27 Ocak 2016 Çarşamba

BAŞMELEK MİKAİL: “BÜTÜNLEŞTİRİLMİŞ BİLGİ BİLGELİK HALİNE GELİR”

11295574_979831425384587_623549334481584848_n
BAŞMELEK MİKAİL’DEN MESAJ – LM – 02- 2016

Ronna Herman kanalıyla, LM-02-2016
Sevgili üstatlar, şu anda sizlere neden çok fazla yeni bilgiler aktarmadığımızı, geçmişin bilgelik öğretilerini tekrarladığımızı merak ediyor olabilirsiniz. Zamanlarını ve enerjilerini bilinçte Yükselişiniz için bilgelik öğretileri getirmeye adamış olan bir çok Işık habercisi vasıtasıyla – şimdi sizlere Yükseliş sürecinin bu özel dönemi için ana, önemli öğretileri verdiğimizi – size anlattık. Bir nedenle geçmiş öğretilere odaklanıyoruz – onları saflaştırıp güncelliyoruz. Tekrarlama geleceğin yüksek frekanslı öğretilerini bütünleştirmenize ve alıkoymanıza yardımcı olmanın en iyi yollarından biridir.
Sürekli olarak yeni, radikal ve heyecan verici bilgiler almanın heyecan verici ve cezbedici olduğunu anlıyoruz; ama, size soruyoruz, “Size verilmiş olan tüm öğretileri bütünleştirip mükemmelleştirdiniz mi? Beşinci Boyut ortamına yetenekli bir şekilde ve kolayca erişmek ve orada yaşamak için gerekli amaçların hepsini gerçekleştirdiniz mi?”
 
Sınırlı sayıda ileri Ruh bu amaca ulaştı; ama, çoğunluğunuz hala Tanrı – bilincinin Beşinci Krallığına girişe ulaşmak için gerekli olan son, kritik Geçiş Törenlerini tamamlamanın çeşitli aşamalarındasınız. Sabır ve sürecin kendi zamanında ortaya çıkmasına izin verme istekliliği, yüksek bilinci bütünleştirmenin bu kritik aşaması sırasında gerekli olan şeydir. İster sınanmanın veya büyümenin yoğun periyodunda olun, ister “hiçlik bölgesinde” veya “mabet ve tefekkür” zamanında olun, ÜstRuhunuzun/Yüksek Benliğinizin sürecin son aşamalarının temposunu ve zamanlamasını yönetmesine izin vermeniz çok önemlidir.
İnisiyasyon, İradenin kullanılması vasıtası ile enerjiyle büyük bir deneydir. Bilincin Yüksek Yolunun kademeli anlayışı ve kozmik bilgeliğin bütünleştirilmesidir. Çeşitli frekanslardaki enerji birimlerinden oluşuyorsunuz. Duygusal doğanızı kontrol etmek ve size çekilen enerji kuvvetlerinde seçici olmak ve bütünleştirmek için çaba göstermeniz önemlidir. İçinde yaşadığınız ve hareket ettiğiniz enerji alanı  maddi dünyadaki realitenizi yaratır.
Siz ve Dünya mükemmel uyumun dingin noktasındaki dengeye geri dönerken, kutupluluk bilinci artık Işık ve gölgeler arasında dans edemeyecek ve dolanamayacak. Çatışma, ayrılık veya üstatlığınızı mükemmelleştirmede ve herkes için huzur, bolluk ve büyük neşe getirecek olan şeyleri yaratmada sizi engelleyen herhangi bir şeye gereksinim olmayacak. Işık belirli alanlarda ve bölgelerde daha baskın iken, gölge/negatifliğin diğer bölgelerde daha belirgin ve kaotik olduğu farkındalığınıza getirilmektedir. Bunun nedeni, hem içinizde hem de her tarafınızda bir ayrılığın gerçekleşmesidir. Hangi yolu izleyeceğinizi seçmelisiniz: aydınlanmanın yukarıya doğru spirallenen yolu veya sürekli kaos ve sınırlamanın aşağıya doğru spirali. Misyonumuz en yüksek seçimleri yapmanıza yardım etmektir. Sizi beklemekte olan Beşinci Boyut ortamının sihrinde ve ihtişamında yaşamayı tezahür ettirmeye hazır mısınız?
Cesur olanlarım, bu gerçekten tam ortasında olduğunuz kozmik bir danstır ve yapmaya gayret ettiğimiz şey, değişimin Yeni Çağ dalgalarının zirvelerinde vals yapmanızı, süzülmenizi ve sörf yapmanızı ve aradaki inişleri mofidiye etmenizi sağlayacak olan armonik ses uyumu ve temposunu bulmanıza yardımcı olmaktır. Daha önce bir çok kez, ortasında bulunduğunuz bu büyük dramanın Işık/karanlık, iyi/kötü, negatif/pozitif, doğru/yanlış ile ilgili olmadığını, çünkü bu kavramların her birinde gerçeğin bir çok tonlarının, yorumlarının ve seviyelerinin bulunduğunu anlatmadık mı? Aramakta olduğunuz şey orta yol veya dengedir; bu, Varlığınızın tüm Fasetlerini birbirleriyle uyuma getirmek anlamına gelir: fiziksel beden, duygusal beden, zihinsel beden ve eterik beden; böylece uyumlu olarak rezonansa girerler ve birbirlerini tamamlarlar ve kuvvetlendirirler.
Birçoğunuz, eski gerçekliğinizin geride kalan çarpıklıklarından daha net tanımlanmış yaşama ve bakış açısına hızla ilerlerken, yaratıcı varoluşun keskin kenarını deneyimliyorsunuz. Ancak, duygusal ve zihinsel farkındalığınız hala etrafınızda girdap gibi dönmekte olan eski ve yeni düşünce formlarının/inançların ikiliği ile anlaşmazlık içinde ve çarpışıyor. Sembolik olarak, yeni genişlemiş duyularınızı sınarken ve doğrularken ve günlük yaşamınızda gerçekleşmekte olan bir çok küçük ve büyük mucizevi tezahürleri deneyimlerken, bir elinizde henüz kazandığınız yüksek titreşimli farkındalığı ve bilgeliği tutuyorsunuz. Buna rağmen, diğer elinizde, hala insanlığın ortak bilinci adını verdiğimiz şeyde hüküm süren çarpık düşünce formlarının girdap gibi dönen kütlesi ile oynamaya çalışıyorsunuz; insanlığın ortak bilinci korkuyu, yoksunluğu, ayrılığı ve başkalarını kontrol etme ve hükmetme derine gömülü ihtiyacını devam ettiren eski Üçüncü/Dördüncü Boyut realitesinin geri kalan kalıntılarının sancıları içindedir.
Önce bunu, kuvvet/aura alanınızda yaratmış olduğunuz kendinizin tüm enerjisel fasetlerinizi yeniden bütünleştirdiğiniz yatay bir tarz olarak görülebilen şeyde gerçekleştirirsiniz. Her çakra/zihin merkezine odaklanırsınız ve aydınlık niyetiniz ile, bu merkezlerin her birini gittikçe yeniden programlarsınız, dolayısıyla eski güçsüzleştirici titreşimleri, Yaratıcı – bilincin yeni üstat Hafıza Hücreleri ile yer değiştirirsiniz. Bunu yaparken, her merkezden gelen saf enerji dışarı doğru yayılır ve o belirli enerji merkezine özgü olan vasıfları ve nitelikleri yeniden tanımlar/armonize eder. Daha önce öğrettiğimiz gibi, siz bu enerji merkezlerini birer birer uyuma getirdikçe, giderek omurga sütununuzdaki Işık sütununu tutuşturan Yüksek Bilincin Yedi Mührünü aktive edersiniz/açarsınız; bu Işık sütunu ÜstRuh/Yüksek Benlik olarak ve en sonunda Kutsal Üçlünüz olarak bilinen bilincin daha saf dikey seviyelerine erişim kazanmanızı sağlar.
Yüksek Zihinsel Benliğiniz, Işık akıtmalarını ve ruhsal farkındalığınıza ve şu andaki ihtiyaçlarınıza uygun olarak size tahsis edilen Ruhun armağanlarını izleyen ve düzenleyen ayırt edici yüksek zekadır. Özel izinler, armağanlar da siz ve Tanrı Tohumu Atomunuz (BEN’İM Varlığı) arasında aracı olan Kutsal Zihinsel Benliğiniz (İlahi İrade/Sevgi/Zeka Spiritüel Üçlünüz) tarafından izlenir ve aktarılır.
Meditasyon, yüksek zihninizin derin düşüncelerine bilinçli olarak uyumlanabilmeniz için, alt zihni ve egoyu disipline etmeye yardımcı olur. Yüksek bilinçlerinden kopuk olanlar için standart olan zihin gevezeliğini durdurmak sabır ve disiplin gerektirir. Aktif ve pasif meditasyon uygulamanızı teşvik ediyoruz.
Bir buyruk veya onaylama, gücü olan bir duadır. Uygun zamanda doğru şekilde tezahür edeceği güveni ve inancı ile ifade edilen kısa ve öz, pozitif bir onaylama olmalıdır. Eğer onaylama en yüksek hayır için sevgi dolu niyetle gönderilirse, iradenizi Yüksek Benliğinizin iradesine uyumlarsınız ve Evrensel Yasa birlikte yaratıcı düşüncelerinizin ve arzularınızın benzer zihinde olanlar ile birleşmesini temin eder. Böylece, buyruklarınızın, onaylamalarınızın kuvveti ve gücü artar. Sessiz meditasyon Yüksek Benliğinizden, koruyucu meleğinizden veya Kutsal Üçlünüzden gelen yanıtı dinlemektir.
Bu zamanda bu dönüşüm sürecinin ortasında derinlerde olanlarınız bir çok çelişkili düşünce kalıpları deneyimliyorsunuz, ama sürecin gözlemcisi olmayı ve günlük dramalarınıza bir üstadın yüksek görüş noktasından bakmayı öğreniyorsunuz. Daha az dramatik düşüşler deneyimliyorsunuz ve bu dengesiz enerjileri işlerken, güç merkezinize çok daha hızlı şekilde geri dönüyorsunuz. Ama bu, değişimin dalgaları alçalıp yükseldikçe, en yüksek gerçeğiniz olan şeyleri sahiplenme ve dengenizi sürdürme yeteneğinizi sınamanın kritik zamanıdır.
Dünyanızı daha yüce görüş açısından gözlemeye alıştıkça, etrafınızdakilerin kendi pozitif/negatif düşünce formları ve eylemleri ile yarattıkları enerjisel olası gelecek zaman çizgilerini görebileceksiniz. Eğer şu andaki rotalarına devam ederlerse – muhtemelen belirli ayrıntılar değil – eylemlerinin yükseltici veya stresli sonuçları, onların önünde uzanan şeyleri sezgisel olarak göreceksiniz. Problemlerinizi sizin için çözemediğimiz ve müdahale edemediğimiz gibi, sizler de etrafınızdakiler için araya giremezsiniz. Yapabileceğiniz şey, onların olumsuz dramalarına yakalanmamaktır, sarsılmayan bir örnek olarak ve etrafınızdaki dünyada ne olursa olsun, her an kalp merkezinizin gücünde sağlam şekilde kalarak en iyi hizmet edebilirsiniz.
İçsel dünyanıza veya Ruhun Mabedine odaklanmayı öğrenmelisiniz. Ruh, fiziksel beden ve özellikle zihin kendi ritmik döngülerine ve gündemlerine sahiptir. Ruhun arzusu aydınlanmaya odaklanmıştır. Zihin bilgi edinmeye ve alıkoymaya odaklanmıştır. Fiziksel beden duyular aracılığı ile deneyimlemeye odaklanmıştır. İnsanlık sürekli olarak büyüme, durağanlık ve çürüme döngülerini dneyimliyor, bu büyüme ve genişlemenin yeni döngüsüne yol açıyor. Uyanmamış Ruhlar haz verici, fiziksel duyular ve maddi varlıklara sahip olma  vasıtasıyla uyarı ve doyumu dışsal olarak ararken, üstat içine döner ve zenginleşmiş bir hayat kalitesi için çabalar. Dışsal bir odak olarak sevgi her zaman incinebilirlik duygusu getirir, her zaman birileri veya bir şeyler tarafından sürekli onaylanma gereksinimi getirir. Dışarı doğru yansıtılan içsel bir odak olarak sevgi kendine inanmanın, kendini kabullenmenin sürekli akışıdır, her zaman tüm Yaradılış ile birlik ve uyumun bu vecd dolu hissinin daha fazlasını bütünleştirmek ve yansıtmak için çabalar.
Bu, fiziksel bedende olmak için canlandırıcı bir zamandır ve yine de, fiziksel bedeniniz mevcut olan ve andan ana ve günden güne bütünleştirdiğiniz sürekli artan frekanslara ayak uydurmak için mücadele ediyor. Yıllardır grip, soğuk algınlığı veya bağırsak rahatsızlıkları yaşamayan bir çoğunuz şimdi bu güçsüzleştiren semptomları deneyimliyorsunuz ve bazılarınız soruyor, “Neyi yanlış yapıyorum?”. Hiç bir şeyi yanlış yapmıyorsunuz, cesur dostlarım – doğru yaptığınız şeyler bu rahatsız edici bedensel stres krizlerine neden oluyor. Bu, eski sınırlayıcı düşünce formlarının iyi bir örneği: bu semptomları veya hastalıkları kötü veya sağlıksız olarak görüyorsunuz ve cezalandırıldığınızı veya bunun başınıza gelmesi için yanlış bir şey yaptığınızı düşünüyorsunuz. Elbette, bunu ilk elden bilmiyoruz, ama stresinizi görüyor ve duyumsuyoruz ve bu oluşların fiziksel bedeniniz için hoş olmadığını kabul ediyoruz.
Düşünmeniz için size gerçeğin başka bir fasedini vermeyi diliyoruz. Yine, dönüşüm/Yükseliş sürecine derin şekilde dalmış olanlarınızın çoğu bu rahatsız edici semptomları, fiziksel bedeninizdeki eski negatif enerjileri hızla dönüştürmenin bir yolu olarak deneyimliyorsunuz. Buna ateşle dönüşüm veya ateşle vaftiz olma diyebilirsiniz; bilincin daha yüksek, daha saf kristalin hücrelerinin içinize sızmasına ve hakimiyeti ele almasını sağlamak için, eski frekans kalıplarının yanması/salıverilmesi diyebilirsiniz. Tüm virüsler kötü değildir, ne de deneyimlediğiniz tüm semptomlar rahatsız edici değildir. Bunları bir bitiş ve yüksek bir amaca hizmet etme olarak görün.
Hiç kimse bu derinden nüfuz eden enerji kalıplarına bağışık değildir. İnsanın Yükseliş merdiveninde nerede durduğuna bakmaksızın, herkes Işığın yukarı doğru spirallenen frekanslarının etkilerini deneyimleyecek. Görebildiğiniz gibi, dünyadaki bir çok insan ayrılık ve korkunun içine daha derin girdi ve kendi yollarının/gerçeklerinin tek doğru/kabul edilir yol olduğunu katı bir şekilde onaylıyorlar. Ve, burada gerçekliğiniz olarak HERKES için uyum ve barış dolu bir birlikte varoluşu iddia edenleriniz için en büyük sınavlardan biri geliyor. Bu şeyler de geçecek, sevgililer.
Kendinizi beslemenizi, fiziksel bedeninize ve bilge beden Elementalinizin size yansıttığı sinyallere ve mesajlara daha öncekinden daha fazla dikkat etmenizi istiyoruz. Değerli fiziksel bedeniniz canlı ve sağlıklı olmazsa, yaratmakta olduğunuz sevginin, neşenin ve bolluğun güzel dünyasının tadını nasıl çıkaracaksınız?
Ruh aşılanmış Spiritüel/insan statüsünü elde ettiğinizde, entellektüel yetenekleriniz, verimliliğiniz ve pratikliğiniz şaşırtıcı ilerleme yapmanıza yardımcı olacak. Bu yaşamda ve ötesinde arzuladığınız her şeye ulaşmak için aletleriniz ve içsel yetenekleriniz var, sevgililer. Hatırlayın, herkesin en yüksek hayrına şu andaki en yüksek kaderinize uyumlandığınız zaman, Sevginin/Işığın/Yaşamın Yaratıcı Parçacıklarına erişirsiniz ve bunları dünyaya yayarsınız. Spiritüel aydınlanma elde etmenin olası her yolunda size yardımcı olmak için buradayız ve size Ebedi sevginin ışın demetini gönderiyoruz.
Ben Başmelek Mikail’im.
(Çeviri: Saffet Güler)

4 comments:

Adsız dedi ki...

Sonsuz teşekkürler , her zamanki gibi 12 den vurdunuz. ALTINOK1

ersin obay dedi ki...

Saffet Güler, Çalışmaları ve çevirileri için teşekkür ederiz.

Adsız dedi ki...

Saffet Güler ; teşekkürler. ALTINOK1

Unknown dedi ki...

Teşekkürler, çok anlamlı gerçekten...

Yorum Gönder