14 Eylül 2016 Çarşamba

MATRİKS KONTROL SİSTEMİ NEDİR?

 matriks kontrol ile ilgili görsel sonucu
Bu kontrol sisteminin bir kısmını hükümetler, ordu, tıp, finans, medya, eğitim, akademi ve dinlerde görürüz. Bu kurumlar bizim inanç sistemlerimizi ve yaşam biçimlerimizi yönetirler. 
Bu kontrol sistemi içerisinde gizli topluluklar, elit kanbağı, kurumsal birlikler, uluslar arası bankacılar, hükümetin düşünce kuruluşları ve orduya ait gizli/negatif (black ops) operasyonlar ağıdır.
Bazıları bunları gölge hükümet, illüminati ya da yeni dünya düzeni olarak adlandırmaktadır. 
Birçok kişinin Matriks olarak düşündüğü şey bu sosyo-politik makinadır. 
Ancak gerçeklikte bu yukarıda sayılan gruplar matriksin sadece dış kısmını, en kolay kısmını teşkil ederler.
Bunlar sadece bir ağacın dalları gibidir. Ağacın asıl derin kökleri okült, dünyadışı varlıklar ve hiperboyutsal alanlardadır. 
 
Matriksin ötesine geçebilmek için Kontrol Sisteminin, komplonun politik seviyelerinin ötesinde köken aldığı kısımları anlamalıyız. 
Çünkü bunlar aracılığıyla bizlere karşı çok yoğun bir ruhsal savaş yürütülmektedir. 
Bu daha derindeki parçalar arasında ilk olarak Matriks Kontrol Sisteminin merkezi beyni gelmektedir. 
Eskiler buna Demiurge derlerdi.
Demiurge’un evrenin ruhu olduğu söylenmektedir. Yaydığı enerjiyi kuantum seviyede madde, enerji, uzay ve zaman olarak yansıtan enerji formudur. 
Demiurge fiziksel olmayan bir yapay zekadır. Orijinal ve gerçek halinde ise ilahi iradeye göre fiziksellik olarak şekillendirilmiştir. İlahi çerçeveden ayrılıp kendi kendinin yaratıcılığını kullanarak bir parazit haline gelmiştir. Biz şimdi böyle bir evrende yaşamaktayız. 
 kryon ile ilgili görsel sonucu

En sonunda, ihtiyacınız olduğunu düşündüğünüz tüm sistemleri fırlatıp atacaksınız, özellikle şeyleri yapmak için sizi gruplara organize edenleri. Bu ikinci doğa olacak ve hepiniz birlikte bileceksiniz. Gerçek olamayacak kadar iyi mi? Bir Pleiades’liye sorun. Orion’luya sorun, Arkturuslu’ya sorun. Özgür seçime sahip olan herhangi geçmişteki bir gezegene sorun, çünkü onların hepsi tam şu anda size bakıyorlar. Bu oda onlarla dolu ve başlarını sallayıp, “Tam isabet! Devam edin!” diyorlar.
Bu mesajın güzelliği, bugün buna inanıp inanmamanızın önemli olmamasıdır, çünkü bunu bu gezegende deneyimliyor olacaksınız. Sadece bekleyin; orada olacaksınız. Bu kehanetlerin en özünü yaratacak olan sizlersiniz.
Ve öyledir.
KRYON


Kaynak: https://www.facebook.com/groups/eventturkiye/

Cobra'dan Kısa Durum Güncellemesi

Çimera grubu 1 Eylüldeki dairesel güneş tutulmasını Kongo Enerji Vorteksi boyunca negatif bir plazma portalını tekrar açmak için tetikleyici olarak kullandı. Tutulma patikasının Kongo’dan geçtiğini buradan görebilirsiniz:


Tutulma bittikten tam 67 dakika sonra Çimera, insansız bir hava araçlarından skaler bir ışın silahını, Dünya gezegeninin karantina durumunun kırılması çabalarını geciktirmek için, yüzey uzay programları içindeki Elon Musk’ın Falcon 9 aracını yok etmek için kullandı:

http://spacenews.com/falcon-9-explosion-could-have-ripple-effects-across-space-industry/

Elon Musk belli bir pozitif Gizli Uzay Programı bölümünün görünen bir temsilcisidir ve son yaptığı açıklamada Falcon 9’un patlaması ile ilgili olarak Dünya dışı varlıkların bağlantısı konusunda ipucu verdi. Bu Rusya ana medyasında açık olarak yayınlandı:

https://sputniknews.com/science/20160910/1045180070/elon-musk-ufo-spacex-explosion.html

2. Dünya Savaşının başlamasının 77. Yıldönümü olan 1 Eylül 2016’dan beri Güneş Sistemimizde Çimera ve onların Drako köleleri ile Merkez Irkın Pozitif Işık Güçleri, Galaktik Konfederasyon, Pleiadiesliler, Sirius ve Andromeda filosu ve pozitif Gizli Uzay Programları ittifakı arasında açık bir savaş vardır.Bu, Güneş Sistemimizin özgürleştirilmesi ve karanlığın evrenden son kaldırılışından önceki Galaktik Savaşların son gerginliğidir.

Bu savaşın bir yönü de Işık İşçilerine ve Işık Savaşçılarına skalar teknolojiler ile yapılan saldırılardaki artıştır.

Bu durum nedeniyle, bu gezegen yüzeyindeki Işık Gridini güçlendirebilmek için, bu ay iki tane ekstra Yükseliş Meditasyonu yapacağız.

Birincisi tam olarak 16 Eylüldeki Ay Tutulması zamanı olan 6:54 pm UTC (TSİ ile 21:54 )'de.

https://en.wikipedia.org/wiki/September_2016_lunar_eclipse

İkincisi,22 Eylülde 2:21pm UTC(TSİ ile 17:21)’de tam gündönümü esnasında:

http://earthsky.org/?p=26181

Meditasyon aciklamalari burada:

http://isigacagri2015.blogspot.com/2016/08/bunu-yayin-haftalik-yukselme-meditasyonu.html

Meditasyon zamanını UTC zamanından yerel zamanınıza buradan çevirebilirsiniz:

http://www.worldtimeserver.com/convert_time_in_UTC.aspx 

Işığın Zaferi!
Kaynak: http://isigacagri2015.blogspot.com.tr/2016/09/cobradan-ksa-durum-guncellemesi.html