24 Ağustos 2024 Cumartesi

Çin İçin Gizli Savaş

 2018 ve 2019 yıllarında Kaliforniya'daki enerji şebekesi için Işık ve Karanlık güçler arasında gizli bir savaş, hem Işık hem de Karanlık gizli ritüellerinin savaşı, casusluk ve karşı casusluk savaşı yaşandı.

Aydınlık taraftaki başlıca güçler Direniş Hareketi, Yıldız Düzeni'nin bazı üyeleri ve San Francisco'daki Çin Mahallesi'ndeki bazı Ejderha gruplarıydı.

Karanlık tarafta ise başrol oyuncuları Michael Aquino ve Kenneth Anger'dı:

http://www.auricmedia.net/satanic-subversion-us-military/

https://themanyfacesofthezodiac.com/2012/08/23/kenneth-anger-gets-away-with-blatant-pedophilia/

Bu savaşa Kaliforniya Büyük Locası'nın bazı önemli üyeleri de katılmıştı:

https://en.wikipedia.org/wiki/Grand_Lodge_of_California

Ne yazık ki, 2019 yılının ortalarında Işık güçleri savaşı kaybetti ve geri çekilmek zorunda kaldı ve o zamandan beri Kaliforniya'daki enerji şebekesi büyük ölçüde bozuluyor:

https://ekonomikprism.com/california-circles-the-toilet-bowl/

https://www.dailysignal.com/2023/08/18/san-francisco-swirls-drain-federal-agency-tells-employees-to-stay-safe-at-home/

Her şey kaybedilmiş değil, çünkü iki güçlü girdap hala Kaliforniya Işığını tutuyor.

Los Angeles'taki Göl Tapınağı:

https://lakeshrine.org/

Ve tabii ki Mount Shasta:

https://en.wikipedia.org/wiki/Legends_of_Mount_Shasta

Ayrıca, Kaliforniya'daki karanlık taraftan iki önemli aktör, doğrudan Galaktik Merkez Güneş'e "fiziksel bedenlerinden yeniden tezahür ettirildi":

https://heavy.com/news/2020/07/michael-aquino/

https://www.muckrock.com/foi/united-states-of-america-10/lt-col-michael-a-aquino-16-october-1946-1-september-2020-168312/

https://www.npr.org/2023/05/24/1074040623/kenneth-anger-dies-filmmaker-hollywood-babylon

 

7 Ağustos 2024 Çarşamba

1 Ağustos 2024

 

Hızlanma hızlanıyor; 12 DNA zinciri: uykuda olan zincirlerin kademeli aktivasyonu, bireysel baz, derin değişimler ve yetenekler; telepatik iletişim: nasıl çalışır, olası başlangıçlar, rehberlik; Barack Obama; Donald Trump

Bu istasyondaki tüm ruhlardan sevgi dolu selamlarla, ben Matthew. Hızlanma modu bile hızlanıyor ve bu da karışıklık ve kaos hissini artırıyor, bu yüzden mutlak bir istikrar notuyla başlayalım: Süreklilikte Dünya'nın insanları neşeli, sağlıklı ve huzurlu bir dünyada refah içindeler ve bu doğrusal zaman anında, ışık güçleri karanlığın ceplerini alt ediyor.

Sevginin gücü dünyanızda yayılıyor, sevgililer ve yapmanız gereken tek şey OLMAK—minnettar, kendine güvenen, iyimser ve korkusuz olun! Ve lütfen ritmik nefes almayı unutmayın.

"12 DNA ipliğimizin hepsi çalıştığında ne yapabileceğiz? Bunun ne zaman olacağını biliyor musunuz?"  Herkesin 12 DNA ipliği çalıştığı için tüm nüfusun aniden olağanüstü yeni yeteneklere sahip olması söz konusu olmayacak.

5 Ağustos 2024 Pazartesi

Ejderha Aktivasyonu

 Ayrılma test aşaması iyi ilerliyor ve yaklaşık bir hafta içinde tamamlanması bekleniyor. Bundan sonra, insanlığın Lurker'dan ayrılma süreci tüm hızıyla başlayacak.

Bu sürece hazırlık olarak, Işığın gezegensel eterik ağı hazırlanmalı ve uygun şekilde aktive edilmeliydi. Bu nedenle, 11-22 temmuz tarihleri

 

arasında özel bir Ejderha ley hattı aktivasyonu gerçekleşiyordu .

Bu zaman diliminde, tüm gezegenin etrafındaki Ejderha ley hatları aktive edildi, özellikle Asya'ya ve özellikle Tibet Ejderha ley hattına odaklanıldı:

 


 

5 Temmuz 2024 Cuma

Ayrışma

 Karanlık Atlantis ağları tamamen kaldırıldı. Bunun çok geniş kapsamlı sonuçları var.


Bunun sonucunda, Lurker'ı yüzey popülasyonundan ayırma süreci nihayet başladı. Bu sürecin ilk bir ayı veya daha fazlası, Işık güçlerinin yüzey popülasyonunun ayırma sürecine verdiği tepkiyi değerlendirip buna göre ayarlayacağı bir test aşaması olacak. Test aşaması tamamlandıktan sonra, uygun ayırma başlayacak.



Bu süreci gezegensel şeytan çıkarma olarak görebilirsiniz. Şimdiye kadar kuantum ve alt kuantum olarak insan kişilikleriyle iç içe geçmiş olan karanlık sonunda ayrılmaya başlayacak. Ortalama bir insan Lurker ile %90'dan fazla enfekte olmuş durumda ve ortalama bir Işık İşçisi hala yaklaşık %80 enfekte. Süreç ilerledikçe, enfeksiyon yüzdesi düşmeye başlayacak ve insanlar Işık ile daha uyumlu olmaya başlayacak ve kendilerini daha iyi hissetmeye başlayacaklar.

18 Haziran 2024 Salı

Durum Güncellemesi

 Işık Kuvvetleri, karanlık Atlantis ağını ortadan kaldırmanın son aşamasındadır. Bu ağ üç eşmerkezli halkadan oluşuyordu; dıştaki Kuiper kuşağındaki üslerden, ortadaki asteroit kuşağındaki üslerden ve içteki ise gezegenin her yerindeki su altı üslerinden oluşan bir ağdı.

26.000 yıllık varoluşun ardından bu karanlık ağ nihayet yenilgiye uğratılmak üzere. Dış halka gitti, orta halka gitti ve iç halkadan geriye yalnızca ana kale kaldı. O da gittikten sonra, Kaynak ve Işık güçleri yüzey popülasyonunu Pusuda'dan ayırmak için çok riskli, karmaşık ve zorlu bir süreç başlatacak:

7 Haziran 2024 Cuma

Maraş Depremini Şiddeti ile Görmüştü! Ağustos Sonunda Süreç Başlayacak! Türkiye ve Dünya Görüleri!

 

https://www.youtube.com/watch?v=yekvOYZWpok

Maraş Depremini Şiddeti ile Görmüştü! Ağustos Sonunda Süreç Başlayacak! Türkiye ve Dünya Görüleri! | Yücel Balkancı & İlkay Buharalı & Anlatmak Zamanı

17 Mayıs 2024 Cuma

Cennetin Mızrağı

 Işık Kuvvetleri, plana göre karanlık Atlantis ağını ortadan kaldırıyor. Stratejik ve güvenlik nedenleriyle bu noktada bu konuda daha fazla söylenecek bir şey yok, ancak yüzey popülasyonu için bu konuyla ilgili bir istihbarat güncellemesinin yakında gelmesi bekleniyor.

Tüm negatif varlıklar diğer Evrenlerden uzaklaştırılmıştır ve orada yalnızca çok küçük miktarda kuantum altı anormallik mevcuttur.

Şimdi tüm odak noktası bu Güneş Sistemi ve Dünya gezegeninin nihai kurtuluşu üzerindedir. Son birkaç hafta içinde Güneş Sistemi'nden büyük miktarda kuantum altı anormallik kaldırıldı.

Bunun sonucunda Pleiades filosunun bir kısmı bu Güneş Sistemine dönmek üzere ve kurtuluş operasyonlarına yeniden başlayacaklar. Ayrıntıların gizli kalması gerekiyor ancak son derece güçlü astrolojik konfigürasyonlar bu hareketi destekliyor.

28 Nisan 2024 Pazar

Kısa Durum Güncellemesi

 Işık Kuvvetleri, plana göre karanlık Atlantis ağını ortadan kaldırıyor. Perde arkasında çok hassas ve riskli operasyonların içindeler, bu konuda şu anda başka bir şey söylemek mümkün değil.

Başka evrenlerin varlığı bana açıklandığında şaşırdım. Işık Kuvvetleri bana yaklaşık 25 yıl önce diğer tüm Evrenlerin buna entegre olduğu bilgisini verdi. Bu arada yeni Evrenlerin varlığı keşfedildi ve yakın zamanda benim de bundan haberim oldu.

Işık Kuvvetleri, bilgiyi yavaş yavaş, ancak yeterince hızlı işlenemeyecek ve sorunlara neden olabilecek çok fazla anormalliğe yol açmadan güvenli bir şekilde entegre edilebildiği kadar hızlı bir şekilde yayınlamaları gerektiğini bildirdi.

19 Nisan 2024 Cuma

Durum Güncellemesi

 Işık Kuvvetleri, plana göre karanlık Atlantis ağını ortadan kaldırıyor. Afrika İlluminati ve IBC ağları temizlendikten sonra Afrika'da gözle görülür bir rahatlama yaşandı:

https://thecradle.co/articles/the-sahels-axis-of-resistance

Artık biraz daha fazla bilgi güvenli bir şekilde serbest bırakılabilir. Aralık 2023'te, karanlık Atlantis ağı, 1996'da olana benzer şekilde, ancak çok daha az derecede, bu Güneş sistemi ile diğer Evrenler arasında karanlık portallar açmayı başardı. Bunu Kuiper kuşağındaki fiziksel ve eterik nükleer bombaları patlatarak yaptılar.

Bu karanlık portallar, diğer Evrenlerden birçok Sürüngen varlığının Güneş sistemine akışına izin verdi ve bunlar, Güneş sistemine girer girmez hemen temizlendi:

27 Mart 2024 Çarşamba

Hazar Mafyası 8 Nisan'da bir soykırım planlıyor; durdurulacaklar

 Hazar mafyası, 8 Nisan'da ABD'nin Hıristiyanların kalbinde bir soykırım veya toplu katliam olayı planlıyor. 8 Nisan'daki güneş tutulması olayının tamamı adli olarak Chabad ölüm tarikatına (insanlığın %90'ını öldür ve geri kalanını köleleştir) kadar takip edildi.

https://www.chabad.org/calendar/view/day.asp?tdate=4/8

Ayrıca sahte General Mike Flynn ve politikacı Ron Paul gibi kişiler aracılığıyla bir “siyah kuğu olayı” telgrafı çekiyorlar. 

Video oynatıcı
00:00
00:17
Video oynatıcı
00:00
00:18

Ayrıca, Kanada'nın Calgary kentinde kurulan bu acil durum hastanesinde de görülebileceği üzere, kitlesel ölümlere yönelik yaygın bir hazırlık yapılıyor.

“Kurallara Dayalı Dünya Düzeni” grubu teslim oldu 18 Mart 2024

 


15 Mart için öngörülen mega siyah kuğu olayı, önümüzdeki günler ve aylarda giderek daha da belirginleşeceği üzere gerçekte gerçekleşti. Asian Secret Society ve White Dragon kaynaklarına göre, Hazar Mafyası'nın sözde “Kurallara Dayalı Dünya Düzeni” teslim oldu. Dünya gezegeninin kontrolü için en azından 11 Eylül 2001'den bu yana şiddetlenen hibrit savaş böylece sona eriyor.

Bu, Beyaz Ejder Cemiyeti temsilcisinin Japon hükümetine karşı savaş ilanını elden teslim etmesiyle geldi. Bildiride, hükümetin 400.000'den fazla Japon vatandaşını aşılarla öldüren yabancı gangsterler tarafından kontrol edildiği belirtildi. Talepler arasında sahte ABD Büyükelçisi Rahm Emanuel'in ve tüm yabancı "Japon idarecilerin" sınır dışı edilmesi de yer alıyor. Japon kraliyet ailesi altında bir acil durum hükümetinin kurulması çağrısında bulunuyor. Aynı zamanda Japonya Bankası'nın kamulaştırılması, bir jübile, Ekonomik Planlama Ajansı'nın eski durumuna getirilmesi ve daha fazlası için çağrıda bulunuyor.

22 Mart 2024 Cuma

Işık, Karanlık ve Olay 22 Şubat 2024

 

https://ascendliberation.blogspot.com/2024/02/cobra-common-sense-handicap-discernment.html


Işık Izgarası ve Kuvvetler 

  • Neler olup bittiğini açığa çıkarmak yeterli değil, insanlar yorgun oldukları için gerçeklere tepki vermiyorlar, gerçekliğimizde gerçek özgürlüğü destekleyecek yeterli miktarda pozitif, serbest akan enerji yok. Denklemin bu yarısını hariç tutan hakikatçiler için bu, birçok insanın algısında iç kavgalara, yanlış fikirlere ve temelsiz korkulara yol açan belirli boşluklara neden olur çünkü onlar yalnızca bir sonraki kabal faaliyetinin/gündeminin farkındadırlar ve nihai nihai hedefi (Olay) dışlarlar. ) bu hedefe doğru çalışan ışık grupları ile birlikte. Böylece, geleceğe yönelik bir öngörü veya durumu dengeleyecek bir ışık olmadan, tüm olaylara ilişkin bitmek bilmeyen tartışmaların içinde kayboluyorlar, bu hopium veya kurtarıcılara güç vermekle ilgili değil, tam spektrumlu bir anlayışa sahip olmakla ilgili. Durumun ilgili tüm düzeylerde değerlendirilmesi.