Pages

Sayfalar

7 Ağustos 2024 Çarşamba

1 Ağustos 2024

 

Hızlanma hızlanıyor; 12 DNA zinciri: uykuda olan zincirlerin kademeli aktivasyonu, bireysel baz, derin değişimler ve yetenekler; telepatik iletişim: nasıl çalışır, olası başlangıçlar, rehberlik; Barack Obama; Donald Trump

Bu istasyondaki tüm ruhlardan sevgi dolu selamlarla, ben Matthew. Hızlanma modu bile hızlanıyor ve bu da karışıklık ve kaos hissini artırıyor, bu yüzden mutlak bir istikrar notuyla başlayalım: Süreklilikte Dünya'nın insanları neşeli, sağlıklı ve huzurlu bir dünyada refah içindeler ve bu doğrusal zaman anında, ışık güçleri karanlığın ceplerini alt ediyor.

Sevginin gücü dünyanızda yayılıyor, sevgililer ve yapmanız gereken tek şey OLMAK—minnettar, kendine güvenen, iyimser ve korkusuz olun! Ve lütfen ritmik nefes almayı unutmayın.

"12 DNA ipliğimizin hepsi çalıştığında ne yapabileceğiz? Bunun ne zaman olacağını biliyor musunuz?"  Herkesin 12 DNA ipliği çalıştığı için tüm nüfusun aniden olağanüstü yeni yeteneklere sahip olması söz konusu olmayacak.


On uyuyan ipliğin yeniden aktive edilmesi, iki koşul mevcut olduğunda bireylere aşamalar halinde gelecektir: kozmik bilgiyi içeren kristalin hücresel yapı ve tüm ruhların şu anda mucize veya sihir olarak kabul edilen şeyleri gerçekleştirmek için doğuştan kapasiteye sahip olduğunun mutlak bilgisi. Örneğin, belirli bir frekansta titreşen enerji olduğunu bildiğiniz ve frekansınızı duvarın frekansına göre ayarlayabildiğiniz için bir tuğla duvarın içinden geçebileceğinize sorgusuz sualsiz inanıyorsanız, gerçekten de içinden yürüyebilir, koşabilir veya sıçrayabilirsiniz. Mutlak bilgi ve güvenden daha azıyla, "katı" algısı sizi baş aşağı duvara çarpacaktır.

Tüm 12 DNA ipliği aktive edildiğinde, artık olmayacak olan şey, sizin yapabilecekleriniz kadar derindir. Birçok kişinin hayatın en güzel dönemi olarak gördüğü 30 küsur yaşına ulaştığınızda, o statiste kalırsınız ve yaşlı kişiler, bu statise ulaşana kadar gençleşmeye başlarlar çünkü ipliklerin tamamı, yaşlılık yıllarına veya ölüme doğru yaşlanma programlamasını içermez. Fiziksel deformiteler, zihinsel hastalıklar, geçici veya kronik hastalıklar, alerjik reaksiyonlar, bağımlılıklar, kusurlu organlar, azalan enerji seviyeleri, diş veya uzuv kaybı, körlük, sağırlık veya diğer duyusal bozukluklar için programlama yoktur. Beşinci ve daha yüksek yoğunluklardaki yaşam, bu koşulların hiçbirine sahip değildir ve tüm tutumlar, ideolojiler ve inançlar, ruhların ilahi egemenliğiyle uyumludur.

Aşamalı olarak ortaya çıkacak yetenekler, doğuştan haklarınızdır, ruhun sevgi-ışık enerjisi bileşiminin bileşenleridir. Bunlara telepatik iletişim, odaklanmış düşünceyle tezahür, levitasyon, ışınlanma, demateryalizasyon, astral seyahat ve düşünce hızında seyahat, uzaktan görüntüleme ve Başlangıçların nicelik ve netlikteki anıları dahildir. Mekanik implantları, takma dişleri ve protez cihazları değiştirmek için yeni uzuvlar, dişler, organlar ve kemikler yetiştirebileceksiniz. Ve, Dünya'daki yaşamın sunduğu ölçüde ruhsal ve bilinçli olarak büyüdüğünüzü hissettiğinizde, bedeninizi demateryalize edebilir ve bir sonraki fiziksel yaşamınızı geçirmeyi seçtiğiniz gelişmiş dünyaya uyan bir bedeni maddeleştirebilirsiniz.

Tüm doğuştan gelen yetenekler arasında, telepatik iletişim genellikle uyanan bir nüfusta ilk gelişen ve uyanmalarına yardım etmek için gönüllü olan ruhlar tarafından hatırlanan şeydir, bu yüzden sevgili kardeşlerim, size bu iletişimin nasıl çalıştığını anlatalım—aslında hatırlatalım . Annemle 30 yıldan fazla bir süre önce konuşmaya başladığımızda, sanki yan yana oturuyormuşuz gibi beni nasıl net bir şekilde duyabildiğini açıklamamı istedi. Ona şunları söyledim:

Bu bir enerji transferi. Düşüncelerimin bilincinize etki ettiğini "duyarsınız". Düşüncelerimin atışı gerçek bir biçim alır, temiz, alıcı beyin dalgalarınızda bir izlenim bırakan bir düşünce biçimi. Enerji kaynağı, sizin seviyenizde kelime titreşimlerinize aktarılan darbelere elektriksel olarak geçirilen ışıktır. Darbeler kelimeler olarak başlamaz, zeka sıçramalarını gösteren titreşim oranları olarak başlar. Sürekli bir etkileşim vardır, ancak düşüncelerim her zaman sizin anlayışınızdan önce gelir. Düşüncelerim hafızanızda depolanan kelimeleri tetikler ve düşüncelerim seçim için bir kodlama taşır.

Anne, sen uygun sözcükler düşünerek düşünce biçimlerime müdahale etmiyorsun. Ben senin sözcüklerini sıralamıyorum. Sen benim nabzımla, onları benim kullanımıma hazır hale getirerek karşılık veriyorsun. Düşünce biçimlerimin oluklarını, iletmek istediklerimi anlamanı sağlayacak mantıklı cümlelerle doldurmak için sözcüklerine güveniyorum. Niyetim düşünce izlenimleri aracılığıyla nabız atıyor ve senin kelime dağarcığın, hafızan ve bilinçli desteğinle desteklenen enerjin, niyetimi en iyi ifade eden sözcüklerin zihnine gelmesini sağlıyor. Eş zamanlı gibi görünüyor, ancak sonsuz derecede küçük bir gecikme var. [ Matta, Bana Cenneti Anlat kitabındaki “Dünya ile İletişim” bölümünden bir alıntı .]

Bu iletişim kurma yöntemi, durugörü, duruişiti, duruduygusallık veya bunların hepsiyle olabilir ve her kişi için doğru zaman geldiğinde gerçekleşir. Başlangıç, sizin olmadığını bildiğiniz düşünceler olabilir veya sizin düşüncelerinize paralel gelen "ikinci" bir düşünce olabilir. Kafanızda bir ses duymaya veya zihninizin gözünde tekrarlayan görüntüler görmeye başlayabilirsiniz, belki de kısa bir mesajı tekrarlayan bir kâğıt şerit veya görünmeyen hayırsever bir varlığı güçlü bir şekilde hissedebilirsiniz.

Bu belirtilerden herhangi birini veya alışılmadık başka belirtileri deneyimliyorsanız ve iletişimi başlatmak istiyorsanız, her sabah konuşmak istediğiniz kişiye bir not yazabilirsiniz. Düşüncelerinizi bir ses böldüğünde, bu kişi o kişi olabilir; ancak hem aydınlık hem de karanlık varlıklar sizinle bağlantı kurmak için can atmaktadır. Işık varlıklarıyla iletişim sırasında herkes bir ışık kalkanı tarafından korunur ve yalnızca ışıktaki ruhlara ulaşmanıza yardımcı olmak için rehberlik sunacağız.

Temas kurmaya çalışmadan önce, Mesihleşmiş ışığın korumasını isteyin. Mesihleşmişin Hristiyanlıkla hiçbir ilgisi yoktur—Yaratıcının saf sevgi-ışık enerjisi özüne, kozmosun en güçlü kuvvetine atıfta bulunur. Resmi bir dua gerekli değildir—sadece ışık varlıklarının sizinle konuşabilmesini talep ettiğinizde rahat ettiğiniz kelimeleri kullanın.

Koruyucu bir dua ile bile, belirli durumlar temel enerjileri davet eder. Başlangıçta, 'kafanızdaki sesin' sizin hayal gücünüz olabileceğini ve birinin gerçekten sizinle konuştuğundan ciddi şekilde şüphe duymanız doğaldır. Şüphe, karanlık varlıkları çeken düşük titreşimler yayar, bu yüzden bağlantınızın gerçek olduğundan olabildiğince emin olun.

Örneğin, "Sen Mandy misin?" diye sormak yerine, kaynağa kendini tanıtmasını söylemenizi öneririz.   Kesinlikle karanlık bir varlık Mandy olduğunu iddia edecektir. Duyduklarınızdan rahatsızsanız, " Eğer aydınlık bir varlık değilseniz, hemen ayrılın" veya buna benzer bir şey söyleyin. Konuşan kişi küfürlü konuşursa veya kaçamak veya mantıksız davranırsa, konuşmayı sonlandırın ve daktilo edilmiş veya yazılı kaydınızı silin. Diğer tüm beceriler gibi, telepatik konuşma da pratik yaparak gelişir; sadece dikkatli ve akıllı olun.

Hasta, yorgun, ağrılı, öfkeli, korkmuş veya duygusal veya zihinsel olarak stresli olduğunuzda asla iletişim kurmaya çalışmayın - fiziksel olarak zayıflatıcı veya duygusal olarak üzücü olan herhangi bir şey enerji seviyenizi ciddi şekilde düşürür veya kırar. Işık varlıkları size ulaşmak için seviyelerini düşüremezler ve düşük enerjiniz düşük titreşim aralıklarında var olan karanlık varlıklar için bir işaret fişeği gibi davranır. Telepatik olarak iletişim kurabildiğiniz için egoist veya gururlu hissetmek sizi kesinlikle temel varlıklarla bağlantıya geçirecektir, oysa mütevazı ve minnettar hissetmek yeteneğinizin ortaya çıktığı için sadece ruhsal olarak evrimleşmiş ruhlarla bağlantı kuran yüksek titreşimleri yayar.

Bir sohbete açık fikirli ve beklentisiz girmek önemlidir. Aile ve arkadaşlar sizinle birlikteyken olduğundan daha yüksek bir dünya olayları perspektifine sahiptir ve ayrıca diğer yaşamlar hakkında bilgi özümsemektedir, bu yüzden sizi şaşırtan konulardan bahsedebilirler veya sizin kesinlikle bahsedeceklerinden emin olduğunuz şeylerden bahsetmeyebilirler. Lütfen hatırladığınız sesleri duymayı beklemeyin - telepati bir enerji alışverişidir. Ayrıca, birinin ne söyleyeceği hakkındaki önyargılar düşüncelerinizin iletime sızmasına ve kaynağın söylediklerini çarpıtmasına neden olur. Güçlü inançlar ayrıca iletilen bilgileri geçersiz kılar.

Bu evren Tek Bilinçtir ve fiziksel dünyalardaki kişilerle olduğu kadar ruhsal dünyalardaki kişilerle de sohbet etmek kolaydır. Bilmediğiniz bir dilin olduğu bir ülkede veya medeniyette enkarne olmuş sevgili biriyle konuşmak hiç sorun teşkil etmeyecektir. Telepatinin doğasında, tüm dilleri otomatik olarak ışık diline çeviren bir çeviri modu vardır ve bu, bu evren boyunca ruh seviyesinde anlaşılır.

Sevgili aile, bizimle ve diğer görünmeyen ruhlarla Dünya'daki aileniz, arkadaşlarınız ve iş arkadaşlarınızla yaptığınız kadar doğal bir şekilde konuştuğunuzda sevinç zamanı olacak. Yine de, seslerin sesi her zaman değerli ve sevimli olacak, bir bebeğin ilk kelimelerini duymak veya seni seviyorum gibi. Telepatik olarak konuşmak bunun yerini almayacak, aksine ölçülemez bir şekilde buna katkıda bulunacak ve telepati düşüncelerin aktarımı olduğundan, zihinlerdekileri maskelemek için kelimeler kullanmak mümkün değildir. Ancak daha sonra, bu tür iletişim dünyanızda yaygınlaştığında, aldatma artık oradaki yaşamın bir parçası olmayacak.

Eski ABD başkanı Barack Obama'nın, Joseph Biden olmadığını kesinlikle bildiği bir adam için kampanya yapmaya neden gönüllü olduğu soruldu. Son birkaç yıldır kamuoyunda görülen Obama, Barack'ın dublörü olarak hareket eden adamın yerini alan bir yapay zeka klonudur.

Baştan başlamak gerekirse, Rockefeller'lar Amerika Birleşik Devletleri'ndeki muazzam ve korkutucu İlluminati fraksiyonunun başında yer alıyor ve uzun süredir her iki büyük siyasi partiyi de kontrol ediyorlar. Fraksiyonun yarısı 2008'de Hillary Clinton'ın Demokrat Parti başkan adayı olmasını istiyordu, yarısı ise Barack Obama'yı istiyordu. İkincisi parti adayı olduğunda, destekçileri ona Joe Biden'ın başkan yardımcısı olacağını söylediler ve seçimi kazandığında, ona kabine pozisyonlarına kimi atayacağını söylediler ve ilki Hillary'nin Dışişleri Bakanı olmasıydı.

Obama, hükümet içinde ve dışında Rockefeller bloğu tarafından hem kontrol ediliyor hem de zayıflatılıyordu. Örneğin, mevcut sistemler kapsamında hak kazanamayan vatandaşlara sağlık sigortası sağlama planı eski elma arabalarını altüst etti. Uygun Fiyatlı Bakım Yasası, sunmak istediklerinin çok gerisinde kaldı; Kongre'nin yürürlüğe koyacağı tek yasa, Illuminati'nin sahibi olduğu sigorta ve ilaç endüstrileri için lobiciler tarafından tasarlanmıştı.

2012 seçimlerinde hile yapma girişimleri başarısız olduktan sonra, bu gizli toplumun zirvesindeki kişiler Obama'nın ikinci dönemi sona erdikten sonraki potansiyel faydasına baktılar. Pizzagate olarak bilinen pedofili şebekesi ortaya çıkmıştı ve komplo teorisi ısrarcı araştırmacıları caydırmazsa bir "isim suçlaması" faydalı olabilirdi. Illuminati yandaşları Obama'nın şeytani ayinler yaptığına dair fotoğraflar ve filmler çektiler ve açıkça sahte e-postalar ve diğer belgeler oluşturdular, bunların hepsini kendi tarifsiz faaliyetlerinin ayrıntılı bir listesine eklediler ve onu beyin olarak suçladılar. Illuminati, bu materyal paketi için olası bir kullanım olarak parmak sallamanın yanı sıra, Barack ve Michelle'e çok benzeyen kişileri de buldu.

Covid-19 için ölümcül gündemlerine işbirliği yapmayı reddettiğinde, her iki Obama da öldürüldü. İkizleri sessizce araya girdi ve düşük profilli kaldı, Obama'nın kızları korkunç tehditler ve küçük mali yardımlar aldı, diğer tehditler yapıldı ve rüşvet verilemeyen herhangi bir birey, benzeriyle değiştirildi veya "doğal olarak" öldü. Ve, zirvedeki İlluminati, Barack'ın liderleri olduğu "sırrını" üst rütbelere sızdırmanın zamanının geldiğini hissetti.

2021'de bir aktör Biden'ı canlandırmaya başladığında yeni bir plan tasarlandığında iğrenç uydurulmuş materyal unutuldu: Obama'ların yapay zeka klonları üretilecek ve bu sahtekar için kampanya yürütülecekti. Seçmenler arasındaki popülerlikleri ve aktörün heyecan verici bir birlik durumu konuşması yapması, bu yılki seçimlerde başkanlık için yarışan diğer aday Donald Trump'ı yenebilirdi. İlluminati Trump'ı kontrol edemediği için Demokratların iktidarı elinde tutması onlar için elzemdi. Biden'ın yetersiz bir yapay zeka klonu kötü bir başkanlık tartışması performansı gösterdikten sonra "Biden" yarıştan çekildi ve Obama klonlarının desteğinin vurgusu başka yere yönlendirildi.

En yüksek evrensel konseyin Barack Obama olarak enkarne olmasını ve Amerika Birleşik Devletleri başkanı olarak hizmet etmesini istediği ruhsal olarak evrimleşmiş ruh hakkındaki bu üzücü hikayede başka kıvrımlar da var. Gelişmiş medeniyetlerde bilge ve sevilen bir lider olarak geçirdiği birçok yaşam, konseyin ve kendisinin öngördüğü gibi o ülkeye ve dünyaya fayda sağlayabilirdi, ancak ilerici veya iyiliksever bir şey yapması engellendi.

Konseyin öngördüğü Dünya medeniyetinin bilinçli farkındalıktaki ilerlemesindeki on yıllık gecikme, Obama'yı bölücülük, bağnazlık, açgözlülük, aldatma, yolsuzluk, şiddet, yoksullaşma ve savaş zihniyetinin yaygın olduğu bir zamanda başkanlığa getirdi. Bu kombinasyon, İlluminati'nin hayatta kalmasını sağlayan düşük titreşimlerin muazzam bir miktarını üretti ve bu yıkıcı küresel durumlar üzerine inşa etmeye devam ettiler.

Onlarca yıl sonra, ABD'deki Rockefeller şebekesinin kökü kazınırken, şantaj materyalleri ortaya çıkarıldı. Bazı çevrelerde bu aşağılık bilgiler kesin kanıt olarak kabul ediliyor ve bir salgını sahtekarlıkla yönetmek için şeytani bir plana katılmaktansa birkaç yıl önce ölen adam, bugün bazıları tarafından tam bir kötü adam olarak aşağılanıyor. Sadece üst düzey İlluminati veya onları canlandıranlar, "Obama"nın son birkaç yıldır programlanmış bir klon olduğunu biliyor.

Okuyucular ayrıca geçen ay bir mitingde Donald Trump'ın vurulmasıyla ilgili sorular da sordular. Doğal olarak kapsamlı bir soruşturma yapılmış olsa da, miting konuşmacısının Trump'a benzeyen ve bu riskli rolü üstlenmeyi kabul eden biri olup olmadığı henüz belli değil. Bazı kesimlerde, saldırının beklendiği ancak failleri ortaya çıkarmak ve Trump'ın cesur liderlik imajını güçlendirmek için olmasına izin verildiği yönünde spekülasyonlar olduğunu duyduk. Doğrulayabildiğimiz şey, daha önceki birçok suikast girişiminin de ters gitmesinin ardından, bir süre önce Donald Trump'ın halkın gözünden uzakta kalmaya ikna edildiği.

Sevgili ailem, bunlar hakkında konuştuğumuz politik meseleler değil. Bunlar, iki yüzyıldır tüm dünyayı etkileyen, kökleşmiş İlluminati nesillerinin birbiri ardına savaşlara, kıtlıklara, hastalıklara, toksik kirliliğe, yoksullaşmaya ve yıkıma yol açmasıyla, Amerika Birleşik Devletleri hükümetindeki yaygın kötü niyet, ahlaksızlık, aldatma ve şiddetin oldukça yeni olaylarıdır.

Dünya'daki o karanlığı sona erdirmek için Tanrı'nın elçilerinin—eğer isterseniz Beyaz Şapkalar, dünya dışı özel kuvvetler ve uzak dünyalardan yayılan yoğun ışık—korkunç küresel imparatorluğu ortadan kaldırması gerekiyor. Gönüllülerin ışığındaki yüksek titreşimler ve halklar arasındaki artan dindarlık sayesinde, güçlü ışık kuvvetleri zafere doğru istikrarlı bir şekilde ilerliyor. Dünya dönüşümü çoktan başladı—Dünya'da yaşamak için olağanüstü bir zaman!

Bu evrendeki tüm ışık varlıkları yolculuğunuz boyunca size tezahürat ediyor ve koşulsuz sevginin gücüyle sizi destekliyor.

_____________________

SEVGİ ve BARIŞ
Suzanne Ward

https://www.matthewbooks.com/august-1-2024/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder