12 Ocak 2016 Salı

DÜNYANIN YÜKSELİŞİ VE HADİSE NASIL ORTAYA ÇIKACAK ASHTAR MESAJI, ELİSABETH TRUTWİN ARACILIĞIYLA, 9 OCAK 2016

 156f0ff67081obr1858658x900fit

Selamlar! Ben Ashtar’ım. Sizlere Elisabeth Trutwin aracılığıyla gelecek dünyadan bildiriyorum. 9 Ocak 2016 şafak vakti Antares yakınlarında Venüs Satürnle birleşiyor. Venüs, sevgi gezegeni olarak bilinir ve Dünya gezegeninin kardeşidir. Venüsten gelenler Kumaralar olarak bilinir. Yedi Kutsal Kumara, Brahma’nın zihninden doğan oğulları olarak bilinir. Bunun anlamı şudur: Bu oğullar meditasyon sırasında doğdular, fiziksel bir doğum şekliyle bir bedenden değil. Onlar Alevin Lordları olarak bilinirler ve bu sadece ve sadece sevgi olan Mor Aleve işaret eder. O ateş olarak yanar ve şifa enerjisi olarak kullanılabilir. Dünya 100. Boyuttan giderek yoğunlaşarak 12. boyuta, 5. boyuta ve 3. boyuta düştüğünde Kutsal Kumaralar üstün varlıklar olarak büyük deney bitene kadar Dünyada kalma sözünü verdiler. Şimdi bu açığa çıkıyor ve ayrıca bu durum yükseliş olayı olarak da biliniyor. 
Milyonlarca yıl önce Sürüngenimsi (Reptiliyan) tür olan Dünyadışı varlıklarla birlikte Alfa Drako türleri Dünya gezegenine buradaki kaynakları kontrol etmek için geldiler. 


Dünya her zaman çeşitlilik deneyinin olduğu bir gezegen olmuştur. Şimdi sonunda Dünyanın uğraştığı konulardan biri de budur. Burası bir savaş üssü olarak kullanılmaktadır. Milyonlarca göçmen dinleri ya da derilerinin rengi nedeniyle kaçmaktadır. Dünya, Orion savaşlarından kaçan göçmenler tarafından kuruldu. Bu hikaye Yıldız Savaşları filminde anlatılan ve gerçek hikayeye çok benzeyen hikayedir. Bu nedenle pek çok kişi bu filmi defalarca izlemek istemektedir. Bu gelişmiş düzeydeki varlıklar kendi DNA‘larını değiştirip 12 zincirden 2 zincire indirmek için klonlama teknolojisini kullandılar. DNA’nın 11. zinciri duyguları, 12. zinciri sevme kabiliyetini kontrol eder. Bunlar olmadan ileri seviyedeki Reptiliyanlar ve Drakonyanlar burada bahsedilemeyecek vahşet ve acımasızlığı yapabilir ve kendilerini affedemezler. Bazılarınız hiç durmadan savaşan varlıklardınız ve bu nedenle DNA’nız onarıldı. Sevgiye dönmeye karar verdiniz. 

 

Bu hikaye Dünyadaki milyonlarca yıllık eski hikayedir. 5. boyuttaki varlıklar, Reptiliyanlar ve Drakonyanlar Dünyaya gelip hibrid bebekler yaratabilmek için 3. boyuttaki Dünyalı kadınları kaçırdılar. Tanrıların alt boyuttaki insanlarla yatıp çocuk sahibi olmaları Kutsal Kitaplarınızda anlatılmaktadır. Bu durum Kozmik Yasaya aykırıdır. Türlerin DNA’larının karıştırılması yasaya aykırıdır. Modern zamanlarda kötü niyetli Reptiliyanların uyuyan kadınları yataklarından kaçırıp gemilerine ışınladıkları, onları zorla hamile bıraktıkları ve hibrid bebekleri rahimlerinden aldıklarına dair binlerce rapor vardır. Bu bebekler gelişimlerini bu gemilerdeki inkübatörlerde tamamlamaktadır. Pek çok kadın bu şekilde birden çok bebek yaptıklarını hatırlamaktadır. Hatıralar DNA’da depolanıp yaşamlar boyunca taşındığından karma çarkı açığa çıkmaktadır. Bu travmalardan silkelenip kurtulmak zordur. Dünyada bitmeyen savaşlar ve kontrol olmuştur ve şimdi bu sona ermektedir.
 
Kutsal Kumaralar 100. boyuttan hiç düşmediler. Hiçbir zaman bir bedende doğmadılar. İstek ve niyetle bir insan bedeni oluşturabilecek yetenektedirler. Onlar Hindistan’daki ileri seviyedeki yoga üstadlarına ya da çok zor testleri geçebilen ve niyet ile fiziksel bedenlerini bırakabilecek seviyeye kadar kendilerini geliştirebilmiş Budist rahiplerine benzerler. Dünyadaki tüm eski uygarlıklarda Sanatka, Sananda, Sanatana, Sujata, Kapila, Sana ve Sanat Kumara hakkında konuşulmuştur. Onlar bugün hala var olan eski zamanlardan kalma resimlerde, mimaride ve eski metinlerde gördüğünüz eski astronotlar ve iyiliksever dünya dışı varlıklardır. Onlar çağlar boyunca her kıtada her dinde bedenlenerek kozmik yasanın yüksek öğretilerini öğrettiler. Onlar ayrıca krallıklarda, hükümetlerde ve insanlığın 3. boyuttan 5. boyut gerçekliğine gelişmesine herhangi bir şekilde yardım etmek için yaşamlar yaşadılar. Çoğu zaman onlar ışık bedenleri ile belirdiler, bu da eski metinlerde melekler olarak bahsedilmektedir. Dünyadışı varlıklar ve melekler aynı şeydir. 


Kumaralar meleksi güçlerdir. Bizler şimdi oradayız. 
Venüs, Solar Sistemde saat yönünde dönen tek gezegendir. Bunun nedeni çok güçlü bir manyetik güce sahip olmasıdır. Dünyanın kardeş gezegen Venüse göre daha zayıf bir elektromanyetik ağı vardır. Bu kuvvetli manyetik güç Solar Mahkemeye ev sahipliği yapacak olan Satürn ile bugün birleşecektir. Gezegeninizdeki Dünya Mahkemesinde suçlanacak olan kişilerin yargılanacağı yerdir. “Yüksek Mahkemeye giden tüm yollara” benzer bir durumdur. Bu durum Dünya Mahkemesinde suçlu bulunan birinin daha yüksek bir merciye temyize gitmesinden farklıdır, çünkü bu vakalarda kişilerin intergalaktik suçlar da işlemiş olmasını gerektirir. Bu kişiler gizli uzay programlarına karışmış, insanlıktan gizli bir şekilde illegal aktiviteler yapmış ve kozmik yasayı çiğnemiş kişilerdir. Bunlar, ruhları gelişmekten alıkoyan bir tür pskilojik kitle saldırılarıdır. İnsanları köle olarak tutmaktadır. Dünyadışı varlıklarla ilişkide olan hükümetlerin gerçekleriyle ilgili ambargoların sona ermesi için legal ya da politik bir çözüme gerek duyulmasının nedeni budur. Vailant Thor gibilerin hikayelerini duymuşsunuzdur, bugün dünya çapındaki tüm hükümetlerde rol alarak çalışan dünyadışı varlıklar mevcuttur. 


Bu yetenekli varlıklar birbirleriyle tam telepatik iletişim halindedirler. Hükümetlerdeki ve belirli güç odaklarındaki kötü niyetli dünyadışı varlıklarla yakın temas halindedirler ve mahkemeye çıkarmak için onları Satürne götürme planımız şimdi devrededir. Venüs, gelişim seviyesi olarak Dünya gezegenine göre 15 milyon yıl ileridedir. Satürn ile olan bu yakın ilişki henüz sizlerin kavrayamayacağı dünyadışı teknolojiyi de kapsamaktadır. Biliminiz bunları size açıklayamaz. Bu Venüs ve Satürn arasındaki yakınlaşma ya da bizim söylemekten hoşlandığımız gibi Birleşme çünkü teknoloji kullanarak Birliğe geri dönme, Solar Sistemimizi Dünyadaki ani değişikliklere hazırlamaktadır. 
 
Bir sonraki gün 10 Ocak 2016, Mars, Juno olarak adlandırılan asteroid ile yakınlaşacaktır. Juno Sevgi asteroididir ve onun Mars ile Birleşmesi (bazı şifalanmalar için öncelikleri olan gezegen) tüm ikiz alevlerin yeniden birleşmesinin Dünyadaki birleşmeye işaret ettiğini gösterir. Bu da 20 Ocak’tan 20 Şubat’a kadar 5 gezegenin gökyüzünde belirmesine öncülük eder. Merkür, Venüs, Mars, Jüpiter ve Satürn’ü aynı anda gökyüzünde görebilme olanağına sahip olacaksınız. Bu 11 yıl boyunca hiç meydana gelmemişti. On bir en yüksek Birle birleşen İnsanı temsil eder. Bu periyodda aynı zamanda Çin yeni yılı yer almaktadır. Bu zaman penceresi aynı zamanda meleksi dünyadışıların Dünyadaki varlıklarının açıklanmasında yasal ifşaat için ve Benjamin Creme’nin çok iyi bir şekilde belirttiği gibi buna eşlik edecek olan Jübile için açık bir pencere zamanıdır. O, Sanat Kumara’nın (diğer adı Kalki Maitreya) insanlığın tamamen özgürleşmesi için gereken her çeşit armağan ile Dünyaya geri döneceğini söylemiştir. İnsanlığın gezegenlerinde dünyadışı varlıkların yaşadığına dair olan farkındalığa sahip olmaları için Jübile bir gerekliliktir çünkü altın ve bizim teknolojilerimizden gelecek olan bedava enerji gibi diğer hediyeler başka türlü açıklanamaz. Kölelerin özgürleştirilmesi için sırasıyla tutuklamalar, anonslar ve gezegene inişlerin yapılması gerekmektedir. 

 
Hadise nasıl ortaya çıkacak
Sırasıyla tutuklamalar, anonslar ve gezegene inişler. Anonslar Başkan Obama ile başlayarak yapılacak. İyiliksever dünyadışı varlıklarla, ben Ashtar da dahil olmak üzere birlikte çalıştığını açıklayacak. Aynı zamanda Jübilenin de başladığını anons edecek. Diğerleri de anonslarıyla ona katılacak. Bu yayın sadece televizyondan olmayacak, aynı zamanda internet, telefon ve meydana çıktığı her köşede olacak. Tutuklamalar Başkanın anons ettiği sırada da başlayabilir. Yüzlerce binlerce tutuklamalar başlayacak ve Dünyadaki tüm polis güçleri bu planın içinde yer alacaklar. Bu, Dünyadaki kötü niyetli Reptiliyan ve Drakonların kalıcı bir şekilde uzaklaştırılmalarıdır. Dünya yükselecek ve Barış Gezegeni haline gelecek. Savaş çıkaranların hepsi gitmiş olacak. Uluslararası Suçlar Mahkemesinde, Dünya Mahkemesinde ve Solar Mahkemede yargılanacaklar. Bu mahkemeler devam ederken hepsini takip edeceksiniz. Bu, yeni bir psikolojik kitle saldırısından ya da nükleer tehditten ya da ekonomik çöküşten hemen sonra ortaya çıkabilir. Bu da St Germain’ın gelmesini ve dünya bankacılık sistemini ele almasını yetkili kılacaktır. Bunlar göz açıp kapayıncaya kadar ortaya çıkabilir. 

 
Dünya nüfusu şifalandıkça ve insanlık yavaşça onlardan saklanan gerçekleri öğrendikçe çok fazla kanıt sunulacaktır. Tüm kapaklar açılacak ve SEVGİ yağacaktır. Çok kişi rahatlayacaktır. Onlar korkmayacaklardır. Şöyle söyleyeceklerdir: bir şeylerin doğru olmadığın biliyordum ama bunun olabileceğini bilemezdim. Şimdi her şeyin daha iyi olacağını biliyorum. Gerçek ve Güven tüm insanlık için yeniden inşa edilecektir. 

 
Son olarak da değişimin ilk aşaması geçildikten sonra gezegene inişler için gezegen uygun hale gelecektir. Dünya bizim teknolojik yardımımızla Sıfır Noktasına girecektir. Tüm savaşlar sona erecek ve tüm silahlar Sıfır Noktasında çalışmayacaktır. Askerler evlerine geri dönecek. Şiddete karışmamış olan tüm suçlular hapisten çıkarılacaklar. Danışmanlık ve şifa teknolojileri dünyadaki her insan için ulaşılabilir hale getirilecektir. Terra şeklini oluşturan Dünya devam edecek ve Sıfır Noktası Modülatörleri % 100 güçle çalışarak tüm piramitler, Obeliskler, Portallar ve Yıldız Geçitleri ile birleşecek. Wingmaker gemileri ve Pleiades gemileri Dünyanın ekosisteminin temizlenmesinden sorumlu olacaklar ve gökyüzünde görülür hale gelecekler. Denizler ve nehirler akuamarin mavisi rengini alacaklar. Gökyüzü tertemiz olacak. Tüm çevresel kirlilik bizim yardımlarımızla temizlenecek. 

 
Burada bahsedemeyeceğim kadar pek çok değişiklik olacak. Bu pencere kısa bir zaman periyodudur. Şu anda yaşamınızda artık size hizmet etmeyen her ne varsa gücünüzü kullanarak yaşamınızdan çıkarın ve bedeninize, zihninize, duygularınıza, ailenize ve arkadaşlarınıza en yararlı olabilecek değişimleri getirmek için çalışın. Dikkat edin. Savaşı bırakın. Değişim olun. Bizler meleksi dünyadışı varlıklar olarak sizlere yardıma hazırız. Yeni yılınız kutlu olsun! Hiçbir zaman yalnız olmadınız. 
Selamlar! Ben Ashtar, Elizabeth Trutwin aracılığıyla konuştum, 9 Ocak 2016. 
Çeviri: Lora Ateş


 https://www.facebook.com/groups/801008980009301/permalink/826170947493104/

 http://cosmicascension.com/earths-ascension-and-how-the-event-will-unfold-a-message-from-ashtar-through-elizabeth-trutwin-january-9-2016/

10 comments:

Adsız dedi ki...

Çeviri için çok çok teşekkürler.Harika bir yazı harika haberlerle dolu.Peki gerçekten inanmalı mıyım tüm bunların olacağına ölmeden görür müyüz acaba?

Annelik Okulum dedi ki...

Gerçek olsa keşke.

ersin obay dedi ki...

Çeviri Lora Ateş tarafından yapılmış bağlantı adresi yukarıda, Bu olayların olması zaman meselesi yani biz insanlara bağlı artık ok yayadan çıktı geri dönüş olamaz bunu kabal kendiside biliyor son savaşını yapıyor bütün kaynaklarını kullanıyor bu zamanda karanlığa her yönden ışık tarafından saldırı yapılıyor ekonomik olarak olsun galaktikler olsun direniş hareketi ağarta yani kabalın ve üyelerin pek şansları yok yani kaçış yok burda sıkışıp kaldılar, Bizimde meditasyon olarak destek vermemiz gerek sonuçta ışık kazanacak perde arkasında bizim görmediğimiz ama hissetğimiz çok olaylar olmakta yakında görmeye ve duymaya başlıyaçağız, Her zaman bir kaosun içinde yeni bir zaman yeni bir devir doğar bizde o zaman içerisindeyiz, Geleçeği bilmek güzel bir şeydir sonuçu bildiğimiz için bizede sabırlı olmak kalır..

lord bananda dedi ki...

2016-17 yılı bu kesin olacak..kölelik bitiyor

Adsız dedi ki...

duyurularin obama tarafindan yapilacagi soyleniyor ..eger bu mesajin gerceklik payi varsa bu olaylar bu sene sonuna kadar yasanmasi gerekiyor cunku obamanin baskanlik yetkisi kasim ayinda bitecek..demek oluyorki bu sene iceresinde bunlar yasanacak..hadi bakalim yasayip gorucegiz umarim bizi yine hayal kirikligina uratmazlar

Unknown dedi ki...

hayatın dünya için her zaman kötü bir paradoks olacağını düşünmüştüm. bu site bana iyi geldi, enerjim tekrar pozitif oldu. emeğiniz için teşekkürler

ersin obay dedi ki...

Bu dünya evrende özel bir yer bir çok canlının bir arada yaşadığı yer evrenin bir benzeri, Milyonlarca uygarlık şu anda burda yükselişimizi izliyorlar, Galaktikler, Başmelekler, Yükselmiş üstatlar hepsi burdalar..

albatros dedi ki...

OBAmanın işi bitti artık ifşayı clinton açıklar hay hay hay haa

albatros dedi ki...

Obama Irak'ta Suriye'de Türkiye'de savaş çıkarmaktan ifşaya zaman bulamadı

lord bananda dedi ki...

2018 şubata kaydırdık ha garet

Yorum Gönder