19 Nisan 2020 Pazar

Normal yeniden tanımlamaya hazırlanın - Ashtar Sheran

 Görüntünün olası içeriği: gece, doğa ve açık hava
Kanal: Sharon Stewart
17 Nisan 2020
Ben Ashtar Sheran, bu evrenin efendisi, size hizmet etmek için buradayım.
Evet, büyük değişim zamanlarındasın. Bugüne kadar, dünyanızı  yeni enkarnasyonuna hazırlamak için yürütülen faaliyetlerin gerçeği sizin görüşünüzden uzak tutulmuştu. Şimdi yapılacak değişiklikler günlük hayatınızı etkilediği için daha fazla sayıda katılımınızı istiyoruz.
Yıllardır uyanık ve farkında olanlar şu anda yüzeye çıkan haberlere hazırlandı ve siz de bu habere inanmayan diğerlerini ikna etmek için yardım etmek için varsınız. Her şey düzelecek. Mantıklı,  ortaya çıkan kanıtları küçük miktarda olsa görmek ve ondan daha büyük resmi oluşturmak mantıklı.
 
Sızdırdık, eğer aramak isterseniz bu bilgi yüzeydeki ışık kuvvetlerine - ve bununla demek istiyorum - eninde sonunda ana yayın medyasını ele geçirecek yeni iletişim sistemi Dünya. Biz sizi eğittik, size zulmetmeye çalışan güçleri cesurca ele geçirdiğinizde izledik, gerçekleri dünyayla paylaştıkça sayılarınızı artırmanızı izledik. Işık için, gerçeklerin gezegeninize ortaya çıkması için, ipuçları ve detayları arayarak, bilmeniz gereken gizli projeler üzerinde çalışan bilgi vericilerle konuşuyorsunuz. Grubunuz sizden saklanan sırları açığa çıkarmak için çalışıyor ve böylece gezegeninizin servetini değiştiriyorsunuz. Bu bilgiyi başkalarına sunarak, onlara da izin verirsiniz, O Doğruluk Işığını yanında tutmalarına izin veriyorsunuz.
Ve şimdi, gerçekliğini sorgulamaya başlayanların zihninde ışık yandıkça rakamlar her gün artıyor.
İnsanoğlunun Doğruluk ve Işık ağını yaratıyorsunuz. Bu ızgara zaten parlak bir şekilde parlıyor.
Gerçekliğin değişiyor. Önceden "normal" dediğin şey artık geçmişte kaldı. Değişimi kucaklamak için hazırlıklı olmalısınız çünkü dünyanız şu anda buna hazır durumda.
Geçmişe dair bildiğiniz rahatlıkları ellerinden alınıp size geri verilecek . Özgürlük, sizin tanımladığınız gibi, değişecek. Olaylar, bazen büyük, bazen küçük olaylar, hayatınızı değiştirecek ve gerçeklerinizi değiştirecek.
9/11 bunlardan ilki oldu. İnsanlar, televizyonda gördüklerine inanarak hayatlarının saniyeler içinde tükenebileceğini fark ettiklerinde yaşam tarzlarının aklını ve hayatlarını kendi hayatlarını, yaşadıkları gibi saygı duymayan başkalarıyla paylaştıklarını sorgulamaya başladılar. 9/11 yılındaki gökdelenleri tasvir eden aktörler aslında gerçek gerçekliğinizin tasvir ediyorlardı - İlluminati ' yi gezegeninizdekilere tasvir ettiler. Enerjiler o zamanlar öyle bir kitlesel uyandırılmasına izin veriyordu ve gerçekten de gerçekleşti. Bazılarınız şimdi bu hareketle burada.
9/11 Batı dünyasında birçok insanın yaşadığı güvenlik örtüsünü yırttı. Evlerine yapılan bir saldırı yaşamamış, çoğu bir gecede mevcut gerçekliğinizin gerçeğine atılmıştı. Elbette bu eylem derin devletiniz tarafından gerçekleştirildi ve amaç sizi bundan kurtarma girişiminde hayatını kaybeden günün beyaz şapkalarına mesaj göndermek kadar rahatsız etmemekti. Baskı. Ve biz de yeni üyelerle, ölenlerin fırsat bıraktığı yere adım attık. Sayılarla büyüdük ve şimdi başkanlık temsilcimiz ve daha yüksek seviyelerde güç var.
Şimdi halkın bize katılma zamanı geldi ve onların gücüne de adım atma zamanı ve bu gelecek etkinlikler sizin için vesile olmak için fırsatlar olacak.
Değişim her zaman rahat değildir. Ama değişimin acısını, olduğun gibi kalmanın acısına karşı ağırlık vermelisin. Değişiklik gerçekleşmeseydi şu anda tehlikeye girmiş olurdun. Yeryüzündeki insanlık kurtarıldı ve şimdi kendinizi kurtarmak için çalışıyorsunuz. Sabrınızı istiyoruz. Her şey senin için iyi olacak. Çığlıklarını duyuyoruz. Yiyecek sıkıntısı olduğunu ve diğer ihtiyaçların yaşandığını anlıyoruz. Lütfen mümkün olduğunca birbirinize yardım edin. Bu geçici bir durum. Finans sistemi bu yıl bitmeden QFS ' ye geçecek.(kuantum finansal sistem)
Alt astral tamamen temizlendi. DUMBS(Derin Yeraltı Askeri Üsleri) iyi gidiyor. Alt dünyanızdaki dünya dışı nüfusu hızlı bir şekilde ortadan kaldırıyoruz. Suçlamalar formüle ediliyor ve tutuklamalar başladı bile. Saklamak için ne kadar gideceksiniz, ana yayın medyanız takımınızın kanıtladığı yalanlarla eşleşmiyor.
GESARA yasası ve insani yardım getirebilmek için liderleriniz, işletmeleriniz ve finansal kuruluşlarınızla birlikte çalışıyoruz.
Biz burada seninleyiz.
Rahatla.
Adonai,
Astar
Youtube: SharonandIvoofVega

0 comments:

Yorum Gönder