31 Ekim 2015 Cumartesi

"TERRA OPERASYONU"

 
sevgili Dostlar,
Ankara' dan sevgili dost Atilla, "TERRA OPERASYONU" adı altında İngilizve bir WEB Sitesi ile karşılaşıyor ve ilgisini çekiyor. Amerika'dan sitede yer alan iki kitabı istetiyor. Ve kitapları okuduktan sonra, özet halinde tercüme ederek bana da ulaştırıyor. Ben de onunda önerisiyle ve o n l a r ın da onayıyla sizlerle paylaşıyorum.
Aynen o n l a r ın seslenişleri için olduğu gibi lütfen, KENDİ BİLİŞİNİZ VE MUKTEDİRLİĞİNİZ içinden ve gönül terazinizde tartarak ele elın...Dilerim sizlere hayrı olur...Sevgiler ys
------------------------------------------
Okuduğum kadarıyla, Onların seslenişleriyle çok paralel, yer yer aynı, aşırı benziyor. Bu nedenle, artık, bütünlüğümüze yollayabilirsin diyorum. Arzu ettiğin Yazar hakkındaki bilgi şöyle:
“ Sara Lyara Estes, internette bilinen adıyla “Lyara”, Zooloji alanında üniversite okudu. Bilgisayar Teknolojileri üzerine Master yaptı. Şifacılık ve enerji sistemleri üzerine 1200 saatlik eğitim aldı. 1981 Martında yatak odasında İsa’yı gördü: İsa ellerini kafasına koydu ve Terra Operasyonu mesajları ve misyonu ile sonuçlanacak yolculuğu başladı. 28 Haziran 1999da “ölmekte olan Dünyaya odaklanmak yerine, insanları gelecek günler için bir umut olacak, bir vizyon öneriyoruz” cümlesiyle başlayan bir vizyon gördükten ve iki gün sonra da “ sana vereceğimiz mesajları alıp, insanlarla paylaşmaya istekli misin” ile Terra Operasyonu mesajları başladı. Kendisinin pek çok makalesi bulunmaktadır. Terra Operasyonu mesajlarının yayınlanmış 2 kitabı vardır. Üçüncü kitap www.operationterra.com sitesinde okunmaya hazırdır. Kendilerini, Cennetin Ev sahipleri olarak niteleyen yüksek bilinç grubunun verdiği mesajlar, sitede yer almaktadır.”
Sevgiler ATİ 


YENİ KRİSTAL BEDENİNİZİ NASIL AKTİVE EDERSİNİZ

1509184_727190364080680_8294542476076109728_n
Arje Sakari Silander
Rahat bir pozisyonda oturun, derin nefesler alın ve gevşeyin.
Dünya Ana’nın içinde yerleşik olan kristal kafataslarının enerjisi üzerine meditasyon yapın. Kendinizi kristal kafataslarının enerjileri ile birleştirin. Kristal kafataslarının enerjileri kalp merkeziniz ile birleşsin.
Kristal bir kafatasının göğsünüzün içine nakledildiğini imgeleyin. Göğsünüzün içindeki kristal kafatasının içine gidin.
Kristal kafatasının enerjisinin sizi nasıl tamamen doldurduğunu hissedin. Kristal kafatasının enerjisinin nasıl başınıza yükseldiğini ve başınızın içinde ikinci bir kristal kafatasının ortaya çıktığını görün.
Kendinizi bir ışık tüpü ile Orijinal Yaratıcıya ve Dünya Ana’ya bağlayın, ışık tüpü orijinal yaratıcı ile başlasın, kalp merkezinize insin ve Dünya Ana’nın merkezinde sona ersin.
Dünya Ana’ya ve Orijinal Yaratıcıya sevginizi gönderin. Dünya Ana’nın ve Orijinal Yaratıcının size sevgilerini geri gönderdiğini hissedin. Bir süre içinizdeki bu sevgi akışının keyfini çıkarın.

BM MİKAİL: RUHUN IŞILDAĞI * ON İKİ IŞIN YARATICI ÇARKINIZ

a7b712d6f0ac23037ff70ae8aa325d14
RUHUN IŞILDAĞI * ON İKİ IŞIN YARATICI ÇARKINIZ
Ronna Herman kanalıyla
Sevgili üstatlar, Ruhun ışıldağı iki yönde akar – fiziksel kalbin ve zihnin aydınlanması için içeriye doğru ve dışarıya doğru, insanlığın Üçüncü/Dördüncü Boyutların yoğun realitesinden salıverilmesinin yukarı doğru yükselen spirallenen yoluna.
Ruh – aşılanmış bir kişilik otomatik olarak aydınlanmış yüksek gerçeklerini başkaları ile paylaşma yakıcı arzusu geliştirir.AYDINLIK YOL insan materyal dünyası ve Ruhun alemleri arasındaki köprüdür. Bilgelik öğretilerini net bir şekilde çözmek ve yaymak için ve yüksek Evrensel kavramları becerikli ve doğru bir şekilde aktarmak için eğitimli, disiplinli bir zeka gereklidir. Yoğun zihinsel netlik geliştirmek için, Yüksek Benliğe adanmış ve yönelmiş bütünleşmiş bir kişilik ile birlikte disiplinli, kendi kendini idare eden yaşam eğilimleri geliştirilmelidir.
Ruh Baba Tanrımızın İlahi Zihninden sevgili Anne Tanrımızın Ruh Kozmik Rahmine gönderilen tezahür etmiş Beyaz Ateş Tohum Atomlarından oluşur; Anne Tanrı bu atomları kendi sevgi dolu Kutsal Ruhunun nefesiyle Kozmik maddenin tüm formlarına gönderir. Benliğin Varoluşun bilinçsiz halinden uyanışı, İnsanlığın evrim sürecindeki en dramatik adımlardan biridir. Kendinin – bilincinde olmak için, kişisel dünyanızda olup biten şeylerin farkında olmalısınız. Düşünme sürecinizi keskinleştirmeli ve anda ya da ŞİMDİnin Dingin Noktasında yaşamayı öğrenmelisiniz. Deneyim ve bilgelik kazanmak için, neyi hatırlamak istediğinizi, hafıza bankanızda neyi tutmayı dilediğinizi düşünmelisiniz.

27 Ekim 2015 Salı

ANUNNAKİ İNSANLIĞIN KONTROLÜNÜ NASIL ELE GEÇİRDİ

Annunnaki
Gregg Prescott, M.S.
Robert Morning Sky’a göre, size öğretilmiş olan her şey bir yalan, buna gerçek galaktik soy ağacınız, din ve ölümde ışığı izlemek de dahil. Robert’ın Hopi ve Apaçi soy ağacı kiliselerin ve okulların bize anlatmadıkları ve bilmemizi İSTEMEDİKLERİ şeylerin kayıp parçalarını bir araya getiriyor! [Morning Sky: Sabah Yıldızı]
Genel olarak, Morning Sky’ın genetik soy ağacı hikayesi Zecharia Sitchin’in hikayesini izler, ama tamamıyla değil. Aslında bu, üstatlarımıza itaat eden köleler olmak için genetik olarak modifiye edilmekte olduğumuz bir köle gezegenidir.

ARKTURUSLULAR: Işık Fenerleri Tam Olarak Demirlendi

12047180_1045807145453681_5890397268488984671_n
22 Ekim 2015
En son kozmik enerjisel akıştan gelen Dalgalar dağıldı ve tüm ızgaralarda dengelendi.
Tüm öncüler şimdi Kalp Kollektifindeki yüksek titreşimli ızgaralara tamamen demirlendi. Zaman çizgileri arasında ileri geri gidiş, salınım yok.
Işık fenerleri tam olarak demirlendi.
Enerji dalgalar halinde, zirveler ve vadilerde yolculuk yapar, her zirveye çıkışı bir durgunluk zamanı izler. Her büyük güncellemeden sonra enerjiler ızgaralarda demirlenmeli ve seviyesi yükseltilmeli ve en yüksek titreşimli zirvede tutulmalıdır.
Yoğun enerjiler her şeyi salladıktan sonra, bir sonraki gelen dalgaya kadar her şeyin yerleşmesi ve bir kez daha özümsenmesi için durgunluk zamanı olur.
Bu Boşluktaki zamandır, dinlenme zamanı. Kendi genişlemiş enerjinizin üstesinden henüz gelmediğiniz için etrafta başkalarının arasında bulunamama ve tedirgin hissetme durumu var.

24 Ekim 2015 Cumartesi

GÖBEKLİ TEPE – ADEN, WATCHERS’İN (GÖZCÜLER) EVİ

gobeklitepe-sanliurfa-620x330






Yazar Andrew Collins İle Röportaj
 Andrew Collins ile 11,500 – 11,000 yıl önce Güneydoğu Türkiye’deki Dünyadaki En Eski Tapınak Göbekli Tepe üzerine röportaj. Göbekli Tepe gerçekten Aden Bahçesi mi?
gobekli_tepe01_01
Soru: Göbekli Tepe’nin ana mimari karakteristiklerini tanımlayabilir misiniz?
Andrew Collins: Kuru – taş duvarlar ile sınırları tanımlanan üç ana yüzey – altı doğrusal yapı serilerinden oluşmuş ve bir çok bezenmiş T – şekilli sütunu içeriyor. Bu taşlar başlıca çatı destekleri olarak hizmet etti, sembolik bir amaç göz ardı edilemese de. Bir ‘kült binada’ serbest duran sütunların halkası var, bunların kenarları bir tekerleğin telleri gibi merkezi bir noktadan dışarı yayılıyor.
Soru: Okuyucularımıza Göbekli Tepe’nin neden bir “rahiplik” sitesi olduğunu açıklayabilir misiniz?
Andrew Collins: Göbekli Tepe rahiplik sitesi olarak tanımlanabilir, açıkça bir yüceltme yeri ve belki de doğaüstü varlıklar ve bölgeler ile iletişim yeri olarak kullanıldı. Bu, İstanbul Alman Arkeoloji Enstitüsünden ana kazıcı Dr Klaus Schmidt tarafından kabul ediliyor. İlginç biçimde, Türkçede Göbekli Tepe “göbek tepesi” anlamına geliyor, büyük bir havza bölgesine hizmet eden önemli bir dini merkez olarak sitenin eski rolünü ileri sürüyor.

17 Ekim 2015 Cumartesi

BM MİKAİL – KUTSAL BİRLİK : Kutsal Eril Parlaklığının Topraklanmasından Sonra Denge Geri




1391948_10152288990068098_405432647_n 
Başmelek Mikail ~ Celia Fenn kanalıyla,
 14 Ekim 2015


Sevgili Işık Ailesi, Parlak Işıl Dalgaları Sevgili Dünya Gezegenizi yıkadığı ve Yeni Dünyanın Kutsal Geometrik Yapılarının Kristal Izgaralarına bütünleştirilmekte olduğu için, bu son ay çalkantılı bir zaman oldu. Işığın Yeni Frekansları İlahi Tanrı Gücünün veya Yaratıcı Zekanın Kadim Işık Kodlarına sizi yeniden bağlarken, bu Büyük Neşe anıdır.


Işığın Melek Alemlerinde olan Bizler için bunun en heyecan verici yanı İlahi Kutsal Erilin kendi yeni frekanslarında topraklanması oldu. İlahi Kutsal Erilin bu topraklanması, İlahi Dişilin güzel ve sevgi dolu enerjileri tarafından aktive edildi ve etkinleştirildi, bunlar Beşinci Boyutun Yeni Dünya frekansında ifade ediliyor.


Ağustos’ta 8/8/8’de başlatılan bu Işık Kodları dalgaları 11 Kasım’da Kutsal Birlik veya Kutsal Evlilik anında kendi zirvesine ulaşacak. Bu zamanda, kendi yeni ışıltılarında Eril ve Dişilin İlahi Frekansları Kutsal Birlik’te Dengeye gelecek ve Yüksek Boyutlu enerjilerde Kutsal Tanrı Gücünü ifade edecek.


9 Ekim 2015 Cuma

1 Ekim 2015 Yüce Meclis Kanalı

 kozmik konsey ile ilgili görsel sonucu
Sevgililer,
Dostlarımız,
Akrabalarımız…
Sizlere sesleniyoruz.


Yüce Meclsi çok boyutlu frekans ve bilgi akışı başlasın.
Sorularınızın hepsini algıladık, hepsini duyduk. Kiminiz S’ael’e iletti, kiminiz içinizden sordu kiminiz ise sadece aklından geçirdi… Hepsini duyduk ve cevaplanması uygun olanların hepsine cevapladık. Bazılarını buradan yanıtlayacağız, bazılarına ise kişisel olarak bilgi iletildi ve yüklendi, buradan açıklanmayacaktır, o bilgiler doğru zamanda ortaya çıkacaktır. Sezgilerinize ve iç ışığınıza güvenin sevgililer.


Sorularınıza yanıt vermeden önce şunu dile getirmeliyiz sevgililer. Yüce Meclis Dünya üzerinde frekans ayarlaması yapmaktadır. Sizin lineer zamanınızla 1 aylık süreci kapsayacaktır. Baş dönmesi, ani uyanmalar, uykusuzluk veya çok uyuma gibi durumlar söz konusu olabilir sevgililer. Bilinçaltınız bu frekans ayarlaması sırasında temizlenmeye çalışacaktır, kendinizi bu temizliğe açın ve odaklanın sevgililer. Bu yüzden kabuslar, korkularla yüzleşmeler, eski konuların yeniden gündeme gelmesi söz konusu olabilir. Canınızı sıkmayın dostlarımız, bunların hepsi kayıtların değişmesidir. Eski kayıtları değiştiriyor ve yenilerini koyuyoruz. İnsanlık olarak artık bu frekans ayarlamasına hazırsınız. Bu beraberinde büyük süprizler de getirecektir ve sizlere yeni hediyeler.


BM MİKAİL: “BEDENSEL FORMUN EVRİMİ VE BİLİNÇTE YÜKSELİŞ”

547929_431141103578025_203437439_n

Ronna Herman kanalıyla, LM-10-2015
Sevgili üstatlar, insanlığın kollektif bilinci Dünya’ya nüfuz eden aşırı derecedeki dualiteyi kabullenmeye çabalıyor. Bir seviyede her insan dualite ve kutupluluğun kabul edilen aralığına geri dönmeye gayret ederken, daha büyük Kendinin – farkındalığını elde etme savaşını veriyor. Her biriniz onların da dönüşümün Işığını kucaklayabilmeleri için gölge yanınızı, içinizdeki sembolik şeytanları tanımalı ve sahiplenmelisiniz. İnsan ıstırabı birlik ve zıt görüşlere hoşgörü yerine ayrılığa yol açan katı düşüncenin, üstünlük duygusunun ve başkalarını yargılamanın sonucudur. Negatif düşünce formlarınızın da salıverilmeyi aradığı vaadini kabul edebilir misiniz? Bunlar aynen sizin gibi aydınlanmayı ve gerçeği arayarak bilincinizin yüzeyine yükseliyor. Andan ana yarattığınız şeyin sorumluluğunu almalısınız. negatif düşünceler ve eylemler çarpıtılmış yaratımlar ve kaos ile sonuçlanır.
Fiziksel bedeninizin, dünyasal bedenlenme deneyimlerinizin başlangıcından itibaren yüksek titreşimli, daha ince Işık alemlerine geri dönüş için kodlandığını anlamanız önemlidir. Ayrıca, insanlık evrimleşirken, bilgelikte büyürken ve bilimin ve Yükselişin karışıklıklarının daha fazla farkında olurken, son bir kaç yüz yılda sürece bir çok ayarlamaların yapıldı. Bazı başlangıç Yükseliş prosedürleri çıkarıldı ve diğerleri, daha ileri gereksinimler eklendi.

3 Ekim 2015 Cumartesi

Sahte Kıyamet








 

NASA nin gizli Mavi Isin Projesi "Project Bluebeam"
Bu Proje, yeni cag inancini oturtabilmek icin dört farkli basmaklardan olusmaktadir.Unutmamaliyizki yeni cag inanci kurulmak istenen "Yeni Dünya Hükümeti"nin temelini olusturmakta ve bu inanc haricinde "Yeni Dünya Düzeni"nin kurulmasina izin vermemektedir!Sunu tekrar edeyim: Yeni cag dini/inanci olmadan "Yeni Dünya Düzeni"ni kurmak imkansizdir.Bu nedenle "Blue Beam Project" bu projenin en önemli temel taslarindan biridir ve bu nedenle simdiye gizli kalmistir. Bilginin disari sizmasini 1994 te Serge Monast isimli ZICK ZACK FRANSA uyesi gazeteci kardesimiz saglamistir.
 

Planli Depremler ve Hileli "Buluslar":
Bu projenin ilk ayaginda bircok arkeolojik bilginin cökertilmesi ile ilgilidir. Olay dünyanin belirli yerlerinde yapay olarak olusturulan depremler ve akabinde ortaya cikacak olan arkeolojik yeni buluslar sayesinde GUYA bugüne kadar ögrenilmis veya ögretilmis dinsel/ilahi bilgilerin hatalarini ve yanlis anlasilmis olduklarini gözler önüne serecek. Bulunan tüm bilgiler ülkelerin dinlerini yüzyillardir yanlis anlasildigini ortaya koyacak!


Psikolojik hazirliklar coktan filmler sayesinde baslatildi. Bunun ilk örnegi "2001: A Space Odyssey", akabinde "Star Trek" serisi ve "Kurtulus Günü" filmi. Tüm bu filmler uzaydan gelen bir ET saldirisini ve tüm dünya halklarinin ve ordularinin birlestigi bir ani betimlemektedirler. En son film serisi "Jurrasic Park" evrim teorisini tekrar mikroskop altina almakta ve Tanrinin sözlerini yalanlamaktadir.


1 Ekim 2015 Perşembe

Sevgili Işık Ruhlar..




 öncelikle sizleri çok seviyorum..Bildiğiniz üzere yeni enerji dalgaları ve frekans değişimlerinin içinden geçiyoruz..
her zerremizde bunu hissediyoruz..Sizden yürürken, yolculuk yaparken, otururken sürekli enerjiler ile çalışmanızı istiyoruz. Paylaşmak çok güzel bir enerji türüdür, ayrıca iz bırakır.Yeni yoğun enerjiler her zaman gelmeye devam edecektir. Yapılması gereken kabul etmek, akışta olmak. Beklenti içinde olmayın, bütünün hayrına olsun...


Bir kaç konu  hakkında bilgi aldım. Genel de denebilir fakat anlattığım şeylerin altı çizildi.
''Geçitleri görebiliyor ve yaratabiliyorum. Pazartesi gecesi(Tutulma Gecesi) boşluğa bakarken bir çeşit enerji dalgası kendi etrafında içe ve dışa doğru dönmeye başladı ve bir geçit açıldı. İçinden geçtim, hızlı bir şekilde hareket etmeye başladım. Galaksilerin içinden yıldızları, gezegenleri, uyduları, meteorları, açıklayamayacağım şeyleri görerek devam ettim. Andromeda en sona kaldı..
 Büyük ve parlak bir yıldız  vardı. Gezegende  bir topluluk geleceğimi biliyormuş gibi bekliyorlardı. İndiğim yerde direk konuşmaya başladılar..