14 Nisan 2020 Salı

Beyaz Kanatlı Dokuzlar Kollektif Bilinci,

 Fotoğraf açıklaması yok.
 Petra McGuire Aracılığıyla
İZİN VERMİYORUZ (We Do Not Consent)
Çeviri:Recep Tamer Çifter
Soru:Sevgili Magenta,'İzin Vermiyoruz' derken istemediğimiz şeye odaklanmıyor musunuz? Evrenin olumsuz yönlendirmelere ve niyetlerer cevap vermediğini biliyorum. Evrenin temel kanunları ve çekim yasası bize istemediğimize değil, istediğimize odaklanmamız gerektiğini öğretir.
Dokuzlar’ın Yanıtı: “Tüm söylediğin doğru. Ancak bu sadece özgür iradeye sahip bir gezegen için geçerlidir. Kişi bütünlük ve denge içinde bir duruş oluşturduğunda, o duruşu demek istediğin bağlamda 'odaklama' olmadan yapar.
Bir gezegen, özellikle 'Bitiş Zamanları' veya 'Gezegensel Tamamlanma' sırasında ele geçirildiğinde, izinlerle ilgili kritik kütleye ulaşılır. 5D'den itibaren, ne yapmak istemediğinize değil, ne istediğinize odaklanmak evrensel yasa ile uyum içinde çalışmaktadır.
 
Bununla birlikte, dördüncü ve üçüncü boyutlar dünya hakimiyeti noktasına kaçırılır ve en temel düzeylerde insanların özgür iradesini ortadan kaldırırsa, izinlerle ilgili bir HAYIR duruşu sergilemek “'verilen izin'” olarak görülür.
Rıza veya izin vermeyi reddederken dürüstlük sağlandığı sürece, evrensel ve kozmik bir sözleşme olan egemenlik beyanı yapıyorsunuz. Bu, yukarıdaki boyutlarda sevgi/ışık frekansını korurken (ne istediğinize odaklanarak) 3B ve 4B içinde YAPILMALIDIR. Öfkeyle veya aklınıza gelen karmik cezalandırma düşüncesiyle yapılmamalıdır (aksi takdirde bunun ilgili söyledikleriniz olumsuz bir talep olarak görülecektir).
İnsanlığın özgür iradesi, üçüncü ve dördüncü boyutlarda gezegeninizde zaten tehlikeye girmiştir. Bu boyutlarda özgür iradeyi sıfırdan biraz daha aza indirmek için bir girişimde bulunulduğunda, o zaman evrensel ve kozmik sözleşme bilinçli ve uyanık bir insanlık tarafından yapılmalıdır.
Bu 'temel evrensel yasa'nın ötesindedir ve çok boyutlu bir navigasyondur. Bu yasaların, nezaket kuralları ve izinlerin dahilinde ilerleyen bir süreçtir. Bu, 3B ve 4B ile 'Sınırlar' olarak bilinen DNA şablonu içindeki İndigo Kodunu kullanmaktadır.
Bu aynı zamanda sizin bütünlüğünüz ve Excalibur Kodeksinizdir. Bu durum sizi bir Savaşçı olarak ayakta durmanızı sağlar, ayrıca 5B ve ötesiyle olan birliğinizi de yok etmez.
Burada istenilen şey, bir düşünce süreci değil, aynı anda yapılan birçok şeydir. Bunu paradoksal bilinç olarak ifade ederiz, çünkü içinde çalıştığınız farklı paradigmalar var. DNA'larının çokboyutlu yönünü henüz etkinleştirmemiş olanlara bu karışık gelebilir.
Kişi ruhsal ve fiziksel egemenliğe sahip olabilir. Gezegeninizde her ikisini de arzu ettiğiniz ve elde ettiğiniz zamana ulaştınız.
Bu yüzden güçlü durun ve beyanlarınızı yapmaya devam edin. Çokboyutlu olarak ele alındığında ve bütünlük içinde yapıldığında, gerçekten de evren yanıt verir ve kendine hizmet grupları, manipülasyonları ve karanlık stratejileri aracılığıyla aradıkları izinler reddedilir.
Bu, (özgür iradesi) gasp edilen bir gezegende yükseliş gerçekleştiğinde uyanmanın en gerekli parçasıdır.
Biz Beyaz Kanatlı Dokuzlar Kollektif Bilinciyiz

0 comments:

Yorum Gönder