1 Nisan 2020 Çarşamba

DAVID WILCOCK: KORONAVİRÜS, KABAL, KABALIN KİTLESEL TUTUKLANMASI, DÜNYANIN ENERJİ IZGARASI

  •  










Videoda David Wilcock ABD’nin zengin ailelerinin dünya nüfusunu azaltma planlarından bahsediyor, bunun için paralarını nasıl kullanacakları ile ilgili 2011 de bir toplantı yapmışlar. Bill Gates ve Warren Buffett, Gates Vakfına aşı araştırmaları için milyonlarca dolar bağış yapmışlar.
Adalet Departmanının 28 Ocak 2020’de tutukladığı Harvard profesörü Dr. Charles Lieber’in araştırmalarını Gates Vakfı finanse ediyormuş. Bu tutuklanmadan sonra Gates Microsoft’tan çekilmiş. Bu profesörün Çinli asistanı Amerikada çalıştığı Tıp Merkezinden biyolojik araştırmaların 21 şişesini çalmış, Çin’e gitmek üzere olan bir uçağa binmek üzere havalanında iken, bu şişelerle yakalanmış. Bu yakalanan kişiden başka Çin’e bu virüsün taşıyıcıları da olabilirmiş. Dr. Charles Lieber’e Wuhan’da bir laboratuar kurması için büyük paralar ödenmiş.
 Çin derin devleti yok etme uluslararası çabalarının bir parçasıymış.
Çinli doktorlar koronavirüsünün Asyalı erkeklerde, Afikalı veya Avrupalı erkeklerden 5 kat daha etkili olması için, akciğer alıcılarına bağlanması için tasarlanmış. Koronavirüs kadınlarda %20-29 öldürücü iken, erkeklerde bu oran %71-80 imiş. Aşı ile milyonlarca insanı öldürmeyi amaçlıyorlarmış. Ama bu virüs bekledikleri kadar etkili olmamış, çok bulaşıcıymış ama çok ölümcül değilmiş. Bu planları yapmaya 2000 yılında başlamışlar. Bu virüs Kabal’ın son çabası imiş.
David Wilcock farklı kaynaklardan aldığı bilgiye göre, önümüzdeki günlerde internet ve telefon bağlantıları 3 günlüğüne kapanacakmış, bazıları 10 gün olduğunu söylüyor, bu süre içinde ordu İllüminati/Kabal üyelerini tutuklayacakmış. David Wilcock’a bu haberi vermesi için izin vermişler.
Koronavirüs ile amaçları insanları eve kapatmak, sanayinin çalışmaz hale gelmesini sağlamak.
Wilcock bu durumun çok uzun süremeyeceğini söylüyor.
Kabal ile Kabalı yok etmeye çalışan İttifak arasında uzun yıllardır süren mücadelelerden bahsediyor, Kabal üyelerinin tutuklanmak üzere iken kanıtları yok etmek için Oklahama’daki binayı bombaladıkları, Pentagon’daki kanıtları yok etmek için 9/11 saldırısını düzenlediklerini anlatıyor.
Bu İttifakın yaptıklarına yardımcı olacak bir başkan adayı aradıklarını, kampanyasını kendisinin finanse edebileceği, Kabalın yaptıklarını halka anlatabileceği, Kabalın içinden olmayan bir başkan aradıklarını ve bunun için Trump’a gittiklerini, Trump’ı ikna ettiklerini anlatıyor, bu arada Trump’ın joker olduğunu söylüyor!
Trump’ın amacının ordu ile birlikte Kabal üyelerini tutuklamak olduğunu ve bunun uluslararası bir çaba olduğunu söylüyor.
Bu Kabal üyeleri Atlantis zamanında dünyaya gelen varlıkların soyundan geldiklerine inanıyorlar (Adem öncesi ırk, uzun kafataslılar) ve bunlar Atlantis zamanından insanları kontrol altında tutuyorlar.
Kitlesel tutuklamaların çok yakında yapılması bekleniyor, ABD son iki hafta içinde Avrupa’ya 30,000 askeri birlik göndermiş. 17 Nato üyesi olan başka ülkelerden de birlikler Avrupa’ya gönderilmiş.
Son aşama internet ve telefonların 3 gün kapatılmasıymış, bu durumun korku yaratmamasını söylüyorlar. Bu kabal üyelerinin kaçmak için yapabilecekleri bir şey, kaçabilecekleri bir yer yokmuş.
Kabal’ın internette yaptığı her şey silinip temizlenecekmiş. İnterneti kapatmalarının bir parçası da buymuş.
Bu 3 günden sonra bunlar ve yaptıkları ile ilgili her şey halka anlatılacakmış.
Videonun sonunda enerji kapılarından ve küresel enerji ızgarasından bahsediyor. Ivan Sanderson adlı biri dünyadaki kaybolan gemileri ve uçakları araştırmaya başlamış. Gemi ve uçakların kaybolduğu 10 yer olduğunu belirlemiş, daha sonra Kuzey ve Güney kutuplarının da buna eklenebileceğini görmüş ve bu tür yerlerin sayısı 12 olmuş. Garip olan şey bu 12 noktanın birbirlerine eşit mesafede olması. Küresel bir yüzeyde 20 adet üçgen elde ediliyor, buna icosahedron deniyor (yirmi eşkenar üçgen yüzlü şekil). 1971’de üç Rus bilim adamı icosahedronun içten dışa ters çevirebileceğini ve dodecahedron (on iki yüzlü şekil) oluştuğunu keşfetmişler, o zaman icosa-dedoca ızgara elde ediyorsunuz. Bu doğal bir yıldız kapısı sistemi. Bu, bilinç ile çalışan doğal bir sistem. Doğru bilince sahip iseniz, bunu yolculuk için kullanabilirsiniz,
Bu icosa-dedoca ızgara ile ilgili çok şaşırtıcı olan bir şey şu, Rus bilim adamları tüm 3300 piramit, dolmenler, obeliskler, dikili taşlar, taş anıtlar, taş çemberler, pagodalar, tapınaklar vs hepsi, dünyadaki tüm megalitik siteler tam bu ızgara hattı üzerinde bulunuyor. Bu ızgara sisteminin ürettiği enerji, anti-yerçekiminin kullanılması için çok önemli, piramitleri yapmak için kullandıkları o büyük taşlar bu enerji ızgarasının özellikleri nedeniyle kolayca havaya kaldırılıyordu. Ayrıca dünyanın yapısına baktığınızda, Atlantis okyanusunda orta – atlantik sırtlarında, volkanik dağ sıralarını düz bir çizgide, tam ızgaranın olduğu yerde gösteriyor, Dünyanın fiziksel volkanik davranışı bu modele uyuyor.
Bu kadim yıldız kapısına girmek, bir solucan deliğine yolculuk yapmak, ama çok sarsıcı, çok ileri bir meditatör olmayan insanlarda daimi bir psikolojik zarara neden oluyor, çünkü bu yolculuk spiritüel bir aktivasyona neden oluyor.
Modern yıldız kapısı sistemi var, bunu gizli uzay programında kullanıyorlar, bir yerden uzaktaki başka bir yere anında gidiyorsunuz, bu çok daha güvenli. Tam ifşaattan sonra insanların bu tür teknolojilere, serbest enerjiye erişimi olacak.

1 comments:

albatros dedi ki...

Tam ifşaat olsa da şu metrobüsten kurtulsak

Yorum Gönder