26 Mart 2017 Pazar

BAŞMELEK METATRON: HİÇ(LİK) KUTSAL OLDUĞU ZAMAN

040e555cdb0585d522057adb30a365cd
HİÇ(LİK) KUTSAL OLDUĞU ZAMAN  
Dinin Spiritüelliğe Evrimi
Başmelek Metatron ~ Tyberonn kanalıyla
Selamlar Üstatlar, Ben Işığın Meleği Metatron’um. Sizleri koşulsuz sevginin vektöründe kucaklıyoruz.
Küresel huzursuzluğun şimdiki zamanında, İbrahim’den doğurulmuş olan dinler arasında yükselen bir kin gelgiti var. Ve zamanla sonuçlanacak gerekli çözümlerden biri bu 3 ataerkil dinin uyumudur. Negatif olarak düşünseniz bile, zamanla sevgiye geri dönecek, her ne kadar zor yolla olsa da.
Din & Hakikat
Bu kanallıkta sizinle dinden konuşmayı diliyoruz. Çünü varoluşunuzun ve Tüm Var Olan ile ilişkinizin anlayışı genişliyor. Tanrı Sevgidir. Üstatlar, insanlığın spiritüelliği gözönüne almasının ve dogmatik dinin ötesindeki en yüksek insan ahlaki değerlerini kucaklamasının zamanının gelmekte olduğunu söylüyoruz. Tanrı’nın, ‘Tüm Var Olan’ın nazik kalpten başka dogmatik din tanımadığını söylüyoruz.
Farkında olan insan için, hepinizin çeşitli reenkarnasyonlarınızda şu andaki dini doktrinlerin & öğretilerin çoğunu, ayrıca kayıtlı tarihinizden önce, bilinçli hafızanızın dışında, spiritüel bilgeliğin diğer formatlarını & formlarını deneyimlemiş olmanız şaşırtıcı olmamalı.
Ama, 2017’nin şu sıralardaki zamanlarında, Yeni Dünya paradigmasının 5 nci yılında, dini programlamanın hala geniş ölçüde etkisi var. Üzücü şekilde, şu andaki büyük dinlerinizin çok azı gerçekliğinizin engin hakikatini tamamen kapsıyor veya kucaklıyor. Bunların arasında, Budizm en çok yaklaşanı, ama hala belirli önemdeki alanlar boş kalıyor. Bazı Budist geleneklerinde öğretilen arzunun tamamen bırakılması kendini yadsımaya yol açabilir. Çeşitli versiyonları & ‘benim yolum, yoksa olmaz’ lanetlemesinin hararetli öğretilerindeki dışlama dereceleri, orijinal günah ve öfkeli Tanrıları ile 3 İbrahim dini bir çok çatışmalara ve savaşlara yol açmış olan üzücü çarpıtmalardır.

BM MİKAİL – MART EKİNOKSU 2017: Yeni Başlangıç ve “Boş Uzay”


1381456_10153927992193098_4128646488569642490_n 
Başmelek Mikail ~ Celia Fenn kanalıyla
19 Mart 2017
Sevgililer, 2017 yılının ilk ekinoksuna yaklaşıyorsunuz. Kuzeyde bu güçlü Bahar Ekinoksu olacak ve Güneyde Sonbahar Ekinoksu olacak. Ekinokslar zamanında salıverilen Elmas Işık Dalgası momentum kazanıyor, Dünyaya daha fazla aydınlanma ve ışıltı getirmeye hazırlanıyor.
Ama aynı zamanda, bir boşluk hissi, hiç bir şeyin ilerlememesi hissi var, bu birçoğunuz için hayal kırıklığına, öfkeye ve çaresizliğe dönüşüyor.
Elbette bunun bir nedeni var. Zaman ve Değişimin bu yeni döngüsüne girerken, yüksek aktivite ve geçiş anları vardır ve “nefes almak” ve nereden gelmiş olduğunuzu ve Gerçeklik Yaratımınızda nereye gitmeyi dilediğinizi düşünmek için bir ara verdiğiniz zamanlar vardır.
Bu nedenle, tam şu anda bir “tutma kalıbındasınız”, burada siz bu yılın Temmuz ve Ağustos aylarında Gezegeni yıkayacak olan ve Ağustosun sonundaki Tutulmada zirveye ulaşacak olan Işıldayan Elmas Işık Tsunamisine hazırlanırken, yaratmayı arzu ettiğiniz şeye daha yakın uyumlanma fırsatına sahipsiniz.
Boş Uzay ve Dönüşümünüzdeki Amacı
Bu “Boş Uzay”, Venüs ve Jüpiter geri giderken Gezegensel Hareketin Işık Dilinde temsil edilir.
Venüs Sevginin, Güzelliğin, Paranın ve İlişkinin Işık Enerjisidir ve siz ilerlemeden önce düşünmeniz ve tekrar düşünmeniz için size verilen bu sorunlardır. Venüs ilk ev Koç’tan on ikinci ev Balık’a geriliyor; Yeni Başlangıç kendinizi güncellemenize ve hayalleriniz, arzularınız ve Yeni Gerçeklik Yaratımlarınıza tamamen uyumlanmış olduğunuzu sağlamanıza izin vermek için askıya alırken gelişmemiş kavisi tanımlıyor. Venüs tekrar Nisanın ortasında ileri gidecek ve Nisanın sonunda Koç’a girecek, bu nedenle Sevgi ve Bolluk gezegeni Yeninin eşiğinde dans ederken, Kalbinize ve Ruhunuza uyumlanan yaratımlara niyete odaklanmanızı sağlamak için size fırsat verilecek.
Jüpiterin enerjisi Haziran başına kadar Terazi’de gerilemede. Terazi ayrıca Evliliği, Yaratıcı teşebbüsleri temsil eder, bu nedenle yılın ortasına kadar ilişkilerin ve yaratıcı girişimlerin anlamlı bir şekilde genişleyemeyeceği görülüyor. Aslan Kapısı ile yılın ortasında girecek olaran ışık dalgası ile ileri doğru akın etmeye hazır olacaksınız.
Sevgililer, önemli ilerleme hareketinde frene basan bu Gezegensel Bedenler ile, bu size hiç bir şeyin ilerlemediği ve biraz hayal kırıklığına uğramış ve belirsiz hissettiğiniz “boş bir uzayda” imişsiniz gibi görünebilir.
Bu olması gerektiği gibidir ve her şey İlahi Düzendedir. Bu, eski enerji kalıbında değil, yeni Çok – Boyutlu Enerji İmzanız ile uyum içinde yaratmakta olmanızı sağlamak için sizin zamanınızdır.

3 Mart 2017 Cuma

MART 2017 ENERJİ GÜNCELLEMESİ


Semillas Estelares 
Rebecca Dawson
Uzatılmış “Karantina” periyoduna devam ederken, tüm dünyadan yüzlerce insan benimle iletişim kurup duygusal çalkantı, durgunluk, izolasyon ve genel bunalım hislerini bildiriyor.
Bu zamanda deneyimlediğimiz şeyin bir kaptaki japon balığına benzediğini hatırlamak önemlidir. Her şeyin yoğunluğu büyütülüyor ve artırılıyor ve ilerlemeye çalıştığımızı düşünsek bile, tek yaptığımız şeyin yerinde saymak olduğu görülüyor.
Bunun gibi, gerçekliğinizin dış manzarasında etki yaptığınızı hissetmek çok zor ve hiç kimsenin sizi dinlemediği veya size dikkat etmediği görülüyor! Karantina fiziksel ve duygusal bedenden eski programların son kalıntılarını salıvermek ile ilgili… bu nedenle her şeyin alt üst olduğu görünüyor.
Ama cesur olun, görüşünüzde gördüğünüz tüm çamur ve kir sadece etkili salıvermenin işaretidir… sadece etrafınızda o kadar yakında girdap gibi dönüyor ki, bu zamanda herhangi bir şeyi net görmek zor! Çevresindeki suya “toksin bırakan” japon balığını düşünün… bir süre sonra etrafta yüzen şeyleri görmek biraz zorlaşabilir! Bu, insanlığın kollektif alanında gerçekleşiyor sadece bireysel olarak değil, elbette siz de deneyim alanınızda eski kalıpların kollektif salıverilişini deneyimliyorsunuz. Bu, sudaki çok fazla çamurdur.
Elbette, bu izolasyon hissi ve etkili veya başkaları ile bağlantılı hissedememe bir çok insanın depresyon ve keder izleri hissetmesine neden oluyor. Bu son haftada bu çok yaygın, ama yaradılışın bütünüyle yeni bir çağına adım atmaktan sadece bir kaç hafta uzakta olduğumuzu bilmeniz için sizi cesaretlendiriyorum… ve şu anda suya salıverdiğiniz sınırlayıcı inançlar ve programlar tarafından engellenmeden buna adım atacağız.
Japon balığının, sadece su bulanık olduğu zaman suda yüzdüğünün farkında olduğunu düşünmek ilginç değil mi? Elbette, insanlık deneyim döngülerini uzun süredir dikte eden kollektif inançların farkına varıyor. Kısa süre sonra yeni berrak sulara girmenin zamanı gelecek… yeni potansiyellerin günün düzeni olduğu yere!
Yeni açık sulara geçişinizi harekete geçirmek için, bu periyotta hiç bir şey net olmadığı zaman nasıl karar verileceği ile ilgili Serapis Bey’den harika bir rehberlik… ve öngörülebilirlik ve olasılık arasındaki fark:

BAŞMELEK MİKAİL: YILDIZ TOHUMU YOL GÖSTERİCİ MİSİNİZ?


10460461-10205418014987068-2906893833941820452-n 
BAŞMELEK MİKAİL’DEN MESAJ * LM-3-2017
YILDIZ TOHUMU YOL GÖSTERİCİ MİSİNİZ?
RONNA / KUTSAL KABİLE
Sevgili üstatlar, bu zamanların bir çok özel muafiyetin yürürlükte olduğu benzeri görülmemiş zamanlar olduğunu anlamanız çok önemlidir. Bu siz, Işığın arayıcıları için, İlahi mirasınıza, özel armağanlarınıza ve yeteneklerinize erişmek harika bir fırsattır. Nadir aralıklarla ve bir Çağdan diğerine geçiş periyodu sırasında, Kozmik Yasa melek aleminin ve ruhsal hiyerarşinin Varlıklarının perdeden geçip insan ırkının uyanmış üyeleri ile temas kurmalarına izin verir. Bu muhteşem, ileri Varlıklar ile etkileşim kurma istekliliğinizi ve arzunuzu ifade etmelisiniz, çünkü onlar özgür iradenizi ihlal etmezler. Dikkatinizi belirli bir üstada, meleğe veya Işık Varlığına odakladığınız zaman, hemen farkınızda olurlar ve karşılık verirler. Arzunuz ne kadar yoğun, samimi ve sürekli olursa, onların ışıltısı sizin üzerinize o kadar çok verilir.
Koruyucu melekleriniz, ruhsal rehberleriniz ve en sonunda KUTSAL ÜÇLÜNÜZ, bu kaotik dönüşüm zamanlarında kritik olan bilgeliğin yüksek frekanslarını almanıza yardımcı olmak için her çabayı gösterirler. Bu iyiliksever Varlıklar, Kutsal Kalbinizdeki Işığı yoğunlaştırarak dikkatinizi elde etmeye gayret ederler. Yükselmiş üstatlar ve melek alemleri ile bilinçli şekilde iletişim kurma davetini yüzlerce yıl beklediniz ve onlar da bu zamanı sabırla beklediler. Işık Varlıklar ile iletişim kurmak siz İnsan Varlıklar için büyük bir evrimsel adımdır, çünkü bu yeni bilinç farkındalığını ve içinizdeki güçlü dönüşümü hızlı bir şekilde kolaylaştırır. Büyük olasılıkla, önce kişisel rehberleriniz ile temas kurarsınız ve onlarla etkileşim ve iletişim kurmayı öğrenirsiniz, veya bazen, özellikle bu yaşamda enkarne olmadan önce o belirli Varlık ile çalışma anlaşması yaptıysanız, üstat öğretmeniniz sizinle hızlı bir şekilde ilişki oluşturur.
Bir çoğunuz altıncı duyunuzu geliştirme yolunda iyi gidiyorsunuz – ÜstRuh Benliğinize ve çoklu Yüksek Benliklerinizin belirli Fasetlerine direkt bağlantıya sahip olduğunuz sezgisel zihin. Bu, yuva üssünüz, KUTSAL ÜÇLÜNÜZ ve en sonunda muhteşem Tanrısal Benliğiniz ile direkt bağlantı yaratmanın başlangıç aşamasıdır. Tanrı’yı cennetlerde veya uzaklarda, erişilemeyen yerlerde aramayın, çünkü Yaratıcının Özü, Kutsallığın Kıvılcımı Kutsal Kalbinizde oturur.
Birçoğunuz İlahi orijinlerinizin farkına varıyorsunuz; ama, Kozmik Işığın taşıyıcısı olarak engin potansiyelinizin sadece hafif bir sezgisine sahipsiniz. Yaratıcı Işığın sürekli artan frekanslarına uyumlanmış olmanız çok önemlidir, çünkü bu Yükseliş sürecini hızlandırır ve Yol üzerindeki bir Işık ve Yol Gösterici olma sözünüzü gerçekleştirebilmeniz için, Kendinin üstadı statüsünü elde etmenize yardımcı olur.
Hatırlayın, sadece sizin ve Enerjisel İmzanızın uyuşabildiği titreşim seviyelerine erişebilirsiniz. Zihinsel ve duygusal bedenlerinizde daha fazla dengeli ve uyumlu Varoluş haline ulaşmak için temizlik/arınma sürecinden geçmek bu nedenle bu kadar önemlidir.