Pages

Sayfalar

29 Eylül 2024 Pazar

Döngüyü Sonlandırmak

 Tibet negatif ağının son kalıntısı, Kuzey Tibet'teki yeraltı üssü temizlendi ve böylece o ağ sonsuza dek gitti. Şimdi sadece ana yüzey karanlık ağı kaldı ve negatif Agarthalıların ruhsal desteği olmadan, Işık güçleri artık temizlemeyi bıraksa bile, yüzey karanlık ağı yedi yıllık fiziksel bir döngüde tamamen çökecek.

Bu, tünelin sonuna yaklaştığımız ve Işığın nihayet  gezegenin yüzeyine girmeye başladığı anlamına geliyor.


Pleiadianlar Güneş sisteminde tekrar çok daha aktifler ve savaş travmalarını neredeyse tamamen iyileştirdiklerini bildirdiler. Bunun sonucunda, yüzey Işık İşçilerinin durumunu çok daha iyi anlıyorlar ve onlara karşı koşulsuz şefkat geliştirdiler.

Ana akım medyaya X gezegeni hakkında daha dolaylı kanıtlar geliyor. Bilim insanları Güneş'ten 70 AU uzaklıkta başlayan ikinci Kuiper kuşağını keşfettiler:


https://www.space.com/second-kuiper-belt-solar-system-larger-than-thinking

İşte X gezegeninin yörünge konumu:

http://2012portal.blogspot.com/2016/01/planet-x.html

Lurker'ın çözülme süreci tüm hızıyla devam ediyor ve 27 Eylül'de, 1996'dan beri ilk kez gezegenin yüzeyine atmik ruhsal enerjiyi getirerek 26.000 yıllık döngünün tamamlanma sürecini tetikleyecek çok önemli bir astrolojik yapılandırma gerçekleşecek :

https://librain1221.blogspot.com/2024/09/make-this-viral-meditation-to.html 

Neptün'ün Uranüs/Plüton orta noktasıyla tam kavuşumu olacak:

 

 

Bu kavuşum 2025'e doğru giden büyük astrolojik yapılandırmaların sürecini tetikleyecek:

https://votl628.blogspot.com/2024/05/sedna-sedona-and-12604-year-cycle.html 

https://jessicadavidson.co.uk/2023/11/13/the-uranus-neptune-pluto-triangle-2024-2027/

https://jessicadavidson.co.uk/tag/2020s-transits/?order=asc

Şu andan itibaren Ekim ayının sonuna kadar derin bir manevi dönüşüm ve arınmanın içindeyiz:

https://energeticsynthesis.com/resource-tools/3932-virgo-solar-alchemy

Bu süre zarfında, Yeni Rönesans'ı başlatma dürtüsü ruhsal düzlemlerden gelecektir. Bu nedenle kısa bir atölye hazırlıyoruz ve hala birkaç yer kaldığı için, eğer yönlendirildiğinizi hissederseniz bize katılabilirsiniz:



Ejderha kaynakları, saldırıların üstesinden gelebileceğimizi ve odağımızı zaten parçalanacak olan gerçekliğin daha karanlık yönlerinden uzaklaştırabileceğimizi ilettiler. Bu yeniden odaklanma, eğitebileceğimiz bir kas gibidir ve pratik yaptıkça daha iyi hale gelir. Bu amaçla, bu süreçte bize yardımcı olabilecek şu meditasyonu yayınladılar:

https://www.cosmic-seedsofhope.com/cosmic-balance-restored

https://www.youtube.com/watch?v=hM4lWXeGikM

Şimdi ile 22 Kasım arasındaki zaman , birçok şeyi tamamlayacak olan dualitenin son üçgenlemesinin zamanıdır. Bu süreç, Dünya'nın ikinci ayı aracılığıyla enerjik olarak gerçekleştirilecektir:

https://www.cbsnews.com/news/earth-second-mini-moon-2024/

Kasım ayında enerjisel açıdan çok önemli olaylar yaşanacak.

Kasım ayının ilk yarısında yaşanan jeopolitik krizin ardından Plüton, 19 Kasım'da Kova burcuna son geçişini yapacak ve Kova Çağı'na sembolik olarak büyük bir adım atacak.

Daha sonra 22 Kasım'da 11:11 kapısı nihai tamamlanmasına ulaşacak:

https://1111doorway.org/closen/

Daha sonra 24 Kasım'da Işık Kuvvetleri'nin çok önemli bir operasyonu tamamlanacak.

29 Kasım'da ise güçlü bir döngü tamamlanacak ve Aralık ve Ocak aylarındaki atılımlara öncülük edecek.

Tüm bu zaman boyunca karanlık güçler olayları tırmandırmaya çalışabilir, ancak bizim yüksek benliğimizle bağlantıda kalmamız ve Işığı tutmamız gerekir:

 


2025'te, eski gerçekliğin parçalanmasının yedi yıllık süreci başlayacak. Bu yedi yıllık süreç, birçok kesin Neptün/Plüton sekstilini içerecek:

 


https://jessicadavidson.co.uk/2021/07/19/the-neptune-pluto-cycle-and-the-transformation-of-civilization/

Bu sürecin sonunda, 2032 yılında, ünlü ekonomist Martin Armstrong, bildiğimiz sistemin artık var olmayacağını öngörüyor:

https://www.armstrong Economics.com/armstrong-in-the-media/interview-the-great-reset-will-fail-every-government-will-collapse-by-2032/

Ayrıca kaynaklara göre, 2032 yılı civarında Dünya'nın manyetik alanı %50'nin altına düşecek ve artan Güneş ön-mikronova aktivitesinin, elektriğe ve internete dayalı yüzey medeniyetini çökertmesine olanak tanıyacak:

 


Bütün bunlar Olayın en geç 2032'de gerçekleşeceği anlamına gelmiyor, çünkü Olayın zamanlaması hala gizli kalmaya devam ediyor.

Işığın Zaferi!

Pazar, 15 Eylül 2024

Matris ve Aydınlık Plazma

Lurker'ı insanlıktan uzaklaştırma süreci tüm hızıyla devam ediyor.

7 Eylül'deki sürpriz saldırıda , Işık güçleri negatif Agartha ağını ve karanlık Tibet ağını tamamen ortadan kaldırdı, sadece Kuzey Tibet'teki ana yeraltı üssünün çekirdeği kaldı. O üs bir ay veya daha kısa bir sürede ortadan kaldırılacak.

Saldırıdan hemen sonra Cizvitler tamamen çıldırdılar çünkü yüzyıllardır sahip oldukları olumsuz manevi desteğe sahip olmadıklarını fark ettiler. O zamandan beri dünya çapında bir dizi olumsuz olay başlattılar ve bu, tüm beklentilerinin aksine onların çöküşüne yol açacak.

Cizvitler, insanlığı daha yüksek boyutlara erişim olmaksızın maddeci fiziksel sonsuz zaman döngüsünde tutmak isterler çünkü bu, Matrix'in maksimum entropisini garanti eder. Lurker ayrıştırma süreci nedeniyle, maddeci projeleri başarısız olacaktır:

 


Şimdi geriye kalan, gezegenin yüzeyindeki, küresel olarak birbirine bağlı Negatif askeri, Negatif polis, Siyah asalet, İlluminati, Derin devlet ve Negatif finansal kompleks katmanlarından oluşan ana karanlık ağdır. Lurker, tüm bu gruplarla alt düzeyde iç içe geçer ve onları dürtmeler ve dürtülerle yönlendirir.

Bunlardan en rahatsız edici olanı, 3. Dünya Savaşı'nı çıkarmaya çalışan olumsuz askeri hiziptir:

https://alt-market.us/globalists-are-trying-to-escalate-the-ukraine-war-into-wwiii-before-the-us-election/

https://halturnerradioshow.com/index.php/news-selections/world-news/the-west-does-not-want-to-avoid-escalation-the-west-is-look-for-trouble-western- ülkeler kibritle-oynayan küçük çocuklar gibidir lavrov

1-9 Eylül aralığında yüzey nüfusunda her türlü tırmanma girişimini önleyecek kadar farkındalık vardı , ancak hemen ardından çabaları tırmandı:

https://halturnerradioshow.com/index.php/news-selections/world-news/putin-direct-warning-allowing-ukraine-to-use-long-range-missiles-supplied-by-the-west-means- nato rusya ile-savaşta

https://www.zerohedge.com/geopolitical/russia-ready-combine-potential-china-if-faced-western-aggression

https://www.zerohedge.com/geopolitical/russia-informs-un-security-council-direct-war-nato-assured-if-us-approves-long-range

Işık güçleri bu tırmanışların %99'unu dağıtabilir, ancak kalan %1 için yüzey Işık İşçilerinin desteğine ihtiyaç duyarlar. Bu nedenle, kendilerini bu şekilde yönlendirilmiş hisseden herkesin aşağıdaki barış meditasyonuna katılmasını istiyorlar:

https://www.welovemassmeditation.com/2024/09/urgent-meditation-for-peace-between-russia-and-nato-every-4-hours.html

ve ayrıca bu haftalık meditasyonda:

https://www.welovemassmeditation.com/2024/09/weekly-peace-meditation-on-sunday-at-2-pm-utc.html

Negatif askeri grupların üst kademeleri gelişmiş dünya dışı teknolojiye erişebiliyor. 19 Kasım'da başlayacak olan Kova burcundaki Plüton geçişi bu teknolojileri açığa çıkaracak.

Negatif ordudaki en üst düzey generallerden bazıları bir zamanlar Ashtar Komutanlığı'ndaki komutanlardı. Galaktik savaşlardaki askeri görevler sırasında karanlık güçler tarafından yakalandılar, yerleştirildiler, beyinleri yıkandı ve Dünya'da reenkarnasyon döngüsüne sokuldular. Birçoğu Sirius'tan geliyor. Sirius yıldız sistemi, 2025'te zirveye ulaşacak aktivasyonuna başlıyor ve bu generallere şimdiden güçlü enerjiler gönderiyor, içlerinden bazılarının Aydınlık tarafa geçebileceğini umuyor, ki geçebilirler.

Negatif askeriyenin çekirdeğine 1996'da başka bir Evrenden gelen küçük bir karanlık varlık grubu sızdı ve bu grup yanlarında belirli sayıda Kara Taş getirdi. Bu Kara Taşlar şu anda dünya çapında belirli askeri üslerde bulunmaktadır:

https://en.wikipedia.org/wiki/Q-ball

2017 yılında temizlenen büyük Kara Taş'a benzerler, ancak çok daha az güçlüdürler:

http://2012portal.blogspot.com/2017/06/vacuum-metastability-event.html

Işık güçleri onları Mjolnir teknolojisiyle yok edecekler, ancak bu biraz zaman alacak.

Paralı asker grupları, Negatif askeriye ile Negatif finansal kompleksin kesişim noktasıdır:

https://www.armstrong Economics.com/world-news/war/mercenaries-the-new-way-to-fight-wars/

Black Rock (Kara Taş'ın kod adı), Negatif finansal kompleksinin merkezinde yer alır ve rüşvet yoluyla Derin devleti kontrol eder:

https://www.youtube.com/watch?v=WOhAgYonAY4&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Foff-guardian.org%2F&source_ve_path=OTY3MTQ

https://off-guardian.org/2024/08/23/fascism-2-0-globalism-and-the-subjects-of-interest/

 


Siyahi soylu aileler (özellikle Orsiniler), Negatif orduyla işbirliği yaparak karanlık biyolaboratuvarları yönetiyor ve yeni bir plandemi istiyorlar.

Siyahi soylu ailelerin nihai hedefi Batı medeniyetini çökertmektir, çünkü kendilerini neofeodalizmin besin zincirinin tepesinde görüyorlar:

https://www.zerohedge.com/political/chaos-unfolding-across-america-could-be-cloward-piven-strategy-collapse-nation

Buna karşı pozitif askeri güçler mücadele ediyor:

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=245683

https://www.schiffsovereign.com/trends/boots-on-the-ground-in-the-worlds-bitcoin-paradise-151131/

Ve kötü adamları tutuklama memesini ana akıma sokuyorlar:

https://modernity.news/2024/08/30/trump-warns-zuckerberg-and-anyone-who-illegally-interferes-in-election-will-be-jailed-for-life/

https://x.com/elonmusk/status/1829005086606901481?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1829005086606901481%7Ctwgr%5E71c34b069f20c5a82183 c72d9ea63442071713e2%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.zerohedge.com%2Fjeopolitik% 2Fbrezilya-darth-vader-bloklar-starlink-banka-hesapları-savaş-elon-misk-yükseliyor

Burada şunu da eklemeliyim ki, Aydınlık ve Karanlık güçler arasındaki bazı gerginliği azaltma anlaşmaları çöküyor ve karanlık tarafın bazı üyeleri artık güvende olmayabilir.

İnsanlığı Lurker'dan ayırma süreci belli bir kıdem seviyesine ulaştığında, Kaynak ve Işık güçleri karanlık ağları Lurker'dan ayırmaya başlayacak ve aynı zamanda insanlık ile karanlık güçler arasındaki müdahale alanını da Lurker'dan ayırmaya başlayacaktır.

Galakside büyük değişimler oluyor, değişime hazırlanıyorlar. Galaktik melekler 1996'dan beri ilk kez yıldızlararası uzayda yaşamaya başladılar. 1996'da daha yüksek zihinsel düzlemde sporlara dönüşerek uykuda bir duruma çekildiler ve şimdi yeniden ortaya çıkıyorlar, zihinsel, astral ve eterik bedenlerinin kanatlarını Galaksi boyunca büyütüp genişletiyorlar ve Sirius yıldız sistemi üzerinden heliopoza doğru yerel yıldızlararası buluttan uzanan görkemli aydınlık yıldızlararası plazmayı canlandırıyorlar. Önümüzdeki aylarda ve yıllarda bu Güneş sistemine çok Işık getirecekler.

Güneşimiz de giderek daha aktif hale geliyor ve artık mevcut Güneş maksimumumuzun çok güçlü olacağı çok açık:

 



Ana akım fizik nihayet solucan deliklerini anlamaya başlıyor:

https://www.livescience.com/physics-mathematics/dark-energy/huge-cosmological-mystery-could-be-solved-by-wormholes-new-study-argues 

https://www.popularmechanics.com/science/a62045571/how-wormholes-shape-our-reality

https://www.popularmechanics.com/space/deep-space/a62175728/interstellar-travel-wormholes

Ayrıca nihayet takyonları anlamaya başlıyorlar:

https://journals.aps.org/prd/abstract/10.1103/PhysRevD.110.015006

https://www.popularmechanics.com/science/a62045551/impossible-particle-theoretical-relativity

Işığın Zaferi!

https://2012portal.blogspot.com/

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder