28 Haziran 2014 Cumartesi

Sheldan Nidle - May 27, 2014

 
3 Ix, 5 Pax, 10 Caban

Selamat Jalwa! (Daima neşe içinde olun!) Şimdi kürenizin her yerinde bir dizi büyük olaylar meydana gelmektedir! Bu olaylar size özgürlüğü, kurtuluşu ve yeni yönetimi getirecek olan bazı önemli projelerin başlangıcına işaret eder. Bağlantı personelimiz Dünyalı müttefiklerimizi kapsayan çeşitli grupların karanlık kabalın ve onun destekçilerinin gücünü ortadan kaldırmakta olduklarını rapor ediyor. Bu projelerde yer almak ülkelere göre bir genel hukuk ağına ve bu ağı kürenizin her yerinde yeni yönetimi şekillendirecek bir araca bağlayan projelere kadar genişletmiştir.  Bolluk projeleri de NESARA’yı ilan etmenin bir temeli olacak olan dağıtım sistemlerini hazırlamaktadır. Bu olaylar yüzeye çıkmaya hazırlandıkça, biz de hemen her gün kimyasal spreylerin meydana geldiği uluslararası bir komployu durdurmaya hazırlanmaktayız. Agarthalı bağlantı personelimiz de niyetleri kitlesel tutuklamaların durdurulması olan karanlık kabalın liderlik gruplarını bilgilendirmekle meşguldürler.

25 Haziran 2014 Çarşamba

Meydana Gelen Değişikliklerden Dolayı, Şimdiki Süreç Gelip Geçiciyken, En Güzel Dönem Gelmek Üzere… – Mike Quinsey aracılığıyla SaLuSa

 Summer night by AkagenoSaru
Mor Alev Dostuna bu çeviri için çok teşekkürler. Orijinal mesaja buradan ulaşabilirsiniz.

Sizleri tekrar selamlıyorum. Gitgide daha fazla kişinin titreşimlerini arttırmak üzere uyandığını, fark ediyorum. Bu titreşimler sizleri yavaş yavaş, Foton Kuşağı’nın derinliklerinde oluşan yeni seviyelere yönlendiriyor.

Bunun sonucu olarak, etrafınızda neler olup bittiğini, yükselen duyularla deneyimliyorsunuz. Ve sizin de içinde var olduğunuz Birliği, anlamaya başlıyorsunuz. Kendinizi yalnız ve bütünden ayrıymış gibi hissettiğiniz zamanlar geride kaldı. Artık, bu yükseltici enerjileri hissedebilir ve değerlendirebilirsiniz.

Ayrıca, bilinç seviyeleriniz genişliyor. Ve bununla birlikte, varoluşun yüksek düzeylerini daha fazla anlayabiliyorsunuz. Yüksek titreşimlerin sizleri yukarı kaldırması sayesinde, yükseliyorsunuz. Ancak daha yavaş ilerlemiş olan Ruhlar, bu duruma ayak uydurmakta zorlanıyorlar. Böylece, bir yol ayrımı ortaya çıkıyor. Daha önce de söylediğimiz gibi, yine de bu Ruhlar evrimleşme işlemlerine devam edebilmeleri için, uygun seviyelere konumlanacaklar.

KRYON: RUH YOLCULUĞU – BÖLÜM 1

adimirkush_Butterly

“Ruh Yolculuğu, Bölüm 1 “

Lee Carroll kanalıyla

Bu canlı kanallık Aukland, Yeni Zelanda’da verildi
22 Mart 2014
Selamlar sevgililer, ben Manyetik Hizmetten Kryon’um. Aşağıdaki mesaj tam olarak partnerimin olacağını düşündüğü şeydir. Partnerim [Lee] ile kullandığım, onun kabul ettiği bir protokol vardır: O, bir yerde ilk kez “işittiği”, ama başka bir yerde aktaracağı bir mesajı zenginleştirme fırsatına sahip. Oysa ki, bir kanallığı tekrarlamaya bile tereddüt edebilirdi, bunun uygun olduğunu “biliyorsa” ona daha yatkın olur. Geçen hafta, bir kanallık sırasında kaydediciyi durdurduk. Görünürde 3B sebep veya teknik sorun olmadan bu gerçekleştiği zaman, bu, kaydedilebilmesi ve yazıya aktarılabilmesi için oturup aynı mesaja tekrar kanallık yapması için onun “işaretidir”.  Yapı aynıdır ve laf kalabalığı çok benzerdir, ama bilgi zenginleştirilmiştir.
Sevgili İnsan Varlıklar, her şeyi tekilleştirmek istiyorsunuz. Boyutsallığınızda anlaşılan her şeyi alıp onu Tanrı’ya yerleştirmeye eğiliminiz var. Bunu yapmanız şaşırtıcı değil ve burada yargılama yok, çünkü rehberiniz olarak kullanmak zorunda olduğunuz tek şey bu. Gerçekliğiniz gerçekliğinizdir ve bu nedenle, bunu Tanrı’ya yerleştirirsiniz. Bildiğiniz şey bu. Ama şimdi gerçekte hiç de İnsan olmayan İnsan ruhu adını verdiğiniz şey hakkında size bu açıklamayı tekrar vermek bana kalmış.

İSİS’İN DÖNÜŞÜ – SİZİ NASIL ETKİLEYECEK VE ONU NEREDE BULABİLİRSİNİZ

isishasreturned
21 Haziran’da dünya gezegeninde büyüleyici bir olay gerçekleşti. Çark harekete geçirildi ve sonunda nefes alabileceğiz. 21 Haziran’da hepimizin uzun süredir beklemekte olduğu Tanrıça geri döndü! İsis, İnanna, İştar, bir çok farklı isimle biliniyor. Şimdiye dek dünyaya ayak basmış olan en güçlü tanrıçalardan biri. Sonunda geldi!
21 Haziran’da bir deneyime çekildim, melekler bir kez daha borazanlarını kaldırdı ve tüm dünyada her tarafa yayılan güzel müzik başladı. Tüm bu kargaşanın ne ile ilgili olduğunu ilk önce anlamadın ve sonra onu gördüm! İhtişamlı, çarpıcıydı, hep değişiyordu. Temsil ettiği şeyi göstermek için bir imgeden diğerine değişmeye devam eden bir çok fasetlerinden dolayı, ona bakmak bazen sinir bozucuydu. Bir çok insan onun sadece sevgi tanrıçası olmadığını bilir, aynı zamanda savaş, bereket, doğurganlık, tutku tanrıçasıdır ve daha fazlasıdır. İnanılmaz dinginliğe ve “şimdi her şey iyi olacak” düşüncesine kapıldığımı gördüm.

23 Haziran 2014 Pazartesi

BM CEBRAİL: KALBİN YILDIZ KAPISINI AÇMAK

stargate-of-the-heart
5 Haziran 2014
Başmelek Cebrail’den Mesajlar
Sevgililer,
İlahi Olanın güçlenmiş varlığı içinde, göksel olaylar ile birlikte yeni portallar açılıyor. Bu tür bir olay 21 Haziran’da gerçekleşiyor, Gündönümü portalı Kalbin Yıldız Kapısını açıyor. Bu 2014 Gündönümü Yıldız Kapısı, Dünyaya İnayetin ve öğretilerin yeni seviyesini getirmek için Başmelekler ile birlikte Yükselmiş Üstatların akademisine bağlantı kuruyor.
Kadim tohumların içinde Nisan ayındaki Işık aktivitesinin gücüyle başlatılan uyanış kodları var. Bunlar Mayıs’ta Dünya Ananın kalbine demirlendi ve bu Gündönümünde yeni bir derinlik ve farkındalık uyandırılacak. Bu aktivasyon insan varlığını Dünya ile birlikte tüm insanlığın uyanışına rehberlik eden Yükselmiş Üstatlar ve Başmeleklere bağlayan dikey hizalanmadadır. Mevcut olan güç, benzeri görülmemiş Kaynak enerjiye bağlantıyı temsil eder.

21 Haziran 2014 Cumartesi

Baş Melek Michael (Mikail) den Yaz Gündönümü Mesajı: Bu Zamanın Değişimleri – Natalie Glasson

 Lavaggi - Global Guardians
Çeviriyi yapan Mor Alev Dostu ve mesajı ileten Natalie Glasson’a çok teşekkürler. Bu mesajda Michael bugün ve önümüzdeki günler için harika öneriler veriyor. Gündönümü enerjileri birkaç gün daha bizimle ve getirdiği değişim ise asla kaybolmayacak. Bu önerileri her zaman kullanabilirsiniz. Aşağıda Michael’ın “Tanrıça” dediği enerji “Kutsal Anne” dir.  Mesajın orijinal İngilizcesine buradan ulaşabilirsiniz.

Sevgi’ye uyanış hareketi ve Yaratan’dan değerli ve İlahi bilgelik getirerek, Dünya’yı ve insanlığı etkinleştirmek ve ilham vermek amacıyla Tanrıçanın (Tanrı’nın dişil parçası-Kutsal Anne) yükselişiyle birlikte, sayısız enerjik anahtarlar ve kodlar, kabul edilmesi ve anlaşılması için ortaya çıkarıldı.

20 Haziran 2014 Cuma

Baş Melek Zadkiel’den 21 Haziran Yaz Gündönümü Mesajı ve Duası- Fran Zepeda

 the sun
Arkadaşlar, Bu mesajdan geçen gün yayınladığım diğer 21 Haziran Gündönümü yazısında bahsetmiştim. Zadkiel bu blogun hamilerinden biri ve sizler için biraz sessiz de olsa benim için çok çok özel bir melek. O affetmenin, değişimin ve dönüşümün meleği ve Mor Alev enerjisinin de emanet edildiği  Baş Melektir. Bu yazıda bize yarınki Yaz Gündönümü için güzel bir dua da vermiş, onu yarın sabah kullanabilirsiniz.

Çeviriyi yapan Mor Alev Dostu ve mesajı ileten Fran Zepeda’ya çok teşekkürler. Ve rehberim, dostum, kardeşim, yardımcım, koruyucum, sonsuz sabrıyla bize affetmenin ve dönüşümün gücünü öğreten Zadkiel’e de ayrıca çok teşekkürler. Mesajın orijinal İngilizcesine buradan ulaşabilirsiniz.

21 Haziran Yaz Gündönümü Mesajı – Fran Zepeda aracılığıyla Meryem Ana, Mary Magdalene ve Yeshua

 Stonehenge Solstice Sunset by Pete Glastonbury
Sevgili Dostlarım, Meryem Ana, Kutsal Anne’nin yeryüzüne inmiş olan parçalarından biridir ve bu mesajı doğrudan Kutsal Anne tarafından iletilmiş gibi okuyabilirsiniz. Bildiğiniz gibi Mary Magdalene ve Yeshua (İsa) ise birer yükselmiş ustadır.  Çeviriyi yapan Mor Alev Dostu, Fran Zepeda, Meryem Ana, Mary Magdelene ve Yeshua’ya binlerce teşekkürler. Mesajın orijinal İngilizcesine buradan ulaşabilirsiniz.

Bu mesajın içeriğine gelince; 21 Haziran enerjisini çok güzel anlatmış, benim eklemek istediklerimse şöyle:

Yavaş yavaş gelen mesajlar birbirini tamamlıyor. Geçen Cuma akşamı Dolunay meditasyonunda aldığımız bilgilerden burada iki sefer bahsettim. Bizim almış olduğumuz bilgiyi güçlendiren ve biraz daha açıklayan yazılar bu hafta içi ortalıkta belirmeye başladı. Fran Zepeda aracılığıyla Baş Melek Zadkiel, Natalie Glasson aracığıyla Baş Melek Michael (Mikail), Anna Merkaba aracılığıyla Metatron bu destekleyici bilgilerin gönderildiği iletilerden sadece birkaçı.

17 Haziran 2014 Salı

Baş Melek Zadkiel ve Lady Ametist: Sizler, Güçlü Bir Enerji Merkezisiniz…

 birds kisses heart
Arkadaşlar, bu yumuşak ve bizi sevgi ve rahatlamaya yönlendiren mesaj Mor Alev enerjisinin Baş Meleği Zadkiel ve yine o ışın boyunda hizmet veren Yükselmiş Usta Lady Ametist’ten geliyor. Belki de başlığını “Sevgi ve huzur enerjisini toplamak ve dağıtmak” olarak değiştirmeliydim ama orijinal başlığı da bize çok şey söylüyor. Bu mesajı çeviren Mor Alev Dostuna ve kanallık yapan Linda Robinson’a çok teşekkürler.

Selamlar Sevgililer,

Ben, Başmelek Zadkiel ve Dönüşüm ve Oluşumun Yedinci Işınından Kutsal Lady Ametist ile birlikte, sizleri Sevgi ve Işıkla selamlıyoruz.

Bugün, benliğinizdeki güçlü enerji merkezi hakkında ve buradaki enerjileri, Bütünün en yüksek hayrına nasıl kullanabileceğiniz konusunda konuşmak istiyoruz.

11 Haziran 2014 Çarşamba

Baş Melek Gabriel (Cebrail): Kolay Elde Edilen, Bolluk Ve Bereket Dolu, Rahat Bir Yaşam! Bu Kulağınıza Hoş Gelmiyor mu?

 Phoenix force gold
Arkadaşlar, bu mesajı geçen hafta bir gece okurken başıma daha önce gelmeyen bir şey geldi. Daha yazının ortalarındayken aynı zamanda parayla olan kişisel ilişkimi aklımdan geçiriyordum ve birden bire Baş Melekler Michael, Zadkiel ve Gabriel’in varlığını hissettim. Normalde onları ben çağırırım ama onlar daha ben yazıyı bitiremeden ve bu yazıdaki meditasyon önerisine bile gelmeden çok önemli bir mesaj vermek ve parayla olan ilişkimizdeki engelleri kaldırmak için aşağıdakine ek kısa meditasyon çalışması iletmek istiyorlardı. Tamamen para, para kazanmak ve para biriktirirken sağlıklı harcamakla ilgili olan bu kısa meditasyonu yarın yayınlayacağım. 

Bugün lütfen Gabriel’den gelen bu muhteşem mesajı sindirin, bu yazıdaki meditasyonu da kalın harflerle yayınlıyorum. Mesajın çevirisi her zamanki gibi Mor Alev Dostuna ait. Mor Alev Dostu, Shelley Young ve Gabriel’e kucak dolusu teşekkürler! Orijinal İngilizcesini okumak isterseniz buraya tıklayın.

ZAMAN YOLCULUĞU 102 : ZAMAN ÇİZGİLERİNDE SEYİR ETMEK

1-TimeshipEarth

Celia Fenn

Zaman Gemisi Dünya’da yaşam son bir kaç haftadır önemli biçimde gergin ve yoğun oldu. Şaşırtıcı şekilde, Güneş aktivitesi göreli olarak az idi, bu nedenle bu yoğunluğun başka bir kaynaktan geldiğini söyleyebiliriz. Bu kaynak bizim Zaman ile ve Zaman Gemisi Dünyadaki “mürettebat” olarak işimiz ile yeni ilişkimizdir. Son bir kaç haftada Zaman çatışmanın ana kaynağı oldu, çünkü Dünyanın Kollektif Bilinci bunun Zaman Çizgisi manipülasyonu ile zamanda geriye gitme “tersine tasarlanmış” mı olacağına, yoksa bizi İlahi Plana ve İlahi Yaratıcı zekaya uyumlayan Bilinç Evriminin Yüksek Spiraline mi ilerleyeceğimize karar verir.

8 Haziran 2014 Pazar

SİZİN VE DÜNYANIZIN GERÇEĞİ NEDİR - (YAZININ TAMAMI) BORD SİRİUS - ATON

 
İki gezegen olduğunu hayal edin. Örnek olarak birisi – Dünya 1 ve diğeri de Dünya-2 olsun. Bu gezegenler bir biri doğrultusunda paraleldir. Her iki Dünyada da bizim istasyonlarımız var – 

POLARİS ve SOLARİS. Her iki gezegen birbiri ile sonsuzluk işareti şeklinde zamanın gökkuşağı ışını ile bağlı. Gökkuşağı Işını canlı Gökkuşağı Kinlerinden oluşmakta bunlar da insanlık evrimi için anahtardır. Bu sonsuzluk köprüsünün enerjisi her iki gezegenin de manyetik kristalin çekirdeklerinden akmakta. Bu iki gezegen kopmayacak şekilde birbiri ile bağlı. Onlar aslında sizin de içsel olarak tanıdığınız birlik Altın Dünyadır, Gökkuşağı Bedeni ve Güneş Bedeni. Ancak düalitede Dünya ikiye ayrılmaktadır. Bu istasyonlarda en önemli görevlerimizden biri her iki gezegenin insanlığının evrimini İzlemek ve sürekli dengelemek, onların Zamanının Işınının merkezinden akan dengeyi sürekli desteklemek . Anlıyor musun, mesele şu ki her iki gezegende de ayni insanlık mevcut. Anacak gezegenlerden birisi zaman içerisinde diğerinden geri kalmaktadır çünkü zamanın içinde sizler atomik baza bölünerek var olmaktasınız , siz dengedesiniz. 

5 Haziran 2014 Perşembe

BAŞMELEK MİKAİL: YERKÜRENİN TOHUM ATOM KAYIT – TUTUCU KRİSTALLERİNE ERİŞMEK

crystal-cave-1
BAŞMELEK MİKAİL’den MESAJLAR * LM-6-2014
 RONNA HERMAN KANALIYLA
 YERKÜRENİN TOHUM ATOM KAYIT – TUTUCU KRİSTALLERİNE ERİŞMEK  
Sevgili üstatlar, zihin gözünüzde nasıl algılarsanız algılayın, Dünyayı büyük bir Işık gemisinden görmekte olduğunuzu ve biz melek Kuvvetlerinin ve Baba/Anne Tanrımızı temsil eden çoklu evrensel Işık Varlıklarının birlikte insanlığın Dünyada ikameti için hazırlanmada harikulade İlahi sistemin enerjisel titreşim kalıplarını getirdiğimizi tasavvur edin. Hazırlığın karmaşık aşamaları sırasında, büyük duyarlı kristaller Yerkürenin derinlerine, gezegendeki stratejik yerlere yerleştirildi. Her bir devasa kristalin bir bölümü, kozmosa enerji ve bilgi yayan bir gözcü olarak, aynı zamanda Baba/Anne Tanrımızdan gelen İlahi Işık, Bilgelik ve Gücün alıcısı olarak Yerkürenin yüzeyinden yükseldi. Zamanın bir çok çağları boyunca, dağ silsilelerinin göklere yükseldiği, kara kitlelerinin suların altına battığı ve kıtaların yer değiştirdiği ve şekil değiştirdiği Yerküre değişimleri gerçekleşirken, o harika kristallerin çoğu paramparça oldu ve Yerkürenin ve suların derinlerine gömüldü. Ancak, bir çoğu suların derinliklerinde, büyük mağaralarda sağlam kaldı ve bir çoğu sadece ince bir toprak veya bitki örtüsüyle saklanmış toprak yüzeyine yakın yatıyor, onları keşfetmenizi ve güçlü armağanlarını ve kadim anılarını öne çıkarmanızı bekliyor. 

4 Haziran 2014 Çarşamba

PLEİADESLİLERDEN MESAJ

 2177
Christine Day kanalıyla
Sevgililer
Sizleri selamlıyoruz ve dünya planınızdaki bu çok önemli zamanda size tanık oluyoruz. ‘Büyük geçişin’ arifesinde, sizlere kutsal güneş enerjisinin gezegene sonraki uyanış adımınızda destek olarak geldiğinin haberlerini getiriyoruz. Bu güçlü enerjisel ışık ışınları enerji alanınızda ilerler ve fiziksel bedeninizdeki hücreleriniz tarafından emilir, ‘perdeler kalkmaya başlarken’ gerçekleşecek olan genişlemiş boyutsal geçişlere yeniden uyumlanmaya hazırlanır.

İNSANLAR ÜZERİNDE JEOMANYETIK ETKİLERİN YENİ KANITI

 magnetic-storms-and-stroke_m
Yeni bir çalışmaya göre, daha fazla insan jeomanyetik fırtınanın olduğu günlerde felç geçiriyor – solar rüzgarlar veya koronal kütlesel püskürmeler Dünyanın manyetik alanını altüst ettiği ve Güneşten gelen güçlü manyetik kuvvetleri fırlattığı zamanlarda.  
Yeni Zelanda’da Auckland Teknoloji Üniversitesinden bilim insanları 1981 ve 2004 arasında yapılmış olan büyük felç araştırmalarından alınan verileri analiz ettiler. Kollektif olarak, araştırmalar Avrupa, Avustralya ve Yeni Zelanda’dan 11,000 den fazla insanı kapsıyordu. Bilim insanları felç oranı ile ABD Ulusal Okyanus ve Atmosferik Yönetiminden (NOAA) alınan jeomanyetik aktivite arasındaki korelasyonu araştırdılar.

ANDROMEDA KONSEYİNDEN MESAJ

andromeda-council-copy
Anna Merkaba kanalıyla
3 Haziran 2014
Andromeda konseyi sizleri Equitarian gemisinde karşılıyor. Aslında şu anda dünya gezegeninde oyunda olan yaşam gücünün yaşam veren enerjileri yeraltı kültürlerinin doğudan batıya, kuzeyden güneye yükselmesine neden oldu. Ve bu nedenle, insan kültürünün ve genomunun şu sıralardaki gidişatının tartışmasına başlarken, kollektif olarak insanlık olarak bilinen insan aracında şu anda olmakta olan bilgileri canlandırmaya başlayalım.
Esas itibarıyla, şeylerin insan anlayışında var olan her şey, onların atomaltı parçacıklarının ve yapısının özündedir.
Şu sıralarda yerkürenin çekirdeğinden toplanmakta olan ve değiş tokuş edilen enerjiler, dünyalıların şu andaki realitesinde gerçekleşmiş olan şeylerden kaçınmak için tarihten öğrenmek, nedenleri incelemek ve belirlemek için gelecek nesiller için yeniden üretiliyor ve saklanıyor.

3 Haziran 2014 Salı

Metatron Yanıtlıyor: Rehberler, Melekler ve Işık Ailemizle Nasıl Bağlantı Kurabiliriz?

 Salar De Uyuni, Bolivia
Sevgili Okuyucularım, Méline Lafont benim iyi bir dostum ve çok iyi bir kanaldır. Onun ilettiği mesajlardan bazılarını daha önce bu platformda yayınlamıştım. Aşağıda bana pek çoğunuzun sorduğu bir soruyu Baş Melek Metatron aracılığıyla yanıtlıyor ve mutlulukla ekliyorum ki her zaman ama her zaman defalarca tekrarladığım bir şeyi de onaylıyor: Önce kendinizi sevin ve kendinize güvenin! Sevgili Mor Alev Dostuna bu çeviri için, Méline ve Metatron’a ise bu mesajı bize getirdikleri için çok teşekkürler. Orijinal İngilizcesi için buraya tıklayın.

Méline Portia Lafont’un özel notu:

Bu mesaj, Rehberlerinizle bağlantı kurma konusuyla ilgili olarak, Baş Melek Metatron’un mesajıdır.

Aslında bu mesaj, değerli bir Işık kardeşimizin seans sırasında bana yöneltmiş olduğu – “sevgili Işık ailemizi  “net” bir şekilde nasıl görebiliriz ve onlarla nasıl bağlantı kurabiliriz”- sorusuna istinaden, verilmiş bir cevaptır.

2 Haziran 2014 Pazartesi

Pleiadesliler: Gerçek Benliğinizin Fitilini Yeniden Ateşledik…

 cosmic dna
Bu mesaj Mor Alev Dostu tarafından çevrilmiştir. Orijinal İngilizcesine buradan ulaşabilirsiniz. Pleiadesliere, Ariah Velasquez’e ve elbette Mor Alev Dostuna çok teşekkürler.

Bugün sizlerle, kozmik ruhsal deneyim yaşayan bir insan olarak, hayatınızı sürdürmenizin önemini konuşmak için geldik. Biz sizleri hep seviyorduk ve Gaia için yapmanız gereken işlerinizi tamamlamak için enkarne olduğunuz yaşamlar boyunca, hep sizin yanınızdaydık.

Ama artık kozmik bilincinizi, Varlığınızın doğal bir parçası olarak özümsemeniz, her zamankinden daha önemli. Bizleri, kendi haricinizdeki Varlıklar gibi görmeyin. Sadece, Kaynakla olan o muhteşem bağlantının yansımaları olarak görün. Hepimiz, kendi şeklimizde kalarak fiilen birlikte yan yana yaşayabileceğimiz zamanların gelmesini bekliyoruz.