedir. Dünyanızın ilgili olduğu şeyin özünü değiştirmek için olaylar maddi dünyaya inmektedir. Şimdi, çok karanlık ve açgözlü karanlık destekçileri tarafından yönetilen borca batmış bir dünyada yaşamaktasınız. Onlar zaferlerinin tanınmayı gerektirdiğini derinden hissederler. Bu karanlık bireyler toplumdaki mevcut pozisyonlarının onlara getirdiği şeyden memnundurlar. Bundan el çekme ve teslim olmaya zorunlu oldukları düşüncesi derin bir içsel öfke duygusuna neden olur. Bizim birçok çalışma arkadaşımız onları köşeye sıkıştırmakta ve onlara sadece bir seçenek, istifa seçeneğini vermektedir.  Bu realite artık çoğunluk üzerinde azınlığın hakim olduğu bir realite olamaz. Işık yeni bir günde gelir ve yeni bir günü getirir! Bu yeni gün genel bir bollukla birlikte küresel bir şenliği de kapsayacaktır. Yönetim insanların amacına göre yönetecektir. Büyük yasa dışı şirketler ve bankalar çözülecek ve onların ikamesi insanların arzularıyla sınırlandırılacaktır. Eski yöntemler hızla ortadan kalkacaktır. Yeni bir realite yerleşecektir.

27 Nisan 2014 Pazar

29 Nisan 2014 Güneş Tutulması: DEĞİŞİM – GÜÇ – YARATMAK; Anna Merkaba aracılığıyla Baş Melek Metatron

 ring of fire
Sevgili Dostlarım, bu tutulma dönemi ile ilgili bilgiler akmaya devam ediyor. Bu mesaj da Metatron’dan geliyor ve özellikle şükran duymanın, bolluk ve berekete odaklanmanın öneminden bahsediyor. Açığa çıkacak olan yeni bilgilere dikkat edin ve görünüşte olumsuz gelen şeylerden aslında çok şeyler öğrenerek büyük kazanımlar elde edebileceğimizi de unutmayın.  Mor Alev Dostuna bu çevirisi için çok teşekkürler. Mesajın orijinaline bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Sevgili Işık Çocukları,

Yakında gündelik gerçekliğinizde meydana gelecek olan Güneş tutulmasının atmosferik basıncı, birçoğunuzu ruhsal olarak etkileyecek güçlü titreşimlerin enerjik alanını yarattı. Evrensel yasaların etkinleşmesi için, enerjilerin akması devam edecek ve Dünya gezegeninde yaşayan tüm ruhları sırasıyla etkileyecektir. Bunun sonucu olarak bugünlerde, gerginlik ve yanlış anlama gibi Enerjiler ortaya çıkacaktır. Işık ve Sevgi’nin değerli çocukları, günlük yaşantınızı veya işlerinizi sürdürürken rakiplerinizle çatışabileceğiniz, zorluklarla karşılaşabileceğiniz veya fikirlerinizin yanlış yorumlanabileceği, aklınızda bulunsun.

25 Nisan 2014 Cuma

Sheldan Nidle 25:02:2014


 3 Batz, 14 Zac, 10 Caban


Dratzo! Döndük! Kürenizin her yerinde pek çok şey olmaktadır. Karanlık kabal gücünü korumak için mücadele ediyor ve bu çabasının boşuna olduğunu görüyor. Şimdi antik aileler ve çeşitli kutsal gizli topluluklar tarafından temsil edilen Işık gelmiş ve karanlığın zenginliğine ve gücüne karşı başarılı taleplerde bulunmuştur. Bu yasal saldırı bizim tarafımızdan destekleniyor ve teşvik ediliyor. Karanlığın bu haksız ahlaksızlığına son vermek ve karanlık tarafından sizin üzerinizde uygulanan iğrenç kölelikten kurtuluşunuz ve bolluk dolu yeni bir zamanı getirmek için geliyoruz. Tanrı’nın ilahi emirleriyle hareket eden Yükselmiş Üstatlar karanlığın Işığa teslim olmasının araçlarını oluşturmuşlardır. Bu süreç yürürlüktedir ve ilk büyük dönüm noktasına erişmektedir. Köleliğinizin ilk aracı zenginlik ve özellikle de onların en berbat buluşu olan “kağıt para” dır.  Bu sinsi buluş yüzyıllardır gereksiz enflasyon ve manipüle edilmiş panikler ya da iflaslar yaratmıştır. Her defasında, bu alçak manevralar karanlık kabalın artan gücünü pekiştirirken, onları daha da zenginleştirmiştir.

23 Nisan 2014 Çarşamba

BÜYÜK HAÇ İÇİN YILDIZLARDAN ARMAĞAN

Galactic2
Amara Tia Ann
Büyük Haç İle İlgili Yeni İçgörüler
Bugünkü Kardinal Büyük Haç’ın önemi ile ilgili rehberlerime bu kozmik olayın bize armağan ettiği yüksek gerçeklerin kendi versiyonlarını sordum.
Üstat Kuthumi’nin ( Sevgi ve Bilgelik olan 2 nci Işının Üstadı) rehberliği altında, ilgili gezegenler ve zodyak burçları arasında sayısal ilişkilere gömülü önemli bir mesajı çözdüm.

22 Nisan 2014 Salı

BM METATRON: YENİ YUGA İÇİN KODLARI AKTİVE ETMEK

Rae Chandran kanalıyla
Nisan 2014
1458413_573605612723149_1595132545_n
Herkese melek selamları. Ben Başmelek Metatron’um. Sevgili yaratıcılar,bu yeni zaman çizgisinde kendinizle tam uyumda olduğunuz yeni bir realite yaratmaya adım atmanın zamanıdır. Hepinizin farkında olduğunuz gibi, bu yılın bahar ekinoksunda gezegenin bilinci yine değişti ve bu değişime “karanlıktan ışığa ilerleme” adı veriliyor. Buna aynı zamanda “Yeni Yuga’ya giriş” adı da veriliyor – bir kaç bin yıl sürecek olan yeni bir zaman çizgisi. Bu yeni geçişle, perde daha inceldi ve beşinci boyut ile iletişim ve bağlantı daha kolaylaştı. Niyet hazırlanma ve eylem ile birleştirildiği zaman, bu yeni zaman periyodundan gerçekten faydalanılabilir. 

KARDİNAL BÜYÜK HAÇTAN ÖNCE ELEMENTLERE BAĞLANMAK

grand-cross

KARDİNAL BÜYÜK HAÇTAN ÖNCE ELEMENTLERE BAĞLANMAK

Dün yeni bir Lemuryalı rehber ile bağlantı kurdum. Kendisini şu anda Dünyada bulunan yıldız tohumlarını gözeten Lemuryalı Büyüklerden biri olarak, Valeria olarak tanıttı. Valeria, 23 Nisan 2014 ‘te Kardinal Büyük Haç (İlk çizim) zirvede olduğunda, Galaktik Öz’den özel bir altın platin ışık aktarımının Dünya tarafından alınacağını söyledi, bu DNA mavikopyamızın yüksek ipliklerini aktive ederek insanlığın uyanışını hızlandıracak.

Bu dünyaya başka gezegenlerden enkarne olmuş varlıklara yıldız tohumları denir.

 Fotoğraf: Bu dünyaya başka gezegenlerden enkarne olmuş varlıklara yıldız tohumları denir.Şu anda dünyada bedenli olan yıldız tohumlarından çoğu öyle olduklarının bilincinde değildir. 
Yıldız tohumları indigo ve ışık işçilerinden daha az bedenlidirler dünyada ,nadir bedenlenen yüce bilinçlerdendirler.yıldız tohumlarının çoğu tek bir gezegen enkarnesidirler ve cok azı da birkaç gezegen melezidirler. 

melez yıldız tohumları bu dünyaya uyumlanmakta cok büyük zorluk çekebilirler. en büyük özellikleri;yalnızlığı,denizi ve suyu,mistik ve spirituel konuları sevmeleridir. 

kan grupları genelde 0 negatif ve 0 pozitiftir.dünyada yaşarken diğer insanlardan farklı olduklarını düşünürler ve cok zaman da diğer insanlar gibi olamazlar. 

Dünyadışı yaşama inanırlar.özellikle sirius,andromeda ,orion,arcturus pleiades gezegenlerinden bedenlenirler.küçük yaşlarda paranormal olaylar yaşayabilirler kendilerine ait cok özel ve fantastik ,sıradışı bir iç dünyaları vardır. 

Çoğu bu dünyada sistem kırıcı özelliğe sahiptirler.mesela eğitim sistemine uyumlanamazlar yada köleliğe..bi çoğu doktora gitmeyi sevmez,sıradışıdırlar.içlerinde yaşattıkları farklı bir dünya hep vardır. 

Onları enerjilerinden tanırız .kristal genler ile bedenlendikleri için yıldız tohumu olduklarını anladıklarında genleri de uyumlanmaya başlar ;hazır olduklarında uyanırlar..
Şu anda dünyada bedenli olan yıldız tohumlarından çoğu öyle olduklarının bilincinde değildir.
Yıldız tohumları indigo ve ışık işçilerinden daha az bedenlidirler dünyada ,nadir bedenlenen yüce bilinçlerdendirler.yıldız tohumlarının çoğu tek bir gezegen enkarnesidirler ve cok azı da birkaç gezegen melezidirler.

melez yıldız tohumları bu dünyaya uyumlanmakta cok büyük zorluk çekebilirler. en büyük özellikleri;yalnızlığı,denizi ve suyu,mistik ve spirituel konuları sevmeleridir.

kan grupları genelde 0 negatif ve 0 pozitiftir.dünyada yaşarken diğer insanlardan farklı olduklarını düşünürler ve cok zaman da diğer insanlar gibi olamazlar.

Dünyadışı yaşama inanırlar.özellikle sirius,andromeda ,orion,arcturus pleiades gezegenlerinden bedenlenirler.küçük yaşlarda paranormal olaylar yaşayabilirler kendilerine ait cok özel ve fantastik ,sıradışı bir iç dünyaları vardır.

Çoğu bu dünyada sistem kırıcı özelliğe sahiptirler.mesela eğitim sistemine uyumlanamazlar yada köleliğe..bi çoğu doktora gitmeyi sevmez,sıradışıdırlar.içlerinde yaşattıkları farklı bir dünya hep vardır.

Onları enerjilerinden tanırız .kristal genler ile bedenlendikleri için yıldız tohumu olduklarını anladıklarında genleri de uyumlanmaya başlar ;hazır olduklarında uyanırlar..

 https://www.facebook.com/pleiades.ogretileri?fref=nf

21 Nisan 2014 Pazartesi

KUANTUM SIÇRAMA PORTALI – Kardinal Büyük Haç – 23 – 24 Nisan – Pleiades

quantumleap2
19 Nisan 2014
Dünyanın manyetik alanlarının merkezi yerçekimi vasıtasıyla yayılan enerjinin boyutlararası akışı yürürlükte. Güneş tutulmasının örtüşmesiyle Büyük Kardinal Haçının etkisi bilinç, bilinçaltı ve zaman ve mekanın insan aracının faniliğinde gerekli ve çalkantılı enerjileri kolaylaştıran enerjileri yarattı.
Yaratıcı benliklerinizin bilgisi ve insan türlerinin doğası içinde saklı olan yetenekler vasıtasıyla, hatırlanması zor zamanların yapısal hiyerarşisi içinde inayet, güzellik, sevgi, uyum, huzur, sağlık, birliğin ve benliğin koşulsuz anlayışının ebedi krallığının anahtarı bulunur. 

NİSAN ENERJİLERİ – KEMERLERİNİZİ BAĞLAYIN!

530374_180377308769167_2049197049_n

NİSAN ENERJİLERİ – KEMERLERİNİZİ BAĞLAYIN!

Patricia Cota-Robles
 Nisan 2014
Bu yılın başında Aydınlanmış Hakikat Alemlerindeki Işık Varlıkları tarafından 2014′ün diğerlerine benzemeyen bir yıl olacağı söylendi. Bunun önemsiz bir şey olmadığı görünüyor. Bu yıl tüm Cennet Topluluğunu ve Dünyadaki her erkeğin, kadının ve çocuğun BEN’İM Varlığını kapsayan Güçlü Işık Aktiviteleri gerçekleşti. Bu olaylar İnsanlığı etkiliyor ve Dünyayı Işığa ilerletiyor. Bu olayların sonucu İnayetten düşüşümüzün ters etkilerini tersine çevirmeye yardımcı oldu, buna ayrılık ve dualitenin yanılsamasına düştüğümüzde İnsanlık ve Elemental Krallık arasında yaratılan bölünme de dahildir.

16 Nisan 2014 Çarşamba

Doğumunuzda sizinle birlikteydim, her birinizle


Doğumunuzda sizinle birlikteydim, her birinizle. Siz bu gezegene girmeden önce, melekler yatağınızın etrafında durmadan ve annenize doğumunuzun sevincinde şarkı söylemeden önce, ben oradaydım. Siz gelmeden tam önce, her zaman yaptığım gibi sordum, “Bu gerçekten yapmayı istediğin şey mi? 

Potansiyellere ve İnsan olmanın zorluklarına, hastalıklara ve üzüntülere bak. Gerçekten geri gitmek istiyor musun?” Her zaman yaptığınız gibi bana baktınız ve “Beni oraya gönder. Geri dönüp başladığım şeyi bitirmek için bekleyemem” dediniz.

Şimdi İnsan olduğunuzdan bu yana sahip olduğunuz, bu gezegenin mezuniyete girebileceğinin, daha yüksek titreşebileceğinin ve sizin yalnızca hayal ettiğiniz enerjinin birlikte akmasının parçası olmasının ilk işaretlerinin bazılarına sahipsiniz… ve bunun kenarında oturuyorsunuz.


Ben Kryon’um, insanlığı seviyorum. Bu size bugün verdiğim gerçektir. Kalplerinizde ve zihinlerinizde, olayların böyle olduğu ve doğru olduğu umudunu aşılamak için bu mesajı veriyorum. Belki bugün bazılarınız bu nedenle buraya geldiğinizden farklı ayrılacaksınız. Ve bu özel mesaj farklı bir topluluk için farklı bir formda tekrar verilecek, ama her parçası sevgi dolu ve etkili.
Ben Kryon’um. Ve öyledir.
KRYON

Arkturus Grup Mesajı: Yeni veya daha büyük bir şeyin oluşması, sadece eskiyi bırakmayla gerçekleşir – Marilyn Raffaele

 Fallen Star
Arkadaşlar, bu benim dün sizlere bahsettiğim, eskinin bırakılması gerektiği konusundaki Arkturus Grup Mesajı. Neredeyse yine bu harika mesajın tamamını kalın harflerle yayınlayacaktım. Mor Alev Dostuna çok çabuk yaptığı bu çeviri için çok teşekkürler, ve tabii ki bize her adımda yardım eden Arkturuslular ve onların iletişimini bizler için kelimelere döken Marilyn’e de teşekkür ediyorum. Orijinal mesaja buradan ulaşabilirsiniz.

Arkturus Grubundan Selamlar,

Bizler Işığın, her bireyin Bilinç açılımına uygun oranda arttığını ve İnsanlığın kalplerinden her zamankinden daha fazla saçıldığını, gözlemliyoruz. Aranızda daha önceleri, tanımadığı birine bir gülümseme bile bahşetmeyen ama şimdilerde bunu yaptıkları için kendilerini huzurlu ve mutlu hisseden, kişiler var. Görünüşte basit olan bu eylemler bile, kişisel ve küresel değişimi göstermektedir.

Işığı yansıtma yeteneği, kişinin bilinç durumuna bağlıdır. Dolayısıyla, sizden daha az spiritüel olan bir bireyi, yargılamayın. Herkes, kendi farkındalık seviyesi doğrultusunda bir şeyleri yaşar ve bunu yaptıkça daha fazla gelişir.

13 Nisan 2014 Pazar

BM MİKAİL: ZAMAN ÇİZGİSİ ENERJİLERİ VE PTD ETKİLERİ

10152624_10203585765554735_215725556686614555_n

DÜNYA EKİP DESTEĞİ

ZAMAN ÇİZGİSİ ENERJİLERİ VE PTD ETKİLERİ

BAŞMELEK MİKAİL ~ CELIA FENN kanalıyla

Nisan 2014

Sevgili Işık Ailesi, birçoğunuzun şu sıralardaki enerjilerde zorluklar yaşadığınızı biliyoruz. “Neler oluyor?”… biraz çılgınlaşacağı görünen fiziksel realite ile uğraşırken birçoğunuz bu soruyu soruyorsunuz. 
“Burada ne yapıyorum?” sorduğunuz bir başka soru ve Yeni Realite ve Zaman ve Uzayın yeni Algısı açısından sorularınızı yanıtlayacağız.
2012 Büyük Portalını geçtiğiniz zaman, Zaman ve Uzay ile tamamıyla yeni bir ilişkiye girdiğinizi lütfen anlayın. Birçoğunuz Gökkuşağı Işık Savaşçıları oldunuz ve Zaman ile, Zaman Çizgileri ile ve Zaman Çizgileri arasında Kuantum Sıçrama ile çalışmaya başladınız. Bu derin karışıklık ve endişe hislerini yaratan, Dünyadaki çalışmanızın bu yeni veçhesidir. İnsan Formunda Zaman Algısı ve Yaratımın bu formuna ilk kez teşebbüs ettiniz. Bunun nedeni sizlerin Realitenin yeni bir algısına erişebildiğiniz Işık Bedeninizi ve Çok Boyutlu Varlığınızı aktive etmiş olmanızdır.

12 Nisan 2014 Cumartesi

KRYON: RUH İLETİŞİMİ – Bölüm 1

1901258_668680253178066_1513692337_n
KRYON MESAJI
“Ruh İletişimi – Bölüm I “

Lee Carroll kanalıyla
Bu canlı kanallık San Antonio, Texas’ta verildi
22 Şubat 2014
Selamlar sevgililer, ben Manyetik Hizmetten Kryon’um. Partnerim kenara çekiliyor. Tam şu anda gördüğünüz ve işittiğiniz şeyekanallık adı verilir ve birçokları için bu gizemlidir. Bizim için güzeldir ve bir çoğunuzun Tanrı adını verdiğiniz yaradılışın çok boyutlu kaynağının, insanlık dediğiniz şey ile iletişim kurma şansına sahip olduğu bir yöntemdir. Bu işleme ruh iletişimi diyoruz. Bu İnsan iletişiminden farklı bir işlemdir sevgililer, bu işlemin açıklamasını kapsayacak olan bir seri kanallığa başlamak istiyoruz.
Şunu bir çok kez söyledik: Bu odada bulunanları tanıyoruz ve “bu oda” dinleyenleri ve okuyanları da içeriyor. Sevgililer, bu akşam öğretmek istiyorum, ama önce buradaki aileyi tanımadan değil. Size siz hakkında öğretmek istiyorum. Bu sandalyeden öğreteceğim her şey, partnerimin ön bilgisi olmadan öğretilecek. O neyin geleceğini bilmiyor. Yıllardır gelen şeyin ne olduğunu bilmeden uygulama yaptı. Filtreler olmadan izin vermeyi uyguladı ve en sonunda bu cümleyi açıklayacağım.

9 Nisan 2014 Çarşamba

BM MİKAİL: “MERHAMET MELEKLERİ”

angel-mof-mercy

“MERHAMET MELEKLERİ”

Ronna Herman kanalıyla LM-04-2014
Sevgili üstatlar, bu sarsıcı büyük değişim zamanları sırasında, görünürde tüm dünyada bitmeyen felaketler ve ıstırap gerçekleşirken, sizlere yardımcı olmak ve yolu göstermek için her zaman burada olduğumuzu bilmenizi diliyoruz.İnsan evriminin bu zamanları sırasında en büyük armağanlardan biri melek alemleri ile yakın ilişkinizin bilinçli farkındalığıdır. Daha önce buna bir çok kez değinildi ve açıklandı, ama işlevlerimizin neler olduğunun kısa bir bakışıyla birlikte melek alemlerinin Yaratıcının büyük planına nasıl uyduğu ile ilgili hafızanızı bir kez daha tazelememe izin verin.
İnsanlığın bu büyük uyanış zamanları sırasında, Yüksek Benliğinizin bir çok niteliklerini ve yeteneklerini bütünleştirme sürecinde olanlarınız ve Kutsal Zihninizin bilgeliğinin deposuna erişmiş olanlarınız çok boyutlu gerçeklik dünyanızda evrensel yasaların nasıl işlediği anlayışını kazanmaya başlıyorsunuz. Size bir çok kez “dinin/ruhsallığın sınırlı duygusal kavramlarından çıkıp” evrimleşmeniz ve ruhsallığın kutsal bilimi ve evrensel yasalarını öğrenmeye ve bunlara uymaya başlamanız gerektiğini söyledik.

BM CEBRAİL: YENİ YAŞAMA NİSAN’IN YÜRÜYEN MERDİVENİ

cosmic-escalator

YENİ YAŞAMA NİSAN’IN YÜRÜYEN MERDİVENİ  

5 Nisan 2014
Başmelek Cebrail’den Mesajlar
Jiroskobunuzu Almak
Sevgililer,
Nisan’a girmek titreşimli, hızlı, yüksek güçlü Yürüyen Kozmik bir Merdivene adım atmaya benziyor. Bu, Dünya’da uyanmakta olan yeni yaşamın genişlemiş farkındalığına taşınmanıza izin verme istekliliği ile çok meşgul zihinsel ve fiziksel aktivitenin salıverilmesini gerektirir. Direnmeniz ve merdivenlerden aşağıya inmeye çalışmanıza ya da koşarak daha hızlı çıkmaya çalışmanıza bakmaksızın, merdivenin hızı ve hareketi değişmez ve siz yalnızca içsel varlığınızda stres yaratmış olursunuz.
Yeni Yaşamın bu Merdiveninin akışına teslim olun, ayın sonunda merdivenden ineceğiniz zaman deneyimlemeyi istediğiniz şey hakkında çok net olun. Bunun neye benzeyeceğini bilmiyor olabilirsiniz, ama hissetmeyi istediğiniz deneyimin derin bir şekilde biliyorsunuz, çünkü niyetleriniz çok net. İçinizdeki Esenliğin o derin gücü, her ana getirebildiğiniz Sakin Kesinlik duygusu, sizi Fırsatlarınıza Uyanık ve Tetikte bırakan genişlemiş perspektif; hayatınızı doldurmayı arzu ettiğiniz bilincin tüm  nitelikleri, sizler Nisan’ın sunduğu Kozmik Merdivene binerken, bunlar taşımanız gereken frekanslardır.

7 Nisan 2014 Pazartesi

…ve geriye halletmediğiniz hiçbir şey bırakmadığınızdan emin olacaksınız- Michael ve Yüksek Benlikler Konseyleri

 tree girl
Arkadaşlar, bu mesajı yine Mor Alev Dostu çevirdi. Orijinal İngilizcesini bu bağlantıda bulabilirsiniz. Bu mesajda benim çok tekrarladığım bir konudan bahsediliyor: Topraklama. Lütfen bu çalkantılı günlerde topraklama gibi çok basit bir yöntemle çok rahatlayabileceğinizi unutmayın arkadaşlar. Ayrıca, Mor Alev Dostu’nun bize bir mesajı da var, kendisine çok teşekkürler.

Sevgili Mor Alev Blog Dostları,

Haftalardır, sürekli Enerji ağırlıklı konulardan bahsediliyor. Aynı şeyleri tekrar tekrar okumaktan belki biraz sıkılmış olabilirsiniz. Ancak her gün bu konulara uyanan yeni kişilerin olduğunu ve onların da bu kavramları iyice benimsemeleri gerektiğini düşünürsek, bu bilgilerin boşuna tekrarlanmadığını anlamış oluruz. Benim şahsi kanaatime göre bu bilgiler, farklı kanallardan gelmesine rağmen, birbirleriyle tamamen örtüşerek doğruluğu ispatlanıyor. Ve o İlahi kanallar bize bunları, kendimizi geliştirelim diye, bıkmadan usanmadan tekrarlıyorlar. Bizler de bıkmadan bize önerildiği gibi Işığımızı, Sevgimizi bolca yayarak, kendimizin ve özellikle ülkemizin Frekansını yükseltelim. Yunus Emre’nin dediği gibi; “Gelin Birlik olalım”

6 Nisan 2014 Pazar

Melek Rehberliği

 
Yeniye Yer Açmadan Önce İlk Olarak Eskinin Gitmesine İzin Vermelisiniz. Taryn Crimi tarafından kanallık edilmiştir. 1 Nisan 2014
 
Bugün dikkatinizi gitmesine izin verme sürecine odaklamak istiyoruz. Her biriniz çok büyük bir salıverme, temizlik ve gitmesine izin verme zamanından geçtiniz. Bu birçok yöntemle deneyimlenmiş olabilir, birçoğunuz bunu fiziksel arınmalarla tezahür ettirdiniz, diğerleri ise mülklerinin, kariyerlerinin, evlerinin veya sevdikleri birinin kaybıyla tezahür ettirdi. Birçoğunuz için Mart ayı oldukça zor geçti ancak görünenden çok daha fazlasını başardınız ve biz bugün konuşmayı bu konu üzerinde devam ettirmek istiyoruz.
Hepiniz bu büyük arınmayı fiziksel semptomlarla tezahür ettirmediniz ancak bunun oldukça fazla sayıda olduğunu söyleyebiliriz ve size sebebini açıklayalım. Mart ayı çoğunlukla güçlü temizlenmeleri, arınmaları ve salıvermeleri destekler ve bu Mart da farklı olmadı. Siz bunu fiziksel bir şekilde bedeniniz aracılığıyla tezahür ettirmiş olabilirsiniz veya size daha fazla hizmet etmeyen mülklerinizi, insanları, evcil hayvanları ve hatta bolluğu salıvermeye de çekilmiş olabilirsiniz.

4 Nisan 2014 Cuma

PLEİADESLİLERDEN MESAJ

1558402_816114625082840_452925236_n
Christine Day kanalıyla
2 Nisan 2014
Sevgililer sizi selamlıyoruz.
Hayatınızda başka ne oluyorsa olsun güneşin her sabah doğacağını bilerek, gündoğumunu izleyin. Güneşin parlaklığı yeni boyutsal demirleme vasıtasıyla gezegeninize doğurulan yeniden dirilme enerjisi taşır. Bu yeniden dirilme enerjisi hücrelerinizi aktive eder, kutsal benliğiniz içinde yeniden bağlantılara ilerlemenizi mümkün kılar.
Dünya planınızda bu güçlü zamanda açılacağınız, kabulleneceğiniz çok şey vardır. Boyutsal demirleme hızlanıyor ve bu dünyanın dönüş noktası içinde bir kez daha kuvvetli bir manyetik değişim yaratıyor.
Gerçekleşmekte olan bu güçlü manyetik değişim 3 ncü boyut dramasını büyütüyor ve aynı zamanda 4 ncü ve 5 nci boyut enerjisinin doğumunu hızlandırıyor. Bu aşina olan her şeyin azalması deneyimini yaratıyor. Sanki bu zamanda dünya planında sizi bilinmeyen, tanıdık olmayan bir yerde tutan bu uç noktadaki enerjiler ile kolayca ilerleyemiyor gibisiniz.
Bu çok zorlayıcı zaman ile başa çıkmakta basit bir çözüm var. Sadece kalp merkezinizde kalın ve “bırakın”. Kendi kalp yerinizdeki evrime ilerlemenizin, kutsal kalbin yeni bir yolunu seçmenizin ve sadece Olmanızın zamanı.
Bu zamanda an içinde kendi kalbinize adanmaktan ve güneşin her sabah doğduğunu hatırlamaktan başka yapılacak bir şey yoktur. Bir şeylerin gerçekleşmesine çalışan, bir sonucu zorlayan, bilmek isteyen, anlamak isteyen ego zihnini görmezden gelin… Ego zihin küçük bir çocuk gibi mızmızlanır.
Bu enerjinin yoğunluğunun sonraki aylarda artmaya devam edeceğini bilin, bu nedenle kutsal kalbinizde bu yeniden bağlantıları yapmak ve bu zaman sırasında merkezlenmiş kalabilmek için şimdi kutsal bağlantılarınızı yeniden oluşturmak önemlidir.
Kutsal kalbinize uyumlanırken, gerçekleşecek olan bir uyanışı kullanabileceksiniz, buna “büyük geçiş” adı verilir. Bu büyük geçiş gezegeninizde perdelerin kalkma serileridir, bu kalkan perdeler kalbe bilinçli olarak uyumlananlarınıza Hakikati ifşa eder.
Bu perdelerin arkasında, bir sahnedeki perde gibi ‘rüyadan uyanışın’ enerjileri vardır, gerçek ifşa edilir ve siz hatırlamaya başlarsınız.
Bu ‘rüyayı” hayatlar boyu yaşamaktaydınız. Şimdi hatırlamanızın zamanı.
Kutsamalar
Pleiadesliler
(Çeviri: Saffet Güler)

3 Nisan 2014 Perşembe

HAYAT AĞACI HATHORLAR

1511898_607888562633922_1175014175_n


HAYAT AĞACI
26 Mart 2014
Bizim perspektifimizden siz Hayat Ağacısınız ve Yaşayan Gizemsiniz. Bunun nedeni sizin süptil enerji bedeninizin kozmosun diğer boyutlarından ruhsal ışık alan binlerce minik enerji kanallarına sahip olmasıdır.
Bu kanallar ağacın dallarına benzer, bu nedenle size ve bu meditasyona Hayat Ağacı olarak atıfta bulunuyoruz.
Yogileriniz ve yoginileriniz bu süptil enerji kanallarını nadiler olarak tanımladılar. Ve bu meditasyonda varoluşun yüksek titreşim hallerine girmenizin yolunu kolaylaştırmak için ruhsal ışık akıtma amacıyla tüm nadiler sisteminizi aktive ediyor olacaksınız.
Zamanın hızlanması ve şu andaki Kaotik Düğümüzün tırmanmasından dolayı, birçoğunuz fiziksel, duygusal, kişiler arası ve boyutlar arası zorluklar deneyimliyorsunuz. Bedeniniz olan – Ağacın dallarına yüksek ruhsal ışık akıtarak, yükselen titreşim frekanslarından büyük ölçüde faydalanırsınız. Ve bilincin yüksek hallerine geçişiniz çok daha nazik olur.

2 Nisan 2014 Çarşamba

Arkturus Grup Mesajı: St. Germain tarafından öğretildiği gibi, Mor Alev’den yararlanın. Zira bu, Dönüşümün Titreşim Enerjisidir. – Marilyn Raffaele

 violet tree
Sevgili okuyucularım, Arkturuslular ve Marilyn Raffaele’den bu sefer enerjinin ne olduğu ve nasıl kullanılacağı konusunda bir mesaj geliyor. Arkturuslular daha önce de Mor Alev enerjisinin öneminden bahsetmişlerdi, bugün de Mor Alev’in dönüştürücü gücünü tavsiye ediyorlar. Mor Alev Dostuna çeviri için binlerce teşekkürler. Orijinal mesaja buradan ulaşabilirsiniz.

Selamlar Sevgililer,

Çoğunuzun, “Daha önce bunu neden böyle düşünmedim?” diyerek, hayatınızda meydana gelen değişikliği kabul etmeye ve anlamaya başladığınızı, görüyoruz. İnsanlar, evrimleşmenin önemli bir parçası olan, değişim korkusunu üstlerinden atıyorlar. Evrimleşme de zaten bu şekilde oluşur. Yeni bir şeyleri denemekten, asla çekinmeyin. Şayet başarılı olmadıysanız bile, hiç önemli değil. Gök kubbe başınıza yıkılmaz. Her düzeyde yeni fikirlere ve değişime açık olmayı öğrenen bir birey, aynı zamanda o düzeylerdeki kapıların kendisine açılmasını da sağlar.

1 Nisan 2014 Salı

BAŞMELEK GABRİEL - MART AYI MESAJLARI

 
Başmelek Gabriel Günlük Mesajı - 01.03.2014 Pazar
Başarıdan korkar mısınız? Eğer başarılı olursanız insanların sizin hakkınızda konuşacaklarını mı düşünürsünüz? Sizden çok şey isteyeceklerini? Kıskanacaklarını? Size farklı davranacaklarını? Daha fazla sizi sevmeyeceklerini? Sevgili Bireyler, birçoğunuz bunun gibi şeyler hakkında endişe ediyor. Peki başarının gerçekten ne olduğu konusundaki fikriniz değişse? Başarı basitçe söylemek gerekirse sizin kendi yaşam ifadenize sadık olmanız, gerçeğinizi yaşayarak kendinizi onurlandırmanız, tutkularınız, sevinçlerinizdir. Şimdi bu o kadar da korkunç gelmiyor değil mi? ~ Başmelek Gabriel
Çev: Pınar Gelişir