31 Mart 2015 Salı

BAŞMELEK MİKAİL: RUHSAL FARKINDALIĞINIZA İNCE AYAR YAPMAK

10253927_10152756522238098_5266907539656120560_n
BAŞMELEK MİKAİL’DEN MESAJLAR * LM-4-2015
RONNA HERMAN
RUHSAL FARKINDALIĞINIZA İNCE AYAR YAPMAK
Sevgili üstatlar, konuşmamıza başlamadan önce bir an duraklayalım. Gözlerinizi kapatın ve zaman ve uzay duygusunun uzaklaşmasına izin verin. Kalp merkezinizin pınarından Sevgi/Işık akımlarının yayıldığını tasavvur edin ve bunların Dünyadaki herkesi ve her şeyi kucaklamak için ileri aktığını görün. İçsel görüşünüz aracılığıyla, milyarlarca çeşitli boyuttaki Işık akımlarının Dünyadaki her duyarlı Varlıktan size geriye yayıldığını izleyin. Tüm dünyadaki kardeşlerinizin Çekirdek Özüne bağlanırken, korkunuzu, yargılamanızı ve farklı inançlarınızı bırakın.
Dünyadaki her insan eşsizdir ve buna rağmen, Kalp Özünüzün derinlerinde, hepiniz aynısınız. Her Duyarlı Varlık Baba/Anne Tanrımızın ki gibi aynı maddeden oluşur: Mutlak Yaratıcının saf İlahi Özünden. Işığın tezahür etmiş fiziksel Kıvılcımı olan sizler, şu andaki dünyasal kaderinizi gerçekleştirmek için spesifik titreşim kalıpları ve yeterli İlahi Işık Maddesinden oluşan İlahi Mavikopya ile kodlusunuz.

25 Mart 2015 Çarşamba

BM MİKAİL: ANKA KUŞU YÜKSELİYOR: EKİNOKS ve TUTULMALAR Mart/Nisan 2015

1-Bennu-Bird3
Başmelek Mikail
Celia Fenn kanalıyla
Sevgili Işık Ailesi, bu, Gezegensel Evriminizde en güçlü ve büyüleyici zamandır! Gezegeninizin doğasını derinden değiştiren yoğun değişim ve boyutsal geçiş periyoduna başladınız. Kuzey için Bahar, Güney için Sonbahar Ekinoks anında, Yenilenme ve Yeniden Canlanmanın enerjisi Yeni Gerçeklik ve Yeni Dünyanın tezahüründe güçlü bir şekilde aktive oluyor.
Anka Kuşu Dünyada yükselen ve Dönüşüm ve Değişim işini yapan Ateşin bu güçlü enerjisinin sembolüdür. Eskinin Küllerinden, Yeni  tohumlanıyor ve yükseliyor!
Anka Enerjisi Güneş Tutulması ve Yeni Ay ile birlikte özellikle Mart Ekinoksunda güçlüdür. Yeni Solar Işık Kodları yükleniyor ve Gezegeni Yeni Başlangıçlar bekliyor.
Bunu 4 Nisan’da Su Elementinin baskın dönüştürücü element olacağı Tam Ay Tutulması ve Dolunay izleyecek. “Yeni Yaratım” ve “Yeni Cennet ve Yeni Dünya”yı getirmek için Ay Kodları Kozmik Sulara ve Dünyanın Sularına damgalanacak.
Aynı zamanda, Galaktik Seviyelerde büyük bir açılış var ve Dünya sadece Yüksek Bilincin 6 ncı ve 7 nci Boyutlarında demirlenmeyecek, aynı zamanda Yükseliş ve Yüksek Bilinç bilgeliklerini bu öğretileri ve bilgeliği almaya açık olanlarla bir kez daha paylaşmaya hazır duran Sirius ve Orion’dan Galaktik Öğretmenlere ve Üstatlara direkt olarak yeniden bağlanacak.

24 Mart 2015 Salı

GERÇEKTE NEYİN PARÇASISINIZ

 Sirius B ile ilgili görsel sonucu
30.01.2015 , İzmir
Sirius B Yansıma Planı Kurucu Konseyi
Sevgili İnsanlık Ailesi,
Yapay realiteye girdiğiniz andan bu yana çıkış çırpınışlarınız başlamıştır. Olayları, nedenleri, etkileri , yasaları keşfetmeye çalışarak yapay bir illüzyonun içerisinde – kutupluluğu kullanarak deneyimlediniz ve halen deneyimlemektesiniz. Bu uzay/lineer an ve zaman – çok değişken sonuçlar çıkarmanıza sebep olmaktadır. Lineer zamandaki bir etkiyi aşmaya çalışırken Ruhsal frekansınızı yükseltmektesiniz. O anda ruhun yanı sıra algılama kutbiyeti de yükselmekte ve sizler bulunduğunuz AN’a daha “yukarıdan” bakmaktasınız.


 Bu bakış size illüzyonu hatırlatmaya başlarken başka var sayımlarınıza da sebep olmaktadır.”Yukarıdan” bakılan bir lineer zaman olgusundaki görü için denk gelen o an’da varlığınızı sürdürdüğünüz noktanızdan daha farklı bir nokta olabilmektedir/görebilmektesiniz. Bu farklı noktanın enerjisi bulunduğunuz zamanın paralel bandına da denk gelebilir. Bu nokta varlığınızı sürdürdüğünüz o andaki halinizin gerisi veya ilerisi de olabilir ( geçmiş veya gelecek). Bu deneyler çok boyutluluğunuzu hatırlamanızdaki ilk adımlardır. “Saçma” olarak adlandırdığınız bu olgular ilerideki günlerde daha da sık karşılaşılacak olgulardır. 

23 Mart 2015 Pazartesi

Merhaba ben Sirius Misyonundan Miranda Sirian

 
 Sizleri sevgililerim ışığın ve sevginin sonsuz akışıyla selamlıyorum. Değerlilerim size olan sevgimizi ve güvenimizi bilseniz şu anda gözleriniz dolardı. Biz sizleri en yakınınızdakinden bile daha yakından seviyoruz. Sizleri her an kuşatıp gözetiyoruz. Her an yanınızda ve her kararınızda arkanızdayız. Değerlilerim bu zaman artık yol alma zamanıdır. Durup duygularınıza takılma zamanınız geçti. Şimdi artık duygularınızın arkasında yatan sebepleri iyi ayırt ediniz. 

Bir çoğunuz dualite içerisinde öyle uzun zamanlar geçirdiniz ki, buradan çıkmakta zorlandığınızı biliyoruz ve sizi anlıyoruz. Biraz daha gayret sevgililer. Adım atmanın ilerlemenin zor olduğunu biliyoruz ve görüyoruz. Sistem bu kadar üzerinize gelirken ve duygusal bombardımanlar bu kadar yoğunlaşmışken şiddetle esen bir fırtınaya karşı yürüyormuşsunuz hissini duyduğunuza eminiz. Ama bir çoğunuz artık uyanışın eksenine girdiniz burada geri dönmeniz tekrar dünyaya çapalanmanız zordur. Artık yola çıktınız sevgililer, o yolun sonundaki yerin enerjisini hissettiniz artık sizler için dönüş yoktur. Bazılarınız bu yola hiç çıkmamayı seçtiler, onlarında kararlarını sonsuz bir sevgi ve şükranla kutsuyoruz. 

22 Mart 2015 Pazar

Merhaba ben Sirius Misyonundan Miranda Sirian

 
Sizi sevgililerim sonsuz ışık ve sevgiyle selamlıyorum. Canlarım değerlilerim, kutlama zamanıdır. Kapı açıldı ve sizin zamanınız başladı. Şimdi kendinizi tüm renklerinizle güzelliğiniz ve canlılığınızla göstereceğiniz zamandır. İşte şimdi bunca zamandır illüzyonun içinde yaşamanızın, derslerinizi geçmenizin tüm ödülü sizin üstünüze yağacaktır. 

Sizleri her anınızda bu deneyimler için onurlandırmaya çağırıyorum. Nasıl güzelliklerle dolu olduğunuzu keşfetme zamanıdır. Kendi varoluşunuzu ve kendi gücünüzü görme zamanınızdır. Olacak olan her şeyi sevgiyle karşılayınız canlarım. Sizler değerlilerim şimdi gerçekten görmenin ve gerçekten adımlar atmanın keyfine varın lütfen. Evet bir bebeğin ilk adımlarından bahsediyorum sevgililer.

TAM HATIRLAMA: İndigo Çocuk Matias De Stefano

athsrtjtj
İndigo Çocuk Matias De Stefano
[2012'den önce yapılmış bir videonun yazıya dökülmüş hali]
Anlatıcı: Evren nasıl işliyor? İyi ve kötü var mı? İnsanlığın tüm tarihini gerçekten biliyor muyuz? İnsan Varlığı nasıl ortaya çıktı? Tanrı var mı? Ruh nedir? 2012′de ne olacak? İndigo çocuklar kim? Atlantis var oldu mu? Nereden geliyoruz? Nereye gidiyoruz? Tüm bunların anlamı ne?
Tüm bu soruların, olan biten her şeyin bir açıklaması olduğunu hayal edin? Hem fiziksel hem de ruhsal olanı açıklayabilen bilimi ve imanı birleştiren bir açıklama. Birinin Evrene gebe kalındığını hatırlamaya başladığını ve o kişinin yaşamını ve doğmadan önceki diğer yaşamlarını hatırladığını hayal edin. İnsanları, varlıkları, misyonları ve amaçları hatırlıyor ve Evren olarak bildiğimiz, düşündüğümüz ve hissettiğimiz her şeyin yapısını hatırlıyor.
Bu, varoluşumuzun, nasıl yapıldığımızın, hayatta görmezden geldiğimiz şeylerin büyük önemini anladığımızı düşündüğümüz şeylerin gerçeklerinin ve yapılarının temel kavramlarının bir özetidir.

20 Mart 2015 Cuma

BM METATRON: MEGA EKİNOKS & TUTULMALAR – ASTRO POTA

2495

Selamlar Üstatlar, ben Işığın Başmeleği Metatron’um. Sizi sevgi vektöründe selamlıyorum. Üstatlar bu toplantıda önemli bilgiler paylaşıyoruz. Şimdiki zamana özel bilgiler. Bir kaç gün içinde gerçekleşecek inanılmaz tutulma ve ekinokstan söz ediyoruz. Her zaman olduğu gibi, rezonansa giren ve girmeyen şeyleri ayırt etmek size kalmıştır.
Sevgililer 2015 astrolojik olarak büyüleyici bir yıl. Yeni Dünya Gezegeninin bu başlangıç aşamasında bu tür astro – olayların bu şekilde olması tasarlanıyor, çünkü inanılmaz bir geçiş yerinde. Ve değişimlere astronomik modeller ve solar radyasyon vasıtasıyla yardım ediliyor, donatılıyor ve gerçekleştiriliyor. Tutulmalar, gün dönümleri, ekinokslar, gezegensel hizalanmalar, kuyruklu yıldızlar ve meteor olayları gibi yıllık olarak gerçekleşen olaylar, 2009 Kozmik Tetikleyicisinin başlangıcından kristalin geometrik kodlar almaya başlıyor ve bu donatılar 2015′te, Yeni Gezegen dünyanın Üçüncü Yılında momentum kazanıyor!

CUMA GÜNÜNÜN ASTRONOMİK OLAYLARININ METAFİZİKSEL ÖNEMİ – THOTH

images81KJU7P3
Bu cuma, 20 Mart’ta son derece nadir bir fenomene tanık olacağız, üç göksel olay kesişiyor: Güneş Tutulması, Süper Ay ve Ekinoks. sadece ay görünmez olmayacak (yeni ay), Güneş de tutulma sırasında kısmen veya tamamıyla bloke olacak, Dünyanın belirli bölgeleri karanlığa gömülecek. Dünyada neredeyse gece ve gündüzün eşit olduğu Ekinoks ile birleşen bu karanlık temasının metafiziksel ve enerjisel önemi nedir?
Bu sabah 3:30′da Thoth’un açıklamalarını almak için uyandırıldım.
Güneş ile bağlantımız insan egosunu veya bilinçli düşüncelerimizi temsil eder, Ay bizi çoğunlukla psişe veya süptil zihniyetler tarafından güdülen hislerimize bağlar. Işığın yokluğu tezahürün duraklamasına benzer, nefes alma ve nefes verme arasında gözlenen dinginliğe çok benzerdir. Hem Güneş hem de Ay bize görünmez olduğu zaman, bu alışkanlık davranışlarımız ve gerçek içsel hislerimiz arasında daha yakın eşzamanlılık için zihinsel ve duygusal bedeni uyumlamak üzere meditasyon yapmak için (‘duraklama’) bir pencereyi temsil eder. Ekinoksun uygun ortamına karşı, ayrıca zihinsel ve his kalıplarımızı tüm yaratımları doğuran orijinal titreşime resetleme fırsatına sahip olacağız – dualitede mükemmel denge (‘gece gündüz eşitliği’).
Cuma günü için Thoth’un öğretisi ile uyumlu önerilen meditasyon:
1. Sizi sarmalayan bir piramit oluşturun.
2. Piramidi üçüncü göz, boğaz ve kalp çakranıza koyun.
3. Her iki elinizi çekirdek yıldız çakrasına koyun *
4. Çekirdek yıldız çakrasına odaklanarak, bedeni saat yönünde ve saatin tersi yönde döndürün; her bir yönde 9 ar kez (amaç: çekirdek yıldızı manyetiklerin veya dualitenin var olmadığı Dünyanın sıfır-noktası alanına hizalamak)
5. Piramitlerin lotus çiçeklerine dönüştüğünü gözünüzde canlandırın, lotus düşüncelerin aydınlanmasının, hislerin arınmasını temsil eder.
* Çekirdek Yıldız Çakrası
Renk: Altın 
Yeri: Bedenin merkezinde, göbeğinizin 2,5 veya 3,75 santim üzerinde. Hara çizgisi üzerinde uzanır.
Özellikleri: Çekirdek özümüz; fiziksel bedende ışık enerjisinin kaynağı;Ebedi İlahi Olana bağlantımız olan içsel İlahi Özümüzü taşır; içimizdeki bireyselleşmiş ilahi olandır.

15 Mart 2015 Pazar

Merhaba ben Sirius misyonundan Miranda Sirian

 
Sizi ışığın sonsuz kudretiyle selamlıyorum. Sevgililerim değerlilerim sizlerle tekrar irtibatta olmak benim için çok büyük bir mutluluk. Hepinizin huzurla dolmanızı diliyorum tam şu anda. Sizlerin bir çoğu bizimle irtibatta değil ancak bizler her zaman sizinleyiz sevgililer. Özellikle tam bu zamanda kendi ayaklarınızın üzerinde yürüme zamanınız geldiği için ve derslerinizdeki ilerlemeyi görebileceğiniz zaman geldiği için. 

Biz buna sınav demiyoruz sevgililer, sınav geçmek zorunda olduğunuz izlenimi yaratıyor. Böyle bir zorunluluğu hiç bir ruh taşımamaktadır. Bir üst boyuttaki değerlilerimiz kadar 3. Boyutu deneyimlemeye devam edecek olanlarda bizim için çok önemliler. Bu bir oluşun katmanlarıdır ve her katmanın bu oluş içindeki değeri eşittir. Bu katmanlar her zaman olacaktır. Bu geçişler her zaman yaşanacaktır. Sizler bunun için endişeleniyorsunuz ve gelecek olan bilinmezi karşılama konusunda korkulara sahipsiniz. 

13 Mart 2015 Cuma

KRYON: YERKÜRENİN DÜĞÜMLERİ VE BOŞLUKLARI – I

map

LEE CARROLL

Düğümler ve Boşluklar gezegendeki enerjilerin farklı niteliklerini temsil eder. Tüm gezegende sayısız düğüm ve boşluk vardır. Pleiadesliler bu gezegeni ilahi DNA ile tohumlayan spiritüel ebeveynlerimizdir. Bu, gezegenin yerlilerinin çoğunun yaradılış hikayesidir ve ayrıca KRYON öğretilerini temsil eder. Aynı zamanda bize diğer hayvanların sahip oldukları normal yirmi dört çift Kromozom yerine, yirmi üç çift kromozom veren “kaynaşmış DNA” sorunumuzdan sorumludur. Biyologlara “buradan gelmedik” diye “bağırır”. Pleiadeslilerin insanlığı tohumladıkları aynı zamanda, ayrıca DNAmıza, GAİA’ya ve deniz memelilerine (balinalar ve yunuslar) “zaman kapsülleri” yerleştirdiler. 
Kryon GAİA’daki bir çok zaman kapsülü arasında, 12 adet ana zaman kapsülü olduğunu belirtti. Bu on iki zaman kapsülü yirmi dört coğrafik bölge ile temsil edilir. Bunun nedeni her zaman kapsülünün kutuplaşmış düğüm ve boşluk çiftlerinden oluşmasıdır.
Düğümler ve boşluklar ile ilgili bilgiler yepyeni ve karmaşıktır ve tek bir yerde bulunmaz. Aslında, o kadar iyi saklanmıştır ki neredeyse Kryon belirli yanıtların verilmesi için bir derlemeye başlamamızı ve özel sorular sormamızı istedi. Tam olarak olan şey budur.

12 Mart 2015 Perşembe

Merhaba ben Sirius Misyonundan Ashtar

 Ashtar ile ilgili görsel sonucu
 Sizi bütünün sevgisiyle selamlıyorum. Karışık dönemlerden geçiyorsunuz. Bu süreçte görünenin ötesinde de bir sürü gelişme yaşandı. Yolunuzu ve yönünüzü kaybetmiş gibi hissetseniz de yol ve yönde birlik sürmektedir. Acele etmeye gerek duyulmamalıdır, heyecanınızı ve ilerleme isteğinizi anlıyoruz. Ancak acelecilik sizi yolunuzdan asıl saptıracak şeydir.
 Gelecek olanı sakinlikle ve üst bilinçle karşılamanız yapmanızı önerdiğimiz şeydir. Zaman akmakta ve geçiş günü yaklaşmaktadır. Bu geçiş sizin için illüzyondan çıkışı, bir olana daha yakından bakacağınız tüm zamanları içerir. Henüz geçişler perdenin arksına bir bakmaktan ibarettir. Çoğunlukla gördüğünüz ve deneyimlediğiniz yine illüzyondur. Bu süreçte perdenin arkasını görmenin hızlandığı kadar, illüzyona dalışta güçlenmiştir. Uyanık olduğuna, bildiğine güvenenlerin yanılsamaya düşmemesi için uyarmak istiyoruz. 

Çünkü illüzyon değişken bir özellik gösterir, sizin hissettikleriniz bu noktada gördüklerinizi tanımlamaya yetmeyebilir. Buna dikkat etmenizi ve en ehil olanlarınızın bile yanılsamaya düşebileceğini unutmamanızı öneririm. 
Bunu reddetmek ego geliştirmektir ki, her bunu yapışınız daha fazla yanılsamaya düşmenize sebep olur. Her bir boyut için gerçekler başkadır ve sizin hala sınırlı olan bakış açınız ve hala gelişme yönündeki kanal bağlantılarınızla bu gerçekleri net olarak algılamanız her bir an için mümkün olamamaktadır. Bu noktada kişisel disipline önem vermeniz ve zihin, beden, ruh üçlemesine bu disiplini yaymanızı öneririz. 

Enerji çalışmaları önemlidir ama beden ve zihniniz ruhunuzu kanal eden bu çalışmalarla uyumsuzluk gösterirse bu yanılsamalarınızın artmasına sebep olur. Tam uyanış bu üçlüyü dengeye getirmekle mümkündür. Tam görevlerinizi bu bütünlemeyi başardığınız ve uyanışınızı tamamladığınızda alacaksınız. Sizi bütünün sevgisiyle selamlıyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum. 
12.03.2015 tanya jaziri kanalıyla.

https://www.facebook.com/groups/287200371489891/

ARKTURUSLULAR – Bahar Ekinoksunun ŞİMDİSİNDE Olaylar

vernal_equinox
3-3-2015
Soru: Gerçekten büyük bir şeyin gelmekte olduğunu hissediyorum. Bu doğru mu?
Arkturuslular: Çok haklısın, Bahar Ekinoksu “zamanı” dediğiniz şey sırasında ve sonrasında varoluşa gelmekte olan büyük bir aktivasyon var. Aktivasyon enerji alanının bu ŞİMDİ anında salıverilmesinin iki nedeni var.
BAHAR EKİNOKSU
Bir nedeni, çünkü bu uzun kışın sonunu ve baharın başlangıcını işaret eden Bahar Ekinoksudur. Bu nedenle, bu Şimdide insanlar olağan olandan daha mutlular. Uzun kışlardan sıkıntı çeken insanlar baharın geri gelmesini karşılamaktan mutlular. 
Kış çok eski olanın veya döngüsünün sonuna ulaşmış olan şeylerin 3B matriksinden salıverildiği mevsimi temsil eder. Diğer taraftan, bahar doğumun ve yeniden doğuşun zamanıdır. Yeni hayvanlar doğar ve uzun kış boyunca uyuyan bitkiler baharın “çiçeklerini” açarlar. 

KRYON: İNSAN RUHU İFŞA EDİLDİ

awakening



Bu canlı kanallık San Rafael, Kaliforniya’da verildi. 
13 Aralık 2014 
Selamlar sevgililer, ben Manyetik Hizmetten Kryon’um. Ekibin gelmesi ve buradaki hassas olanların bunu hissetmeleri için bir an duraklamak istedik. Beklediğinizin ötesinde bilgiler vermek çok zor. Bilgi verildikten sonra bile, zihinlerinizde kalıp kalmadığı bilinmiyor, çünkü bazı bilgiler ileridir.
Bu, 2014 yılının son mesajıdır. Önünüzde oturduğum son iki sefer, size özetler verdim; ama, bu gerçekten hiç de özet değildir. Bu “sonraki adım”dır. Bu mesaja “İnsan Ruhu İfşa Edildi” adını veriyorum. Bilgi gerçekte açıklanamaz olan bir şeyi açıklamaya başlıyor, ama bunu bir araya getirmeliyiz ve bunu bu yıl yapmak istedim.

11 Mart 2015 Çarşamba

2-DENEY

 
Başlangıçta bir deney tasarlandı ve bu deney için bir evren yaratıldı . Bu evren deney alanı yani oyun alanı oldu . Bu bizim içinde yaratılmış olduğumuz evren . Ve gerçek bir evren . Yani orijinal tasarım ile yapılmış olan Tanrının tasarımı " Yaşam Çiçeği " nin tasarımı . Bu gerçek deneyde herşey ve her malzeme gerçek . Ama bu deney yaşanırken çok fazla kayıp ve yıkım yaşandı!! 

Gezegenler yok edildi ruhlar bile parçalandı . Bu deney 3 kere tekrar tekrar denendi. Yani insan ırkı 3 kere yeniden yaratıldı!!! Son yıkım Atlantis yıkımı oldu. Bu 26 .000 yıl öncesi . En parlak olan Lusifer bu konuda bir teori sunar . Daha fazla yıkım olmadan bu deneyi nasıl tamamlayabileceğimize dair bir plan sunar . Ve bu plan 4. İnsan ırkı olarak oynanmaya başlanır . Bu oyunun başlangıcında insan olan ve farklı olan ırklar vardı . 4. Aşamada yine insan ve farklı ırklar var ama bu sefer tek bir tür olarak görünüyorlar çünkü genetik olarak karıştılar . Zaten deneyin amacı onlar ve insanlar değil . Deneyin amacı Basit olarak Barış ı ve Bütünlüğü keşfedebilmek . 

7 Mart 2015 Cumartesi

Sirius misyonu 06 03 2015 ( soru cevap çalışması)

 
Herbirinizi sonsuz sevgiyle selamlïyoruz... Sevgili bireyler geçtiğimiz dalgalï sūreç, psişik enerjilerin serbest hali eski enerjiler ile çarpışması bircoklarınızda zorlu sınavlar vermesine neden olurken bircoklarınızda da bilinç seviyelerini fark etmelerine ve daha yüksek bilinç seviyelerini zorlamasina neden olmaktadır... Mart sonu eski enerjiler daha da temizlenmis ve bilincler boyutlararasi algilara daha yakin hale gelmis olacaktir... 

Vizyonlarinizin ve 9.9 çalışmalarınız daha da netlik kazanarak daha bilgece calismalar icerisine girecek ve rehberliklerinizin farkinda olarak misyonlarinizi da tanimaya ve adim atmaya baslayacaginiz dongunun basindayiz... Paraleller arasi bir kopru niteligi tasiyan enerjiyi 9.9 calismasi ile guclendirdiniz ve algilarin onumuzdeki donem daha yuksek hale gelmesini sagladiniz...

 Pareleller arasi varliklarinizla butunlesme sizlerin boyutsal varliklariniz ile iletisimi guclendirirken fizyolojik olarak uyumlanmanizi da beraberinde getiriyor... Bu uyumlanma sureci sizde eski olan ne varsa temizleme misyonunu taşırken yargısal yanlarınızın su üstüne çıkmasını sağlayarak sizlerin bilinçli olarak yargılarınızdan da kurtulabilmenizi sağlıyor..

Gemilerle ilgili sorunuza soyle yanit vermek isteriz... sizlerin gemi olarak dusundugu aslinda boyutsal olarak farklilik ile zaten dunyanizdadir... sehirlerimiz ve ustlerimiz mevcut... sizler titresimsel olarak yukseldikce bizler sizler icin gorunur hale gelecegiz... perdenin bu tarafi sirli aynanin arkasidir... 


Yukselen bilinc tezahurlerini yukseldigi sinirda gerceklestirerek yukselisini surdurur... bu sonsuza dek surer.... sizler olumsuz varliklar olarak tasarlandiniz, bunun anlami bilincinizin olumsuzluga cevrilmesi - evrilmesidir... realiteleriniz bilinciniz ile birlikte yukselerek var olur... realitelerinizi sonsuzluga ve yildizlara cevirin... 


Soru cevap calismamiz devam ediyor... sevgilerimizle....

https://www.facebook.com/groups/287200371489891/

6 Mart 2015 Cuma

Merhaba ben Gaia sizin dünya diye adlandırdığınız enerjiyim.

 gaia ile ilgili görsel sonucu
Sizinle Sirius misyonu aracılığıyla konuşmaya geldim. Dişil bir enerjiye sahip olduğumu görebilirsiniz ama ben aynı zamanda içimde tüm eril enerjileri de barındırıyorum. Enerjilerdeki dengesizliği dengelemeye çalışmak ve boyutlar arası geçişi tamamlamak için bu dönemde yoğun bir çalışma içerisindeyim. Önümüzdeki süreçte bazı değişimler yaşanacak, sizleri çok seviyorum ve bu değişimlerin habercisi olarak size geldim. 

Ben sizin annenizim, siz bana tohumlandınız. Ve bu tohumlama içerisinde biz birbirimizi besleyerek büyüttük. Her anne çocuklarının yaramazlığına katlanır ve ben tüm bu süreç boyunca sizin haylazıklarınızı sevgiyle kabul ettim ve sizi desteklemeye çalıştım. Ancak bu süreçte karşılacaklarınızla yüzleşmek sizin tarafınızdan başarılması gereken bir süreç. Şimdi artık kendi ayaklarınız üzerinde yürüme zamanınız geldi. Ben sizi çok seven anneniz olarak sizi bir kez daha uyarmak ve sizlerin gelecek olan geçişi kolay atlatabilmeniz için yardımcı olmak için size bağlanıyorum. Dişil enerjinin desteklenmeye ihtiyaç duyduğu bu süreçte yoğun enerji boşalımları olacak. 

5 Mart 2015 Perşembe

BAŞMELEK MİKAİL: PRATİK MİSTİK OLMAK

16206_763133997109377_3585436149691831983_n
BAŞMELEK MİKAİL’DEN MESAJLAR * LM-3-2015
RONNA HERMAN KANALIYLA
PRATİK MİSTİK OLMAK
Sevgili üstatlar, sizi yoğunluktan çıkarıp RUHSAL ALEMLERİN HAFİFLİĞİNE götürecek olan bir Işık Yolu vardır. Bu Kutsal Yolu geçmenizi sağlayan anahtar içinizdedir – buna RUHSAL ŞARKINIZ adı verilir. Sizler Üçüncü/alt Dördüncü Boyut ortamında işlev yaparken, Enerjisel İmzanız adı verilen şeye uyumlusunuz. Yüksek Dördüncü Boyutun kalan alt – seviyelerine ve Beşinci Boyut ortamının giriş seviyesine girerken giderek RUHSAL ŞARKINIZA uyumlanıyorsunuz.
Enerjisel İmzanızın tınısı, ahengi, tonları ve titreşimi vardır ve yedi büyük Çakra Merkezinizden ve aura alanınızdan yayılır. Düşünceleriniz ve eylemleriniz ile birlikte her gün değişir, çünkü ego – arzu bedeni kişiliğine ve duygusal doğanın sürekli iniş çıkışlarına karşılık verir. Gittikçe, ego – arzu beden kişiliği Ruhun hizmetkarı haline gelir ve titreşim kalıplarınız yavaşça denge ve uyum haline geri dönmeye başlar. Temel frekans kalıplarınız orta – Dördüncü Boyut seviyesine ve üstüne ulaştığı zaman, aura alanınız giderek genişler ve daha ışıltılı hale gelir. O zaman, Enerjisel İmzanız yüksek frekanslı Ruhsal Şarkınız ile uyumlanmaya başlar. Bu da yeniden birleşme sürecine başlamak için Ruhsal Benliğinizin yüksek Fasetlerine bir çağrıyı başlatır. Orijinal Ruhsal Şarkınız bu Alt – Evrenin Göksel Ruhsal Şarkısı ile mükemmel uyumda idi; Ruhsal Aile üyeleriniz ve büyük Işık Varlıkları tarafından bu şekilde tanınırdınız.