11 Nisan 2020 Cumartesi

LYRA'lılar

 Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, yazı
Lyra; Draco, Herkül ve Cygnus ile çevrili küçük bir takımyıldızdır ve parlak yıldız Vega'yı içerir. Lyra'lılar galaksimizdeki en yaşlı ruhlardan bazılarıdır ve Arkturus, Sirius ve Pleiades de dahil olmak üzere diğer yıldız sistemlerine enkarne olmuştur. 
Lyra varlıkları görünüş olarak çeşitlidir, ancak bazı ortak davranışsal özellikleri vardır. Tüm Lyra'lılar insansıdır ve galaksimizdeki tüm insansı ırkların kök ırkı olduğu söylenir. Bazı Lyra'lıların göz ve burun çevresinde kedi benzeri özellikleri vardır, diğerleri kuş benzeri özelliklere sahiptir ve bazıları insanlara çok benzemektedir. İnsan görünümlü olmasına rağmen, kendi gezegenlerinin yıldızsal konumuna ve yıldız türüne bağlı olarak ciltlerinde, saçlarında ve göz renginde çok çeşitlidirler. 


Lyra'lılar insanlığın yaratılmasında önemli bir rol oynadı ve ilk ruhlardan bazılarını Atlantis'e tohumladı. İnsanlığın yaratılması sırasında, Lyra'lılar Dünya'da Ateş unsuruna katkıda bulundu ve insanlık Lyra'nın iş ahlakı ile böyle yetenekli oldu. Lyra'lılar, Atlantis ve Lemurya'ya fiziksel enerjinin kullanımı konusunda çok fazla bilgi verdi.

Lyra'ların diğer dünyalara enkarne olma deneyimi çoktur ve oralarda hayatlarını nasıl yaşadıklarını ifa ederler.. Onlar üç boyutlu bir gezegene enkarne olduğunda, o gezegeni sonuna kadar deneyimlemeyi severler. Tabii ki milyonlarca kez yapmışlardır ve yaşam hakkında belli bir korkusuzluk gösterirler! Ancak, pervasızlık konusunda yanılmayın, onlar hareket etmeden önce çevrelerini iyi analiz ettiği için ortamı iyi bilirler. Lyra'lılar fiziksel boyutlarda mükemmel çalıştılar. İlahi eril enerjilerinde ustalaştılar ve sonuç olarak eski moda, fiziksel emeğin sıklıkla gözden kaçan gücünü anladılar.

Lyra'lı yıldız tohumları, dünya çevresinde bir geziye çıkmak için evlerini satan ve bir yelkenli alanlardır...Veya 14 yaşında öğrenci değişim programıyla evini ve hayatını geride bırakanlardır. Lyra'lı yıldız tohumlarının ebeveynlerinin, onları serbest bırakmayı öğrenmeleri önemlidir ve kendileri olmalarına izin vermelidirler. 
Ebeveynler çocuklarına sıkı sıkıya tutunurlarsa, Lyra yıldız tohumları, bağımsızlıkları için ya dişe diş savaşacak veya ebeveynlerinin ihtiyaçlarını kendi iç dünyalarının üzerine koyacak ve esas olarak iç benliklerini boğacaklardır. Bağımsızlığını ifade etmesine izin verilmeyen bir Lyra'lı çok, çok mutsuzdur ve onun için tipik olanın tam aksine özellikler sergilemeye başlayacaktır. Her iki durum da patlayıcı olabilir.

Onlar ayrıca fiziksel aktivite ve fiziksel sınırları zorladıkları için mükemmel sporcu olurlar ve aynı zamanda korkusuzca rekabet ederler. Lyra'lı tohumlar, geri kalanımızı en azından biraz panikletecek şeyler yapan insanlardır, fiziksel olarak hayatta kalma konusunda uzmanlaşmışlardır, çünkü çok topraklanmışlardır. Bu nedenle, kök çakranın ve kırmızı rengin enerjisini somutlaştırırlar.
Çeviri: Kıvılcım Türkay

1 comments:

Adsız dedi ki...

Teşekkür ederim yüksek benlik yönlendirmesiyle sizi buldum.

Yorum Gönder