6 Nisan 2020 Pazartesi

9B ARKTURUSLULAR: 5 nci Boyut Ne İle İlgili








5 nci Boyut Ne İle İlgili  ∞ 9B Arkturus Konseyi
Daniel Scranton kanalıyla
3 Nisan 2020
“Selamlar. Biz Arkturus Konseyiyiz. Hepinizle bağlantı kurduğumuza memnunuz.
Hepinizin tüm insanlık için daha güvenli ve daha iyi bir sonuç yaratmak için yaşamlarınızda yapmak zorunda kaldığınız ayarlamalar ile başa çıkmakta olduğunuz şekilden çok memnunuz. Tam şu onda gerçekleşmekte olan şeye sıkıntı ve bir trajedi olarak bakabilirsiniz, çünkü belirli bir bakış açısından her iki perspektif de doğrudur. Ama size bu zamanda dünyanızda gerçekleşen her şeyin sonuçta yükseliş ile ilgili olduğunu hatırlatmak istiyoruz. Her şey bilinçte beşinci boyuta geçişe daha yakınlaşıyor.
 
Elbette, covid-19 gibi büyük bir olayınız olduğu zaman, bu aynı zamanda insan kollektif bilincini genişletmek ve evrimleştirmek ile ilgilidir. Genişlemeyi aldığınız ve evrime izin verdiğiniz zaman, gelişirsiniz. Kimin sorumlu olduğuna, kimi suçlayacağınıza baktığınız zaman kendinizi daha çok üçüncü boyut perspektifinde tutarsınız. Üçüncü boyut kutupluluk ve dualite ile ilgilidir. Üçüncü boyut neyin iyi neyin kötü olduğunu tanımlamak ve kötüyü iyiden uzak tutmak ile ilgili oldu. Üçüncü boyut ayrılık hakkında oldu ve ego ayrılığı sever.
Beşinci boyut bütünlenme ile ilgilidir. Yeni bir şey, harika bir şey ve sihirli bir şey yaratmak için harmanlama, bir araya getirme, her şeyi birleştirme ile ilgilidir. Şimdi, uyanmış olanlar bile dünyayı çok siyah ve beyaz terimlerde görebilir ve çok fazla ayrılıktan yana olabilir. Onlar bütünlenmenin gücü ve neşesine kör olabilirler, çünkü gerçekliği deneyimlemek için kullandıkları zihindir. Yükseliş sürecinin parçası zihin – yönelimli olmaktan kalp – yönelimli olmaya ilerlemektir.
Ve bu nedenle, kalpleriniz ile yol göstermesi gerekenler sizlersiniz, çünkü tam şu anda Dünyadaki durumlara sadece zihinleri ile bakmakta olan çok fazla birey var. İster bunu kavrasınlar ister kavramasınlar, eski yollara tutunuyorlar. Sizler bu aktarımı almaya yetecek kadar uyanmışsınız, bu nedenle yeni bir şeye ilerlemek için, şeyleri yapmanın eski yollarını bırakmanız gerektiğini kabul etmelisiniz. Şeyleri yapmanın yeni yolu kucaklamaktır. Her şeyi kucaklayın. Işık kadar karanlığı da kucaklayın ve elbette tetiklenmenin üzerine yükselebilecek ve oluşturmak istediğiniz titreşimi, gerçekliği yaratmak istediğiniz titreşimi seçebilecekseniz, duygusal olarak içinizde olup biten her şeyi kucaklamalısınız.
Ve eğer bunu yapabilirseniz, içsel olarak değişebilirseniz, o zaman genişlemeyi alabilirsiniz, evrime izin verebilirsiniz ve o beşinci boyut frekans aralığından işlev yapanlar olabilirsiniz. Tam şu anda yüksek benlikleriniz olabilirsiniz ve insanlığın geri kalanını bütünlenme noktasına davet edebilirsiniz. Bu sizin yolculuğunuzdur ve uyanmış olanlarınızın yaptığı şeyin bu olduğunu görüyoruz ve sizinle çok gurur duyuyoruz.
Biz Arkturus Konseyiyiz ve sizinle bağlantı kurmaktan keyif alıyoruz.”
Covid-19’dan İlerleme Enerjileri ∞ 9B Arkturus Konseyi
Daniel Scranton kanalıyla
4 Nisan 2020
“Selamlar. Biz Arkturus Konseyiyiz. Hepinizle bağlantı kurduğumuza memnunuz.
Hepinizin yapmakta olduğunuz ilerlemeyi görüyoruz ve hissediyoruz ve nasıl ilerlediğiniz ile ilgili çok önemli bir mesaj aktarmak istiyoruz. Yaşamlarınızda bir çok kez, tam sonuna, tam iyi kısmına, oldukça uzun süredir deneyimlemek istediğiniz kısıma atlamak istediniz ve kademeli ilerlemenin hissini kaçırıyorsunuz, çünkü ona ayarlanmadınız. Sizler her şey veya hiç bir şey, çok siyah veya beyaz olabilirsiniz. Ya krizin ortasındasınız, ya da dışında.
Ama sizinle ilerleme hakkında konuşmak istiyoruz. Tam şu anda insan kollektif bilincinde sürmekte olan değişim ve genişlemeyi nasıl çok daha fazla hissedebileceğiniz ile ilgili sizinle konuşmak istiyoruz. Eğer tam şimdi bir dakika ayırır, bedenlerinizi hissederseniz. Ve sonra bilincinize, fiziksel bedenlerinizin ötesine erişin ve her tarafınızdaki yayılan enerjiyi hissedin, sizi kuvvetle çekiyor, kollektifiniz için hakkınız olan o amaca doğru o kademeli ilerlemeyi hissetmeniz için sizi teşvik ediyor. İnsan kollektifini birleştiren çok az sorun var ve bu virüs bunlardan biridir.
Bu hissetmeye değer bir şey. Bu deneyimlemeye değer bir şey. Değişimi hissetmek istersiniz. Genişlemeyi, büyümeyi, evrimi hissetmek istersiniz, ama onu deneyimlemek için ona ayarlanmak, uyumlanmak zorundasınız. Hassas olan, empatlar olan bazılarınız için, kollektifte olan bitenleri hissetmemek imkansız. Ama insanların büyük çoğunluğu için, bu bir miktar çaba gerektirir ve tam şu anda hepinize reçetesini verdiğimiz şey budur.
Çaba gösterin. Dünyanızda tam şu anda gerçekleşmekte olan şeyi hissedin, çünkü devam etmekte olan yoğun miktardaki çağırma, nadiren deneyimlediğiniz bir şeydir. Kaçırmak istemezsiniz ve bonus olarak, değişen enerjilere, önünüzdeki değişimlere ayarlandığınız zaman, o basit hareket sizi gitmeyi istediğiniz daha hızlı zaman çizelgesine yerleştirir. Bir çok birey her şeyin normale, daha önce oldukları şekle geri dönmesini istiyor, ama tam şu anda gitmekte olduğunuz yer bulunmuş olduğunuz yerden çok daha iyi. Ve hepinizin o moda kayma ve tam şu anda önünüzde olan enerjileri hissetme fırsatınız var. Buna uyumlanmak kesinlikle bir parça zamana ve çabaya değer.
Biz Arkturus Konseyiyiz ve sizinle bağlantı kurmaktan keyif alıyoruz.”
(Çeviri: Saffet Güler)
www.danielscranton.com

0 comments:

Yorum Gönder