5 Temmuz 2024 Cuma

Ayrışma

 Karanlık Atlantis ağları tamamen kaldırıldı. Bunun çok geniş kapsamlı sonuçları var.


Bunun sonucunda, Lurker'ı yüzey popülasyonundan ayırma süreci nihayet başladı. Bu sürecin ilk bir ayı veya daha fazlası, Işık güçlerinin yüzey popülasyonunun ayırma sürecine verdiği tepkiyi değerlendirip buna göre ayarlayacağı bir test aşaması olacak. Test aşaması tamamlandıktan sonra, uygun ayırma başlayacak.



Bu süreci gezegensel şeytan çıkarma olarak görebilirsiniz. Şimdiye kadar kuantum ve alt kuantum olarak insan kişilikleriyle iç içe geçmiş olan karanlık sonunda ayrılmaya başlayacak. Ortalama bir insan Lurker ile %90'dan fazla enfekte olmuş durumda ve ortalama bir Işık İşçisi hala yaklaşık %80 enfekte. Süreç ilerledikçe, enfeksiyon yüzdesi düşmeye başlayacak ve insanlar Işık ile daha uyumlu olmaya başlayacak ve kendilerini daha iyi hissetmeye başlayacaklar.


Ağustos ve Ekim ayları arasında bu sürecin tam ortasında olacağız. Bu, derin içsel çalışma ve Işıkla içsel bağlantıyı güçlendirme zamanı olacak.


Ayrıca, bu Güneş sisteminin Galaktik Sevgi deniziyle hizalanmasının son sürecini başlatmak için yeterli anormallik ortadan kaldırıldı. Güneş plazması hala önemli ölçüde Lurker'ın kontrolü altında, ancak heliopozda hizalama süreci çoktan başladı. Filoları heliopozun hemen ötesine yerleştirilmiş birçok farklı yıldız ırkı, Güneş sistemine Işık ışınları gönderiyor ve onu Lurker'dan ayırıyor. Cintamanis veya çeşitli tektitlerle meditasyon yaparak ve bu tektitlerin ortaya çıktığı yıldızı ve bu Güneş sistemini Işık iplikçikleriyle bağlayarak bu sürece yardımcı olabilirsiniz.


Galaktik merkez ırkı (İnşaatçılar) Güneş Sistemi'ne büyük bir hızla girmiş ve çeşitli uydular, asteroitler ve Mars'taki birçok antik portal yıldız kapısını aktive etmektedir.


Bu, pozitif Atlantis anılarının aktive edilmesine, insan bilinçlerinin Yeni Atlantis'in doğuşu için hazırlanmasına yardımcı olacaktır:


https://kutsal-metinler.com/atl/soa/index.htm


https://www.unariunwisdom.com/atlantis-bir-kanunun-ogullari-belial-oglu-bir-kanunun-ogullari/


https://www.lulu.com/shop/frank-alper/atlantis'i-keşfetmek/e-kitap/urun-1yz4mmvm.html?page=1&pageSize=4


https://www.amazon.com/Çocuk-Hukuku-Kaybolan-Öğretiler-Atlantis/dp/0966001532


https://www-museodelaesmeralda-com-co.translate.goog/tabla-esmeralda-gizemi/?_x_tr_sl=es&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=tr&_x_tr_pto=sc


Agartha ağı, gezegenin yüzeyine giden enerjetik Işık portallarını aktive etmeye devam ediyor ve böylece kurtuluş sürecine yardımcı oluyor. Zümrüt meditasyonu ile Agartha ile bağlantı kurabilirsiniz:


https://www.youtube.com/watch?v=yiv2_N9110w


Gezegenin yüzeyinde, Tanrıça tapınaklarından oluşan bir ağ yavaş yavaş inşa ediliyor. Bu ağ, gezegensel dönüşüm sürecini dengelemede enerjik olarak yardımcı olacak:


https://goddess-tapinagi.earth/tr/tapinak-listesi/






Ayrıca gezegenin yüzeyinde, farklı pozitif Ejderha grupları enerjik olarak aktive ediliyor. Bu sürece katılmak için, Tayvan'daki Ejderhaların Yükselişi atölyemize katılmanızdan mutluluk duyarız:

https://taiwanworkshop.com/

Veya Malezya'da:

https://malaysiaworkshop.com/

Işığın Zaferi!

0 comments:

Yorum Gönder