19 Temmuz 2013 Cuma

SaLuSa ( Yıldızlardan Bir Dost) 16.7.2013

 
Biz size yardım etmek için buradayız ve eğer arzunuz buysa kesinlikle bizim sizinle mutlulukla paylaştığımız sevgi ve neşe enerjimizin farkına varacaksınız. Sevgi ve Işık için hiçbir sınır yoktur ve siz bir kez hayat planınızın hangi yolu takip ederek gideceğinize karar verdiğinizde onların bütün gücüyle ifade edilmesinin önünde hiçbir şey duramaz.  Birçoğunuz sizin için en iyi olacak yoldan bu dersleri öğrenmek için dünyaya geldiniz ve şimdi öğrenilmek üzere kalan dersleri tamamen anlama ve kabul etme zamanıdır.  


Bu konuda içsel rehberinizi ne kadar yakında takip etmeye başlarsanız, o kadar yakında hepinizin planlamış olduğu neşe dolu ve mutlu hayatı hissetmeye başlayarak yaşarsınız, çünkü sizin de dediğiniz gibi ‘ öncelikler öncedir’ bu daha erken olamazdı, yüksek alemlerde her şey saadet ve mutluluk doludur ve kendinizin bunu hak etmediği ve gerçekte olduğunuz –Tek Yaratıcının Sevgisinden yaratılmış muhteşem Işık varlıkları – dan daha az olduğunuzu hissettiğiniz düşünceler olmadan böyle bir hayatı kabul edebilmek için kendinize izin verin.  Yani kendinizin tamamen bunun arkasında yatan şeyleri kabul etmesine izin verirseniz o zaman yeni alemin bütün güzellikleri ortaya çıkacaktır.

Biz bilgi edinmenin ne kadar önemli olduğunu anlıyoruz ve bu görev üzerinde Dünya müttefiklerimizle oldukça yakın çalışıyoruz, çünkü medyanızın  bütün olan biten hakkında konuşmamasından dolayı şüphenin hala orada olduğunu hissedebiliyoruz ancak her şey çok dikkatli bir şekilde planlanmıştır ve bir kez bütün parçalar doğru yerlerine oturduğunda her türlü kaynaktan gelecek olan bilgi akışı durdurulamayacak ve size söylenmiş olan bütün yalanlardan da temizlenmiş olacaktır. Değişimleri arzu etmeye devam edin ve her ne zaman mümkün olursa sadece dinlenin ve her şeyin sizin gözlerinizin önünde nasıl oluyor olduğunu izleyin ve hayatınıza giren her şey ve onların oluş biçimleri sizin kendiniz için planlamış olduğunuz şeylerdir, yani onu herhangi bir korku ve şüphe olmadan kabul etmeyi öğrenin ve hayatınızın nasıl saf ve en güçlü şekilde size akan ve sizden her yere yayılan Sevgi ve Işıkla dolduğunu görün.

Çocuklarınızı izleyin, onlar ne kadar da mutlular, özellikle de sizin desteğinizi ve anlayışınızı hissettikleri zaman, orada herhangi bir endişe ve şüphe yoktur, onlar basitçe hayatı olduğu gibi deneyimlerler. Bizim, size içinizde çok uzun zamandır 3B deneyimindeki sert koşullarına bağlı olmuş olan korku ve endişelerin arkasına saklanmış bulunan çocuğu bulmanıza yardım etmek için gelen ağabeyleriniz ve ablalarınız gibi olduğumuzu söylemeliyiz. Şimdi her şeyin gitmesine izin verilme ve her birinizde olan ve Işığa adım atmak isteyen içsel Varlığa güvenme zamanıdır. 


Kapı açıktır ve niyetleri yükseklere hareket etmek isteyen herkese de hoş gelecektir. Işık çok parlak ve sevgi doludur ki hiçbir şey gölgelerde saklı kalamaz çünkü yüksek alemlerde hiçbir gölge yoktur.  Bu ışığın bulmuş olduğu bütün karanlıklardan kendinizi temizlemek için kendinizi sevin ve bunu her seferinde büyük bir mutlulukla yapın çünkü  bunu her  yaptığınızda sizi çok çok daha fazla yükseltmektedir, ta ki siz sadece sizi çevreleyen Sevgi ve Işığı görene kadar. Biz her zaman sizinle birlikteyiz ve elimizden geldiğince sizin hür iradenize müdahale etmeden size yardım etmeyi arzu ediyoruz. Bütün her şeyi olduğu gibi kabul edin ve çok yakında bunun değişmiş olduğunu fark edeceksiniz.

Ben Sirius’tan SaLuSa ve size bütün sevgimi yolluyorum ve eskinin gitmesine izin vermenizin ne kadar önemli olduğunu fark etmenizi nazikçe rica ediyorum, çünkü bir kez yaptığınızda şu anda olduğunuzdan çok daha güçlü bir hale gelecek ve diğerlerine de her şey hakkında olan daha büyük anlayışınızla daha çok yardım edebileceksiniz. Işığınızın pırıl pırıl parlamasına izin verin ve güzel geleceğinizin bizim hepimizin sizinle birlikte olmamız gibi burada olmasından dolayı geçmişe üzüntü, keder yada öfkeyle artık geri bakmayın.

Kanal: MADAD

Çev: Pınar Gelişir

0 comments:

Yorum Gönder