31 Mayıs 2015 Pazar

BU NADİR ASTROLOJİK HİZALANMA SIRASINDA MUAZZAM DEĞİŞİMLER BEKLEYİN

untitlfwfwfwfed
Gregg Prescott, M.S.In5D.com
Amerikan Devrim Savaşından bu yana görülmemiş olan nadir bir astrolojik hizalanma bu gezegende bir çok ortaya çıkacak olayları etkileyecek.
Aşağıdaki iki makale ve ek, zamanın döngülerinin kendilerini nasıl tekrarladığını açıkça anlatıyor, sadece Pluto’nun son kez Oğlak Burcunda olduğu zaman gerçekleşenleri değil, aynı zamanda tam şu anda gerçekleşen şeyleri ve çok yakın gelecekte bekleyebileceğimiz şeyleri.

NE KADAR YÜKSEĞE TIRMANIRLARSA, O KADAR SERT DÜŞERLER

Pluto 2008 den beri Oğlak Burcunda geri planda sessizce pusuda beklemekte ve kurulmuş dünya düzenlerini yok etmeye hazır olarak, geri planda kaynayarak sessiz pota olmakta. O zaman alan değişimleri temsil eder, ama geçtikten sonra ayakta kalan hiç bir şey bırakmaz.
Aşağıda, Astrolog Jim Dellicolli Oğlak Burcundaki Pluto hakkında konuşuyor:
Bir gezegen geriye doğru gitmeden önce, durağan hale gelir, yani yavaşlar veya hareketsiz kalır. Pluto yavaşça ilerliyor, hareketsiz kaldığı zaman, gerçekten hareketsiz kalır. Kadim Astrolojide bu, bir gezegenin korkuyla dolu bir insana benzediğinin söylendiği zamandır. Aynen gezegen hareketini durdurduğu zaman olduğu gibi, insan devam etmekte tereddüt ettiğinde felç gerçekleşebilir. O etkilenenlerin psişesinde, bu insanın yakın gerçekliğindeki durumlardan kaçıp gitme şeklinde tezahür edebilir. Bu, hareketsiz kalmada yansıtılır.

27 Mayıs 2015 Çarşamba

BM MİKAİL: TANRI BİLİNCİNİN YEDİ MÜHRÜNÜ AÇMAK

10846089_312251482299268_7115302040912039029_n
 TANRI BİLİNCİNİN YEDİ MÜHRÜNÜ AÇMAK
 [2009 TARİHLİ ESKİ MESAJ]
Ronna Herman kanalıyla aktarılmıştır
Sevgili üstatlar, fiziksel ve spiritüel duyularınızdan en tam ölçekte yararlanmanızın zamanıdır. Çok uzun zamandır uyumakta olan yüksek duyularınıza erişmek ve geliştirmek için fiziksel duyularınızı doğru şekilde kullanmayı öğrenmeli ve yeniden tanımlamalısınız: durugörü/berrak görme, duruişiti/berrak işitme veya telepatik yetenekler, durubiliş (genişlemiş, farkındalığın içsel duyusuna sahip empatik, sezgisel insan). Tüm bu yükseltilmiş yetenekler onlara sahip çıkmanızı bekleyen İlahi doğuştan hakkınızın bir parçasıdır.
Fiziksel bedeninizin yedi büyük çakrasını ayrıntılarıyla tartıştık ve her bir çakranın pozitif ve negatif niteliklerini belirttik. Bedendeki her bir çakranın ve organın kendi bilincine sahip olduğunu kavramanız önemlidir, bu çakralar ve organlar birçok geçmiş deneyimlerinizin ve düşünce formlarının enerjileriyle yüklenmiş ve aşılanmıştır. Sizler sadece inançlarınızla ve düşüncelerinizin titreşimsel frekanslarıyla dış dünyanızı yaratmadınız, ayrıca içsel dünyanızı da inşa ettiniz. Bedeniniz birçok şekilde sizinle iletişim kurar, ama onun size söylediklerini dinlemeyi ve yorumlamayı biliyor musunuz? Bunu daha önce ifade etmiştim. Birçoğunuz melek alemleri ve Işık Varlıkları ile iletişim kurabileceğiniz ve etkileşebileceğiniz gerçeğini kabul ettiniz, ama çoğunuz hala bedensel formunuzun birçok fasetleriyle iletişim kurabileceğinizin farkında değilsiniz.

15 Mayıs 2015 Cuma

KRYON: “YAŞLI RUH TANIMI”

11196356_1n

CANLI KRYON MESAJI
“YAŞLI RUH TANIMI”

Bu canlı kanallık Bali, Endonezya’da verildiMart 2015

Selamlar sevgililer, ben Manyetik Hizmetten Kryon’um. Her zaman yerinde olan bir sistem vardır ve yeni enerjinin bu özel durumunda, sistem yaşlı ruhu onurlandırır.
Sevgililer, daha önce bir çok kez zamanda bu yeni noktada gezegeninizde fark yaratanların en deneyimli olanlar olduğunu söyledik. En deneyimli dediğimiz zaman, bu gezegende Dünyanızın enerjisi içinde tekrar tekrar hayatlar yaşamış olanları kastediyoruz. Bu aslında hakkında konuşmakta olduğumuz yaşlı ruhtur ve yaşamlarca deneyimi olan budur.
Önceden bunu bilmiyorsanız size bir şey söylemek istiyorum. Yaşlı ruhlar tam şu anda yeni fikirlere ve algılara uyananlardır. Yaşlı bir ruh 20 yaşın altında veya 80 nin üzerinde olabilir. Bu önemli değildir, çünkü kronolojik yaşınız sadece bu hayatı ölçer. Akaşik yaşınız sahip olduğunuz bir çok yaşamlara ve bundan dolayı bu gün ne kadar bilge olduğunuza değinir.

14 Mayıs 2015 Perşembe

KRYON: “BU BABANIZIN YENİ ÇAĞI DEĞİL”

10959615_755951891189216_2387737408688729772_n

KRYON MESAJI

“BU BABANIZIN YENİ ÇAĞI DEĞİL”

 Bu canlı kanallık Atlanta, Georgia’da verildi14 Şubat 2015
Selamlar sevgililer, ben Manyetik Hizmetten Kryon’um. Yirmi beş yıl önce, sizlerle şu sıralarda gerçekleşmekte olan şeyi tartıştım. O zamanlar, bu yalnızca bir potansiyel idi, ama şimdi bu sizin gerçekliğiniz. Armageddon veya Üçüncü Dünya Savaşı olmayacağını söylediğim zaman, bu kehanet değildi. Kehanet değildi, ama güçlü bir potansiyeldi. Varlığımın ve partnerimin uyanışının tüm nedeni, sizin yaptığınız şey nedeniyle idi. Bunun içerdiği zafer tüm bunların zamanlamasının bilincini kontrol eden yaşlı ruhun ayağına geliyor.
Bu yıllar boyunca meydana gelen her şey gerçekleşen potansiyel oldu. Yani, yapabileceğiniz şeyin potansiyellerini görüyoruz ve bunu bildiriyoruz, sadece bunu. Şu anda gördüğümüz şeyin çoğu hızla gerçekleşiyor. 2012′de yeni bir papa olacağını söylediğimiz zaman, 13 ay sonra bu gerçekleşti. Bu kehanet değildi, bunun yerine bir potansiyel idi. Bunun geldiğini gördük, çünkü genel bakışa sahibiz ve mevcut papanın endişesini, sağlık durumunu biliyorduk ve ayrıca Güney Amerikalı bir papanın gelme potansiyellerini biliyorduk. Tüm bu şeyler sizin için “noktaları birleştirmek” olmalı. Yine geliyorum, kehanet ile değil, potansiyelin kutlama niteliğinde tutumu olan bilgi ile.

HATHORLAR – BEŞİNCİ PERSPEKTİF: UZAY VE ZAMANI AŞMA

1556

Bilincin yüksek boyutlarına girmek algılanan zaman ve uzayda temel bir geçişi gerektirir.
Bu, teorik bir perspektif ve pratik bir teknik kullanarak değinmeyi dilediğimiz algıda çok önemli bir değişimdir, pratik teknik bu amaçla yarattığımız ses meditasyonunun kullanılmasını kapsar.

Teori

Yüksek boyutları incelemenin bir çok yolları vardır. Paylaşmayı dilediğimiz şey, boyutları nasıl gördüğümüzün temel şematiği ve sizler yüksek boyutlu gerçekliğe geçtiğinizde karşılaştığınız zorluklardır.
Bedenlenmiş boyutsal gerçekliğiniz (fiziksel bedeniniz), bizim gördüğümüz şekliyle bilincin üçüncü ve dördüncü boyutlarında demirlenmiştir.
Dünyanızın üçüncü boyutsallığına oldukça aşinasınız. Sinir sisteminiz bu gerçekliğe kuvvetli bir şekilde uyumludur. Beyin/zihin/beden kompleksiniz dünyanızın fiziksel gerçekliğine senkronizedir. Temel biyolojik hayatta kalmanız etrafınızdaki uzayda yön bulmanıza bağlıdır. Ayrıca bedeniniz, zihniniz ve bilinciniz zaman algınızda demirlenmiştir.

5 Mayıs 2015 Salı

YÜZLERCE AFRİKALI HAVADA YÜZEN BİR ŞEHİR GÖRDÜKLERİNİ İDDİA EDİYOR

a14-2yyb590d2m7j0ydy436qru
Garip bir hikayede, yüzlerce Afrikalı köylü havada yüzen boyutlararası bir şehir gördüklerini iddia etti.
İnanılmaz olay Nijerya’da Lanzai South Ward, Darazo, Local Government of Bauchi State’de Dulali isimli bir sınır köyünde gerçekleşti.
Raporlara göre Saidu Meshai Dulali yerel camideki sabah namazını henüz bitirmişti ve günlük çalışmasına başlamak üzereydi.
Aniden atmosferi çevreleyen son derece parlak ışığın farkına vardı, bunu cennetlerin köyün üzerine düşmekte olduğu ani kavrayışı izledi. Gökyüzüne bakarken, dünyadaki kırk yıllık hayatının en büyüleyici manzarasını gördü. Saidu’ya göre: “Hiç bir yerden ortaya çıkan buluta benzer geniş, büyük bir kütle ortaya çıktı ve ortalama uzunluktaki bir ağaç yüksekliğinde köyün üzerinde yavaşça uçuyordu. Bulut şeffaftı ve içinde güzel uzun binalar, asfalt yollar ve arabalar gördüm. Uçan bir şehire benziyordu. Ve ondan aynı Ashaka çimento fabrikasında duyacağınız sesler çıkaran makinelerin sesini duyabiliyordum.”
‘Yüzen şehri’ gören yalnızca Saidu değildi, yüzlerce köylü o zaman buna tanık olmuştu, buna köydeki tek caminin imamı da dahildi. Çocuklar ve yetişkinlerin hepsi tam olarak aynı hikayeyi anlatıyorlardı.
http://www.kosulsuz-sevgi.com/yeni-eklenen-mesajlar/yuzlerce-afrikali-havada-yuzen-bir-sehir-gorduklerini-iddia-ediyor/

YENİ KANIT DÜNYADA KUTUP DEĞİŞİMİNİN GERÇEKLEŞMEKTE OLDUĞUNU İLERİ SÜRÜYOR

pole shift
Yerkürenin manyetik kutuplarının tersine dönmesi mi gerçekleşiyor? Yanardağlar, depremler, denizden gelen garip sesler. Yeni kanıt kutup değişimine işaret ediyor.
Yerkürenin manyetik kutupluluğunu değiştiren yerkürenin kuzey ve güney manyetik kutuplarının yer değiştirmeye başladığı zaman olan kutup değişimi daha önce gerçekleşti. Gezegenin geçmişini takip eden bilim adamları çekirdek örnekleri inceleyerek bu olayların 74 tanesini tanımladılar. Bunlar yer altında ve kalın kutup buzlarında binlerce metreden çıkarılan örnekler.
Ani bir değişim yerkürenin dengesini önemli derecede bozardı, hayal edemeyeceğimiz  ölçekte ölümcül depremlere, tsunamilere neden olurdu, yanardağ patlamaları o kadar geniş bir alan yayılırdı ki, bulutlar ve gazlar güneş ışınlarını örterdi ve ani bir yeni buzul çağını tetiklerdi.
Bilim adamları önceki Armageddon tarzı yıkımın kanıtını arıyor. Toprağın, kayaların ve buzulların dar katmanları çamur ve minik manyetik olarak yüklenmiş parçalar formunda yerkürenin tarihindeki tuhaf olayları kaydediyor. Onlara göre, bunlar ani sellerin, buzulların erimesinin veya kül çökeltilerinin net göstergeleridir. Bunlar, yerkürenin tarihinde donma ve erime döngüsünün uzun periyotlarının dışında bulunduğu zaman, bu kutup değişiminin bir göstergesidir.
Kutup değişimleri tektonik levhaların hareketinde, yerküre kabuğundaki zıt çatlakların dev hatlarında büyük artışa neden olur, bunlar birbirlerini itip öğütürler, sonunda periyodik olarak salıverirler.
Şu anda doğal felaketlerde ve diğer garip, olası tersine çevrilmeyi işaret eden görünürde ilişkisiz olaylardaki keskin artış arasında yeni işaretler var. Manyetik kuzeyin Grönland ve Kanada yakınındaki şu andaki pozisyonundan Rusya’ya doğru artan hızla geçiş yaptığı yaygın şekilde bilinmektedir. Son on yılda 400 km ilerledi ve hızlanmakta.
Güneşimiz kuzey ve güney kutbunu her 11 – 13 yılda bir tersine çeviriyor ve bunu henüz yaptı. Güneşteki etki, dünyada büyük etkisi olabilecek güneş fırtınalarının sayısını ve yoğunluğunu canlandırmaktır. Bunlar elektrik santrallerine ve TV yayınlarına müdahale edebilir.
Manyetik kuzey ve güney arasındaki manyetik tersine çevrilmenin etkilerini gösterebilecek diğer işaretler son bir kaç gündür tüm dünyada püskürmeye başlayan benzeri görülmemiş yedi yanardağ ve 7.0 büyüklüğündeki depremlerdir.
Döngü 2004′te Endonezya’da başladı ve çok yakınlarda Nepal’de tekrarlandı. Sismik aktivitedeki bu keskin artışlar her 30 yılda gerçekleşir ve doğal med cezirin parçası olabilir, ama bunlar manyetik kuzeyin orijinal pozisyonundan uzaklaşmasının bir parçası olabilir.
USGS ve NASA, Utah Üniversitesinin son zamanlarda Yellowstone Ulusal Parkının altında keşfettiği yeni mağma odası hakkında çok endişeli, ayrıca önceden bildikleri çok büyük erimiş kaya ve demir gölü var. Bu, Büyük Kanyonun hacminin 11 katı. Ani bir kutup değişimi mağma odasını yüzeye itebilir, bu Los Angeles’i patlatabilir. Eğer bu olursa, Kuzey Amerika’nın çoğu anında yok olur ve yeni buzul çağı başlar.
Bir başka hikaye Japonya’nın kuzey ucunda bir gecede deniz yatağından ortaya çıkan 300 metre yüksekliğindeki ada. Bu bölge 2011′de Japonya’daki 8.9 büyüklüğündeki depremin kaynağı idi.
Bu yeni Japon toprakları neredeyse 7.9 Nepal depremi ile tam olarak aynı anda ortaya çıktı. 
Son olarak garip şekilde davranan doğanın en tuhaf hikayesi, denizden gelen garip uğultu seslerinin raporları. Bilim adamları bunu şu anda okyanuslardaki akımların etkisi olarak açıkladı.
(Çeviri: Saffet Güler)

BM MİKAİL: RUHUN GÜCÜ VE ZİHNİN GÜCÜ: DENGEYE GERİ GETİRMEK

603766-865556303510857-7092557855587782149-n
Celia Fenn kanalıyla
1 Mayıs 2015
Sevgili Işık Ailesi, Yükseliş Yolculuğunuzun bu son periyodunda yaşamlarınızda çok fazla kargaşa yaratan Tutulmalar ve Ekinoks değişimleri ile, yoğun bir değişim zamanı deneyimlediniz. Bir çoğunuz yaşamlarınızda akıntıya kapıldığınızı ve nereye döneceğinize emin olmadığınızı hissediyor olabilirsiniz. Uyanmış ve bilinçli ve aydınlanmış bir şekilde ruhsal yolculuğunuzda olabilirsiniz, yine de Dünyanın neden bu kadar kaos içinde olduğunu ve neden şeylerin daha kolay olamadığını gerçekten anlamadığınızı hissediyor olabilirsiniz.
Aslında, Sevgili Aile, büyük değişim ve dönüşüm zamanları Dünyanızda hiç kolay olmadı, özellikle şimdi. Daha önce Dünya, hepsi bu değişimi birlikte yaratan bu kadar çok enkarne olan ruh ile bu kadar muazzam bir değişimden hiç geçmedi. Ve gerçekte, hepinizin birlikte yaratması ve başka bir Gerçeklik yaratmak için birlikte seçimler yapması Beşinci Boyutun doğasıdır. Bazılarınız uyanıksınız ve bunu bilinçli bir şekilde yapıyorsunuz, ama bir çok insan hala “uyku” halinde ve seçimlerini bilinç olmadan ve eski enerjilere ve kalıplara dayanarak yapıyor. Bu nedenle çok fazla kaos ve karışıklık var. Hala aynı bilinçsiz seçimleri yapanlar, bu seçimlerin onları olmak istedikleri yere götürmediğini görüyorlar ve öfkeleniyorlar ve endişeleniyorlar. Yeni seçimler yapmayı ve Yeni Gerçekliği keşfetmeyi arıyorlar, ama hala arayış halindeler.

1 Mayıs 2015 Cuma

PLEİADESLİLERDEN MESAJ

599693_224105574378164_681395963_n
Christine Day kanalıyla
30 Nisan 2015
Sevgililer sizi selamlıyoruz,
Nisan’ın son bir kaç gününde Dünya planında gerçekleşen dinamik enerjisel açılışlar vardı. Bu oluş, birçoğunuz için çok büyük oranlarda değişim getirecek olan şeydir. Çünkü ilk kez gezegeninizde her birinizin bilincinizin genişlemiş yüksek alem hallerine erişmesi için çok boyutlu bir kapı yaratan bir seri perde kalktı. Bu boyutsal açılışlar ile, Gerçeğin yüksek frekansına yeniden uyumlanabilirsiniz.
Çok büyük değişimler önünüzde ve buna hazırsınız, evriminizin bu sonraki aşamasını beklemekteydiniz. Bu değişim, sizler bu yeni boyutsal kapılara erişirken, kendini güçlendirme yerine geri dönmek ile ilgilidir. Bunlar, tüm veçhelerinizin var olduğu zamansız uzaya yeniden bağlandığınız erişim noktalarıdır. Kendiniz hakkında sınırsız oranlarda Gerçeği hatırlayabileceğiniz ve buna uyumlanabileceğiniz ve önünüzdeki gerçeklikte var olan her şeye tanık olacağınız yer içinizdedir. Bu, kutsallığınıza, Gerçeğe doğal olarak geri dönmenin zamanıdır.
Bu geçiş enerjisi vasıtasıyla, bedeninizde ve enerji alanınızda, ‘chem trails’in sisteminizde sahip olduğu etkilerde azalma yaratan bir değişim olacak. Bedeninizde elektriksel bir yeniden ayarlanma olacak ve enerji alanınız yeni bir boyutsal frekans taşıyacak. Bu frekans Chem Trails’den gelen etkilere karşı bir engel yaratır. (Chem Trails: gökyüzüne püskürtülen kimyasallar).
Yüksek alem kapısında benliğinizin bu yeni deneyimine açılmak için zaman ayırın. Bu açılış stabildir ve sizi beklemektedir.
Bu yüksek alem kapısına bilinçli seçim vasıtasıyla açılabileceğinizi bilin. Bunu kalp yerinizden yapın, nefes alın ve bırakın. Bu kutsal aleme bir mıknatıs gibi çekildiğinizi hissedin. Beklemek zorunda değilsiniz!
Sizi destekliyoruz. Sonraki ileri doğru geçiş adımınızı atarken size tanık oluyoruz.
Kutsamalar,
Pleiadesliler
(Çeviri: Saffet Güler)