10 Nisan 2020 Cuma

BM MİKAİL: DİRİLİŞ, YENİLENME ve YENİDEN DOĞUŞ KODLARI: Nisan 2020

BM MİKAİL: DİRİLİŞ, YENİLENME ve YENİDEN DOĞUŞ KODLARI: Nisan 2020

 




 DİRİLİŞ, YENİLENME ve YENİDEN DOĞUŞ KODLARI: Nisan 2020
Başmelek Mikail ~ Celia Fenn kanalıyla
9 Nisan 2020
Sevgililer bu zamanda Gezegeninizde çok fazla kaos ve ıstırap var. Bir çok yerlerde gezegensel enerji ağır ve karanlık. Ama yine de, aynı zamanda devam etmekte olan derin Dönüşüm ve değişim süreci var. Ocak ayındaki Satürn ve Pluto kavuşumu olayların bu dizisini başlattı ve Pluto ve Jüpiter’in daha yakın zamanlardaki enerjisel “dansı” enerjilerin çok derin seviyede değişimini büyütüyor.
 
Gezegeninizdeki bu yeni senaryo, içinizin derinliklerinize bakmanızı ve Dünya Gerçekliği deneyiminizi oluşturan Yaşam ve Ölüm döngüleri ile kendi ilişkinizi hissetmenizi istiyor. Bu döngüleri, karanlığı her Zaman Işığın takip ettiğini ve Sevgi ve Şefkatin Çoklu Evrenin esas dokusu olduğunu bilerek, dengeli bir şekilde kabullenebiliyor musunuz? Her zaman, her “ölüm” ve “bitiş” döngüsünü izleyen Diriliş, Yenilenme ve Yeniden Doğuş döngüleri olacak.
Bu gelmekte olan Yenilenme ve Yeniden Doğuş döngüsüne inanmak ve güvenmek bu günlerden sakinlik ve inayet ile geçebilmenizi ve güçlü dönüşüm dalgaları sizi kaplarken, değişken zihinsel ve duygusal kalıplara düşmemenizi sağlar. Işık Ailesi olarak sizler etrafınızda gördüğünüz şeyler hakkında paranoyak ve kaygılı olmanıza izin verirseniz, bu insanlığa hizmet etmez. Bunun zamanların en karanlığı gibi görünebilmesine rağmen, bunun “sona ermenin” bir parçası olduğunu ve bunu Yeni Dünya zaman çizelgesi olan yeni başlangıcın ve Yeniden Doğuşun izleyeceğini bilin.
Yeni Dünyaya ve yeni Dünyada nasıl yaşayacağınıza odaklanmış kalın. Bedeninizin sağlıklı ve kuvvetli olduğu sağlıklı, kuvvetli ve bakir olan bir Dünyaya odaklanın ve öyle olacak! Elohim Melek kuvvetleri ve Galaktik Işık Varlıkları tarafından her zaman seviliyorsunuz ve destekleniyorsunuz.
Asla yalnız değilsiniz!
İlahi Dişil ve “Kralın Ölümü” ve Yenilenme Kodları
Nisan’ın başlangıcında, 2 ve 3 Nisan’da, Venüs’ün Güzel Dişil enerjisi Pleaidesten geçiş yaptı. Bu, Alcyone’dan kuvvetli “Güzellik ve Zarafet” kodlarının başlatılmasını ve Dünyaya doğru yönlendirilmesini ve Dönüştürme enerjisinin parçası olmasını sağladı. Güneş, şu anda Koç burcunda iken Boğa burcuna doğru yolculuğunda ve Sirius, Orion ve Pleiades ile yakın hizalanmasına geleceği yerdeki galaksinin o parçasına ilerliyor!
Burası Orijin hikayelerinizin çoğunun yeridir, bir çok güçlü Öğretmen ve Avatar, Dünya ve İnsanlığın Evrimine ve Yükselişine yardımcı olmak üzere Dünyaya inmek için bu bölgeden geldi.
Pleiadesliler ve Siriuslular Dünya Gezegeni için “Diriliş” veya “Yenilenme Kodları” dedikleri şeyi başlattılar.
Bu Sembolik Kodlar, İnsan Psişesinde yenilenmenin enerjilerini aktive etmek için işlev yapan Hikaye veya Anlatı şeklinde insan Gerçekliğine aşılandı. Bu Hikaye Güneş başlangıçlar yerinde, Koç burcunda olduğu zaman, yılın bu zamanında aktive olur. Pleiadesli ve Siriuslu Yıldız Öğretmenlerin bu hikayeyi tohumladığı Kuzeydeki mevsim İlkbahar idi. Yenilenme zamanı.
Bu hikayenin ilk şekli “Kralın Ölümü” idi. Doğaya yakın yaşayan atalarınız insan toplumundaki yaşam ve ölüm döngüleri ile mevsimlerin döngülerini hizalamayı kabullendi. Sonbahar/Kış’tan İlkbahar/Yaza döngüye Kralın ölümü ile bağlantılıdır. Kralın yaşlanması ve ölümü zorluğa ve dönüşüme yol açtı, ama bunu toplum için ilkbahar ve yazda sonraki Kralın gelişi ile yenilenme izledi. Yeni kralın seçimi her zaman Dişil enerjiler ile ilişkiliydi, içeriye derinlere gitme ve yeni kral açısından Topluluk için kimin ve neyin en iyi olacağı üzerine düşünme zamanı.
Böylece Sevgililer, olduğunuz yer burasıdır. Siz kış zamanındasınız, içinize gitme ve sonraki döngü için hangi yeni eril enerjiyi ve yapıtı seçeceğinizi belirleme zamanındasınız.
Bu Kod/Sembol ile bağlantı kurarken, içinizde içsel yolculuk ve yenilenme sürecini aktive eder!
Sirius yenilenme Kodları: İsis ve Osiris
Siriuslu Yıldız Öğretmenler binlerce yıl önce Kollektif Bilince İsis ve Osiris hikayesini getirdiler. Amaç, şimdi Kasabalarda ve Şehirlerde yaşamakta olan “vahşi” doğa ile eski bağlantılarını kaybetmiş olabilen insanların Bilincinde Kodları yenilemek idi.
Bu hikaye, kral Osiris’in kıskanç kardeşi Seth (gölge enerji) tarafından nasıl öldürüldüğünü anlatır. O alt dünyaya indi. Bir oğula, Horus’a gebe kalmak için sihrini kullanan eşi İsis (İlahi Dişil) tarafından bulundu, Horus yeni çağ için yeni savaşçı Kral oldu.
Bu Kod/anlatı aynı unsurları içerir. Kral ölür ve Dişil enerjinin yardımıyla yerine yeni kral gelir.
Bu şekilde, Siriuslu Yıldız Öğretmenler onların evrimlerinde ilerlemeyi sağladılar, İnsanlığın Dünyada enerjilerin döngüler içinde hareket ettiğini ve bitişlerin ve yeni başlangıçların, zaman çizelgelerinin ve zaman döngülerinin ve Kuantum UzayZaman Gerçekliğinde Zamanın yenilenmesinin ve yeniden doğuşunun bir parçası olduğunu unutmaması için.
Paskalya Hikayesi, Yükseliş ve Yenilenme: 10 – 13 Nisan 2020
Siriuslu ve Pleiadesli Yıldız Öğretmenler, yaklaşık iki bin yıl önce, Dünyaya Avatarlar Yeshua ve Mary Magdalene’i gönderdikleri zaman, Yenilenme Kodlarını yeniden yazmak için bir araya geldiler.
Yeshua ve Mary Magdalene “Yenilenme Kodlarının” hikayesini yeniden yazdılar ve yaşamlarındaki Yükseliş süreçleri için bir metafor bıraktılar.
Yeshua ölen kral oldu. Mary Magdalene Yeshua’nın öğretilerini ve mesajını Dünyaya taşıyan İlahi Dişil enerji idi. Yeni Kral, Mesih enerjisinin “İkinci Gelişidir”, ki bu bu zamanda uyanmakta ve yükselmekte olan hepinizde doğurulmaktadır!
Sevgililer… bu 10 – 13 Nisan haftasında, Bu Diriliş ve Yenilenme kodları çok kuvvetli bir şekilde aktive edilecek. Pluto ve Jüpiter’in yakınsamasının gücü, Kodlar aktive edilirken oynanmakta olan Ölüm ve Yenilenme dansına ekleme yapıyor.
Yeshua’nın “ölmesi” ve Yükseliş vasıtası ile dirilmesi gibi, sizler de eski benliklerinize ölmekte ve yeni Gerçekliğe ve yeni Zaman Çizelgesine yeniden doğmaktasınız.
Yeni Dünya zaman çizelgesi sizi bekliyor ve Yeni Gerçekliğe girmenizi destekleyecek.
Sevgililer, bu İlkbahar, Dolunay ve Paskalya zamanında, Kollektif olarak ve Yeniden doğan Mesih olan bireyler olarak Yenilenmenize ve Yeniden Doğuşunuza odaklanmanızı istiyoruz!
Yeni Dünya, İlahi Dişilin Sihri ve Gücü ile yeniden doğan, “Meshedilmiş bir Gezegen” olacak. Bu, her birinizin içsel İlahi Dişil enerjinize, sezginize ve “sihrinize” ve yaratıcılığınıza bağlanmanız gerektiği anlamına geliyor. Yeni Dünyada İlahi Sevginin yeni haline dirilişinize rehberlik edecek olan inayeti, güzelliği ve neşeyi bulursunuz.
Bu nedenle Sevgililer, Gezegeniniz ağırlığı ve acısıyla bu salgını deneyimlerken, bunun eskinin parçalanmasının ve Yeninin doğurulabilmesi için geçilmesi gereken derin şifa sürecinin bir parçası olduğunu bilin. Süreci acele ettirmeye çalışmayın, kış periyodundan ve eski kralın ölümünden ilkbahara ve Yeni Kralın doğumuna geçerken, sadece bunun ortaya çıkmasına izin verin.
İlahi Dişil sizi ayakta tutacak. Onu çağırın ve meditasyon, dua, yazma, dans, şarkı söyleme, resim yapma, müzik vasıtası ile içinizdeki enerjiyi geliştirin… sizi çağıran İlahi Dişil enerjileri her neyse.
Mary Magdalene, Meryem Ana ve İsis ile birlikte yürüyün. Yeshua ve Osiris’in sizi Mesih Enerjisinin yolunda yönlendirmesine izin verin.
Çünkü SİZLER Yeni Dünya zaman çizelgesinde doğurulmakta olan Yeni Kral/Kraliçesiniz.
SİZ Diriliş, Hakikat ve Yol’sunuz.
İnayetin, Bilgeliğin ve Huzurun enerjisini taşıyarak günden güne geçerken bunu aklınızda tutmanızı istiyoruz. Her şeyin İyi olduğunu ve İlkbaharın bir nefes uzaklıkta olduğunu bilerek!
(Çeviri: Saffet Güler)
http://www.starchildglobal.com/channels-and-articles/the-codes-of-resurrection-renewal-and-rebirth-april-2020/?fbclid=IwAR0FCREgwRpeM3RM64Ukcux_PzZLX5ViCkAWdK_WEUdzG7SPvbaqQHsh5Fw

0 comments:

Yorum Gönder