25 Mart 2015 Çarşamba

BM MİKAİL: ANKA KUŞU YÜKSELİYOR: EKİNOKS ve TUTULMALAR Mart/Nisan 2015

1-Bennu-Bird3
Başmelek Mikail
Celia Fenn kanalıyla
Sevgili Işık Ailesi, bu, Gezegensel Evriminizde en güçlü ve büyüleyici zamandır! Gezegeninizin doğasını derinden değiştiren yoğun değişim ve boyutsal geçiş periyoduna başladınız. Kuzey için Bahar, Güney için Sonbahar Ekinoks anında, Yenilenme ve Yeniden Canlanmanın enerjisi Yeni Gerçeklik ve Yeni Dünyanın tezahüründe güçlü bir şekilde aktive oluyor.
Anka Kuşu Dünyada yükselen ve Dönüşüm ve Değişim işini yapan Ateşin bu güçlü enerjisinin sembolüdür. Eskinin Küllerinden, Yeni  tohumlanıyor ve yükseliyor!
Anka Enerjisi Güneş Tutulması ve Yeni Ay ile birlikte özellikle Mart Ekinoksunda güçlüdür. Yeni Solar Işık Kodları yükleniyor ve Gezegeni Yeni Başlangıçlar bekliyor.
Bunu 4 Nisan’da Su Elementinin baskın dönüştürücü element olacağı Tam Ay Tutulması ve Dolunay izleyecek. “Yeni Yaratım” ve “Yeni Cennet ve Yeni Dünya”yı getirmek için Ay Kodları Kozmik Sulara ve Dünyanın Sularına damgalanacak.
Aynı zamanda, Galaktik Seviyelerde büyük bir açılış var ve Dünya sadece Yüksek Bilincin 6 ncı ve 7 nci Boyutlarında demirlenmeyecek, aynı zamanda Yükseliş ve Yüksek Bilinç bilgeliklerini bu öğretileri ve bilgeliği almaya açık olanlarla bir kez daha paylaşmaya hazır duran Sirius ve Orion’dan Galaktik Öğretmenlere ve Üstatlara direkt olarak yeniden bağlanacak.
 

Solar Değişim: Yeni Solar Kodlar ve Balık Burcunda Ekinoks/Yeni Ayda Anka Kuşunun Yeniden Doğuşu

Ekinoks, Yeni Ay ve Güneş Tutulması 20 Mart’ta hizalanıyor, bu ayrıca Zodyak yılını başlatan Koç’un Ateş Burcunun başlangıcıdır. Koç’un Ateş enerjisi Anka enerjisini enerjilendirir,
Ekinoks anında, mevsimler değiştiği zaman ve gece ve gündüz eşit uzunlukta olduğunda, Dünya Güneşin etrafındaki yolculuğunda derin bir nefes almış veya duraklamış gibi olur. Aynı zamanda, tüm yaşayan varlıklar gerçekleşmekte olan mevsimsel ve elemental enerjideki derin değişimlere kendilerini bağlamak için, kendi içsel zaman tutucu mekanizmalarını yeniden ayarlarlar. Bu, Ateş Ayı (Anka) olan Yeni Ayın olduğu zaman ve Ateş Ayı Tutulmada olduğu zaman çok daha güçlüdür, Yeni Gezegensel Solar Kodların Güneş/Solaris sisteminde Solar Işık Döngülerine bütünleştirilmesini sağlar.
Dünyanın vatandaşları olarak, kendi fiziksel bedeninizde, toplumunuzda ve çevrenizde bu güçlü değişimleri hissedeceksiniz.
Fiziksel Bedende, Ateş Kodlarını veya Solar Işık Kodlarını Epifiz Bezi aracılığı ile Işık Bedene ve Fiziksel Bedene alıyor olacaksınız. Bu, çok güçlü bir şekilde aktive olan yoğun Altın ve Elmas Işıktır. Bu aktivasyonları yoğun Neşe ve Esrime şeklinde deneyimleyebilirsiniz, çünkü Altın ve Elmas enerjiler hücresel seviyelerde aktive olur. Ayrıca fiziksel sisteminizde yoğun baskı hissedebilirsiniz, bunlar migren, yüksek kan basıncı, kas spazmları, Solar Pleksusta ağrı ve evde küçük “kazalar” şeklinde ortaya çıkabilir, değişken enerji bazılarınızın topraklanmamış halde olmanıza neden olabilir. Bu periyotta odaklanmış ve topraklanmış kalmaya gayret etmenizi teşvik ediyoruz.
Ayrıca etrafınızdaki insanların öfkeli ve patlamaya hazır olduklarını ve duygusal patlamalara eğilimli olduklarını görebilirsiniz. Hatırlayın Sevgililer, herkes bu enerjileri bütünleştiriyor ve uyanmamış olanlar bunu onlara yardımcı olacak bilginin faydası olmadan yapmak zorundalar. Bu nedenle onlar endişeli ve korku dolular ve bunun nedeninden emin değiller. Sizin işiniz Elmas Kalbin bu güzel enerjisinin Dünyaya yayılabilmesi için Kalbinize ve Sevgi Ve Şefkat enerjisine odaklanmaktır.
Fiziksel çevrenizde, Doğanın Anka enerjisine karşılık verdiğini göreceksiniz. Çok sıcak ve kuru bir yaz geçiren Güney Yarıkürede, Güney Afrika, Arjantin ve Şili’de bir çok yıkıcı Kontrol Edilemeyen Yangınlar oldu. Her vakada, Doğa Yeninin Tohumlarına yolu açarak Dönüşüm ve Değişimin enerjisini kolaylaştırırken çok büyük Orman ve Bitki alanları bu Ateş Dansında harcandı.
Kuzey Yarıkürede, bu enerji temizleme ve yeniye yer açma işlevinde Yaz boyunca ilerlerken, “Ateş Yazına” hazırlanmalısınız. Bu sosyal seviyede en güçlü hissedilecek, değişimi ateşleri insanların kalplerinde yanacak, artık işe yaramayan şeyleri yok etme ve yeni yaşam şekli için değişimleri tohumlama niyetiyle eski ile karşı karşıya gelecek.

Sirius Bennu Kuşu Hikayesi

Sirius sisteminden Yükseliş Üstat Öğretmenleri atalarınıza, Kadim Mısırlılara Galaksinizdeki tüm yaşamın temelini oluşturan Yıkım ve Doğum döngülerinin Kozmik mekanizmalarını öğretti.
Bennu Kuşu, Siriusluların Kozmik Yaratım Kuşuna verdikleri isimdi (Anka ismi daha sonra Yunanlılar tarafından verildi). Bennu Kuşu Kozmik sularda uçtu ve Sulardan yükselen bir Tümseğe kondu. Bennu Kuşu Ses ile şakıdığı zaman Yaradılış başladı ve Yaşam formları olan bir gezegen olarak Dünya ortaya çıktı.
Ama Siriuslu Üstatlar bir zaman Döngüsünden sonra Bennu Kuşunun Alev almasının ve kendisini yok etmesinin alışkanlık olduğunu öğrettiler. Ancak, Kuşun Küllerinden yeni bir Bennu Kuşu ortaya çıkıyordu ve Yaradılışın Yeni Döngüsüne başlamak için uçup gidiyordu.
Böylece Sevgililer, yaradılışta her zaman Tek Bir Bennu Kuşu vardı, ama o sonsuzdu ve her zaman Yaradılışın Ateşlerinde kendisini yeniliyordu.
Sevgili Işık Ailesi, sizler Bennu Kuşunun bu Yıkım ve Yenilenme sürecinden geçtiğini zamanda yaşamak ve sürecin parçası olmak ayrıcalığına sahipsiniz.

Ay Geçişi: Terazi Burcunda Dolunay ve Ay Tutulması ve Çok Boyutlu Yıldız/Gezegende Yeni Dengeyi Kodlayan Yaradılışın Suları

4 Nisan’da Dolunay Uyum ve Denge evi Terazi’ye denk geliyor. Koç’ta Ateş Enerjisi ile hala gerilimler olacak , ama Ay Tutulması için gelen Işık Kodları Uyum ve Güzelliğin Hava Elementi ile harmanlanmış Yaradılışın Galaktik Elementinin, Suyun Kodları olacak.
Siriuslu Üstatlar ayrıca Kozmosun ve Galaksinin akışkan olduğunu öğrettiler ve Kozmosun “sularından” ve Kozmik Sularda yüzen bir “gemi” olarak Dünyadan bahsettiler. Bu Kozmolojide, Dünya Uzay ve Zamanın Galaktik Akışından ortaya çıktı ve var oluş ve form üstlendi. “Hayat Ağacı” bu orijinal yaratım itici gücünden büyüdü ve Dünyadaki Spiritüel gelenekleriniz çoğu Dünyadaki yaradılışın tümü için sembol olarak “Hayat Ağacı”nı öğretir.
Bu zamanda, suyun enerjisi Elmas Yaradılışın Işık Kodları ile, Yeni Dünya için Yaradılış Kodları ile güçlü bir şekilde yeniden kodlanacak. Dünyada Yeni bir Hayat Ağacı ortaya çıkıyor!
Su enerjisinin akışını Yaratıcı olma dürtüsü, hayatınızı ve ilişkilerinizi yenileme dürtüsü ve sosyal ve çevresel yenilenme süreçlerinden bazılarında Dünya ve çevre ile meşgul olma dürtüsü olarak hissedeceksiniz. Sevgililer, bu “Yeni” için, yeni projeler, yeni kariyerler ve yeni yönler için güçlü bir zamandır. Aynı zamanda, çok iyi görünen eski ilişkiler, kariyerler ve projeler aniden geriler ve sona ererken eskinin başarısızlıklarına şaşırabilirsiniz. Kozmik Yaradılışın akışını takip ederken bir süreliğine boşluğu geçmeye gereksinimiz olabilir, ama yeni bir şeylerin onun yerine ortaya çıkacağına temin edilebilirsiniz.

Osiris’in Yükselişi ve Küresel Paskalya Kutlaması  

3 – 6 Nisan periyodu dünyadaki milyonlarca insan tarafından Hristiyan Paskalya festivali olarak kutlanıyor. Bu, Avatar Yeshua’nın ölümü ve dirilişi/yeniden doğuşunun hatırlanması için yapılıyor.
Yeshua’nın hayatı Sirius ve Orion’lu Üstatların daha önceki öğretisinin yansımasıdır. Onlar Orion’dan Osiris isimli Parlayan bir Varlığın partneri İsis ile Dünyaya geldiğini öğretti. Birlikte Atlantis’in çöküşünün yıkıcı travmasından sonraki periyotta İnsanlığa yardım ettiler.
Siriuslu Üstatlar Osiris’in öldüğünü ve sonsuz ve Ebedi olmak için Boyutsal Değişim Üstadı olarak hayata geri getirildiğini öğrettiler. Bu her  yıl Mısır’da Nil Nehrinin yükselmesiyle kutlanır ve Yeniden Doğuş ve Yükseliş süreci Su ile Bolluğun topraklara geri gelmesiyle ilişkiliydi.
Avatar Yeshua and partneri Mary Magdalene Dünyaya geldiler, onlar da Yükseliş ve Dönüşüm veya Simya öğretilerinin parçasıydı. Yeshua’nın ölümü ve ardından Yüksek Boyutlu Forma ‘yükselişi’ Paskalyada kutlanan şeydir.
Böylece Sevgili Işık Ailesi, Kozmik Avatarın ölümü ve yeniden doğuşu, Yüksek Bilince ve Sonsuz Varlığa Yükseliş sürecinde Işık Bedenini aktive eden her insanın dönüşümü için bir kalıp veya model ya da arketip haline geldi.
Sevgililer, bu güçlü Avatar enerjisi de bu zamanda Gezegende İnsanlığın bilincinin yükselmesi için güçlü elemental Su enerjisine katılacak.

Boyutsal Kapılar: Dünyada Işığın 6 ncı ve 7 nci Boyutlarını Demirlemek

Ayrıca bu zamanda, Dünyada Yüksek Işığın 6 ncı ve 7 nci Boyutlarında demirlenme işlemi tamamlanacak.
Dünya şimdi gerçekten Çok Boyutlu ve Çok Boyutlu Işık Bedenlerini aktive eden ve Kalpte açılan ve merkezlenenle ve Dünya Yıldızı Çakrasına topraklananlar da Işığın ve Bilincin 6 ncı ve 7 nci Boyutlarına ilerleme yeteneğine sahip olacaklar.
6 ncı Boyut İmgelem ve Yaratıcılığın Sihirli Alemidir. Işığın fikirlere ve modellere aktığı ve hayallerin tezahüre akmasına kaynaklandığı Akış Boyutudur.
6 ncı Boyuta ulaşma yolu yaratıcılık, şarkı, dans, şiir, müzik, film veya sizi “sıradan” gerçeklikten Yaratıcı Olasılık ve Saf Potansiyelin Sihirli Alemine yükselten herhangi türde yaratıcı ifade formu vasıtasıyla olur.
6 ncı Boyutun üstadı olanlar Yeni Dünya Gerçekliğinin Rüyacıları ve Yaratıcıları olacaklar.
7 nci Boyut Cennet ve Dünya arasında, Ruh ve Madde arasında üstat olanların Ruhsal Evidir, Shamballa’dır. Gelmekte olan Elmas Işık Kodları tarafından yönlendirildiği gibi, İlahi Plana uygun olarak yaratmak ve tezahür ettirmek için İlahi Yaratıcı Zeka ile akmakta yetenekli olan Üstatların ve Avatarların yuvasıdır. 
7 nci Boyuta erişim 8 nci ve 9 ncu Boyuta erişim sağlar.
8 nci Boyut, Saf Işık ve Bilinç Varlıklarının Altın Işığı ve Elmas Işığı Güneş Sisteminde tezahüre yönlendirdiği Solar Boyuttur. Bunlar ışıltıları İlham ve Sevgi şeklinde hissedilebilen Işıldayanlardır.
9 ncu Boyut, Saf Elmas Bilincin varlıklarının Büyük Merkezi Güneşte Yaratım ve Yıkım güçlerini taşıdıkları Galaktik Boyuttur.
Bunlar, İlahi Tezahürün özünü yaratmak için Boşluktan ortaya çıkan Yaradılışın ilk iki elementi olan Ateş ve Suyun ilksel elementleridir.
Ve sizler Dünyada Ateş ve Su ile çalışırken ve içinizde Boşluğu taşırken ve yaratırken, aynı zamanda Orijinal Yaradılışın 9 ncu Boyut kalıpları ile de çalışıyorsunuz.
Sevgililer, Kozmos mucizevi bir yuvadır ve sizler şimdi 9 ncu Boyut Galaktik Kalbin güçleri ve yaratıcı tutkuları ile çalıştığınız noktadasınız. Bilinçli olun, farkında olun ve kendi Kalbinizin Galaktik Kalbe bu yeni bağlantıya tepki olarak nasıl attığını hissedin.
Yeni Dünyada Ateş ve Suyun dansını ve Her Şeyin Yeniden Doğuşunu kutlama zamanıdır.
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder