11 Temmuz 2014 Cuma

KRYON: RUH YOLCULUĞU – Bölüm 2

10173806_678019785577446_128010989_n

KRYON MESAJI
“Ruh Yolculuğu, Bölüm 2 “

Bu canlı kanallık Aukland, Yeni Zelanda’da verildi23 Mart 2014

Lee Carroll kanalıyla
Selamlar sevgililer, ben Manyetik Hizmetten Kryon’um. Partnerimin kanallığın ilk bir kaç dakikasında ayarlanmak zorunda olduğumu bir zaman vardı. Yüz ifadesini değiştirmek, gevşemeye çalışmak ve epifiz bezini İnsan bilinci filtreleri adı verilen şey olmadan akışa bırakmak zorunda olduğu bir zaman vardı. Ama şimdi her ne zaman uygunsa içine zıplayabiliyorum. Bunun şekli budur ve Ruh ile iletişim kurma pratiği ne kadar çok yapılırsa o kadar başarılı olur, bu nedenle İnsan Varlığının pratik yapması istenir.
Geçen gecenin ruh hakkındaki öğretisine devam edeceğim. Bununla ilgili söyleyeceğim sadece bir kaç çift şey var ve bunu daha önce işitmiş olabilirsiniz. Partnerim öğrettiği zaman bu şeylerden bahseder, ama bunu benden duymanızı istiyorum. Bu, ruh yolculuğuadını verdiğimiz şeyin ikinci bölümü oluyor.
 
Sadece netlik için, ruh hiç bir yere yolculuk yapmaz. Buradaki tema sizinle ilgilidir, ruh ile buluşmak için yolculuk yapan siz. Bu, onun ne olduğunu kavramanız ile ilgilidir. Temel olarak, kendinizle buluşmak için yolculuk yapan sizsiniz. Buna bir nedenle bu şekilde isim verdik. Bu lineer değildir. Onun derinliğini anlamak için ona geriye doğru bakmalısınız.
Başlamadan önce, nerede bulunduğumu [Yeni Zelanda] bildiğimi söylemek istiyorum. Burası değerli. Burada Lemurya’nın bir parçasının bulunduğunu söyledim. Pleiadeslilerin burada olduklarını söyledim. Onlar iyiliksever bir ırkın, yükseliş statüsünde olan ve sizin biyolojik ve ruhsal tohumunuzu oluşturan ebeveynleriniz olan bir ırkın güzelliğini temsil eder. Dünya üzerinde bunu söyleyebileceğim yalnızca bir kaç yer var. Pleiades zaman kapsüllerinin özelliklerine sahip olmak için atanmış sadece 24 yer var. Bunlar en sonunda çift hale gelecek ve bunların arasındaki itme/çekme enerjisini anlayacaksınız. Biri sahip olmadığınız şeyi size doğru iter, biri gereksiniminiz olmayan eski enerjiyi uzaklaştırır. Bu şekilde çalışırlar. Dilerseniz buna yavaş enerji tazeleyici diyebilirsiniz, ama bu aynı zamanda galaksinin merkezindeki, sizin yanlışlıkla kara delik dediğiniz itme/çekme enerjisinin de özelliğidir. Orada tekillik yoktur sevgililer. 3B fiziğinde bile onu tasarladığınız gibi var olamaz.
Yeni Zelanda’da bir düğüm var ve bu önemli bir düğümdür, çünkü Lemurya’nın bir parçasıdır. O önceki yuvadır ve içinizdeki kutsallığı yaratmanıza yardım etmiş olanlar için var olan yuvadır. Düğüm Cook Dağı/Aoraki’dir ve son zamanlarda ona hürmet etmek ve odaklanmak için zaman ayıranlarınıza teşekkür etmek için bir dakika ayıracağım. Karşılık olarak o size teşekkür ediyor. Bununla ilgili bilinecek çok şey var ve zaman açılırken ve o kendi karşılığı ile çift hale gelirken, en sonunda onların arasındaki enerjilere bakmanızı ve bunların ne için olduklarını kavramanızı istiyorum. Bunun için yeterli şey söyledim.
İnsan Ruhu Nedir?
İnsan ruhu bilgisine yolculuğunuzun tartışmasına devam etmek istiyorum. Her şeyden önce ve en tartışmalı olanı, o bir İnsan ruhu değildir! Ona İnsan ruhudiyoruz, çünkü burada Dünyada sizinleyiz ve çünkü siz ona İnsan ruhu diyorsunuz. Ruh yaratıcıdır. Bunu size daha önce söyledik. Bu dünya üzerinde yürümek için yeterince soğumadan uzun zaman önce bile, ruh vardı. Ruh en sonunda bir parçanız oldu. O her iki yönde [geçmiş ve gelecek] ebedidir. Şunu düşünün: İnsanlar herhangi bir formda var olmadan önce, ruhunuz vardı. 3B mantığınız ile, neden buna İnsan ruhu denemeyeceğini anlıyor musunuz? Sizi bir yolculuğa çıkarayım. Şunu soruyoruz: Özünüz – ruhunuz – neredeydi? Siz kimsiniz?
Pleiadesliler bu gezegen için yapmış oldukları şeyi yapmadan önce, neredeydiniz? Bu gezegende yaşamdan önce gelmiş olan şey ile herhangi bir ilginiz var mıydı? Birçok ruhsal lider – dünyanızın ruhsal konularında uzmanlar – size her şeyin siz geldiğiniz zaman başladığını anlatır. Gerçekten mi? Bu komik! Size sorayım, insanlık buraya geldiğinde Tanrı geldi mi, yoksa Tanrı zaten burada mıydı? Ruhunuz Tanrı’nın parçası ise, o zaman aslında, yaratım sırasında siz buradaydınız! 
Şeyleri size anlatılmış olandan daha büyük yapabilecek bazı bilgileri vermek istiyorum. Sizinkinden önce, sizin geçmekte olduğunuz şeylerden geçmiş olan bir çok dünyalar vardı. Pleiadesliler sizinle en yakından bağlantılı olanlardır ve onlar sizin ruhsal ebeveyninizdir. Onlar işi yaptılar ve bir anne babanın, anne babalarını bilmeden tam ve bütün özgür eylem seçimine sahip olan bir çocuğu izlemeleri gibi, size göz kulak oluyorlar. İyilikseverlik, sevgi ve özen var. Bu gezegende bir uyanış var ve sizler bu sınav için oluşturulmuş spiritüel bir takvim olan ekinoksların presesyonunu geçtiniz. Şu anda 23 yıl önce öngördüğüm ve size anlattığım bir enerjidesiniz ve burada oturuyoruz.
Dünya gezegenine olan şey nedeniyle Galaksinin bazı bölümlerinde kutlama var. Bu sizin için çok mu büyük? Oh, bugünkü haberlerinize bakmayın, çünkü geçiş sırasında eski enerji ile mücadeleniz sözünü ettiğimiz şey değil. Dünya olayları hakkında konuşuyorum, ama haberlerinizde olduğunu düşündüğünüzdünya değil, bunun yerine yerküreyi yaratımından şimdiye kadar temsil eden dünya hakkında – tarihinizde gerçekleşmiş olan her şeyi temsil eden dünya ve onunla ne yapmış olduğunuz. Çok büyük değişimin uçurumunda oturuyorsunuz. Özgür iradeniz var, her zaman olduğu gibi ve her zaman olacağı gibi, ama bunu daha önce gördük. Sevgililer, bunu daha önce gördük! İşte size söylemek istediğimiz şey: Siz de gördünüz. Bunu anladınız mı?
Ruhunuz Her Yerdeydi!
Ruhunuz diğer yerlere, diğer gezegenlere ve diğer takım yıldızlarına dahil oldu. Bu galakside sizinkiyle karşılaştırıldığında kadim olan yaşamı deneyimledi. Çok yaşlı! Bir gezegen olgunlaştığı ve hazır olduğu ve doğru şekilde başladığı ve hızlandığı zaman, yaşam tamamıyla başlayabilir ve kendisini birkaç milyon yılda yapılandırabilir. Bu olağandışı veya zor değildir. Bilimi dinleyin, bu bir tahmin: En sonunda bu gezegenle ilişkili olmayan diğer yerlerde herhangi türde yaşam bulduğunuz zaman, sizin alışık olduğunuz aynı türde biyolojik DNA’ya sahip olacak. Bu DNA yapıları galaksiye mahsustur ve yaşam bu şekilde gelişir. Bazı varyasyonlar olacaktır, ama size daha büyük bir soru verecek olan yapısal bir ortaklık göreceksiniz: Galaktik biyolojik bir sistem var mıdır? Evet! Size bir şey söyleyeceğim: Gezegende sahip olduğunuz şey eşsiz değil.
Yıldızlara bakıp kendinize “Hayat var mı?” diye sorduğunuz zaman, bu gezegende güzel bir sahilde durup başka herhangi bir yerde başka bir sahil olup olmadığını sormaya benzer. Sadece göremediğiniz için bu, onun var olmadığı anlamına gelmez. Gezegeninizde bir çok sahilleri yaratan süreçler hayat olan bir çok gezegeni yaratan aynı süreçlerdir.
Bu yerlerin çoğunun parçası oldunuz – beden olarak siz değil, ruh olarak siz, ruh olan kollektifin parçası olan siz. Bu “Siz kimsiniz?” sorusunu getirir. Buna en iyi ve en mükemmel yanıt verme şekli epifiz vasıtasıyladır. Hücresel yapınızla, başlangıçta hissetmeyeceğiniz bir iletişim başlatabilirsiniz. Ama bu bir kapı açar ve bu kapıyı açık tutar. Sonra çok, çok yavaşça enerji içeri sızar ve çok hayırsever ve tatlı bir şekilde değişmekte olduğunuzu kavrarsınız. Bu sizi şaşırtmaz ya da şok etmez veya korkutmaz. Bunun yerine, bir gün uyanırsınız ve yalnız olmadığınızı kavrarsınız. Yardım bulunduğunu ve daha huzurlu ve sağlıklı olduğunuzu kavrarsınız. Bu, bunun işe yaradığını kavramaya başladığınız zamandır. Öyleyse, keşif nedir? Ruhunuzun İnsan ruhu olmadığıdır. O sizin Tanrı parçanızdır ve bu galakside çağlardır yaşamın gelişiminin parçası oldu. O YAŞLI bir RUHtur!
Sizi korkutmuyoruz ve ürkütmüyoruz, yavaş gidiyoruz. İnsanlar daha önce görmedikleri veya hiç hayal etmedikleri şeyleri tanımakta yavaştırlar. Hayatlarında eksik olan, ama aslında ta başından beri orada olan şeyi keşfeden uyanmakta olan İnsan Varlıklarını izlemekten daha güzel hiç bir şey yok. “Her iki yönde de ebedi” olduğunuzu söyledik, yani her zaman vardınız ve her zaman var olacaksınız. Bu size ruhunuzun geçmişte dünyadan önce nerede olabileceğinin ipucunu veriyor mu?
Tohum – büyükanne, büyükbabalarınız
En başından bu yana daha büyük planın parçasıydınız ve Pleaideslilerin de ruhu oldunuz. Bu sizi şok ediyor mu? Dünyada yaşam henüz başlamakta iken Pleiadesliler kendi dünyalarında milyonlarca yıl geçirmişlerdi veya orda milyonlarca yıl yaşam vardı. Onların gezegenini de tohumlayan bir gezegen vardı, bu galakside başka bir takımyıldızında olan çok daha yaşlı bir gezegen. Bu daha yaşlı grubu sizin “tohum – büyükanne/büyükbabalarınız” yapar ve onlar Arkturuslulardır. Orion ondan da önceydi! Eğer bu gruplar ile çalışıyorsanız, yardım etmek için burada olduklarını zaten biliyorsunuzdur – büyükanne, büyükbabaların yardım ettikleri gibi. Ama siz de oradaydınız! Siz gerçekte en büyük anlamda “yıldız çocuklarsınız”.
Perdenin Kalkması Otomatik Değil
Bu yeni enerjide, aramızdaki perdenin siz onu çektiğiniz için hafifçe kalktığını bilmenizi istiyorum. Bu bilinç ve ruhsal uyanışın bilek gücündendir. Bu, bizi ayıran perdeyi kaldıracak olan şeydir. O kendi kendine incelmez. Bilincinizle onu çekmenizi bekleyerek orada kalır. O anda sahip olduğunuz düzenleme budur.
Bunu daha iyi terimlerde anlatayım. Etrafınızda kimin olduğuna ve kimin çok boyutlu olduğuna uyanacaksanız, bu sizin terimlerinizde olacak, bizimkinde değil. Her zaman bu şekilde oldu, sevgililer. Tanrı bulunacaksa, aramak zorunda olan İnsandır. Tanrı kim olduğunuzun veya perdenin diğer tarafında neyin olduğunun pozitif kanıtını verecek olan bir durumu size sunmayacak. Bu çözmeniz gereken büyük bulmacadır. Bu şekilde olmak zorundadır ve adildir ve özgür seçimi onurlandırır. Bundan geçmiş olan her bir gezegen bunu bu şekilde çözdü. İşte size söylemek istediğim şey ve işte bunun bugünün öğretisine nasıl uygulandığı: Siz oradaydınız. Oradaydınız! Yine, siz kendi atalarınızsınız ve kendi tohumlarınızsınız. Size sormama izin verin: Akaşanızda taşıdığınız bu bilginin bir kısmının bir gün gerekli olduğunda uyanabileceğini düşünüyor musunuz? [İpucu]
Bu galaktik atalar Akaşanıza naklediliyor mu? Bazıları aktarılıyor, ama Dünyada deneyimlediğiniz kadar değil. Biraz sonra size biraz daha fazla anlatacağız, ama tam şimdi size hatırlatmayı dilediğim iki şey olduğunu söylemek istiyorum. Bunu daha önce verdik, ama şimdi genel olarak ruhlar hakkında konuşuyoruz, bu nedenle bu daha da derin.
Mezuniyete ilerlemek için üzerinde çalışılması gereken iki konu vardır: Birincisi şudur: Dün [ilk mesajda] İnsan özelliklerini Tanrıya yerleştiremeyeceğinizi ve Evrenin yaratıcısının İnsan şekillerine sahip olduğunu düşünmenin hata olduğunu söylemiş olsak bile, hala kendi kendinize geliştirdiğinizin görüldüğü bir konu vardır. Bu, bu gezegende önemli herhangi bir şey olmadan önce ortadan yok olması gerekecek olan eski bir enerji kavramıdır ve bu yargılama kavramıdır.
Yargılama bir İnsan özelliğidir ve eski enerjidir. Başka bir insana bakan İnsandan veya başka bir uygarlığa bakan bir uygarlıktan gelen ve diğerinin bir şeyleri doğru yapmadığına veya bir şekilde statükoya müdahale ettiğine karar veren ayrılıkçı bir özelliktir. Bu bir hayatta kalma özelliğidir, dengeli bir özellik değildir. Yargılama tüm gezegende her yerde ve her zaman vardı. Çocuklarınızın olgunluk aşamalarından geçtiğini hiç izlediniz mi? Aşamalardan biri, “Bunu yanlış yapıyorsun!”dur. O zaman diğer “yanlış” çocuktan ayrılırlar ve “onu doğru yapan” çocuğa yapışırlar. Bu bir büyüme sorunudur.
Yargılama savaşlar ve artan ayrılık yaratır. Ama, dini yapılarınızı oluşturduğunuz zaman, bunun da Tanrıya ait olduğuna karar verdiniz. Tanrıya ait değil. Bu tamamıyla İnsanlara aittir. Ama bu bilincinize çok yerleşmiş olduğu için, doğal olarak bunu var olan en yüksek güce tahsis ettiniz. Tanrının da ayrılıkçı olma yeteneğine sahip olmasına ihtiyacınız vardı – insanları onu yapan ve yapmayanlara ayırmasına. Tanrı kendisinin parçalarını yargılamaz veya ayırmaz.
İkincisi şudur: Küçük hissederek etrafta dolanıyorsunuz. Neden böyle? Neden Tanrının önünde kendinizi mütevazi yapıyorsunuz? Şimdi, başımı belaya soktum, değil mi? Tanrının önünde mütevazi olmanızın iyi bir şey olduğu anlatıldı! Ama, Tanrının bir parçası iseniz, neden kendinizin önünde mütevazi oluyorsunuz? Bu bilginin sizin için anlamı var mı? Evrimleşen Spiritüel sağduyuyu kullanmanın zamanı. Yaradılışın bir parçası iseniz, kendinize boyun eğmek zorunda değilsiniz.
Bunun yerine şöyle deseydiniz ne olurdu, “Mütevazi pozisyonumdan kalkmanın ve benim olan gücü almanın zamanı! İyilikseverlik, incelik, cömertlik ve bütünlük ile gücümü alıyorum – mütevazilik ile değil.” Tanrının önünde kendini küçültmenin nesi iyi olacak? Bu gezegene nasıl yardımcı olacak? Bu mesajla sıkıntıya girmemin nedeni, “kendini küçültme mesajı”nın birinci günden beri size verilmekte olmasıdır! Bu geçen mesajı hatırlayın? “Tanrı büyüktür ve siz değilsiniz. Bu nedenle, Yüce olanın önünde eğilmelisiniz.” Ama bu resimde yanlış olan bir şey var. Üstatlar size ihtişamınızı anlattı, değersizliğinizi değil! Dünkü ve bugünkü öğretilerimi uygularsanız, Tanrının kendisinin haşmetinin bir parçası olduğunuzu kavramaya başlarsınız! “Yüce Olan” içinizde. O trilyonlarca DNA molekülünün her bir molekülündedir. Bu, her İnsanın Yüksek Benliğini temsil eder ve bu Yüksek Benlik gerçekte orada ne olduğunu keşfetmenizi bekleyen, çok huzurlu ve sabırlı bir bilince sahiptir. Yüksek Benliğinizin kendisine ibadet edilmesini istediğini gerçekten düşünüyor musunuz? Yanıt hayırdır.
Tanrı hakkında ve ruh hakkında ve içinizde sahip olduğunuz şey hakkında farklı şekilde düşünmeye başlamanızı istiyorum. İhtişamınıza uyanmayı hak ediyorsunuz. Bu ifadeye ne dersiniz? Ayrıca şunu da bilin: İnsan ihtişamı kendisini bencillikte göstermez. Ayağa kalkarak ve göğsünüze vurarak herkese ne kadar iyi olduğunu söylemezsiniz. Hiç bir üstat bunu yapmadı. Bunun yerine, içinizdeki bilgeliğe ve üstatlığın olgunluğuna uyanırsınız. İnsanlar sizde bunu görür!
Üstatlığın başlıca özelliklerinden biri nedir? Sessizlik. Bunu biliyordunuz. “Sessiz ol ve Tanrı olduğunu bil“i size öğrettik. Bu sessizliktir. Sessiz olduğunuz zaman, içsel bir biliş olur. Sözcüklerin ötesinde bilgesiniz, çünkü tarihte oradaydınız ve bunu yaptınız. Belki ayrıntıları bilmiyorsunuz, ama bir an için orada oturun ve sessiz olun. Kim olduğunuzu hissetmiyor musunuz? Bu, İnsan entellektüel uğraşından çok uzak değil mi? Hayatta size anlatılmış olandan çok daha fazlasının olduğunu düşünmek, sizin 3B mantığınızdan çok uzak değil mi?
Tanrıyı insanlaştırmayı bırakın. İnsan olan durumların özelliklerini yaratmayı ve sonra bunları Tanrıya uygulamayı bırakın. Bazı yerlerde kapana kısılmış olan ruhların olduğunu kaç kez işittiniz? Bir yerde veya başka bir yerde kapana kısılmış olabilecekleri size anlatılıyor, bu yerlerin neresi olduğuna insanlar karar veriyor. Bunların hepsi İnsan yapımı. Bunu biliyorsunuz, değil mi? Evrenin yaratıcısının parçaları nasıl kapana kısılabilir? Bireysel ruh enerjisi yoktur. Bu 3B’de değildir ve tekil değildir. Bütünün parçasıdır. Sizin parçanız olan kollektiftir.
Tanrı parçanız bazı İnsan – yaratımı seviyelerde nasıl kapana kısılabilir? Olamaz. Bu mitolojidir sevgililer, birilerinin bir şeye bakıp “Bu kapana kısılmış bir ruhun sonucudur” dediği bir sonraki sefer, daha iyi bilmenizi istiyorum. Hiç kimseyi düzeltmek zorunda değilsiniz. Daha iyi bilmeniz yeterince iyidir. Var olan, güzel olan gerçek sistemi görmenizi istiyorum. Dinleyin: Ruhlarda Dünya problemleri yoktur ve Araf yoktur. Hepsi Tanrıya uygulanan İnsan yapımıdır. Size dün söylediğimiz gibi, başka bir şey için hazırlanmakta bazı yerlere giden ruh yoktur. Ruh – kubbesi seviyeleri yoktur. Ruhunuz Tanrının parçasıdır ve Tanrı bu Evrenin yaratıcısıdır. Tanrının muhteşem enerjisi bölünmez veya kapana kısılmaz – hiç! Bu onun ötesindedir. Bu size tanımlayamayacağım bir şeyin enerjisini temsil eder. Ama şimdilik, tek bilmeniz gereken bu Tanrı enerjisinin sizi ölçünün ötesinde sevmesi ve sizin için orada bulunan her şeyin iyiliksever olmasıdır. Engelleri atlamak zorunda değilsiniz, sevgililer. Kendinizi bir şekilde veya diğer şekilde kanıtlamak zorunda değilsiniz. Bunun yerine, bırakın içinizdeki Tanrının özü kendini ortaya çıkarsın.
Ruh Paylaşımı
Ömrünüzü doldurduğunuz zaman [ölümde] ve sonraki enerjiye geçtiğinizde, bedeninizden ruh toplanır ve tekrar bütünün parçası olur. Vefat eden birini ve tekil olan birini [onun ismini biliyor olabilirsiniz] hissettiğiniz zaman, bu gerçektir ve çok tekildir. “Joe öldü ve onun varlığını hissediyorum.”
Ama, geçmişte size ne anlattığımızı hatırlayın? Vefat eden sevdiklerinizin parçaları ve bölümleri yaşam için sizin [ruhunuzun] bir parçanız haline gelir. Buruh paylaşımıdır, sevgililer. Bunun nasıl işlediğini anlamanız önemlidir. Ruhunuz tekil değilse, onun içinde varoluşun karmaşıklıklarının bulunduğuna inanmaya yer vardır. Ruhunuz nasıl tüm geçmiş yaşamlarınız olabilir? Ne söylediğimi görüyor musunuz? Siz muhteşem bir insanlık sistemisiniz ve tekil değilsiniz. “Joe’nun bedeni öldü ve Joe’nun hücrelerinden daha büyük olan muhteşem parça yaşamaya devam ediyor. Onun ebediliğini hissediyorum.” Kendinizi Tanrının kolleksiyonunun bir parçası olarak görmeye başlayın.
İbadet
Bunu tekrar söylüyoruz: Herhangi bir şekilde Tanrıyı onurlandırmak için dizleriniz üzerine çökmeyi diliyorsanız – dua ettiğiniz veya meditasyon yaptığınız zaman – biz oradayız. Yüksek Benliğinize sormayı düşüneceğiniz gerçekte sadece tek bir istek vardır. Soru şudur, “Sevgili Tanrı, bana bilmem gereken şeyi söyle.” Bu en iyisidir. Yine, akıl yürütme şudur: Muhtemelen sorabileceğiniz tüm diğer şeyler bu tek sorunun hizmetindedir. “A’dan B’ye gitmek için problemi çözmek için bilmem gereken şeyin ne olduğunu söyle, sevgili Ruh.” Kim olduğunuzu biliyorsunuz. Buraya ıstırap çekmek için gelmediniz, sevgililer. Bu kavram ile de çalışmanın zamanı. Birilerinin bunu duymaya ihtiyacı vardı. Istırap plan değildi. Her ne olduysa şimdi o günler geride kaldı. Kendi hücresel yapınız üzerinde tam kontrole sahipsiniz ve o sizden işitmek istiyor.
Ruh Mirası
Sonuncusunu gündeme getirmek istiyorum ve bu zordur. Her zaman en iyiyi en sona saklarız – anlaması daha zor olanlar ve belki üzerinde çok fazla düşünmediğiniz şeyler olan kavramlar.
Bu özelliğin ruh mirası adını vereceğimiz şey ile ilgisi vardır. Algıladığınız şekliyle mirasa baktığınız zaman, o çoğunlukla hücreseldir ve üç boyuttadır [gerçekliğiniz]. Bu tür miras kimyasal miras diyeceğimiz şeydir, ama kafa karıştırıcı olan kısım bir İnsan varlığı olarak sizin oksimoron (zıtların birleşimi) ile uğraşıyor olmanızdır – aynı anda iki tür miras.
Tüm bunlar tek bir bedende gerçekleşir. Kimyasal miras, size okulda öğretilen şeydir. Anne babanızın sahip olduğu ve büyükanne/büyükbabalarınızın sahip olduğu şeyin büyük miktarını kendisiyle taşır [genbilim]. Onlara benzersiniz, hücresel yapınızda onlara benzer özelliklere sahipsiniz ve DNAnızda size doğumla aktarılmış olan şeyler vardır. Bunlar belirli yetenekler, içgüdüler, alerjiler ve hastalık ya da sağlığa yatkın olmaktır. Bazılarınız ellerinize bakıp anne babanızın ellerini tanıyabilirsiniz. Bu kimyasal mirastır ve güçlüdür.
Oksimoron (zıtların birleşimi): Tam şu anda önünüzdeki sandalyede oturan adam [Lee] kimyasal bir mirasa sahip. Onun kimyası İrlandalıdır ve soyağacını geriye doğru takip ederse, İrlanda’daki yakınlarını bulmadan önce çok fazla nesil geçmediğini bulacaktır. Orada, bugün orada olan bir aileye kadar çok İrlandalı olan ismini takip edebilir [Carroll]. Bir gün kalıtımını ziyaret bile edebilir. Bu kimyasal mirastır.
Ama, son zamanlarda onun yakın geçmiş yaşamının İrlandalı olmadığını açıklamıştık! Avustralya’da idi! Ne dedin? Bu nasıl işleyebilir? O kim? İrlandalı mı yoksa Avustralyalı mı? Yanıt, onun Akaşik olan bir yola sahip olduğu ve kimyasal olan bir yola sahip olduğudur. Bu nedenle, o bir birleşimdir – Kimyasal aile ile karşılaştırıldığında Akaşik aileye baktığınız zaman tamamıyla farklı bir geçmişe sahip olan eşsiz bir İnsan Varlığıdır. Gerçek şu ki bunların ikisi de doğrudur. Bu kafa karıştırıcı mı? Ama birçoğunuz bu özdeş özelliğe sahipsiniz!
Daha önce size vermiş olduğumuz Ölümsüz Ağaç Evelyn meseline baktığınız zaman, bunun kafa karıştırıcı olması gerekmez. Geçen akşam burada olanlarınıza birşeyler ifade eden şeyleri veriyorum. İnsan, ormanda duruyorsun ve hepiniz merkezdeki tek ağaçtan gelen aynı köklere sahipsiniz. Kim olduğunuzu düşündüğünüz soyağacına etrafınızdaki ağaçlarda mı yoksa üstat ağaçta mı sahipsiniz? Her ikisine de sahipsiniz.
Sahip olduğunuz kimyayı, kimyasal olarak geriye doğru izleyebilirsiniz ve 3B soyağacınızı bilirsiniz. Bu sizin bedensel soyağacınızdır, farklı bir Akaşik soyağacı ile kolayca birlikte var olabilir. Ama, en güçlü soyağacı geçmiş yaşamdır ve Akaşik olandır. Size en çok zorluğu ve aynı zamanda en fazla ödülü verecek olan budur. Kafa karıştırıcı olan şudur: Bu kadar farklı olan iki yol nasıl olabilir? Lineer bir düşünür olarak, bunları zihninizde ayırmak ve sormak istersiniz, “Hangisi doğru?” Ama ikisi de doğrudur.
Buna bu şekilde bakın. Diyelim siz bir arabasınız. Araba ruhunuz yolun solundan süren arabaların soyağacından geldi. Bu sizin karmik araba soyağacınız. Ama enkarne olduğunuz zaman, siz Fordsunuz. Bu, alışık olduğunuz yol tarafını değiştirmez veya şimdi alışmayı öğrenmek zorunda olduğunuz tarafı değiştirmez. Sadece şimdi bunu Ford olarak yapıyorsunuz. Kimyanız Ford, ama Akaşanız yolun hangi tarafında sürdüğünüzdür.
Partnerimi ele alalım: Anne babasının, büyükanne ve büyükbabalarının kimyasının parçası olduğunu biliyor. Onların hepsinin kimyasına sahip. Ama aynı zamanda Tanrı olan parçasının diğer anne babalar ve diğer büyükanne ve büyükbabalardan gelen diğer kimya ile yaşamış olduğu hayatları bildiğini de biliyor. Sahip olduğumuz talimatlar bunlardır, sevgililer: Bunu aşırı analiz etmeyin! Kendinize bakmanızı ve kim olduğunuzu yaratmak için bunun nasıl bir araya geldiğini kutlamanızı istiyorum. Siz eşsiz bir İnsan Varlığısınız – kesinlikle eşsiz. Bedensel komplikasyonlar ve bulmaca hayal edebileceğiniz her şeyin ötesindedir. Bazılarının dinleyeceği bir bulmacayı henüz çözdüm ve onlar bulmacanın her zaman orada olduğunu kavramaya başlayacaklar. Bu her birinizde anlamadığınız bazı şeyleri ortaya çıkaracak, Akaşik bir okuyucunun sizi anne babanızın yaptığından bütünüyle farklı bir yola götürebilmesi gibi.
Bunu çözmeye çalışmayın! Bunun yerine, sadece bunun sizi nasıl yaratmış olduğunun güzelliğini görmenizi istiyorum. Bu yeterince iyi mi? Tek bakmanız gereken bu. Her bir şekilde eşsizsiniz. Belki bugün bu gezegende bir fark yaratabilen yaşlı  ruhu oluşturmak için gereksinim duyduğunuz kimyanın gücüne ve gereksinim duyduğunuz Akaşik hayatlara sahipsiniz. Bunu düşündünüz mü? İçinden geçtiğiniz her şeyin bir amacı vardı. Ama şimdi okula gitmeyitamamladınız ve sadece hayatta kalmayı tamamladınız. Şimdi mağaradan çıkma, kim olduğunuzu görme,  etrafınızdaki ihtişamı gözden geçirme ve dik durma ve iyiliksever bir Tanrının ışığını hissetme zamanıdır. Üstatlığınıza sahip çıkın!
Basit mi? Hayır. Ama her zaman küçük adımlarla başlarsınız ve bunlar her zaman daha büyük adımlara dönüşür. Şimdi başlamanın zamanı. Bugünün mesajı budur. Bu daha da karmaşık olacak. Söz veriyorum. [Kryon güler].
Ve öyledir.
KRYON
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder