31 Mayıs 2016 Salı

BM MİKAİL: “IŞIK SAVAŞÇILARI: PROAKTİF, SEVGİYLE İDDİALI”

BAŞMELEK MİKAİL’den mesajlar – LM-06-2016

Ronna Herman kanalıyla, LM-06-2016
Sevgili üstatlar, geçmişte “Barış Savaşçıları” veya “Işık Savaşçıları” deyimlerini kullandığımız zaman bir çoğunuzun kafası karıştı veya rahatsız oldunuz. Burada tekrar, gerçeğin bir çok farklı yorumları ve farklı fasetleri var. Dünyanın ve insanlığın ayrılık ve acının yoğunluğuna düşmesinden bu yana, sizin için ve sizinle gayretle savaştık. Kollektif bilincinizin korku, suçluluk ve değersizlik inançları tarafından yaratılan illüzyon ve negatifliğin gölgeleri ile savaştık. Gerçek kimliğinizin bir çok Fasedi ile yeniden bağlanmanıza ve ne kadar muhteşem olduğunuzu hatırlamanız yardımcı olmak için savaştık.
Baba/Anne Tanrımızın ve Mutlak Yaratıcının “Çocuklarımızın Işığa dönmesine ve İlahi Miraslarına sahip çıkmalarına yardım edin” emirlerini ve direktiflerini gayretli bir şekilde yerine getirdik. Evet, zamanın çağları boyunca Yaratıcının Işığı ve insanlığın gölgeleri arasındaki savaşa dahil olduk, ama sizler umutsuzluk vadilerini geçerken ve umudun ve aydınlamanın dağ zirvelerine tırmanmayı ararken, silahlarımız sevgi, şefkat, anlayış ve destek oldu.
Gölge dünyasına ve insanlığın kalplerine Işık getirme çabalarımıza katılacaksanız; en sonunda doğrunun hüküm süreceği kanaatinizde sağlam duracaksanız (sadece Baba/Anne Tanrımızın bütün resmin ve neyin en iyi sonuç olduğunun farkında olduğunu bilerek); içinizde huzur ve neşe duygusunu sürdürebilecekseniz ve Yaratıcının genişleyen sevgisini TÜM insanlığa yayabilecekseniz, o zaman siz Işık Lejyonlarımızdaki gerçek bir savaşçısınız.
Daha önce neden ve sonuç yasaları veya her eylem için bir tepki olduğu, bunun pozitif veya negatif Karma olarak bilinen şey ile sonuçlandığı ile ilgili bir çok kez konuştuk. Çağlar boyunca aydınlanmış olanlar olarak sizler kişisel karmanızı, atasal karmanızı ve ırksal karmik etkileri dengeye getirmek için gayretle çalışmaktasınız. Bu, dualite ve kutupluluk oyununun ana bölümüdür – Varlığınızın tüm Fasetlerinde denge ve uyuma geri dönmek. Ve şu anda savaş rüzgarları, politik çatışma ve yıkım herkese dokunarak ve etkileyerek Dünyanın etrafında karanlık ve ağır bir örtü gibi girdap gibi dönerken, neler olacak? Işıkta sağlam şekilde durup durmayacağınız veya her gün ve her an yaratılmakta olan negatif karmik düşünce formlarına katkıda bulunup bulunmayacağınız sizin ne hissettiğinize ve düşündüğünüze bağlıdır, sevgililer – zihninizde ve kalbinizde olan şeye bağlıdır. Bir çoğunuzu yaşamın Karmik Hesap Defterini dengelemede başarılı oldunuz. Buna, artı ve eksi sütunları olan “Yaşamın Hesap Defteri”adını verelim, amacınız eksileri artılara veya pozitif enerji kalıplarına dönüştürmektir.

TAM İFŞAAT VE YÜKSELİŞ: SAVAŞ KIZIŞTI!


Chevron-battle-final_s50
David Wilcock
 29 Mayıs 2016
Şu anda açık dünyada her şey “neredeyse çok sakin” görünse de, Gizli Uzay Programı dünyasında savaş daha önce hiç bu kadar kızışmamıştı veya bu kadar yoğun olmamıştı.
Artık operasyon güvenliği nedeniyle tam bilgi almıyoruz – ama bunun nereye götürdüğü ile ilgili kuvvetli ipuçlarımız var.
Bu makalenin tepesindeki çizim, yüksek seviye istihbarat bilgisine dayanarak, şu anda gerçekleşmekte olan savaşın havadaki bölümünün profesyonel temsilidir.
Bu normal bir durum değildir. “Maskeleme teknolojisi” nedeniyle bu savaş bizim için görünmezdir, ama savaşın ölçebildiğimiz izleri var.
Draco’nun gözyaşı şeklindeki uzay aracı ve üçgen ” chevron” uzay aracı İttifaktan geldiği görünen yeni ve beklenmedik sürpriz saldırıdır.
Neler olduğunu ve bunun nereye gittiğini anlamanıza yardımcı olmak için bu makalede bilgileri sağlayacağız.
Chevron-battle-final_s50
 *****
Güneş sistemimizin ve kendi Dünyamızın normalde tanıdık olmayan insanlar tarafından geniş ölçüde kolonileştirildiğinin kapsamlı, inkar edilmez kanıtına sahibiz.
Bu, çapraz – korelasyonlu muhbir tanıklığını, ayrıca Ay, Mars ve diğer aylardaki tuhaf yapıların fotoğraf kanıtını kapsıyor.
Bu yapılar piramitleri, dikilitaşları, devasa insan yüzünü, muazzam cam benzeri kubbeleri ve kare şeklinde yeraltı odalarının çökmüş bina çatılarını kapsıyor.
Ayrıca bu daha büyük uygarlığa derinden dahil olmuş olan kendi ‘adalarımızdan’ insanlar da var.
Bu bağlantıyı hepimizden sakladılar.
Yeni muhbir tanıklığı Kabal’ın – küresel elit bankacılar – 1700 lerin sonlarından bu yana Gizli Uzay Programı (SSP) sürdürdüklerini ortaya koydu.
Kabal’ın ilk hareketi 1800 lerin başında Güney Amerika’da gizli üsler kurmaktı.
Orada, gizli balon/zeplin teknolojisi ile uzay yolculuğuna erişmeye teşebbüs ettiler.
Çalışma büyük ölçüde 1825 te başladı ve önemli başarıya 1850’de ulaşıldı.

RA BİLGİLERİ 5 nci KİTAP’tan

 ra'nın bilgileri ile ilgili görsel sonucu
Don Elkins, Carla Rueckert, James Allen McCarty
 Ra Bilgileri’nin 5 nci kitabında ilk kitaplardan çıkarılan materyaller sunuluyor.
 8 nci Seans, 26 Ocak, 1981
 Soru: Dünkü materyalin bir kısmında “belirli miktarda gerçekleşen UFO inişi var. Bunların bazıları sizin kendi insanlarınızın; bazıları Orion olarak bildiğiniz grup” diyorsun. İlk sorum, inişlerin bazıları kendi insanlarınızın inişi ile ne demek istedin?
 Ra: Ben Ra’yım. Bu zaman/uzayın şimdiki zamanında sizin insanlarınız, sizin tanımlanamayan uçan nesneler adını verdiğiniz araç türünü yaratabilen ve uçurabilen teknolojik başarıya sahipler. Maalesef insanlarınızın sosyal hafıza kompleksi titreşim hızı için, bu araçlara insanlığın hizmeti için değil, potansiyel yıkıcı kullanım için niyet edilmiştir. Bu, sizin sosyal hafıza kompleksinizin titreşim bağlantı noktasını daha fazla bozuyor, ne başkalarına hizmete odaklı olanların ne de kendine hizmete odaklı olanların sosyal hafıza kompleksi için zeki sonsuzluğa kapıları açan enerji/gücü elde edemedikleri bir duruma neden oluyor. Bu da hasatın küçük olmasına neden oluyor.
Soru: Bu uzay araçları bu zamanda enkarne olmamış planlar dediğimiz şeyden gelen bizim insanlarımızdan mı? Üsleri nerede?
Ra: Ben Ra’yım. Sözünü ettiklerimiz üçüncü boyuttan ve askeri kompleks dediğimizin parçası.
Üsler çeşitlidir. Bahamaların yakınında güney sularınızda deniz altında üsler var, ayrıca Pasifik denizinde Şili sınırlarına yakın çeşitli yerlerde üsler var. Ayınızda üsler var. Topraklarınızda dolanıp duran üsler var, göklerinizde üsler var. Bunlar sizin insanlarınızın üsleri ve potansiyel olarak yıkıcılar.

11 Mayıs 2016 Çarşamba

VİDEO: UFO OPERASYONU (ANTARKTİKA’DA NAZİ ÜSSÜ)

Nazi Almanyasında UFO yapımı, Nazi gizli cemiyetleri, Dünya Dışı Uygarlıklardan teknoloji öğrenmeleri, Nazilerin kadim bilgileri, uygarlıkları araştırmaları, Piri Reis haritası, İçi boş dünya teorisi, Nazilerin teknolojilerini ve bilim adamlarını Antarktika’ya taşımaları, Amiral Byrd’ün Nazi üssüne saldırma girişimi, solucan delikleri, HAARP ….


 50806





http://www.kosulsuz-sevgi.com/yeni-eklenen-mesajlar/video-ufo-operasyonu-antarktikada-nazi-ussu/

7 Mayıs 2016 Cumartesi

BM MİKAİL: SEVGİNİN GÜCÜNÜ KUCAKLAMAK


FB_IMG_1449586913458 
BAŞMELEK MİKAİL’DEN MESAJLAR * LM-5-2016
RONNA HERMAN KANALIYLA * KUTSAL KABİLE
SEVGİNİN GÜCÜNÜ KUCAKLAMAK
Sevgili üstatlar, Yaradılışın tümü En Yüce Yaratıcının Kalp Özünden dışarı doğru genişliyor. Sizler Yaradılışın Çekirdek Merkezine doğru ne kadar yakın çekilirseniz, o kadar çok Tanrı Gücüne ve ışıltıya sahip olursunuz. Parıldayan bir Işık Varlığı olarak yüksek Benlik – farkındalığı yolunda ilerlerken, daha fazla Kutsal Sevgiyi bedenlersiniz ve başkalarına hizmette olma yoğun arzusu ile birlikte neşe dolu, dingin tutum hüküm sürer.
Sizler ENERJİ BİRİMLERİnden oluşuyorsunuz. Enerjiyi kendinize manyetize ediyorsunuz ve kendinizden nitelikli enerjiyi Sonsuzluk modelinde yayıyorsunuz. Tezahür etmiş enerji modelleri arasındaki farkı tanımayı öğrenmeniz önemlidir – ifadenin düşük yoğunluklarında tezahür sürecinde saf Yaratıcı Işık tarafından güçlendirilen İLAHİ İRADE GÜCÜ ve KUTSAL SEVGİNİN kullanılması ile İlksel Yaşam Gücü Maddesi veya Işığın azaltılmış spektrumları arasındaki farkı öğrenmeniz önemlidir. Enerjinin çeşitli türleri arasında büyük bir fark vardır. İnsanlık Işın güçlerinin, vasıflarının ve veçhelerinin yeniden dağıtımının ortasındadır. Ego-arzu kişiliği, formun Üçüncü/düşük Dördüncü Boyutsal dünyasındaki bilgileri ve kuvveti kullanır; Ruhun – yönlendirdiği kişilik Kendini – ifade ve tezahür sürecinde, Yaratıcı Işığın Adamantine Parçacıkları tarafından yakıtlanan sezgiyi/ilhamı/Kutsal Sevgiyi kullanır.

1 Mayıs 2016 Pazar

Galaktik Kodeks (Kurallar)

  portal2012
 
Cobra’nın bloğunda "Galactic Codex" başlığıyla 4 Nisan 2012 tarihinde yayınlanmıştır.

Dünya Gezegeni bu evrendeki Karanlık Güçlerin istilası altındaki son gezegen, galaksimizde milyonlarca yıldır süren Galaktik savaşların son kalıntısıdır.

Galaksimiz Karanlık Güçlerin kontrolünden kurtarılırken, Işık Güçleri varlıkların temel özgürlüklerini korumak mecburiyetinden dolayı oluşmuş bir askeri yapıdan harmoni içinde yaşayan Galaktik ve kozmik bir topluma geçme aşamasındadır. Galaktik Konfederasyonundaki kişiler ruhen geliştikçe ve Yükselmiş Ustalarla birleştikçe, Işık Varlıklarının birbirleriyle ve de Karanlık Güçler ve diğer gezegenlerle olan tüm ilişkilerini düzenleyen bir kodeks keşfettiler. Bu kodekse Galaktik Kodeks denir ve konfederasyonun bu ve diğer galaksilerdeki tüm eylemlerinin yasal dayanağını oluşturur. Bu kodeks katı kurallar içermez, yanlızca Işığa bağlı ruhların, kendi rızaları ile kabul ettikleri ahlaki kuralların sistematik kodudur.

Şimdi toplumumuzda herhangi uyanmış bir kişinin anlayabileceği şekilde Galaktik Kodeksi yayınlıyoruz.


Bölüm I. Ölümsüz İlahi Merhamet

Her duyarlı varlığın pozitif bir yaşam tecrübesine koşulsuz ve devredilemez hakkı vardır.

Bölüm I 'i anlatabilmemiz için ilk önce anlamalıyız ki; ızdırap ve acı çekmenin, Karanlık Güçlerden ve kozmik anomoliden arınmış aydınlık bir Galaktik toplumda yeri yoktur. Acı, ızdırap ve kendini feda etmeyi ilerleme olarak görmek, Karanlık Güçlerin ele geçirdikleri gezegendeki toplumu köleleştirmek için kullandırdıkları bir yöntemdir.

Özgür evrendeki tüm duygusal varlıkların pozitif yaşam hakkı Kaynağa bağlantılarıdan dolayı garantilenmiştir. Bu hak Yükselmiş Ustaların tüm canlıların Kaynağa özleminde yardımcı olmak amacıyla kullandıkları madde üzerindeki güçlerinden dolayı arttırılmıştır. Yaşam hiçbir zaman ağır iş ve çabalama değil tam tersine yaratıcılık ve sevinç yolculuğu olmalıdır. Bölüm I'in değişik altbölümleri özgür evrendeki yaşamı ve Işık bireylerinin arasındaki ilişkileri çatışmaların olmaması için düzenlemektedir.