25 Eylül 2015 Cuma

Günaydın, gününüz ışıkla dolsun.

 kozmik konsey ile ilgili görsel sonucu
Arkadşlar, Türkiye ile ilgili verilen kanallığı paylaşıyorm sorulduğu için. Kendime not olarak tuttuğumu paylaşıyorm.

Tarih:28 Ağustos
Saat: 00.00
Kanal: Yüce Meclis


Türkiyede olanlara çok üzgündm ve yine çok karışıktı ortalık. Artık bunu sormak istiyodm. İçimde önemli bi his vardı. Odada parlak bi ışık belirdi ve Omara (sirian fizikçi. Ulak olarak beni yüce meclis’le görüştüren) belirdi. 


Yine kalbin evrensel lisanına geçtim, ruhumu kalpte birleştirdim, kalbin titreşimine gelince merkavah alanımla Omara aracılığıyla Yüce Meclis’in realitesine geçtim.
Yuva diybilecğim odadaydım. Yüce Meclis’in ortak bilinci konuşmaya başladı. –Soruyu sormadım çnükü onlar okuyor ve biliyor- Dili bu sefer daha sertti (dil hep değişiyo)


"Sevgililer, Sizleri Selamlarız,
Yüce Meclis konuşuyor.


17 Eylül 2015 Perşembe

PLEİADES’LİLERDEN MESAJ

12352_524242394288520_310806603_n
Christine Day kanalı ile
15 Eylül 2015
Sevgililer sizi selamlıyoruz,
Bu zamanda gezegeninize demirlenen eylemdeki Mesih enerjisinin kutsal hizalanmaları vasıtası ile size ifşa edilen çok şey var. Bu saf enerji kuvveti, alıcılığın yeni seviyelerine açılmaya başlamak için her birinize yardımcı olmak için kendi kendine yeniden dirilişin dönüştürücü enerjilerini taşır. Bu, bu zamanda kendi insan yanınızı görme şeklinizi, kendinizle ilişkinizi dönüştürmeyi nasıl seçtiğinizi değiştirme zamanınızdır.
“Mesih enerjisi” kendi yeniden dirilişinizi destekler, öğrenmek için kendiniz için yarattığınız geçmiş deneyimlerden gelen tutunduğunuz her şeyi çok daha kolayca salıvermenizi sağlar.
Kendini yargılamanın ötesine ilerlemenin ve dünya planınızda yaşamak ve deneyimlemek için cesarete sahip olduğunuz her şey için kendini kabullenmenin yeni yoluna başlamanın zamanıdır. Istırabın ötesine ilerlemenin ve zamanda her anda yapabileceğiniz en iyisini yapmış olmanızın bilişinin basit gerçeğine açılmanızın zamanıdır. Bu, geçmişten gelen benliğinizin içindeki ayrılığı sonlandırmaya başlar ve deneyimlemiş olduğunuz her şey için sevgi ve şefkat ile insan yanınızı taşımaya başlayabilirsiniz. Bu kendi kendinize yeniden diriliş sürecinizdir. Bu kendini sevme eylemidir.
Benliğinizin içindeki ayrılığı sona erdirmek aydınlanma sürecinizin gerekli adımıdır. Sizler dönüşürken ve kalp merkeziniz vasıtasıyla Benliğinizin yüksek alem saf kaynak enerjisine geri uyumlanmaya başlarken, her birinize tanık oluyoruz.
Şu anda dünya planında açılmakta olan yeni enerji ızgara sistemlerini yönetmek için buradayız. Sonraki geçiş adımlarınızı desteklemek için dünya planınıza giren enerjisel akış hatlarının yeni kalıpları var. Eylül ayının son haftasında gezegene yeni bir boyutsal enerji demirlemesi olacak, bu her birinizi enerjisel yapınızın yeni aşamasına açılmanız için destekleyecek.
Bu enerji sizler 3 ncü boyut realitesinin ötesinde zamansız uzaya erişim sağlayacak. Bu enerji 3 ncü boyut zaman kısıtlamaları olmadan deneyimlerden ilerleyebilmenizi destekleyecek, çünkü gerçekte zaman diye bir şey yok. Bu boyutsal açılışlar, bu zaman çizgilerine erişim noktalarını açacak olan kalp alanınızda yeni enerjisel değişimlere bağlanacak.
Bildiğinizi düşündüğünüz her şeyi, Gerçek olarak taşıdığınız tüm inanç sistemlerini bırakmanız zorunludur. Siz salıverirken, sistemlerinizin yeniden tasarlanması gerçekleşiyor olacak. Enerji alanınıza ve bedeninizin hücrelerine uyumlanmak için yüksek alem enerjilerinizin enerjisel transferinin gerçekleşmesi için sistemlerinizin yeniden ayarlanmasına gereksiniminiz var. Bu yeniden ayarlanma gerçekleşirken, eğer doğası otantik ise, salıverdiğiniz o Gerçekler geri dönecektir.
Sürecinize ve kalbinizde var olan bütünlüğün derinliğine güvenebilirsiniz.
Kutsamalar,
Pleiadesliler,
(Çeviri: Saffet Güler)

12 Eylül 2015 Cumartesi

BÜYÜKLER: ARKTİK ÜZERİNDEKİ PİRAMİT VE X DALGASI

40d066ba-ff7d-4eb0-a654-9969526c3534
ARKTİK ÜZERİNDEKİ PİRAMİT VE X DALGASI
BÜYÜKLER; EYLÜL 2015
 Anrita Melchizedek
Hoşgeldiniz sevgililer, sizler Mesihleşmiş Zaman Çizgilerinin, Evrensel Akaşaya ulaşma yeteneğinin ve Işığın Galaktik Mesih Bilinci kodlarının aktivasyonu ve bütünleştirilmesinin birleşmesinde zirveye ulaşan bu pek çok eşi görülmemiş Işık aktivitelerinde Anne/Baba Tanrının Kozmik Kalbine daha derin uyumlanırken bu Eylül ayında sizinle olmak bize büyük keyif veriyor.
Bu 2015 yılı boyunca, sizler Dünya Ana ve tüm Yaşamı için Yeni Dünya Kalıplarını aktive ederken, kendinizi İlahi Sevgi ve Mesihleşmiş Dünya Dışı Varlıkların bu kutsal dönüştürücü Alevleri olarak bilmede sizi Galaktik Merkeze daha derin götüren, Yaradılışın kutsal Piramitlerini deneyimlemektesiniz.
Ağustos sizi Işık Beden frekansı bütünleştirmelerinde ve Galaktik Mesih Bilincinde bu Şimdiye getirmek için, çok güçlü bir ay idi. Sizler 8-5 Kapısını deneyimlerken, 12 Yıldız Ulusu tarafından getirilen Yıldız Ki Kodları sizin için enerjisel olarak aktive edildi ve Anne/Baba Tanrının Kozmik Kalbinden spirallenen Elmas Işık Kodları Galaksinizin merkezi vasıtasıyla daha fazla aktive oldu ve Dünya Ananın kristal kalbine derin bağladı. Bu eşi görülmemiş olay Andromeda ve Samanyolu Galaksilerinin Altın Fibonacci oranlarında birleşmesini getirdi ve bununla, Galaksinizin Altın Gül Galaksisi olarak yeniden ortaya çıkışını, Işığın bir çok Altın Çağlarında deneyimlenen İlahi Sevginin yaratıcı enerjisini getirdi. Bundan başka, Mesihleşmiş ve karmik zaman çizgileri Işığın tüm Altın Çağlarına birleşirken, bu Elmas kodlar hepiniz için İlahi Eril ve Dişil enerjilerin yeniden dengelenmesini getirdi.

11 Eylül 2015 Cuma

PLEİADESLİ MYTRE: ÇOK BOYUTLU DÜŞÜNCE FORMLARI YARATMAK

BirthingNewEarth copy
Pleiadesli Mytre (Aştar Komutasında Kumandan)
Suzanna Lie kanalıyla
Bir dünya bedeni alan sevgili gönüllüler, bizlerin, galaktik ve göksel ailenizin burada olduğunu bilmenizi istiyoruz. Burada Dünya’dayız, ama insanlıktan biraz daha yüksek frekans kalıbında tınlıyoruz. Bu frekans kalıbı, görülmeden sizin yerleşim bölgenizde özgürce yürüyebilmemiz için bir kamuflaj olarak hizmet eder.
Ama, eğer özünüzdeki çok boyutlu bilincinizi beşinci boyutun rezonansına genişletirseniz, fiziksel gözlerinizi kapatıp Üçüncü Gözünüz ile bakabilirsiniz. Üçüncü Gözünüz ile “baktığınız” zaman, varlığımızın farkındalığına sahip olursunuz.
Başka deyişle, bilinçlerini ve algılarını beşinci boyutun frekansına genişletebilenler varlığımızı algılayabilirler. Öncelikle bizi sadece titreşen enerji alanları olarak algılarsınız, çünkü beşinci boyutu algısal alanınıza nasıl kabul edeceğinizi hatırlamak biraz “zamanınızı” alacaktır.

Beşinci boyutu sürekli olarak algılama işlemi, çok boyutlu düşünce formlarını ve enerji alanlarını bilinçli olarak algılama yeteneğinizi bileyerek başlar. Çok boyutlu düşünce formları (bireysel bir yaratım) ve çok boyutlu enerji alanları (kollektif bir yaratım) üçüncü boyutta başlatılır ve hızla yüksek boyutlara genişler.

7 Eylül 2015 Pazartesi

BM MİKAİL: Parlak Işık Tsunamisi ve İlahi Eril Frekansın Geri Dönüşü: Eylül 2015

11924584-10154104820243906-1184903875-o-2
Başmelek Mikail
Celia Fenn kanalıyla
5 Eylül 2015
Sevgili Işık Ailesi, Eylül ayına girdiniz ve 8/8/8’de veya Aslan Kapısında dünyanız tarafından alınan Parlak Işığın dalgasına biniyorsunuz. Işık Kodlarının bu yeni dalgası kendi kişisel frekansınızı değiştirmenize ve bu Parlak Renkler ve Tonlar tarafından temsil edilen Yüksek Frekanslara ayarlanmanıza yardımcı olurken, bu dalganın yoğunluğunu hissettiniz. Eylül’de, size bu yeni frekansları bedenleme ve kucaklama ve Ruhunuzun bu yeni tonlarda ve seslerde dans etmesine izin verme daha fazla fırsatları verilecek.
Parlak Işık Tsunamisinin amacı, sizler sonunda Dünya Gezegeninde tam Çok – Boyutlu veya Dokuzuncu Boyut bedenlemesinin varış yerine ulaşırken sizi desteklemektir. Dünya kendi 9 ncu Boyut Matriksine tam olarak geçiş yaptı ve bu nedenle hazır olanlarınız Işığın Tsunamisi ile 9 ncu Boyut Bilincine biniyorsunuz.
Aslında, Sevgililer, tam şu anda Dünyanızda çok fazla kaosun ve karışıklığın olmasının nedeni budur. Bu Işık Tsunamisi, bir Tsunaminin her zaman yaptığı gibi işlev yapıyor, stabil ve güvenli olmayan her şeyi yıkayıp uzaklaştırıyor ve yeni yaratım için yer yaratıyor.

6 Eylül 2015 Pazar

KRYON: “İNSAN FİLTRELERİ”

using-human-filters
KRYON MESAJI
“İNSAN FİLTRELERİ” Bu canlı kanallık Totowa, New Jersey’de verildi
 Lee Carroll kanalıyla
27 Haziran 2015
Selamlar sevgililer, Ben Manyetik Hizmetten Kryon’um. Söyleyemediğim söylenecek çok şey var. Söyleyemememin nedeni, sözcüklerin olmamasıdır – sizin için hissettiğimiz şeyi yeterince ifade edecek sözcükler yok. Sizinki gibi gruplar ardına gruplara sizin için ve bizim için önemli olan şeyler, aramızdaki birbirine karışma, sizin için sahip olduğumuz tebrikler hakkında konuştuk. Sevgililer, içinizde gördüğümüz baskın olan şey biziz. İçinizde Tanrı var. Tüm geri kalanlardan tüm diğer mesajlara bakmaksızın – kanallık, okuma yapan herhangi biri ya da her neyse – eğer içinizde Tanrı olduğunu söylemezlerse, o zaman başka yöne yürüyün. Gezegenin yaradılış hikayesi içinizde Tanrı olduğunu söyler, dünyada yürümüş üstatlar içinizde Tanrı olduğunu söyler, onların hepsi. Bu, günün temasıdır ve bu noktada yapmaya çalıştığınız şey bağlanmaktır. Başka türde bir toplantı yerine bir kanallığa gelmenizin nedeni belki de budur.

5 Eylül 2015 Cumartesi

HATHOR DAVETİ – MEDİTASYON BU GECE

15565 Eylül 2015’te Hathorlar, bu gezegende yaşamın korunması ve yüceltilmesi için insanları, melekleri, boyutlar arası ve galaksiler arası zekaları kapsayan bir çok yaşamı – onaylayan varlığı bir araya getirecek olan küresel ses meditasyonuna çağırıyor.
Dünyada nerede olursanız olun bu meditasyona “uyumlanabilir” ve katılabilirsiniz. Uzaklık bilincin bu seviyesinde engel değildir.
Meditasyon 5:30 pm – 6:00 pm arasında gerçekleşecek; Türkiye saati ile 6 Eylül Pazar 00:30 da (bu gece).
Bu otuz dakika periyodu sırasında Dünyalar Arasında Köprü ses meditasyonunu dinlemeniz önerilir. Lütfen bunun olaydan önce bilgisayarınıza indirin.
Hathor mesajını okumak için;

MERCEKSİ UZAY GEMİSİ

nava-lenticulara
MERCEKSİ UZAY GEMİSİ – Türkçe Alt Yazılı Video
Merceksi geminin yapımı, düzinelerce dünya dışı uygarlıkların çabası, gelecek yıllarda insanlığın zihniyetinde ve bilgisinde dikkate değer dönüşüm üretmek amaçlı.
Film aynı zamanda insan varlığının psiko – zihinsel deneyiminde büyük bir sıçrama yaratacak olan toplumun teknolojik geleceği ile ilgili bazı veçheler sunuyor.
[Bu bilgileri Romanya’dan iki kişi almış. Bu bilgiler telepatik aktarım veya kanallık ile alınmamış. Aktarılan bilgiler Sirius A sisteminden Sirius uygarlığının temsilcileri ile DİREKT buluşmaların sonucudur veya son zamanlarda, ana gemi Anais’e yerleştirilen çok ileri teknoloji formuna erişim aracılığı ile alınmıştır.]
Diğer videolar da Türkçeye çevirilecek.

MALEZYA HAVAYOLLARI MH370 UÇUŞ NO.LU UÇAĞIN KAYBOLMASI

???????
ESOTERIC GOLDEN SPIRIT
Malezya Havayolları uçağının ortadan kaybolması hakkında:
25.03.2014
Malezya Havayollarının Boeing 777 uçağının garip ortadan yok oluşundan sonraki iki haftalık periyotta, “dikkate değer” bir şeye ulaşıldı: neredeyse tüm olasılıklar sunuldu ve genel anlamda, bu olağandışı olay ile ilgili neredeyse tüm olası hipotezler belirtildi. Uçakta 239 insan vardı ve Kuala Lumpur’dan Çin’e havalandıktan kısa süre sonra, aniden radar ekranlarından yok oldu. Gizem otoritelerce henüz çözülmedi ve tarihteki türünün tek vakasıdır.
İnternette ve uluslararası kitlesel medyada çeşitli bilgiler hızla ortaya çıktı, bu kez olay gizlenemiyordu. Varsayımların, sürpriz bilgilerin, çıkarımların, kuşkuların ve varılan sonuçların birbirine karışmasıyla sonuçlandı, bu insanlar arasında yalnızca daha fazla kafa karışıklığına ve endişeye neden oldu.
Şaşırtıcı olay hakkında hiç kimsenin net bir “çözümünün” veya “yanıtı”nın olmadığı görülüyor, şimdiye kadar olasılıkların geniş spektrumu ile kaplanan, kanallık vasıtasıyla bazı telepatik aktarımların sonucu olarak bir çok değişkenlerde bunun çözümü ortaya çıktı: uçağın ve yolcuların Siriuslular veya diğer ET uygarlıklar tarafından “kaçırıldığı” veya “kurtarıldığı” ve başka bir gezegene veya Shambala’ya gönderildiği; kaçırıldığı ve Hint Okyanusu bölgesinde bazı adalara indiği vs.
Bu konudaki genel heyecan ve karışıklıkta, iki temel soru kalıyor:

2 Eylül 2015 Çarşamba

BM MİKAİL: “KALBİMİZDEN KALBİNİZE SEVGİ/IŞIK AKIMLARI SUNUYORUZ”

1451369_665215420191216_1614506400_n
Ronna Herman kanalıyla, LM-09-2015
Sevgili üstatlar, bilinçte Yükselişin dar yoluna geri dönmek, iyi veya kötünün, doğru veya yanlışın olmadığı, yalnızca dualitenin kabul edilmiş spektrumu içindeki uyumlu kişisel seçimlerin olduğu zıtlıkları aşmanın başlangıcıdır. Güçlenmiş, işlev yapan Kendinin üstadı olarak, yalnızca HERKESİN yararına en yüksek ve en iyi seçimleri yapacaksınız. Yavaşça, ama emin şekilde, hem içsel hem de dışsal dünyalarınızda yarattığınız kusurlar düzeltiliyor. Dünyanın ve insanlığın şu anda hüküm süren kusurluluğunun şimdiki haline erişmesi çok uzun zaman aldı. Sizin tarafınızdan bu kadar kısa süre içinde yapılmış olan dönüşümsel ilerleme seviyesi gerçekten mucizevidir.
Aslında, Yükseliş süreci hızlanırken geçmişin çok boyutlu kapıları kapanıyor ve geleceğin kapıları daha hızlı açılıyor. Değişim korkusu çok uzun süredir bilinçli farkındalığınızda büyük bir kontrol edici faktör oldu. Yoğunluğa yolculuğunuzun başlangıcında, kendini – ifade ve değişimin büyük çeşitliliğini aradınız ve her yeni yaratımda keyif aldınız. Dünyasal deneyimleriniz sırasında yaratıcı yeteneklerin tam ölçüsü ile donatılmış bir birlikte yaratıcı olduğunuzu ve Yaşam/Işık Nehri aracılığı ile Yaradılışın güç kaynağına direkt bağlantınız olduğunu unuttunuz.

“YÜKSELİŞ VİZYONU”

ascension33
Michelle Walling, CHLC
Başka bir boyutta uyanmak neye benzerdi? Bu, bir çok insanın meditasyonlarında gördükleri gerçekliktir, yükselişin anında gerçekleşebileceği fikrine güven veriyor. Adının bilinmesini istemeyen bir kadın karanlık varlıklar tarafından planlanmış olabilen “sahte yükseliş” uyarısıyla birlikte yükselişin neye benzeyebileceğinin vizyonunu paylaştı.
Onun hikayesi (bundan sonra ona Pam diyeceğiz) 8 yaşında ölüme yakın deneyimi ile başlıyor. “Diğer tarafta”, bir altıncı boyut varlığı ile karşılaştı, ona “baba” demeye başladı, bedenine geri döndükten bu yana varlık onunLa konuşuyor. Baba Pam ile çok sevgi dolu, öğretici şekilde konuşuyor.
Babanın Pam’e verdiği en derin bildirimlerden biri, 9/11 sırasında ikinci uçak ikiz kulelere çarparken idi. “Ülken biraz önce sana ihanet etti” dedi. Sonra Pam’e “izle ve öğren” dedi. Pam o zaman onun sözleriyle şok oldu. O noktadan itibaren şimdiye kadar olan şeylerin algısını tamamen değiştirdi.
Kasım 2012’de Pam’e Dünyanın gerçek yükselişi ve 5 nci boyuta geri dönüşü olduğuna inandığı bir vizyon verildi. Pam’e Yerkürenin ve bedenlerimizin yüksek boyuta dönüşümü ağır çekimde gösterildi. Başka bir çok insan gibi Pam yükselişin Aralık 2012’de gerçekleşeceğini bekliyordu.