30 Ağustos 2014 Cumartesi

Çok Boyutlu Lider Olmak- Suzanne Lie aracılığıyla Arkturuslular

 the arcturians
Arkadaşlar, bazı okurlarım soruyor, “Peki, biz neye hazırlanıyoruz? Neden değişiyoruz? Neden arınmalıyız?” Bu soruların cevaplarını pek çok yazı ve çeviri mesajla verdim ama Arkturusluların aşağıdaki mesajı şimdiye kadar yayınlamış olduğum en net açıklamalardan biri olacak. Sevgili Mor Alev Dostu bu uzun mesajı titizlikle Türkçeye çevirdi ve çok anlaşılır kıldı ancak yine de sizlere karmaşık gelebilecek yönleri olabilir. Ne de olsa onların enerjilerini insan kelimelerine dökmek  oldukça zor bir iş. Kısaca bu yazının ana hatlarını açıklamaya çalışırsam, Arkturuslular bize şunları iletiyorlar:

Yükseliş süreci sadece bizim yaşadığımız bir durum değil, bütün evren de bizimle birlikte bir üst boyuta yükseliyor. Ancak önemli olan şey şu, ÖNCE biz yükseleceğiz, bunu diğer varlıklar takip edecek.
Yükseliş demek her birimizin kendi yüksek benliğimizle birleşmek üzere ilerlemesi demek. Bu birleşme sonucunda çok boyutlu birer varlık olacağız.


28 Ağustos 2014 Perşembe

Hazır olan, kökü Sirius olan olmayan, tarafımızdan özel güne hazırlanan siz dünyalı kardeşlerimiz, kutlu günler yakındır.

 Fotoğraf: "Sevgili Varlıklar,
Sizleri Bir’lik ve bütünlük bilinciyle selamlıyoruz…

Bazılarınız, rüya sandığınız, ‘Sirius Uzay Üssü plan ve komite zinciri elemanı’  olarak, sizlere  aktardığımız "Sirius Enerji"  ve bütün bilgisi hatırlama ve hatırlatma kod frekanslarıyla birlikte bizlere uyumlanmaktasınız.

Zaman dilimleriniz tarafımızdan ayarlanıp, hız kazandırıldı. Öne çekilen Siriusyen Kültürü bilgisi, siz sevgili uyanmış varlıklar tarafından, size aktarılan bilgilerle, önce bazı dünyalı kardeşlerimize, sonra bütüne aktarılacaktır.
Hazır olan, kökü Sirius olan olmayan, tarafımızdan  özel güne hazırlanan siz dünyalı kardeşlerimiz, kutlu günler yakındır.

Sizlerden istediğimiz, aktarılan bilgileri ve enerjileri, saf, kirlenmemiş kanallar olan siz sevgili dostlarımızdan akıtmamıza izin vermeniz. Bizler, bütünün hayrına, Yüce Sistem adına, Yüce Hüküm Koyucunun izni ve emriyle hizmette olanlarız. Amacına uygun çalışanlarla, amacından cayanlar arasında elbette fark olacaktır. Bizler zincirin halkasına takılan her bir halkayı titizlikle seçip, çalışmaktayız.

Sevgili seçilmiş halkalar, amacınıza doğru evrensel kurallarla yol alırken, sizleri yolunuzdan alıkoyacak enerjilere çok dikkat ediniz. Sizler dünyaya gelme amaçlarınız ve misyonlarınızla, bizlere ve bütüne hizmet ederken, yollarınız kesilmeye devam edecektir. Sizler bu yol kesicileri çok iyi hatırlamalısınız. Bunlar dünyaya ilk geldiğiniz dönemlerde, sizlerle aynı amaca hizmet ederlerken, yoldan çıkan ve yolunu şaşıran eski dostlarınız.

Bilin ki, biz onlarla dostluğumuzu çoktan kestik. Biz, "BİR’LİK BÜTÜNLÜK ve BÜTÜNE HİZMET" amacıyla beslenen, amacı ve yürekleri BİR tutanlarız. Bir’likten cayanlar,  dostluktan silinir. O' na yönünü çevirenlerin, amaç ve görevlerini hatırlayanların yanında olacağız.

Sirius Kültürü ile beslenen ve destek gören dünyanız bir süre sonra rotasına tam oturan bir gemi gibi, biz klavuzlarınız eşliğinde yoluna alınacak ve bu geminin yolcuları, bu yolculuğun amacına ve frekansına uygun olanlar arasından seçileceklerdir. Sizler zaten bu dönem bunun için dünyada görev alanlarsınız.

Lütfen sevgili dostlar, üzerlerinizde bulunan şifrelerinizi bir an önce bilinçlerinizi yükselterek açınız ve görev ve hizmet bilincine geçiniz. Bu beşer oyun değil.. bu, sistemin  ‘Ol’ ma ve ‘OL’durma’  eylemi gereğidir.

Bütüne ait bilgiler sizlerde yüklü... Hatırlayanlardan ve şifre çözenlerden olun.

Yolunuz Sevgiyle Açık Olsun !
Yolumuz, yönümüz BİR'e.... 

Sevgiyle kalın, Sevgi olun...."
                           
Birleşik Konsey Adına, Artemus

Sevgi ve Bilgelikle paylaşınız…
"Sevgili Varlıklar,
Sizleri Bir’lik ve bütünlük bilinciyle selamlıyoruz…

Bazılarınız, rüya sandığınız, ‘Sirius Uzay Üssü plan ve komite zinciri elemanı’ olarak, sizlere aktardığımız "Sirius Enerji" ve bütün bilgisi hatırlama ve hatırlatma kod frekanslarıyla birlikte bizlere uyumlanmaktasınız.

Zaman dilimleriniz tarafımızdan ayarlanıp, hız kazandırıldı. Öne çekilen Siriusyen Kültürü bilgisi, siz sevgili uyanmış varlıklar tarafından, size aktarılan bilgilerle, önce bazı dünyalı kardeşlerimize, sonra bütüne aktarılacaktır.
Hazır olan, kökü Sirius olan olmayan, tarafımızdan özel güne hazırlanan siz dünyalı kardeşlerimiz, kutlu günler yakındır.

GEZEGENİMİZ İÇİN MUCİZEVİ YENİ TEKNOLOJİLER

biopat_1
GEZEGENİMİZ İÇİN MUCİZEVİ YENİ TEKNOLOJİLER 

Drunvalo Melchezidek
[Bu konferans Drunvalo tarafından 1999’da verilmiş]
MUCİZE
25 Temmuz 2014’te postalandı
Yeni Tür Suyun Keşfi 
 
Ama şimdi başka bir şey oldu. Çok olağanüstü bir şey. Bunu nasıl anlatacağımı bile bilmiyorum. Elimden geleni yapacağım.
On yıl önce… Türkiye’de Zikir seslendirmekte olan çok eski Sufi ustalarının küçük bir grubu vardı. Onlar sessizler ve hiç kimse onları bilmiyor. Ve onlar bir şey yaratmaktalar; veya, insanlığın hiç görmediği bir şeyin kendileri vasıtasıyla gelmesine izin veriyorlar.

SİRİUS YÜKSEK KONSEYİ – İnsani İlişkilerin Durumu – Güncelleme!

IMG_97607919681261
Anna Merkaba
22 Ağustos 2014
Bilinen dünyanızın birleşmesi bilinçaltınızda hızla gelişiyor. Dışarıdan gelen direnç yavaşça yükseltiliyor, hepinizin şu andaki gerçekliğinizde tanık olduğunuz direnç; kollektif farkındalığınızın yeni oluşan galaktik bilincine, yeni gerçeklik yapısından hoşlanmayanlar tarafından direnç gösteriliyor. Direnç yükseliyor ve dünyasal gerçekliğinizin bundan sonraki üç ayı boyunca yukarı doğru spiraline devam edecek.    

14 Ağustos 2014 Perşembe

KEMERLERİNİZİ BAĞLAYIN – VARIYORUZ!

garden_of_alverdine_by_whisperingcrows-d4iek5o
The Star Elders (Yıldız Büyükleri)
Aluna Joy
6 Ağustos 2014
Onun geldiğini hissedebildiğinizi biliyoruz. Büyük bir şey değişmek üzere. Kalpleriniz yeni ritimle çarpıyor. Gelmekte olan şey deneyimlediğiniz herhangi bir şeye benzemeyecek… ama dilemekte olduğunuz bir şeydir. Bu, çok uzun zamandır yapmakta olduğunuz tüm zor işin büyük onaylamasıdır.
Uzun bir kuluçka döneminde (Aralık 2012 den bu yana) bulunduktan sonra bir toptan ateşlenmiş gibi hissediyor olabileceğinizi söylüyoruz. Yaratım şimdi çok hızla ilerlemeye başlayacak. Bu nedenle lütfen kemerlerinizi bağlayın! Bu herhangi olağan bilinen kaynaklara (güneş patlamaları, depremler, küresel olaylar vs) bağlı olmadığı görünen kozmik adrenalin patlamalarının gelişigüzel nabız atışları gibi hissettirebilir. Bunun nedeni, şu anda sizde titreşen şeyin eski dünyadan olmaması, henüz göremediğiniz yeni dünyadan gelmesidir.

9 Ağustos 2014 Cumartesi

Telepati ve Yüksek varlıklarla iletişim

 
Kollektif bilinci ve ışık işçilerinin misyonlarını bilincinize çıkarmanız ve anlamanız önemlidir zira bu bilgiler sizlerin telepati duyunuzu açan enerjilerin ön tanımıdır. Sevgili galaktik kardeşlerim düşünceleriniz enerjileri şekillendirir ve misyon yükler. Bu anlamda sizlere verdiğim pratik bilgiler enerjileri şekillendirmek ve misyon yüklemek için sizlere kolaylıklar sağlaması içindir. Sizler bunu geliştirdikçe kendi yöntemlerinizi belirleyebilirsiniz. Telepatiye ilk önce etrafınızdaki düşünce enerjilerini algılayarak adım atmalısınız. Duygularınızın durumu bu anlamda önemlidir çünkü duygularınızın enerjisi dalgalar halinde etrafınıza yayılır. Öncelikle tüm duygularınızı dindirmelisiniz ki etraftan gelen dalgacıkları hissedebilesiniz. 

8 Ağustos 2014 Cuma

HATHORLAR – ASLAN KAPISI – SÜPER AY – 9/10 AĞUSTOS – KRİSTALİN KODLARINIZI NASIL AKTİVE EDERSİNİZ VE TİTREŞİMİNİZİ NASIL YÜKSELTİRSİNİZ

thehathorslionsgatesupermoonannamerkaba
Anna Merkaba,
7 Ağustos 2014
Bu gönderi kalp bölgenizi temizlemek, kristalin ızgaralarınızı aktive etmek ve kendi benliğinize bağlanmanıza yardımcı olmak için bir meditasyonu içerir. Bu meditasyon dolunay sırasında yapılmalıdır, ama zamanda herhangi bir anda yapılabilir. Bu süper ay muhteşem enerjilerini getiriyor, bu enerjileri kendi yararınıza kullanmak bilgelik olur.

Özgürlük, eşitlik, denge, dinginlik, diriliş, hatırlama, eski çağlar, acı ve ıstırabın duygusal salıverilmesi ve koşulsuz sevginin enerjilerinin anlayışı gelecek günlerde dünyasal benlikleriniz için başlıca rehberlik eden noktalar olacak.
Çünkü gerçeğin zirvesinde gerçek benlikleriniz ortaya çıkar ve kaderiniz olan şeyi getirir. Zamanda bu anda kendiniz üzerine kehanette bulunduğunuz kendini gerçekleştirme kehanetlerinin başarısı sadece zihin gözünüze yerleşmiş kodlar ile meydana gelir, çünkü seyirci benliklerinizin zihin gözünde seçtiğiniz gerçekliğe açılan elmas kristalin köprüyü gerçekten görürsünüz. Çünkü her şey sizinle başlar ve biter. Her şey sizsiniz. Bu her zaman böyle oldu ve her zaman benliğin nıhai anlayışını varoluşa eğirecek. Her ne kadar şeylerin evrensel anlayışında zaman yoksa da, dünyasal benliklerinizin algısından ZAMAN ÖNEMLİDİR, çünkü koşulsuz sevginin gerçeği kalplerin kalbinden ortaya çıkar ve bilinen dünyanızda söndürülmesi güç ateş gibi yayılır.

4 Ağustos 2014 Pazartesi

Çünkü Böyle bir Dünya, Şimdiye Kadarki Çabalarınızın Ve Ulaştıklarınızın Sonucudur…- Natalie Glasson aracılığıyla Baş Melek Metatron

 Sleep Art Print by Steven Quinn
Arkadaşlar, Metatron bugün bir önceki mesajını takip ediyor ve eğer hayatımızda yargılama ve negatif eleştiri olmazsa sezgilerimizi ne kadar keskinleştirebileceğimizi anlatıyor. Bu da yine çok önemli bilgiler içeren bir mesaj, özellikle yüksek benlik, melekler ve rehberlerinden bilgi almak isteyen bu konuda bana yazan arkadaşlara sesleniyorum. Bu yazıda Metatron benim sürekli anlatmaya çalıştığım tecrübeleri aktarıyor: Yargılamayın, bakış açınızı değiştirin, sessiz kalarak iç sesinizi/kalbinizi dinleyin, o yumuşak ses siz ona değer verdikçe daha da yükselecektir ve sonunda sezgilerinize değer vererek yeryüzünde kendi cennetinizi yaratabileceksiniz.

Bu mesajı çeviren Mor Alev Dostuna, ileten Natalie Glasson’a ve rehberim Metatron’a çok teşekkürler. İngilizce orijinaline bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz

Selamlar, Sevgili Işık Varlıkları. Ben, Yaratan’ın Evreninin çok-evrensel düzeyinde mevcut olan Yeryüzünün ve Ruhların yükseliş sürecini denetleyen, Baş Melek Metatron’um.

St. Germaine – İçinizdeki Her Türlü “Yaratıcı Olmayan Enerjiye” Mor Alev Meşalesi Tutmanızı (Mor Alevle Dönüştürmenizi) İstiyorum…

 violet flame hands
Arkadaşlar, Bu dönemde tekrar tekrar Mor Alev enerjisi kullanmaya yönlendiriliyoruz. Bu her türlü durumda ve herkesin üzerine kullanabilme iznimiz olan tek enerjidir, çünkü değiştirmez, dönüştürür. Her şeyi kendinin en iyi versiyonuna  dönüştürebilen Mor Alev’i kalbinizden veya ellerinizden gelen ışık, bir meşale ya da kocaman bir kamp ateşi gibi düşünebilirsiniz.

St. Germaine “Mor Alev meşalesiyle yakma”  görüntüsünü seviyor. Bu sanki “acil durum” ilacı gibi, her yerde ve her zaman kullanabileceğiniz, özel meditasyon gerektirmeyen, göz açıp kapayana kadar uygulayabileceğiniz bir yöntem. Örneğin, televizyonda hiç hoşunuza gitmeyen bir şey duydunuz, meşaleyi çıkarıp Mor Alevleyin o şeyi, ya da birisi hiç beklenmedik şekilde kabalık yapıyor, yakın meşalenizi ve hem kendinizi hem de o kişiyi Mor Alevle dönüştürün.

8 Ağustos 2014, Cuma saat 19.00 – Global Barış Meditasyonuna Çağrı


Sevgili Dostlar, Deepak Chopra öncülüğünde tarihin en büyük grup meditasyonu 8 Ağustos Cuma günü Türkiye saatiyle 19.00 da düzenleniyor. Meditasyonun amacı hepimizi bir araya getirerek enerjik açıdan Dünya Barışı oluşumunu durdurulamaz, önüne geçilemez bir kırılma noktasına ulaştırmak. Bu meditasyon aslında 8-8 Aslan Kapısı enerjisinden de yararlanıyor.

Böyle bir kırılma noktası benim zihnimde çeşitli resimler yaratıyor; Yani askerlerin, militanların “yeter artık, ben savaşmayacağım, evime gidip sevdiğimi görmek istiyorum” diyerek silahları atmaları, farklı fraksiyonlara ait komşuların birbirlerine “aslında evdeki yemek hepimize yeter, biz bu düşmanlık olmadan önce birbirimizi çok severdik” demeleri, insanların bir araya gelip sorunlara çözüm bulmaya çalışmaları… Bir düşünün, eğer savaşarak hem kendi hayatını hem de sözde düşmanın hayatını mahvetmeye gönüllü “aptallar” yoksa, silah tüccarları ne yapacak? Politikacılar kimi kandıracak? Askersiz ordu kiminle savaşacak? Silahlanmaya giden kaynaklar nereye gidecek? Büyük bir değişimden bahsediyoruz…

3 Ağustos 2014 Pazar

BM MİKAİL: TEZAHÜR ETTİRME GÜCÜNÜZÜ GÜÇLENDİRMEK

934807_659595260723538_958996641_n
BAŞMELEK MİKAİL’DEN MESAJLAR * LM-8-2014
RONNA HERMAN KANALIYLA
TEZAHÜR ETTİRME GÜCÜNÜZÜ GÜÇLENDİRMEK
 Sevgili üstatlar, sizler  Işık/Yaşam Nehri veya bazen Kozmik Bilincin Gökkuşağı Köprüsü olarak bilinen varoluşun yüksek boyutlu alemlerine geri dönüş yolunu geçerken, içinizdeki ve etrafınızdaki titreşim kalıpları sürekli bir değişim halindedir. Bu bilincin sürekli artan genişlemesi ile sonuçlandı, bunun sayesinde gerçeklik dünyanızı gördüğünüz filtrelerin, ayrıca etrafınızda oluşturduğunuz inanç yapılarının yerine giderek daha yüksek, daha güçlendirici gerçekler geliyor. Yarattığınız dünya ve etkileştikleriniz gerçeğiniz olarak kabullendiğiniz inançları ve beklentileri her zaman size geri yansıtır.    

1 Ağustos 2014 Cuma

AGARTA KRİSTAL AKTİVASYONU GÜNCELLEMESİ ~ TEŞEKKÜRLER!

healing-mother-earth-sundara-fawn
Anna Merkaba
Dünkü Agarta Kristal Aktivasyonuna katıldığınız için kalbimin derinlerinden herkese teşekkür etmek istiyorum. Büyüleyici bir deneyimdi ve o gün gördüklerimi paylaşacağım.
Kristal İsrail ve Filistin sınırının altına başarıyla yerleştirildi ve dünyada olan tüm ışık işçileri eyleme çağrıldı. Ayrıca Agartalılar, Adama, Pleiadesliler, Arkturuslular, Başmelekler ve İsis vardı. Hepimiz kristali ve bu özel kristalin yerleştirildiği kristal ızgarayı aktive etmekte gayretle çalışıyorduk.
Önümüzde kristalin içinde dönen bir vorteks ortaya çıktı, vorteks kristalin altın enerji ile genişliyordu ve titreşiyordu, her varlığı, bitkiyi, kayayı, suyu koşulsuz sevgi ile dolduruyordu. Çok şey başarıldı. Bu bölgede üretilen karanlık sadece orada üretilmedi, karanlığın çoğu dünyanın diğer yerlerinden gelmekteydi. Bu karanlık etraflardaki topraklardan yükseldi ve altın ışığın ortasında ortaya çıkan vortekse doğru gitti, vorteks karanlığı yuttu ve ışığa dönüştürülmesi için onu portala gönderdi.
Orada olduğunuz için teşekkür ederim. Işığınız için dünya üzerindeki her ruh size teşekkür ediyor. Muhteşemdi, çok fazla miktarda karanlık enerjiyi dönüştürdük ve kristalin ızgaralar vasıtasıyla Orta Doğu bölgesine yayılan altın yaşam verici enerjiyi dağıttık.
Bana yazanlar hep birlikte bir araya gelip ilk bakışta böyle görünmese de orada muazzam bir değişim yarattığımızı söylediler. Bu sadece bir zaman konusu ve bu enerjiyle temizlenenlerin bu enerjinin bedenlerine nüfuz etmesine izin verme istekliliği konusudur. Topraklar orada depolanan tüm negatifliklerden temizlendi. Ama bu zaman alacak. Bu yeri tekrar tekrar ziyaret etmemiz gerektiğini anlayın. Farkı göreceğiz.
Hepinize sevgiler

BM MİKAİL: İÇERİYE, ÇEKİRDEK GÜCE DÖNMEK: GEÇİŞTEKİ GEZEGEN VE NÜFUS

1512793_679886555381008_1083715673713348706_n

Başmelek Mikail ~ Celia Fenn kanalıyla : Yeni Yıl Temmuz/Ağustos 2014

Bir kez daha gezegeninizin “Yeni Yılına” eriştiniz. Zorluklarla dolu çalkantılı bir ay olan Temmuz 2014′ün sonuna yaklaşırken, şimdi eşiği geçmeye ve Işığın, Zamanın ve Deneyimin Yeni Yılına girmeye hazırsınız. Gelen yılda yükselen ışık ile yeni deneyim seviyelerine ilerlemeyi mi seçeceksiniz yoksa sadece aynı deneyimleri tekrar tekrar yinelemeye mi devam edeceksiniz?
Bu geçerli bir sorudur, çünkü Gezegensel enerjiler yükselirken ve yoğunluğu artarken, Gezegenin enerjileri ile ve Büyük Kozmik Kalp ve Zihinden gelen Işık Sinyalleri şeklinde Büyük Merkezi Güneş ve Galaktik Merkezden aktarılan gelmekte olan Işık Kodları ile uyum içinde, Gezegendeki her canlı varlığa kişisel büyüme ve deneyimin yeni bir seviyesini başlatma fırsatı veriliyor.
Bu sizler için kolay bir zaman değil, Kollektif Kalp ve Zihnin mavikopyalarına ve rüyalarına uygun olarak, Gezegen eski 2012 – öncesi sistem ve düzenden kendi Yeni Dünya tezahür ve formuna Geçiş periyodunda ilerliyor. Bu böyle görünmeyebilir, çünkü Gezegendeki karışıklık, şiddet ve kaos seviyesi yoğun. Yine de bunun gelecek yıllarda Dünya Gezegeninde yaşamı sürdürecek yeni bir şeyi meydana getirmek için, eski enerjilerin çekilmesinin tezahürü olduğunu görüyoruz.