18 Nisan 2020 Cumartesi

GALAKTİK FEDERASYONDAN İNSANLIĞA MESAJ

 

 

 

 

 

GALAKTİK FEDERASYONDAN İNSANLIĞA MESAJ

Elizabeth April
2 Nisan 2020
Bu mesaj Galaktik Federasyonun Pleiades Güvenlik Konseyinden. İnsanların sordukları sorulara Konseyin verdiği yanıtlar.
SORU: Bu zamanda gezegeni karanlıktan tamamen kurtaracak mıyız, ayrıca matriksin çökmesi ile ilgili bahsedebileceğiniz başka herhangi bir şey var mı?
YANIT: Bu iyi bir soru, çünkü çoğu insanın anlamadığı veya bütünleştirmediği bir unsur var. Bu evren ile birlikte dünya gezegeni, her yerde mükemmel dengeye ve uyuma sahip olmak için ikili bir sistemde çalışır. Işık ve karanlık arasında bir denge olmalıdır. Bu nedenle biz Pleiadesliler karanlık kuvvetlerin misyonunu takdir edebiliyoruz.
Bazen sizin söylediğiniz gibi can sıkıcı olsa da, yeni çağ toplulukları arasında bu gezegende sadece ışık olması üzerine hatalı bir gündem var. Bu yanıltıcı ve dengeyi sürdürmek için gezegende karanlığın frekansını devam ettiriyor.
 
Her biriniz kendi içinizdeki gölgeyi kabul ettiğiniz ve her iki tarafta ahenkli bir şekilde yaşadığınız zaman, gezegen dengeyi sürdürürken kendisini aşırı karanlıktan kurtarabilir.
SORU: Gezegendeki eski matriks kontrol sistemi hakkında söylemek istediğiniz başka bir şey var mı?
YANIT: Sistem bu yeni frekansta yaşayamayacak. Resetleme sonraki 4 yıl içinde gerçekleşecek. Bununla ilgili paylaşmak istediğimiz tek şey bu.
SORU: Bu süreçte çocuklarımıza ve sevdiklerimize nasıl yardımcı olabiliriz?
YANIT: Diğer insanlar için, özellikle küçükler için kaygınızı derinden takdir ediyoruz. Çocuklarınız sizlerden daha donanımlı, onlar sizi yeni çağa götürecekler. Lütfen kendi üzerinizde çalışmak için içinize gidin. Çocuklarınız ne için gönüllü olduklarını tam olarak biliyor ve sizi özellikle bir neden için seçtiler. Yapmakta olduğunuz şeyi yapmaya devam edin.
SORU: Bu zamanda gezegenin kollektif bilincine nasıl yardımcı olabiliriz?
YANIT: Her birinizin bir misyonu var. Zaman doğru olduğunda size misyonunuz anlatılacak. Farkında olmadığınızda, bu misyon üzerinde zaten çalışmakta olduğunuzu hatırlayın. Kendinize daha fazla güvenin. Sadece ne için imza attığınızı unuttunuz. Ruhunuz bunun üzerinde. İnsan kısmınız sadece arkasında.
SORU: Bu zamanda gezegendeki hayvanlar hakkında ne yapmalıyız?
YANIT: Çocuklarınız gibi gezegendeki tüm bitkiler, hayvanlar ve tüm canlı şeyler var oluşlarının net mavikopyası ile geliyorlar, sanki kendinizin uzantısı ve ifadesi imiş gibi yaşayan her şeyi takdir edin ve saygı gösterin. Ayrıca bu ruhların imzaladıkları işleri takdir edin ve saygı gösterin.
SORU: Yeni titreşime yükselmeyi reddeden düşük titreşimli insanlara ne olacak?
YANIT: Suya yağ döktüğünüz zaman ne olur? Bunu size bırakacağız.
SORU: Eğer sonraki dört yılda dünyayı yeniden başlatıyorsak, o zaman gelmekte olan değişimlere ve yeni titreşime nasıl hazırlanmalıyız?
YANIT: Alt alemlerin üstadı olun. Yükseldiğiniz zaman hayat kolay olur. Fiziksel olan her şeyde üstat olun. Bedeninize bakın, gezegeninize bakın, duygularınıza özen gösterin, zihninize özen gösterin.
SORU: Küresel kozmik ifşaat ile ilgili biraz içgörü verebilir misiniz, oraya varmak için karşılamamız gereken kriterler var mı?
YANIT: Toplu ifşaata doğru dikkatli adımlar atıyoruz, Toplu ifşaata yardımcı olmaları için insanlarınız ile ve beyaz şapkalı hükümet yetkilileri ile çalışıyoruz. Şu anda bir bütün olarak insanlık hazır değil. Gezegende çeşitli bölgelerde, oradaki insanların sorgulaması ve uyanmalarına yardımcı olmak için gemilerimiz ile göründük.
Lütfen gözlerinizi gökyüzünde tutun ve bir şey daha, niyetiniz ile gemilerimizi çağırabileceksiniz.
SORU: Geçen sefer kollektif olarak derslerimizi öğrenmek hakkında sözünü ettiğiniz üç gün ve üç gece karanlık veya güneş patlaması ile ilgili bize verebileceğiniz başka bilgi var mı? Ayrıntı verebilir misiniz?
YANIT: Şu sıralarda karanlık zamandaki bu periyot için kendinizi enerjisel ve fiziksel olarak hazırlamak için çalışıyorsunuz. Karanlığın kendinizle yüzleşmenin bir parçası olduğuna inanıyor olabileceğinizi fark ediyoruz ve durum bu olsa da , değindiğimiz şey zamanda belirli bir periyot değil.
Konseyler arasında zaman çizelgeleri ve sizin için en iyisinin ne olacağı hakkında tartışmaktayız. Bu sonraki dört yılda gerçekleşiyor olacak. Bu, resetlemenin büyük bir parçası olacak ve olmasına gereksinim var. Sözünü ettiğimiz ders birbirinizi sevmek ve kollektif olarak bir araya gelmek ile ilgili. Şu anda gezegendeki kutupsal titreşim ile, bu olayın gerçekleşmesi için ideal bir zaman değil. Bunun, tartıştığımız yükselişten daha çok korkuya sevk edeceğine inanıyoruz.
SORU: Gezegendeki reptiliyanların şu andaki durumu nedir ve onlarla gelecekteki etkileşimler neye benzeyecek. Bize Yeni Dünya Düzeninin çöküşü hakkında söyleyebileceğiniz bir şeyler var mı?
YANIT: Şu sıralar onlara bir seçim verildiğini doğrulayabiliriz. Ayrıca kollektif olarak hissettiğiniz baş ağrılarının sistemli olarak beyinlerinize ekilmekte olan kontrol sistemlerinin parçalanmasına tepki olduğunu onaylayacağız. Bu sistem yaygın olarak reptiliyan beyni olarak adlandırılır. Beyinleriniz değişiyor. En sonunda farklı beyin sistemleri arasında yapılan zaman çizgisi atlamasını sadece hiper hassas olanlar fark edecek. Bu sistem güncellemesi 2024’e kadar devam edecek. Lütfen bununla sabırlı olun. Tüm bunların neden gerçekleştiğinin perspektifini üstlenerek ağrıyı dönüştürmek üzerine çalışın.
SORU: Galaksinin veya evrenin geri kalanı Dünya gezegenindeki bu yükseliş ile etkilenmekte mi? Eğer öyleyse, lütfen ayrıntı verin.
YANIT: Evet bu zamanda herkes etkileniyor. Siz Dünya gezegenindeki insanlar bir anlamda seçilmiş olanlarsınız. Tüm evrendeki tüm varlıklara huzur, barış getirmeniz amaçlanıyor. Çok uzun zamandır sizi izlemekteyiz ve yardım etmekteyiz. Siz yükselirken hepimiz özgürleşiriz. Sizler bizim çocuklarımızsınız ve bu zamanda orada olmanıza çok minnettarız.
SORU: 5G. Bununla etkilenmekte olduğumuz radyasyon üzerine yorum yapabilir misiniz? Bu neden gezegende ve kendimizi ve yaşamımızı nasıl iyileştireceğimiz ile ilgili neyi bilmemiz gerekiyor?
YANIT: Sizi teknolojik ilerleme ve radyasyon çıkışı ile ilgili bir şeyden rahatlatmamız gerekiyor. Gemilerimizden yüksek miktarda radyasyon yayılıyor. Diğer türler bunun etkilerinin ötesine evrimleşmişlerken, sizler gibi henüz buna ulaşmayan bazı türler var.
Biz ekipmanlara karşı canlı organizmalara kalkan koymak ile çalışmak için kuantum teknolojisini ve sıfır noktayı kullanıyoruz. Bu yanıtı kabul etmeyebilirsiniz. Ama, uygarlığınız bu sistemlerde ilerleyecek ve belirlenmiş olanlar yerine çözümlere gereksinimi olacak. Bu sorunlar için doğru insanlara doğru çözümler sağlayacağız. Salgını çevreleyen korkuya benzer şekilde, bu zamanda gezegeninizde 5G’nin gerçekleşmesine ihtiyaç var.
Bu, geleceğin tahmin edilemez doğasından dolayı dünyanın uyanmasına yardımcı oluyor. Bunun üzerine daha fazla yorum yapamayız. Söyleyeceğimiz son şey, bu dünyayı daha iyi bir yer yapmak için bilinçli olarak hepinizin kollektif olarak birleşmenizin zamanı olduğudur. Biz yalnızca sizin niyetlerinize yardımcı olacağız.
SORU: Yüksek benliklerimiz, rehberlerimiz, kozmik varlıklar ve Galaktik Federasyon ile daha iyi nasıl bağlantı kurabiliriz?
SORU: Popüler ve dünyanızda eğlenceli bulduğunuz bir yanıt ile yanıt vereceğiz. Evreni sonsuz olasılıklar ile dolu dev bir Netflix olarak hayal edin. Siz sevgili insanlar uzaktan kumandasınız. Hayal edebileceğinizden daha güçlüsünüz.
Her zaman sizinle birlikte olduğumuz gibi, bu zamanda da sizlerleyiz. Sesleriniz duyuldu. Şu andaki gerçekliğinizi yaratan tek kişinin kendiniz olduğunu hatırlayın. Gezegeni değiştirmenin anahtarını taşıdığınızı hatırlayın. Tam şu anda bildiğinizi düşündüğünüz her şeyin değiştiğini ve yeni paradigmanın yolunu açtığını hatırlayın. Size yanıtlar vermek istemiyoruz. Sizi yanıtlara yönlendirmeyi istiyoruz. Sizi seviyoruz. Her şey kehanete göre gerçekleşiyor ve hepiniz yükseliş yolculuğundasınız.
(Çeviri: Saffet Güler)
https://www.elizabethapril.com/

0 comments:

Yorum Gönder