17 Mayıs 2024 Cuma

Cennetin Mızrağı

 Işık Kuvvetleri, plana göre karanlık Atlantis ağını ortadan kaldırıyor. Stratejik ve güvenlik nedenleriyle bu noktada bu konuda daha fazla söylenecek bir şey yok, ancak yüzey popülasyonu için bu konuyla ilgili bir istihbarat güncellemesinin yakında gelmesi bekleniyor.

Tüm negatif varlıklar diğer Evrenlerden uzaklaştırılmıştır ve orada yalnızca çok küçük miktarda kuantum altı anormallik mevcuttur.

Şimdi tüm odak noktası bu Güneş Sistemi ve Dünya gezegeninin nihai kurtuluşu üzerindedir. Son birkaç hafta içinde Güneş Sistemi'nden büyük miktarda kuantum altı anormallik kaldırıldı.

Bunun sonucunda Pleiades filosunun bir kısmı bu Güneş Sistemine dönmek üzere ve kurtuluş operasyonlarına yeniden başlayacaklar. Ayrıntıların gizli kalması gerekiyor ancak son derece güçlü astrolojik konfigürasyonlar bu hareketi destekliyor.


Ana yön Sedna'nın 25 Mayıs'ta Alcyone ile kavuşumu. Bu durum her 20.000 yılda bir gerçekleşir ve astrolojik anlamı Pleiadeslilerin kozmik döngünün sonunda Dünya'ya dönüşüdür. Bu açı, 25 Mayıs'tan bir hafta önce tam gücünü sergilemeye başlayacak ve bir hafta sonrasına kadar da tam gücünü koruyacak. Aralık 2024 ve Nisan 2025'te yeniden etkinleştirilecektir.

Bu zaman dilimi içerisinde Alcyone ile diğer kavuşumlar bu süreci destekleyecektir:

Güneş, 20 Mayıs'ta saat 10:00'da (UTC) Alcyone ile kavuşum yapacak

Venüs, 24 Mayıs'ta saat 02:30'da (UTC) Alcyone ile kavuşum yapacak

Jüpiter, 27 Mayıs öğlen UTC'de Alcyone ile kavuşum yapıyor

Işık Kuvvetleri, Mayıs ayının başından bu yana daha fazla Güneş aktivitesinin meydana gelmesine izin vermek için Güneş etrafındaki çok boyutlu Dyson küresinin aktivitesini azaltmaya başladı ve geçen hafta büyük bir güneş fırtınasına neden oldu:

https://www.livescience.com/space/the-sun/gargantuan-sunspot-15-earths-wide-shoots-powerful-x-class-flare-toward-earth-triggering-radio-blackouts

Çok fazla anormallik ortadan kalktığı için, bazı insanlar süper güneş fırtınalarının faydalı etkilerini şimdiden deneyimliyor:

https://starlight432.blogspot.com/2024/05/my-experience-of-latest.html

Sonuncusu gibi güçlü süper güneş fırtınaları nanoteknolojiyi devre dışı bırakma kapasitesine sahiptir:

https://halturnerradioshow.com/index.php/news-selections/world-news/geo-magnetic-storm-might-destroy-covid-nano-bots

Daha fazla güneş aktivitesinin oluşmasına izin verilecek ve son zamanlarda günde en az bir X sınıfı güneş patlaması yaşıyoruz:

https://www.spaceweatherlive.com/en/solar-activity/top-50-solar-flares/year/2024.html

 



Dyson küresinin yeniden kalibrasyonunun bir sonucu olarak, Mjolnir teknolojisinin hacmi arttı ve şu anda tam kapasitenin %15 ila %30'u arasında salınıyor.

Bu ciltte, 1 Mayıs'tan bu yana Işık Kuvvetlerinin başka bir çok boyutlu kuantum teknolojisi etkinleştirildi ve buna Gungnir adı verildi:

https://en.wikipedia.org/wiki/Gungnir

Gungnir, şu anda bu gezegene muazzam miktarda Elektrik ateşi yönlendiren gelişmiş bir gezegensel Yükseliş teknolojisidir:

https://www.lucistrust.org/online_books/a_treatise_on_cosmic_fire_obooks/section_third_the_fire_spirit_electric_fire/division_certain_basic_statements

Hayat Ağacının (Yggdrasil) tepesinden gezegenin yüzeyine kadar büyük enerjileri kanalize eder:

https://en.wikipedia.org/wiki/Yggdrasil

Bu enerjiler, İnisiyasyon Çubuğunu kullanarak Güneş Logoları (Güneşimiz olan kozmik varlık) tarafından dağıtılıyor ve bu gezegenin dördüncü gezegensel inisiyasyonuna Yükseliş sürecini etkili bir şekilde başlatıyor:

https://sacred-texts.com/eso/ihas/ihas16.htm

Burada Gungnir runesinin Ukrayna'daki Rus askeri araçlarında görüldüğünü belirtmek ilginçtir:

https://halturnerradioshow.com/index.php/news-selections/world-news/russia-paints-new-military-insignia-on-invading-force-same-symbol-used-in-past-wars-against- Hazarya

Bu yeni enerjiler nedeniyle ve Işık Güçlerinin (özellikle Aldebaranların) perde arkasındaki operasyonları nedeniyle, dünya çapındaki Agartha ağı etkinleştiriliyor. Asya ve Güney Amerika'daki yer altı lokasyonlarında güçlü enerji portalları açıyorlar.

Kolombiya'da Guatavita Gölü, Iguaque Gölü ve Muzo ile Coscuez madenlerinin altındaki portallar etkinleştiriliyor:

https://en.wikipedia.org/wiki/Lake_Guatavita

https://en.wikipedia.org/wiki/Lake_Iguaque

https://en.wikipedia.org/wiki/Muzo

https://www.gia.edu/gems-gemology/summer-1986-colombia-emeralds-ringsrud

Zümrütler artık Agartha ile bağlantı kurabileceğiniz yeşil kapılar olarak etkinleştiriliyor:

 


Zümrüt Agartha meditasyonunun talimatlarını ve zümrütlerle ilgili birçok bilgiyi Bogota atölye notlarında okuyabilirsiniz:

https://cosmicboundary.blogspot.com/2024/05/2024-workshop-notes-may-5th-6th-2024.html?m=1

Bogota atölyesi çok başarılıydı ve zümrütlerle yapılacak gelecekteki çalışmaların temelini attı.

Burada, Xi Jinping ile Emmanuel Macron'un Paris'teki buluşmasının neredeyse tam olarak 6 Mayıs Pazartesi günü zümrüt meditasyon saatimize denk geldiğini ve iki ülke arasındaki kültürel bağların derinleştiğini belirtmek ilginçtir:

https://www.globaltimes.cn/page/202405/1312120.shtml

Xi Jinping'in ziyaretinin gizli amacı Üçüncü Dünya Savaşı'nı önlemekti ve ziyareti sırasında diplomatik faaliyetlerin telaşı görüldü:

https://halturnerradioshow.com/index.php/news-selections/world-news/flash-france-foreign-minister-warned-by-russia

https://modernity.news/2024/05/06/hungarian-foreign-minister-warns-macron-risks-sparking-world-war-iii/

Xi'nin Avrupa turu sırasında hem Paris'i hem de Budapeşte'yi ziyaret ettiğini görmek de ilginç; her iki şehir de Avrupa'nın en güçlü Tanrıça girdaplarına sahip.

Bir diğer işaret ise, 1 Mayıs'ta , Gungnir'in devreye girdiği sırada ve Çin ziyaretinden birkaç gün önce, Paris'teki Eyfel Kulesi'ne ışık çarpmasıydı :

https://www.meteo-paris.com/actualites/violents-orages-du-1er-mai-2024-1-victime-de-la-grele-et-des-degats

Yüzeydeki karanlık güçler kontrollerinin bir kısmını kaybetmeye başlıyor.

Pandemi anlaşmaları sorunlarla karşılaştı:

https://www.zerohedge.com/geopolitical/who-makes-key-concessions-ahead-pandemic-treaty-vote

https://www.reuters.com/business/healthcare-pharmaceuticals/pandemic-treaty-talks-wire-likely-miss-first-deadline-sources-say-2024-05-10/

Finansal “sıfırlamaları” da planlarına göre gitmiyor:

https://www.nakedcapitalism.com/2024/05/swedens-riksbank-is-sounding-the-alarm-on-fragility-of-cashless-payment-systems.html

https://www.news.com.au/finance/money/costs/massive-queues-aussies-flood-banks-in-cash-protest/news-story/a3e8940489c9c22fcb99d447460ec7d2

https://mises.org/power-market/nebraska-ends-income-taxes-gold-and-silver-declares-cbdcs-are-not-lawful-money

İdeolojileri açığa çıkıyor:

https://www.zerohedge.com/political/ideological-roots-open-borders-push

https://www.zerohedge.com/political/men-vs-bear-debate-dumbest-feminist-argument-yet

Ve daha fazla Açıklama geliyor:

https://www.dailystar.co.uk/news/weird-news/usaf-tried-recruit-ufo-crash-32658080

Işığın Zaferi!

0 comments:

Yorum Gönder