12 Ocak 2016 Salı

BM MİKAİL: 2016: Çok Boyutlu Üstatlığın Bedenlenmesi: Tamamlanma ve Geçiş Yılı

1381456_10153927992193098_4128646488569642490_n
Başmelek Mikail
Celia Fenn kanalıyla
10 Ocak 2016
Sevgili Işık ailesi, Dünya takviminizde Yeni bir Yıla hoşgeldiniz. Bu, Yükseliş ve Uyanış sürecinizi tamamlamak ve yaşamınızda Çok Boyutlu Üstatlığa tam geçiş için size fırsat sunulacak olan bir yıl olacak.
2015, uyanış ve yükseliş süreçleri momentum kazanırken zorlayıcı bir yıl idi. 2016’da, 2012’de başlayan dört yıllık geçiş periyodunu tamamlayacaksınız. Bu periyotta, Dünya Beşinci Boyuta tam olarak demirlendi ve Işık Savaşçıları ve Yol Göstericiler Dünyada tam Çok Boyutlu ifadeye adım atma sürecine başladılar.
Bu gelen yılda, hazır olanlarınız Çok Boyutlu Işık Üstatları olarak kaderinizdeki rollerinize adım atacaksınız. Zaman Üstatları ve Zaman Yolcuları olarak Zamanın Dördüncü Boyutunun Üstadı olmaya çağırılacaksınız. Hızlanıp, Yaratıcı İmgeleme ve Arketipleri Alemi üstadı olacağınız Altıncı Boyuta adım atmanız istenecek ve Yükselmiş Üstatların Aşramlarının bulunduğu Yedinci Boyuta inisiye edileceksiniz. Ayrıca Sekizinci Boyutun Solar seviyelerinden ve Dokuzuncu Boyutun Galaktik seviyelerinden gelen Işık ve Enerji dalgalarına bineceksiniz, Dünya Geçiş sürecinde yardımcı olmak için Dünyada bulunan Galaktik Yolcular ve Üstatlar olarak ortaya çıkacaksınız.
Sevgililer, bu Dünya Gezegeninde bulunmak için heyecan verici bir zaman! Gelen yılda bu enerjiler ile en iyi nasıl çalışabileceğinizi genişleteceğiz, ama önce, kişisel ve gezegensel zaman çizgilerinizde geçişler yapmak için en iyi güçlendirileceğiniz zamanın akışındaki önemli “işaretleyicilere” bakalım.
 
2016’daki Gezegensel Geçişler
Bu döngünün yoğun geçişe ait ışığının ilk dalgası Mart ayında gerçekleşecek. 9 Mart’ta, Yeni Ay zamanında Balık burcunda Tam Güneş Tutulması olacak. Bu 23 Mart’taki 2016’nın ilk Ekinoksundan iki hafta önce olacak. 3 Mart’ta Dünyaya Denge ve Güç Kodlarında olacak olan Terazi/Koç’ta Halkalı Ay Tutulması olacak. Bu nedenle Mart ayı Yeni Solar ve Ay Işık Kodları ve Altın ve Elmas Işık ile yoğun şekilde aydınlatılacak. Bu ayda zaman ve uzayın akışında çok fazla “hareket” ve değişim bekleyebilirsiniz.
Bir çok insan yaşamlarında ve spiritüel yollarında ve yükseliş yolculuğunda zorluklarla yüzleşecek. Bu zorluklar Ruhsal kader yolunuzu yürüdüğünüzü ve Işık Üstatlığında İlahi Benliğin tüm veçhelerini bedenlemeye hazır olduğunuzu garanti etme amacına hizmet edecek. Size, renk, ton ve modellerinde ruhunuzun özüne daha yakın olacak olan yeni bir yolu aydınlatma fırsatı verilecek. Bu nedenle, zorlayıcı olarak görünebilecek şeyler aslında, daha akışkan ve ışıkla dolu bir gerçekliğe ilerlemenizi sağlamak için bir “sıfırlama” olacak. Gerçekte, artık size hizmet etmeyen tüm eski zaman çizgilerini bırakacaksınız ve bilinci yeni bir tezahür spiraline yükseltebilecek yeni zaman çizgilerini tezahür ettireceksiniz.
Sonra 21 Haziran’da, Yay/İkizler burcundaki Dolunay ile ve Galaktik Merkeze hizalanarak, Yıl Ortası Gündönümünü kutlayacaksınız. Bu, kendi zaman çizgilerinizdeki tüm enerjileri tam olarak bütünleştirmeniz ve Kalbinizde Çok Boyutlu veçhelerinizi dengelemeniz için güçlü bir zaman olacak. Manyetik Ay enerjileri ile büyütülen Galaktik Merkezden gelen enerjilerin güçlü akışı, sizler Gezegensel Yeni Yıl için hazırlanırken derin bireysel ve kollektif gölge enerjisini dönüşüm için yüzeye getirecek; Gezegensel Yeni Yılda frekansınızı yükseltme ve kendiniz ve Dünya için Zaman ve Deneyimin yeni bir döngüsünü başlatma fırsatına sahip olacaksınız.
Gezegensel Yeni Yıl 26 Temmuz’da gerçekleşiyor ve “Aslan Kapısı” Yıldız Kapısını açıyor ve Gezegensel Evrimin sonraki döngüsünün Işık Kodlarının akışını başlatıyor. Bu, bu zamanda İlahi Kalp ve İlahi Yaratıcı Zekadan alınan İlahi Sevgi ve Şefkat dalgalarına uyumlanarak, tekamülünüzde büyük adımlar atabileceğiniz andır. Aslan Kapısı 8 Ağustos’ta, 8/8/9’da zirveye ulaşıyor, bu sizi Dünya Gezegeninde bedenlenmiş, Işığın yaratıcı akışını Zaman ve Mekan olarak deneyimleyen Sonsuz Doğanıza ve İlahi Güçlendirmenize bağlar.
Eylül’de, daha fazla tutulma olacak, önce 1 Eylül’de Başak burcunda Halkalı Güneş Tutulması ve sonra 16 Eylül’de Balık/Başak’ta Dolunayda Halkalı Ay Tutulması. Bunu 22 Eylül’de 2016’nın İkinci Ekinoksu izleyecek. Yeni zaman çizgilerinizde yeniden hizalanmayı sağlayacak olan yoğun Işık Kodlarının başka bir dalgası alınacak. Yaşam seçimlerinizin Dünyadaki çalışmanızda ruhunuzun enerjisine uyumlu olmasını sağlamanız istenecek.
Evrimsel geçişin bu döngüsünü tamamlayacak olan Geçişin sonraki anı 11 Kasım veya 11/11/9 Yıldız Kapısı olacak. Bu, bireysel ve gezegensel “genesis’i/yaradılışı” sağlayacak olan güçlü bir Yıldız Kapısı veya “Bilinç Portalıdır” – yükselişin renkleri ve kodları ile, özellikle Altın ve Elmas Işık Kodları ile ayarlanacak olan deneyimin ve yaratımın yeni modellerinin başlangıcı.
Son hizalanma Aralık’ta, yılın evrimsel geçişlerinin yeniden ayarlanmasını tamamlamak için Güney Gezegen Portalı Galaktik Merkez ile hizalandığı zaman, İkinci Gündönümü olacak. Bu zamanda, yeni zaman çizginize ve önünüzdeki yeni yola tam olarak uyumlanmış hissetmelisiniz.
Bu, bir yılı olan 2017’de Yeni Dünyayı tezahür ettirmeyi takip edeceğiniz yol olacak. Yeni Bir Başlangıç.
Çok Boyutlu Üstatlığın Anahtarları
Çok Boyutlu Üstatlığın Altın Anahtarları varlığın tüm seviyelerinde, Niyet ve Manyetizm ile fiziksel frekansları aktive ettirmekle aktive olan Işık Bedeninizin Frekansı ve Rezonansı ile nasıl çalışacağınızın anlayışıdır.
Beşinci Boyuta uyandığınız zaman, “Bir’in Yasası”nın farkında olursunuz, Bir’in Yasası Kuantum Birleşik Alanın ve onun yaşamlarımızda gerçekliği nasıl yarattığının anlayışıdır. “Bir’in Yasası” tüm yaradılışın orijinal Mutlak Yaratıcıdan veya Kaynaktan türediğini ve her birinizin Kalbinizde ve Ruhunuzda orijinal İlahi Kıvılcımı taşıdığınızı ifade eder. Bu, Ruhlar ve sonra Fiziksel Varlıklar olarak bireyselleşmiş olmanıza rağmen, hala İlahi Özün bir parçası ve bu nedenle birbirinizin parçası olduğunuz anlamına gelir. Dünya ve tüm yaşayan varlıklar ortak bir atayı paylaşır ve bu nedenle hepiniz “Bir”in parçasısınız. Beşinci Boyutun Altın Anahtarını kullanmak, Birleşik Alanın gücünü ve yaratıcı ifadeniz ve tezahürünüzde onunla nasıl çalışabileceğinizi tam olarak takdir etmektir. Ayrıca gezegene zarar verirseniz, kendinize de zarar vereceğinizi anlamaktır.
Frekansınızı yükseltirken, aynı zamanda Kalbinizi açmak ve yaşamlarınızda Zaman ve Mekan olarak tezahür eden İlahi Yaratıcı Zekanın akışına izin vermek için, Dördüncü Boyutun Altın Anahtarını kullanmaya gereksiniminiz olacak. Dördüncü Boyutun Üstadı Olmak, bireysel olarak, Toplum olarak ve Gezegensel bilinç olarak süregiden yaratımlarınız ile Zamanı nasıl yarattığınızı anlamaktır. Hepiniz Zaman Yolcularısınız ve Gelecek, Geçmiş ve Şimdi arasında gidip gelebilirsiniz. Zaman Çizgilerinde tezahür ettirebilir ve yaratabilirsiniz ve Zaman Çizgilerini değiştirebilirsiniz ve paralel yaşamları deneyimleyebilirsiniz. Bilincin Dördüncü Boyutunun kilidini açmak Altıncı Boyuta yakından bağlıdır.
Altıncı Boyutun Anahtarı Yaratıcı ve Sihirli İmgelemenin aktivasyonudur ve arketipler, hikayeler ve “tanrı/tanrıça” enerjisi ile yaratımdır. Mitlere özgü İmgeleme, üzerinde yaşamın sihirli hikayelerini dokuduğunuz “tezgahtır”. Yeni Dünya hikayesinin veya rüyasının yaratımına ve tezahürüne katılabilmek için, Altıncı Boyutun “Rüya Zamanında” yürüyebilmelisiniz. Bilinçli Yaratıcılığın bu seviyesine ulaşmak için, yaratıcılık, sanat, hikaye anlatma, şiir, dans, müzik vasıtası ile Sihirli İmgelemenizi aktive etmeye gereksiniminiz olacak; ruhunuz sihirli ifadeye hangi yaratıcı şekilleri ilham ederse. Bu aktivitelerde, ilham perileri ile “oynarsınız” ve maddi dünyada anlamın nehirlerini yaratan arketip enerjileri ve elementallerden ilham alırsınız. Bu, Beşinci Boyutta rüyaların kaynaklandığı, ifade edildiği ve tezahüre indiği yerdir.
4 ncü, 5 nci ve 6 ncı Boyutların Üstadı olmak Yedinci Boyuta erişim sağlar, Yükselmiş Dünya Üstadı seviyesine. Burada, Ruhunuzun oturduğu ve Yükselmiş Üstatların her zaman mevcut olduğu ve Gezegenin Kollektif Bilinci ve Galaksinin Kollektif Bilinci için elde edilebilir olduğu Işık Tapınağı bulunur. Üstatların Büyük Kristal Tapınağına davet edildiğiniz zaman, Yaşamın ve Yaradılışın modellerini ve tasarımlarını anlarsınız. Bu size, bu modeller içinde enerjiyi yönlendirme ve bu enerjilerin yönünü ve akışını etkili şekilde değiştirme gücü verir, böylece Bilincin düşük Boyutlarında ifade edilen yaşamın hikayelerini değiştirebilirsiniz.
Sekizinci ve Dokuzuncu Boyutlar Solar ve Galaktik seviyeleri temsil eder, bunlar alt seviyelerde üstat olanlara açılır. Kendinizi Yükselmiş Üstat olarak kabul ettiğinizde, o zaman Güneş/Solaris içindeki Solar Konsey Tapınağına ve Galaktik Konseyin yuvası olan Büyük Merkezi Güneşin Elmas Tapınağına bağlantılarınızı anlarsınız. Tam olark gerçekleşmiş Dokuzuncu Boyut Varlığı ve Altın Gül Galaksisinin vatandaşı olarak bu farklı seviyeler arasında serbestçe gidip gelebilirsiniz.
Sevgililer, 2016’ya girerken yapacak çok işiniz var. Yıldız Ulusları ve Melek Alemleri ve Yükselmiş Üstatlar projelerinizde, rüyalarınızda ve yaratımlarınızda size yardımcı olmak için hazır bekliyor. Yükselmiş Dünya Üstatları olarak, bu Anda Dünyada inisiye olmak için geldiğiniz Yeni Dünya Gerçekliğini aktive etmek için Altın Anahtarları kullanmak size bağlı!
2016’da sizlere Neşe ve Sevgi ve Barış diliyoruz!
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder