4 Nisan 2020 Cumartesi

Işıkişçilerine Mesaj 3 Nisan 2020

 Görüntünün olası içeriği: gece ve yazı
Kanal: Caroline Oceana Ryan
Bu haftanın Yükselmiş Üstatlar, Galaktikler, Dünya Elementalleri, Fae Elders, Melek lejyonları ve Kolektif olarak bilinen Başmelekler rehberliği:
Selamlar arkadaşlar! Bugün sizinle bu zamanda konuşmaktan çok mutluyuz.
Bugün dünyanız ve içinizdeki kendiniz için güzel bir giriş olan 4-4-2020 kapısında, daha yüksek bir geçidinde konuşuyoruz.
Siz Piscean çağından çıktıkça, Kova çağına geçişi daha sembolik hale getiren bu aşamaya gittikçe, geçen yıl veya daha fazla sayıda değişim size aktığını biliyoruz.
Şimdi de Sat Yuga ' ya taşınıyorsun, birçok dünya hayatında uzun zamandır beklediğin çağ.
 Şu anda Dünya'ya özellikle yıkım çağının 25.800 yıllık döngüsü olan Kali Yuga'dan barış, refah, restorasyon ve bütünlüğe geçişin bir parçası olmaya geldiğinizi bilin.
Kali, tamamen bir kayıp veya yıkım enerjisi değildir, çünkü yenisi dış ve iç gerçekliğinize kök salmaya başlamadan önce eski çağın parçalanması ve dağıtılması gerektiği için.
Sık sık bir kayıp gibi görünen şey - ani bir söküş veya eski bir durumun dağıtılması-sessizce daha yüksek bir amaca hizmet etmektir.
Ve böylece evrendeki ve hayatınızdaki tüm mevsimler kutsal amacına hizmet eder ve onların onurunu hak ediyor, ancak bazıları dünyevi seviyede yürümek diğerlerinden daha zor hissediyor.
Bu yılın 4 Nisan ' ında girdiğiniz bu özel portal, içinizdeki bilinçi daha tam olarak görecek, daha üst seviyeye çıkaracak bir enerji tarafından aydınlatılmıştır.
Artık geçmişte göremediklerinizi göremediğinizi veya uyku durumunuz veya başka değişik algılar dışında göremediğiniz şeyleri görebilecek kapasitede olacaksınız.
Enerjinin günlük durumlarda nasıl çalıştığını ve evrensel olarak nasıl akışını daha net hissetmeye başlayacaksınız.
Duyguların ve beklentilerin hayatta daha iyi yarattığını, hangisinin olmadığını daha iyi anlayacaksınız.
Ve daha önce yaşadığınızdan daha yüksek amacınızın ve ruh seviyesinde varlığınızın daha büyük bir entegrasyonunu göreceksiniz.
Bunun nedeni, bu özel portal veya geçit, bilinçaltı ve eterik enerjilerinizi daha bilinçaltı ve eterik enerjilerinizi daha bilinçli bir şekilde etkileyen bir şekilde kim olduğunuzu, ister dünya hayatında, ister eterik olarak hatırlamanıza yardımcı olacak şekilde.
Bu, eski yanılsamaların geçmesinin önünü açıyor, ego-aklın kendini tanımlamak için kullandığı, kin ve kayıplar gibi, gittikçe dünya hayatının nasıl çalıştığını gördükçe, giderek artan bir iç duruş lehine düşer Ruhunuzun büyüme, bilgelik ve daha yüksek sevgi arzusu ile birleşin.
Bu birçok şeye yol açabilir.
Dünya meselelerine karşı daha az direnç gösterebilir, sizin veya başkalarının yaşaması zor ya da talihsiz olduğunu hissettiğiniz durumlar da dahil.
Bu, geçmiş hayatların artan anısı ve hala iyileşmeniz gereken eski yaralar, artık ertelenmesi ve tüm zaman-mekan için bitmesi gereken eski sözleşmeler anlamına gelebilir.
Galaksiler arası ve Melekler arası varlıkların algılanmasına yol açabilir.
Ve şu anda yaşadığı iyileşme ve detoksifikasyon da dahil olmak üzere Dünya süreçlerini artan bir anlayışı.
Ve insanlar arasındaki 3 D dinamiğinin artmasına yol açabilir, uzun zamandır tartışmalı ve kaotik olarak nitelendirilmiş.
Bu özel geçit neden şu anda açıldı?
Birincisi, ay ve gezegen bağlantılar ve yapılandırmalar, Güneş sisteminizdeki kendi yerinin titreşimde değişmesine ek olarak ve dolayısıyla deneyimsel olarak bunu ileri çağırdı.
Bir başkası için, gezegen ruhları olan ruh grupları olarak konuşup, gezegeninizin ve evrenin yükselmesi için birlikte çalışabildiklerinizden belirli yardım istediniz.
Bu değişim acı verici olacağını hissetmeyin ya da hayatınıza daha fazla baskı ve belirsizlik getireceğini düşünmeyin, çünkü eski insan yapısının hayatta kalma yönü böyle olup olmadığını merak edebilir.
Bunun yerine bu değişikliklerin geldiğini kabul et çünkü onlar için hazırsın.
Çünkü öğrenebildiğiniz her şeyi öğrendiniz, insanların yüzlerce Dünya yaşamı için yaşadığınız mücadele, kayıp ve çatışma biçimlerini görmeniz için ihtiyacınız olan her şeyi gördünüz.
Böylece artık ötesine geçmeye ve daha önce yaşadığın yerden ilerlemeye hazırsın.
" Bu beni galaksiler arası bir insan yapar mı?" diye sorabilirsiniz.
" Gezegeni Galaksiler arası Konfederasyonu ' na katılmaya hazır olan zaman ve uzay yolcusu? Yeni bir Dünya için yeni bir yaşam elçisi?"
Kesinlikle, bunun için ortaya çıktınız ve bu rolleri uzun zaman önce gezegende bulunmanın nedenlerinizden bazıları olarak kabul ettiniz.
Ve şimdi, Dünya hayatının bu yeni ve eşi benzeri görülmemiş aşamasına geçerken diğer rollerinizi tamamlayın diyebiliriz.
Günlük alışkanlıklarınıza, düşünce formlarınıza, ilişkilerinize, duygusal rezonans ve ruhsal uygulamalarınıza bir göz atın (gerçi bunların hepsi bu olduğunu söyleyebilir).
Biraz geri çekilin ve onlara objektif olarak bakın, bunlardan herhangi birinin yeni yaşamın bir parçası mı yoksa eskisinin tipik olup olmadığını sormak, bazı yönden ilerici görünse de.
Belki de egonun kendine koruyucu bir kaplama olarak çizmeyi sevdiği illüzyonları serbest bırakmak için yapılabilecek bir ev (dış veya iç) vardır.
Ya da aileden, kültürden ya da eğitimden, hoşlanmamanıza rağmen, bu güne kadar bile sizi sessiz yollarla etkilemeyi başaran eski bir eğitim.
Ruh ekibinizden rehberlik isteyin, çünkü onlar sunacaklar, hepimiz de öyle.
Bazılarının yeni insan formu, görünümü ve rezonans dedikleri gibi, artık size yakışmayacak birçok şey var, sanki çok eski bir bilgisayar kullanmaktan son  derece işlevsel olana kadar geçmişsiniz.
Ya da işlenmiş tahıl, et ve tatlı diyetinden taze meyve, su, çiğ sebzeler ve doğadaki zamanda çok daha temiz bir şekilde geçirebilirsiniz.
Bu geçişin bir kısmının kolaylığına şaşıracaksınız, diğer zamanlarda sol beynin bir şeyleri değiştirmeye hakkınız yokmuş gibi sorgulamayı bırakacaktır.
Sizi temin ederiz ki, bu bir hak meselesi değil, çünkü bireysel hayatınızın, ruhunuzun  ve bilincinizin tüm haklarını geri aldınız.
"Her şey yolunda" olduğunu bilsin ve birçok yönden, eski formlardan daha doğal ve güven verici hissedecek değişime devam et.
Vücudunuz şu anda daha hafif yemek, daha fazla su içmek, daha erken uyumak, daha sık uyumak, internet veya televizyon uyarısı olmadan sessiz ve meditasyona ihtiyaç duymakta biraz şaşırtıcı olabilir.
Bu değişime karşı sabırlı olun, çünkü onlar bir şeylerin yanlış olduğunu değil, genel yaşam enerjilerinizin uzun zamandır istedikleri bir seviyeye geçtiğini gösteriyorlar, farkında olmadan.
İstenilen ustalık var ve şimdi de bu işin içine giriyorsun.
Kabul eder misiniz canlar Kim olduğunu bilmek için kollarını açacak mısın, asla ayıramayan, asla yapılmayan, her zaman gerçek nedir diye ruhuna dair ruhunu zil notuyla çalar mısın?
Şu anda yaşadıklarınızın bir parçası olan eterik aileniz olarak tüm bu geçişlerde yanınızdayız.
Bu böyledir, ancak milyonlarca başka kişi takip etmeden önce arazinin yerleşimini kurmak için ilerleyen o keşif partisinin önündeki cesur kişiler sizsiniz.
Ve öyle.
Namaste, canlar! Sizinleyiz ve sizi temin ederiz, Her Şey En İyisidir.

0 comments:

Yorum Gönder