13 Nisan 2020 Pazartesi

AND’LARIN YERLİ BİLGELİK KORUYUCULARI Q’EROS’un KEHANETİ


AND’LARIN YERLİ BİLGELİK KORUYUCULARI Q’EROS’un KEHANETİ
“Yeterli sayıda tohum uyandığı, korkudan ve bilincin üçüncü ve dördüncü seviyesinin diğer negatif yönlerinden özgürleştiği zaman, beşinci seviyenin tohumları insanlığın içinde filizlenebilecek bir bütün oluşturabilecek.”
Q’eros… istilacılardan uzakta 4,200 metre yükseklikteki dağlara sığındılar.
Orada 500 yıl kaldılar. Orijinal bilgiyi ve büyük değişim (PACHAKUTEK) ile ilgili kutsal kehaneti korudular. Bu dünyanın dönemece gireceği, uyuma geri döneceği ve kaos ve kargaşa zamanının sona ereceği anı beklediler. Q’eros pratik şekilde izole olarak, Andlardaki kendi yüksek arazilerinde yaşadı.
 
“Pleiades’in Dönüşü (QOYLLUR RIT’I)” yıllık festivalinin kutlanması sırasında, orada toplanan insanlar İnka Güneş sembolü ile giyinmiş, kehanelerin zamanının geldiğini bildiren Q’eros’un ortaya çıktığını gördüklerine şaşırdılar. “Sizi 500 yıldır beklemekteydik”.
Kadim kehanet, bunun Mastay adı verilen büyük karşılaşma zamanı olduğundan ve dört ana yöndeki insanların bütünleşmelerinin zamanı olduğundan bahseder.
Kuzey Kartalı ve Güney Akbaba yeniden birlikte uçtukları güne hazırlanmakta şimdi Batıya kendi öğretilerini sunmakta olan onlardır.
Onlar aynı zamanda bize sevgi ve şefkatin insanların birliğine rehberlik edecek kuvvetler olduğunu söylüyorlar.
“Yerkürenin yeni koruyucuları Batıdan gelecek, onlar Dünya Anaya büyük etkiye neden oldular, şimdi kendileri ile ilişkilerini yeniden oluşturduktan sonra, Dünya Ana ile ilişkilerini yeniden oluşturma sorumlulukları var.”
Kehanet, Kuzey Amerika’nın fiziksel kuvveti sağlayacağını, Avrupa’nın zihinsel veçheyi getireceğini anlatır. Ve kalp Güney Amerika tarafından verilecek.
Bununla, kehanetler cesaretlendiricidir, bildiğimiz şekliyle zamanın sonunun uzak olduğuna, bunun düşünme şeklinin, olma şeklinin, doğa ile ve varlıklar arasında ilişki şeklinin sonu olduğuna değiniyorlar.
İnkalar, aynı zamanda Dünyada ve ilişkilerini ve spiritüelliklerini yeniden tanımlamak için insanların psişesinde kargaşalı değişimler olacağından bahsetmelerine rağmen, yeni altın çağın ortaya çıkmasını bekliyorlar.
Büyük Değişim önceden başladı ve yeni insan varlığının vaadini getiriyor. Kaos ve karışıklık 4 yıl sürecek.
Q’eros zamanın dokusundaki “yırtık”tan söz ediyor.
Kendimizi benliğin yenilemesine açmak için, düşünmenin ve eyleme geçmenin yeni yolunun ebeleri olmak için, Spiritüelliğin eski modellerinden önce ölmemiz gerektiğini söylüyorlar.
Hep birlikte olmakta olduğumuz şeye doğru kuantum sıçrama yapabilmek için, Dünya Anayı, Güneş Babayı, Yıldız Kardeşleri onurlandırmayı ve saygı duymayı yeniden öğrenmeliyiz.
Q’eros dünyalar arasındaki kapıların yeniden açılmakta olduğunu, yeteneklerimizi keşfetmek ve parlak doğamızı yeniden elde etmek için, zamanın içinde geçebileceğimiz delikler oluştuğunu söylüyor.
Kehanetler geçiş zamanını tamamladığımızı ve bilincin beşinci seviyesinin tezahür etmeye başlayacağını, bu değişimden sonra bilincin altıncı seviyesinin ortaya çıkacağını ve insanlığın altın çağının adım adım başlayacağını söylüyor.
Altın çağ altıncı güneşin başlangıcını bildirecek, altıncı güneş tamamen uyanmış olan “ışığın çocuklarının” zamanı olacak.
Kehanet, bilincin beşinci seviyesine erişildiği zaman, bunun kollektif olarak ve aynı anda yapılacağını bildiriyor.
“Yeterli sayıda tohum uyandığı, korkudan ve bilincin üçüncü ve dördüncü seviyesinin diğer negatif yönlerinden özgürleştiği zaman, beşinci seviyenin tohumları insanlığın içinde filizlenebilecek bir bütün oluşturabilecek.”
“Kendi ayak izlerinizi takip edin. Nehirlerden, ağaçlardan, kayalardan öğrenin. Kardeşlerinizi onurlandırın, Dünya Anayı onurlandırın, Büyük Ruhu onurlandırın. Kendinizi ve tüm Yaradılışı onurlandırın. Ruhunuzun gözleri ile bakın ve ana hatlara, önemli olan şeylere adanın.”
——–༄༄༄——–
Güncelleme :
Etraflı kehanet Q’eros’tan Don Andres Espinoza ve Wasao’dan Don Benito Qoriwaman tarafından tutuldu, Juan Nuñez Del Prado tarafından ortaya çıkarıldı.
Kehanet şunları söylüyor: Q’ero dağlarda karların seviyesinin azalmasında işaretleri gördüğü zaman, PACHACUTI (dünya düzenin tersine çevrilmesi) başlayacak. Bu Ocak 1990’da gerçekleşti. Kehanet katılım ile ilgili ve enerjisel, bu nedenle bizim nasıl değiştiğimiz ile değişiyor.
Yeterli sayıda insan (kritik kitle gibi) 4 ncü seviyeye ulaştığı zaman bu, beşinci seviye inisiyelerin ortaya çıkması için enerjisel rahmi yaratacak. Beşinci seviye inisiyeler her zaman her hastalığı tek bir dokunuş ile iyileştirebilirler. Onların 12’si ortaya çıkacak ve kendi ışıkları ile parıldayan altıncı seviye inisiyeleri, aydınlanmış liderleri getirmek için Mosoq Qarpay’ı (Yeni İnisiyasyon) icra etmek için bir araya gelecekler. Aydınlanmış Çift insanlığın dünyasını Doğa ile uyuma gelmesi için iyileştirecek. Sapa Inka ve Sapa Qoya’nın geri dönüşü.
4 ncü seviyeye ulaşmak ne anlama geliyor? Her zaman Korku yerine Sevgiyi seçmemiz anlamına geliyor. Yaşamlarımız için sorumluluk alırız ~ artık kurbanlar yok. Kendi gölgemizi sahipleniriz ve artık bunu başkalarına yansıtmayız. Bu, tüm gezegensel alan ile auramızın rezonant alanını dengede tutmamız anlamına geliyor. Her şeyi kucaklıyoruz, hiç kimseyi reddetmiyoruz, hiç kimseden korkmuyoruz. 4 ncü seviyeye tam olarak ulaşan insanların örnekleri çok azdır. 4 ncü seviye, insan anne ve babanızı salıverdiğiniz ve anne ve baba olarak Pachamama ve Inti Tayta’yı aldığınız bir inisiyasyona değinir, tüm insanlar kardeşleriniz haline gelir. Bu, 4 ncü seviyenin tam elde edilmesidir.
Don Benito, beşinci seviye bir inisiyenin bir odaya girince, yalnızca kendi enerji alanının etkisiyle çatışmaların çözümleneceğini söyledi. Dördüncü seviyede direkt olarak ilahi olanın canlı enerjisine bağlanırız. Dördüncü seviyede artık dini savaşlar yoktur… Dördüncü Seviye İnisiye bağlantı ve uyum yaratır. Yeni çözümler, 3 ncü seviye düşüncesi için mevcut olmayan dördüncü seviyede ortaya çıkar. Dördüncü Seviye bir yetişkinin İnka ölçüsüdür.
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder