30 Nisan 2020 Perşembe

KRYON – MERKABAH’A BAĞLANMAK

 

Lee Carroll kanalıyla
Nisan 2020
Selamlar sevgililer, ben Manyetik Hizmetten Kryon’um. Oh, bunu duydunuz mu? Alcazar. Bu çok doğru ve mesaj devam ediyor, mesajda değişiklik yok, çünkü kanalları değiştirdiniz. Ben sadece buna devam edeceğim, daha yeni şeylere bile. Onun dediğini duydunuz mu? Bir çok şey hakkında ve bunlardan biri çok derin. Söylediği şeylerden birini tekrarlamama ve genişletmeme izin verin. [Alcazar: Prageet Harris’in kanallık yaptığı varlık]
2012 den bu yana bile, bu yeni enerjiden şüphe eden bir çok insan oldu. “Hayır” dediler. “Dünya hala sıkıntıya doğru gidiyor. Aslında başka bir savaş olacak. Gerçekte bir çok şey olacak. Buna bir son görmüyoruz”. Bunu geleceğe yansıtıyorlar, hatta bazıları kanallar idi ve “felakete doğru gidiyorsunuz” dediler. Alan bu şekilde. Çünkü görülecek bir çok potansiyel var, bir okuyucu veya gelecek bilimci bu alanlara girdiği zaman potansiyelleri görür ve potansiyellerin bazıları tam olarak eski yola devam eden dünyadır. Ama bir şeye hesaba katmıyorlar. Kryon veya Alcazar’ın geçmişte söylediği şeyleri hatırlamadılar. Bilmediğiniz şeyi bilmezsiniz, bir jokerin ortasındasınız, tamamıyla beklenmedik bir şey. Bunun geldiğini hisseden bazıları vardı, ama bunun ne olacağını veya gezegen için ne anlama geldiğini söyleyemediler. İki mesaj önce bunun gezegen için ne anlama geldiğini anlatmaya başladım. Düzelme, iyileşme tamamen farklı olacak. Bazı sanayileri kaybedeceksiniz, çünkü bunlar eski ve kapatılmaları zor olacaktı. Ama şimdi değil. Ve geri dönüş sürecinde hayal bile edemeyeceğiniz şeyler yapan yeni sanayiler olacak, çünkü icatlar bunları sevk edecek, henüz tam olarak burada değiller.
 
Alcazar Kryon’un da bir çok kez değindiği şeye değiniyor. Kirletmeyen enerji, o burada. Ve burada olduğunu söyledik. Onu üretmek için ve idrak bile edemeyeceğiniz yollarla çalışacak bir sanayi olacak. Kirletmeyen enerji, ızgara sistemleri değişecek, o burada, o geliyor, bundan söz ettik. Tam şu anda Dünyanın nefes aldığı bu duraklama nedeniyle bu hızlandırılacak. Bu joker aslında bir geleceği geçersiz kıldı, bir çok insanın devam ettiğini gördüğü ve dünya savaşı yaratan ve değişim yaratmayan ve kendisi yok eden bir hükümet yaratan o gelecek. Ve bunun geçtiğini göremiyorlar, çünkü bu bir potansiyel olarak alanda idi, ama şimdi değil sevgililer. Çünkü her şey durdu ve bu olduğu zaman gerçekleşmesi gereken bir yeniden yapılanma olur. Daha önce olduğunuz gibi devam edemezsiniz, yine aynı eski şeye başlayamazsınız. Bu yavaşça yeniden yapılanacak ve birilerinin yine de gördüğü, bu gezegen için vahim durum yaratacak olan o gelecekleri zararsız kılacak olan bazı sorumluluklar olacak. Ve bu vahim durum gerçekleşmeyecek.
Bu aslında Alcazar’ın dediği gibi planlanmış bir şeydi, o gülümseyerek hükümetten bahsetti, ben de. Size bir bildirim yapayım, bunu tekrar söyleyeceğim. Kongre dinliyor musun? Eğer bir tane az denizaltı inşa ederseniz ve bunun yerine ülkeniz için bir şefkat departmanı görevlendirirseniz, belki ülkeniz geldiklerinde o mültecileri muayene edecek ve onları yerleştirecek bir yerleri olan bir şefkat departmanı. Bütünlüğü olan bir şeyler yapabilmeniz için, bunun gibi gelmekte olan şeyleri görecek ve ülkenin bir şefkat departmanına hazır olduğundan emin olacak. Bunu kim düşündü? Kongrede bunu düşünen erkekler ve kadınlar var, ama bunu geçiremiyorlar, çünkü her şey aynı eski, aynı eski, biraz fazla yoğun, biraz fazla yıkım, birbirine karşı biraz fazla öfke. Şimdi Kongre de evde. Belki bu tekrar başladığı zaman hepsi bir nefes alacak ve “bir şeyleri kaçırdık mı” diyecekler. Sonra birileri “Neden bunu yapmıyoruz ve neden şunu yapmıyoruz” demek için özgür olacak. “Ne öğrendik? Bundan fazlası gelecekte ne yapabileceğimiz hakkında ne öğrendik? Belki üç veya dört ya da beş ay önce yapamıyorduk, çünkü herkes siyaset ile tükenmişti.” Şefkatin kazanmasına izin vermenin zamanı. Kryon şimdi çok ileri gittin, Kongre hakkında konuşuyorsun. Sevgililer bu Kongre insanları sizsiniz, onları siz seçiyorsunuz. Neden onlara ne düşündüğünüzü söylemiyorsunuz? Onların bazıları daha önce yapamadıkları şeyleri yapmaya hazır, özellikle Kongreye son zamanlarda gelenler ve çok zor, karanlık olan tüm o şeylerde ve uzun zamandır bulundukları aynı yollarda güçlükle ilerlemeye çalışanlar.
Bu bir fırsat. Sizler hakkında kişisel olarak biraz daha konuşmak istiyorum ve bunu dinleyen yaşlı ruha konuşuyorum.
Sevgililer, şu anda sesimi dinleyen, daha sonra videolarda veya ses kayıtlarında sesimi dinleyen her biriniz ruh denilen bir şeye sahipsiniz ve daha önce bundan çok fazla konuştuk. Ve eğer ruhun gerçekten ne olduğunu analiz etmeye başlarsanız, ruhta ilk kabul etmeniz gereken şey, onun tamamıyla kendi etrafınızda taşıdığınız bir şey olmadığıdır, onun bir kısmı perdenin diğer tarafındadır, o çok muazzamdır, bu ruh tanrının verdiği şeydir, yaratıcı kaynak bunu size verdi ve hatta onun Tanrının suretinde yapıldığını iddia ettiniz. Tanrının sureti sevgi ve şefkattir. Ruhunuz aslında Yaratıcının çok boyutlu kısmı ve parçasıdır. İnsanlığın çoğu ruha inanır ve size bu şeyleri daha önce anlattık, ama size sadece ruh değil, ama ona yakın olan bir şeyi anlatmak istiyorum, fark nedir? Bu ruhunuz her zaman oradadır ve her zaman aktiftir ve her zaman yüksek ruhunuz olan o kısmı bulmanızı bekler.
Bu biraz kafa yapıcı ve biraz fazla ezoterik, gerçekte etrafınızda taşıdığınız şekli, formu ve boyutu olan bir şeye gidelim. Çünkü bu şeyler sizin Merkabahınız ile ilişkilidir. Merkabah aslında ruhunuzun bir bölümü veya parçasıdır. Hiyerarşik ve 4B olmak isteyenler vardır ve onlar bu hangi kısım, bu ne kadar büyük, o nerde diyeceklerdir. Hepsine yanıt evettir. Bu şeyleri lineer bir kutuya koyamazsınız sevgililer. Bir gaz hacmini bir tür sınırlama içine koyabileceğinizden daha fazla koyamazsınız. O etrafta süzülür, sınırlanamaz. Rüzgar nerede dediğiniz zamandan daha fazla koyamazsınız. Size daha önce anlattığımız bir boyuta sahip olsa bile, bunlar Merkabahınızın örnekleridir. Bu muhteşem, güzel alanın ortalama büyüklüğü sekiz metre genişliğindedir. Bir balon gibi yapıya sahip değildir, bir kutuya koyabileceğiniz bir şey değildir, ve gitgide incelir. Bazılarınız başkalarından daha geniş Merkabaha sahipsiniz ve nedenini size anlatacağım, onunla yapmış olduğunuz şeydir ve olgun yaşlı bir ruh için sonra olan şey. Daha ilerlemeden önce bundan konuşalım, Olgunluktan konuşalım, çünkü size anlatacağım şey yeni olacak. Merkabahınızda ne taşıyorsunuz? Ne taşıdığınızı düşünüyorsunuz? İlyas ışığa dönüştüğü zaman Merkabahında ne taşıyordu? O en azından bunun tanımını aldı ve o adamın sadece o yükselmeyi seçtiği zaman göreceğiniz, kendisiyle taşıdığı bir şeye sahip olduğunu kavradınız. Bu olgunluk nedir?
Daha önce bir çok kez verilen, ama işitmeye ihtiyacınız olan bir şeyi tartışalım, bu tartışma yaratıcı kaynak ile ilişkiniz hakkında, Tanrı veya Ruh ile ilişkiniz hakkında. Bu ilişkinin statik olduğunu, Tanrının dün, bugün ve ebediyen aynı olduğunu söyleyenler olacak. Bu doğru. Bu sevgi, bu şefkat asla değişmez, o her gün güzeldir, ama değişen şey insan varlığı ile yaratıcı kaynak arasındaki ilişkidir ve yıllar boyunca bu olgunlaştı. Siz yüz yıl önce olduğunuz aynı bilinç değilsiniz ve bunu biliyorsunuz. Tek yapmanız gereken güncel haberler bakmak veya geçmişe gitmek ve “ne kadar garip, ne kadar komik demek, düşündüğümüz şeye bak, kim olduğumuza bak” demek. Şeylerin değiştiğini biliyorsunuz. Bu gezegendeki bilinç büyümeye başlıyor ve bu son 20 veya 30 yıl en iyi ve en büyük büyüme periyodudur.
Anne ve babalar, çocuk yetiştirenler, size bir şey sorayım. On yaşındaki bir çocuğun bilinci ve ilişkisi, 20 yaşındaki biri ile aynı mıdır? Yanıt elbette değildir, çünkü 10 yaşındaki henüz bilince ve olgunluğa sahip değildir, Bu, insanlığın bilincinin bir örneği veya metaforudur, o büyüyor, farklı şekilde düşünmeye başlıyor, daha olgun olmaya başlıyor ve tekrar tekrar, yaşam ardına yaşam okulda olan yaşlı ruhlar, şimdi bu toplantıya geldiniz ve kim olduğunuzu biliyorsunuz. Biliyorsunuz. Bunlardan geçtiniz ve olgunluğa sahipsiniz. Bir süre önce bahsettiğimiz bu Merkabah ile şimdi bir şeyler yapmaya hazırsınız, bir süre önce modellemeden konuşmaya başladık, orada Merkabahta devam eden bir dans var. Vizyonlarınız ile gelen belirli türde bilginin faaliyet yeteneğinden konuştuk. Renk vizyonları ve ışık dili alanları orada kalmamalarını, bu ışık dili ve renk ile hangi bilginin, hangi mavikopyanın geldiğini görmelerini teşvik ediyoruz. Her bir katman ile eyleme geçirilebilen maddeler var, öğretilebilir maddeler var, ama şimdi daha ileri gidelim.
“Merkabahımda ne olduğunu olduğunu biliyorum, uzatılmış hayat var, bilgi var, icatlar var, yaratıcılık var, şifa var, hatta daha fazla olgunluk var. Her türlü şey var, çünkü orada ismim var, benim kutsal ismim.” diyenler var. Ruhunuzdan bile fazla, bu dünyaya dayalı bir şey, bu her zaman etrafınızda taşıdığınız bir şey. Tam şu anda orada birlikte oturduğunuz şey, sekiz metre genişliğinde, aranızda mesafe olsa bile Merkabahınız diğer insanlarla arayüz oluşturuyor.
Soru şu, “Sevgili Kryon, Merkabahımı nasıl aktive ederim?” Şimdi bu farklılaşıyor ve daha ileri geliştirebileceğimiz bir fikire başlamak istiyorum. Geçmişte size şunu anlattık, ruhunuz ile neredeyse her sürece başlamak için niyetiniz yeterlidir. Bu niyet, bir gelecek niyeti değil, şimdi niyeti. Niyet hemen gerçekleşir. Şunu veya bunu yapmaya niyet ediyorum, ve bunun gücünü anlattık. Ama bu daha ileri gidiyor. Çünkü şimdi siz, insan varlığının olgunluğu bu şekilde hiç konuşmadığım bir şeyi anlayacak. Merkabahınızı aktive etmek diye bir şey yoktur, Merkabahınızı aktive etmek diye bir şey yoktur. Neden, çünkü o her zaman aktivedir, o Tanrı ile tutuşmaktadır, o icatlar ile tutuşmaktadır, şefkat, şifa ve hayatın uzaması ile. Hepsi orada. Dans bu. Dans bu. Ve sizden ayrı duruyor. O hızlanmakta olan bir tren gibi her zaman aktiftir, ona binmeye hazır olup olmadığınızı bilmenizi istiyor, Aktivasyon yok. Sadece onunla bağlantı kurmalısınız. Soru, “Sevgili Kryon, ok, onu aktive etmek istemiyorum, çünkü şimdi aktif olduğunu biliyorum. Üzerinde ismim olan ve gelecek potansiyellerim olan zaten aktive olmuş bir şey ile nasıl bağlantı kurabilirim?”
Size anlatmak üzereyim, bu fazla basit diyebilirsiniz, basit değil. Ama bir acemi tarafından yapılamaz. Bu senin için yaşlı, olgun ruh. Şefkatli eylem Merkabahınız olan şey ile, zaten aktif olan şey ile bağlantıyı başlatır. Şefkatli eylem. Ne kadar şefkatlisiniz? “Ben çok şefkatliyim, gördüğüm her hayvan için şefkatliyim, evsizler için şefkatliyim, hastanede olanlar için şefkatliyim, gidip onları görürüm” diyenler olacak. Buna sığ, yüzeysel şefkat dediğim zaman bunun için sıkıntıya gireceğim. Çünkü sevgililer, bu tür şefkate sahip olmak olgun, yaşlı bir ruhu gerektirmiyor. Bugün daha önce tartışılan bir şeyi tartışacağım. Size kırgın olan, sizi aldatan birine nasıl şefkatli olabilirsiniz? Veya daha kötüsü sizi inciten, suistimal eden birine nasıl şefkatli olabilirsiniz? Bu kolayca çevirebileceğiniz bir anahtar değildir, öyle değil mi? Çünkü bu olgunluk gerektirir, o yere gitmeniz olgunluk gerektirir. Ruhtan ruha, kalpten kalbe seni görüyorum diyebileceğiniz ve gözlerine bakacağınız ve zihninizin size kırgın olan veya sizi terk eden, sizi aldatan, sizi inciten ile bir olacağı ve “tam teslimiyet ve bağışlama, çünkü senin de bu yolculukta olduğunu biliyorum ve gelip yaptığımız şeyde simbiyotik bir ilişki var” diyebileceğiniz yer. Bu köprüdür. Bunu yapabilirseniz, bu sadece zaten aktive olan Merkabahınız ile bağlantı kurmaya başlayacağınız türde şefkatli eylemin başlangıcıdır. Bu ummadığınız bir enerji yaratacak olan şeydir. Bu, gerçekte olduğunuz şey ile bağlantı kurmayı başlatan bir enerji yaratır. Bu insan varlığıdır, kutsal siz ve siz ondan ayrı değilsiniz ve onu hissetmeye ve onu tanımaya ve o olmaya başlayacaksınız.
Şimdi söylediklerimi anlamaya başlayan ve “oh, bu kolay olmayacak, ama eğer şefkatli ve bağışlayıcı olabilirsem bunun duygusunu anlıyorum, her şeyi yapabilirim” diyen kutsanmış insan varlığıdır. Ve haklı olurdunuz. Bu başlangıçtır, bu yaşamınızı uzatacak, bedeninizi iyileştirecek bu şeyler ile bağlantı kurmak için şefkatli eylemin sadece ilk aşamasıdır. Alcazar başka bir şey söyledi, eğer yeterince yüksek titreşirseniz, hastalık kendisini size bağlamaz. Görüyorsunuz, hastalık da canlı bir şey, onun da titreşimi var ve Merkabahına bağlanan yüksek titreşimli ruhun titreşiminden daha düşüktür. Bu şeyleri işitmeye ihtiyacınız vardı. Size bir şeyleri anlamanız için metaforlar ve ses parçalarının sarmalanmış formunda getiriyorum. Tam şu anda umut var. Tam şu anda değişim var. Tam şu anda fırsat var. Bu, bunun gibi gruplarda birer birer ruhtan ruha gezegeni değiştirecek.
Ben insanlığı seven Kryon’um. Ve öyledir.
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder