12 Nisan 2020 Pazar

9B ARKTURUSLULAR: Dikkat: Işıkişçileri & Bu Zamanda Dünyadaki Enerjiler







Dikkat: Işıkişçileri ∞ 9B Arkturus Konseyi
Daniel Scranton kanalıyla
10 Nisan 2020
“Selamlar. Biz Arkturus Konseyiyiz. Hepinizle bağlantı kurduğumuza memnunuz.”
Bizlere gereksinim zamanlarında kardeş insanlarınız için öne çıkmaya istekli olduğunuzu göstermiş olduğunuz için, uyanmış olan sizlerden etkilenmekteyiz. Hasta olanlar için ve ölmekten ya da sevdiklerini kaybetmekten korkanlar için talep ettiğiniz şifa enerjisi miktarı ile, bu zamanda insanlığa yardım etmekte mükemmel olmaktasınız. Sizler ışıkişçilerisiniz ve yaptığınız şey budur.

Kabul ettiğiniz şey budur ve bu zamanda ışıkişçilerine daha fazla ışığı parıldatanlar olmak istiyoruz. Şimdi, çok fazla enerjinin ve dikkatin karanlıkta işlev yapanlara, ‘Kabal’, ‘Derin Devlet’, ‘İllüminati’ dediklerinize ve bu bireyler için verdiğiniz tüm diğer isimlere gittiği bir zaman. Ama biz, ışıkişçilerinin çözümün bir parçası olma için nasıl harekete geçtiklerini vurgulamak istiyoruz. Çok fazla ışığı demirlediğiniz ve bunu kollektifin geri kalanına yaydığınız için kendinizi kutlamanızı istiyoruz, çünkü bu, bu yaşamda insanlık için oynamayı kabul ettiğiniz roldür.
Şimdi şifa yetenekleriniz erişmek için daha iyi bir zamandır. Covid-19 virüsü nedeniyle en çok ıstırap çekmekte olan dünyanın bölgelerindeki insanlara sevgi ve ışık göndermek için şu andan daha iyi bir zaman yok. Ayrıca ışıkişçisi olanlarınıza, kendinizi tazelemeniz, takviye etmeniz gerektiğini hatırlatmak istiyoruz. Dinlenmeli ve gevşemelisiniz. Toparlanmalısınız. Pillerinizi yeniden doldurmak için Dünya Ana, Doğa Ana ve güneş ile bağlantı kurmalısınız. Öne çıkıp insanlık için ışık olmayı ararken, kendinizi yıpratmadığınızdan emin olmalısınız.
Ayrıca bu zamanda toplu uyanışların başladığını fark ettik, partiye katılmak, çözümün bir parçası olmak ve yardım etmek, sizlere iyileştirici eller uzatmak için gelmekte olan yeni ışıkişçileri var. Şifacılar, ışıkişçileri olarak yıllardır çalışmakta olanlarınız, yeni uyananlardan ihtiyacınız olan takviyeleri alıyorsunuz ve bu gerçekten insanlığın kalbinin ortaya çıktığı, açıldığı ve tam olarak istemekte oldukları şeyler ile kollektifi dolup taşırdığı bir zamandır.
Bu sizin zamanınız ve orada Dünyadaki çok sayıda insanın yardım etmeyi çok fazla istemesiyle yürekleniyoruz. Elbette, desteğimiz için biz yüksek alemlerdekileri de hesaba katmalısınız. Ve bu nedenle, tüm evrenden pozitif yönelimli varlıkların bir araya gelmesidir, çünkü bu evrende hepimiz yükselmekteyiz ve çünkü Dünya tüm evrenin yükselmesinde çok önemli bir gezegen. Bu önemli bir biraraya geliş ve ışık kuvvetlerinin bir araya gelme gerekliliği.
Biz Arkturus Konseyiyiz ve sizinle bağlantı kurmaktan keyif alıyoruz.”
Bu Zamanda Dünyadaki Enerjiler ∞ 9B Arkturus Konseyi
Daniel Scranton kanalıyla
11 Nisan 2020
“Selamlar. Biz Arkturus Konseyiyiz. Hepinizle bağlantı kurduğumuza memnunuz.”
Salgının sonucu olarak dünyanızda gerçekleşen değişimlere insanlığın nasıl tepki verdiğine yakından dikkat etmekteyiz. Ve oradaki enerjileri dengeleyen şeyin büyük bir parçasının, diğerleri korkarlarken, sizlerin gevşeme istekliliğiniz olduğunu bilmenizi istiyoruz. Bu zamanda Dünyadaki varlığınız, şu anda olduğundan hiç daha fazla etkili olmadı. Ve bizler, hepinizin tüm hasta olanları iyileştirmek ve niyetiniz, şifa enerjiniz, bilinciniz ile virüsü gezegen yüzeyinden silmek istediğinizi bilirken, siz enerjileri dengelemekte rol oynuyorsunuz. Ve bu, insanlık için bu zamanda yapmakta olduğunuz şeyin büyük bir parçasıdır.
Eğer beşinci boyut yeteneklerinizin hepsine sahip olsaydınız, virüsü Dünya Anadan tek bir anda yok edebileceğinizi biliyoruz. Ama bunun yerine, siz enerjileri dengeliyorsunuz ve bu, tam şu anda insanlığın gereksinim duyduğu şeydir. İnsanlık, bu yüksek titreşimi taşıyacak, neşe ve bağlantı deneyimleme fırsatlarını arayacak daha fazla insana gereksinim duyuyor ve bulunduğumuz yerden, bunların hepsinin spiritüel olarak uyanmış bir insanın kriterlerine benzediği görülüyor.
Ve bu nedenle, sizler tüm bunlarda payınıza düşeni oynamak için oradasınız ve tam şu anda oynadığınız rol denge ile ilgilidir. Hissettikleri ve deneyimledikleri tüm bu kaosun ortasında insanlara güvenli bir sığınak sunmak ile ilgilidir. Bir araya geliyor ve meditasyon yapıyorsunuz ya da toplu dua ve meditasyonlar için İnternet vasıtası ile bağlantı kuruyorsunuz, bunlar bu zamanda insan kardeşlerinizin tanık olmaya gereksinim duyduğu davranışlardır. Korkmakta olanların başka bir yol olduğunu görmeye gereksinimleri var.
Ve eğer bazen korkuyorsanız, burada sizin için yargılama yok. Bu yaşama getirdiğiniz çok fazla travma ve korku nedeniyle, hala gerçekleşmekte olan çok fazla kök çakra temizliği var. Bu şeyler utanma hissetmek için nedenler değil. Bunlar sizin yaralarınız ve bunlar sizin kuvvetinizi gösteriyor.. Tek bir yaşamda çok fazla şeyi üstlenme istekliliğiniz, spiritüel üstatlar olarak kim olduğunu hakkında çok şey anlatıyor.
Bu nedenle lütfen bunların hiç birinin moralinizi bozmasına izin vermeyin. Kendi üzerinizde çalışmaya devam edin. Dünyaya ışığı ve sevgiyi yaymaya devam edin ve içinizde huzur, sükunet ve dinginlik fırsatlarını arayın, çünkü bunlar bu zamanda sizin en büyük kuvvetlerinizdir ve bunlar gereksiniminiz olan şeylerdir ve tüm insanlığın bu krizi aşmak için gereksinimi olan şeylerdir.
Biz Arkturus Konseyiyiz ve sizinle bağlantı kurmaktan keyif alıyoruz.”
(Çeviri: Saffet Güler)
www.danielscranton.com

0 comments:

Yorum Gönder