21 Aralık 2015 Pazartesi

HER TÜR KANSER 2 – 6 HAFTADA TEDAVİ EDİLEBİLİR

f1048a2959be8e9f93fa
Dr. Coldwell’in ailesinin ciddi kanser problemleri vardı. Anne tarafından olan yedi kardeşinin habis tümörü vardı. Babası ve büyükannesi de kanserden ölmüştü. Yakın aile üyelerinin ve arkadaşlarının bu korkunç hastalıktan nasıl öldüklerini gördü ve bununla ilgili hiç bir şey yapamıyordu. Bu nedenle hayatını kanser için etkili bir tedavi bulmaya adadı.
Şimdiye kadar Dr. Coldwell kariyerinde 35,000 hasta hayat hikayelerini yazan workshoplarına katılan 2,2 milyon katılımcı gördü ve makalelesini ve raporlarını okuyan 7 milyondan fazla fanı var. Tıp endüstrisindeki bazı nüfuzlu insanlara göre, Dr. Coldwell kanseri tedavi etmede önde gelen rollerden birine sahip. Kanseri tedavide başarısı nedeniyle Dr. Coldwell’in websitesi federal hükümet tarafından bloke edildi.
Dr. Leonald Coldwell geleneksel kemoterapi tedavileri veya herhangi radyasyon teması olmadan çoğu hastada kanserin tedavi edilebileceğini iddia ediyor. Ama bunu kimseye anlatmasına izin verilmiyor. Dr. Coldwell bunun nedeninin kanser hastalarından kar sağlayan insanlar olduğunu ve yasanın bunu yapmasına izin vermemesi olduğunu söylüyor.
Sağlık hizmeti ve eczacılık endüstrisi kanser endüstrisinden milyonlarca dolar kazanıyor. Bu durum kanun koyucuların bizi öldüren yasalar çıkarmasına neden oluyor. Veya sizi hasta ediyorlar ve bizi koruması beklenen yasalar bu ölümcül hastalığın doğru tedavisine izin vermiyor. Sizi hasta ediyorlar ve hatta zehirli ve ağır “tıbbi” tedaviler ile hastalığı daha da kötüleştiriyorlar.
 
Dr. Coldwell – Kansere Tek Yanıt
Dr. Leonard Coldwell her tür kanserin 2 – 16 haftada tedavi edilebileceğini iddia ediyor. Ve eğer doğru tedavi ile tedavi edilirse bir kaç dakikada iyileştirilebilecek bazı kanser türleri var. Pozitif olmanın ve umutlu olmanın iyileşme sürecinde gerçekten yardımcı olduğunu söylüyor.
Her şeyden önce, Dr. Coldwell daha fazla sebze yememiz gerektiğini söylüyor. Bu diyet türü bedene çok fazla oksijen sağlıyor. Ve eğer kalsiyum ve diğer alkali yapıcı besinleri eklersek, bedenlerimizi alkali hale getiririz. Bu tüm kanser hastaları için çok önemli, çünkü beden alkali olduğu zaman kanserin ilerlemesi duruyor.
Bilmeniz gereken diğer önemli şey, bedenimizin tedavi edici pH seviyesine ulaşmasının gerektiğidir. pH 0 – 14 arası seviyelere sahiptir. Düşük değerler asidik bölgedir ve yüksek değerler alkali bölgedir. Ortalam nötr seviyesi 7 pH tır. Beden 7 pH’a ulaştığı zaman alkalidir. 7,36 seviyesi çok iyidir, ama tedaviye gelince 7,5 civarı veya daha yükseği olmalıdır.
Dr. Coldwell C Vitamininin “damar içine” enjeksiyonunun çok faydalı olduğunu iddia ediyor. Her gün, haftada 3 kez 100 cc veya daha azının şaşırtıcı sonuçlardan fazlasını verir. İster inanın ister inanmayın, C Vitamini enjeksiyonundan sonra kanser bir kaç günde yok oluyor.
Yapmanız gereken başka bir şey kanda oksijen eksikliğini elimine etmektir. Dr. Coldwell’in arkadaşı Dr. Martin bunun için harika bir çözüm sunuyor – bir kaç adım içeren oksijen terapisi. Bu yöntemde, kan dışarı alınıyor, saf oksijen ile zenginleştiriliyor ve sonra bedene 12 kez yeniden enjekte ediliyor. Kan bedenden dışarı alındığı zaman, koyu renge sahip. Ama bu terapiyle, yeniden enjekte edilen kan yeni doğan bir bebeğin kanı gibi güzel pembe renkte oluyor. Tamamıyla taze. Bu tedavi bedeni enerji ile dolduruyor.
C ve E Vitamini – mucize tedaviler
Dr. Coldwell yüksek miktarda C vitamine sahip olan besinler yemeniz gerektiğini söylüyor, örneğin; acı kırmızı biber, lahana, brokoli, papaya, çilek, karnabahar, ananasi, kiwi, portakal ve limon. Ama, C vitamini iyileştirici gücü olan tek vitamin değil. Bu kategoriye E Vitaminini de ekleyebiliriz. E Vitamini kan basıncında son derece faydalıdır. E Vitamini şaşırtıcı sonuçlar üretebilir. Ama E Vitamininin en iyi kaynağı doğal kaynak olmalıdır, yapay olarak üretilenler değil. Yapay olarak üretilmiş E Vitamini ile yapılan araştırma etkili olmadığını gösterdi.
Hatırlayın, kimyasallar kanserde yardımcı olmaz. Doğa tüm bu hastalıkları getirir ve yine doğa yardıma gelir. Hepimiz kanserin 100 yıl önce var olmadığını biliyoruz ve şimdi de var olması için neden yok. Bu ciddi probleme kendimiz neden olduk. Daha önce söylediğimiz gibi, kanserden kurtulmanın en iyi ve en etkili yolu taze organik sebzeler ve diğer taze çiğ besinler tüketmektir.
İçinde Deniz Tuzu Olan Su İçin
Dr. Coldwell’e göre diğer öneli şey her gün içinde 1/2 çay kaşığı deniz tuzu olan 4 litre su içmektir – böbrek probleminiz olmadığı sürece. Bu fazla miktarda tuzun yüksek tansiyona neden olacağını düşünüyorsanız, Dr. Coldwell endişe etmemenizi söylüyor. Yüksek miktardaki tuzun kötü olduğunu düşünsek bile, gerçek aslında tersi. Aslında, tuz önemli. Tuz eksikliği kanınızda problemler yaratabilir. Dr. Coldwell elektrik sinyallerinin yalnızca kanımızda gerekli miktarda tuz varda aktarıldığını söylüyor.
Ne tür tuz kullanıyorsunuz?
Gerçek problem hepimizin tükettiği sofra tuzudur. Sofra tuzu asıl tuzun sadece üçte birini içerir. 1/3 cam, 1/3 kum içerir. Bu bedenlerimiz için bazı ciddi problemlere neden olabilir. Kum ve cam kan damarlarını tahriş eder ve kanamaya başlarlar. Sonra kan damarlarını korumak için kolesterol tıkar. Yüksek kolesterolün yüksek tansiyona neden olabileceğini düşünüyorsunuz, öyle değil mi? Ama yine hatalısınız. Bu doğru değildir, çünkü aşırı kolesterolden ölemezsiniz. Ama kolesterolde eksikliğiniz varsa bazı ciddi problemlere sahip olabilirsiniz. Bazı insanlar 60 seviyesinde kolesterole sahiptir ve hayatlarında herhangi bir hastalık yaşamamışlardır.
HDL ve LDL kolesterol seviyesini değiştiren proteinlerdir?
Hepimiz iyi ve kötü kolesterol olduğunu veya HDL ve LDL dene kolesterol olduğunu biliyoruz. Ama, Dr. Coldwell kabul etmiyor ve bunun kolesterol olmadığını söylüyor. Bununla ilgili bildiğimizi sandığımız her şey tamamen yanlış. Ama, bu şeyleri anlatan doktorlar nasıl hatalı olabilirler? Bunun için Dr. Neal’in fikrini alıyoruz. Dr. Gray Neal, istatistiklere göre doktorlar en kısa ömüre sahipler – 56 yıl yaşıyorlar, alkolizm, uyuşturucu problemi yaşıyorlar ve yüksek oranda intihar oranına sahipler – buna rağmen asıl daha uzun, mutlu ve sağlıklı bir hayat yaşayacağımızı onlara soruyoruz.

1 comments:

Unknown dedi ki...

Oksijen alımının artırılması çok önemli, sporcularda da normal insanlara göre daha az kanser görüldüğünü okumuştum... Fakat sebze ve meyvedeki kimyasalların dezavantajı var, ilaçlamalardan sonra uygun bir süre, halkın kullanımına sunmadan önce, hasattan önce beklenmesi gerekiyor!...

Yorum Gönder