27 Ocak 2016 Çarşamba

BAŞMELEK MİKAİL: “BÜTÜNLEŞTİRİLMİŞ BİLGİ BİLGELİK HALİNE GELİR”

11295574_979831425384587_623549334481584848_n
BAŞMELEK MİKAİL’DEN MESAJ – LM – 02- 2016

Ronna Herman kanalıyla, LM-02-2016
Sevgili üstatlar, şu anda sizlere neden çok fazla yeni bilgiler aktarmadığımızı, geçmişin bilgelik öğretilerini tekrarladığımızı merak ediyor olabilirsiniz. Zamanlarını ve enerjilerini bilinçte Yükselişiniz için bilgelik öğretileri getirmeye adamış olan bir çok Işık habercisi vasıtasıyla – şimdi sizlere Yükseliş sürecinin bu özel dönemi için ana, önemli öğretileri verdiğimizi – size anlattık. Bir nedenle geçmiş öğretilere odaklanıyoruz – onları saflaştırıp güncelliyoruz. Tekrarlama geleceğin yüksek frekanslı öğretilerini bütünleştirmenize ve alıkoymanıza yardımcı olmanın en iyi yollarından biridir.
Sürekli olarak yeni, radikal ve heyecan verici bilgiler almanın heyecan verici ve cezbedici olduğunu anlıyoruz; ama, size soruyoruz, “Size verilmiş olan tüm öğretileri bütünleştirip mükemmelleştirdiniz mi? Beşinci Boyut ortamına yetenekli bir şekilde ve kolayca erişmek ve orada yaşamak için gerekli amaçların hepsini gerçekleştirdiniz mi?”

“DÜNYA KUZEYE DOĞRU KAYDI” – INUIT BÜYÜKLERİ NASA’YI VE DÜNYAYI UYARIYOR

s_bottomTEMP325x350-3501
Inuit’ler Kanada, ABD ve Grönland’ın kutup bölgelerinde yerleşik olan yerli insanlardır ve tarihleri boyunca yaşamları iklimi doğru şekilde tahmin edebilmeye bağlı oldu… ve NASA ve Dünyaya aşırı iklim olayları, depremler ve diğer olaylar ile ilgili görmekte olduğumuz şeylerin nedeninin küresel ısınma olmadığı uyarısında bulunuyorlar.
 Dünya “kuzeye” doğru kaydı, yan yattı veya “yalpaladı” ve hepsi “Göklerinin değiştiğinde” anlaşıyorlar.
 Büyükler Güneşin daha önce doğduğu yerden doğmadığını, daha uzun gün ışığına sahip olduklarını ve Güneşin daha yüksek olduğunu ve öncesinden daha hızlı ısıttığını söylüyorlar. Tüm kuzeyde görüşme yapan büyüklerin hepsi aynı şeyi söylüyorlar, gökleri değişti.
 Yıldızlar, Güneş ve Ay hepsi değişti, sıcaklığı etkiliyorlar, hatta rüzgarın esme şeklini etkiliyorlar, iklimi tahmin etmek gittikçe zorlaşıyor, iklimi tahmin etmek kutup bölgelerinde bir zorunluluk.
 Büyüklerin hepsi Dünyanın Kuzeye kaydığına, yan yattığına veya yalpaladığına inanıyor.
 Big Wobble Yıllığındaki bir makalede ve bir videoda, bu “yalpalamaya” atfedilen aşırı iklim olaylarının bazılarını görüyoruz.
 Makalede NASA bilim adamlarının ve uzmanlarının, Inuit Büyüklerinin onlara verdiği bilgiden “endişelendikleri” ifade ediliyor.
 (Çeviri: Saffet Güler)

19 Ocak 2016 Salı

ANDROMEDALILAR – İKİZLER

twin-flame-synchronicity-45
Maria, lightlover1964 kanalıyla
14 Ocak 2016
Sevgililer,
Bugün Kalbinize düşünmeniz için bir kavramı paylaşmayı diliyoruz.
Her zaman olduğu gibi, İçinize gidin ve rezonansa girenleri alın.
Kalanı bırakın.
“İkizinizin” Anısı.
SEVGİ arayışında, sizi tüm yaşamlarda sürükleyen o içsel biliş.
Bir şey olduğu, sadece ne olduğunu bilmediğiniz içsel bilişiyle, içinizdeki boşluğu doldurmak için kendi dışınızda bir şeyleri arayış…
Şimdi Kalbinize tam olarak bağlanırken ve yüksek boyutlardaki yüksek titreşimli zaman çizgilerine Kuantum Sıçrayışı tamamen demirlenirken, netliğin ve anlayışın uzun periyotlarına erişmeye başlıyorsunuz.
Bir kez daha uykunuzdan çıkıp gerinmeye başlarken, netlik kazanılıyor.
Benliğinizde ne kadar çok Işık taşırsanız, o kadar çok içsel bilişe sahip olursunuz, bu da “bilme gereksinimini” salıverir.
Bilgiyi İçinizde taşıyorsunuz, çünkü Işık Bilgidir.
Daha fazla, Işık Daha fazla Bilgi.
Bu dış Kaynaklardan Sizin için bir onaylama oluyor.

16 Ocak 2016 Cumartesi

Pleiadesli Mytre

1237105_10152188020673098_204369442_n
Suzanne Lie kanalıyla
 Ağustos 2015
Gaia kendi üçüncü ve dördüncü boyuta ait, holografik doğal yerleşim bölgelerinin ötesine geçiyor. Aynen insanlığın üyeleri olan sizlerin üçüncü boyut benliğiniz için holografik doğal yerleşim bölgelerine sahip olduğunuz gibi, Gaia da sahiptir. Gaia beşinci boyut doğal yerleşim bölgesi sunan kendi saf, Işıkbeden benliğine geri dönmeye hazır.
Başka deyişle, üçüncü ve dördüncü yerleşim bölgeleri salıverilme sürecindedir. Bu bölgeler başka bir galaksideki başka bir gezegene yeniden yerleştirilecek. Kendi özlerini Gaia’nın üçüncü/dördüncü boyut yerleşim bölgelerindeki sayısız maceralarında giymekte oldukları holografik yansıtmadan salıveremeyenler o düşük boyutlu yerleşim bölgelerine yerleştirilecekler.
Gaia’nın beşinci boyut ve ötesindeki yerleşim bölgeleri, algılarını dördüncü ve beşinci boyutlara ayarlamaya yetecek kadar bilinçlerini genişletebilenler için hala elde edilebilir olacak. Yüksek boyutlu yerleşim bölgelerine bu geçiş, insanlık tarafından “yükseliş” olarak biliniyor.
Üçüncü boyut yerleşim bölgesi önce salıverilecek ve dördüncü boyut yerleşim bölgesi, Gaia’nın etrafında eşzamanlı olarak var olacak olan, aynı zamanda yeni yuvası olacak olan “”ara” bölge olarak hizmet edecek. En sonunda, dördüncü boyut yerleşim bölgesi başka bir gezegene tamamen yeniden yerleştirilecek ve Gaia tamamen kendi Işık – Gezegen BENLİĞİNİN ihtişamında olacak.

ARKTURUSLULAR – Egemenliğin, 3B Matriksini Salıvermenin ve Yüksek Boyutlara Erişmek İçin Kristal Izgaraya Demirlenmenin Bildirgesi

11222576_1033571553343907_7089647196797677781_n
Sevgililer,
Sizler bilincinizi Kristalin 5B ızgarasının yüksek titreşimli boyutlarına ve ötesine tam olarak demirlemeye başlarken, bugün sizinle size yardımcı olacak bir aleti paylaşıyoruz.
Her zaman olduğu gibi İçinizde gidin ve doğru hissettirip hissettirmediği ile ilgili Kalbinizden rehberlik alın.
Kalanı arkada bırakın.
BEN Kaynağım, Egemenim, Özgürüm.
BEN SEVGİYİM.
Bu ŞİMDİDE Birin Yasası gereğince Egemenliğime Tam Olarak ADIM ATIYORUM ve BU DÜNYANIN KORUYUCUSU olarak DOĞUM HAKKIM gereğinde BİLDİRİYORUM:
Ayrılık ile ilgili olan 3B illüzyonlarını salıveriyorum ve TÜM ENERJİMİ, TÜM düşük titreşimli zaman çizgilerinden, matrikslerden, gerçekliklerden ve ızgaralardan tamamen ayırıyorum, artık ONLARA bağlı olmayı dilemiyorum.
Onları tam Sevgi ve Anlayışta salıveriyorum, iniş, ayrılık ve unutmanın güzel deneyimi için minnettarım.

BM MİKAİL: 2016: Çok Boyutlu Üstatlığın Bedenlenmesi: Tamamlanma ve Geçiş Yılı

1381456_10153927992193098_4128646488569642490_n
Başmelek Mikail
Celia Fenn kanalıyla
10 Ocak 2016
Sevgili Işık ailesi, Dünya takviminizde Yeni bir Yıla hoşgeldiniz. Bu, Yükseliş ve Uyanış sürecinizi tamamlamak ve yaşamınızda Çok Boyutlu Üstatlığa tam geçiş için size fırsat sunulacak olan bir yıl olacak.
2015, uyanış ve yükseliş süreçleri momentum kazanırken zorlayıcı bir yıl idi. 2016’da, 2012’de başlayan dört yıllık geçiş periyodunu tamamlayacaksınız. Bu periyotta, Dünya Beşinci Boyuta tam olarak demirlendi ve Işık Savaşçıları ve Yol Göstericiler Dünyada tam Çok Boyutlu ifadeye adım atma sürecine başladılar.
Bu gelen yılda, hazır olanlarınız Çok Boyutlu Işık Üstatları olarak kaderinizdeki rollerinize adım atacaksınız. Zaman Üstatları ve Zaman Yolcuları olarak Zamanın Dördüncü Boyutunun Üstadı olmaya çağırılacaksınız. Hızlanıp, Yaratıcı İmgeleme ve Arketipleri Alemi üstadı olacağınız Altıncı Boyuta adım atmanız istenecek ve Yükselmiş Üstatların Aşramlarının bulunduğu Yedinci Boyuta inisiye edileceksiniz. Ayrıca Sekizinci Boyutun Solar seviyelerinden ve Dokuzuncu Boyutun Galaktik seviyelerinden gelen Işık ve Enerji dalgalarına bineceksiniz, Dünya Geçiş sürecinde yardımcı olmak için Dünyada bulunan Galaktik Yolcular ve Üstatlar olarak ortaya çıkacaksınız.
Sevgililer, bu Dünya Gezegeninde bulunmak için heyecan verici bir zaman! Gelen yılda bu enerjiler ile en iyi nasıl çalışabileceğinizi genişleteceğiz, ama önce, kişisel ve gezegensel zaman çizgilerinizde geçişler yapmak için en iyi güçlendirileceğiniz zamanın akışındaki önemli “işaretleyicilere” bakalım.

12 Ocak 2016 Salı

ARKTURUSLULAR – “İnsan” Irkının Genetik Aktivasyonu ve TÜM İlk Dalga Gönüllülerin Başarılı Misyon Tamamlanması

12342349_1080232848677777_6327960969735512101_n
 1 Ocak 2016.
Maria kanalıyla
Bu “Yeni Yılın” bu ŞİMDİ anında Huzur, Sevgi ve Sınırsız Neşe ile SİZE katılıyoruz.
Dünyadaki HERKES tarafından gerçekleştirilmiş olan şeyin Büyüklüğü sözlerle ifade edilemez.
Gelmekte Olan Kaynak Evrim Enerjileri Mesih Bilincini tüm ızgaralara tamamen demirlemekte yardımcı oluyor ve destekliyor.
Öncüler (galaktik gönüllü ruhlar VE insan ruhlar) içlerindeki tüm gerekli ızgaralardan temizlik yaptılar ve Mesih Avatar Benliklerine adım attılar.
İnsanlık Yaradılışı deneyimlemenin sonsuz yolları olduğunu, inişin tek YOL olmadığını hatırlamaya başlıyor. KİM OLDUKLARINI hatırlamaya başlıyorlar. Üstat meleksi Mavikopya Irkı. Yüksek Kalp Çakra aktivasyonları ŞİMDİ Dünya üzerinde bunu dileyen HERKES için elde edilebilirdir.
Bu Evreni yöneten 7 Hermetik Prensip ile ilgili olarak Ritim Prensibi gereğince inişin döngüsü değişti ve yükselişin döngüsü başladı.
Daha fazla insan Kalplerinde Yaşamaya başladıkça, gezegenin frekansı (bilinci) yükselecek. En sonunda tüm ırk dualiteden çıkıp 3B ve 4B’nin ötesine yükselecek.
İnsan ırkı kollektif olarak 3B matriksinin dışına yükselmeye başladı.

BM MİKAİL: 2016: Çok Boyutlu Üstatlığın Bedenlenmesi: Tamamlanma ve Geçiş Yılı

1381456_10153927992193098_4128646488569642490_n
Başmelek Mikail
Celia Fenn kanalıyla
10 Ocak 2016
Sevgili Işık ailesi, Dünya takviminizde Yeni bir Yıla hoşgeldiniz. Bu, Yükseliş ve Uyanış sürecinizi tamamlamak ve yaşamınızda Çok Boyutlu Üstatlığa tam geçiş için size fırsat sunulacak olan bir yıl olacak.
2015, uyanış ve yükseliş süreçleri momentum kazanırken zorlayıcı bir yıl idi. 2016’da, 2012’de başlayan dört yıllık geçiş periyodunu tamamlayacaksınız. Bu periyotta, Dünya Beşinci Boyuta tam olarak demirlendi ve Işık Savaşçıları ve Yol Göstericiler Dünyada tam Çok Boyutlu ifadeye adım atma sürecine başladılar.
Bu gelen yılda, hazır olanlarınız Çok Boyutlu Işık Üstatları olarak kaderinizdeki rollerinize adım atacaksınız. Zaman Üstatları ve Zaman Yolcuları olarak Zamanın Dördüncü Boyutunun Üstadı olmaya çağırılacaksınız. Hızlanıp, Yaratıcı İmgeleme ve Arketipleri Alemi üstadı olacağınız Altıncı Boyuta adım atmanız istenecek ve Yükselmiş Üstatların Aşramlarının bulunduğu Yedinci Boyuta inisiye edileceksiniz. Ayrıca Sekizinci Boyutun Solar seviyelerinden ve Dokuzuncu Boyutun Galaktik seviyelerinden gelen Işık ve Enerji dalgalarına bineceksiniz, Dünya Geçiş sürecinde yardımcı olmak için Dünyada bulunan Galaktik Yolcular ve Üstatlar olarak ortaya çıkacaksınız.
Sevgililer, bu Dünya Gezegeninde bulunmak için heyecan verici bir zaman! Gelen yılda bu enerjiler ile en iyi nasıl çalışabileceğinizi genişleteceğiz, ama önce, kişisel ve gezegensel zaman çizgilerinizde geçişler yapmak için en iyi güçlendirileceğiniz zamanın akışındaki önemli “işaretleyicilere” bakalım.

DÜNYANIN YÜKSELİŞİ VE HADİSE NASIL ORTAYA ÇIKACAK ASHTAR MESAJI, ELİSABETH TRUTWİN ARACILIĞIYLA, 9 OCAK 2016

 156f0ff67081obr1858658x900fit

Selamlar! Ben Ashtar’ım. Sizlere Elisabeth Trutwin aracılığıyla gelecek dünyadan bildiriyorum. 9 Ocak 2016 şafak vakti Antares yakınlarında Venüs Satürnle birleşiyor. Venüs, sevgi gezegeni olarak bilinir ve Dünya gezegeninin kardeşidir. Venüsten gelenler Kumaralar olarak bilinir. Yedi Kutsal Kumara, Brahma’nın zihninden doğan oğulları olarak bilinir. Bunun anlamı şudur: Bu oğullar meditasyon sırasında doğdular, fiziksel bir doğum şekliyle bir bedenden değil. Onlar Alevin Lordları olarak bilinirler ve bu sadece ve sadece sevgi olan Mor Aleve işaret eder. O ateş olarak yanar ve şifa enerjisi olarak kullanılabilir. Dünya 100. Boyuttan giderek yoğunlaşarak 12. boyuta, 5. boyuta ve 3. boyuta düştüğünde Kutsal Kumaralar üstün varlıklar olarak büyük deney bitene kadar Dünyada kalma sözünü verdiler. Şimdi bu açığa çıkıyor ve ayrıca bu durum yükseliş olayı olarak da biliniyor. 
Milyonlarca yıl önce Sürüngenimsi (Reptiliyan) tür olan Dünyadışı varlıklarla birlikte Alfa Drako türleri Dünya gezegenine buradaki kaynakları kontrol etmek için geldiler. 


Dünya her zaman çeşitlilik deneyinin olduğu bir gezegen olmuştur. Şimdi sonunda Dünyanın uğraştığı konulardan biri de budur. Burası bir savaş üssü olarak kullanılmaktadır. Milyonlarca göçmen dinleri ya da derilerinin rengi nedeniyle kaçmaktadır. Dünya, Orion savaşlarından kaçan göçmenler tarafından kuruldu. Bu hikaye Yıldız Savaşları filminde anlatılan ve gerçek hikayeye çok benzeyen hikayedir. Bu nedenle pek çok kişi bu filmi defalarca izlemek istemektedir. Bu gelişmiş düzeydeki varlıklar kendi DNA‘larını değiştirip 12 zincirden 2 zincire indirmek için klonlama teknolojisini kullandılar. DNA’nın 11. zinciri duyguları, 12. zinciri sevme kabiliyetini kontrol eder. Bunlar olmadan ileri seviyedeki Reptiliyanlar ve Drakonyanlar burada bahsedilemeyecek vahşet ve acımasızlığı yapabilir ve kendilerini affedemezler. Bazılarınız hiç durmadan savaşan varlıklardınız ve bu nedenle DNA’nız onarıldı. Sevgiye dönmeye karar verdiniz. 

8 Ocak 2016 Cuma

KRYON: “KARANLIĞIN İŞLEVSİZLİĞİ”

Circle-of-Light-300x225
Bu canlı kanallık Paris terörist saldırılarının ertesi günü Cusco, Peru’da verildi
14 Kasım 2015
Lee Carroll kanalıyla
Selamlar sevgililer, ben Manyetik Hizmetten Kryon’um. Bugünkü mesajın bir çok enerjisi var ve “Üçüncü Dil” adı verilen şey vasıtası ile söylenecek olan söylenmeyen çok şey var. Bugün size vereceğimiz mesaj herkes içindir. Dinleyen herkes, okuyabilecek olan herkes için ve yıllar sonra mevcut olacak.
Kundalini Turu adı verilen İnsan macerasının sonunda, Peru’dayız. Kundalini macerası, İnsan bedeninin niteliğinin bir metaforu olarak isimlendirildi. Gezegende yeni bilincin doğumunu ve her şeydeki yeniliğin doğurulmasını temsil eder. Bir çocuğun doğumu çok özeldir ve bir son değil, bir başlangıç olarak görülür. Doğum dramatik ve üzücü bir şey olarak görülmez. Oradaki potansiyel nedeniyle, gezegende yeni doğum kutlanıyor. Bu, ismin metaforudur.
Bu mesajın zamanlamasını anlamalısınız. Bu zamanda burada bir grup olarak oturuyoruz ve çok yeni bir şey henüz gerçekleşti. Bu, İnsanların İnsanlara neler yapabileceğini gördüğümüz zaman tüm gezegenin şefkatini içeriyor. Fransa’daki olayların nefesinizi kesmesi sadece dün idi. Şefkat taze; anlamsız olan ölüm için gözyaşları taze. Büyük ıstırap var ve yaşamlar ebediyen değişecek. Buna tepkiniz nedir? Önümde Şefkat Sunağı adı verilmiş olan bir masa var. Oda yaşlı ruhlar ile dolu. Onlar duygusal olarak kolayca etkileniyorlar, ama aynı zamanda başka bir şeye sahipler – bir an üzerinde durmayı dilediğim bir şey. Ek olarak, herkesin bir şeyi düşünmesini istiyorum.

2 Ocak 2016 Cumartesi

BM MİKAİL: RUH NEDİR?

11222576_1033571553343907_7089647196797677781_n

Ronna Herman kanalıyla, LM-01-2016
Sevgili üstatlar, siz Yaratıcının Ruh Özünün bir Fasedisiniz: Bireyselleşmiş Tanrı – Tohumu Atomu. Yaradılıştan ifade etme ve yaratma arzusu olan BEN’İM bilincinizdir. Spiritüel sözcüğü dine veya dini dogmaya değinmez. Var olmanın şimdiki halinden ilerlemeye bir odaktır: fiziksel, duygusal, zihinsel, sezgisel ve sosyal. İnsan içgüdüsel – doğasından, Beşinci Boyut ortamına girmeye hazır evrimleşmiş Spiritüel/İnsan varlığına gelişmeyi gerektirir. Yüksek bilinçte bireyin ruhsal güçlerinin farkına varması farkındalığın yeni hali ile sonuçlanır, bu yeni deneyimlere, daha büyük yeteneklere ve ilave becerilere yol açar.  Kendini gerçekleştirme bugünün ileri Ruhlarının amacıdır.
Kişisel bilinç akışınızı yönlendirmeyi öğrenmeniz çok önemlidir. Ego – arzu bedeni yanılsamalı geçmişin en kuvvetli kalıplarını izleyerek veya devam eden bir düşünce formu bırakmak için yeterince kuvvetli olan acı verici veya stresli olayların parçalarını gelişigüzel seçerek bilinçaltı zihnin labirentinde aşağıya doğru dolanır. Andan ana zihin gevezeliğinizi kontrol etmek Kendinin Üstatlığını elde etmede bütünsel bir bileşendir. Berrak zihni olan mantıklı bir düşünür olmak için, bir gözlemci veya zihnin düşünce süreçlerinin izleyicisi olmalısınız.