29 Haziran 2015 Pazartesi

KRYON: “ÜÇLÜ”

heart-electromagnetic_field1

KRYON MESAJI

“ÜÇLÜ”

Bu canlı kanallık Charlottesville, Virginia’da verildi10 Mayıs 2015
Selamlar sevgililer, ben Manyetik Hizmetten Kryon’um. Her zaman selamlamayı izleyen duraklama, partnerimin çıkması için verilir. Bu kanallık için görünürde bir hazırlanma olmadığını fark etmiş olabilirsiniz. İnsan Varlığın zihnini, temel yapısı ve psişesi değiştirilmek zorunda olacak bir şekilde hazırlamak zorunda olduğu eski enerjide hazırlık olurdu. Eğer onun beyninde bazı türde ölçümler yapabilseydiniz, hazırlığın işlediğini görürdünüz. Çeşitli alfa ve beta dalgalarının değiştiğini görürdünüz, ama şimdi değil. Bunun nedeni, bir süre önce sürekli bir bağlantı, onun daha şefkatli bir İnsan Varlığı olmasını sağlayan daha yakın bir yürüyüş anlamına gelen bir birleşmeye izin vermiş olmasıdır. Aynı zamanda, mesaj için hazırlık olmayacaktı. Her zaman bir ayağı 3B içinde, bir ayağı 3B dışında olacaktı. Bu nedenle yüzde 100 ün zamanı geldiğinde, tek yaptığı geri çekilmekti. Ama geriye çekilmek onun yaptığı en zor şeydir. Tüm bunların İnsan beyni ile ilgisi vardır – buna dahil olan şey bildiğiniz ve bilmediğiniz şeyler ve şimdi bilmeniz için evrimleşen şeyler.
Bu akşamki mesaj bilgilendiricidir ve daha önce bu şekilde tartışmadığımız şeyleri ele alacağız. Yeni bir kavramı öne çıkaracağım, ama o karmaşık olmayacak, çünkü bu sadece bir giriştir. Ama, evrimleşen insancıllık kavramına bir giriştir.

26 Haziran 2015 Cuma

Ben senim, sen de bensin. Ben sendeyim, sen de bendesin.

İçinde güneşler doğarken, gözlerin ufukları aramasın. Yaratımda attığın her adım, yeniden doğan ve güçlenen bir tanrıdır. O’nu bildiğin vakit adım atarsın. O’na adım attığın vakit Ol’ursun. Durağanlığında sadece insansın. Sürekli kabuğundan sıyrılmak istersin. Birisi gelip alsın yükümü, gizimi istersin. Kendini dışarıda aramaktan yorulmayan insan bunu yapar. Yorulan ise parlar, genişler. Hiçbir insani kavramın içini sıkıştıramayacağı yere kadar genişler. Geriye öz’üyle döner. Büyük giz’in kendisine vakıf iken gelir oturur. Artık oturduğu yer herhangi bir madde değildir. Altın tahtın ne olduğunu bilir otururken.

Sen acın değilsin. Sen umutsuzluğun değilsin. Sen hayal kırıklığın değilsin. Sen öfken değilsin. Sen düşlerin değilsin. Sen malın mülkün değilsin. Hepsi seni taşıyan ve derslerine yardımcı olmak üzere orada tuttuğun parçalarındır. Artık ilerleme gerektiğinde sırtından bunların yükünü bırakırsın. Sadece sen’ini alıp ilerleyebilirsin. Yükün hayat amacın değildir. Görevler, savaşlar, misyonlar değildir. Onlar sen değilsin. Yaratımın berraklığına fazlalıklar ile girilemez, bu hiç olmadı, hiç de olmayacak. Aşk ile gözlerinden atılan gözyaşlarından daha mı az değerli bunlar? Sor öz’üne…  At onları da o derin boşluğa, şifalansın gelsin sana, yük olmaya değil, ışıltılarını kutsamak için…

Dünya dehlizlerinde çıplak ayakları ile koşmaya gelmiştir tanrılar. Sadece bunun için bile gelmişlerdir. Bazen ayağının altında altın sarısı kumsallar olur, bazen sivri çakıllar olur. Tanrı bu koşuşa OL dedikten sonra durulur mu? Canımın yandığını hissediyorum acaba durmalı mıyım diye sorar mı yaratıcı olan? Sadece koşar kendi çemberinde ta ki yanana kadar. Savrulur o zaman tüm dünya’nın rüzgarlarının içine ve diğer gelenlere nefesini üfler, onlar da rüzgara yüzlerini verip koşsunlar diye…

Kim olduğuna sahip çık. O’na dokunmakla zaman kaybetme. Tekrar kaybedip tekrar arayıp bulmak oyalantısına girmeyi seçme. Koş Öz’üne. Durma. Ta ki rüzgara dönüşene kadar, ta ki ışığa bürünene kadar sadece onunla birlikte koş. Merak etme geç kalmazsın. Sana hız veren sadece rüzgar değil, unutma.

Aynı kalp ritminin titreşimindeyiz.


Öyledir.

25 Haziran 2015 Perşembe

Selamlar sevgili ışık ailemiz. Sizleri kalbimin tüm ışıltısı ile sarmalıyorum.

Dünya’nın eşsiz zamanlarında yürüyen sizler ne kadar özel ve tarihi bir deneyimin içindesiniz. Ne kadar zorlu bir yolculuk bu böyle… O kadar kutsanıyorsunuz ki, attığınız her adımı bile heyecanla izliyoruz. Aldığınız her nefeste bizler de nefes alıyoruz. Kalbinizin attığı ritmleri dinleyip kaydediyoruz. Gözlerimiz ışığınızla parlıyor. Işığınız, ışığımıza karışıyor. Hiç bu kadar yoğun hiç bu kadar berrak bir akışa ulaşmamıştık ve işte bakın buradayız şimdi. Bunun için gelmiştiniz. Üstelik henüz yeni başladık.
Sizlerin atacağı adımların, sizlerin belirleyeceği gelecek potansiyellerinin önüne nasıl geçebilelim ki? Bizzat aramızda olup Dünya’ya bedenlenmiş ailemizsiniz. Dünya’ya daha nasıl direkt yardımda bulunalım ki? Kendi canlarımızı, erkek kardeşlerimizi, kız kardeşlerimizi görüyoruz orada ve sınavlarının kutsaliyetinde her daim ellerinden tutuyoruz. Gerçek anlamda yükseliş zamanlarındasınız sevgililerim, adım adım, olması gerektiği şekilde ilerliyor. Kalbimizi açtık, enerjilerimizi hissedebilirsiniz.

Bu, homo sapiens diye sınıflandırdığınız insan türünün evrimidir. Gerçekten artık insan olmayacağınız bir noktaya ilerliyorsunuz. İnsanüstü kavramını heyecanla telaffuz ederken bunun gerçekliğini bizlerin gözlerinden görmenizi çok isterim. Artık gizli saklı süreçler, karanlıklarda saklanan bilgiler patlamak üzeredir. Bilincinizi gerçekliğe açmış olan siz değerli uyananların muazzam katkısı bu sıçrama etkilerini yaratıyor. Işık bedeni kodlarınızın bir sonraki seviyesine geçerken ifşaatın bilincinin daha görünür olarak dolaşmakta olduğunu hissedin. Bunun dozu giderek artacaktır ve kaçınılmaz bir noktaya gelecektir.

Unutmayın dostlarımız, Dünya’ya geliş dahilinde de, günlük sorunlar dediğiniz enerjilerde de size özgür irade sınırlarını aşmadan her türlü yardımı yapıyoruz. Bizlerle olan temasınız hiç tahmin edemediğiniz düzeyde arttı. Bir çoklarınız günlük işler dediğiniz anlarda bile bizlerin varlığını hissediyor ve ne demek olduğunu anlıyor. Ancak ne olursa olsun ışığın aktivasyonu ve bilincin açılımı bizzat sizin sorumluluğunuzdadır. Alacağınız geri bildirim hem kendinizi uygun zamanlarda görevlerinizde bulacağınız gibi hem de aktive olacak özelliklerin bu sorumluluk çerçevesinde kullanımına yönelik olacaktır. Daha önce yapılan hataları aşmış bir çok yaşlı ruh ile birlikte karmik yasaların yörüngesi dışında yeni ruhlar da buradadır. Size Dünya genel bilinç ölçümlerinin de olduğunu söylüyorum ve 21 Haziran dan itibaren bir kritik eşiği daha sevinçle aştığınızı bildirmek isterim. Burada itina ile takip ediliyor ve kutlaması yapılıyor. Yakında değerli canlarım, kutlamaları birlikte yapacağız. Bu gerçekliği tüm ilahi iradenizle siz var ediyorsunuz. Bizler ellerinizden tutuyoruz.

Sirius ışığı üçüncü gözünüzle bakmayı seçtiğiniz her an önünüzde size karşılık verecektir. Sevgimiz yağmur olsun tüm evrene aksın. Işığımızda bizler biriz. 

Galaktik Federasyon

AMANDA

24 Haziran 2015 Çarşamba

BM METATRON: 2015 BİYO KRİSTALİN DEĞİŞİM! 1&2 NCİ BÖLÜM

10982001_844436175638420_7992203565574164284_n
Metatron ~ James Tyberonn kanalıyla
Selamlar Üstatlar, Ben Işığın Meleği Metatron’um ve her birinizi koşulsuz sevgi vektöründe sıcak bir şekilde selamlıyorum. 2015 yılı Yeni Dünyanın Üçüncü Yılı, aslında Yeni Dünya 2013′ün sonunda frekanssal olarak formüle oldu ve sizin 2013 lineer veçhenizde başladı. Kristalin dönüşümün ve 144 Kristal Izgaranın aktivasyonunu ölçüyoruz ve hesaba katıyoruz.
Şimdi bir başka değerli an bizi bir araya getiriyor, birleşik alan matriksinde düşünceleri birleştiriyor. Geometrik düşünce kalıplarını arzu ile, farkındalık ile birleştirmek ve tüm bu şeyler bu şekilde bir araya geliyor. Çünkü tüm düşünceler, tüm nesneler, tüm varlıklar bilincin kristo-elektromanyetik temsilidirler, olduğum ve olacağım her şeyin tezahürü. Bu seansta Plaeiadesli Ra – Tyberonn’a, Kristal Hizmetten Tyberonn’a katılıyorum.
Sevgililer, Dünyada gerçekleşmekte olan değişimler Kozmosta gerçekleşmekte olan değişimler tarafından harekete geçiriliyor. Galaksinizdeki her göksel beden, her gezegen, yıldız ve ay Dünya’nın gezegensel yükselişinin desteğinde armonik senfonidedir. Dinlerinizin bilimi dışladığını ve bilimin ruhsal olanı dahil etmediğini daha önce söyledik. Yeni Dünyada ikisi birbirine katılmalı. Ve sevgili insanlar aşağıdaki mesaj spiritüel olarak nitelendirilen ve bilimsel olarak nitelendirilen unsurlar ile doludur. Her birinizin çok dikkatle okumanızı istiyoruz ve lütfen bilimsel bölümlerin kavrayışınızın dışında olduğunu varsaymayın. Çünkü paylaştığımız şey 3 ncü dilde iletilmektedir ve bu mesajın tüm içeriği kodludur, kendinizi akademik veya bilimsel olarak düşünenlerinizin bile tam olarak paylaşılanları spiritüel seviyede anlayacakları bir şekilde kodlanmıştır.
Bizler rahmaniyetiz. Rahman kelimesi affedicilik, bağışlayan anlamında kapsayıcı bir nitelikte sizlere verilmiştir. Titreşim düzeyini bu manada alabildiğinizi görebiliyorsunuz. Bu sunulmuş hali elbette ki kısıtlı bir bilinç düzeyini belli bir zaman periyodunda taşımak üzere sunulmuştur. Rahmaniyet, tam anlamıyla “kabulleniş” düzeyidir. Tanrısallığın üst veçheleri diyebileceğimiz tekamül kıstaslarındandır ve bu sizin şu anki algınızla yedinci boyuttan tam anlamıyla kullanıma açılır. Dokuzuncu boyutta rahmaniyete dönüşülür ve üzerindeki tekamül döngüsüne bu basamak çıkılarak devam edilir. Ben Chintarou.

Kabullenişin ilk veçhelerini deneyimlemeye başlıyorsunuz. Bunlar, zihinsel öğretilerinizin ve zekanızla harmanlanan analiz gücünüzün ötesinden gerçekliğinize var oluyorlar. Ruhaniyet keşfi ve “ol”ma halinizin yüksek parçaları ışık bedenlerinizle aktive olurken aynı kanalın sarmal enerji vorteksini kendinize çektiğinizi görüyoruz. Bu her zaman dairesel şekilde olmuştur. Dinamik yasasının ve kendine çekme portallarının tüm vorteksleri bu sarmallardan oluşur. Bir çoklarınız bunların uzantılarını keşfettiniz. Kullanmaya başladınız. Bunun üzerinde gün içinde daha fazla farkındalık vererek hayatınızın her adımında da aynı portalların rüzgarından ışık akışını anlamanız mümkün olacaktır. Buradan kendi parçalarınıza dair yeni gerçeklik bilincinizin ışıkları doğrudan DNA’nıza işlenmektedir. Kullanımı için bizleri ayrıca çağırabilir, rehberlik alabilirsiniz.


BİLİM ADAMLARI SÜPER DÜNYALILARIN YENİ IRKININ DOĞMAKTA OLUP OLMADIĞINI SORUYOR

scientists-ask-if-a-new-race-of-super-earthlings-are-being-born
Bilim adamları beklenmedik ve sarsıcı bir keşif yaptı – insanlar arasında çok fazla sayıda yeni ve daha önceden görülmemiş mutasyonlar belirlendi.
Yakında insanlar arasında büyüleyici x – men’lerin olacağını öne sürenler var. Bu süper dünyalılar gişe rekorları kıran ünlü filmlerde olduğu gibi gizli laboratuarlardan çıkmıyorlar, doğal olarak doğuyorlar. Diğer bilim adamları daha az iyimser ve öngörülmeyen gelişmenin insan bedeninde bilinmeyen değişimlere yol açabileceğini düşünüyorlar.
Bu beklenmedik ve ürkütücü keşif ABD Cornell Üniversitesi ve Kaliforniya Üniversitesi bilim adamları tarafından yapılan bir araştırmanın sonucudur.
Tüm dünyadan binlerce insanın genlerini inceledikleri zaman, insanlığın son yıllarda yeni, daha önceden görülmemiş mutasyonlar edindiği ortaya çıktı.

22 Haziran 2015 Pazartesi

ET’ler BOYUTSAL GEÇİŞE YARDIM EDİYORLAR

untitled
Bir röportajda James Gilliland diğer iyiliksever yüksek boyutlu varlıklar ve 12′ler Konseyi ile birlikte Anunnaki’nin uygarlığımızı ve gezegeni bilincin yüksek hallerine getirmek için çalıştığını ifade etti.
Gilliland Alfred Lambremonet Webre ile röportaj yaptı ve Webre’nin, gölge hükümetleri yönetenlerin bizi itaat, kontrol altında tutmak için dinleri yaratan düşmüş Anunnaki olduğu inancını onaylıyor.

İyiliksever Irkların Geri Dönüşü

Gilliland’a göre, Anunnaki’nin geri dönüşü iyiliksever. Onlar Evrensel Yasa altında işlev yapıyorlar ve bu düşmüş Annunakileri (binlerce yıldır bizi köleleştirmekte olanları) konseyin önüne çağırıyor. Onlar bu konseyin önünde durmalı ve Evrensel Yasaya uygun olmayan yapmış oldukları şeylerin üstesinden gelmeliler. İyiliksever Annunakiler ayrıca düşmüş olanları ve Reptilian ittifakını uzaklaştırmak için Pleiadesliler, Andromedalılar, Arkturuslular ve diğer varlıklar ile birlikte çalışıyorlar.

21 Haziran 2015 Pazar

BÜYÜKLER: HAZİRAN GÜNDÖNÜMÜ AKTARIMI ~ SHAMBHALA PİRAMİDİ

untitled333
Anrita Melchizedek kanalıyla
Merhaba, sevgililer. Bu Haziran ayında ve özellikle 20/21 Haziran’da sizler Tek Birleşik Kozmik Kalp olarak bir araya gelirken, Gündönümünün büyütülmüş göksel enerjilerini deneyimlerken sizinle olmak bize büyük keyif veriyor. Shamballa’nın Üstatları ve Yücelerdeki bir çok Aydınlanmış Varlık tarafından ışıklandırılan bu Gündönümü enerjisi içinizde, iletişim yeteneğinizde ve bu kutsal Dünyadaki bu oyun okulunda deneyimlemiş ve öğrenmiş olduğunuz bir çok dersi sadece gözleme yeteneğinizde taşıdığınız bilgeliğin derin duyumsamasıdır; ve sizleri On İki Işın Aşramını deneyimlemek için bu güzel Shamballa Piramidine davet ederken, bunu Işığın yüksek boyutlu frekanslarına, Işığın Yeni Dünya kalıplarına bütünleştirebilmeniz. On İki Işın Anne/Baba Tanrının Kozmik Kalbinden spirallenir ve bu kutsal dünyada derslerinizin çoğunu deneyimlerken her biriniz bu Ruh Işınlarından bir veya daha fazlasında yolculuk yaparsınız. Bu ayrıca İlahi Eril ve Dişil frekansların yeniden ortaya çıkmasına ek olarak bu zamanda aktive olan Güç, Sevgi ve Bilgeliğin Üç – Katlı Alevinin yükseltilmesidir.
Bu güzel Shamballa Piramidine, bu Işın Aşramlarına ve Işığın bu inanılmaz göksel aktivitesi ve Gündönümü enerjilerinin yükseltilmesi vasıtasıyla yenilenmiş yeniden dengelenmeye birlikte yolculuk yaparken, kutsal alanımızı oluşturalım.
Bedeninize derin nefesler alarak başlayın, nefes alırken alt karın bölgenizi şişirin, nefes verirken alt karın bölgenizi içeri çekin. Bu Şimdide kendi enerjinizin farkındalığı vasıtasıyla bu denge duygusunu ve kalp çakrasına derin bağlantıyı bulun; nefesinizle, ayaklarınızın enerjisiyle, kendinizi İlahi Sevginin bu kutsal dönüştürücü alevleri ve Işığın Üstat Varlıkları olarak bilme duygusuyla. Şimdi Anne/Baba Tanrı ve Pleiadesliler, Siriuslular, Andromedalılar ve Arkturuslular tarafından Işıklandırılarak, Meshedilmiş Varlıkların bu güzel ışın frekanslarını ve özelde Sirius Başmelek Ekibinin bu güzel gümüş-altın Alevini deneyimliyorsunuz. Onlar eski ilişkilerin yaralarını iyileştirme yeteneğinde sizi kalbin derinliklerine götürürken ve tantranın kutsal cinsel enerjisini aktive ederken, sizi Yeni Dünya kalıplarının boyutsal frekanslarına yükseltiyorlar.

20 Haziran 2015 Cumartesi

YILDIZ KODLARINIZI & 12- İPLİK DNA’NIZI AKTİVE ETMEK

untitled

Yıldız Işık Konseyleri ~ Solara An-Ra kanalıyla

 (Haziran 2015)
Sevgili Dünya Kabilesi, bu gündönümü portalında cesaretlendirme sözcükleriyle geliyoruz. Siz, tüm insan varlıkları genişleme sürecindesiniz. Bu, evrimleştiğinizi söylemenin başka bir yolu, çünkü evrim her zaman genişlemeyi bütünleştirir – büyümeyi; dünyanız büyüyor; zihinleriniz yeni fikirlere ve kavramlara, yeni frekanslara açılıyor. Sizler yaraları temizlerken çakralarınız açılıyor – ve yıldız kodlarınız yüklenirken enerji alanlarınız genişliyor & aktive oluyor.
Sevgililer şimdi yıldız kodlarınızdan bahsedeceğiz, çünkü enerji alanınızdaki ve daha geniş Işık Bedeninizdeki kodlar ile ilgili bilgi eksikliği var. Sizler çok boyutlu üstatlar olmak için tasarlandınız, programlandınız ~ yüksek boyutlu frekansları taşıma yeteneğine sahipsiniz. Bizim, yıldız konseylerinin ve yıldız insanlarının yaptıkları gibi telepatik olarak iletişim kurma yeteneğine sahipsiniz. İsteyerek fiziksel bedenden Işık Bedene veya enerjiye geçme yeteneğine sahipsiniz. Şu andaki kapasitelerinizin veya anlayışlarınızın çok ötesinde yetenekleriniz var ve bunlar size genetik olarak kodlanmıştır. İlk kodlama DNA ipliklerinizin içinde hücresel, atomik seviyede gelir ve bunun aktivasyonu her zaman genişlemenizin parçasıdır ~ içsel olarak, fiziksel bedeninizin içinde gerçekleşir ve auranızda ve Işık Bedeninizde reaksiyon deneyimlenir ve aktive olur.

19 Haziran 2015 Cuma

BAŞMELEK METATRON: 2015 – Şaşırtıcı Yıl

533593_10151143479961139_455806159_n
BAŞMELEK METATRON ~ James Tyberonn kanalıyla
Selamlar Üstatlar, Ben Işığın Başmeleği Metatron’um ve sizleri koşulsuz sevgi vektöründe selamlıyorum. Ve bu toplantıda kanalımız tarafından, lineer kronolojinizde önünüzdeki 2015 yılını tartışmamız istendi. 2015 Yeni Dünyanın ‘Üçüncü Yılıdır’. Gerçekten şaşırtıcı bir yıl, geçiş zamanı, büyük değişim zamanı olacak… ve yoğunluk zamanı. Her şeyin bir amacı var ve insanlığın karşılaştığı zorluklar çözülebilir ve çözülecek. Ama çaba ve dahil olma gereklidir. Barış dünyasını birlikte yaratma zamanıdır.
Sevgili İnsanlar, istenen konuya başlamadan önce,  bir noktayı eklemek istiyoruz. Gezegende süregiden karmaşa ister dini olsun, ister topraklar veya sosyal eşitlik ve eşitsizlik ile ilgili olsun, insanlığa çatışmanın derin şekilde gömülü sorunlarının çözülmesi gerektiğini işaret ediyor. Bunlar çözüm olmadan bir çok kez yüzeye çıktı. Ancak Yeni Dünyanın enerjisinde, bu tür sorunlar çekip gitmez. ‘Şu andaki’ lineer zamanınızın enerjisinde, bu tür çatışmalar kesinlikle yüzeye süzülür ve orada kalır. Bunların çoğu geçmişteki baskılama nedeniyle dramatik şekilde açığa çıkmıştır, ama çekirdek sorunlar yüzeye çıkmalı ve bunlarla yüzleşilmelidir. Bu tür zorluklar ortaya çıktığı zaman, geçici ritmik kalıplarda ‘çözülme terapisi’ denilebilecek şeyin bir başka raundu başlar… bu durumda, sürekli bir ritim.

KÜRESEL NÜFUS AZALTIMI ‘YAVAŞ ÖLDÜRME’DEN KAYNAKLANAN 11 YAYGIN SAĞLIK SEMPTOMU

spray77
Eğer etrafınıza bakarsanız, modern insanlık eşi görülmemiş bozulan sağlık krizi ile yüzleşiyor. Ve gerçeği göremeye istekli olanlar ve görebilenler için yüzeyin altında, ortalama erkek ve kadına artan şekilde bulaşan çeşitli sağlık sorunlarının dünya nüfusunu azaltmak ve elitler için Dünyada bir cennet yaratmak için gizli çabanın parçası olarak kasten yaratıldığı görülmektedir.
Aşağıdaki 11 yaygın sağlık semptomu, aleni tantana olmadan kitleleri sessizce ıskartaya çıkarmak için tasarlanmakta olan şeytani “yavaş öldürme” gündemini işaret ediyor:
1) Bağırsak ve sindirim sorunları: Sindirim borusu insan bağışıklık sisteminin komuta merkezi olarak davranır, bağışıklık fonksiyonunun yüzde 80 nini veya daha fazlasını temsil eder. Ve bu sistem genetik olarak değiştirilmiş organizmalar (GDO lar), tarım ilaçları, antibiyotikler, şeker ve yiyeceklerdeki kimyasallar gibi şeyler tarafından artan şekilde saldırı altındadır.

16 Haziran 2015 Salı

Yaşayan Işık Çalışması

 
Sevgili ışık ailesi, tekamülünüzün bu aşamasında belirlenen periyottaki DNA aktivasyonlarınız  için zamanın geldiğini söylemek istiyoruz. Bu, bir süre önce Sirius Misyonu Görev Bilincine uyanmış ve uyumlanmış olan dostlarımıza sunulmuş bir sonraki aşama çalışmasıdır. Hissettiğiniz yoğunluk, gelmekte olanın yüceliği ve buna izin vermeniz ile parlayacaktır.

Çalışma 15 Haziran itibari ile başlayacak ve 21 Haziran döngüsüne kadar devam edecektir. Sonraki döngülere hazır olana kadar yine isteyenleriniz ve hazır olanlarınız için aktivasyon işlemleri aktarılacaktır. Bunları meditasyonlarınızda enerjilerinizi açarak ve sadece izin vererek doğrudan almayı seçebilirsiniz. Aktarımlar bu şekilde başladı. Bir diğer sevgili aile varlığımız da gelen enerjilerin ne olduğunu ve bunlarla ne yapacağını sormaktadır. Bu aktarım, bunun içindir.


Uyumlanma çalışmanız için tavsiyemiz uyumadan hemen önce uygulamanızdır. Baş ağrısı, yorgunluk veya boşluk hissi gibi semptomlar olabilir. Susuz hissedebileceğiniz için yine bol bol su tüketmeniz de uygundur. Gün içinde sadece bir kere yapmanız ve en yarım saat ile bir saat arasında odaklanmanız yeterli olacaktır. Süreci hızlandırmayı seçen ve bu mukavemetlerini kabul eden dostlarımız ayrıca rüyalarında da uyumlanmaya devam etmek için niyet edeblirler.


Değerlilerimiz, yapacağımız uyumlanma basit olarak yeni enerjilere izin vermenizdir. Bizler, bu uyumlanmayı en uygun şekilde bedeninize yerleştirmeniz için yardımcı olacak olanlarız. Artık elmas ışık kodlarını DNA’ınıza yerleştirmenin zamandır.
Zihninizin sessizliğinde kalbinizle baş başa kalın ve nefes alarak rahatlayın.


“Sirius Işık Misyonuna şimdi kalbimi açıyorum. Elmas Işık Kodlarının DNA sarmalıma uyumlanması için gerekli işlemlerin yapılmasına izin veriyorum. Elmas Işık Kodlarına tüm kalbimle izin veriyorum. Işık bedenimin hayata gelmesine izin veriyorum. “
Yüksek niyetinizle mantrayı söyledikten sonra buna derin güzel bir nefes alın ve ışık bedeninizi gerçekliğinize üfleyin. İşlemler başladığında gözlerinizi kapatın ve kalbinizin ekseninden yoğunluğa odaklanın. 


Çakra uzantınız boyunca aktive olmakta olan enerji parlamalarını izleyin. Bir noktadan sonra bedeninizdeki tüm hücrelerin uyanmaya başladığını fark edeceksiniz. Bazılarınız onların seslenişini duyacaktır. Buna sadece kulak verin ve keyifle kabullenişte olun.  DNA sarmalınıza ışığın yüksek fasetleri yerleşirken sizlere sadece yaşayan her parçanıza kulak vermek ve keyfini  sürmek düşecek. Bütün olarak aşka dönüştüğünüzü gözlemlemenizi istiyoruz.

 Çalışmanın sonuçları ile alakalı açıklamları daha sonra yapacağız. Işık bedeninize can vermeniz için elimizi uzatıyoruz dostlar. Yaratımın tüm ışığı sizlere dokunmak için hizmetinizdedir. Sonsuz sevgi ile kuşatılmış durumdasınız.

Bizler Sirius Işık Misyonu’yuz. Minnetle ve aşkla her daim yanınızdayız.

http://galaktikkanalmesajlari.blogspot.com.tr/2015_06_01_archive.html

14 Haziran 2015 Pazar

BM MİKAİL: HAZİRAN 2015 GÜNDÖNÜMÜ

10537126_776660429090067_3013495751684676834_n
Başmelek Mikail ~ Celia Fenn kanalıyla
12 Haziran 2015

Haziran 2015 Gündönümü: Kozmik Elmas Kalbi Aktive Etmek, Yeni Dünya Ruhunu Doğurmak ve Hayvanları Geri Çağırmak

Sevgili Işık Ailesi, Gezegeniniz Yükseliş ve Dönüşüm sürecinde anahtar bir ana ulaşıyor. 21 Haziran’da Haziran Gündönümünün “Olay Alanına” girerken, 8/8/8 Aslan Kapısının ve 28 Eylülde iki yıllık serinin son Ay Tutulmasının gelmekte olan ve güçlü enerjilerini hissediyorsunuz.
Bu olaylar Çok – Boyutlu Dünya Izgaralarına Kozmik Elmas Kalp Frekanslarının son “topraklanma sürecini”, ayrıca Yeni Dünya Ruhunun Doğumunu işaret ediyor. Bu, Dünyada enkarne olmayı seçen tüm Işık Varlıkları için Çok – Boyutlu deneysel gerçeklik alanı olarak Dünya Yıldızı/Gezegeninin gerçek başlangıcıdır. Bu yalnızca İnsanları değil, Hayvan ve Bitki aileleri dahil tüm yaşam formlarını kapsıyor.
Gündönümündeki enerjilerin bu güzel yakınsamasında, Kozmik Elmas Kalbi aktive ederek Elmas Kodları ve Elmas Işığı tam olarak bedenleyeceksiniz. Güçlü yeni bir arketip olarak Yeni Dünya Ruhunu karşılayacaksınız ve eğer bunu seçerseniz türlerin neslinin kitlesel tükenmesi olayında Gezegeni terk etmeye başlayan hayvanları geri çağırmaya katılabilirsiniz.

12 Haziran 2015 Cuma

Ankham Birliği Yaşlılar Konseyi- Agartha

 
Sevgili dostlarımız dünya gezegeninin evrim zamanlarında kalplerinizi açmanız ve bizlerle bir araya gelmeniz sonsuz bir neşe ile karşılanıyor.

Sizlere bu neşe tonundan ayrıca seslenmek istiyoruz.
Bizler Agartha diye bilinen yer altı dünyasının enerji tutucuları olarak var olanlarız. Size bu kanalla gelebiliyoruz artık çünkü sizler çoktandır bize geliyorsunuz. Özellikle meditasyon çalışmaları yapanlarınız ile görüşmelerimizi ve temaslarımızı arttırdığımızı söylüyoruz. Bunları bizzat çalışmalarında bizleri şahsen ziyaret ederek deneyimliyorsunuz. Eşsiz güzellikteki ışık saçan şehir büyüsü, muhteşem bir doğa manzarası ile bir araya geldiğimiz büyülü yerimiz aslında şu an bulunduğunuz yer kadar gerçektir ve buradadır.


Bazen sadece kalbinize bir öpücük kondurmak için enerjilerimizi açıyoruz, bazen ise başınıza güzel bir taç koymanın neşesi ile bir araya geliyoruz. Çalışmalarınız onurlandırılıyor dostlarımız. Bizler buradayız ve sizi görüyoruz. Elinizi uzattığınızda tutacak kadar yakınız. Bu kutsal zamanlarda insan deneyimi ile tekrar bedenlenmiş olan akrabalarımızı, kardeşlerimizi tüm parçaları ile görmek eşsiz bir mutluluk dalgası yaratıyor. Bunun tam yeri yoktur. Bu, iç dünyada da dış dünyada da etki eder ve ızgaralarınıza yerleşir.


Sizlerle olan buluşmalarımızda neler paylaşmıyoruz ki. Bazen kadim bilgiler üzerine sohbetlerle geliyoruz, bazen güzel enerjilerimizi açarak sadece o an hissetmenin büyüsü ile oturuyoruz. Her an ama her an bizimle irtibatta olabilirsiniz. Agartha’nın kapıları ve tüm portalları sevginin rezonansında titreşen güzel varlıklarına açıktır. Kadim birlikteliğimizin uyanışını kutluyoruz an be an. Hiç olmadığı kadar bir’iz ve bütünleşiğiz şimdi.


Sizi görüyoruz ve seviyoruz. Yolunuzu onurlandırıyoruz. Işığınız ışığımızdır. Bilmenizin tahtına selam olsun değerli dostlarımız.
Ankham Birliği Yaşlılar Konseyi- Agartha


https://www.facebook.com/groups/287200371489891/

8 Haziran 2015 Pazartesi

GELECEĞİN GÜNLÜKLERİ: GELECEĞİ GÖREN BİRİNİN GİZLİ GÜNLÜĞÜ

untitledF3F32F3
GELECEĞİN GÜNLÜKLERİ: GELECEĞİ GÖREN BİRİNİN GİZLİ GÜNLÜĞÜ

Bu muhtemelen yıllardır okuduğunuz en inanılmaz şeylerden biridir. Geleceğin Günlükleri geçen yüzyılın başında Orta Avrupa’da yaşamış olan Amadeus Dienach Paul’un garip, inanılmaz ve “tartışmaya yol açan” deneyimini anlatıyor. Ciddi bir hastalık nedeniyle, yazar tüm yıl boyunca komadaydı, koma sırasında bilincinin geleceğe yolculuk yaptığını ve farklı bir bedene girdiğini, bunun o uzak çağın insanları ile etkileşime girmesini sağladığını iddia etti. Bu son derece garip görünmesine ve bir çok insanın bu yazıları “ucuz numara” olarak düşünecek olmasına rağmen, Dienach’ın gelecek ile ilgili yazıları dünyadaki bazı organizasyonlar tarafından çok ciddiye alındı.  Bunların bazılarının Masonlar olduğuna inanılıyor. Sözümona kehanetleri ve gelecekteki vizyonları içeren bir çok kitap var, ama bunların hiç biri Dienach’ın deneyimini çevreleyen garip durumlara yaklaşmıyor. Dahası, yalnızca seçilmiş bir kaç birey bu hikayeleri okuma ayrıcalığına sahip oldu; aslında, Yunanistan’da sadece bir kaç basılı kopya var.

6 Haziran 2015 Cumartesi

YENİ GENETİK ARAŞTIRMA KADİM MISIR FİRAVUNLARININ UZAYLI MELEZLER OLDUĞUNU İLERİ SÜRÜYOR

700_dff645c223079108b72a307a8753ec7b
5 Haziran 2015
Yeni bir genetik araştırma Mısır firavunlarının soyunun teknolojik olarak ileri bir uygarlık tarafından kasıtlı olarak genetik manipülasyona maruz kaldığını öne sürüyor. Bazıları bu kesin kanıtın, piramitlerin inşacılarının evrende başka bir yerden kaynaklanan varlıklar ile kuvvetli bir bağlantısı olduğunu söyleyecektir.
Kahire’de İsviçre Üniversitesi’nde Karşılaştırmalı Genom Bilimi Yardımcı Profesörü Stuart Fleischmann ve ekibi son zamanlarda 9 kadim Mısır Firavunun genomunu haritalayan 7 yıllık çalışmasının sonuçlarını yayınladı. Eğer doğru olduğu kanıtlanırsa, bulguları potansiyel olarak dünyanın tarih kitaplarını değiştirebilir.
Fleischmann ve ekibi değerli kadim DNA örneklerini Polimer Zincir Reaksiyonu (PCR) adı verilen bir işleme tabi tuttu. Moleküler biyoloji alanında bu teknik çoğunlukla DNA’nin bir parçasının tek bir kopyasını kopyalamak ve büyütmek için kullanılır, bu araştırmacılara kişinin genetik parmak izinin net bir resmini verir.
Dokuz örneğin sekizi ilginç ama tipik sonuçlarla döndü. Dokuzuncu örnek esrarengiz MÖ 14 ncü yüzyıl firavunu ve Tutankamon’un babası Akineton’a aitti. Kurumuş beyin dokusunun küçük bir parçası DNA örneğinin kaynağı idi ve test kemik dokusu kullanılarak tekrarlandı, ama aynı sonuçlar elde edildi.
Zanlılardan biri korteks büyümesinden sorumlu olan CXPAC-5 adı verilen gen idi. Anormallik aşağıdaki resimde görülüyor.

5 Haziran 2015 Cuma

 eho0m8
“Tarih, milletleri ve devletleri yazar. En çok da Türklerden bahseder. Ünlü bir bilim adamının dediği gibi, “Tarihten Türkleri çıkarırsanız ortada tarih diye bir şey kalmaz.”
Dünya üzerinde her milletin bir görevi olmuş; kimileri tarih sayfaları arasında kaybolmuş, kimileri de yozlaşıp zamanla silinmiş…Türk milletinin binlerce yıldır Mu-Atlantis ile nasıl bir diyaloğu olduğu araştırmaları yapılırken “Erken Tarih”in derinliğine inme gereği doğmuştur.Türk milletinin tarih misyonunu incelerken, genetiğine işlenen kahramanlık destanlarıyla dolu gerçeğine defalarca tanık olacaksınız…
-Atatürk’ün, Türk Milleti’nin Nereden Geldiği ile İlgili Araştırmaları
-Agarta’dan Ergenekon’a Uzanan Efsanenin Sırları
-Agarta-Şambala ve Hitler Uzantısı
-Binlerce Yıl Saklanan Büyük Sır; Gök-Kurt
-Türklerin Kültürel Kökenleri Kayıp Kıta Mu’ya mı Uzanıyor?
-Kuran-ı Kerim’den Türklerin Kozmik Kökenlerine Dair İp Uçları
Bu kitap, Türk uygarlık tarihinin kökenlerinin dayandığı Agarta ve Ergenekon Efsanesi’nin bilinmeyenlerine ayna tutuyor ve derin bir araştırma örneği sunuyor.
“ Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça, daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.”
M. K. Atatürk

Türk Milleti Özel bir millettir. Bu özelliğini hem yaratılışından almış, hem de sonradan eklenen üstünlükler onu cihanın efendisi haline getirmiştir. Bu efendilik asla kendini beğenmişlik veya başkalarını küçümsemek gib; bir oluşumu çağırmamıştır. Bu milletlerin kaderinin gerekliliği durumunda olan bir oluşumu simgeler. Bu yönüyle Türk Milleti, birçok misyonla ilişkileri olmuş görevli bir millettir.

Sevgililer hepinizi sevgi ile selamlıyorum, ben Sirius misyonundan Amanda.

 
Bir çoğunuzda "ne yapacağız? "coşkusu ve endişesi olduğunu görüyoruz.
Dostlarım, sizlerden en çok istediğimiz öncelikli olarak kendinize iyilik yapmanız!
Bu da endişeden uzak durup,
sadece görev bilincinin rahatlığına kendinizi bırakmanızla gerçekleşebilir.
Sevgililer,
Dünya için belirlenen bölgesel, ülkesel ve şehirsel adlar sizlere verildi.


Türkiye için ana damar/ana merkez adını vermek istiyorum. Ana damarda görevli her biriniz,
size verilen tarihlerde tam da olmanız gereken şehirlerde ve bölgelerde olacaksınız.
Bunların kodları ve bilgileri bilinçaltı düzeyinde (rüyalar yolu ile) frekanssal titreşimleri sizlere geçen günlerde verildi.
 

Aslında işiniz oldukça kolay!
Hiç bir şey hatırlamıyorum diyenler, bilinç düzeyinizi rahat bırakın.Her zaman gittiğim yol değil de neden diğer yoldan eve gittim demeyi bırakın.
Her şey siz gündelik hayatınızı yaşıyorken(uyuyor,geziyor,çalışıyor, okuyorken) sizlere kodlanıyor.Kendinize güvenin.
Soru:6-12-18 haziran tarihleri ile ilgili çalışmaları şimdi alabilir miyiz?


5 haziran-güneş sizler için yine doğuyor ve batıyor. Yine her zamanki gibi bir gün geçirdiğinizi düşünürken,
5 haziran'ın sizin için bitişi saat 00:00 dan sonra bedenlerinizden akıp gidecek enerjilere yoğunlaşın, hissedeceksiniz.
Birbirini takip eden günlerde Dünya ve Türkiye için yaratılmak istenecek kaos sizlerin Start'ı olacak.
Biliyoruz hepiniz bir an önce uygulanacak çalışmaları almak istiyorsunuz!


Yakında tekrar büyük bir toplantımız olacak ve sizlere ortak kararlarla alınmış tüm uygulamalar aktarılacak. Sevgililer şimdi lütfen sabırlı olun ve gündelik hayatınızı yaşayın, ışıkla...
Soru: pekala bahsedilen olası kaos için ne yapmalıyız?
Bizler daha önce hiç olmadığımız kadar yanınızdayız.Dünya, Türkiye'nin değişimiyle karanlık görünüyorsa da bunun "değişmez" olmadığı inancındayız. 


Gerçekten evrensel düzen bütünlüğünde barış için ve bunun gerekliliği açısından, sizlere bu dönemde daha çok destek vereceğiz.
Hepiniz olmasa da bir çoğunuz görevlerinize hazırsınız.
Eksik olanlarda hala tarafımızdan itinayla hazırlanıyorlar.
Federasyon olarak sizleri destekliyoruz, sizlerin yanınızdayız. Lütfen hatırlamaya çalışmayı değil
kendinizi hazırlamaya konsantre olun.


https://www.facebook.com/groups/287200371489891/

Ben Galaktik Federasyon’dan Tyu’pra

 
Ben Galaktik Federasyon’dan Tyu’pra. Bir kez daha huzurlarınızdayız.
Görev bilinci aktivasyonu ile ilgili enerjiler içeren bir mesajla enerjilerimizi bütünleştiriyoruz. Bunun yüksek fasetlerinizdeki değerini özümsemeniz öncelik taşıyor dostlarım. Bu zaten orada olanın eyleme geçme biçimine bürünüyor ve zaten akvite olmuş olanların da harekette kendilerini izlemelerine teşvik ediyor. Derin bir nefes alın ve potansiyeller arasında kendi bilincinizin renklerini izleyin. Bu mesaj bununla alakalı ve uygundur.

Değişim elementlerinin ve dinamiklerinin burada olduğunu, erişilebilir olduğunu aktarmıştık. Bugünler için önem teşkil eden konunun bir kere daha altını çizmek istiyoruz. Bilinç bedeninizde hissettiğiniz enerjilerin ne olduğunu bilin. Tanımlamaktan, düşünmekten veya onlardan kaçmaktan vazgeçmeniz sizin en yüksek menfaatinize olacaktır. Artık iletişim kanallarının da değişmesine niyet ettiğiniz ve bu halinin tezahürüne girdiğimiz bir bilinç seviyesindeyiz. Her biriniz sonsuz düzeyde değerlisiniz ve gözetiliyorsunuz. Gerçekten iletişim kanallarınız da açık enerji paketleri dediğimiz zaman döngünüzün üzerindeki potansiyeller de daha berrak ve erişilebilir kılındı. Bunu sizler yaptınız. Sizler bu bilinç evriminin ilerlemesine izin verdiniz ve aktive ettiniz. Bizler de gerekli teknik ayarlamaları yaptık. İşleyen sistemin ucundan baktığınız bunu görürsünüz gerisi ise çok daha görkemlidir dostlarım ve biz görkemin kollarına gidiyoruz.