12 Nisan 2020 Pazar

ORİN ve DaBEN Mesajı: Şu Andaki Dünya Olayları ve Nasıl Yardım Edebileceğiniz Üzerine






Şu Andaki Dünya Olayları ve Nasıl Yardım Edebileceğiniz Üzerine Orin ve DaBen Mesajı
Sanaya ve Duane kanalıyla
Orin ve DaBen’den selamlar: 
Tam şu anda dünyaya daha fazla spiritüel ışık getirmek için muazzam bir fırsat var. Dünya dışsal aktiviteden “duraklamada” ve yıllardır en sessiz durumda. Bu sessizlik ışığın yüksek boyutlarına, ayrıca ruhunuza, ilahi Benliğinize, rehberlerinize, ışık varlıklarına yardım etmeye hazır olan Büyük Varlıklara daha kolaylıkla erişmeyi mümkün kılıyor.

Yüksek boyutlara kapı daha geniş açılıyor.
İnsanlık duraklarken, daha büyük sessizlikte yüksek boyutlara bir kapı daha geniş açılıyor. Bu herkes için daha büyük spiritüel farkındalık fırsatı sunuyor. En içteki Benliğinize bağlantınızı derinleştirmek ve onun rehberliğini işitmek ve izlemek için, içinize ve yukarıya gitme zamanı sağlıyor.
Işığın yüksek boyutlarına bu açılmayı güzellik ve doğa için daha büyük minnettarlık olarak hissetmiş olabilirsiniz. Sevdiğiniz, ama zaman yokluğu nedeniyle durdurduğumuz faaliyetleri keşfediyor olabilirsiniz. Kim olduğunuzu ve başkaları ile paylaşabileceğiniz içinizde sahip olduğunuz cesareti, kuvveti ve ışığı daha fazla keşfediyor olabilirsiniz.
Ailenize ve dostlarına erişiyor olabilirsiniz, onlarla daha derin seviyede bağlantı kuruyor olabilirsiniz. 
Daha önce kıymetini bilmediğiniz şeyler, aktiviteler ve ilişkiler için minnettarlık ve yenilenmiş takdir hissediyor olabilirsiniz. Önceliklerini yeniden inceliyor ve sizin için önemli olan şeylere yeni bir bakış atıyor olabilirsiniz. Herkes gezegensel değişime katılıyor. İnsanların günlük hayatlarının ritmi, alışkanlıkları ve kalıpları, şu andaki dünya çağındaki kriz ile değişmektedir.
Şu andaki dünya krizi sırasında insanlığa yardım etmeleri için Büyük Varlıklardan özel aktarım talep edebiliriz.
Dünyaya daha fazla ışık getirme fırsatı o kadar büyük ki, üstatlardan ve ışık varlıklarından, ışığı alabilen ve yayabilen herkesin bunu yapmasını istemek için bir çağrı gönderildi.
Kendiniz ve insanlık için daha fazla spiritüel ışık yaratmanın güçlü bir yolu, bu ihtiyaç zamanında insanlığa yardımcı olmaları için onları çağırmak üzere grup olarak bir araya gelerek Büyük Varlıklardan enerji istemek, talep etmektir. Yeterli sayıda insan tek ses olarak Büyük Varlıklardan şifa enerjisi talep ettiği zaman, Büyük Varlıklar dünya krizini iyileştirmek için güçlü enerji ve ışık göndererek karşılık verirler.
Bu dünya çağındaki meditasyonlara katılan her biriniz Büyük Varlıklar tarafından gönderilen bu güçlü enerjinin alıcısı olabilirsiniz, bunu kendi yaşamınızı dönüştürmek ve bu özel enerjiyi alıcı olan ve bu ışığı kullanabilen herkese yaymak için kullanabilirsiniz.
Büyük Varlıkları çağırmanın ve küresel meditasyonlara katılmanın yanı sıra, kendiniz ışıkta yaşamak ve etrafınızdakilere ışık kaynağı olmak için yapabileceğiniz çok şey var.
Daha fazla ışığa ihtiyacınız olduğu zaman fark edin.
Işıkta kalmak ve kitle bilincine düşmemek önemlidir. Işıktan çıktığınız ve kitlesel korkulara yakalandığınız zamanı fark edebilirsiniz. Kendinizi ışık ile yeniden yüklemek için ihtiyaç duyduğunuz bazı belirtiler bitkinlik hisleri, odaklanmada zorluk, herhangi bir şeyi yapmakta zorluk, durmaksızın haberleri izleyemeye çakıldığınızı hissetmek, yataktan çıkmayı istememek, gelecek hakkında endişeli ve kaygılı hissetmek veya sadece normal benliğiniz gibi hissetmemek. Diğer işaretler tüm bu değişiklikler ile boğulduğunuzu hissetmek, kaçma davranışı veya genel “donukluk” olabilir.
Bunların sizin hisleriniz ve düşünceleriniz OLMADIĞINI, bunların “orada dışarıda” çevrede var olduğunu fark ederek başlayın. Siz enerjiye hassassınız ve kitle düşüncelerini ve hislerini topluyorsunuz. Kendinizi ve hislerinizi kontrol etmeye devam edin ve yeniden yüklemeye ihtiyacınız olduğunu fark ettiğiniz zaman daha fazla ışığa adım atın.
Daha fazla ışık için Ruhunuza ve ilahi Benliğinize bağlanın.
Ruhunuza bağlanarak kendinizi daha fazla ışık ile yeniden yükleyebilirsiniz. Sadece ruhunuzun ışığını isteyin ve ruhunuza bağlanırken, onun sevgi dolu aydınlığının düşüncelerinize, duygularınıza ve fiziksel varlığınıza yayıldığını hissedin.
Ruhunuzun ışığı daha da fazla ışığı ortaya çıkarır, ilahi Benliğinizin, içinizdeki ilahi varlığın ışığını. Sessizlik anında ilahi Benliğinizden gelen ışığa açılın ve alın. Karanlıkların gerçek Benliğinizin güzel, parlak ışığında ortadan kaybolduğunu duyumsayın.
                                                            Rehberinizden ve ışık varlıklarından ışık alın. 
Gün içinde bir süre duraklayın ve ışığın evrimleşmiş varlıklarından, rehberinizden, ruhunuzdan ve ilahi Benliğinizden ışık aktarımları alın. Bu enerjiye açık ve alıcı olun ve sonra onu yaşamınıza, başkalarına ve dünyaya aktarın. Her zaman Orin ve DaBen’in aktarımlarını isteyebilirsiniz.
Bir ışık feneri olun.
Çok küçük veya önemsiz hiç bir çaba olmadığını bilin. Yukarıya eriştiğiniz ve ışığa açıldığınız her an, herkes için elde edilebilir olan ışığa ekleme yapar. Işıkta olduğunuzda, ışıkla dolduğunuzda, ışığınızı dışarıya doğru parıldayan bir ışık feneri gibi olabilirsiniz. Bunu kendiniz için yaparak, etrafınızdakilerin ışıkta kalmalarına yardımcı olabilirsiniz. Işığı getirerek ve yayarak, spiritüel ışığın sürekli-genişleyen küresini yaratmaya yardım ederek, başka insanlara başkalarını nasıl yükselteceklerini öğretebilirsiniz.
Ürettiğiniz ışık insanların iyileşmesine, ruhlarını yükseltmelerine yardımcı olur ve çaresizlik içinde olanlara, endişeli, korku dolu veya yapayalnız hissedenlere umut ve ışık getirebilir. Işığınız çalışmaları ile hizmet eden, her alanda ön saflarda olanlara destek olmak ve kuvvetlendirmek için gönderilir.
Siz daha fazla ışıkta yaşarken başkalarına ışık yayarken daha iyi bir geleceği getirmeye yardımcı olabilirsiniz.
Dünya çapındaki bu meditasyonlarda bize katılın. Ayrıca daha fazla ışığa kapıyı daha geniş açmakta insanlığa yardımcı olmak için duyduğunuz diğer dünya çapındaki meditasyonlara katılmanızı teşvik ediyoruz. Gelecek  belirlenmedi! Birlikte bir fark yaratabiliriz ve kendimiz ve insanlık için daha yüksek bir gelecek yaratabiliriz.
Bizden, Orin ve DaBen’den Aktarımlar
Bu dünya çapındaki meditasyonlar sırasında, eğer buna açıksanız ve aktarımlarımızı almayı istiyorsanız, sonraki adımlarınızı görmenize ve atmanıza yardım etmek için katılan her birinize ışık aktaracağız. Ayrıca sevgi ve destek için bizi her zaman çağırabilirsiniz.
GEZEGENSEL KRİZ ZAMANLARINDA BÜYÜK VARLIKLARI ÇAĞIRMAK
Büyük Varlıklar Nasıl Çağırılır, Onlar Kim?
Büyük Varlıklar adı da verilen, bu büyük Hayatlar kimdir? Onlar Işıldayanları, Aydınlanmış Olanları, ayrıca daha fazla evrimleşmiş olanları kapsayan Işık Varlıklarıdır. Özgür iradeye hiç müdahale etmemelerine rağmen, mevcut koşulların bazılarını kaldırmakta insanlığa yardım etmeleri için çağırılabilirler. Bir grup tarafından yardımları isteninceye kadar yardımcı olamazlar, çünkü gönderdikleri enerji o kadar güçlüdür ki, bunu sonra kendi yaşamlarında değişimler yapabilecek ve başkalarına bu enerjinin aktarıcıları olabilecek büyük bir insan grubu tarafından alınmalıdır.
Büyük Varlıklar onları çağıranlar ve işitebilenler ve aktardıkları enerjilere karşılık verenler vasıtası ile çalışırlar. Sadece grup ihtiyacına karşılık verirler ve yeterince samimi inan tarafından çağırıldıkları zaman yardımlarını gönderirler. Işığın en yüksek kuvvetleri işle temastadırlar ve güçlü değişimler yaratmakta insanlığa yardımcı olmak için bu yüksek seviyelerden çalışabilirler. Birlikte, bir fark yaratabiliriz ve yaratıyoruz!
Bu özel dünya çapındaki meditasyon zamanlarında, Büyük Varlıkları çağırmak için bize ve tüm ışıkişçilerine katılın. Aşağıdaki adımları atın:
1- Bedeninizi gevşetin, duygularınızı sakinleştirin ve zihninizi temizleyin. Daha fazla huzurlu olmanıza izin verin.
2 – Ruhunuzu çağırın ve onunla birleşmenize izin verin. Onun mevcut olup olmadığı ve sizinle çalışıp çalışmadığını herhangi bir şekilde görüp görmemeniz veya duyumsayıp duyumsamamanız önemli değil.
3 – İçsel gözlerinizle bu meditasyon için bir araya gelen herkesin ruhunu görebildiğinizi veya duyumsayabildiğinizi imgeleyin. Tüm ışıkişçilerinin ruhlarına giden manyetik çağrıya katılın, bu şimdiki kriz sırasında insanlığa yardım edecek enerjileri göndermeleri için Büyük varlıklara yapılan bu çağrıya katılmaları için davet edin. Daha da çok ışıkişçisinin bu gruba katıldığını duyumsayın. Bu ruhları sevgiyle selamlayın ve hepinizin birlikte yarattığınız manyetik sevgi alanını ve güzel ışığı duyumsayın.  
4 – Siz Büyük Varlıkları çağırırken, size katılmak için burada olan bir çok Işık Üstadına ve Işık Varlıklarına katıldığınızı imgeleyin. Bu grup ışığı şimdi ışıkişçilerinden ve yolda ileride olan o evrimleşmiş ruhlardan oluşuyor, hem fiziksel bedende olanlar hem de diğer taraftan yardımcı olanlar.
5 – Herkes, insanlığa enerji aktarmaları için Büyük Varlıklara çağrı yapıyor. Bu zaman sırasında insanlığa gereksinim duyulan Işığı göndermeleri için Büyük Varlıklara çağrı yapalım. Ya yüksek sesle ya da sessizce “Om” seslendirerek Büyük Varlıklara çağrıya katılın.
6 – Büyük Varlıklar işitir ve karşılık verir. Onlar her birinize enerji aktarıyor. Onların aktarımlarını duyumsayabilirsiniz veya duyumsamıyor olabilirsiniz. Şimdi hayatınıza ve başkalarına yaymak için sizin olan bu güçlü enerjinin bir parçasına sahipsiniz.
7 – Kendiniz ve insanlık için pozitif bir gelecek imgeleyin. İnsanlığı daha fazla sevgi, ışık, iyi niyet ve birlik ile tasavvur edin.
8 – “Om” seslendirerek bitirin. Aldığınız enerjiyi göndermek için tüm dünyada binlerce insana katıldığınızı imgeleyin:
o Bir çok farklı hizmet alanında ihtiyaç duyan herkese cesaret ile hizmet eden, ön saflarda olan herkese
o Dostlarınıza ve ailenize
o Aktarımlarınıza karşılık veren herkese
o Gezegendeki tüm ışıkişçilerine
o Tüm insanlığa
o Bitki, hayvan ve mineral krallıklarına
Herhangi bir sonuca bağlı olmayın, çünkü ölçebileceğiniz hiç bir şey olmayabilir.
Bu Zamanlar İçin İçsel Işığınızı Artırmak ve Işık Yayma Meditasyonu
Not:  Aşağıdaki, kendinize ve insanlığa yardımcı olmak için İlahi Benliğiniz, ayrıca Üstatlar ve Rehberler ile bağlantı kurmanızı sağlayan kullanabileceğiniz yazılı bir meditasyondur.
İnsanlık için tüm dünyada değişimler yaratan yeni bir ışık ağarıyor, sadece şimdi değil, geçmiş bir kaç yılda ve gelecekte. Bu yeni ışık tüm yaşamda ilahi Benliğin daha fazlasını ortaya çıkarıyor, tüm yaşamı ilahi plan, mükemmellik ve amaç ile daha büyük uyuma getiriyor.
1.  Eğer bu salgın zamanında insanlığa ve tüm yaşama yardımcı olmak istiyorsanız, içinizdeki ışığı açın. Ruhunuzu çağırın ve ruhunuzun aydınlığının size akmasına izin verin. Bir ışık feneri olun, temas ettiğiniz herkese umut ve ilham verin. 
2.  Ruhunuzun ışığı İlahi Benliğinizi, varlığınızın en iç kısmını ortaya çıkarır. İlahi Benliğinize bağlanmak için, bedeninizi gevşetin ve zihninizi temizleyin. Daha huzurlu olmanıza, bu anda daha çok var olmanıza izin verin. 
 3.  Düşüncelerinizin gitmesine izin verin ve sessizlik anında içinizdeki İlahi olana açılın. Gerçek, en iç Benliğinizin Kendisini size ifşa etmesini isteyin. İlahi Benliğinizin bilincinin daha fazlasının bilinciniz olmasına izin verin. 
4.  İçsel ışığınızın bu temas ile daha parlak ve daha görünür olduğunu duyumsayın. İçinizdeki gerçek Benliğinizin ışığı sizden dışarı doğru parıldıyor, bir ışık fenerinden çıkan ışık gibi .
İçinizdeki gerçek Benlik Kendisini ifşa ederken, içsel ışığınızın nasıl parlak bir şekilde ışıldadığını fark edin. Bu ışıkta içsel planlarda etrafınızda binlerce ruhu duyumsayabilirsiniz. Bu ruhları selamlayın, orada olduklarına ve sizinle bağlantı kurduklarına mutlu olduklarına güvenin. 
6.  Onların her birinden ilahi Benlik ışığı artan şekilde parıldarken, herkesin ışığı daha parlak hale geliyor. Yoğun bir grup ışığı oluşuyor, insanlık için bir deniz feneri haline geliyor. Hepinizin birlikte yarattığınız ışığı duyumsayın.
7.  Size Üstatlar, rehberler, içsel öğretmenler, melekler ve ışık varlıkları tarafından sunulan ışığa ve bilince açılın. Daha istikrarlı, ışıldayan ve dayanıklı bir ışık olabilmeniz için, ilahi Benlik ile temasınızı derinleştirmekte size yardımcı olmak için içsel ışığınızı daha fazla büyütmeleri için onların sevgi ve ışığına izin verin. Siz bunu yaparken sizinle bağlantı kuran veya rezonansa giren herkes anında yükseltilir.
8.  Bu alandaki huzuru ve rahatlamayı hissedin. Kitlesel bilincin üzerinde çıktınız ve huzur ve uyum dolu bir dünyayı deneyimleyebiliyorsunuz. Korkularınızın, kaygılarınızın ve üzütülerinizin gitmesine izin verin. Bu yüksek görüş noktasından, her şeyin iyi olduğu ve gerçekleşmekte olan her şeyin en sonunda daha iyi bir dünya ile sonuçlanacağı duygusu vardır. Kendinizi bir lider, öğretmen ve şifacı olarak kabullenin.
9.  Bu grup ışığının tüm grubu ve dünya liderlerini kucakladığını, vizyon ve netlik ile davranabilmeleri, iyi seçimler yapabilmeleri ve iyi kararlar alabilmeleri için içlerindeki İlahi ile bağlantı kurma yeteneklerinin kuvvetlendiğini duyumsayın.
10. Kendiniz ve insanlık için pozitif bir gelecek imgeleyin.
11.  Sözlerinizin ve düşüncelerinizin etkisinin farkında olun. Korku içinde yaşamayı veya negatif senaryoları enerjilendirmeyi reddedin. Umut, cesaret ve ilham sunarak başkalarını desteklemeye kararlı olun. Başkalarına içsel ışığınızı, desteğinizi ve cesaretinizi sürdürürken, sadece etrafınızdakileri kuvvetlendirmezsiniz, aynı zamanda bu size kendiniz için daha büyük kuvvet ve istikrar olarak geri döner.
12.  Tüm dünyadaki binlerce insanın grup ışığını imgeleyin, sizin ışığınız dahil olmak için genişliyor, dostlarınızı ve sevdiklerinizi kucaklayın; bu ışığa karşılık verecek herkese, sonra tüm insanlığa ve bitki, hayvan ve mineral krallıklarına ışık gönderin.
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder