8 Haziran 2014 Pazar

SİZİN VE DÜNYANIZIN GERÇEĞİ NEDİR - (YAZININ TAMAMI) BORD SİRİUS - ATON

 
İki gezegen olduğunu hayal edin. Örnek olarak birisi – Dünya 1 ve diğeri de Dünya-2 olsun. Bu gezegenler bir biri doğrultusunda paraleldir. Her iki Dünyada da bizim istasyonlarımız var – 

POLARİS ve SOLARİS. Her iki gezegen birbiri ile sonsuzluk işareti şeklinde zamanın gökkuşağı ışını ile bağlı. Gökkuşağı Işını canlı Gökkuşağı Kinlerinden oluşmakta bunlar da insanlık evrimi için anahtardır. Bu sonsuzluk köprüsünün enerjisi her iki gezegenin de manyetik kristalin çekirdeklerinden akmakta. Bu iki gezegen kopmayacak şekilde birbiri ile bağlı. Onlar aslında sizin de içsel olarak tanıdığınız birlik Altın Dünyadır, Gökkuşağı Bedeni ve Güneş Bedeni. Ancak düalitede Dünya ikiye ayrılmaktadır. Bu istasyonlarda en önemli görevlerimizden biri her iki gezegenin insanlığının evrimini İzlemek ve sürekli dengelemek, onların Zamanının Işınının merkezinden akan dengeyi sürekli desteklemek . Anlıyor musun, mesele şu ki her iki gezegende de ayni insanlık mevcut. Anacak gezegenlerden birisi zaman içerisinde diğerinden geri kalmaktadır çünkü zamanın içinde sizler atomik baza bölünerek var olmaktasınız , siz dengedesiniz. 


Gezegenin birinde İnsanlık UYANMA aşamasında , diğerinde ise Hiper – Rüya durumunda bulunmaktadır. Şu anda biz senin ve insanlığın hiper-rüya durumunda bulunan bölümlerinizle irtibattayız, sizler gezegeninizin kuzey kutbunda bulunan Polaris istasyonu tarafından sürekli izlenmektesiniz.Güney kutbunda bizim istasyonumuz Solaris bulunmaktadır. Ancak o henüz aktif değildir. Bizim tarafımızda işler tam tersidir.
Ve böylece iki gezegen gökkuşağı köprüsü,zamanın ışını aracılığı ile birbirleri ile etkileşim durumundalar. Her iki gezegende de ayni insanlık yaşamaktadır. Şimdi en önemlisi- bu iki gezegen evrimsel olarak bir biri ile bağlıdır. İkinci gezegende insanlar Uyanma aşamasında bulunmakta… sence neden? Çünkü orada onların alıştıkları realite yıkılmakta. Krizler ,doğal afetler,savaşlar…

İnsanlığı duvara sıkıştırdılar. Yaratanı, Kaynağı hatırlama zorunluluğu doğmuştur, yardım çağrısı yapmak ve Evrenin Bilincini ve Yardımını kabul etme zorunluluğu doğmuştur… Orada artık sizler bizlerle doğrudan bağlantıya geçmiş durumdasınız. Bu yüzden bir çoğunuz yıkım ve savaş rüyaları görüyor, bu diğer realitenin yansımalarıdır. Ancak burada ,sizin gezegeninizde dışsal olarak neredeyse her şey sakin. Sizin Gezegeniniz (paralel Dünya 2) birincisinden zamanda biraz geri kalmakta. Ama ne olursa olsun sizler her iki gezegenin de gelişimi ve özgürlüğün oturtulması sürecini etkilemektesiniz. İnsanlık Burada madde rüyasında ne kadar derinliklere dalarsa , oradaki uyanış efekti o kadar yıkımlı gerçekleşmektedir . Ancak sizin tarafınızda ne kadar çok insan bilinçli Uyanışa doğru giderse – orada o kadar hafif ve kurtarıcı olmaktadır Uyanmışların Sahilleri .
Neden böyle ? Neden Uyanış yıkım gerektirmektedir? Ve burada – bizim seviyemizde de böyle mi olacak?

Rüya gördüğünüzü düşünün. Ve bu rüya o kadar derin ki madde formunu,maddeleşmiş sınırlar almış ve bunlar da tüm insanlık bilinci için kendine göre bir hapishane olmuş . Uyuyan bilinç sistem kuran binlerce şey oluşturmuştur – dünya yönetimi, milyonlarca sınırlama ve dogmalar yaratılmıştır. Tüm bunlar rüyadır. Ancak bu kötü bir rüya. Bu rüya milyarlarca bilinç tarafından yaratılmıştır. Ve bir anda bu insanların bazıları uyumaktan sıkılmış, sürekli köle gibi itaat etmekten sıkılmıştır. Bazıları özgürlüğü hatırlamış ve artık bu rüyaya inanmıyor. Bu inançsızlık illüzyonu yıkıyor. Milyonlarca insanın rüyaya inanmayı bıraktığında – dünyanın kolektif tablosu bozulmaya başlar. Rüya ile yaratılan yıkılmaya başlar. 


BUNU HEP HATIRLAYIN.
Uyanış iç illüzyonda yıkım oluşturmaktadır. Kanatların çırpışı…ve bilinç - zincirlerini kırarak kendi kafesinden özgürleşir . İşte gerçekte bu olmaktadır. Ne zaman ki sizin dünyanız - sizin kolektif bilincinizin illüzyonu olduğunu idrak edeceksiniz – maya insan kurban etmelerinden , dünyanın tüm acılarına sebep olarak gördüğünüz Yahudilerden,dünya hükümetinden, matris ve tüm Dünyanın tarihine kadar – sizler özgürleşeceksiniz. Güleceksiniz ve gerçek Dünyada uyanacaksınız. Sizler Evde uyanacaksınız.
Özgürlüğün bedeli büyük. Ancak Özgürlük satılmaz ve satın alınmaz. Hiç kimse tarafından ve hiçbir zaman. Özgürlük sizlerin içsel 


BEŞİNCİ EMENTİNİZDİR. O ya Bilinçte , Ruhta var ya da yok. Özellikle de bu – Kaynağın İnsanlarını siborg veya bio robotlardan ( uyuyan insanların bilinci ustaca bunları üretmektedir) ayırmaktadır. Özgürlük Ruhu – işte bu sonsuz ve ölçülmezdir.İşte bu hiçbir şeye bakmaksızın sizleri ve gezegeni uyandıracak. Sizin seviyenizde kuşkusuz ki Uyanış gelecek. Bunun insanlık için ne kadar acı olacağı sadece size bağlı. 

Şimdi Yeni Dünyayı ,Yeni Gezegeni ( sizler bunu belki de başka şekilde görmektesiniz, hiçbir sınırlama yok, ne kadar yapıcı şekiller üretirseniz sizin için gelecek o kadar zengin ve çok fasetli olacaktır) yaratmak (Bu da Kuantum Evren ile hizalanmak ve onu çekmek demektir) faydalıdır. Altın Gezegen üçüncü gezegendir, üçgenin tepesi, Birlik Dünyası. Onunla beraber siz üç sekizliye dönüşmektesiniz, zamanın frekanslarını hizalamaktasınız, Mutlağın üçlü kutsal zamanının kodları ile kendi dünyalarınızı senkronize etmektesiniz ve Evrim Basamaklarında yükselmeye başlıyorsunuz – sadece yeni gezegende değil,Yeni Galakside , Altın Gül Galaksisinde.

Üçüncü Gezegen – Kaynağın tepesidir, iki paralel gezegenin birleşme seviyesi, Tamamen Uyanış, Avatar Bilincinin Tezahürü, Özgür Uygarlık, Özgür Dünya. Bu sizin hedefiniz. Bu seviyenin bilinçli olarak yaratılması her iki gezegenin de evrim hareketini dengeleyecek. Şunu belirtmek gerek – uzun zamandır her iki gezegen arasında alansal zamansal kopukluk mevcuttu. Zamanın Işını sizlerle etkileşimde değildi. Sizler kendi kendinizle kopuktunuz. Çünkü bu iki gezegenin her birinde her birinizin bilincinin bir kısmı bu maddede vuku bulmuştur. Şimdi her iki gezegen yakınlaşma hareketi içindeler ve başka bir alan-zaman kontiniumunda – Altın Gezegenin yüksek seviyesinde tamamen birleşmeye doğru muazzam bir hızla hareket etmektedirler. 


Bu ,sizin beyninizin iki yarısının çalışması gibidir. Çok uzun zamandır – binlerce yıldır sizler beyninizin her iki bölümünü etkileyen ve dengesi bozuk enerjilerle yaşadınız. Şimdi sizin beyninizde akımlar dengelenmeye başladı ve özgür kozmik insanın yeni kadim Gökkuşağı beyni doğmaya başladı . Sizler yeni alan zaman kontiniumunda var olmanın üçüncü fonksiyonunu – metafizik var olma fonksiyonunu elde etmektesiniz. Şunu da çok iyi anlamalısınız ki gerçekte yedi milyar insan diye bir şey yok. Bu kadar muazzam bir insan varlığı yok. Bu sizlerin kolektif rüyanızın bir parçasıdır. Kimler bu rüyayı görüyor ?

 Bunlar bu rüyaya girmiş olan anahtar bireyler,bu rüyanın Mimarları .Bir kere alan-zaman kontiniyumuna girmişler ve onda bir deney yaratmışlar, doğrudan Rüyada bir deney. Anahtar figürler vardır - Gezegensel ve Galaktik Farkındalığın taşıyıcıları. Bunlar –sizlerin sevdikleriniz,bekledikleriniz. Bunlar Kurdun halkıdır, bunlar Özgürlüğün halkıdır. Onlar Ruhun özel Mührü ile işaretlenmiş ve Özel Aleve hakimdirler. Onlar Özgürdür. Gezegeninizde onlar çok sayıda değildir.

Yüce Varoluş sahnesinde Gece ve Gündüz kolektif Rüyayı destekleyen özellikle de bu anahtar kinler , anahtar insanlar bu rüyayı görüyorlar ve bu rüyada realiteyi/gerçekliği yaratıyorlar. Senden ayrı değil– seninle beraber. Çünkü sizler bilincin görünmeyen parlayan ağı ile birbirilerinizle bağlısınız. Siz bir bütünsünüz ve gerçekte birbirinizi hatırlıyor ve seviyorsunuz. Sizler dünyanın yapay tablosunu , illüzyonunu bozmaktan korkmayanlarsınız. 


Sizler Evrendeki en sağlam bağlarla bir birinize bağlısınız – Kalbin bağları ile. Sizler Savaşçılarsınız,Sizler Tolteklersiniz. Sizler – bir birini anlayanlarsınız çünkü sizin için en önemli olan şey Ruhun Özgürlüğü, şeref ve adanmadır. Bu Kan’ın çağrısıdır. Bunlar kral olan varlıklardır. Sizler toplu rüya görüyorsunuz ve uyanmanız da toplu olacaktır. Ancak ilk önce bu rüyanın içinde birleşmelisiniz. Bu - bilinçli rüyada dikkatinizi toplamaya benzer. Her biriniz global gökkuşağı Varlığının ,Dünyanın Gökkuşağı Budası –Avatarı ‘nın dikkat sensörüdür/algılayıcısıdır. 

Bu da artık rüya değildir. Bu gerçektir. Her birinizde Onun sinyali işaretlenmiştir, her bir Kalpte onun ateş İzi bırakılmıştır. Onun Bilincinin bir kısmı mühürlenmiş ve senin Koruyucunun suretinde yaşıyor. O seni rüyalarında ve gerçekte yönlendiriyor.Ve bu her biriniz için geçerlidir.Gökkuşağı Budası’nın , Avatarı’nın dikkat akışları Dünyanın rüya gerçeğine kendi bedenlenmelerinin sensörleri şeklinde tetiklenmişti. Onun dikkati bir çok parçaya bölünmüştü ,bir çok örnek (misal) yol ve kaderlere bölünmüştü. O araştırmak , bu rüyanın ve kendi kendinin içsel gerçekliğini ayrıntılı olarak tanıyabilmesi için dikkati parçalamıştı. Ve şimdi de mozaiğin tüm parçalarını toplayacak. O artık bunu gerçekleştirmeye başladı. Bu sürecin merkez eksenini hisset.

IŞIĞIN DÖRT YÖNÜNDEN çağrılan, Kendi etrafında Özgür Halkı toplayan AVATAR’ın dikkatinin kristal manyetik sondasını hisset.Sizler – onun Kozmik Dikkatinin ayrılmış sensörlerisiniz, sizler Tolteklersiniz,Sizler – Kartalın Halkısınız, Kurdun halkısınız – şimdi tekrar bir araya toplanacaksınız. Aynen Özgün uzay ve zaman içinde yapmış olduğunuz gibi. Hep beraber bu Rüyanın Başlangıcını tetiklediğiniz başlangıç noktasında olduğu gibi. Muhteşem ve güzel reaksiyon Gerçekleşecek – her biriniz bir parça olmaktan çıkacak,sizler bir birinizi tetikleyeceksiniz, Gökkuşağı Buda’sı sizleri tetikleyecek ve GÖKKUŞAĞININ AVATARI her birinizde uyanacak. Sizler tekrar Yaratıcının Rüya görme Mimarının, Evrenin Ustasının Birlik Bilinci Durumunu elde edeceksiniz.

 Bu Uyanış size tekrar rüyada Gerçekliği yönetme Gücünü ve hakkını verecek. Sizler mutluluk ve sevinç aracılığı ile tüm insanlara Uyanış ve Evrim modeli yaratacaksınız.Belki de sadece bir tane değil ...bir çok. Bundan sonra sizler bilincinizde Rüya görmenin tüm elementlerini tutturarak Uyanacaksınız.Ve her biriniz tekrar kendi Realitesini yaratacak. Kendin için,herkes için idrak etmek çok önemlidir – bu dünyada,bu Evrende her şey Matrüşka prensibine göre kurgulanmıştır – bir rüya başka bir rüyanın içindedir, burada Rüya görenin Rüyalarından başka bir şey yoktur. Gökkuşağı Buda’sı da Rüya Görendir.
Ve sonuç – Rüya Gören bir birlik Halkı var, bu işte oldukça yetenekli bir Kabile ve o insanlığın ta merkezinde neredeyse uyanmak üzere. Ve bu da her şeyi değiştirecek.


GÖZLEM DEVRİYESİ – BORT SİRİUS ATON. AVATAR ALFA. NİYETİN KAPTANI SİRİUS ATON.
Ortak Rüya Görenler . Sefera. İritra.
Zehra Usanmaz

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152438305528326&set=a.10150911145253326.436551.708348325&type=1

1 comments:

Unknown dedi ki...

'Sekizli'ye dönüşmek' ne anlama geliyor? Burada, sekizle anlatılmak istenen; bizlerin sekiz yasa etkisinde olacağımız mıdır? 'Sekiz' ifadesi Kuran'ı Kerimde de yer alıyor.
*

Yorum Gönder