2 Nisan 2020 Perşembe

Gül Kardeşliği ile Kobra Röportajı ve Kısa Meditasyon Güncellemesi

 Görüntünün olası içeriği: muhtemelen şunu diyen bir yazı "ASCENSION TIMELINE MEDITATION FOR GLOBAL HEALTH PEACE AND ABUNDANCE APRIL 4TH/5TH 20 2PORTALBLOGSPOT.CO .COM"
Toplu meditasyonumuz için enerjiler çoktan artmaya başladı ve mevcut duruma biraz netlik getiren bu yeni Cobra röportajını dinleyebilirsiniz:


Pleiadian filosu, Önümüzdeki birkaç gün içinde toplu meditasyonumuz için gezegen yüzeyine yakın Düşük Dünya Yörüngesinde, stratmosferdeki varlıklarını büyük ölçüde artıracaklarını bildirdi.
Önümüzdeki birkaç gün boyunca, Gün batımından sonra batı gökyüzüne bakarsanız, Toplu meditasyonumuzdan yaklaşık bir gün önce Venüs ve Pleiades ' in güçlü bir bağlantısı göreceksiniz:







Pleiadianlılar bu bağlantıyı Pleiadian filosunun iç Güneş Sistemi ' nde kalıcı olarak güvence altına alacak çok güçlü bir geçit olarak kullanacaklar.
Güvenilir kaynaklarım "üç günlük karanlık" internet kesintisinin Paskalya kadar kesinlikle olmayacağını bildirdi.
Küresel internetin mevcut durumunu buradan kontrol edebilirsiniz:



Gezegendeki bazı bölgeler yoğun internet kullanımı nedeniyle internet yavaşlamaları yaşayabilir, Bu yüzden meditasyon talimatları yazmak veya cep telefonunuzla ekran görüntüsü çekmek iyi bir fikir olabilir:



Ayrıca, zaman diliminiz için tam meditasyon zamanını da yazabilirsiniz:




Binlerce kişi meditasyona katılmak istediklerini belirten e-postalar gönderiyor. İnsanların meditasyona kaydolmak için bana e-posta göndermeleri gerekmiyor. Meditasyonu tam anda yapabilirler ve tüm talimatları burada bulabilirler:


Herkes burada yaklaşık 40 dilde tanıtım ve rehberli meditasyon videoları bulabilir:


Işığın Zaferi!

0 comments:

Yorum Gönder