20 Haziran 2015 Cumartesi

YILDIZ KODLARINIZI & 12- İPLİK DNA’NIZI AKTİVE ETMEK

untitled

Yıldız Işık Konseyleri ~ Solara An-Ra kanalıyla

 (Haziran 2015)
Sevgili Dünya Kabilesi, bu gündönümü portalında cesaretlendirme sözcükleriyle geliyoruz. Siz, tüm insan varlıkları genişleme sürecindesiniz. Bu, evrimleştiğinizi söylemenin başka bir yolu, çünkü evrim her zaman genişlemeyi bütünleştirir – büyümeyi; dünyanız büyüyor; zihinleriniz yeni fikirlere ve kavramlara, yeni frekanslara açılıyor. Sizler yaraları temizlerken çakralarınız açılıyor – ve yıldız kodlarınız yüklenirken enerji alanlarınız genişliyor & aktive oluyor.
Sevgililer şimdi yıldız kodlarınızdan bahsedeceğiz, çünkü enerji alanınızdaki ve daha geniş Işık Bedeninizdeki kodlar ile ilgili bilgi eksikliği var. Sizler çok boyutlu üstatlar olmak için tasarlandınız, programlandınız ~ yüksek boyutlu frekansları taşıma yeteneğine sahipsiniz. Bizim, yıldız konseylerinin ve yıldız insanlarının yaptıkları gibi telepatik olarak iletişim kurma yeteneğine sahipsiniz. İsteyerek fiziksel bedenden Işık Bedene veya enerjiye geçme yeteneğine sahipsiniz. Şu andaki kapasitelerinizin veya anlayışlarınızın çok ötesinde yetenekleriniz var ve bunlar size genetik olarak kodlanmıştır. İlk kodlama DNA ipliklerinizin içinde hücresel, atomik seviyede gelir ve bunun aktivasyonu her zaman genişlemenizin parçasıdır ~ içsel olarak, fiziksel bedeninizin içinde gerçekleşir ve auranızda ve Işık Bedeninizde reaksiyon deneyimlenir ve aktive olur.
 
Kodlarınız nasıl aktive edilir? Aktivasyonunuz Gaia ile enerjisel bağlantınız vasıtasıyla senkronize olur. Çok boyutlu varlığınız eşzamanlı olarak aşağıya çekirdek kristale ve yukarıya Büyük Merkezi Güneşe bağlanır – bu sizin bir parçası olduğunuz 9 boyutlu sistemdir. Bu sistemin merkezi, galaksinizin kalp çakrası gibi olan 5 nci boyuttur; bu tüm yüksek ve düşük frekanslı bandlar açısından galaksideki merkezdir. Sizler üçüncü boyuttan beşinci boyuta evrimleşiyorsunuz veya yükseliyorsunuz – kalp merkezine. Kova Çağında ilerlerken, zaten 5 nci boyut frekansını taşıma kapasitesine sahipsiniz. Açık kalp halinde başkaları ile rezonansa girerek TEK – KALP halinde olduğunuz zaman, beşinci boyut kalp çakralarınız aktive olur.
Sizi yukarıdan ve aşağıdan aktive eden ışık ve enerji, 12 çakra sisteminizi aktive eder. 12 çakra sisteminiz aktive olurken, bu 12 çakranın birlik içinde dönmesi, DNA’nızın 12 ipliğinin iplikçiklerinin aktivasyona dönmesini başlatır. Bunu hücrelerinizin içinde birleşen ışık iplikleri şeklinde gözünüzde canlandırabilirsiniz – hayata geçen – ışıklanan – ışığı tutmaya ve dönmeye başlayan iplikler. Bunlar dönüyor ve birleşerek aktivasyona geçiyor. DNA ipliği aktive olduğunda, onun deaktive olması mümkün değildir.
Sevgililer bir çoğunuz DNA’nın 3 ila 6 ipliği arasındaki seviyelerde aktive oldunuz. DNA aktivasyonu açısından daha da ilerlemek için gündönümü enerjilerinin farkına varmanız sağlanıyor. Bunu yapmanın en kolay yolu 12 çakraya odaklanmak ve bunların birlik içinde döndüklerini gözünüzde canlandırmaktır. Bunu fiziksel olarak sağınıza dönerek yapmak daha fazla etkilidir. Günün hangi zamanı döndüğünüz veya kaç kez döndüğünüz önemli değildir. 12 çakraya odaklanırken sağa dönmek; 3 yukarıda, 7 içeride ve 2 aşağıda, bu DNA ipliklerinizin birleşmesine yardımcı olur.
Ana gezegeninize, doğru topraklanma bağlantısı olmadan genişleyemezsiniz. O, yüksek kuvvetler ile senkronizasyon içinde çalışır. Dünya Anneniz fiziksel bedeninizin; kuvvetinizin farkındadır – sınırlamalarınızın da farkındadır. Fiziksel esenliğiniz ile temas halinde olan bir annenin nasıl işlev yaptığınızın farkında olduğunu ve bedeniniz iyi işlev yapmadığı zaman nasıl yardımcı olabildiğini hayal edin. Sadece sizi kollarında tutmanın sizi fiziksel bütünlüğe geri getirmeye yeterli olduğunu hayal edin. Kalbinizi anneye açtığınızda ve ona sevgiyi geri gönderdiğinizde, size rehberlik edildiğini hayal edin; fiziksel yanınız ile daha uyumlu olursunuz ve bedeninizi ve bedeninizin istediği şeyi dinlersiniz. Ve bu ruhsal evrim ve genişleme açısından önemlidir. Her zaman gökyüzüne, üstatlara ve yıldızlara odaklanmayın, eşit olarak aşağıya, Dünya Annenize ve onunla bağlantınıza, onun sizi iyileştirme yeteneğine odaklanın. Ayrıca Gaia Portalı çakranıza odaklanın – Dünya gezegeni üzerinde attığınız her adımın farkında olurken aktivasyona dönen ayaklarınızın altındaki çakra, kendiniz ve Dünya Ana arasındaki bağlantı.
Tekrarlıyoruz; siz genişleme sürecindesiniz! Şimdi bunun sizin için çekici bir kavram olup olmadığını düşünün. Genişlemek istiyor musunuz – daha büyük, daha hafif, daha ışıltılı, daha neşeli, kendinizin akan versiyonu olmak istiyor musunuz ~ yoksa küçük, önemsiz, kutuda, görünmez, kapana kısılmış, korku dolu kalmayı mı tercih ediyorsunuz? Korkuyu/büzülmeyi mi seçiyorsunuz – yoksa genişleme olan sevgiyi mi seçiyorsunuz? Seçim sizin, sevgililer. Eğer direnirseniz, büzülmeye doğru ilerlersiniz. Sadece neşeli olarak, ışık olarak, sevdiğiniz şeyleri yapmayı seçerek bu direnci yenebilirsiniz – bu sizi doğal olarak sevgiye, genişlemeye, minnettarlığa götürür. Bunu sıkı çalışma olarak düşünmeyin – sadece daha fazla eğlenceye sahip olmayı seçin, sadece kendinizi eğlendirmeyi seçin – kendinizi şimdiki ana daha fazla getirmeyi seçin.
Ve son olarak – açık kalp olmadan ruhsal ilerleme veya genişleme olmaz; kalp anahtardır. Merkez noktanızdan; kalbinizden tüm seviyelerde yüksek enerjilere açılın. Şimdi kalplerinize odaklanın, sevgililer, sözünü ettiğimiz şeylerin teknik ayrıntılarını bırakın ~ merkezinize, kalbinize gelirken, şimdide, şimdi anında olmayı daha fazla uygularken ve eğlenmenize, özgür olmanıza, bir kez daha çocuklar gibi olmanıza izin verirken, iyileşmenizin, evriminizin, genişlemenizin & aktivasyonunuzun doğal olarak geleceğini bilin.
Bu süreçte sizinleyiz, enerjinizi takdir ediyoruz. Enerjiniz ile olmaktan keyif alıyoruz. Sözlerimizin gerçekten bilincinize girmesine ve sizi aktive etmesine izin verdiğiniz zaman hissediyoruz. Enerjinizin, geri akan sevginizin farkındayız – her zaman olduğu gibi, sevgi verdikçe, sevgi alırsınız – bu bizimle, bu sizinle, dünya ulusları. Ve Öyledir. Namaste.
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder