9 Nisan 2020 Perşembe

9B ARKTURUSLULAR: Bilinçte Değişim için Pratik & Gerçekten Uyananlar Tarafından Birlikte – Yaratılan Yeni Zaman Çizelgeleri

r 




 Bilinçte Değişim için Pratik ∞ 9B Arkturus Konseyi
Daniel Scranton kanalıyla
6 Nisan 2020
“Selamlar. Biz Arkturus Konseyiyiz. Hepinizle bağlantı kurduğumuza memnunuz.”
Hepinizin insanlığın gidişatını şifa enerjisi ve kardeş insanlarınıza gösterdiğiniz şefkat ile önemli bir şekilde etkilediğinizi bildirmekten çok mutluyuz. Hepinizin kardeş insanlarınız için yapmakta olduklarınızın pozitif etkilerini görmenin zor olabileceğini biliyoruz, ama fiziksel alemdeki değişimlerin her zaman dünyanızda en fazla zaman gerektiren değişimler olduğunu hatırlayın.
 
Enerjinin değişimi anında gerçekleşebilir ve buna rağmen, enerjideki bu değişme ile fiziksel alemdeki etkileri arasında bir gecikme süresi görürsünüz. Ve bu nedenle, bu düzelme periyodunda sabırlı olmanızı istiyoruz. Çabalarınızın sonuçları ile sabırlı olun. Bazı insanların son kırk sekiz saatte gerçekleşmiş olan tüm şifa enerjileri, dualar, düşünceler ve meditasyonlardan, fiziksel alemde bazı anında sonuçlar olmasını beklediklerini biliyoruz.
En sonunda eserinizin pozitif etkilerini göreceksiniz, ama bu zaman alacak. Bu arada hepimiz, bu salgında insanların diğer insanları desteklemekte oldukları şekli kutlamaya devam edebiliriz. Virüsten en çok etkilenmekte olan dünyanın o bölgeleri için üretilmekte olan sevgiyi hissedebiliriz. Ayrıca nüfusunuzdaki yaşlılar ve daha hasta olan insanlar için hissedilen şefkat miktarındaki büyük artışı görüyoruz ve bu çok cesaretlendirici.
Sizler ileriye doğru giderken, kendinize yardım etmek için daha fazla ne yapabileceğinizi soruyor olabilirsiniz. Bu zamanı içinize gidip işlemeniz gereken şeyleri işlemek için kullanmaya odaklanmaya devam edin. Bu zamanda Dünya gezegenini bombardıman etmekte olan yüksek frekanslı enerjilerin daha fazlasını alabilmeniz için, bu zamanı artık size hizmet etmeyen şeyleri bırakmak için kullanın. Kardeş insanlarınız yüreğinize işlemeye devam edecek ve çağrıya, insanlığın ihtiyacı olan ışık olmak için öne çıkmaya çağırıldığınız zaman size kolayca akan Kaynağın koşulsuz sevgisinin daha fazlası ile yanıt verebileceksiniz.
Tam şu anda olmakta olanları, bilinçte geçişin tamamlanması için alıştırma olarak görebilirsiniz, çünkü bu geçişte daha fazla yardıma ihtiyacı olacak olan toplumun belirli üyeleri olacak. Uyanmış olanlarınızdan ve kendi üzerinizde çalışmakta olanlarınızdan çok daha zor zamanlar yaşayacak bireyler olacak ve onların sizin yardımınıza ihtiyacı olacak. Şu anda insanlığa sağladığınız yardım, ışığınıza Dünyada nerede ihtiyaç duyulduğunuzu görmeye devam ederken ve insanlığın istediği şeyi sunmaya devam ederken, gelecek haftalarda ve yıllarda üzerine inşa etmek istediğiniz şeydir.
Anladığımız kadarıyla, geçişin tamamlanması için bu pratik göz alıcı biçimde iyi gitti ve orada dünyada görmekte ve hissetmekte olduğumuz şey ile çok yüreklendiriliyoruz.
Biz Arkturus Konseyiyiz ve sizinle bağlantı kurmaktan keyif alıyoruz.”
Gerçekten Uyananlar Tarafından Birlikte – Yaratılan Yeni Zaman Çizelgeleri ∞ 9B Arkturus Konseyi
Daniel Scranton kanalıyla
7 Nisan 2020
“Selamlar. Biz Arkturus Konseyiyiz. Hepinizle bağlantı kurduğumuza memnunuz.”
Covid-19 virüsünün ve onun kollektif olarak üzerinizdeki tüm yansımalarının sonucu olarak insanlık tarafından yaratılmakta olan zaman çizelgelerini incelemeye başladık. En yaratıcı olmaya eğilim gösterdiğiniz bunun gibi zamanlarda, kendinizi iyileştirmek ve pozitif bir sonuca yol açacak bir şeyleri yaratmak için gerekli olan o pozitif enerjide olmak için yapmaya gereksinim duyduğunuz çalışmayı yapanlarınız çok fazla.
Korku, üzüntü veya öfke yerinden zaman çizelgeleri yaratmak istemezsiniz, tam şu anda gezegeninizde bunu yapmaya girişen çok fazla insan var. Dediğimiz gibi, insanlık için ne şans ki, gerçekten uyanmış olan ve insanlığı bu salgın olmadan önce bulunduğunuz zaman çizelgesinden çok daha iyi bir zaman çizelgesine koymak için önünüzdeki fırsatı fark edenleriniz var.
Bir kollektif olarak kendiniz için bazı yeni amaçlar oluşturmaya hazırsınız. Bu yaşamda olmanız her zaman kaderiniz olan yüksek titreşimli varlıklar olmaya hazırsınız ve geride kalmış olanlara evrim yolculuğunuzda bulunduğunuz yeri yakalamaları için yardım etmeye hazırsınız.
Bu teselli, bir çok bireyin rahatlama arayacağı ve istikrarlı, yüksek titreşimi taşıyabilenlerin insanların aradığı rahatlamayı sunacağı bir zamandır. Ama sizler bundan daha fazlasını yapıyorsunuz. İnsanlığı daha iyi bir yola yerleştiriyorsunuz. Yeni olasılıklara, insanlık için sahip olduğunuz amaçlara ulaşmanın yeni yollarına ve yükseliş için yeni zaman çizelgelerine açılıyorsunuz, ki sizin için bu yaşam bununla ilgilidir. Birey olarak üzerinde kontrole sahip olduğunuz çok şey olduğunu hatırlayın ve aklınızda tutun.
Gerçekten titreşiminizin kontrolünü ele almak, yapmaya ihtiyaç duyduğunuz çalışmayı yapmak ve yaratıcı olmak istersiniz. Şu anda neler olup bittiği ile ilgili ‘Gerçeği’ aramayı bırakmanızı ve bunun yerine kendi gerçeğinizden yaratmanızı ve birlikte yaratmakta olduğunuz o yeni Dünya ile, hepinizin her günün her anında ona doğru spirallendiğiniz beşinci boyut frekans aralığı ile uyumlu olmanızı tavsiye etmeye devam edeceğiz.
Biz Arkturus Konseyiyiz ve sizinle bağlantı kurmaktan keyif alıyoruz.”
(Çeviri: Saffet Güler)
www.danielscranton.com

0 comments:

Yorum Gönder